View Full Version : تاپیک آوانته
صفحه ها :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
حجم صندوق عقب آوانته چقدر است ؟
rezasx1
5 May 2008, 11:58 PM
415 لیتر طبق..
[Only registered and activated users can see links]
sazgari
6 May 2008, 11:04 AM
شیشه راننده که اتومایتک هست ولی خوب اگه هموشن داشتن بهتر می شد
بله دوست عزیز اتوماتیک رو به پائین ! نه به بالا !!
جالب اینه که فولکس گل 4 تا شیشه اتومات پائین و بالا داره , ضمن اینکه دزدگیر ماشین بصورت اورجیناله و پاور ویندوز رو داره !
حجم صندوق عقب طبق اطلاعات سایت هیوندا(النترا کلوب) 415 لیتر و این سایت که قبلا هم دوستان اعلام کرده بودند :
باقی اطلاعات :
موتور و قدرت نوع موتور 2 لیتر 4 سیلندر خطی حداكثرقدرت 140 اسب بخاردر 6000 دوردردقیقه حداكثر گشتاور 182 نیوتن متردر4500 دوردردقیقه سوپاپ 4 عدد در هر سيلندر قطر سيلندر× كورس پيستون 93.5×82 ميلي متر نسبت تراكم 10.1:1 گيربكس 5 دنده دستی [Only registered and activated users can see links] سوخت ظرفيت مخزن سوخت 55 ليتر نوع سوخت بنزین ميزان مصرف سوخت در شهر 9.5 ليتر براي هر 100 كيلومتر ميزان مصرف سوخت در بزرگراه 6.8 ليتر براي هر 100 كيلومتر [Only registered and activated users can see links]وزن و ابعاد خارجي وزن 1280 (كيلوگرم) طول 4525 (ميلي متر) عرض 1725 (ميلي متر) ارتفاع 1415 (ميلي متر) فاصله دو محور 2610 (ميلي متر) فاصله چرخ هاي جلو 1485 (ميلي متر) فاصله چرخ هاي عقب 1475 (ميلي متر) [Only registered and activated users can see links]ترمز و انتقال قدرت
استاندارد سيستم ترمز ABS دارد نوع انتقال قدرت دیفرانسیل جلو سيستم کنترل پايداري ندارد
امكانات ويژه تنظيم برقي صندلي راننده ندارد شيشه برقي دارد تنظيم برقي فرمان ندارد در باز کن باک خودرو دارد گرم کن شيشه عقب دارد رينگ اسپرت ندارد سيستم کنترل سرعت ندارد سيستم تهويه مطبوع دارد آنتن برقي دارد [Only registered and activated users can see links] سيستم صوتي راديو دارد پخش کاست دار ندارد پخش CD دارد پخش DVD ندارد سيستم تعويض CD ندارد [Only registered and activated users can see links]سيستم امنيتي کيسه هواي راننده دارد کيسه هواي جانبي ندارد کيسه هواي سرنشين جلو دارد قفل مرکزي دارد
El Padrino.
6 May 2008, 09:51 PM
دقت کردید قفل مرکزی آوانته از طرف شاگرد هم هست یعنی زمانی که در شاگرد قفل بشه 3 تا در دیگه هم قفل میشن
در مورد قدرت از 139 اسب نوشته شده تا 143 در هر آب و هوایی یک قدرتی داره
ali_zzr
6 May 2008, 11:54 PM
من تازه از این ماشین خوشم اومده...میخواستم بدونم قیمتش معمولی و اتوماتش چقدره ؟
karash501
7 May 2008, 12:48 AM
دقت کردید قفل مرکزی آوانته از طرف شاگرد هم هست یعنی زمانی که در شاگرد قفل بشه 3 تا در دیگه هم قفل میشن
در مورد قدرت از 139 اسب نوشته شده تا 143 در هر آب و هوایی یک قدرتی داره
فکر کنم همه ماشینا جز پراید اینطورین البته ماشین ما سمت شاگرد اصلا جای سوییچ نداره
sazgari
7 May 2008, 12:18 PM
من تازه از این ماشین خوشم اومده...میخواستم بدونم قیمتش معمولی و اتوماتش چقدره ؟
قیمت متغییر از 24500000 تا 28500000
دنده ایی تا 25000000
فکر کنم همه ماشینا جز پراید اینطورین البته ماشین ما سمت شاگرد اصلا جای سوییچ نداره
خیر در تمام ماشینها نیست حتی در ماشینهای جدید هم اغلب اینگونه نیست
El Padrino.
8 May 2008, 01:10 PM
والا ماتیز و سیلو که مخصوصا این رو روشون امتحان کردم نداشتند
El Padrino.
8 May 2008, 01:13 PM
در مورد حجم باک همه جا ذکر شده 55 لیترولی من یک بار 58 لیتر زدم !
karash501
8 May 2008, 01:42 PM
والا ماتیز و سیلو که مخصوصا این رو روشون امتحان کردم نداشتند
البته بودن یا نبودنش حسن یا عیب نیست ولی پرشیا و پروتون خودمون که همینجورین
Rapstar
8 May 2008, 05:45 PM
خوب شاید پمپ کالیبره نبوده.
drnariman
8 May 2008, 06:47 PM
احتمالا با یکی از اون پمپ بنزینای معروف متقلب طرف بودی .
El Padrino.
9 May 2008, 12:12 PM
خوب شاید پمپ کالیبره نبوده.
فکر نکنم آخه ماشین داشت خاموش می شد فکر کنم با ذخیره 58 لیتر باشه
احتمالا با یکی از اون پمپ بنزینای معروف متقلب طرف بودی .
نه همیشه همونجا میرم ولی یک بار این جوری شد شاید با ذخیر 58 باشه
mohsen3544
9 May 2008, 12:19 PM
راستی یه سئوال فرق دنده اوتومات با دستی فقط همین هستش یا از لحاظ امکانات هم فرق دارن؟؟
El Padrino.
9 May 2008, 12:20 PM
فقط گیربکس از لحاظ امکانات هیچ فرقی ندارند
mazadeh
9 May 2008, 03:03 PM
سلام من يك اوانته در مشهد خريد نقدي كرده ام قراردادي به من ندادند فقط كپي رسيد بانكي رو تائيد كردند. به نظر شما كافيه ؟ رنگ هم فقط سفيد .
El Padrino.
9 May 2008, 03:59 PM
مبارکه باید به شما رسید کامپیوتری بدند
معمولی یا اتومات ؟چند ؟
*علی*
9 May 2008, 04:46 PM
سلام من يك اوانته در مشهد خريد نقدي كرده ام قراردادي به من ندادند فقط كپي رسيد بانكي رو تائيد كردند. به نظر شما كافيه ؟ رنگ هم فقط سفيد .
مبارک بشه .
قیمت چند و چه مدلی ؟
متشکرم
mazadeh
10 May 2008, 12:52 AM
تشكر . 25.5 م ت . اوانته مگه مدلهاي خاصي هم داره ؟
خیر هیچ رسید کامپیوتری ندادند فقط فیش واریزی رو مهر و تایید کردند. شماره تلفن دفتر فروش اصلی رو که میگیرم بر نمی دارند احتمالا عوض شده شما شماره دفتر فروش اصلی در تهران یا اگر در کرمان هست در کرمان را میتوانید به من بدهید ؟متشکرم.
El Padrino.
10 May 2008, 05:13 PM
پلاک و سند رو دادند؟ خود ماشین رو چی ؟ آدرس دفتر مرکزی توی این سایت هست [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
تشكر . 25.5 م ت . اوانته مگه مدلهاي خاصي هم داره ؟
منظورشون معمولی یا اتوماتیک هست !
shei2nak
10 May 2008, 05:27 PM
خیر هیچ رسید کامپیوتری ندادند فقط فیش واریزی رو مهر و تایید کردند. شماره تلفن دفتر فروش اصلی رو که میگیرم بر نمی دارند احتمالا عوض شده شما شماره دفتر فروش اصلی در تهران یا اگر در کرمان هست در کرمان را میتوانید به من بدهید ؟متشکرم.
سلام.
دوست عزيز مبارك باشه. اما مراقب باشيد قضيه كمي بو داره؟!!!
نگفتند كي تحويل ميدهند؟ و ايا تمام پولو واريز كرديد؟
mazadeh
10 May 2008, 07:48 PM
ماجراي خريد ما ميتونه يك سريال بشه حالا منتظر باشيد تا ببينم سكانس بعدي خريد ما بكجا ختم ميشه
. امروز به شركت پرستوي ابي در تهران زنگ زدم ؛ گفت ما از اين موضوع خبر نداريم !. به نمايندگي مربوطه دوباره زنگ زدم گفت ما فقط اينطوري كار ميكنيم !
. حالا ببينيم ماشين تحويلي كي ميايد چطوري هست سالم يا ... بعد لوازم روش كامله يا نه . بعدا بخش دوم سريال كه موضوع كار ماشين و خدمات بعد از فروشش هست رو مي سازيم ! . منتظر باشد و لبته كمك هم بكنيد .
! تشكر
nojex
10 May 2008, 08:11 PM
ماجراي خريد ما ميتونه يك سريال بشه حالا منتظر باشيد تا ببينم سكانس بعدي خريد ما بكجا ختم ميشه
. امروز به شركت پرستوي ابي در تهران زنگ زدم ؛ گفت ما از اين موضوع خبر نداريم !. به نمايندگي مربوطه دوباره زنگ زدم گفت ما فقط اينطوري كار ميكنيم !
. حالا ببينيم ماشين تحويلي كي ميايد چطوري هست سالم يا ... بعد لوازم روش كامله يا نه . بعدا بخش دوم سريال كه موضوع كار ماشين و خدمات بعد از فروشش هست رو مي سازيم ! . منتظر باشد و لبته كمك هم بكنيد .
