PDA

View Full Version : تاپیک آوانته

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8

El Padrino.
10 June 2008, 11:52 AM
عکس از آوانته مشکی میخوام، اگر داشتین بیزحمت بزارین ... من که چیزی پیدا نکردم.

راستی rivaldo ([Only registered and activated users can see links]) عزیز من هر دفعه یادم میره جواب شما رو بدم ... در مورد فروش آوانته، قبل از تعطیلات خرداد ازشون پرسیدم گفتن ثبت نامی داریم، 23.5 معمولی، و حداکثر سه ماهه تحویل میدیم، اون 20 روزه هم تحویل فوری بوده. اما پست های شما و چند نفر دیگه رو هم که دیدم دوباره چند روز بعد تماس گرفتم طرف گفت فعلا ثبت نامی نداریم !!! نمایندگی زنجان.
در مورد زمان تحویل خودرو عرضه دار بودن نمایندگی هم هست، اگه بی بخار باشن دیرتر از کارخونه تحویل میگیرن ...

[Only registered and activated users can see links]

rivaldo
10 June 2008, 01:53 PM
3 تا سوال:
1-یعنی ممکنه از من را در این ماه یا ماه آینده تحویل بدن؟(من سفت پا پیچ نمایندگی و دفتر مرکزی در تهران شدم)
2-هنگام ارسال دعوت نامه برای تکمیل وجه دعوت نامه را پست می کنند نمایندگی یا منزل؟
3-چند روز وقت می دن برای اینکه ما ودیعه آخر را واریز کنیم؟

El Padrino.
10 June 2008, 06:00 PM
بله امکانش هست خودرو شما رو به زود بدن
برای دعوت نماره بهتون زنگ می زنن
برای ودیعه آخر می گن 20 روز ولی اگه دور تر هم شد ایرادی نداره

Sobhan A
10 June 2008, 07:04 PM
سلام من از همه دوستان بخاطر اطلاعات فوق العاده ای که به من ارائه کردند تشکر میکنم. من هم یک آوانته خریدم و به جمع دوستان وارد شدم . برای اولین قدم می خواستم برای خرید جلو پنجره جدید آوانته در مشهد راهنمایی بفرمائید.

El Padrino.
10 June 2008, 08:22 PM
جلو پنجره خودش 95 تومن هست نمایندگی داره باید برید عوض کنید
جلو پنجره با چراغ اسپرت جلو 220 تومن

rivaldo
11 June 2008, 12:00 AM
من امروز ته و توه قضیه فروش را دنبال کردم:
اول یه بار دیگه زنگ زدم دفتر مرکزی پرستوی آبی ارگ (تهران) به من گفتند به دلیل ایجاد یک مشکل تحویل ها تاخیر خورده و از من را هم گفت 4-5 ماه تاخیر داره(یعنی مهر یا آبان).بعد من پرسیدم چرا تحویل فروی ها را زود می دین به من جواب دادند که ما از این هفته دیگه نه ثبت نامی می دیم نه تحویل فوری و اصلا" فروش نداریم.بعدش من رفتم نمایندگی نجف آباد در اصفهان 2 تا آوانته نقره ای داشت به من گفت اگه نقره ای می خوای 25200000 بریز و همین الآن یکی از این دو تا را ببر ولی اگه رنگ دیگه می خوای باید 24700000 بریزی و 45 روز بعد تحویل بگیری.چون فقط دو تا نقره ای داشت.حالا اگه هر نمایندگی در نمایشگاهش داشته باشه بلافاصله تحویل میده.اگر کسی از دوستان نقره ای می خواد می تونه بیاد نجف آباد با همین شرایطی که من امروز پرسیدم بگیره.ورنا 1600 دنده ای را گفت 19000000 و اتومات 22000000 هر دو را هم تحویل فوری 10 روزه.

*علی*
11 June 2008, 06:23 AM
خیلی زور داره . قیمت اوانته دنده ای باشه 25 میلیون تومان در مقابل قیمت ورنا 1600 معمولی باشه 19 میلیون تومان .
ورنا 1600 معمولی که نه abs داره نه air bag نه ترمز عقبش دیسکیه موتورشم که 400 سی سی کمتره .یک کلاس همم که پایینتر از آوانته است .
خداییش آوانته تنها ماشینی تو ایران هست که میشه گفت ( البته به بقیه اتومبیلهای موجود ) واقعا قیمتش عالیه و سر قیمت به فروش میره .

sazgari
11 June 2008, 09:17 AM
اطلاعاتی که از واحد فروش پرستو آبی ارگ کسب شده:
قیمت مدل 1387 دنده ایی : 23900000
در بازار تهران : قیمت آوانته مدل 1386 صفر 24900000 قیمت صفر 1387 تا 25200000
تاکید فروشندهای رسمی و غیر رسمی : رنگ سفید کمیاب و باقی رنگها موجود است
=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-
در مورد بنزین سوپر و معمولی
من اکثرا سوپر میزدم .. ولی با کاری که کردن مجبورم دیگه اکثرا معمولی بزنم :) !!
لازم به توجه است که بر روی در باک بنزین آوانته عدد اکتان ثبت شده مطابق با بنزین معمولیه و در سایت النترا هم به این موضوع به عنوان مزیت (به دلیل عدم آلایندگی محیط) اشاره شده ...
ظاهرا مشکلی نیست اگه معمولی بزنیم ولی برای پاک سازی موتور حداقل بعد از 3 بار معمولی 1 بار سوپر پیشنهاد کردن .
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-
دوستانی که آوانته خریدن یا میخواهند بخرن .. بدون تعصب با خیال راحت بخرن این ماشین به تناسب قیمت بازار ماشینهای لوکس و نیمه لوکس ماشین خوبیه .
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
شرکت پرستو ابی ارگ و خودروسازان راین متاسفانه دارای سایت خوبی نیستند و سرویسشون ضعیفه ...
دوستانی که مشکل در تحویل خودرو دارند با واحد فروش و تحویل شرکت پرستو ابی ارگ در خیابان مطهری روبروی دریای نور تماس بگیرند و با مسئول این قسمت آقای صانعی مستقیم صحبت کنند حرفهای ایشون مستندتر از همه پاسخگوها هست

azma
11 June 2008, 01:57 PM
اطلاعاتی که از واحد فروش پرستو آبی ارگ کسب شده:
قیمت مدل 1387 دنده ایی : 23900000
در بازار تهران : قیمت آوانته مدل 1386 صفر 24900000 قیمت صفر 1387 تا 25200000
تاکید فروشندهای رسمی و غیر رسمی : رنگ سفید کمیاب و باقی رنگها موجود است
=-=-=-=-=-=-=-=-=--=-=-=-=-=-=-=-=-
در مورد بنزین سوپر و معمولی
من اکثرا سوپر میزدم .. ولی با کاری که کردن مجبورم دیگه اکثرا معمولی بزنم :) !!
لازم به توجه است که بر روی در باک بنزین آوانته عدد اکتان ثبت شده مطابق با بنزین معمولیه و در سایت النترا هم به این موضوع به عنوان مزیت (به دلیل عدم آلایندگی محیط) اشاره شده ...
ظاهرا مشکلی نیست اگه معمولی بزنیم ولی برای پاک سازی موتور حداقل بعد از 3 بار معمولی 1 بار سوپر پیشنهاد کردن .
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-==-=-=-=-
دوستانی که آوانته خریدن یا میخواهند بخرن .. بدون تعصب با خیال راحت بخرن این ماشین به تناسب قیمت بازار ماشینهای لوکس و نیمه لوکس ماشین خوبیه .
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
شرکت پرستو ابی ارگ و خودروسازان راین متاسفانه دارای سایت خوبی نیستند و سرویسشون ضعیفه ...
دوستانی که مشکل در تحویل خودرو دارند با واحد فروش و تحویل شرکت پرستو ابی ارگ در خیابان مطهری روبروی دریای نور تماس بگیرند و با مسئول این قسمت آقای صانعی مستقیم صحبت کنند حرفهای ایشون مستندتر از همه پاسخگوها هست
امرور 22/33/87 قيمت را از چند نمايندگي و آگهي در روزنامه پرسيدم بين 3/28 تا 29 ميليون براي اتوماتيك قيمت دادند.

rivaldo
11 June 2008, 02:02 PM
البته من در تایپ یه اشتباه کوچک داشتم.ورنا 19500000 بود که من اشتباه نوشتم 19000000

rivaldo
11 June 2008, 02:29 PM
من دیگه از بس زنگ زدم تهران و نمایندگی و جواب درست و دقیق نشنیدم خسته شدم.یکی میگه اسفند تحویل می دیم یکی دیگه میگه مهر یا آبان یکی میگه معلوم نیست کی. من 3 سال هست که تو فکر این ماشینم.حالا که موعد تحویل هست دارند اذیت می کنند.آخه تحویل یه ماشین چرا باید اینقدر کش و قوس داشته باشه.من یه خواهش از دوستانی که در تهران هستند دارم:اگه کسی از دوستان براش مقدور هست بره(خ مطهری مقابل دریای نورپ304 ) و بپرسه که دقیقا" کسانی که اسم نویسی کردن و موعد تحویلشون خرداد 87 هست کی تحویل می دن.من خودم تصمیمش را دارم برم تهران ولی از بس کار دارم در اصفهان نمی رسم.

rivaldo
11 June 2008, 03:52 PM
من در آخرین تماسی که با نمایندگی داشتم گفت رئیس شرکت آقای فتورچی گفته هر کس گلایه و شکایت داره زنگ بزنه با من صحبت کنه.منم که زنگ می زنم هر دفعه یکی بر می داره و جواب سر بالا می ده و وقتی می گم با آقای فتورچی کار دارم میگه ایشون هم همین جواب را بهت می ده(تاخیر) و نمی زارن من با ایشون صحبت کنم.حالا واقعا" رئیس شرکت پرستوی آبی ارگ آقای فتورچی هست؟

karash501
11 June 2008, 11:27 PM
كسي واسه آوانته از مكمل يا قرص بنزين استفاده كرده؟

MKHSH
12 June 2008, 08:38 AM
دوستاني كه تجربه كافي از سواري آوانته دارند ميتونند در خصوص پارامترهاي زير توضيح دهند.

1- نرمي و راحتي سيستم تعليق در ناهمواريهاي بزرگ جاده اي
2- صداي تاير و آسفالت
3- صداي موتور
4- صداي باد در سرعتهاي بالا
5- صداي قطعات بدنه و داشبورد

بنده فولكس گل دارم به نظرتون اونو با آوانته تعويض كنم يا زانتيا يا مگان؟ (از نظر كيفيت)

sazgari
12 June 2008, 09:02 AM
من در آخرین تماسی که با نمایندگی داشتم گفت رئیس شرکت آقای فتورچی گفته هر کس گلایه و شکایت داره زنگ بزنه با من صحبت کنه.منم که زنگ می زنم هر دفعه یکی بر می داره و جواب سر بالا می ده و وقتی می گم با آقای فتورچی کار دارم میگه ایشون هم همین جواب را بهت می ده(تاخیر) و نمی زارن من با ایشون صحبت کنم.حالا واقعا" رئیس شرکت پرستوی آبی ارگ آقای فتورچی هست؟

اقای فتورچی , معاون مدیر هستند ایشان در زمان تحویل خودرو من در سال 1386 هیچکاری بجز وعده های محترمانه ندادند.
شما حقیقت موضوع رو میتونید از آقای صانعی بپرسید .

دوستاني كه تجربه كافي از سواري آوانته دارند ميتونند در خصوص پارامترهاي زير توضيح دهند.

2- صداي تاير و آسفالت
3- صداي موتور

بنده فولكس گل دارم به نظرتون اونو با آوانته تعويض كنم يا زانتيا يا مگان؟ (از نظر كيفيت)

1-عالی ماشین به هیچ عنوان توی پیچها ته نمیاندازه و با خیل راحت با سرعت بالا روی پیچها مانور میده
2- تایر خودشو باید عوض کنید بدرد نمی خورن ! 205 کوموهو رو خودم تجربه کردم
3- صدای موتور بسیار کم و در مواقع سکون و یا سرعت در مسیرهای کفی صدای شنیده نمیشه
4- صدای باد به هیچ عنوان
5- صدای بدنه تا الان نه من دیدم نه

برادر خودم من گل بازه !!! ظرف 3-4 سال همش ماشین گل عوض کرده و سوار میشه , همه نوع ماشینی رو هم سوار شده از فوق گرونه ها تا ارزونا از نظر اون هندلینگ گل شاهکاره ولی با تمام تعصب وقتی سوار آوانته میشه میگه این هیولا رو چرا اینقدر ارزون دادن که بشه با .... مقایسه کرد .
ولی ماشین و سواری اون یه سلیقه است در هر صورت پیشنهاد میشه ماشینها رو با توجه به سلیقه خودتون و آگاهیهایی که دانده ها میدن انتخاب کنید

rezasx1
12 June 2008, 10:18 AM

2- صداي تاير و آسفالت
3- صداي موتور

منم دقیقا یک سال گل داشتم...گل واقن هندلیگ فوق العاده ای داره
ولی بعد از خرید اوانته دقیقا حس میکنم سوار یه ماشین مدل بالاتر شدم که از هر لحاظ از گل سرتره
... بخصوص هندلینگ در سرعتهای بالا و بخصوص سر پیچها...

