PDA

View Full Version : مشكل در PDA 2

mas_jaf
24 August 2006, 11:30 AM
سلام دوستان گوشي من وقتي كه در حال ضبط صدا بودم EROOR MEMORY FULL داد بعد هم هنگ كرد
هر چي ريست كردم بالا نيامد.
مجبور شدم باطري را در بيارم كه ديگه اصلا روشن نشد به نظر شما بايد چه كار كنم ؟؟؟
فلش هم نميشه . :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:

am!n
24 August 2006, 01:49 PM
سلام دوستان گوشي من وقتي كه در حال ضبط صدا بودم EROOR MEMORY FULL داد بعد هم هنگ كرد
مجبور شدم باطري را در بيارم كه ديگه اصلا روشن نشد به نظر شما بايد چه كار كنم ؟؟؟
از فلش شدن که اکثر پاکت پی سی ها فلش میشن.
شما می تونی از هارد ریست استفاده کنی.
اگر درست نشد ببر با گارانتیش درستش کن اگه گارانتی نداره یه پولی بشون بده برات درستش می کنن.

mas_jaf
24 August 2006, 04:35 PM
از فلش شدن که اکثر پاکت پی سی ها فلش میشن.
شما می تونی از هارد ریست استفاده کنی.
اگر درست نشد ببر با گارانتیش درستش کن اگه گارانتی نداره یه پولی بشون بده برات درستش می کنن.

سلام
گوشي من اصلا روشن نميشه كه بتونم هارد ريست كنم.
بردم پاساژ علاالدين گفتن مادر برد سوخته ولي فكر نكنم چون اصلا ربطي نداره.:icon_ques

am!n
24 August 2006, 07:32 PM
سلام
گوشي من اصلا روشن نميشه كه بتونم هارد ريست كنم.
بردم پاساژ علاالدين گفتن مادر برد سوخته ولي فكر نكنم چون اصلا ربطي نداره.:icon_ques

اتفاقا برای یکی از دوستامم pda2 هفته ی پیش همینجوری شد برد فیتکو بش گفتن مادربردش سوخته.
بعد از 1 هفته فیتکو بش گفت درست شده و پولی هم که باید می داد 35000 هزار تومان بود.
دقیق همین مشکل شما را داشت.

roshak
30 August 2006, 12:34 PM
بله، این اتفاق نه چندان نادری است که برای کاربران ویندوز، این محصول غول نرم افزاری جهان!!! بسیار می افتد همی!

راه حل ساده آن آمادگی برای Hard reset و اگر نشد Factory Reset یا همون Format PS خودمون در هر زمان و مکان و البته همراه داشتن یک برنامه BackUp مناسب مثل Spb BackUp (که قابلیت تهیه نسخه پشتیبان کامل رو بصورت برنامه ریزی شده داره)

kevin_m_bb
2 September 2006, 01:17 AM
شاید باطری backup شما خالی شده باشه!!! شما وقتی گوشی رو به شارز می زنین چراغ قرمز روشن می شه؟؟

mas_jaf
2 September 2006, 01:13 PM
شاید باطری backup شما خالی شده باشه!!! شما وقتی گوشی رو به شارز می زنین چراغ قرمز روشن می شه؟؟

بله چراغ قرمز روشن ميشه ولي گوشي اصلا روشن نمي شه .:icon_cry:

kevin_m_bb
2 September 2006, 10:06 PM
بله چراغ قرمز روشن ميشه ولي گوشي اصلا روشن نمي شه .:icon_cry:
برای مدت زمان نسبتا طولانی به شارز وصل کنید و سپس روشن کنید اگر نشد به شرکت پارس ایراتک ببرید

lover
2 September 2006, 11:31 PM
همانطور که معیین گرامی گفتند عمل کنید در ظمن قبلش به مدت 30 دقیقه باطری را در بیاورید اگر هیچ کدام از این روش ها کاربردی نداشت باطری شما احتمالا به رحمت ایزدی پیوسته و حدود سی هزار تومان تو گلوش گیر کرده است

mas_jaf
3 September 2006, 09:06 AM
برای مدت زمان نسبتا طولانی به شارز وصل کنید و سپس روشن کنید اگر نشد به شرکت پارس ایراتک ببرید

سلام
ممنون از راهنماييتون
من يك سوال داشتم اين كه روشن شدن چراغ قرمز نشونه چي هستش ؟؟؟
بعد هم اگه ممكنه آدرس شركت رو بهم بدين !!

kevin_m_bb
3 September 2006, 09:28 PM
سلام
ممنون از راهنماييتون
من يك سوال داشتم اين كه روشن شدن چراغ قرمز نشونه چي هستش ؟؟؟
بعد هم اگه ممكنه آدرس شركت رو بهم بدين !!
همونطور که در pm گفتم و تا اونجا که من می دونم خالی بودن باتری بک آپ باعث روشن شدن چراغ قرمز می شه

mas_jaf
4 September 2006, 01:33 PM
همونطور که در pm گفتم و تا اونجا که من می دونم خالی بودن باتری بک آپ باعث روشن شدن چراغ قرمز می شه

ممكنه آدرس شركتي كه گفتيدو بديد ببرم براي تعمير ؟ :icon_neut

kevin_m_bb
4 September 2006, 10:28 PM
ممكنه آدرس شركتي كه گفتيدو بديد ببرم براي تعمير ؟ :icon_neut
شرکت پارس ایراتک-خیابان قایم مقام فراهانی-پلاک 100
88312624

fardad-pda
5 September 2006, 02:15 AM
اگر bios دستگاه رو download کردید و موجود دارید این کار را انجام دهید 1-کلیدpower وcameraوsoftkey را همزمان فشار داده و نگه دارید(softkey همانarowkeyیا کلید 4 جهته میباشد که باید به داخل فشار دهید) 2-در این حالت resetرا بزنید اگر روی صفحه نوشته شد serialامیدوار باشید که دستگاه شما نمرده و در این حالت به کامپیوتر وصل کرده و biosرا اجرا کنید در غیر این صورت به یکی از شرکتهای معتبر مراجعه کنید (fitco یا axon)