! تشكر
کرمان خودرو به ازای طلب نمایندگی ها به جای پول نقد به اونها ماشین تحوبل میده . نمایندگی ها هم چون ماشین به نام خودشون هست و تا تحویلش نمی تونند تغییر سند بدند از این کارها می کنند.
mazadeh
10 May 2008, 09:10 PM
يك اوانته سفيد اونجا بود كه قبلا فروخته بودند ولي ظهر كارگر هاي نمايندگي توش خوابيده بودند و حسابي بهم ريخته بود. لاستيكش كوير تاير بود . به نظر شما لاستيك ها رو عوض كنم . ارزشش رو داره . من عادت ندارم به ماشين زياد ور برم . اگه قرار بشه عوض كنم چي بندازم نظر شما چيه ؟
از اين جلو پنجره تو نمايندگي هاي كرمان خودرو گير مي ايد ؟
راهنمايي كنيد
po2ya
10 May 2008, 10:28 PM
دوستان از زدن 2 پست پشت سر هم خودداری کنید!
همه جواب هایی که میخواهید بدید رو تو یه پست بزنید !
El Padrino.
10 May 2008, 10:50 PM
يك اوانته سفيد اونجا بود كه قبلا فروخته بودند ولي ظهر كارگر هاي نمايندگي توش خوابيده بودند و حسابي بهم ريخته بود. لاستيكش كوير تاير بود . به نظر شما لاستيك ها رو عوض كنم . ارزشش رو داره . من عادت ندارم به ماشين زياد ور برم . اگه قرار بشه عوض كنم چي بندازم نظر شما چيه ؟
از اين جلو پنجره تو نمايندگي هاي كرمان خودرو گير مي ايد ؟
راهنمايي كنيد
اگه صفحات قبلی رو بخونید متوجه میشید بله گیر میاد 25 هزرا تومان
sazgari
11 May 2008, 09:08 AM
حتما پمپ خراب بوده چون ماشینهایی مثل آوانته که داری در پوش داخلی باک بنزین هستند دقیقاً به حجم اعلام شده کارخانه ظرفیت دارند , خود من تو یه پمپ با اینکه نزدیک 10-15 لیتر داشتم 50 تا زدم بعد گیر دادم به موضوع دیدم مسئول جایگاه دوید اومد گفت آقا پمپ مشکل داره 8 لیتر اضافه نشون میده که پولشو کم کرد هر چند که بیشتر هم بوده 4 5 روز بعد پمپ تعطیل بود و داشتن تعمیر میکردن(پمپ بنزین زرتشت)
drnariman
11 May 2008, 10:54 AM
[quote=mazadeh;511456]يك اوانته سفيد اونجا بود كه قبلا فروخته بودند ولي ظهر كارگر هاي نمايندگي توش خوابيده بودند و حسابي بهم ريخته بود. لاستيكش كوير تاير بود . به نظر شما لاستيك ها رو عوض كنم . ارزشش رو داره . من عادت ندارم به ماشين زياد ور برم . اگه قرار بشه عوض كنم چي بندازم نظر شما چيه ؟
در مورد تعویض لاستیک شک نکن . اگه نظر شخصی منو بخای میشلن اونم 195 یا 205 گزینه بسیار خوبی است .
El Padrino.
11 May 2008, 11:37 AM
نه کار من به جایی رسیده بود که ماشین خاموش کرد (توی جاده بودیم مسیر رفت با یک باک رفت ولی برگشت 50 کیلومتری انتهای مسیر ماشین خاموش شد می خواستیم حتما سوپر بزنیم ) یک پیکانی 5 لیتر داد تا به پمپ رسیدیم 58 تا گرفت
skyx433
12 May 2008, 06:17 PM
در دفترچه راهنما نوشته شده که کد کلید سویچ خودرو روی یک پلاک فلزی حک شده و به کلید سویج وصل می باشد. اما سویچ من فاقد پلاک می باشد. آیا این مورد عمومیت دارد و این کد را از کجا می توانم پیدا کنم؟
drnariman
12 May 2008, 09:07 PM
نه خیر دوست من این پلاک فلزی حتما باید باشد . شما از نزدیک ترین نمایندگی پیگیری کنید .
sazgari
13 May 2008, 08:14 AM
در دفترچه راهنما نوشته شده که کد کلید سویچ خودرو روی یک پلاک فلزی حک شده و به کلید سویج وصل می باشد. اما سویچ من فاقد پلاک می باشد. آیا این مورد عمومیت دارد و این کد را از کجا می توانم پیدا کنم؟
یه کارت بارکد دار چی اون هم میتونه باشه!!!
یادم نیست فکر کنم مال من کارت بود
skyx433
13 May 2008, 08:48 AM
یه کارت بارکد دار چی اون هم میتونه باشه!!!
یادم نیست فکر کنم مال من کارت بود
دوست عزیز ممنون از پاسختان. ولی به بنده کارت بارکددار نیز تحویل ندادند. امروز با نمایندگی تماس می گیرم و موضوع به آنها می گویم.
*علی*
13 May 2008, 12:15 PM
25.5 میلیون تومان
مدل چه سالی است ؟
El Padrino.
13 May 2008, 05:10 PM
پلاک بزرگی نیست یک پلاک کوچکه که روش چند تا عدد حک شده (توی دفترچه تصویرش هست )
mohsen3544
13 May 2008, 06:21 PM
چند روز پیش تو کارواش یه آوانته زغالی یا خاکستری (دقیقا نمیدونم) دیدم. خیلی خوشم اومد کلی بازبینی اش کردم.معلومه خیلی خوب مونتاژ میکنن.راستی در حال حاضر هم آوانته های جدید هم همین کیفیت رو دارن یا مثل خودروسازهای دیگه از کیفیت قطعات کاسته شده؟مسخصه از اون ماشینهایی که میتونی تا آخر عمرت نیگه داری:))
El Padrino.
13 May 2008, 06:53 PM
من هر وقت ماشین رو برای سرویس می برم آوانته های جدید رو نگاه می کنم برای این که ببینم مونتاژشون چه طوره به جرات می گم جز معدود خودرو هایی که هنوز به جز اون 2 قطعه چیز دیگه ایش ایرانی نشده و کیفیتش افت نکرده !
drnariman
13 May 2008, 08:03 PM
دقیقا همین طوره که دوست خوبمون می گن چون ماشین های راین و بهمن full ckd (مونتاژ کامل ) هستن تا وقتی قطعات اریژینال بدون مشکل هستن این ها هم مثل روز اول کیفیتشون حفظ می شه (نه مثل ماشینهای ایران خودرو و سایپا که روز به روز دریغ از پارسال ).
mohsen3544
13 May 2008, 10:33 PM
اون دو قطعه؟؟!!یه سئوال دیگه هم اینکه اگه پول زیاد مهم نباشه اوتومات انتخاب بهتریه یا دنده ای؟
drnariman
14 May 2008, 10:54 AM
لاستیک و باتری ماشین !!! اگه شتاب بالاتر و مصرف کمتر برات مهمه دنده ای اگر راحتی و ارامش در رانندگی رو می طلبی اتومات .
El Padrino.
15 May 2008, 12:12 AM
اون دو قطعه؟؟!!یه سئوال دیگه هم اینکه اگه پول زیاد مهم نباشه اوتومات انتخاب بهتریه یا دنده ای؟
به نظر من اتومات چون رانندگی باهاش خیلی ساده هست ولی اگه دوست داری از رانندگی لذت ببری معمولی
chormang
15 May 2008, 02:10 PM
برو بچ آوانته سوار یه کمک فورییییه!!!!! من وقتی با دور 5 یا 6 هزار می خوام از 1 به 2 برم موقعی که دنده می خواد از 1 بیاد بیرون انگار یه گیری داره و راحت آزاد نمیشه.... فقط هم توی 1 این مشکل رو دارم....احتمالا میدید از گیربکس باشه؟؟؟؟
sazgari
15 May 2008, 03:28 PM
برو بچ آوانته سوار یه کمک فورییییه!!!!! من وقتی با دور 5 یا 6 هزار می خوام از 1 به 2 برم موقعی که دنده می خواد از 1 بیاد بیرون انگار یه گیری داره و راحت آزاد نمیشه.... فقط هم توی 1 این مشکل رو دارم....احتمالا میدید از گیربکس باشه؟؟؟؟
اگر فقط تو این دور موتور این اتفاق می افته بخاطر هیجانه که شما کلاچ رو خوب نمی گیری یا دنده رو خوب جا نمیزنی :) !:) یه نگاهی به زیر پایی های پلاستیکی زیر پاتون بیاندازید , چون این مشکل هفته پیش برای من پیش اومد .
ولی اگه همیشه این اتفاق می افته می تونه از گیربکس باشه ولی تا حالا اینموضوع از کسی شنیده نشده که گیربکس این ماشین مشکل داشته باشه .
در ضمن به ماشین فشار بیش از حد نیارید دور موتو رو 3500 تا 4500 برای شتاب گیری خوبه
drnariman
15 May 2008, 06:26 PM
علاوه بر اون مشکلایی که دوست خوبم در بالا گفت نکات دیگه هم رو باید مد نظر داشته باشین :
یکی این که مدل ماشین شما مال کیه ؟
چون ماشین دوست من 2 سالیه که داره کار مینه و دقیقا همین مشکل رو روی 1به 2 در دور بالا داشت که به نمیندگی که برد مشکل از صفحه پیدا کرده بود که با تعویض بر طرف شد .
و نکته دیگه این که اگه عمر ماشینتون زیاد نیست گیربکس ممکنه مشکل داشته باشه .
chormang
16 May 2008, 02:51 AM
اگر فقط تو این دور موتور این اتفاق می افته بخاطر هیجانه که شما کلاچ رو خوب نمی گیری یا دنده رو خوب جا نمیزنی :) !:) یه نگاهی به زیر پایی های پلاستیکی زیر پاتون بیاندازید , چون این مشکل هفته پیش برای من پیش اومد .
ولی اگه همیشه این اتفاق می افته می تونه از گیربکس باشه ولی تا حالا اینموضوع از کسی شنیده نشده که گیربکس این ماشین مشکل داشته باشه .