El Padrino.
12 June 2008, 12:52 PM

2- صداي تاير و آسفالت
3- صداي موتور

همه موارد رو دوستان عزیز جواب دادند ولی در مورد کیفیت :
شما خودتون مشتری کرمان خودرو هستید باید بدونید دیگه کیفیت کرمان خودرو چه جوریه کلا کرمان خودرو کیفیتش بالاست و برای رقابت باید کیفیت ش رو خیلی خیلی بالا ببره چون از لحاظ میزان تولید با ایان خودرو سایپا نمی تونه رقابت کنه چون وام های کلانی که به ایران خودرو و سایپا می دن یک دهمش رو هم به کرمان خودرو نمی دن (بر می گرده به مسائل سیاسی ) باید کیفیت رو بالا ببره که به نظر من کیفیتش 10 برابر این 2 کارخانه هست

El Padrino.
12 June 2008, 12:53 PM
كسي واسه آوانته از مكمل يا قرص بنزين استفاده كرده؟
من که استفاده نکردم و ترجیح هم می دم استفاده نکنم به نظرم بنزین معمولی ساده بهتر از این مکمل هاست

rezasx1
12 June 2008, 04:32 PM
اینم 3 قسمت آخر service&repair manual اوانته یا elantra xd مدلی که از 2003تا 2006 تولید میشد
توصیه میکنم قسمت body electrical رو حتما دانلود کنید خیلی جالبه

rezasx1
12 June 2008, 04:36 PM
از مدیران برای 2 پست پشت سرهم عذر خاهی میکنم
میخاستم کل لینکهای سرویس و تعمیرات اوانته رو یجا بزارم
مخلص دوستان خوب phalls.com بخصوص اوانته دوستان

*علی*
13 June 2008, 08:10 AM
آرزو به دلمون موند یک قیمت واقعی و درست از آوانته دنده ای داشته باشیم .
بعضی میگه 24 میلیون تومان تا 25 میلیون تومان یکی میگه 26 _ 27 میلیون تومان
هر نمایندگی هم یک قیمتی میده .

mazadeh
13 June 2008, 11:40 AM
سلام دوست عزیز من یکماه قبل خرید نقدی از نمایندگی پاکروان مشهد داشتم 25.5 سفید . هنوز پلاک ندارم . ماشین هم تو خونه همسایه هست . هنوز باهاش بوق هم نزده ام :icon_conf:icon_cry:

El Padrino.
13 June 2008, 11:48 AM
چبه نمایندگی سر زدید ؟ برید یک سراغ بگیرید اگه نشد خودتون برید راهنمایی پلاکش کنید ! اگه نشد زنگ بزنید تهران شکایت کنید

arshia1_987
13 June 2008, 01:56 PM
سلام دوستان

الان کسی اطلاع نداره که ثبت نام دارن واسه آوانته یا نه ؟ و اگه دارن شرایطش چه جوریه و قیمتش چند ؟
و اگر هم کسی آوانته به صورت قسطی سراغ داره یا جایی هست که بدن من خریدارم (به صورت 60 روزه سه تا 7 تومن و 30 روز بعد بقیه اش)

ممنون

rivaldo
13 June 2008, 02:10 PM
سلام دوستان

الان کسی اطلاع نداره که ثبت نام دارن واسه آوانته یا نه ؟ و اگه دارن شرایطش چه جوریه و قیمتش چند ؟
و اگر هم کسی آوانته به صورت قسطی سراغ داره یا جایی هست که بدن من خریدارم (به صورت 60 روزه سه تا 7 تومن و 30 روز بعد بقیه اش)

ممنون

الان هیچ جایی اسم نویسی ندارند.فروش فوری هم اگه تو نمایشگاه نمایندگی داشته باشند تا قیمت حدودی 25000000 می دن.

afarzam
14 June 2008, 11:06 AM
آرزو به دلمون موند یک قیمت واقعی و درست از آوانته دنده ای داشته باشیم .
بعضی میگه 24 میلیون تومان تا 25 میلیون تومان یکی میگه 26 _ 27 میلیون تومان
هر نمایندگی هم یک قیمتی میده .

الان هیچ جایی اسم نویسی ندارند.فروش فوری هم اگه تو نمایشگاه نمایندگی داشته باشند تا قیمت حدودی 25000000 می دن.

با سلام
واقعا نمایندگی اصفهان تا 2 ماه دیگه فروش نداره!!!! آخه من می خواستم برم بگیرم... حالا مجبورم برم سراغ یاریس... کدوم نمایندگی هایی فروش دارند؟؟
ممنون

من امروز شيراز نمايندگي هاي دل افكار و حداديان رفتم گفتن فعلا فروش نداريم تا وقتي اعلام بشه و گفت احتمالا 2هفته ديگه فروش داريم يك كماه هم تحويل مي ديم:icon_cry:

من يك سوال برام پيش اوومده ؟؟

نمايندگي كه رفته بودم توي شيراز حداديان مي گفت 24.800 ميداديم ولي دل افكار گفت 25.500 ميداديم . اين اختلاف قيمت مال چي هست ؟ هر دو هم تحويل 30 روزه بوده

سلام دوستان

ممنون

همونطور که در نوشته های قبلی هم توضیح دادم من یک دنده ای سیاه کارتکس رو 3 هفته پیش از نمایندگی خرمی در تهران خیابان فاطمی خریدم 25 میلیون. یک هفته بعد ماشین پلاک شده رو تحویل گرفتم. 5 روز بعد شناسنامه و بیمه شخص ثالث ماشینو و امروز هم سند کارخانه آماده هست.
زمان خرید اتومبیل تو روزنامه همشهری تحقیق کردم جاهایی بود که حتی تا 24.6 هم قیمت می دادند. آقای خرمی می گفت اونا ارزونتر میفروشند ولی ممکنه تا یک ماه طول بکشه تا پلاک بشه ولی من یک هفته ای بهت می دم و همین هم شد. من الان میشنوم بعضی ها تو تهران خریدن ولی چند هفته پلاک شدن طول کشیده. قیمت تو شهرستانها یکی دو میلیون گرونتر از تهرانه.

امروز زنگ زدم نمایندگی خرمی تهران خیابان فاطمی:
1- سوال: قیمت تحویل فوری کارتکس امروز چنده؟ جواب: دنده ای 25.2 و اتومات 28.5
2- سوال: آیا کسی از شهرستان بخاد بخره هم امکانش هست؟ جواب: بله مشکلی نیست.
3- سوال: آیا اونوقت مثل ماشین من یک هفته ای میتونید پلاکش کنید؟ جواب: بله میشه مشکلی نداره.

نکته اول: ماشین کارتکس یعنی اینکه ماشین هنوز هیچ صاحب و پلاکی نداره و در صورت خرید تمام مدارک اعم از سند کارخانه به نام شما صادر خواهد شد یعنی اینکه شما صاحب اول آن هستید. حسن خرید ماشین کارتکس نسبت به ثبت نام فوری از کارخانه اینه که ماشین انتخابی رو تو نمایشگاه میبینید و زیر و بم آن جلو چشمتونه و همون اول شماره شاسی ماشینتون رو می دونید. من چند بار شده ماشین ثبت نام کردم موقع تحویل ماشین مشکلی داشته ولی به خاطر اینکه سند به نامم خورده بود دیگه چاره ای جز قبول نداشتم تا ببرم نمایندگی واسه گارانتی.

نکته دوم: چون بازار آوانته و ورنا تو ایران خیلی کوچیکه تا یه مشتری می یاد همه می فهمن. من قیمت می گرفتم نمایندگی سبحانی تهران گفت 24.8 الان موجود داردم. وقتی رفتم دیدم تو نمایشگاهش نداره. بعد زنگ زدم آساطوری اونم گفت 24.8 وقتی دوباره بهش زنگ زدم که اگه تو نمایشگاه داری بیام ببینم فهمید طالبم قیمتش رو برد بالا گفت 25 تومان. پس: برای اینکه اسیر دلال بازی هاشون نشین با احتیاط خرید کنین.

همه موارد رو دوستان عزیز جواب دادند ولی در مورد کیفیت :
شما خودتون مشتری کرمان خودرو هستید باید بدونید دیگه کیفیت کرمان خودرو چه جوریه کلا کرمان خودرو کیفیتش بالاست و برای رقابت باید کیفیت ش رو خیلی خیلی بالا ببره چون از لحاظ میزان تولید با ایان خودرو سایپا نمی تونه رقابت کنه چون وام های کلانی که به ایران خودرو و سایپا می دن یک دهمش رو هم به کرمان خودرو نمی دن (بر می گرده به مسائل سیاسی ) باید کیفیت رو بالا ببره که به نظر من کیفیتش 10 برابر این 2 کارخانه هست

در مورد کیفیت کرمان خودرو:
من یکی از بستگان نزدیکم رشتش کیفیته. مدرک ممیزی داره. چند وقت پیش سرو کارش به کرمان خودرو خورده بود می گفت کرمان خودرو تو بحث های کیفیت خیلی ضعیف هستن. اصلاً قابل مقایسه با سایپا و ایران خودرو نیستن.
تو ایران تو کیفیت ایران خودرو حرف اول رو میزنه. من یکی از دوستای نزدیکم تو ساپکو مدیر پروژه 206 صندوقدار بود. (که حقاً با طراحی شون گند زدن) ولی جدا از این حرفه تو بحث مدیریت کیفیت یه سرو کله از همه بالاترن. بحثهای کیفیت رو با علم روز پیگیری می کنن (البته خیلی هم پول خرج می کنن).

دلیل اینکه مثلاً میینید که کیفیت سمند یا پرشیا و چمیدونم رووا ضعیفه اینه که تولید تیراژش خیلی بالاس، سعی می کنن هزینه های تولید رو خیلی پایین بیارن و عمده قطعات هم داخلی هستن که نتیجش میشه افت کیفیت.
یعنی اگه میبینید که آوانته و ورنا الآن کیفیتش خوبه دلیلش تولید خیلی پایین و تماماً خارجی بودن (سی کی دی) قطعاطشه. اگه روزی فرا برسه که تولید کرمان خودرو بخاد مثل ایران خودرو یا سایپا بالا بره یا اینکه قطعات رو داخلی کنن گندش در میاد.

farzan_b1983i
14 June 2008, 11:59 AM
سلام
من که می دونید یه اوانته نقره ای دارم می خوام یا بفروشم یا با سفید و مشکی تعویض کنم دوستان تهرانی نمایندگی رو میشناسن اینکارو انجام بده؟

rivaldo
14 June 2008, 12:00 PM
من از پست های دوستان و رفتن خودم به نمایندگی نجف آباد این طور فهمیدم که هر نمایندگی در ایران فعلا"
موجود داشته باشه با هر قیمتی از 24600 گرفته تا 25500 تحویل میده.
پس این شرکت پرستوی آبی که عامل فروش هست یعنی کشک دیگه؟این شرکت نباید رو نمایندگی هاش نظارت داشته باشه؟هر کدوم دارند یه قیمتی می پرونند.من هم که زنگ زدم تهران دفتر مرکزی گفت به دلیل یه مشکل در کل ایران فروش نداریم.یعنی این مشکل چیه که فعلا" نه می تونند کسایی که اسم نوشتند را تحویل بدند و نه اسم نویسی کنند؟
راستی چند درصد آوانته کره ای و چند درصد ایرانیه؟یعنی چه قطعاتیش(ckd) هست و چه قطعاتی ایرانی؟

farzad_Sh_2020
14 June 2008, 12:13 PM
سلام . امروز رفتم نمايندگي شيراز گفت فروش داريم .

حالا يك چيز باحال :

نمايندگي حداديان ميگفت 24.800 تحويل 15 روزه . نمايندگي دل افكار مي گفت 25.500 تحويل 45 روزه . :icon_mrgr

هيچ فرقي هم باهم ندارن .كسي مي دونه كه چرا اينجوري هست ؟؟

درضمن گفت رنگ مشكي ، نقره اي ، سفيد موجود هست

El Padrino.
14 June 2008, 12:25 PM
من از پست های دوستان و رفتن خودم به نمایندگی نجف آباد این طور فهمیدم که هر نمایندگی در ایران فعلا"
موجود داشته باشه با هر قیمتی از 24600 گرفته تا 25500 تحویل میده.
پس این شرکت پرستوی آبی که عامل فروش هست یعنی کشک دیگه؟این شرکت نباید رو نمایندگی هاش نظارت داشته باشه؟هر کدوم دارند یه قیمتی می پرونند.من هم که زنگ زدم تهران دفتر مرکزی گفت به دلیل یه مشکل در کل ایران فروش نداریم.یعنی این مشکل چیه که فعلا" نه می تونند کسایی که اسم نوشتند را تحویل بدند و نه اسم نویسی کنند؟
راستی چند درصد آوانته کره ای و چند درصد ایرانیه؟یعنی چه قطعاتیش(ckd) هست و چه قطعاتی ایرانی؟

آوانته صد در صد کره ای هست و هیچ قطعه ایرانی به جر (باتری و لاستیک) ایرانی نیست

همونطور که در نوشته های قبلی هم توضیح دادم من یک دنده ای سیاه کارتکس رو 3 هفته پیش از نمایندگی خرمی در تهران خیابان فاطمی خریدم 25 میلیون. یک هفته بعد ماشین پلاک شده رو تحویل گرفتم. 5 روز بعد شناسنامه و بیمه شخص ثالث ماشینو و امروز هم سند کارخانه آماده هست.
زمان خرید اتومبیل تو روزنامه همشهری تحقیق کردم جاهایی بود که حتی تا 24.6 هم قیمت می دادند. آقای خرمی می گفت اونا ارزونتر میفروشند ولی ممکنه تا یک ماه طول بکشه تا پلاک بشه ولی من یک هفته ای بهت می دم و همین هم شد. من الان میشنوم بعضی ها تو تهران خریدن ولی چند هفته پلاک شدن طول کشیده. قیمت تو شهرستانها یکی دو میلیون گرونتر از تهرانه.

