View Full Version : مشکل قدیمی ولی بی جواب
roh
24 August 2006, 05:39 AM
منالان چند ماهی میشه که یه بلوتوث میکروسیم که به آنتندار معروفه خریدم.اما هر کاری کردم به غیر از برنامه IVTBluesoleil که همراهش بود با هیچ چیز دیگه ای نمیشه به بلوتوث وصل شد وهیچ برنامه ای اونو نمی شناسه .اینو چندجایی دیدم که مطرح شده منتها جوابی براش ندیدم.در ضمن مشکل از sp2 و این چیزام نیست . بعضی جاها وقتی توضیح میدن می رسن به جایی که می گن رو آیکنش توی tray کلیک راست کنید و فلان گزینه رو بزنید ولی اینجا اصلا گزینه ای نیست. کسی در موردش چیزی می دونه؟
hidengach
11 September 2006, 09:45 PM
من هم همین مشکل را برای PCCUITE داشتم درایور داخل سی دی را نباید نصب کنی و بگذاری ویندوز خودش بشناسدOK
ATOS
12 September 2006, 04:50 PM
من هم همین مشکل را برای PCCUITE داشتم درایور داخل سی دی را نباید نصب کنی و بگذاری ویندوز خودش بشناسدOK
Microsim بدون درایور حتی در SP2 نصب نمشه:icon_mad:
این مشکل در LapTop بیشتر خودش رو نشون میده و فعلنه که حل نشده:icon_razz
amahdavi2004
12 September 2006, 06:16 PM
فايده اي ندارد:icon_cry:
من هم هر از چند گاه دچار اين مشكل مي شوم و تنها راهش نصب دوباره BlueSoleil و درايورهايش است و كمي ور رفتن با برنامه:icon_roll
NEC
12 September 2006, 06:30 PM
درایورشو از سایتش دانلود کن . منم همین کارو کردم درست شد ولی نمی دونم چرا ؟؟!!!!
amahdavi2004
12 September 2006, 06:46 PM
لطفا نشاني درايور را بدهيد چون من در سايت BlueSoleil چيز جديدي پيدا نكردم شايد آدرس شما افاقه كند.
amahdavi2004
12 September 2006, 09:55 PM
درایور جديدشو از سایتش دانلود کردم ، وضع خرابتر شد نه تنها وصل نمي شد بلكه سيستم هم هنگ مي كرد:icon_bigg همه جورش هم امتحان كردم صد رحمت به نسخه قبلي روي سي دي چون فقط گاهي ارتباط را برقرار نمي كرد ولي سيستم هنگ نمي كرد:icon_mad:
sajjadnegaresh
13 September 2006, 12:41 AM
يك بار با آرامش كامل ويندوز جديد نصب كن و به ترتيب ابتدا بلوتوث و سپس برنامه PC Suite اونم آخرين ورژنش.
مطمئنن مشكلت حل مي شه .
در مورد درايور بلوتوث ابتدا نگاه كن ببين خود ويندوز مي تونه اونو شناسايي كنه و با درايور مجازي مايكروسافت درايورش رو نصب كنه . وگرنه نرم افزار درايورش رو از سي دي نصب كن
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.