در ضمن به ماشین فشار بیش از حد نیارید دور موتو رو 3500 تا 4500 برای شتاب گیری خوبه
دوست خوبم توی همون دور 3 تا 4 هزار هم بعضی وقتها این مشکل هست....دنده 2 هم نسبت به دنده های دیگه سخت تر جا می ره...من احتمال ایراد از گیربکس رو می دم....بازم ممنون
chormang
16 May 2008, 02:53 AM
علاوه بر اون مشکلایی که دوست خوبم در بالا گفت نکات دیگه هم رو باید مد نظر داشته باشین :
یکی این که مدل ماشین شما مال کیه ؟
چون ماشین دوست من 2 سالیه که داره کار مینه و دقیقا همین مشکل رو روی 1به 2 در دور بالا داشت که به نمیندگی که برد مشکل از صفحه پیدا کرده بود که با تعویض بر طرف شد .
و نکته دیگه این که اگه عمر ماشینتون زیاد نیست گیربکس ممکنه مشکل داشته باشه .
نریمان جان من ماشینه دو ماهه گرفتم مدل 87....خیلی عجیبه که ماشینه صفر و ماشینه 2 سال کار کرده اینجور مشکل مشابه داشته باشن... :lover:
chormang
16 May 2008, 02:56 AM
بچه های آوانته سوار من عشق آوانته هستم ولی دارم ازش زده می شم چون عیبهایی داره که ازش انتظار ندارم.... دارم یک مزدا 3 معامله میکنم...... دارم از این تاپیک میرم:icon_cry:به نظر شما انتخاب مزدا3 درسته؟؟؟؟
rezasx1
16 May 2008, 11:07 AM
بچه های آوانته سوار من عشق آوانته هستم ولی دارم ازش زده می شم چون عیبهایی داره که ازش انتظار ندارم.... دارم یک مزدا 3 معامله میکنم...... دارم از این تاپیک میرم:icon_cry:به نظر شما انتخاب مزدا3 درسته؟؟؟؟
مزدا 3 بی شک ماشین خوبیه هر چند من اگه اونقدر میخاسم هزینه کنم حتما انتخاب اولم سوناتا 4 سیلندر بود...:icon_cool
تو ایران مثله اینکه یه کم دارن از سروته مزدا 3 میزنن...خیلی عجیبه که ایموبیلایزر نداره!!!(پراید الان داره)
حتما تاپیک مزدا3 رو مطالعه کن...
موفق باشید
El Padrino.
16 May 2008, 11:22 AM
دوست خوبم توی همون دور 3 تا 4 هزار هم بعضی وقتها این مشکل هست....دنده 2 هم نسبت به دنده های دیگه سخت تر جا می ره...من احتمال ایراد از گیربکس رو می دم....بازم ممنون
فکر کنم مال فحه کلاچ باشه
El Padrino.
16 May 2008, 11:25 AM
در خدمتتون بودیم
دوستان گویا ماشین ایشون مشکلات زیادی داره که می خوان ردش کنن
chormang
16 May 2008, 12:31 PM
مزدا 3 بی شک ماشین خوبیه هر چند من اگه اونقدر میخاسم هزینه کنم حتما انتخاب اولم سوناتا 4 سیلندر بود...:icon_cool
تو ایران مثله اینکه یه کم دارن از سروته مزدا 3 میزنن...خیلی عجیبه که ایموبیلایزر نداره!!!(پراید الان داره)
حتما تاپیک مزدا3 رو مطالعه کن...
موفق باشید
یه مزدا پا به صفر در حد هیولا پیدا کردم فکر کنم 29 بشه راضی اش کرد...قبول دارم که بهمن بدجوری سر مردم رو کلاه گذاشت همون کاری که با 323 کرد... ولی من ظاهر و موتور ماشین برام در اولویت امره که مزدا همونیه که من می خوام.... بیشک سوناتا در مقام مقایسه با مزدا نیست ولی باید همه فاکتور ها را در نظر گرفت... منمنونم از پستی که دادی
chormang
16 May 2008, 12:35 PM
فکر کنم مال فحه کلاچ باشه
متاسفانه یکی از علت هایی که ناراضی هستم اینه که خدمات پس از فروش ماشین توی اصفهان واقعاً افتضاحه شاید باورتون نشه ولی توی اصفهان فقط یه نمایندگیه رسمی راین هست اونم نزدیکای نجف آباد....اصلاً از گارانتیش راضی نیستم...:icon_cry:
chormang
16 May 2008, 12:42 PM
برای اینکه بدونین هنوز چقدر آوانته رو دوست دارم این عکس پیشکشتون......
drnariman
16 May 2008, 04:01 PM
نریمان جان من ماشینه دو ماهه گرفتم مدل 87....خیلی عجیبه که ماشینه صفر و ماشینه 2 سال کار کرده اینجور مشکل مشابه داشته باشن... :lover:
برای من هم عجیبه چون این ماشین تازه اینجوری شده بود .
در مورد مزدا 3 فکر کنم این ماشینیو که گفتی تیپ 1 باشه اگه سالمه که هیچ شک نکن که ماشینیه از هر جهت کامل و عالی .
sazgari
18 May 2008, 08:59 AM
یه مزدا پا به صفر در حد هیولا پیدا کردم فکر کنم 29 بشه راضی اش کرد...قبول دارم که بهمن بدجوری سر مردم رو کلاه گذاشت همون کاری که با 323 کرد... ولی من ظاهر و موتور ماشین برام در اولویت امره که مزدا همونیه که من می خوام.... بیشک سوناتا در مقام مقایسه با مزدا نیست ولی باید همه فاکتور ها را در نظر گرفت... منمنونم از پستی که دادی
دوست خوبم با تبریک ...
گارانتی بهمن هم دست کمی از راین نداره .. . حتی با توجه به گفته مزادا 323 سوارها داشتند از راین هم بدتره اگر دلیلت فقط اینه مواظب باش و گرنه به هر حال تنوع هم بد نیست قرار نیست یه نفر تا آخر عمرش یه برند ماشین رو دوس داشته باشه ... مزدا 3 مزیتهای نسبت به آوانته داره هرچند که معایب بیشتری هم داره ولی با توجه به قیمتش ماشینی نیست که بشه گفت بهتر از آوانته است .
مطالعه لازم رو داشته باش ..
rezasx1
18 May 2008, 09:56 AM
دوستان واقن به موتور اوانته ایمان اوردم...
تو مسیر از تهران به ساری.. اگه دوستان اشنا باشن سربالایی های ناجوری داره
وقتی میومدم تو یه سربالایی رو دنده 2 بودم ترافیک هم نبود دیدم یه کمری مشکی که با عجله میومد
و ماشینای پشت سر رو لایی میکشید داره میاد ... رسید پشت سرم و چراغ داد... یه لحظه گفتم یه کورس بذارم(با نا امیدی)البته سرنشین شاگرد هم به من گفت با کمری شوخی نکن... به هر حال
بهش راه دادم رو 2 تخت کردم سرعت به صد رسوندم... کمری به اندازه یه نصفه کاپوت جلو افتاد
گذاشتم رو سه باز تخت کردم .. وقتی دور موتور به 5000 رسید خیلیییی اروم فاصلم کم شد و تقریبا
وقتی دور موتور به 6000 رسید یه نصفه کاپوت ازش جلو افتادم:icon_cool تقریبا 30 ثانیه رو همین حالت بودیم
که به ترافیک بعدی رسیدیم و گازو ول کردم...تا حالا اینقدر به ماشین فشار نیورده بودم
ولی خداییش موتور خوبی داره اوانته و با این قیمت هیچ ماشینی قدرت موتور اینو نداره من به اوانته سوارا تبریک میگم البته قبول دلرم کمری از نظر امکانات خداست(وتورگ بالا کمری) ولی برا هرکی یه چیز مهمه وا برا من قدرت موتور حرف اوله... ((شاید نسبت قدرت به وزن اوانته بهتر از کمری باشه))
راسی مصرفم تو این گردنه های ساری به تهران و بالعکس از 8.4 بیشتر نشد
با تشکر از دوستان
El Padrino.
18 May 2008, 10:17 AM
تبریک می گم
البته 0 تا صد کمری 2 دهم ثانیه بیشتر از آوانته هست یا شما رانندگیت و تعویض دنده هایت به موقه بوده و یا طرف ناشی بود و یا ....
به هر حال شاهکار کردی !!
vahid579
18 May 2008, 12:23 PM
من دیروز با عموم رفته بودیم نمایندگی هیوندا تو یکی از شهرستان ها چون آشنای عموم بود. عموم میخواست یک آوانته بخره (دنده ای) می گفت 24.5 .
خود صاحب نمایندگی مزدا3 داشت . میگفت آوانته از همه لحاظ پایین تر از مزدا 3 است/ خودش زیاد از آوانته تعریف نمی کرد / مخصوصا بازاره دسته دومش که مشتری کم داره.
کلا عموم رو پشیمون کرد.فکر کنم بره زانتیا بخره /چون پول مزدا رو نداره و از آوانته هم بدش آمد /
El Padrino.
18 May 2008, 12:29 PM
اولا صاحب های نمایندگی اصلا این جوری نیستند شما بگو توی کدوم شهرستان ؟ کرمان خودرو اصلا توی شهرستان ها نمایندگی نداره فقط توی مراکز استان داره
احمدLX
18 May 2008, 06:02 PM
دوست خوبم با تبریک ...
گارانتی بهمن هم دست کمی از راین نداره .. . حتی با توجه به گفته مزادا 323 سوارها داشتند از راین هم بدتره اگر دلیلت فقط اینه مواظب باش و گرنه به هر حال تنوع هم بد نیست قرار نیست یه نفر تا آخر عمرش یه برند ماشین رو دوس داشته باشه ... مزدا 3 مزیتهای نسبت به آوانته داره هرچند که معایب بیشتری هم داره ولی با توجه به قیمتش ماشینی نیست که بشه گفت بهتر از آوانته است .
مطالعه لازم رو داشته باش ..