امروز زنگ زدم نمایندگی خرمی تهران خیابان فاطمی:
1- سوال: قیمت تحویل فوری کارتکس امروز چنده؟ جواب: دنده ای 25.2 و اتومات 28.5
2- سوال: آیا کسی از شهرستان بخاد بخره هم امکانش هست؟ جواب: بله مشکلی نیست.
3- سوال: آیا اونوقت مثل ماشین من یک هفته ای میتونید پلاکش کنید؟ جواب: بله میشه مشکلی نداره.

نکته اول: ماشین کارتکس یعنی اینکه ماشین هنوز هیچ صاحب و پلاکی نداره و در صورت خرید تمام مدارک اعم از سند کارخانه به نام شما صادر خواهد شد یعنی اینکه شما صاحب اول آن هستید. حسن خرید ماشین کارتکس نسبت به ثبت نام فوری از کارخانه اینه که ماشین انتخابی رو تو نمایشگاه میبینید و زیر و بم آن جلو چشمتونه و همون اول شماره شاسی ماشینتون رو می دونید. من چند بار شده ماشین ثبت نام کردم موقع تحویل ماشین مشکلی داشته ولی به خاطر اینکه سند به نامم خورده بود دیگه چاره ای جز قبول نداشتم تا ببرم نمایندگی واسه گارانتی.

نکته دوم: چون بازار آوانته و ورنا تو ایران خیلی کوچیکه تا یه مشتری می یاد همه می فهمن. من قیمت می گرفتم نمایندگی سبحانی تهران گفت 24.8 الان موجود داردم. وقتی رفتم دیدم تو نمایشگاهش نداره. بعد زنگ زدم آساطوری اونم گفت 24.8 وقتی دوباره بهش زنگ زدم که اگه تو نمایشگاه داری بیام ببینم فهمید طالبم قیمتش رو برد بالا گفت 25 تومان. پس: برای اینکه اسیر دلال بازی هاشون نشین با احتیاط خرید کنین.

من یکی از بستگان نزدیکم رشتش کیفیته. مدرک ممیزی داره. چند وقت پیش سرو کارش به کرمان خودرو خورده بود می گفت کرمان خودرو تو بحث های کیفیت خیلی ضعیف هستن. اصلاً قابل مقایسه با سایپا و ایران خودرو نیستن.
تو ایران تو کیفیت ایران خودرو حرف اول رو میزنه. من یکی از دوستای نزدیکم تو ساپکو مدیر پروژه 206 صندوقدار بود. (که حقاً با طراحی شون گند زدن) ولی جدا از این حرفه تو بحث مدیریت کیفیت یه سرو کله از همه بالاترن. بحثهای کیفیت رو با علم روز پیگیری می کنن (البته خیلی هم پول خرج می کنن).

دلیل اینکه مثلاً میینید که کیفیت سمند یا پرشیا و چمیدونم رووا ضعیفه اینه که تولید تیراژش خیلی بالاس، سعی می کنن هزینه های تولید رو خیلی پایین بیارن و عمده قطعات هم داخلی هستن که نتیجش میشه افت کیفیت.
یعنی اگه میبینید که آوانته و ورنا الآن کیفیتش خوبه دلیلش تولید خیلی پایین و تماماً خارجی بودن (سی کی دی) قطعاطشه. اگه روزی فرا برسه که تولید کرمان خودرو بخاد مثل ایران خودرو یا سایپا بالا بره یا اینکه قطعات رو داخلی کنن گندش در میاد.

والا خود ایران خودرو هم قبول داره کیفیتش پایین تر از کرمان خودرو هست شاید دوستتون اسم ایران خودرو کرمان خودرو رو اشتباهی گرفته

farzad_Sh_2020
14 June 2008, 12:38 PM
بازم سلام . از دوستان كسي هست كه دستگاه مسير ياب (gps ) روي آوانته نصب كرده باشه ؟؟

مخصوص آوانته چيزي تو بازار هست كه از نظر اندازه وسط داشبرد بالاي ضبط جا بشه ؟

m_soltani
14 June 2008, 01:06 PM
با سلام به دوستان.
یک سوال از دوستان دارم. tc نشون می داد 60 کیلومتر دیگه می تونم با بنزین موجود رانندگی بکنم، اما وقتی عدد به 50 رسید، دیگه عددی را نشون نداد و بجاش خط چشمک زن ظاهر شد. از اونجایی که آمپر درست روی E بود، گفتم الانه که خاموش بشه و با ترس و لرز رفتم طرف پمپ که 6 کیلومتری هم فاصله داشت. دوستان کسی تجربه داره که از لحظه چشمک زن(بدون عدد) آیا واقعا 50 تا رو میرفت یا شروع چشمک یعنی آخراشه.؟

rivaldo
14 June 2008, 02:14 PM

حالا يك چيز باحال :

نمايندگي حداديان ميگفت 24.800 تحويل 15 روزه . نمايندگي دل افكار مي گفت 25.500 تحويل 45 روزه . :icon_mrgr

تفاوت فقط و فقط مربوط به روزشه.یعنی چون 15 روزه نسبت به 45 روزه تحویلش یک ماه زودتره به همین خاطر تفاوت قیمت داره.مثل نجف آباد که به من گفت 10 روزه 24700 و 45 روز 25200

afarzam
14 June 2008, 03:51 PM
تفاوت فقط و فقط مربوط به روزشه.یعنی چون 15 روزه نسبت به 45 روزه تحویلش یک ماه زودتره به همین خاطر تفاوت قیمت داره.مثل نجف آباد که به من گفت 10 روزه 24700 و 45 روز 25200

جالبه به جای اینکه زودتر میدن گرونتر باشه دیرتر میدن گرونتره؟!؟!؟! آخه چه دلیلی داره؟

والا خود ایران خودرو هم قبول داره کیفیتش پایین تر از کرمان خودرو هست شاید دوستتون اسم ایران خودرو کرمان خودرو رو اشتباهی گرفته

در حال حاضر کیفیت خودروهای کرمان خودرو تو بازار از خودروهای ایران خودرو بهتره. شکی نیست. البته در مجموع ولی یادمه چند وقت پیش ترتیب کیفیت رو اعلام کرده بودن 206 از آوانته بالاتر بود.

بهر حال منظور من از بحث برتر بودن و بروز بودن بحثهای کیفیت در ایران خودرو صرفاً نتیجه کیفیت محصولاتشون نبود. بله مجموع تولیدات ایران خودرو از لحاظ کیفیت سطح پایین تری دارند. من طرفدار ایران خودرو نیستم.
مثلاً فرض کن شما تعدادی قطعه خارجی رو که قبلاً در یک کشورهای توسعه یافته کنترل کیفیت شده (آوانته و ورنا) بیاری تو یه کارخانه مونتاژش کنی و نفراتی هم بزاری که 100% کیفیت محصولات رو چک کنن با تیراژ مثلاً 10 خودرو در روز (خودروسازان راین) و نتیجه هم خیلی با کیفیت باشه.
اونوقت یک کارخانه (ایران خودرو) بیاد قطعات ساخت داخل رو از تولیدکننده هایی که همشون استاندارد ایزو و QS رو با رشوه و زور گرفتن جمع کنه اونوقت با تیراژ مثلاً 200 خودرو در روز بده بیرون و کیفیت رو مجبوره در این سطح تولید با روشهای آماری کنترل کنه و در این زمینه هم خیلی پیشرفته باشه ولی نتیجش مثل بالا نباشه.
نتیجه مقایسه این دو اینه که کرمان خودرو محصولش با کیفیته ولی تو بحث کیفیت خیلی قوی نیستن. ولی ایران خودرو کیفیت محصولاتش پایینه ولی تو بحث کیفیت قوی تر هستن.

rezasx1
14 June 2008, 04:54 PM

فرمایش شما صحیح ولی با عقل جور در نماد بخاطر تیراژ بالا اینقدر کیفیت افت کنه که ماشین
اتیش بگیره!!!
من حاضرم 6 ماه صبر کنم ( کما اینکه کردم) که ماشین با کیفیت کرمان موتور بگیرم
من قبلا گل داشتم که عالی بود... اوانته که فوق العاده هست:icon_cool

El Padrino.
14 June 2008, 06:18 PM
با سلام به دوستان.
یک سوال از دوستان دارم. tc نشون می داد 60 کیلومتر دیگه می تونم با بنزین موجود رانندگی بکنم، اما وقتی عدد به 50 رسید، دیگه عددی را نشون نداد و بجاش خط چشمک زن ظاهر شد. از اونجایی که آمپر درست روی E بود، گفتم الانه که خاموش بشه و با ترس و لرز رفتم طرف پمپ که 6 کیلومتری هم فاصله داشت. دوستان کسی تجربه داره که از لحظه چشمک زن(بدون عدد) آیا واقعا 50 تا رو میرفت یا شروع چشمک یعنی آخراشه.؟

بله از 50 تا به بعد 4 خط چشمک زن نشون میده می خواد بترسونه ! توی دفترچش هم نوشته
فکر کنم موقعی ای که چشمک زنش بیاد هنوز 5 لیتر بنزین داره

جالبه به جای اینکه زودتر میدن گرونتر باشه دیرتر میدن گرونتره؟!؟!؟! آخه چه دلیلی داره؟

در حال حاضر کیفیت خودروهای کرمان خودرو تو بازار از خودروهای ایران خودرو بهتره. شکی نیست. البته در مجموع ولی یادمه چند وقت پیش ترتیب کیفیت رو اعلام کرده بودن 206 از آوانته بالاتر بود.

بهر حال منظور من از بحث برتر بودن و بروز بودن بحثهای کیفیت در ایران خودرو صرفاً نتیجه کیفیت محصولاتشون نبود. بله مجموع تولیدات ایران خودرو از لحاظ کیفیت سطح پایین تری دارند. من طرفدار ایران خودرو نیستم.
مثلاً فرض کن شما تعدادی قطعه خارجی رو که قبلاً در یک کشورهای توسعه یافته کنترل کیفیت شده (آوانته و ورنا) بیاری تو یه کارخانه مونتاژش کنی و نفراتی هم بزاری که 100% کیفیت محصولات رو چک کنن با تیراژ مثلاً 10 خودرو در روز (خودروسازان راین) و نتیجه هم خیلی با کیفیت باشه.
اونوقت یک کارخانه (ایران خودرو) بیاد قطعات ساخت داخل رو از تولیدکننده هایی که همشون استاندارد ایزو و QS رو با رشوه و زور گرفتن جمع کنه اونوقت با تیراژ مثلاً 200 خودرو در روز بده بیرون و کیفیت رو مجبوره در این سطح تولید با روشهای آماری کنترل کنه و در این زمینه هم خیلی پیشرفته باشه ولی نتیجش مثل بالا نباشه.
نتیجه مقایسه این دو اینه که کرمان خودرو محصولش با کیفیته ولی تو بحث کیفیت خیلی قوی نیستن. ولی ایران خودرو کیفیت محصولاتش پایینه ولی تو بحث کیفیت قوی تر هستن.

شما به چند تا پست قبلی من که در مورد کیفیت کرمان خودرو هست توجه کن
کرمان موتور زمانی هم که مونتاژش زیاد بود (ماتیز سیلو ) کیفیتش بازم بالا بود کرمان خودرو کلا نظارتش روی تولید محصول بیشتره

miad_zareai
14 June 2008, 09:09 PM

حالا يك چيز باحال :

آقا از این دل افکار نخر. هرچند همئن حدادیان هم تحفه ای نیست ولی بازم شرف داره. اگه اصفهان آشنا داری اونجا بخر. ما اصفهان خریدیم

farzad_Sh_2020
14 June 2008, 11:08 PM
آقا از این دل افکار نخر. هرچند همئن حدادیان هم تحفه ای نیست ولی بازم شرف داره. اگه اصفهان آشنا داری اونجا بخر. ما اصفهان خریدیم

سلام دوست عزيز . دليل خودت را بگو . راستي اسم حداديان در نمايندگي ها نيست و دل فكار هم گفت حداديان نمايندگي را پس داده . كلافه شدم :icon_twis

chormang
15 June 2008, 05:59 AM
ای ول......... آوانته بازا تاپیکتون هم مثل ماشینتون معرکس.... تاپیک 100 برگی شد......:icon_cool
اصولا اگه این هیولای کره ای جای حرف و صحبتی نداشت مطمئناً من نمیتونستم توی صفحه 100 الان بنویسم که فقط آوانته

El Padrino.
15 June 2008, 09:50 AM
حالا می خواستم برای 100 صفحه شدن تاپیک یک کاری بکنم ولی متاسفانه وقت نکردم
می خواستم تمام پست های بی خود و زائد و کل کلی سایت رو پیدا کنم و شماره پست رو یادداشت کنم و بدم خدمت یکی از مدیران گرامی تا در صورت تایید پاکش کنن این جوری فکر کنم تاپیک 20 صفحه ای ازش کم بشه ولی در عوض همه ی 80 صفحه بحث های علمی بود
متاسفانه تا صفحه ی 20 بیشتر وقت نکردم پست ها رو بخونم

m_soltani
15 June 2008, 12:18 PM
با سلام به دوستان.

با تشکر از دوستی که پاسخ من رو داده بود(آیکون تشکر را پیدا نمی کنم-راهنمایی کنید.).

