PDA

View Full Version : تعويض دوربين گوشي هاي سري 60از جمله 6600



007
9 December 2004, 06:11 PM
آقا من از يكي از فاميل ها در خارج شنيدم كه ميشه دوربين گوشي 6600رو عوض بكني كه ميگه ميشه آخره كيفيت
اگه اينجا كسي اين كارو كرده به ما هم بگه ما هم اين كارو بكنيم چون واقعاْ كيفيت نداره
ممنون ميشم 8)

kasra03
9 December 2004, 06:59 PM
اگه بشه كه من ديگه هيچ وقت به فكر تعويض گوشيم نميفتم 8)

Nazanin
10 December 2004, 02:56 AM
شدنش كه ميشه اما اينكه با يه دوربين ديگه ( منظورم قويتر و بهتر ِ ) اون رو بايد بري دم در مغازه بپرسي :evil:

بلای ناگهانی
10 December 2004, 10:24 AM
بابا شما برداشتون از يه تلفن چيه؟ چه توقعاتي از يه گوشي تلفن دارين؟؟؟؟؟؟

rf_rf_x2
10 December 2004, 11:33 AM
بنظر من اين كار غير ممكن است چون اين دوربين با يك برد و يك سيستم مچ شده
عين اين ميمونه كه موتور ماكسيمارو بزاري روي پژو

007
10 December 2004, 02:54 PM
مگه يه زماني موتور پژو رو پيكان نزاشتن پس يعني اينكه ميشه چرا نشه كار كه نشد نداره ! 8)

مهدیار
10 December 2004, 11:15 PM
من فكر نميكنم بشه هـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا :twisted:

payamix
10 December 2004, 11:29 PM
تيونينگ موبايل نديده بوديم ديگه ! :mrgreen:

بلای ناگهانی
11 December 2004, 03:48 AM
البته از ايراني جماعت همه كار بر مياد!!!!!

ج.ك
11 December 2004, 09:37 AM
اگه بشه چي ميشه!!

007
11 December 2004, 10:40 AM
پس يعني تو تهرانه به اين بزرگي كسي نديده ؟ :cry:

Sina-Ts
11 December 2004, 11:21 AM
آخه اگه همچين چيزی بشه که ديگه به فرض 7610 واسه چی بايد کسی بره بخره؟..فکر نکنم ممکن باشه
:x

rf_rf_x2
11 December 2004, 11:24 AM
بابا شماها چقدر ساده ايد اينها همش شايعه هست

alime
11 December 2004, 02:25 PM
من كه بگزام هنديكم ميذارم 800z

kasra03
12 December 2004, 12:13 PM
حالا اگه كسي ميتونه از يه متخصص بپرسه خيال همرو راحت كنه 8)

dariushkabir
12 December 2004, 05:26 PM
آخه اگر هم بشه پروسسور 6600 خيلي كم مياره يعني واسه گرفتن يه عكس و ذخيره كردن اون حداقل بايد 30 تا 40 ثانيه صبر كرد٬ من كه فكر نميكنم همچين كاري عملي باشه... :twisted:

Duran
12 December 2004, 05:43 PM
سنسور ccd بايد عوض بشه كه اگر هم شدني باشه با هويه اين كارو نميشه كرد ! :arrow:
پس فكرش رو نكنيد

niceevil
12 December 2004, 06:40 PM
تيونينگ موبايل نديده بوديم ديگه ! :mrgreen:

:lol: :arrow: :lol:

007
12 December 2004, 07:24 PM
پس يعني دوروغ ميكند ؟ :?

master
25 December 2004, 11:35 PM
حالا كه به ما رسيد شايعه شد؟!!؟!؟!؟ منم شنيدم

virgo
26 December 2004, 12:17 AM
اگه بشه من يه 5 مگاپيكسل ميذارم :lol: بعد 80روز دور دنيا دور ميزنم :arrow:
تصور بكن چي ميشه :wink:

ATOS
21 May 2005, 05:32 PM
rf_rf_x2, عزيز
درسته كه ممكنه شايعه باشه اما ارزش بررسي رو داره .
دوربين 7610 از لحاظ فيزيكي و حجم دقيقا اندازه 6600 است و فقط ميمونه قدرت CPU كه بايد بررسي بشه . البته هنوز اونقدر 7610 تو بازار رايج نشده كه بشه دوربينشو جداگانه گير آورد :o

ميثم آقا
21 May 2005, 05:51 PM
حالا نميشه بهش اسپيكر اضافه كرد يا تقويتش كرد؟

samuraii40
21 May 2005, 05:55 PM
فكر كنم اول سي پي يوش رو بايد بكنيم 3.2GH .بعد هم ccd 7 مگاپيكسل بگذاريم روش و يك لنز كانن.ميشه اخر گوشي. :lol:

ATOS
21 May 2005, 07:22 PM
فكر كنم اول سي پي يوش رو بايد بكنيم 3.2GH .بعد هم ccd 7 مگاپيكسل بگذاريم روش و يك لنز كانن.ميشه اخر گوشي. :lol:
مثلا خيلي بانمكي :x
لطفا بحث رو به بيراهه نكشيد.

007
21 May 2005, 08:35 PM
آقا من كه بيخيال شدم 8)
اون موقع كه اين بحث رو شروع كرديم 6630 نبود اما حالا هست :arrow:
پس گوشي رو دست كاري نكنيم بهتره

samuraii40
22 May 2005, 12:35 AM
hamed_1361,
اقاي بينمك :D مثلا اين بحث سر كاري شما نتيجه اي هم در پي داره كه اونرو بشه به بيراهه كشوند.با 6600 ميخواهيد اپولو هوا كنيد. :x

جوادي256
22 May 2005, 01:30 AM
samuraii40,

aminb59:
به تالارهاي پارسي خوش آمديد.لطفن قوانين را مطالعه نماييد.
اگر حرفي براي گفتن نداريد لطفن سكوت كرده و پست بي مورد نزنيد

aTN_1366
22 May 2005, 07:31 PM
به اومدن و ورود شما به انجمن جناب جوادي256 تبريك مي گوييم ولي بايد يه كم در انجمن بمانيد تا بهتر با اون آشنا بشيد ... بهتر اول ورود با اين چيزا خودتون رو خسته و مشغول نكنيد ... در ضمن خود شما هم براي اولين پست به قوانين پشت كرديد .... 8) :wink:

A.M.I.R.T
23 May 2005, 11:08 PM
اقا اخر مي شه يا نه
اصلآ فقط مي شه ccd كردش؟

aTN_1366
24 May 2005, 01:24 PM
عزيزم فكر نكنم بتوني دوربين 6600 رو با مدل ديگه اي عوض كني فقط در صورتي كه خراب شده باشه مي توني با دوربين خودش عوضش كني ....... 8)

A.M.I.R.T
24 May 2005, 02:57 PM
نه من منظورم ماله 6630 هست مي شه ccd كردش؟؟

samuraii40
24 May 2005, 06:32 PM
امير4123,
نه نميشه ccd كرد. :x

saman1989
24 May 2005, 06:40 PM
vga رو به 1.3مگاپیکسل تغییر داد؟؟؟ :twisted:

Sx3D
24 May 2005, 07:43 PM
من ديدم lcd رو عوض كنن ولي دوربين :roll:

aTN_1366
24 May 2005, 09:11 PM
عزيزم گفتم نميشه حالا گوشيش فرقي نميكنه كه.......... :D

A.M.I.R.T
24 May 2005, 11:05 PM
بچه ها ccd يه كيت يا سخت افزار چيه؟؟