من اهل کل کل نیستم و اینو میدونم که تالار آوانته تعصب حرف اول رو میزنه ولی خداییش میشه معایب بیشتر مزدا 3 نسبت به آوانته رو واسمون مشخص کنی
البته منهای جاداری که همه میدونیم آوانته بزرگتر و جادار تر هست
chormang
18 May 2008, 06:24 PM
من ديروز با عموم رفته بوديم نمايندگي هيوندا تو يکي از شهرستان ها چون آشناي عموم بود. عموم ميخواست يک آوانته بخره (دنده اي) مي گفت 24.5 .
خود صاحب نمايندگي مزدا3 داشت . ميگفت آوانته از همه لحاظ پايين تر از مزدا 3 است/ خودش زياد از آوانته تعريف نمي کرد / مخصوصا بازاره دسته دومش که مشتري کم داره.
کلا عموم رو پشيمون کرد.فکر کنم بره زانتيا بخره /چون پول مزدا رو نداره و از آوانته هم بدش آمد /
اگه عموجان مزدا تيپ 1 بخره که فکر کنم 2 تومني از زانتيا ارزون تره به زانتيا شرف داره.... بابا نريد اين ژيان سال 1994 را بخريد.....به نظر من بايد ببيني چي از ماشينت مي خواي .... من علاوه بر فاکتور هاي خوبه آوانته تک بودن و آس بودنش رو در نظر گرفتم چون توي اصفهان بايد با حسرت تمام دنبالش بگردي..... ولي مزدا رو کسايي که ماشين ژاپني سوار شدن مي دونن که به هيچ ماشيني از لحاظ سگ جوني و راحتي باج نميده. در هر حال هيچ وقت به حرف يک نفر نوجه نکن چون ممکنه با غرض ورزي انو گفته باشه...آوانته ماشينه گمناميه....لذت راندگي باهاش در برابر قيمتش هميشه سر حالت ميکنه..........زنده باد آوانته ي مشکي
من اهل کل کل نيستم و اينو ميدونم که تالار آوانته تعصب حرف اول رو ميزنه ولي خداييش ميشه معايب بيشتر مزدا 3 نسبت به آوانته رو واسمون مشخص کني
البته منهاي جاداري که همه ميدونيم آوانته بزرگتر و جادار تر هست
ببين دوست عزيز خواهشا ديگه اين بحث هاي تکراري رو تموم کنيد و سعي کنيد بار علميه تاپيک رو بالا ببريم .....در اينکه کمپانيه مزدا سبقه ي تاريخي بيشتري داره..... توي کارش و همينطور نوي مارکتينگ دنيا حرف بيشتري براي گفتن داره کسي مخالفتي نداره ولي ما توي ايران بايد چيزايي را در نظر بگيريم که هيچ ربطي به اصل مطلب نداره....مثلاً يک نمونه اش قيمت کاذب مزدا هست...همون اتفاقي که براي زانتيا افتاد... اخه چرا زانتيا يک دفعه 10 ميليون بالا رفت....به نظر من اگه بخواي مزدا تيپ 3 رو با آوانته مقايسه کني داري خودتو خسته ميکني چون مسلماً برد با مزداست ولي بياييم به اين اشاره کنيم که 24.5 تومن پول براي اين ماشين وقتي مگان 1600 شده 28 واقعا عاليه....دوستان عزيز اگه بدونين هيونداي کره برترين خودرو ساز از لحاظ پيشرفت در امر طراحي شناخته شده....:icon_surp
دوسش دارم ولي دارم ميفروشمش[Only registered and activated users can see links]
El Padrino.
18 May 2008, 07:35 PM
جلو پنجره رو چند عوض کرديد ؟
من اهل کل کل نيستم و اينو ميدونم که تالار آوانته تعصب حرف اول رو ميزنه ولي خداييش ميشه معايب بيشتر مزدا 3 نسبت به آوانته رو واسمون مشخص کني
البته منهاي جاداري که همه ميدونيم آوانته بزرگتر و جادار تر هست
دوست عزيز :
منظور دوستمون از معايب معايب بارزي نيست مثلا سوخت بيشتر کم جايي و.... بود و اين که خودرو خوانواده نيست وگر نه مزدا 3 ماشين خوبي هست
nojex
18 May 2008, 07:49 PM
براي مقايسه از تاپيک مخصوص مقايسه استفاده کنيد از اين پست به بعد پست هايي با مضمون مقايسه حذف خواهندشد !
sazgari
19 May 2008, 10:18 AM
من اهل کل کل نیستم و اینو میدونم که تالار آوانته تعصب حرف اول رو میزنه ولی خداییش میشه معایب بیشتر مزدا 3 نسبت به آوانته رو واسمون مشخص کنی
البته منهای جاداری که همه میدونیم آوانته بزرگتر و جادار تر هست
دوست عزیز فکر کنم رفته رفته این تاپیک از تعصب خارج شده و بیشتر به مسائل علمی و حاضر موضوع می پردازه بنده هم بدون هیچ تعصب صحبت کردم و این مسئله رو مشخصا تو پستهای دیگه روشن کردم .
مشکلات گارانتی مزدا در ایران که بدتر از سرویس دادن خودروسازان راین (البته در شهرستانها, چون تو تهران تعداد نمایندگیها بقدری هست که بدون وقت قبلی هم ماشینو قبول می کنن) بوده و هست ضمن اینکه معایبی مثل مصرف سوخت و کم جا بودن , دید عقب ماشین , شتاب کمتر و ... هم داره که هم سطح با معایبی در آوانته هست چنانکه مزایای مثل طراحی داخل زیبا , عملکرد خوب سیستم تعلیق و ... رو هم داره .
در هرصورت هدف فقط اظهار عقیده بوده و تعصبی در کار نبوده ... (ضمن اینکه در این پست نخواستم مقایسه انجام بدم )( با تشکر از مدیر محترم):)[Only registered and activated users can see links]
El Padrino.
19 May 2008, 10:23 AM
دوست عزیز فکر کنم رفته رفته این تاپیک از تعصب خارج شده و بیشتر به مسائل علمی و حاضر موضوع می پردازه بنده هم بدون هیچ تعصب صحبت کردم و این مسئله رو مشخصا تو پستهای دیگه روشن کردم .
مشکلات گارانتی مزدا در ایران که بدتر از سرویس دادن خودروسازان راین (البته در شهرستانها, چون تو تهران تعداد نمایندگیها بقدری هست که بدون وقت قبلی هم ماشینو قبول می کنن) بوده و هست ضمن اینکه معایبی مثل مصرف سوخت و کم جا بودن , دید عقب ماشین , شتاب کمتر و ... هم داره که هم سطح با معایبی در آوانته هست چنانکه مزایای مثل طراحی داخل زیبا , عملکرد خوب سیستم تعلیق و ... رو هم داره .
در هرصورت هدف فقط اظهار عقیده بوده و تعصبی در کار نبوده ... (ضمن اینکه در این پست نخواستم مقایسه انجام بدم )( با تشکر از مدیر محترم):)[Only registered and activated users can see links]
دوستان این موضوع رو در تاپیک زیر دنبال کنید :
chormang
19 May 2008, 07:27 PM
جلو پنجره برام 95 چوب آب خورد. جلوپنجره خودشو هم 25 چوب برداشت.... نمایندگی راین
vahid579
19 May 2008, 08:06 PM
اولا صاحب های نمایندگی اصلا این جوری نیستند شما بگو توی کدوم شهرستان ؟ کرمان خودرو اصلا توی شهرستان ها نمایندگی نداره فقط توی مراکز استان داره
این که بگم کدوم نمایندگی که نمیشه . شاید بعدا مشکلی پیش بیاد . این هم بگم این نمایندگی تو مرکز استان بود . منظور از شهرستان این بود که نمایندگی تو تهران نبود ...
اگه عموجان مزدا تيپ 1 بخره که فکر کنم 2 تومني از زانتيا ارزون تره به زانتيا شرف داره
نه منظورم کارکرده بود نه صفر
karash501
20 May 2008, 01:14 AM
معمولا صاحباي نماينديهاي خاص ماشين همون شركتو سوار ميشن يا حداقل يه ماشين از يه كلاس ديگه ميخرن كي گفته راين فقط تو مراكز استان نمايندگي داره؟
skyx433
20 May 2008, 09:08 AM
سه سوال از دوستان آوانته دار:
- اگر برای روشن شده اتوموبیل مجبور شده اید که کد امنیتی را وارد کنید لطفا تجربه خود را بنویسید؟ آیا در این حالت ضرورت دارد ماشین را به نمایندگی برد؟ آیا فوت و فن خاصی دارد؟
- بنده می خواهم باتری ماشین را تعویض کنم . باتری چند آمپر را توصیه می کنید؟
-برای رو کش صندلی مناسب آوانته، چه چیزی را پیشنهاد می کنید؟منظورم نام تولید کننده است و قیمت؟
tooraj2001
20 May 2008, 12:03 PM
El Padrino. با سلام
دوست عزیز کد امنیتی رو 1 بار بیشتر نمی شه وارد کرد و اونم توی کارخانه موقح تست ماشین وارد میشه دستور دادن کد هم توی دفترچه نوشته شده (فکر کنم فصل اول)
در صورت عوض شدن باتری و یا قطع شدن برق نیازی به دادن کد نیست
باتری رو دوستان در صفحه قبل گفت چند آمپر به نظر من خر چه زود تر عوض کن
روکش صندلی چند نومنه توی بازار هست والا مارکشو یادم نیست ولی یک نمونه هست تمام چرم روی روکش هم نوشته AVANTE رنگ طوسی داره و مشکی خیلی شیک و خوب محکمه ولی عیبی داره توی تابستان خیلی داغ میشه و باید حصیر بندازید قیمت هم 2 سال پیش 120 تومن
chormang
20 May 2008, 04:27 PM
- اگر برای روشن شده اتوموبیل مجبور شده اید که کد امنیتی را وارد کنید لطفا تجربه خود را بنویسید؟ آیا در این حالت ضرورت دارد ماشین را به نمایندگی برد؟ آیا فوت و فن خاصی دارد؟
-برای رو کش صندلی مناسب آوانته، چه چیزی را پیشنهاد می کنید؟منظورم نام تولید کننده است و قیمت؟
در مورد سوال اول دوست عزیز من تاحا با این مشکل مواجه نشدم.....مورد دوم هم نیاز نبود چون باتریش ضمانت داره و خیالت راحت باشه.... و اما مورد سوم اگه بخوای روکش همرنگ و طرح صندلی های خودش بندازی که به نظر من اگه این کارو بکنی بهتره می تونی با نمایندگیه راین تماس بگیری ...کیفیت روکشش خوبه... فابریکه ماشینه
mazadeh
20 May 2008, 06:05 PM
تو مشهد فقط يك نمايندگي داره كه اونهم حال جواب دادن به مشتري رو نداره . امروز سئوال كردم ببينم جلو پنجره جديد آوانته رو داره گفت نداريم . دوستان فكر ميكنند تو مشهد از كجا ميشه پيدا كرد؟ در ضمن چه مدل و نمره لاستيكي رو پيشنهاد ميكنيد.