آیا کس دیگه ای تو این وضعیت رونده؟. رو چند لیتر یا چند کیلومتر میشه حساب کرد؟

راستی نمایندگی زنجان باز هم تحویل فوری ثبت نام می کنه؟ البته شرایط این دفعه را نپرسیدم ولی دفعه قبل که من هم خریدم، تحویل 30 روزه به قیمت 23500 بود که 35 روزه تحویل داد.

afarzam
15 June 2008, 02:52 PM
از دوستان كسي تابحال در مورد سان روف براي آوانته اقدامي كرده؟
آيا سان روف اوريجينال آوانته پيدا ميشه؟

arzhang7583
15 June 2008, 09:25 PM
با سلام خدمت همه دوستان باحال واقعا خیلی حال کردم با مطالبتون دست همتون درد نکنه من هم پس فردا سفید دنده ایشو تحویل میگیرم.

alimohammadreza
16 June 2008, 08:32 AM
سلام

کی ثبت نام کردی ؟ کجا؟ با چه شرایطی؟ چقدر تاخیر داشتند؟
قیمت نهائی چقدر شد؟

sazgari
16 June 2008, 12:55 PM
سلام دوست عزيز . دليل خودت را بگو . راستي اسم حداديان در نمايندگي ها نيست و دل فكار هم گفت حداديان نمايندگي را پس داده . كلافه شدم :icon_twis

دوست عزیز از دفتر شرکت پرستوی آبی ارگ اقدام کن از همه نمایندگیها بهتره ..
تهران خ مطهری روبروی دریای نور(بانک تجارت کد 222)

El Padrino.
16 June 2008, 01:49 PM
با تشکر از دوستی که پاسخ من رو داده بود(آیکون تشکر را پیدا نمی کنم-راهنمایی کنید.).

آیا کس دیگه ای تو این وضعیت رونده؟. رو چند لیتر یا چند کیلومتر میشه حساب کرد؟

راستی نمایندگی زنجان باز هم تحویل فوری ثبت نام می کنه؟ البته شرایط این دفعه را نپرسیدم ولی دفعه قبل که من هم خریدم، تحویل 30 روزه به قیمت 23500 بود که 35 روزه تحویل داد.
بله منم روندم بستگی داره توی بنزین چقدر آب باشه :icon_arro جدی میگم ! ولی بهتر زمانی صفر شد سریع بنزین بزنید در کاهش مصرف سوخت موثره
حدودا 30 تا میره (بازم می رفت ما دیگه نرفتیم )

El Padrino.
16 June 2008, 01:50 PM
از دوستان كسي تابحال در مورد سان روف براي آوانته اقدامي كرده؟
آيا سان روف اوريجينال آوانته پيدا ميشه؟

راستش منم خلیلی دوست دارم ولی همون طور که گفتم سقف ماشین باید پاره بشه و کیفیت اصل رو نداره اگه نمایندگی نصب کنه میشه بهش اطمینان کرد

El Padrino.
16 June 2008, 01:55 PM
معمولا توی کاتالوگ خودرو حد اکثر دور موتور مفید رو نشون میدن آوانته جایی نبود منم عکسی گرفتم از دور موتور مفید برای عوض کردن دنده

rivaldo
16 June 2008, 04:52 PM
دوست عزیز از دفتر شرکت پرستوی آبی ارگ اقدام کن از همه نمایندگیها بهتره ..
تهران خ مطهری روبروی دریای نور(بانک تجارت کد 222)

شما می گی از دفتر شرکت پرستوی آبی(تهران خ مطهری واقع روبروی دریای نور) اقدام کنیم خوب من و کسانی هم که از چند ماه پیش از طریق نمایندگی ثبت نام کردیم و حالا موعد تحویل هست هم همین دفتر باید دعوت نامه را بفرسته و بعدش هم خود ماشین را.البته همین طور که قبلا" هم گفتم به جز نمایندگی هایی که فعلا" موجودی دارند در نمایشگاهشون و نقدی می دن.ولی تماس که با همین دفتر در تهران می گیرم می گن 4-5 ماه تاخیر داره.من خودم نیمه اول آبان 86 ثبت نام کردم و الان 7 ماه و نیم هست که خبری از تحویل نیست.

arzhang7583
16 June 2008, 04:56 PM
سلام .من از نمایندگیه توی فاطمی آقای خرمی خرید کردم تحویل روز بود اما بعد از یک هفته فردا قراره تحویل بگیرم کامل هم تسویه کردم سفید دندهای 25000000 تومن.لوازم اضافیش اعم از جلو پنجره- دزد گیر تکمیلی- کفی صندوق عقب - و هم از خود شرکت راین توی جاده مخصوص بلوار نخل میخوام بگیرم

arzhang7583
16 June 2008, 04:58 PM
خود شرکت راین توی بلوار نخل اتوماتیکش و داره تحویل روز

farzad_Sh_2020
16 June 2008, 06:20 PM
دوستان يكي كمك كنه كلافه شدم .

نمي دونم 15 روزه 24800 بگيرم يا 45 روزه 25500 . نميدونم چه فرقي داره!!!!

از نظر گارانتي و يا وسايل ميتونه فرق كنه ؟؟

لطفا راهنمايي كنيد . :icon_cry:

El Padrino.
16 June 2008, 07:20 PM
از نظر گارانتی و ... فرقی نداره به نظر من 15 روزه چرا 15 روزه ارزونتره ؟ بیاد گرونتر باشه

El Padrino.
16 June 2008, 07:26 PM
شما می گی از دفتر شرکت پرستوی آبی(تهران خ مطهری واقع روبروی دریای نور) اقدام کنیم خوب من و کسانی هم که از چند ماه پیش از طریق نمایندگی ثبت نام کردیم و حالا موعد تحویل هست هم همین دفتر باید دعوت نامه را بفرسته و بعدش هم خود ماشین را.البته همین طور که قبلا" هم گفتم به جز نمایندگی هایی که فعلا" موجودی دارند در نمایشگاهشون و نقدی می دن.ولی تماس که با همین دفتر در تهران می گیرم می گن 4-5 ماه تاخیر داره.من خودم نیمه اول آبان 86 ثبت نام کردم و الان 7 ماه و نیم هست که خبری از تحویل نیست.

جوش نزن شما توی فیش پرداخت آخری زده تحویل کی ؟ چه ماهی هر وقت زده دقیقا 20 روز قبلش دعوت نامه میاد مثلا اگه زدن بهمن 10 دی دعوتنامه میاد

rivaldo
16 June 2008, 08:23 PM
جوش نزن شما توی فیش پرداخت آخری زده تحویل کی ؟ چه ماهی هر وقت زده دقیقا 20 روز قبلش دعوت نامه میاد مثلا اگه زدن بهمن 10 دی دعوتنامه میاد

زده تحویل خرداد 87 .ولی هنوز که هنوزه هیچ خبری از دعوت نامه نیست.

El Padrino.
16 June 2008, 08:55 PM
پس از قبل بهتر نشدن که هیچی بد تر هم شدن ! به سلامتی ان شا ا..
ولی دوست من ارزش داره پاش صبر کنی

rivaldo
16 June 2008, 10:14 PM
آیا از کسی از دوستان که قبلا" اسم نوشته بودند و تحویل گرفتند بیشتر از 7-8 ماه طول کشیده تحویل بدن؟اگه این طور باشه که به من گفتند که 4-5 ماه دیگه تحویل می دن یعنی من 7 ماه صبر کردم 5 ماه دیگه هم روش که بشه یک سال.مگه می خوان اتم بشکافتند یا آپولو هوا کنند.من واقعا" آشفته شدم.

farzan_b1983i
17 June 2008, 12:03 PM
سلام دوست عزیز شما بهتره باید با هاشون قوی تر برخورد کنین الان بعضی نمایندگی ها موجود دارن شما انصراف بده و تاکید کن پول رو زود می خوای بعد از نمایندگی تحویل فوری بگیر
اگر هم عجله نداری صبر کن میدن بعد ببت دیر کرد باز یه جریمه دیر کرد به شما میدن به ما بابت 8 ماه 630 تومن دادن البته کم دادن دنبالشیم بیشتر بگیریم

Homayoun_el
17 June 2008, 12:50 PM
با عرض سلام خدمت دوستان جديد و آوانته سوار:)
من عضو جديد هستم و بسيار خوشحالم كه اين جا مثل بقيه سايت ها سر آوانته و زانتيا دعوا نيست!!
خب اميدوارم كه بحث هاي فني خوبي مطح شه و همه ازشوون استفاده كنيم.:icon_evil

farzad_Sh_2020
17 June 2008, 12:57 PM
دوستان خواهش مي كنم جواب بدين !!!

يعني برم 24800 15روزه بگيرم بعدا مشكلي پيش نمياد ؟؟ از نظر گارانتي و خدمات پس از فروش ؟؟

راستي گارانتي كه باشه هر نمايندگي كه ببريم قبول مي كنه يا فقط نمايندگي كه خريديم ؟؟

راستي سفيد قشنگتره يا نقره اي ؟؟

Homayoun_el
17 June 2008, 01:02 PM
يك سوال از دوستان دارم:
آقا كسي تا حالا كار خاصصي روي ماشينش كرده؟مثلا بستن كرووز كنترل يا TCS يا سان رووف و....؟؟
يا مثلا سيستم صوتي تصويري خاصصي رو ماشين بسته باشه؟
من خودم چون ماشين و 2 ماه و خوورده اي كه تحويل گرفتم غير از بستن سنسور دنده عقب كار خاص ديگه اي نكردم ولي خوشحال ميشم بدونم بقيه دوستان چيكار كردن.
با تشكر از همه:icon_surp

Homayoun_el
17 June 2008, 01:07 PM

يعني برم 24800 15روزه بگيرم بعدا مشكلي پيش نمياد ؟؟ از نظر گارانتي و خدمات پس از فروش ؟؟

راستي گارانتي كه باشه هر نمايندگي كه ببريم قبول مي كنه يا فقط نمايندگي كه خريديم ؟؟

بابا فكر كردي گارانتي چه خبره؟؟من سرويس اوليه بردم كيلومتر 16، 5 ساعت منو الاف كردن ولي هيچ كدووم از اشكالاي ماشينو كامل بر طرف نكردن!!!
به نظره من بگير هيچ فرقي نمي كنه...

rivaldo
17 June 2008, 01:48 PM
سلام دوست عزیز شما بهتره باید با هاشون قوی تر برخورد کنین الان بعضی نمایندگی ها موجود دارن شما انصراف بده و تاکید کن پول رو زود می خوای بعد از نمایندگی تحویل فوری بگیر
اگر هم عجله نداری صبر کن میدن بعد ببت دیر کرد باز یه جریمه دیر کرد به شما میدن به ما بابت 8 ماه 630 تومن دادن البته کم دادن دنبالشیم بیشتر بگیریم

یعنی به شما با 8 ماه تاخیر دادن یا از زمان ثبت نام تا زمان تحویل 8 ماه طول کشید؟

nowroozi
17 June 2008, 03:46 PM
با سلام
دوستان من قصد خرید آوانته رو داشتم ولی تو مجله ماشین 5 تا ماشین رو مقایسه کرده بود که به این ترتیب بود
1-مگان
2-مزدا 3
3-تویوا کورولا
4- GEN2
5-آوانته
که باعث شد یک کم دو دل بشم چون همنطور که میدونیو GEN2 رو با شرایط قسطی خیلی خوب میدن
نظر شما چیه

afarzam
17 June 2008, 04:16 PM
با سلام
دوستان من قصد خرید آوانته رو داشتم ولی تو مجله ماشین 5 تا ماشین رو مقایسه کرده بود که به این ترتیب بود
1-مگان
2-مزدا 3
3-تویوا کورولا
4- GEN2
5-آوانته
که باعث شد یک کم دو دل بشم چون همنطور که میدونیو GEN2 رو با شرایط قسطی خیلی خوب میدن
نظر شما چیه

ماشین های مورد 1 تا 3 که به نظر من جای صحبت نداره قیمتهاشون بالای 32 میلیونه
در مورد بند 4: من یک ماه پیش شرایط شما رو داشتم. حاصل تحقیق من از GEN2:
مزایا: ماشینه لوکس و خوبیه؛ امکانات خوبی داره، مصرفش پایینه، موتورش خوبه طراحی لوتوسه، تهویه اتوماتیک داره...
معایب: افت قیمتش خیلی زیاده: قیمت نو دنده ای کارخانه 27 تومان، قیمت 5000 کیلومتر کار کرده: حتی تا 23.5 هم می فروختن (ماشین کاملاً صفر بدون هیچ عیب) و من آگهی رو حدود 2 هفته تو همشهری می دیدم که به فروش نمی رفت. ضبطش کیفیت خوبی نداره، فضا داخلی کوچیکی (در حد 206).