VITO CORLEONE
20 May 2008, 08:15 PM
لوازم اسپرتی مثل جلو پنجره و رینگ اسپرت خلیلی از نمایندگی ها ندارند مثل نمایندگی کرمان
mazadeh
20 May 2008, 08:56 PM
لوازم اسپرتی مثل جلو پنجره و رینگ اسپرت خلیلی از نمایندگی ها ندارند مثل نمایندگی کرمان
براي خريدن يك جلو پنجره كه نمي شه به تهران رفت بلاخره كرمان خودرو بايد يك فكري كرده باشه !
VITO CORLEONE
20 May 2008, 09:23 PM
کرمان خودرو فکری کرده صاحبان نمایندگی بی فکر هستند
chormang
21 May 2008, 06:44 PM
لوازمی مثل جلوپنجره و اسپویلر رو مسئول هر نمایندگی موظفه تهیه کته و این به فعالیت و فعال بودن مسئولش برمی گرده... من اصفهان از آقای امامی تهیه کردم که خودش از تهران برام آوورد.... اسپویلر هم توی هفته آینده برام میاره البته اگه هنوز صاحبش یاشم....
mazadeh
21 May 2008, 07:04 PM
ببخشيد اسپويلر چيه ؟!
El Padrino.
21 May 2008, 07:49 PM
لوازمی مثل جلوپنجره و اسپویلر رو مسئول هر نمایندگی موظفه تهیه کته و این به فعالیت و فعال بودن مسئولش برمی گرده... من اصفهان از آقای امامی تهیه کردم که خودش از تهران برام آوورد.... اسپویلر هم توی هفته آینده برام میاره البته اگه هنوز صاحبش یاشم....
اولی که اومده بود 5 ماه پیش نداشت دیگه سول نکردم
ببخشید اسپولر چیه ؟
مگه نمایندگی اصفهان سلامتیان نیست ؟ امامی کیه؟
sazgari
22 May 2008, 07:52 AM
کد امنیتی فقط در صورت لزوم مورد استفاده است
باطری رو سریع عوض کنید 55 آمپر به بالا
روکش طرح فابریک رو فقط شرکت ایپک تولید می کنه که راین ازش میخره و گرونتر می فروشه تو
خیابان چراغ برق تا 75000 تومن قیمتش پائین میاد :) این روکش اصلیشه و خیلی شیک
ali_zzr
22 May 2008, 08:04 AM
ببخشيد اسپويلر چيه ؟!
اگه اشتیاه نکرده باشم همین بالهای عقب که روی صندوق عقب نصب میشه رو بهشون میگن اسپویلر.
وظیفه اش هم اینه که توی سرعتهای بالا با استفاده از نیروهای آیرودینامیکی یه مقدار ماشین رو سنگین تر کنه که ماشین به جاده بچسبه و تعادلش بالا بره
karash501
22 May 2008, 09:42 AM
البته اينايي كه رو ماشيناي معمولي ميذازن فقط تزئينيه
ali_zzr
22 May 2008, 01:33 PM
آره , اکثرا استاندارد نیست و تاثیر لازم رو ندارن
mazadeh
22 May 2008, 02:04 PM
از دوستان خيلي عذر خواهي ميكنم با توجه به مطالب قبلي در اين تاپيك ، مي خواستم دوستاني كه تجربه دارند لطف كنند يك چك ليست براي زمان تحويل گرفتن آوانته از نمايندگي بعد هم تغييرات لازم (مثل لاستيك)براي من بنويسند.
نكات مهمي كه لازمه كنترل شود و يا ازمايش شود.
تشكر
chormang
22 May 2008, 02:25 PM
اولی که اومده بود 5 ماه پیش نداشت دیگه سول نکردم
ببخشید اسپولر چیه ؟
مگه نمایندگی اصفهان سلامتیان نیست ؟ امامی کیه؟
همونطوری که دوستمون گفت اگه اگه استاندارد و فابریکه ماشین باشه با از بین بردن خلاء عقب ماشین باعث تقلیل در مصرف سوخت و بهبود وضعیت پایداری ماشین میشه....فکر کنم تهران گیر باید....سلامتیان نمایندگیه سایپا هست و هیوندای . امامی نمایندگیه راین هست.... اون هم یکسالی هسن فعاله ..:icon_cool
El Padrino.
22 May 2008, 03:42 PM
از دوستان خيلي عذر خواهي ميكنم با توجه به مطالب قبلي در اين تاپيك ، مي خواستم دوستاني كه تجربه دارند لطف كنند يك چك ليست براي زمان تحويل گرفتن آوانته از نمايندگي بعد هم تغييرات لازم (مثل لاستيك)براي من بنويسند.
نكات مهمي كه لازمه كنترل شود و يا ازمايش شود.
تشكر
سلام
1-تعویض تایر ها
2- تعویض باتری
3-روکش
4-اگه اذیت نمیشیش پرده عقب (چون باند ها اگه آفتاب بخورن با اندک صدای بلندی پاره می شوند
کنترل والا راین کارش درسته کنترل خاصی نمی خواد فقط حواست به سینی موتور باشه ببین ماشین ساخت چه سالی هست و ببین چقدر کار کرده
ali_zzr
22 May 2008, 06:37 PM
با سلام خدمت دوستان
من یک سمند LX داشتم و به دلایلی چند وقت پیش فروختم.به نظرم سمند هم از اون ماشیناییه که مثل آوانته خیلی در موردش بی انصافی میکنن و تو سرش میزنن در حالی که من واقعا ازش راضی بودم و چندیدن بار به خاطر خواص منحصر به فردش (در ماشین های هم رده ) مثل ABS و طراحیش جونم رو نجات داده.سمند رو هم میگفتن که بعد 2 روز اطاقش به سر و صدا میفته ولی تا اون روزی که داشتم میفروختمش با اینکه 3 سال داشت کا میکرد ولی سر و صدا نداشت.
الان احتمالا بخوام یه ماشین بگیرم و آوانته با توجه به قیمتش توی رده خودش به نظرم بهترینه.
دیروز برای دیدن ماشین رفته بودم که فروشنده یه پرشیا ELX 87 رو بهم پیشنهاد کرد و من برای مدت تقریبا 30 دقیقه هی از این ماشین میرفتم توی اون ماشین.(ELX و آوانته )البته به خاطر شرایط نمایشگاه نمی تونستم سواری ازشون بگیرم.
ولی در کل چون ماشین رو برای خانواده میخواستم با این دید مقایسه کردم که به نظرم از نظر راحتی آوانته نسبت به پرشیا ELX خیلی سر بود.به جز قیافه که اونم سلیقه ایی هست از نظر جاداری آوانته بهتر بود ولی صفحه کیلومتر ELX قشنگتر بود.نگران اسپرت خور بود آوانته بودم که با چرخی که توی این تاپیک زدم نگرانی هام تا حدی برطرف شد.
ولی چیزی که تو زق میزد دستی بودن تنظیمات صندلی آوانته بود در حالی که ELX کلی تنظیمات الکترونیکی برای صندلی داشت.
قدرت موتور ELX رو نمیدونم ولی با توجه به 140 اسبی که آوانته دارد بعیده بهش برسه.البته فروشنده میگفت که 2000 سی سی هست ولی خب ماشین های 2000 سی سی داریم که به پای آوانته نمیرسه
بین رنگ سفید و مشکیش مردد بودم که سفید رو انتخاب کردم(به خاطر درد سر هایی که با LX مشکیم داشتم و هر روز باید تمیزش میکردم و گرنه در کل مشکی رو میپسندم)...کسی نظری در مورد رنگ نداره ؟؟؟
یه مشکل دیگه که نظر منو جلب کرد صندلی وسط عقب آوانته هست که جاش خیلی خوب نیست و من معمولا ازش استفاده میکنم(من که نه...خانواده) میخواستم بپرسم ببینم راه حلی برای راحت تر کردنش نیست ؟ چون سمند اصلا چنین مشکلی نداشت ؟؟؟
skyx433
22 May 2008, 07:16 PM
تجربه بنده بعد از خرید آوانته:
بنده یک روز بعد از تحویل ماشین لاستیک آن را عوض کردم و بعلتی مسافرتی که داشتم ماشین را در پارکینگ گذاشتم. بعد از حدود 10 روز خواستم ماشین را روشن کنم که دیدم استارت نمی خورد و اصلا برق نداشت. با استفاده از باتری یک ماشین دیگر خواستم ماشین را روشن کنم ،این دفعه برق وجود داشت ولی باز استارت نخورد.با مراجعه به دفتر متوجه شدم که باید کد امنیتی را وارد کنم (روشن شدن چراغ قفل موتور). چون به بنده کدی تحویل داده نشده بود به نمایندگی زنگ زدم و آنها پاسخ دادند که اصلا انبار مرکزی کد امنیتی را تحویل نمی دهد. به دفتر مرکزی زنگ زدم و موضوع را به آنها گفتم. پاسخ دادند که بایستی واحد سیار را بفرستند تا مسئله ماشین را حل کند و البته هزینه دارد! با اصرار بنده بالاخره گفتند که چگونه به کد دست پیدا کنم. با وارد کردن کد طبق دفترچه ( بعد از دو - سه بار تلاش) ماشین روشن شد.