من نهایتاً وضع بازارشو دیدم آوانته خریدم.

drnariman
17 June 2008, 07:20 PM
مجله ماشین که اصولا با ماشینهای کره ای بد جوری مشکل داره .
این مقاله مقایسه ای که انجام داده مخصوصا جدول نمره گذاری اون رو که می خونی مخ ادم از اراجیفی که نوشتن سوت می کشه .
در مورد اوانته و جنتو شک نکنید که اوانته از اکثر جهات (موتور وجاداری , کلاس , برند و...) در سطح بالاتری قرار داره

farzan_b1983i
17 June 2008, 10:32 PM
سلام نه از زمانی که گفتن یعنی بهمن ماه85 8 ماه طول کشید

arzhang7583
17 June 2008, 10:34 PM
با سلام به همه دوستان من هم امروز تحویل گرفتم.میخواستم ببینم آمپر ابش حدود 4 میلیمتر از وسط بالاتر وای میسته ؟ ماله من که اینطوریه. گذاشتم سرد شددرب رادیاتور واز کردم دیدم کف توشه یهذره ناراحت شدم کف با زنگ آب. می تونه مشکل داشته باشه.؟

El Padrino.
17 June 2008, 11:00 PM
با سلام
1-مگان
2-مزدا 3
3-تویوا کورولا
4- GEN2
5-آوانته
نظر شما چیه
جاش نیست ولی مجله ماشین بر اساس پولی که میگیره رتبه میده

آیا از کسی از دوستان که قبلا" اسم نوشته بودند و تحویل گرفتند بیشتر از 7-8 ماه طول کشیده تحویل بدن؟اگه این طور باشه که به من گفتند که 4-5 ماه دیگه تحویل می دن یعنی من 7 ماه صبر کردم 5 ماه دیگه هم روش که بشه یک سال.مگه می خوان اتم بشکافتند یا آپولو هوا کنند.من واقعا" آشفته شدم.
ما که اردیبهشت 84 نوشتیم توی فیش اولیه زمان تحویل رو نوشت مهر 84 توی تیر دعوت نامه اومد چون نبودیم دور به دستمون رسید برای همین توی فیش دومی زد زمان تحویل بهمن 84 10 دی دعوت نامه اومد برای تکمیل وجه بازم دور پرداخیتم تا ماشین رو مدل 85 بگیریم برای همین اواخر اسفند تحویل دادند وگر نه یک بار زنگ زدیم گفتند دستور حملش داده شده گفیتم الان نمی خوایم جالبه توی دعوت نامه آخری تاریخ بود 10 مهر خطش زده بودند شده بود 10 بهمن

چرا مشکل پیش بیاد 15 روزه بگیر حالشو ببر

يك سوال از دوستان دارم:
آقا كسي تا حالا كار خاصصي روي ماشينش كرده؟مثلا بستن كرووز كنترل يا TCS يا سان رووف و....؟؟
يا مثلا سيستم صوتي تصويري خاصصي رو ماشين بسته باشه؟
من خودم چون ماشين و 2 ماه و خوورده اي كه تحويل گرفتم غير از بستن سنسور دنده عقب كار خاص ديگه اي نكردم ولي خوشحال ميشم بدونم بقيه دوستان چيكار كردن.
با تشكر از همه:icon_surp
علی آقا که خیلی کار ها کردند سری به صفحات قبلی بزنید
نصب راهنما روی آینه و ...

با سلام به همه دوستان من هم امروز تحویل گرفتم.میخواستم ببینم آمپر ابش حدود 4 میلیمتر از وسط بالاتر وای میسته ؟ ماله من که اینطوریه. گذاشتم سرد شددرب رادیاتور واز کردم دیدم کف توشه یهذره ناراحت شدم کف با زنگ آب. می تونه مشکل داشته باشه.؟
بله از وسط بالاتر قرار میگیره چون درجه بندیش کجه
شما در رادیات رو باز کردی یا مخزن اضافه ؟ در رادیات رو به هیچ وجه باز نکنید هوا میگیره

arzhang7583
17 June 2008, 11:09 PM
درب رادیا تور را واز کردم مخزن اضافه کدومه همونی که سفیده وسمت چپ بالای دینامه؟؟؟؟
مگه اون شیشه شورش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

El Padrino.
17 June 2008, 11:19 PM
درب رادیا تور را واز کردم مخزن اضافه کدومه همونی که سفیده وسمت چپ بالای دینامه؟؟؟؟
مگه اون شیشه شورش نیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شیشه شور درش آبیه ولی مخزن آب رادیات درش مشکیه و روش یک شلنگ هست مر خود رادیات فلزیه شما برای چک کردن باید در مشکی رو باز کنید
اینم یک عکس
4 خط : درب آبی سمت چپ مال شیشه شور هست
3 خط : درب مشکی وسط مخرن اضافه آب داریات هست باز کنید مانعی نداره چه موتور گرم باشه و چه سرد
2 خطر : درب فلزی که روش بر چسب زده شده سمت راست هرگز بازش نکنید موتور هوا میگیره

pouya_yz
17 June 2008, 11:35 PM
با سلام
1-مگان
2-مزدا 3
3-تویوا کورولا
4- GEN2
5-آوانته
نظر شما چیه

در مورد بی اساس بودن اون آزمایش فقط به یک مورد اشاره می کنم که برداشته بود مگان 2000 فول را جای مزدا 3 تیپ 3 با تیپ 1 مقایسه کرده بود بعد گفته بود که مگان سنسور باران و سنسور نور و ... داره و مزدا نداره ! پس مگان اول شد !

آن کارشناسی که مگان 2000 فول را با مزدا تیپ 1 مقایسه می کنه یا کارشناس ریالیه ! و یا اگر اهل این حرفها نیست پس هر را از بر تشخیص نمیده !

و موارد دیگه که اینجا جاش نیست و بیخیال .

farzan_b1983i
18 June 2008, 12:08 AM

سلام
دوست عزیز هر چه سریعتر نسبت به تعویض اب رادیاتور بطور کامل اقدام کن 50 درصد ضد یخ ضد جوش 50 درصد هم اب مقطر بی رنگ
نمیدونم چرا اما درون اب رادیاتور مقداری زیاد زنگ اهن و شن یا خاک قاطی هست! اگر یکبار هم با اب روان بتونی سیستم خنک کننده رو شستشو بدی عالیه
درب رادیاتور هم میتونی باز کنی اما وقتی خنک شده اوانته هوا گیری نمی خواد سیستم خنک کنندش مدارش باز هست بسته نیست به دلیل وجود همون منبع کناری:lover:

azma
18 June 2008, 11:25 AM
شیشه شور درش آبیه ولی مخزن آب رادیات درش مشکیه و روش یک شلنگ هست مر خود رادیات فلزیه شما برای چک کردن باید در مشکی رو باز کنید
اینم یک عکس
4 خط : درب آبی سمت چپ مال شیشه شور هست
3 خط : درب مشکی وسط مخرن اضافه آب داریات هست باز کنید مانعی نداره چه موتور گرم باشه و چه سرد
2 خطر : درب فلزی که روش بر چسب زده شده سمت راست هرگز بازش نکنید موتور هوا میگیره
حالا اگر سرد بود و باز كرديم ،چار كنيم و چطوري مي شود فهميد كه موتور هوا گرفته و چگونه اين مشكل را رفع كنيم ؟:icon_ques

farzan_b1983i
18 June 2008, 11:36 AM
سلام تو پست بالایی عرض کردم که هوا نمیگیره

m_soltani
18 June 2008, 01:19 PM

سلام اقا همایون. سنسور دنده عقب برات چند تموم شد؟ راضی کننده است یا فقط اعصاب خورد کنه؟ کجا انجام دادی؟
زیادی پرسیدم!!!!!!

azma
18 June 2008, 02:19 PM
سلام اقا همایون. سنسور دنده عقب برات چند تموم شد؟ راضی کننده است یا فقط اعصاب خورد کنه؟ کجا انجام دادی؟
زیادی پرسیدم!!!!!!
با 4 سنسور و داراي مانتيتور نشان دهنده فاصله حدود 80-90 تومان و بسيار ضروري است و در پارك كردن بخصوص در پاركينگ منازل خيلي كمك مي كند يعني بعد از آن فكر مي كنيد كه چگونه بدون سنسور دنده عقب مي رفتيد.:icon_cool

Saloomeh
18 June 2008, 02:26 PM
سلام
من قصد خريد آوانته دارم اما در مورد دنده اي و اتوماتيكش موندم .
اگر ممكنه با گفتن مزايا و معايب هر كدام ،منو راهنمايي كنيد .

با تشكر

drnariman
18 June 2008, 03:24 PM
دوست عزیز سالومه در مورد مزایا و معایب هر کدام به کرات در صفحات قبل بحث شده که می توانید مراجعه کنید ولی به طور کلی :
اگه رانندگی راحت و بی دردسر می خواهی اتوماتیک
و اگر شتاب و قدرت بالاتر و ارزانتر بودن را می خواهی دنده ای .

rivaldo
18 June 2008, 06:32 PM
با سلام خدمت تمام دوستان.من امروز در آخرین تماسم با نمایندگی دوباره همون جواب های سر بالا و تاخیر 4-5 ماه راشنیدم.با عصبانیت به مسئول نمایندگی گفتم مگه شما نماینده من نیستی چرا هیچ پیگیری نمی کنید بازم در جواب من همون حرف ها را تحویلم داد.منم دیدم دیگه هیچ راهی جز صبر ندارم و با عصبانیت قطع کردم.من در حال حاضر ماشین دارم ولی طبق برنامه ریزی که کرده بودم قصد داشتم تابستون امسال یه سفر با آوانته برم که اینا با این تحویل دادنشون تمام برنامه های من را نقش بر آب کردند.حالا دیگه برام فرقی نداره کی بدن حتی اگه شده یه سال دیگه. چون من آوانته را برای تابستون امسال می خواستم زیر پام باشه.در آخر می خوام از تمام شما دوستانی که اطلاعات در اختیار من قرار دادید تشکر کنم و یه خداحافظی کوتاه مدت با شما داشته باشم.چون از تیر ماه خیلی کار دارم و سعی می کنم اگه وقت کرم بازم از پست های مفیدتون استفاده کنم.

El Padrino.
18 June 2008, 07:27 PM
حالا اگر سرد بود و باز كرديم ،چار كنيم و چطوري مي شود فهميد كه موتور هوا گرفته و چگونه اين مشكل را رفع كنيم ؟:icon_ques
اگه موتور سرد باشه هوا نمیگیره منظور من هم از هوا گرفت این نبود که هوا وارد موتور میشه یعنی تنظیم آب و .. به هم می خوره اصلا این درب فلزی برای هواگیری طراحی شده (موقع مونتاژ و باز کردن موتور)
سلام
من قصد خريد آوانته دارم اما در مورد دنده اي و اتوماتيكش موندم .
اگر ممكنه با گفتن مزايا و معايب هر كدام ،منو راهنمايي كنيد .

با تشكر
اتوماتیک سوخت بیشتر حدود نیم لیتر در صد کیلومتر رانندگی راحت آسوده
معمولی سوخت کمتر رانندگی مشکل تر بیشتر آدمو خسته میکنه
ولی در کل اتوماتیک رو پیشنهاد میکنم چون موتور کمتر آسیب میبینه

Homayoun_el
18 June 2008, 07:31 PM
زیادی پرسیدم!!!!!!

سلام سلطاني جان.سنسور عاليه،حرف نداره 3 سووت پارك ميكني با خيال راحت:)
من يه 4 سنسوره بستم كه ضد آب هم هست،يه مانيتور كوچيك هم داره كه هم فاصله رو نشوون ميده هم نشوون ميده كه كدووم سنسور داره به مانع نزديك ميشه.
من رفتم توو شهرآرا بستم،يكي از دوستان معرفي كرده بود كارشم خدايي عالي بود.
با نصبش شد 70 تومان!
بازم اگه سوالي داشتي من در خدمتم:)

Moriss
18 June 2008, 10:12 PM
من يه 4 سنسوره بستم كه ضد آب هم هست،يه مانيتور كوچيك هم داره كه هم فاصله رو نشوون ميده هم نشوون ميده كه كدووم سنسور داره به مانع نزديك ميشه.
با نصبش شد 70 تومان!
می تونی از مانیتور تو ماشین یک عکس بذاری ؟

farzad_Sh_2020
19 June 2008, 09:06 AM
با نصبش شد 70 تومان!

سلام . اگه ميشه عكس از سپر عقب كه سنسور گذاشتي هم اينجا قرار بده . درضمن مارك و مدل سنسور ها رو هم بنويس .

Homayoun_el
19 June 2008, 11:02 AM
می تونی از مانیتور تو ماشین یک عکس بذاری ؟

خب اين 3تا عكس از نمايشگر سنسور،البته ببخشيد اگه كيفيتشوون خوب نيست،با مبايل ديگه:icon_eek:
از سپر عقبم عكس ميندازم براتون با مارك و مدل سنسور ميزارم:icon_surp

سلام . اگه ميشه عكس از سپر عقب كه سنسور گذاشتي هم اينجا قرار بده . درضمن مارك و مدل سنسور ها رو هم بنويس .

ماركش Steel Mate هستش مدلشم:ITEM NO: PTS400E
PRODUCT NAME: Rear PTS
اينم سايتش:[Only registered and activated users can see links]

El Padrino.
19 June 2008, 01:44 PM
امروز رفتیم لاستیک ها رو عوض کنیم . هر چی گشتیم 195 پیدا نکردیم فقط یک جا داشت اونم یک مارک عجیب و غریب بود پدرم اصرار داشت میشلن بندازیم منم به توصیه دوستان بریجستون رو پیشنهاد دادم بیریجستون فقط 205 بود که خیلی پهن بود آخر میشلن 185 انداختیم جالبه پهناش از کویر تایر بیشتره!!! 2 تا شون رو روی زمین کنار هم گذاشتیم میشلن پهن تر بود جفتی 170 تومن
ماشین نرم تر شده اون صدای بم دیگه نمیاد ! اصلا بی صدا بی صدا فقط کمک ها ... که توی تاپیک مشکلات میگم

اینم عکس سیستم تعلیق عقب آوانته که قولشو داده بودم
شرمنده استرس بار زیاد معبوم نیست ولی وسطش به خوبی پیدا هست

farzad_Sh_2020
19 June 2008, 06:14 PM
ماركش Steel Mate هستش مدلشم:ITEM NO: PTS400E
PRODUCT NAME: Rear PTS
اينم سايتش:[Only registered and activated users can see links]

دوست عزيز اگه عكس از سپر لطف كني ممنون ميشم .