حدود یک ساعت ماشین روشن بود و یک دوری نیز با آن زدم. ماشین را در پارکینگ خاموش کردم و امتحان کردم که آیا روشن می شود، ولی بعلت برق ضعیف باتری باز روشن نشد.
حالا باید در اولین فرصت با تعویض باتری مشکل را حل کنم.
El Padrino.
22 May 2008, 08:11 PM
با سلام خدمت دوستان
من یک سمند LX داشتم و به دلایلی چند وقت پیش فروختم.به نظرم سمند هم از اون ماشیناییه که مثل آوانته خیلی در موردش بی انصافی میکنن و تو سرش میزنن در حالی که من واقعا ازش راضی بودم و چندیدن بار به خاطر خواص منحصر به فردش (در ماشین های هم رده ) مثل ABS و طراحیش جونم رو نجات داده.سمند رو هم میگفتن که بعد 2 روز اطاقش به سر و صدا میفته ولی تا اون روزی که داشتم میفروختمش با اینکه 3 سال داشت کا میکرد ولی سر و صدا نداشت.
الان احتمالا بخوام یه ماشین بگیرم و آوانته با توجه به قیمتش توی رده خودش به نظرم بهترینه.
دیروز برای دیدن ماشین رفته بودم که فروشنده یه پرشیا ELX 87 رو بهم پیشنهاد کرد و من برای مدت تقریبا 30 دقیقه هی از این ماشین میرفتم توی اون ماشین.(ELX و آوانته )البته به خاطر شرایط نمایشگاه نمی تونستم سواری ازشون بگیرم.
ولی در کل چون ماشین رو برای خانواده میخواستم با این دید مقایسه کردم که به نظرم از نظر راحتی آوانته نسبت به پرشیا ELX خیلی سر بود.به جز قیافه که اونم سلیقه ایی هست از نظر جاداری آوانته بهتر بود ولی صفحه کیلومتر ELX قشنگتر بود.نگران اسپرت خور بود آوانته بودم که با چرخی که توی این تاپیک زدم نگرانی هام تا حدی برطرف شد.
ولی چیزی که تو زق میزد دستی بودن تنظیمات صندلی آوانته بود در حالی که ELX کلی تنظیمات الکترونیکی برای صندلی داشت.
قدرت موتور ELX رو نمیدونم ولی با توجه به 140 اسبی که آوانته دارد بعیده بهش برسه.البته فروشنده میگفت که 2000 سی سی هست ولی خب ماشین های 2000 سی سی داریم که به پای آوانته نمیرسه
بین رنگ سفید و مشکیش مردد بودم که سفید رو انتخاب کردم(به خاطر درد سر هایی که با LX مشکیم داشتم و هر روز باید تمیزش میکردم و گرنه در کل مشکی رو میپسندم)...کسی نظری در مورد رنگ نداره ؟؟؟
یه مشکل دیگه که نظر منو جلب کرد صندلی وسط عقب آوانته هست که جاش خیلی خوب نیست و من معمولا ازش استفاده میکنم(من که نه...خانواده) میخواستم بپرسم ببینم راه حلی برای راحت تر کردنش نیست ؟ چون سمند اصلا چنین مشکلی نداشت ؟؟؟
دوست عزیز سلام
به نظر من ای ال ایکس به هیچ عنوان قابل مقایسه با آوانته نیست اصلا در یک کلاس نیستند شما نگاهی به امنیت این دو ماشین بکنید قیمت یکی هستند ولی آوانته ایربگ داره و اون نداره همین جون انسان رو همیشه نجات میده . درسته ای ال ایکس امکاناتاش نظیر سخنگو صندلی برقی و... بیشتره ولی آوانته قدرت موتور و کارکرد و بهتر و امنیت بیشتری داره یکی از آشنایان ای ال ایکس خریده خدا شاهده به (جام مادرم قسم) ماشین 2 هفته کار نکرده 3 بار رفت تعمیر گاه 2 بار گیربکسش باز شد صدا می داد گیبکس پژو و موتور زانتیا اصلا نمی خونه یک بار هم دسته موتور شکسته بود ایران خودرو روز به روز داره بیشتر خراب می کنه
صندلی عقب آوانته راحته مشکلی نداره ولی کمی بد طراحی شده شیبش زیاده و کمی هم پایینه وگر نه بسیار راحته اینو هم بگم صندلیش از صندلی پارس ای ال ایکس نرمتره یکی دیگه از مشکلات ای ال ایکس صدای بیش از انداره موتور هست صدای باد هم خیلی زیاد هست ماشین همین آشنامون از لای در شاگردش باد میزد (توی جاده) جالبه روی سخنگوش دمای هوا رو می نوشت دمای هوای تو بود 20 درجه بیرون حدود 35 درجه روی اون نوشته بود 53 درجه همین طور در عرض 1 دقیقه دماش 10 درجه تغییر می کرد
خلاصه به نظر من خریدن ای ال ایکس اشتباه چون واقعا ارزششو نداره ولی آوانته با این قیمت خدایی می ارزه
پدر من پست هر دو تای این ماشین ها نشسته می گه اصلا قابل قیاس نیست مخصوصا از لحاظ ترمز
در ماشین های ایران در حجم 2000 هیچ کدام از ماشین ها به جز مزدا 3 قدرتشون به پای آوانته نمی رسه
elx قدرتش 110 اسب بخار هست
رنگ هم بله مشکی خلیلی زود کثیقف میشه و یک خط هم که بیقفته حسابی توی ذوق می زنه ولی سفید این جوری نیست
تجربه بنده بعد از خرید آوانته:
بنده یک روز بعد از تحویل ماشین لاستیک آن را عوض کردم و بعلتی مسافرتی که داشتم ماشین را در پارکینگ گذاشتم. بعد از حدود 10 روز خواستم ماشین را روشن کنم که دیدم استارت نمی خورد و اصلا برق نداشت. با استفاده از باتری یک ماشین دیگر خواستم ماشین را روشن کنم ،این دفعه برق وجود داشت ولی باز استارت نخورد.با مراجعه به دفتر متوجه شدم که باید کد امنیتی را وارد کنم (روشن شدن چراغ قفل موتور). چون به بنده کدی تحویل داده نشده بود به نمایندگی زنگ زدم و آنها پاسخ دادند که اصلا انبار مرکزی کد امنیتی را تحویل نمی دهد. به دفتر مرکزی زنگ زدم و موضوع را به آنها گفتم. پاسخ دادند که بایستی واحد سیار را بفرستند تا مسئله ماشین را حل کند و البته هزینه دارد! با اصرار بنده بالاخره گفتند که چگونه به کد دست پیدا کنم. با وارد کردن کد طبق دفترچه ( بعد از دو - سه بار تلاش) ماشین روشن شد.
حدود یک ساعت ماشین روشن بود و یک دوری نیز با آن زدم. ماشین را در پارکینگ خاموش کردم و امتحان کردم که آیا روشن می شود، ولی بعلت برق ضعیف باتری باز روشن نشد.
حالا باید در اولین فرصت با تعویض باتری مشکل را حل کنم.
باتری ایرانی همینه دگه
ولی نشانگر دادن کد همشه موقع استارت خوردن روشن میشه
ali_zzr
23 May 2008, 03:28 AM
دوست عزیز سلام
به نظر من ای ال ایکس به هیچ عنوان قابل مقایسه با آوانته نیست اصلا در یک کلاس نیستند شما نگاهی به امنیت این دو ماشین بکنید قیمت یکی هستند ولی آوانته ایربگ داره و اون نداره همین جون انسان رو همیشه نجات میده . درسته ای ال ایکس امکاناتاش نظیر سخنگو صندلی برقی و... بیشتره ولی آوانته قدرت موتور و کارکرد و بهتر و امنیت بیشتری داره یکی از آشنایان ای ال ایکس خریده خدا شاهده به (جام مادرم قسم) ماشین 2 هفته کار نکرده 3 بار رفت تعمیر گاه 2 بار گیربکسش باز شد صدا می داد گیبکس پژو و موتور زانتیا اصلا نمی خونه یک بار هم دسته موتور شکسته بود ایران خودرو روز به روز داره بیشتر خراب می کنه
صندلی عقب آوانته راحته مشکلی نداره ولی کمی بد طراحی شده شیبش زیاده و کمی هم پایینه وگر نه بسیار راحته اینو هم بگم صندلیش از صندلی پارس ای ال ایکس نرمتره یکی دیگه از مشکلات ای ال ایکس صدای بیش از انداره موتور هست صدای باد هم خیلی زیاد هست ماشین همین آشنامون از لای در شاگردش باد میزد (توی جاده) جالبه روی سخنگوش دمای هوا رو می نوشت دمای هوای تو بود 20 درجه بیرون حدود 35 درجه روی اون نوشته بود 53 درجه همین طور در عرض 1 دقیقه دماش 10 درجه تغییر می کرد
خلاصه به نظر من خریدن ای ال ایکس اشتباه چون واقعا ارزششو نداره ولی آوانته با این قیمت خدایی می ارزه
پدر من پست هر دو تای این ماشین ها نشسته می گه اصلا قابل قیاس نیست مخصوصا از لحاظ ترمز
در ماشین های ایران در حجم 2000 هیچ کدام از ماشین ها به جز مزدا 3 قدرتشون به پای آوانته نمی رسه
elx قدرتش 110 اسب بخار هست
رنگ هم بله مشکی خلیلی زود کثیقف میشه و یک خط هم که بیقفته حسابی توی ذوق می زنه ولی سفید این جوری نیست
بنده هم عرض کردم که در عرض نیم ساعت تونستم بهترین انتخاب یعنی همون آوانته رو بکنم..... لازم نبود شما این همه در مزایای بدیهی آوانته بگید...من فقط مشکلم با صندلی عقب در قسمت وسط هست که گفتم راهی برای بهبودش نیست که ظاهرا نباید باشه..وگر نه صندلی چپ و راستش حرف نداره و خیلی راحته..
یه سوال دیگه اینکه اگه من رینگ 16 یا 17 بندازم زیر ماشینم اجزای مرتبط با رینگ از گارانتی خارج میشن ؟ چون سمند که اینظور بود من رینگ 17 انداخته بودم اصلا گارانتی برای جلوبندی قبول نمی کرد ...
El Padrino.
23 May 2008, 11:32 AM
والا نمی دونم ولی قاعدتا باید خارج بشه اگه رینگ اندتختی کمک ها رو حتما عوض کن چون بعد از مدتی به سر و صدا می افتند
m.r.d
23 May 2008, 11:48 AM
با سلام
از دوستان سوالي داشتم آيا با 19.5 تومن ميشه يه آوانته دنده معمولي مدل پايين تر تميز گرفت(ميخوام بدونم ارزش داره ورنا1600 صفرو بديم آوانته بگيريم؟
El Padrino.
23 May 2008, 11:55 AM
آوانته که قطعا بهتره ولی آوانته چه صفر و چه دسته 2 خیلی به سختی گیر میاد !
اینو هم بدون هیچی چیز ماشین صفر نمیشه
chormang
23 May 2008, 12:39 PM
امروز صبح سوییچ رو دادم به رفقیم که بره یه کارش رو انجام بده وقتی برگشت دیدم سپر عقب سمت راننده پایین گلگیر ول کرده.... میگفت از عقب محکم زدم به تیر چراغ برق.....برو بچ داستان سپر چیه؟ چیکارش کنم؟:icon_cry:
El Padrino.
23 May 2008, 12:55 PM
هیچی برو نمایندگی به صافکارش بگو یکی برات رنگ بزنه
فقط سپر هست و یا گلگیر هم هست ؟ میشه ازش عکس بزاری ؟
afarzam
23 May 2008, 05:40 PM
سلام،
من بعد از چندین روز خواندن عمده نوشته ها در مورد تاپیک آوانته بالاخره امروز در سایت ثبت نام کردم. باید از بچه های این تاپیک واقعا تشکر کنم که اینقدر با انگیزه جزئیات این ماشین، قیمتها و غیره را شرح داده اند.
من پدرم سال 85 آوانته نقره ای دنده ای خرید و هنوز اونو داره. پدرم از آوانته خیلی راضی هست ( الان حدود 40 تا کار کرده). ماشین خیلی کم خرج. من 206 داشتم اخیراً (یک ماه گذشته) کلی در مورد این که چه ماشینی بخرم (در رده 20 تا 26 میلیون) با خودم کلی کلانجار رفتم و مطالعه کردم (پروتون جنتو 27، زانتیا 32، مزدا 323 مدل 86 حدود 26) با اینکه نمی خواستم دوباره آوانته بخرم ولی در نهایت نظرم به آوانته شد.
چندین روز جاهای مختلف قیمت کردم ( ساکن تهران هستم). قیمت دنده ای در روزنامه از 24.6 تا 25 بود. نمایندگی های معتبر 25 می فروختند. غیر رسمی ها تا 24.6 بود. جرأت نکردم از اونا بخرم نهایتا یه سیاهش رو دیروز خریدم 25. قیمت اتوماتیکشو نپرسیدم و نمی دونم. ماشین کارتکس هست و یکی دو هفته طول میکشه که پلاکش بیاد.
من آوانته خریدم ولی در مورد آوانته هیچ تعصبی ندارم. به نظر من در این رنج قیمت آوانته در مجموع بینظیره (عیبهایی داره ولی تو این رنج قیمت بینظیره). البته باید بگم که واقعا ماشین گمنامیه هر کسی نمیشناسه (خیلی ماشین رو بورسی نیست). اگر مردم این ماشین بهتر می شناختن تقاضا زیاد میشد اون وقت قیمت آوانته هم مثل زانتیا میرفت رو 32. پیش بینی من اینه که آوانته به زودی گرون میشه. قیمت صفر دهنده از 25 میره به حدود 28.
نمایندگی فروش آپشن های اضافی رو به شرح زیر شرح داد:
1- لاستیک 205/60 میشلن حدود 550
2- رینگ آلومینیوم حدود 800 (نفهمیدم 15 یا 17)
3- سنسور دنده عقب (که به نظر من خیلی واجبه چون پشت ماشین بلنده و امکان مالیدن زیاد): 105
4- روکش فابریک 115 (که احتمالا همونو میشه چراغ برق کمتر خرید)
5- چشم الکترونیک و پاور شیشه 90
6- شوک سنسور: 200 (به نظرم اشتباه گفت احتمالاً 20)
7- کفی صندوق عقب: 15
در حال حاضر رنگ مشکی تو بازار خیلی کمه. رنگهای موجود سفید و نقره ای زیاده.
ظاهرا تحویل فوری ماشین تو شهرستانها یکی دو میلیون گرونتره.
من موندم که لاستیک 205/60 باندازم یا 195/60 ظاهراً دومی استاندارده ولی نمایندگی میگه 205 هم میشه.
farzan_b1983i
23 May 2008, 06:42 PM
سلام دوستان اوانته ما مدل 86 هست اما فقط 1900 کیلومتر کارکرده قیمت چقدر هست ممکن مجبور به فروش بشم!
قیمت رینگ به تنهایی 4 تاش چقدر میشه ؟ این قیمت رینگ و لاستیک هست با هم؟
El Padrino.
23 May 2008, 08:37 PM
دوست عزیز وردتون رو به تالار های پارسی خیر مقدم می گم
به نظر من اگه رینگ رو عوض نمی کنی 195 مناسبه 205 دیگه خیلی بزرگه اونوقت سوخت میره بالا
رینگ هم دونه ای 80 تومن
فرزنا جان ماشین شما هم فکر کنم 21 تا 22 بخرن
afarzam
23 May 2008, 11:17 PM
آوانته مدل 86 اگر 1900 کار کرده باشه قیمتش حدود 23 تا 23.5 هست (بی خط و خش و رنگ). بستگی داره آیا هیچ آپشنی هم بهش اضافه کرده باشی یا نه.
رینگه آلومینیومی شنیدم قبل از عید قیمت هردانه 160 تومان بوده ولی قرار بوده بعد از عید گرونتر بشه. نمایندگی می گفت 4 عدد رینگ آلومینیوم حدود 800 تومان. لاستیک میشلن هم 4 عدد (دو جفت) حدود 550.
chormang
24 May 2008, 01:01 AM
اینم عکسه آوانته ی بیچاره ی من.....:icon_cry:
حسن جان پیشاپیش از راهنمایی های ارزشمندت ممنونم.....به دادم برس!!!!!
سلام دوستان اوانته ما مدل 86 هست اما فقط 1900 کیلومتر کارکرده قیمت چقدر هست ممکن مجبور به فروش بشم!
قیمت رینگ به تنهایی 4 تاش چقدر میشه ؟ این قیمت رینگ و لاستیک هست با هم؟
پسر توی روی خانم دکتر رو هم کم کردی.... البته شوخی بود ..... مدل ماشین من 87 و 4300 کیلومتر دویده . یا من خیلی آوانته رو میدوونم یا شما باهاش حال نمیکنی؟؟؟:icon_cool
Moriss
24 May 2008, 11:05 AM
از دوستان کسی تا حالا امتحان کرده که ضبط ها farco یا ضبط هایی مانند اون که دوطبقه هستند و روی سوناتا ،آزرا ,سانتافه می بندند بهش می خوره یا نه ؟
El Padrino.
24 May 2008, 11:55 AM
اینم عکسه آوانته ی بیچاره ی من.....:icon_cry:
حسن جان پیشاپیش از راهنمایی های ارزشمندت ممنونم.....به دادم برس!!!!!
پسر توی روی خانم دکتر رو هم کم کردی.... البته شوخی بود ..... مدل ماشین من 87 و 4300 کیلومتر دویده . یا من خیلی آوانته رو میدوونم یا شما باهاش حال نمیکنی؟؟؟:icon_cool
خوب خیلی طوری کنه نشده اگه میشه یک عکس از زاویه بغل بنداز تا بهتر ببینم و بتونم راهنماییتون کنم
خودتم می تونی درستش کنی کاری که نداره فقط سپر خراب شده ا یک جوری گفتی الان گفتم تا در باک له شده
اگه می خوای بدی نمایندگی بده درست می کنه ولی اگه من بودم نمی دادم خودم بهتر درست می کردم چون فقط سپر خراب شده
در مرحله ی اول شما دیاق ها داخل سپر (قسمت مشکلی داخل گلگیر ) رو باز کن . همون کنار گلگیر رو فثط باز کن دیاق ها خار داره خار ها رو در بیار قبل از باز کردن برو نمایندگی چند تا خار سپر بگیر چند تاشون فکر کنم در رفته باشن
بعد گوشه سپر رو یک کم گرم ( از پشت نه از داخل رنگ خراب میشه ) خیلی کم بعد سپر رو صافش کن و روش آب سرد بگیر تا حالت بگیره بعد سپر رو با خار یا با پیچ ( هر جور که اون طرفش هست ببیند
دوست عزیز الان که خوب به عکس دقت کردم بدنه هم خراب شده بهت پیشنهاد می کنم اگه می خوای همش درست بشه بدی نمایندگی بدون رنگ برات درش بیارن فقط دعا کن گلگلر دوبل نباشه وگر نه ....
بردی نمایندگی زود برو که سرشون خلوت باشه همونجا بالای سرشون وایسا تا خوب دربیارن و همه خار ها رو بزنن ( از اول قول یک انعام مشت هم بهشون بده تا خوب کار کنن)
فرزان جان من فکر کردم 19000 تا ! آخه 1900 تا خیلی تابلو هست
از شما روی 23.5 می خرن یا 24
po2ya
24 May 2008, 01:27 PM
دوستان عزیز از دادن 2 پست پشت سر هم خودداری کنید !
لطف کنید پست های خود را جمع و در یک پست ارسال نمایید !