يك سوال داشتم : وقتي دنده عقب مي گيري فعال ميشه يا دكمه خاصي براي فعال شدن داره ؟؟

MKHSH
21 June 2008, 08:10 AM
آخر میشلن 185 انداختیم ماشین نرم تر شده اون صدای بم دیگه نمیاد ! اصلا بی صدا بی صدا فقط کمک ها ... که توی تاپیک مشکلات میگم

منظور از صداي بم و صداي كمك ها چيه؟

El Padrino.
21 June 2008, 09:22 AM
منظور از صداي بم و صداي كمك ها چيه؟

آوانته با لاستیک کویر زمانی که سرعتش بالای صد میره یک صدای بم تولید می کنه مال عاج لاستیک ها هست که با عوض کردن اونا (حالا هر لاستیکی که بندازی) این صدا از بین میره
متاسفانه خودرو ما در اثر قرتی بازی (دریفت و....) کمکش خراب شده و صدا می ده توی تاپیک مشکلات عرض کردم دوستان میگن شاید مال لنت باشه

rezasx1
21 June 2008, 03:01 PM
یه نکته ایندفه تو رانندگی با اوانته فهمیدم...
تاثیر کولر فقط روشتاب گیری اولیه هست و وقتی دور بالا میره اصلن اثرشو بر کشش حس نمکنی(کاملا نا محسوسه)من تو جاده کفی بدون اینکه فشار مضاعف به ماشین بیارم براحتی سرعت رو به 180 رسوندم که براحتی میتونسم بیشتر هم برم دور موتور رو4500 بود
دقیقا همین کارو بدون کولر هم انجام داده بودم
ولی اگه بخای از سکون حرکت کنی دقیقا کندی نسبت به حالت بدون کولر رو حس میکنی

lovee_eshgh
21 June 2008, 07:12 PM
آخر میشلن 185 انداختیم جالبه پهناش از کویر تایر بیشتره!!! 2 تا شون رو روی زمین کنار هم گذاشتیم میشلن پهن تر بود جفتی 170 تومن
ماشین نرم تر شده اون صدای بم دیگه نمیاد !

عزیز چرا 185 انداختی خیلی نازکه !

رو سی یلو 205 مارشال انداختم اونوقت شما رو آوانته 185 انداختی ؟

El Padrino.
22 June 2008, 12:42 AM
یه نکته ایندفه تو رانندگی با اوانته فهمیدم...
تاثیر کولر فقط روشتاب گیری اولیه هست و وقتی دور بالا میره اصلن اثرشو بر کشش حس نمکنی(کاملا نا محسوسه)من تو جاده کفی بدون اینکه فشار مضاعف به ماشین بیارم براحتی سرعت رو به 180 رسوندم که براحتی میتونسم بیشتر هم برم دور موتور رو4500 بود
دقیقا همین کارو بدون کولر هم انجام داده بودم
ولی اگه بخای از سکون حرکت کنی دقیقا کندی نسبت به حالت بدون کولر رو حس میکنی
تاثیر کولر روی اتومات
تنها فرقی که مشاهده میشه اینه که ماشین کمتر معکوس میده یعنی زمانی به حد معکوس دادن گار میدید و کولر روشن هست معکوس نمی ده و اگر به سرعت کولر رو خاموش کنید سریعا معکوس میده

عزیز چرا 185 انداختی خیلی نازکه !

رو سی یلو 205 مارشال انداختم اونوقت شما رو آوانته 185 انداختی ؟
با لاستیک پهن زیاد موافق نیستم به عقیده من لاستیک نباید پهن تر از سایز کارخانه باشه کلا ماشین رو از حالت استاندارد خارج نمی کنم 195 هم استاندارد بود ولی گیر نیومد

MKHSH
22 June 2008, 10:18 AM
با لاستیک پهن زیاد موافق نیستم به عقیده من لاستیک نباید پهن تر از سایز کارخانه باشه کلا ماشین رو از حالت استاندارد خارج نمی کنم 195 هم استاندارد بود ولی گیر نیومد
تاييد ميشه چون منهم اين تجربه رو رو فولكسم داشتم. 205 انداخته بودم ماشين مثل پرايد شده بود و عوضش كدم و 185 فالكن ژاپن انداختم ماشين دوباره فولكس شد. البته ماشينم آوانته نيست ولي خيلي دوست دارم آوانته رو بشناسم و تفاوتش رو با گل بدونم.

El Padrino.
22 June 2008, 10:46 AM
دوستا ناز زمانی که لاستیک رو عوض کردیم ABS دور تر فعال میشه زمانی که ترمز رو تا ته میگیرید اولا یک صدای ناجور میده (صدای ترمز شدید نه کشیده شدن روی زماین )بعد ABs فعال میشه
می خواستم بدونم مال تایر ها هست که عاج بزرگتری دارند و پهن تر هستند ؟ چون لاستیک ها قبلی اصلا دیگه عاج نداشتند. الان قدرت ترمز هم بهتر شده آیا ABS مشکلی داره ؟

m_soltani
22 June 2008, 11:51 AM
با نصبش شد 70 تومان!

آقا ممنون.
چند تا سوال کوچیک
آیا امکانش بود دوربین هم نصب کنی که پشت رو ببینی یا اون یه مدل دیگه است؟ در اون صورت قیمت با دوربین چند تموم میشه؟ راستی کجای شهرآرا بود و چه چقدر زمان برد؟

farzan_b1983i
22 June 2008, 01:53 PM
سلام
من هنوز فرصت نکردم از دیروز برم پمپ بنزین دوشتان کسی رفته ببینه ایا سهمیه به اوانته دادن یا نه؟؟؟

Rossoneri12434
22 June 2008, 03:32 PM
من نمایندگی مرکزی زنگ زدم آوانته معمولی رو تحویل 45 روزه میده 24/5.
بابام یه آوانته اتوماتیک داره که کلا ازش راضی هستیم . منم هر جی فکر کردم دیدم تو این قیمت ماشین بهتر از آوانته نیستش بخاطر همین تصمیم گرفتم بخرم.
اما آوانته چند تا مشکل داره : لاستیکاش - باطریش - ضبطش و نداشتن سنسور دنده عقب (به خاطر دید بد عقبش خیلی لازمه)
میخواستم بدونم چه لاستیکی و چه ضبطی (که فضای داخلی رو زیبا کنه) مناسبه . و حدودا چه قدر قیمتشه؟
البته دوستان در پستای قبلی اشاره کردند اما ممنون میشم دوباره توضیح بدید.
یه مشکل دیگه ای هم که با آوانته دارم دور زدن تو خیابونه. من خودم سیلو دارم و فکر میکنم میزان جرخش فرمونش بیشتره .فکر نکنم طول سیلو خیلی کمتر از آوانته باشه.اگه ممکنه در این مورد هم توضیح بدبد.

Homayoun_el
22 June 2008, 06:18 PM
دوست عزيز اگه عكس از سپر لطف كني ممنون ميشم .

يك سوال داشتم : وقتي دنده عقب مي گيري فعال ميشه يا دكمه خاصي براي فعال شدن داره ؟؟

اينم عكس از سپر عقب دوست عزيز البته نشد از دور بندازم آخه اصلا معلوم نبودن مجبور شدم از جلو و از دو تا شون بندازم،البته بازم ببخشيد اگه كفيتش خوب نيست:icon_neut
خب در مورد فعال شدنشم بگم كه با گذاشتن دنده عقب فعال ميشه(چون سيم برق سيستمش متصل به برق چراغ دنده عقبه)البته اينم اضافه كنم كه همه ي سنسور هاي دنده عقب مكانيزمشون همين شكليه.
بازم اگه سوالي باشه من در خدمتم.

Homayoun_el
22 June 2008, 06:26 PM
آقا ممنون.
چند تا سوال کوچیک
آیا امکانش بود دوربین هم نصب کنی که پشت رو ببینی یا اون یه مدل دیگه است؟ در اون صورت قیمت با دوربین چند تموم میشه؟ راستی کجای شهرآرا بود و چه چقدر زمان برد؟

نه دوست عزيز امكان نصب دوربين اين مدل نداره،ولي مدل هاي بالا تر امكانش هست قيمتشونم فكر مي كنم از 130،140 به بالا هستش.
آدرسشم:خيابان ستارخان،خيابان نيايش،خيابان امام منتظر،نبش كوچه 6،پلاك20 فروشگاه رويال اسپرت.
نصبشم يه صبح تا ظهر وقت برد ولي خوبيش اين بود كه كارش تميز بود و حتي يه خارم نشكست!

Homayoun_el
22 June 2008, 06:54 PM
بابام یه آوانته اتوماتیک داره که کلا ازش راضی هستیم . منم هر جی فکر کردم دیدم تو این قیمت ماشین بهتر از آوانته نیستش بخاطر همین تصمیم گرفتم بخرم.
اما آوانته چند تا مشکل داره : لاستیکاش - باطریش - ضبطش و نداشتن سنسور دنده عقب (به خاطر دید بد عقبش خیلی لازمه)
میخواستم بدونم چه لاستیکی و چه ضبطی (که فضای داخلی رو زیبا کنه) مناسبه . و حدودا چه قدر قیمتشه؟
یه مشکل دیگه ای هم که با آوانته دارم دور زدن تو خیابونه. من خودم سیلو دارم و فکر میکنم میزان جرخش فرمونش بیشتره .فکر نکنم طول سیلو خیلی کمتر از آوانته باشه.اگه ممکنه در این مورد هم توضیح بدبد.

آقا به نظر من لاستيك يا ميشلن بنداز يا يوكوهاما.
من خودم Yokohama Cdrive 205/60/15 اناختم خيلي خيلي هم ازشوون راضيم چون هم ماشين خيلي نرم شد توو دست انداز ها هم توو سرعت هاي بالا صداي ماشين كم شده هم ترمز گيري عالي شده هم اين كه خيلي رخ داده به ماشين:icon_cool
در مورد ضبط هم به نظر من Pioneer FH_P8000BT بگير البته من خيلي دنبالش گشتم ولي تا 2 هفته پيش كه نيومده بود تو ايران البته چند تا از مغازه دار ها گفتن تا 1 ماه آينده حتما مياد.
من كه آگه بياد حتما ميگيرم!!
امكاناتش عاليه قيمتشم 250 دلار توو امريكاست(احتمالا توو ايران هم 250 تومانه).
در مورد دور زدن هم بگم من قبلا دوو ريسر داشتم ولي به نظرم دور زدن با آوانته خيلي با ريسر تفاوت نمي كنه.
اينم عكس ضبط.

farzan_b1983i
22 June 2008, 11:51 PM
سلام
من هنوز فرصت نکردم از دیروز برم پمپ بنزین دوشتان کسی رفته ببینه ایا سهمیه به اوانته دادن یا نه؟؟؟

Saloomeh
23 June 2008, 04:22 AM
سلام دوستان
الان آوانته قيمت هاي مختلفي در بازار ارايه مي شه
از 24800 هست تا 26200
همه هم ادعا مي كنند كه ماشين كارتكس هست و همون موقع ماشين رو تحويل مي دهند .
رنگ سفيد رو هم مي گن 500000 تومان گرونتر .
من هيچي در مورد خريد ماشين كارتكس نمي دونم
به همين خاطر چند تا سوال دارم

1- آيا مي شه همه اين ماشين ها كه مي گن كارتكس نباشه و به دروغ اينو عنوان كنند و به خاطر همين ارزونتر بدن ؟
2 -مراحل خريد ماشين كارتكس اصلا چطوريه ؟
3- آيا با خريد ماشين كارتكس اصلا امكانش نيست كه سر آدمو كلاه بگذارند ؟
4- آيا ماشين هاي كارتكس سال هاي توليدشون فرق مي كنه و امكاناتشون ؟

ببخشيد كه سوالاتم زياده . تجربه ندارم به همين خاطر مجبورم بپرسم .:icon_neut

rezasx1
23 June 2008, 08:08 AM
سلام
اقا شارژ شد خیالت راحت
امروز چک کردم:icon_cool

El Padrino.
23 June 2008, 08:40 AM
یه مشکل دیگه ای هم که با آوانته دارم دور زدن تو خیابونه. من خودم سیلو دارم و فکر میکنم میزان جرخش فرمونش بیشتره .فکر نکنم طول سیلو خیلی کمتر از آوانته باشه.اگه ممکنه در این مورد هم توضیح بدبد.طول آوانته و سیلو دقیقا یکیه ولی عرض آوانته 10 سانت بیشتره
سلام دوستان
از 24800 هست تا 26200

1- آيا مي شه همه اين ماشين ها كه مي گن كارتكس نباشه و به دروغ اينو عنوان كنند و به خاطر همين ارزونتر بدن ؟

همه این ها کاردکس هستند تفاوت قیمت مال اینه که نمایندگی دوست داره ماشینشو گرون یا ارزون بده (توی ثبت نام معمولی اینجوری نیست )
بی معرفتا جواب من رو ندادی ها !! :icon_cry:

Homayoun_el
23 June 2008, 10:53 AM
دوستا ناز زمانی که لاستیک رو عوض کردیم ABS دور تر فعال میشه زمانی که ترمز رو تا ته میگیرید اولا یک صدای ناجور میده (صدای ترمز شدید نه کشیده شدن روی زماین )بعد ABs فعال میشه
می خواستم بدونم مال تایر ها هست که عاج بزرگتری دارند و پهن تر هستند ؟ چون لاستیک ها قبلی اصلا دیگه عاج نداشتند. الان قدرت ترمز هم بهتر شده آیا ABS مشکلی داره ؟

آقا فكر نمي كنم ABS مشكلي داشته باشه احتملا چون اون موقع لاستيكات عاج نداشتن ABS زودتر فعال مي شده.به نظر من مشكلي نيست:icon_surp

drnariman
23 June 2008, 11:23 AM
دوست خوبم
در فعال شدن abs لاستیک نقش زیادی نداره بستگی به ضربه و فشار شما به ترمز داره .
فکر کنم اون قضیه دریفت رفتن جنابعالی یاعث شده بوده که عاج لاستیکتون نا پدید بشه (خیلی جرات داشتی که با ماشینی مثل اوانته با لاستیک ایرونی بدون عاج رانندگی می کردی)
در مورد ترمز هم قدرت ترمز شما همین بوده ولی چون لاستیک معلوم الحال بوده abs بیچاره مجبور بوده که بیشتر فعالیت بکنه :icon_cool

farzad_Sh_2020
23 June 2008, 12:20 PM
سلام دوستان . اگه ميشه يكي از شما يه كليپ از 0 تا 120 از آوانته خودش بذاره . مي خوام مقايسه كنم . كليپي كه هست از 20 هست من از 0 مي خوام .
شما اين كليپ رو ببينيد .مي خوام با اين مقايسه كنم .

afarzam
23 June 2008, 01:05 PM
سلام دوستان
از 24800 هست تا 26200

من يك ماه پيش آوانته كارتكس دنده اي خريدم.
ماشين كارتكس يعني اينكه ماشين متعلق به كارخانه سازنده است. شما در صورت خريد مالك اول آن خواهيد بود. از لحاظ گارانتي و غيره هيچگونه فرقي با ماشين ثبت نام شده ندارد. در مورد خريد ماشين كارتكس لازم موارد زير را مورد توجه قرار دهيد:
1- حتماً ماشين را قبل از اينكه قرارداد ببنديد رويت كنيد كه هيچ مشكلي نداشته باشد (مثلاً چند ماه پيش ماشينهايي كه از كرمان آمده بود در طوفان شن رنگ آسيب ديده بود). بدون اينكه به شما بگويند با شما قرارداد مي بندند و بعد ماشين معيوب را كه داراي پلاك با نام شماست تحويل مي گيريد كه راه برگشت ندارد.
2- معمولاً فروشندگان پول را ابتدا يكجا مي گيرند و عنوان مي كنند كه 10 روزه پلاك مي كنند. بعد هم بدقولي كرده و نهايتاً بعد از يك تا يك و نيم ماه ماشين را تحويل مي دهند. در اين مدت دست شما غير از يك قرارداد به هيچ جا بند نيست. جالب اينكه مثلاً من يك جا در صادقيه آدرس گرفتم و رفتم ديدم يك آپارتمان طبقه سوم دفتر بود و همين. نه نمايشگاهي، نه فروشگاهي، هيچي. نميشه جرات كرد 25 ميليون را داد به يك همچين كسي.
3- مواردي شنيدم كه مثلاً ماشين كارتكس از متفرقه خريدن ولي يه سري لوازم كه همراه ماشين كارخانه هديه ميده همراهش نبوده.

توصيه: از نماينده رسمي كه در سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) آمده خريد كنيد. در بين آنها من از آقاي خرمي در خيابان فاطمي خريدم. ايشان يك هفته اي ماشين را تحويل داد و هيچ مشكلي هم نبود. من 25 ميليون خريدم در حالي كه در روزنامه تا 24.6 هم قيمت ماشين كارتكس را مي دادند. خرمي مي گفت آنها به موقع ماشين را تحويل نمي دهند.

shahramcat
23 June 2008, 03:09 PM
سلام بر بروبچ آوانته سوار . من الان تیپ5 دارم اما عاشق این آوانته هستم واقعا اتومبیل خوبی هست ایشالا به زودی میگیرم .

مبارکه همتون باشه .

afarzam
23 June 2008, 03:19 PM
جناب آقاي El Padrino
در صورت امكان و جهت مفيدتر شدن استفاده از بحثهاي مربوط به آوانته و با توجه به افزايش دوستداران و علاقه مندان و دارندگان آوانته بهتر است بحثهاي مختلف در تاپيكهاي جداگانه در مورد آوانته ارائه گردد نه فقط در يك تاپيك جامع آوانته چون امكان پيدا كردن بحثهاي قبلي خيلي سخت شده بطوري كه بسياري از سوالات معمولاً تكراري است. مثلاً تاپيكهاي:
- بحث خريد و فروش آوانته
- بحث تعمير و نگهداري آوانته
- بحث آپشن هاي اضافي و تغييرات ممكن روي خودرو در ايران
- مشخصات آوانته، عسكها و بحثهاي عمومي

با تشكر

Homayoun_el
23 June 2008, 10:35 PM
جناب آقاي El Padrino
در صورت امكان و جهت مفيدتر شدن استفاده از بحثهاي مربوط به آوانته و با توجه به افزايش دوستداران و علاقه مندان و دارندگان آوانته بهتر است بحثهاي مختلف در تاپيكهاي جداگانه در مورد آوانته ارائه گردد نه فقط در يك تاپيك جامع آوانته چون امكان پيدا كردن بحثهاي قبلي خيلي سخت شده بطوري كه بسياري از سوالات معمولاً تكراري است. مثلاً تاپيكهاي:
- بحث خريد و فروش آوانته

با تشكر

منم بسيار با گفته ايشوون موافقم.آگه تاپيك ها جدا بشه خيلي خووب ميشه.:icon_surp

masoud_cpu
24 June 2008, 12:22 PM
جناب آقاي El Padrino
- بحث خريد و فروش آوانته

با تشكر
El Padrino.

کاملا با شما موافقم ما که دیگه برای همیشه اخراج شدیم ! دیگه زحمت این ها رو خودتون بکشید شرمنده دیگه عمرمون کفاف نداد در خدمات دوستان جدید باشیم
دوستان خدا حافظ

drnariman
24 June 2008, 12:49 PM
دوست خوب و عزیز پدرخوانده !!! جوان
امیدوارم بین شما و مدیران محترم سایت رفع سوتفاهم بشود و بزودی دوباره شما رو در اینجا با هیجان و دور از داغ کردنهای سنین حضرتعالی ببینیم .

Raminium2001
24 June 2008, 07:02 PM
دوستان، لطفا فقط در زمینه موضوع تاپیک بحث کنید.
حسنی عزیز، خیلی از اخراج شما به عنوان یک کاربر قدیمی و فعال متاسفم ولی کاش بیشتر به قوانین احترام میگذاشتی تا این اتفاق نمی افتاد.

afarzam
25 June 2008, 09:19 AM
زمانیکه من پراید داشتم موتور ماشین را در کارواش می شستم و همیشه موتور ماشین برق می زد و هیچ وقت هم مشکلی پیش نیامد. موتور 206 را به علت امکان بروز نقص در سیستم کامپیوتری هیچ وقت نتوانستم بشورم و علیرغم باد گرفتن و با دستمال تمیز کردن هیچ وقت آنطور که می خواستم تمیز نشد. این است که می خواهم بدانم آیا موتور آوانته را می توان شست یا خیر؟

من دیروز از نمایندگی هیوندا در مورد موتورشوئی پرسیدم گفت به هیچ وجه موتورشویی نکنید. موتور سنسورهایی داره که ممکن با موتورشویی خراب بشه.
اون گفت که این کار رو نمایندگی هر وقت لازم باشه انجام می ده. یعنی اونا خودشون به روشی موتور رو تمیز می کنن. کیلومتر 10000 و 20000
نمی دونم می خواست بازار گرمی کنه یا راست می گفت.

azma
25 June 2008, 10:15 AM
به من هم نمايندگي همين حرف را زد .

rezasx1
25 June 2008, 11:49 AM
دوستان، لطفا فقط در زمینه موضوع تاپیک بحث کنید.
حسنی عزیز، خیلی از اخراج شما به عنوان یک کاربر قدیمی و فعال متاسفم ولی کاش بیشتر به قوانین احترام میگذاشتی تا این اتفاق نمی افتاد.
شاید حسن اقا بعضی مواقع بی محابا نظر بدن (یا از روی تعصب)ولی اطلاعاتشون واقعا خوبه و دلسوزانه به بچه ها کمک میکنن ... بنده و مطمئنم بقیه دوستان هم از کمکهای ایشون مستفیذ
میشدن ...
البته نظر مدیران که حق اب وگل تو این فروم دارن متین است( و همینطور قوانین )
ولی چیزی که در فرومها و بالاخص این فروم موجب میشه دوستان راحت نظر بدن و خیال راحت تبادل اطلاعات کنند حس آزادی و ارامشی که تو جامعه ما از بچه ها دریغ شده است
بنده هم تقاضای تجدید نظر دارم... به هر حال ببخشید
با تشکر

azma
25 June 2008, 02:27 PM
شاید حسن اقا بعضی مواقع بی محابا نظر بدن (یا از روی تعصب)ولی اطلاعاتشون واقعا خوبه و دلسوزانه به بچه ها کمک میکنن ... بنده و مطمئنم بقیه دوستان هم از کمکهای ایشون مستفیذ
میشدن ...
ولی چیزی که در فرومها و بالاخص این فروم موجب میشه دوستان راحت نظر بدن و خیال راحت تبادل اطلاعات کنند حس آزادی و ارامشی که تو جامعه ما از بچه ها دریغ شده است
با تشکر
بنده نيز ضمن تقديم احترام خدمت مديران محترم تالارهاي پارسي همين تقاضا را دارم .البته صلاح مملكت خويش خسروان دانند.

peymantip
25 June 2008, 03:34 PM
سلام
ممکنه آدرس تعمیرگاه مرکزی و یا مکانی که لوازم جانبی آوانته رو دارند لطف کنید ؟

peymantip
25 June 2008, 03:39 PM
کسی از دوستان تا حالا Lcd روی آوانته نصب کرده ؟

Farbod.E
25 June 2008, 07:07 PM
میشدن ...
با تشکر

بنده نيز ضمن تقديم احترام خدمت مديران محترم تالارهاي پارسي همين تقاضا را دارم .البته صلاح مملكت خويش خسروان دانند.

بینهایت سپاسگزار از اهمیتی که به مجموعه خودتان میدهید !
حضور همه شما عزیزان در چنین محفلعلمی باعث افتخار و مباهات برایبنده و دیگر دوستان است .
دوستان عزیزم ، این سایت از قدیم دارای خط مشی و اهداف کاملاً متمایزی بوده . قوانین در این مجموعه حرف اول و آخر را میزند . همانطور که با مدیران خاطی هم برخورد میشود با کاربران خاطی نیز برخورد خواهد شد !
هدف همه ما در این جا بالا بردن سطح علمی مطالب است . کسانی که نمیتوانند خودشان را با چنین محیطی وفق دهند با عرض تاسف مجبور هستیم ازشان خداحافظی کنیم .
افراد بسیار با معلوماتی در تاریخ این فوروم بوده اند که به خاطر رعایت نکردن قوانین بدون تعارف و کوچکترین ارفاقی از جمع ماجدا شده اند.
امیدوارم عرایض بنده را درک کرده باشید و بدانید که این همان دلیلی است که در میان فورومهای دیگر فارسی زبان همچنان در بالاترین سطح علمی قرار گرفته ایم.

mazadeh
25 June 2008, 11:04 PM
اينم عكس از سپر عقب دوست عزيز البته نشد از دور بندازم آخه اصلا معلوم نبودن مجبور شدم از جلو و از دو تا شون بندازم،البته بازم ببخشيد اگه كفيتش خوب نيست:icon_neut
خب در مورد فعال شدنشم بگم كه با گذاشتن دنده عقب فعال ميشه(چون سيم برق سيستمش متصل به برق چراغ دنده عقبه)البته اينم اضافه كنم كه همه ي سنسور هاي دنده عقب مكانيزمشون همين شكليه.
بازم اگه سوالي باشه من در خدمتم.

ببخشید اگه ممکنه آدرس و تلفن جایکه سنسور را بسته برایم ارسال کنید . تشکر

babakfa
26 June 2008, 08:21 AM
آقا ممنون.
چند تا سوال کوچیک

سلام
من تازه بعد از 9 ماه دعوتنامه برام اومد الان هم یه 20 روزی میگذره گفتن 10 روز دیگه هم میدن,اما میخوام تا گرفتم سنسنور و سانروف روش ببندم کسی آدرس جایی رو داره که 2 تاش رو با هم انجام بده
راستی دیروز زنگ آوانته زذم قیمت بگیرم هیج جا نداشت غیر از نمایندگی توی خ فرجام اونم میداد 25600 تحویل 20 روزه

babakfa
26 June 2008, 08:39 AM
من فیلم 0 تا 130 رو در صفحات قبل گذاشتم ولی از اونجایی که حال گشتن ندارم و شما هم دقیق نمی دونید کجاست دوباره آپ لود می کنم و می زارم

خودرو سازان راین شرکت تولید کننس و پرستوی آبی عامل فروش و خدمات پس از فروش اگه به تاپیک کرمان خودرو مرتجعه کنید همه رو توضیح دادم

مشکل ساسی اینه که این مجموعه توسط آقای مرعشی تاسیس شده که یکی از مخالفان اصلی دولت فعلی هستند و یک کاری کردند که استاندار الان توی مجموعه نیست (قبلا توی اساس نامه بوده که استاندارد در راس هیئت مدیره قرار میگیره و یک ماه قبل از انتخابات سال 84 اساس نامه رو تغییر میدن که استاندار هیچ نقشی نداره) برای همین برای شرکت خیلی مشکل به وجود میاد و به علت تحریم ها و.. دیگه ال سی های ایران رو کشور هایی چون کره و آلمان قبول نمی کنه و مجبورند از یک کشور واسطه استفاده کنند برای همین طول می کشه تا قطعات وارد بشه

مل جناح مخالف نیست دست جناح مخالفه ! مال خیریه مول المحدین هست که از سود شرکت ها مموعه به روستا های دور افتاده آب برق و .. می کشند جاده می سازند و ... کلا کار خیر می کنن

اینم فیلم 0 تا 130
130 تا رو با دنده 2 رفتم

علت تاخیر تو تحویل اینه که لیزینگ ایران خودرو 2500 دستگاه رو پارسال ( پاییز 86) خریده و الان هم با احتساب سود و.... حدود 21500 از کرمان خودرو تحویل گرفته( حالا بگذریم از 10% تخفیف که میگن زوری گرفته), و جالبه که 23500 فروخته به نمایندگی های هیوندای!!!!!!!!!! اونام میفروشن به من و شما 24800 که البته از دیروز یه جهش 700 تومنی داشته و اگه گیر بیاری 25500 کمتر نمیدن

afarzam
26 June 2008, 09:06 AM
سلام
ممکنه آدرس تعمیرگاه مرکزی و یا مکانی که لوازم جانبی آوانته رو دارند لطف کنید ؟

آدرس تعمیرگاه مرکزی: آقای سلیمی
کیلومتر16جاده مخصوص کرج بلوارکرمان خودرو مجتمع صدف 3832003 0262
مابقی نشانی های نمایندگی رو تو سایت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) می تونید پیدا کنید. من فکر می کنم نمایندگی آقای آساطوری خیابان فرجام هم یه سری از آپشن های اضافش رو داره.

کسی از دوستان تا حالا Lcd روی آوانته نصب کرده ؟
من تا حالا نصب نکردم ولی چند روز پیش رفته بودم شرکت ستاره طلایی کیش (شرکت تأمین کننده ضبطهای آوانته، ریو، ماکسیما و ...) اونا چند نوع ضبط داشتن چند مدلش بود که LCD داشت و حتی می گفت میشه پشت صندلی های آوانته هم LCD نصب کرد. نشانی شرکتش تو برگ گارانتی ضبطش هست.

farzad_Sh_2020
26 June 2008, 11:11 AM
سلام . واقعا موندم كه بخرم آوانته يا نه . من شتاب خيلي برام مهم هست ولي 100 بار كليپي كه دوستمون گذاشتن را با ماشين خودم مقايسه كردم و فرقي نمي كنه . لطفا اگه ميشه يكي يه فيلم از 0 تا 100 قرار بده تا من تصميم بگيرم. آخه بايد 8 ميليون پول بذارم رو پول ماشينم و آوانته بگيرم. اگه بخواد شتابش يكي باشه نمي ارزه. لطفا به من كمك كنيد .

اين شتاب ماشين خودمه : [Only registered and activated users can see links]

chormang
26 June 2008, 12:04 PM
سلام . واقعا موندم كه بخرم آوانته يا نه . من شتاب خيلي برام مهم هست ولي 100 بار كليپي كه دوستمون گذاشتن را با ماشين خودم مقايسه كردم و فرقي نمي كنه . لطفا اگه ميشه يكي يه فيلم از 0 تا 100 قرار بده تا من تصميم بگيرم. آخه بايد 8 ميليون پول بذارم رو پول ماشينم و آوانته بگيرم. اگه بخواد شتابش يكي باشه نمي ارزه. لطفا به من كمك كنيد .

دوسته عزیز از نظر شتاب روی آوانته دستی شک نکن که با هیچ هیولایی قابل قیاس نیست البته هیولا هایی که سهمیه بنزین دارن:icon_evilدر ضمن در کنار شتاب زیاد مسئه هندلینگ هم مطرح میشه که اون موقع دیگه آوانته میگه منم این جام بیا یه حالی بهم بده.......دوسته من بهترین چیز برای راحت تر کردن انتخاب نشستن پشته فرمونشه چون فقط یه چیز داره اونم لذت.....:icon_cool

farzad_Sh_2020
26 June 2008, 12:26 PM
دوسته عزیز از نظر شتاب روی آوانته دستی شک نکن که با هیچ هیولایی قابل قیاس نیست البته هیولا هایی که سهمیه بنزین دارن:icon_evilدر ضمن در کنار شتاب زیاد مسئه هندلینگ هم مطرح میشه که اون موقع دیگه آوانته میگه منم این جام بیا یه حالی بهم بده.......دوسته من بهترین چیز برای راحت تر کردن انتخاب نشستن پشته فرمونشه چون فقط یه چیز داره اونم لذت.....:icon_cool

دوست عزيز شما كليپ را ديدي ؟ اگه ديدي مقايسه كن با آوانته و بكو كه واقعا چقدر فرق داره .

يكي 0 تا 100 آوانته بذاره ديگه :icon_cry:

m_soltani
26 June 2008, 02:08 PM
سلام بجه ها
من از وقتی آوانته خریدم (20 روز)با کلاجش هنوز نتونستم کنار بیام.
موقع حرکت مجبورم یه کمی زیاد گاز بدم که تو خونه میگن چرا صدای این ماشین کم صدا در میاری. اگه بخوام کم گاز حرکت کنم احساس می کنم که ماشین کشش نداره و داره خاموش می کنه که البته بعضی وقت ها هم خاموش میکنه .!!! البته بردم سرویس کمی کلاج رو بهتر کردن ولی مشکل به طور کامل حل نشده.
البته نگید رانندگی بلد نیستی چون یه پژو 205 دارم که اون این جوری نیست.
خودم فکر می کنم شاید بخاطر اختلاف کلاج اون با 205 این حالت پیش میاد.
اگه کسی تجربه داره راهنمایی کنه لطفا

Homayoun_el
26 June 2008, 03:17 PM
ببخشید اگه ممکنه آدرس و تلفن جایکه سنسور را بسته برایم ارسال کنید . تشکر

آدرسشم:خيابان ستارخان،خيابان نيايش،خيابان امام منتظر،نبش كوچه 6،پلاك20 فروشگاه رويال اسپرت.
تلفن:66501595
همراه:09122041747

Homayoun_el
26 June 2008, 03:22 PM
دوستان يه سوال فني دارم:
همون طور كه مي دونين آوانته مثل بقيه هيوندا ها آلارم واسه باز بودن در و موندن سوويچ رو ماشين داره منتها سازنده داخلي زحمت كشيده و از روو ماشين آلارمو برداشته!!
مي خوام ببينم كسي تا حالا آلارمو بسته روو ماشين؟اگه بسته از كجا خريده و قيمتش چقدر بوده؟؟
ممنون.:icon_ques

Homayoun_el
26 June 2008, 03:25 PM
آقا تا حالا كسي روو آوانته سان روف بسته؟!:icon_ques

drnariman
26 June 2008, 04:18 PM

ببخشید ماشین شما چیه (مطمئن نیستم فکر کنم پرشیا است؟)
همون طوز که دوستمون chormang خان اشره کردند اوانته دستی در کلاس و قیمت خودش هیولایی است بی خیال ویدیو شو بابا این ماشین با مزدا 3 من که 9 ثانیه 0-100 داره یر به یر می یاد .
خیلی شک داری تو خیابون بگرد با یکی کل بزار اون وقت درک می کنی .
در مورد سان روف گذاشتن هم منظورتون چیه ؟
یعنی می شه گذاشت یا اگه یکی گذاشته کجا گذاشته یا منظور دیگه ای دارین ؟

babakfa
26 June 2008, 05:32 PM
تلفن:66501595
همراه:09122041747

سلام
من میخوام لاستیک 195/60/15 بخرم جایی ادرس داری؟ من حیلی گشتم

arzhang7583
27 June 2008, 12:21 AM
با سلام به همه :آقایون دو تا سوال داشتم از حضور اساتید .
1- حجم آب موتور آونته چقدر است
2- فرمون ماشین شماهم قفل نداره؟

Homayoun_el
27 June 2008, 12:57 AM
سلام
من میخوام لاستیک 195/60/15 بخرم جایی ادرس داری؟ من حیلی گشتم

آقا خيابون امير كبير (سر چشمه) رفتي؟؟اگه نرفتي حتما برو بوورس لاستيك فوروشا و رينگ فروشاست.
فقط خاصي لاستيك بخري خيلي حواست به تاريخ ساختش باشه.
موفق باشي:icon_surp

Farbod.E
27 June 2008, 01:13 AM
آقا خيابون امير كبير (سر چشمه) رفتي؟؟اگه نرفتي حتما برو بوورس لاستيك فوروشا و رينگ فروشاست.
فقط خاصي لاستيك بخري خيلي حواست به تاريخ ساختش باشه.
موفق باشي [Only registered and activated users can see links]

جسارتاً :
خیابان میرکبیر = چراغ برق سابق !!!

بورس لینگ و لاستیک = کوچه ذغالیها - میدان بهارستان !!!

*علی*
27 June 2008, 09:17 AM
با سلام به همه :آقایون دو تا سوال داشتم از حضور اساتید .
1- حجم آب موتور آونته چقدر است
2- فرمون ماشین شماهم قفل نداره؟

دوست خوبم من هم اوایل فکر میکردم قفل فرمون نداره .
اما برای قفل کردن فرمون باید فرمون را از حالت کاملا مستقیم حدود 120 درجه پاد ساعتگرد بچرخانی تا قفل بشه .
بهتره وقتی ماشین روشنه و پمپ هیدرولیک کار میکنه فرمون رو در این حالت قرار بدید و بعد ماشین رو خاموش کنی تا خود به خود قفل بشه و فشار به فرمون نیاد .

rezasx1
27 June 2008, 09:32 AM
دوستان يه سوال فني دارم:
همون طور كه مي دونين آوانته مثل بقيه هيوندا ها آلارم واسه باز بودن در و موندن سوويچ رو ماشين داره منتها سازنده داخلي زحمت كشيده و از روو ماشين آلارمو برداشته!!
مي خوام ببينم كسي تا حالا آلارمو بسته روو ماشين؟اگه بسته از كجا خريده و قيمتش چقدر بوده؟؟
ممنون.:icon_ques
الارم که داره!!!
دزدگیرو فعال کن بعدش با کلید در ماشینو باز کن تا صدای جیغش در اد....
صداش خیلی تیزه و با الارمهای دیگه فرق داره

Homayoun_el
27 June 2008, 10:07 AM
الارم که داره!!!
دزدگیرو فعال کن بعدش با کلید در ماشینو باز کن تا صدای جیغش در اد....
صداش خیلی تیزه و با الارمهای دیگه فرق داره

دزدگيرشو كه خودم مي دونم!!!
تا حالا سوار سانتافه يا آزرا شدي؟؟وقتي كه ماشين روشنه در رانندرو كه باز مي كني يه بوقي مي زنه يا وقتي ماشينو خاموش كني اگه سويچ رو از رووش بر نداري شورع مي كنه به بوق زدن!!
منظورم از آلارم اينه نه دزدگيره ماشين دوست عزيز!!!:icon_surp

Homayoun_el
27 June 2008, 10:11 AM
جسارتاً :
خیابان میرکبیر = چراغ برق سابق !!!

بورس لینگ و لاستیک = کوچه ذغالیها - میدان بهارستان !!!

تا جايي كه من مي دونم و چند سال پيش رفتم خيابون امير كبير كه همون چراغ برق سابق مي شه
بورس رينگ و لاستيك هم هست ولي كوچه ذغالي هارو خبر ندارم...:icon_ques

rezasx1
27 June 2008, 12:21 PM
دزدگيرشو كه خودم مي دونم!!!
تا حالا سوار سانتافه يا آزرا شدي؟؟وقتي كه ماشين روشنه در رانندرو كه باز مي كني يه بوقي مي زنه يا وقتي ماشينو خاموش كني اگه سويچ رو از رووش بر نداري شورع مي كنه به بوق زدن!!
منظورم از آلارم اينه نه دزدگيره ماشين دوست عزيز!!!:icon_surp
شرمنده بد متوجه شدم...نه ... سوار ازرا یا سانتافه نشدم:icon_eek:

GUESS
27 June 2008, 01:22 PM
والا
اين مورد رو مگان هست كه چن بار من يادم رفته كارت رو بردارم و بعد باز كردن در هي آلارم داده

قكر كنم تو زانتيا هم باشه
ولي دقيقا نميدونم

خيلي مفيده
مخصوصا اگه ماشينتون دزدگير داشته باشه
چون شما سوييچ رو ميذاري روش و پياده ميشي
با ريموت دزدگير در رو ميبندي و ميري

دزد عزيزم مياد و به راحتي ماشينو ميدزده

good_rally
27 June 2008, 01:37 PM
معمولا ماشينايي كه ايموبلايزر دارند اين آلارم هم وجود داره
مثلا 206 هم اين آلارم رو داره

rivaldo
27 June 2008, 03:11 PM
سلام
من تازه بعد از 9 ماه دعوتنامه برام اومد الان هم یه 20 روزی میگذره گفتن 10 روز دیگه هم میدن,اما میخوام تا گرفتم سنسنور و سانروف روش ببندم کسی آدرس جایی رو داره که 2 تاش رو با هم انجام بده
راستی دیروز زنگ آوانته زذم قیمت بگیرم هیج جا نداشت غیر از نمایندگی توی خ فرجام اونم میداد 25600 تحویل 20 روزه

با سلامی مجدد پس از یک خداحافظی کوتاه مدت خدمت تمام دوستان.آقا بابک من چون شرایطم مثل شماست 2تا سوال از شما دارم:
1-شما پارسال در چه ماهی آوانته اسم نوشتی و تاریخ تحویلتون در رسید کامپیوتری چه زمانی بود؟
2-قبل از آمدن دعوتنامه شما چه قدر پول واریز کردید و با آمدن دعوتنامه چه قدر دیگه واریز کردید؟(یعنی در نهایت می خوام بدونم که آوانته برای شما چه قدر در اومد)

farzad_Sh_2020