با تشکر از دوستان !
azma
24 May 2008, 01:34 PM
خوب خیلی طوری کنه نشده اگه میشه یک عکس از زاویه بغل بنداز تا بهتر ببینم و بتونم راهنماییتون کنم
خودتم می تونی درستش کنی کاری که نداره فقط سپر خراب شده ا یک جوری گفتی الان گفتم تا در باک له شده
اگه می خوای بدی نمایندگی بده درست می کنه ولی اگه من بودم نمی دادم خودم بهتر درست می کردم چون فقط سپر خراب شده
در مرحله ی اول شما دیاق ها داخل سپر (قسمت مشکلی داخل گلگیر ) رو باز کن . همون کنار گلگیر رو فثط باز کن دیاق ها خار داره خار ها رو در بیار قبل از باز کردن برو نمایندگی چند تا خار سپر بگیر چند تاشون فکر کنم در رفته باشن
بعد گوشه سپر رو یک کم گرم ( از پشت نه از داخل رنگ خراب میشه ) خیلی کم بعد سپر رو صافش کن و روش آب سرد بگیر تا حالت بگیره بعد سپر رو با خار یا با پیچ ( هر جور که اون طرفش هست ببیند
دوست عزیز الان که خوب به عکس دقت کردم بدنه هم خراب شده بهت پیشنهاد می کنم اگه می خوای همش درست بشه بدی نمایندگی بدون رنگ برات درش بیارن فقط دعا کن گلگلر دوبل نباشه وگر نه ....
بردی نمایندگی زود برو که سرشون خلوت باشه همونجا بالای سرشون وایسا تا خوب دربیارن و همه خار ها رو بزنن ( از اول قول یک انعام مشت هم بهشون بده تا خوب کار کنن)
فرزان جان من فکر کردم 19000 تا ! آخه 1900 تا خیلی تابلو هست
از شما روی 23.5 می خرن یا 24
دنده اي يا اتوماتيك با اين قيمت ؟
chormang
24 May 2008, 08:41 PM
دوستان عزیز از دادن 2 پست پشت سر هم خودداری کنید !
لطف کنید پست های خود را جمع و در یک پست ارسال نمایید !
با تشکر از دوستان !
مخلصیم قربان......ای به چشم:lover:
shsoft
24 May 2008, 08:47 PM
سلام
مي خواستم آوانته مدل 85 كاركرده بخرم، فكر مي كنم قيمتش بد نباشه. البته تو بازار 99% سفيدش موجود است.
مي خواستم بدونم صداي موتور اوانته در سرعتهاي مختلف چه ميزان است و دوم اينكه استحكام و استحلاك موتور چطور است.
azma
25 May 2008, 10:04 AM
كلا بازار فروش آوانته چطور است ؟ مثلا مدل 86 اتوماتيك با 3 تا 4 هزار كاركرد را چند مي خرند؟
afarzam
25 May 2008, 10:31 AM
من كه يه مدتي آگهي هاي روزنامه همشهري رو تعقيب مي كردم (ماه اخير)، هر آوانته اي كه آگهي مي شد معمولاً همون روز به فروش مي رفت. مخصوصاً اگه كم كاركرد بود.
در مورد قيمت آوانته هم بد نيست بدونيد سال 85 آوانته دنده اي صفر 24 ميليون بود. در حال حاضر سال 87 قيمت صفر دنده اي 25 هست (من سه روز پيش خريدم) و تغيير زيادي نگرده.
آوانته پدرم مدل اوايل 85 هست و تا حالا 40000 كار كرده. از كاركردش خيلي راضي هستيم. قيمت اون در حال حاضر تو بازار حدود 21.5 هست. سال 85 پدرم اونو كه 8000 كيلومتر كاركرده بود 22.5 خريد. اين يعني اين ماشين افت قيمت كمي داره. دليلش استهلاك كم اونه.
در حال حاضر قيمت آوانته دنده اي مدل:
85 حدود 22 تا 23
86 حدود 23 تا 24
87 صفر 25
البته قيمتهاي فوق براي ماشين هاي بدون عيب ظاهري اساسي مي باشد.
El Padrino.
25 May 2008, 01:16 PM
سلام
مي خواستم آوانته مدل 85 كاركرده بخرم، فكر مي كنم قيمتش بد نباشه. البته تو بازار 99% سفيدش موجود است.
مي خواستم بدونم صداي موتور اوانته در سرعتهاي مختلف چه ميزان است و دوم اينكه استحكام و استحلاك موتور چطور است.
صدای موتور کم نیست خیلی زیاد هم نیست متعادله توی سرعت های 140 معلوم نمیشه ولی روی 180 میره یک کم احساس میشه
استهلاک موتورش که خیلی کمه ولی قیمت لوازمش بدک نیست استحکام هم که دیگه ...
دنده اي يا اتوماتيك با اين قيمت ؟
اتومات
afarzam
25 May 2008, 03:24 PM
در خصوص نوع رينگ و لاستيك از سايت [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) مطالب زير رو خواندم كه بد نباشه شما هم بخونين:
**توصيه براي رينگ آوانته:
رينگ بعرض تا 5.5 اينچ احتياج به offset نداره ولي بيشتر از اون offset مورد نياز به شرح زيره:
{offset in BOLD are the closest possible offset to OEM's scrub radius}
6.0" (27mm to +58mm offset, +46+)
6.5" (34mm to +51mm offset, +46+)
7.0" (40mm to +45mm offset, +45+)
تايرهاي مناسب براي رينگهاي مختلف:
رينگ 15
205/55-15 (slightly undersized but a popular choice for a wider contact patch and a stiffer, shorter sidewall)
195/60-15 (OEM size, good for snow, non-tarmac surfaces)
205/60-15 (oversized, if you like the oversized tire look these will do it)
رينگ 16
215/45-16 (undersized but great for autocrossing, the wider contact patch and lower profile lend itself to great handling)
205/50-16 (closest to OEM diameter, it's a great tire size for daily driving but with better handling than the 15" sizes)
215/50-16 (oversized, not a common size but these will grip nicely and be good for daily driving)
رينگ 17
205/40-17 (undersized, this size is common & cheap)
215/40-17 (slightly undersized, good for autocrossing)
205/45-17 (closest to OEM diameter, good for daily driving)
215/45-17 (oversized, very common size and rides and handles great but can rub in some configurations)
رينگ 18
215/35-18 (undersized, this size is not good for daily driving)
205/40-18 (closest to OEM diameter)
215/40-18 (oversized, but this tire will cause rubbing in a lot of configurations)
azma
27 May 2008, 03:28 PM
وضعيت خريد و فروش آوانته اتوماتيك چطور است ؟آيا براي فروش خيلي بايد صبر كرد ؟
drnariman
27 May 2008, 06:04 PM
نه زیاد اگه ماشینتون تمییز باشه با توجه به قیمت ماشینهای هم ردیف که بسیار بالا رفتن به را حتی فروش می ره .
Dandrite
27 May 2008, 06:24 PM
وضعيت خريد و فروش آوانته اتوماتيك چطور است ؟آيا براي فروش خيلي بايد صبر كرد ؟
به نظر من يه اگهي به نيازمندي همشهري بده .:icon_evil
اگر ماشينت تميزه ببري نمايشگاه يارو سريع واسيه خودش برمي داره .
afarzam
28 May 2008, 04:54 PM
دوستان در صورتي كه بخواهيد شخصاً از عملكرد يا نحوه تعمير بخشهاي مختلف آوانته باخبر شويد:
1- در وب سايت [Only registered and activated users can see links] وارد شويد و sign up كنيد. يك password براي ايملتان دريافت كنيد و وارد سايت شويد.
2- در صورتي كه ADOBE SVG را قبلاً روي كامپيوترتان نصب نكرده ايد، در بخش site requirement لينكش اومده بايد برويد و نصب كنيد.
3- در قسمت service information در بخش SHOP توضيح سرويس و تعميرات و نحوه تعويض قطعات با عكس و كنترل و تعمير انواع قطعات ماشين آمده است. فقط بايد نوع و ساخت ماشين را انتخاب كنيد. من ElantraXD مدل 2004 رو انتخاب كردم و به نظرم قطعات اصلي مشابه مدل ساخت ايران بود.
4- براي اينكه پنجره بزرگتر نشان دهد Popup viewer را فعال كنيد.
4- در بخش لينك ETM و DTC هم اطالاعات مفصل ديگر نظير مدارهاي برقي و نحوه كاركرد بخشهاي مختلف آمده كه تخصصيه.
فقط ايرادش اينه كه كل اطلاعات رو نميشه يكجا روي هارد ريخت.
براي استفاده از سايت بايد اينترنت خوب داشته باشيد.
با آرزوي موفقيت:icon_cool
chormang
28 May 2008, 06:37 PM
مرحبا به برو بچه آوانته سوار.........یه دونه سوال کوچولو دارم........شما هم توی دنده 2 وقتی بخواهید رو کم کنید کم میارید....من احساس میکنم که کلاً شتاب اولیه ماشین یعنی از 1 به 2 و علی الخصوص از 2 به 3 یه مقدار ضعیفه....میخوانم نظر اساتید خودم رو هم بدونم.......
mazadeh
28 May 2008, 06:55 PM
سلام من امروز اوانته رو تحویل گرفتم . موکت کف ماشین نبود گفتند از بخش خدمات بعد از فروش بپرس در ضمن دفترچه راهنما یی هم نداشت . جدا ایم ماشین یک دفترچه راهنما نداره ؟
El Padrino.
28 May 2008, 07:09 PM
موکت کف ماشین ؟؟؟؟یا فرش (لاستیک کف) ؟؟؟ موکت که دیگه پیکان هم داره ؟
دفترچه باید توی همون کلاسور سند ها باشه
mazadeh
28 May 2008, 07:29 PM
ببخشید همون لاستیک کف ماشین نیست . ستد هم نیومده شاید تو اون مدارک سند باشه !
El Padrino.
28 May 2008, 07:43 PM
موقع تحویل سند یک کلاسور بهتون می دن که توش همه چیز اعم از
1-سند
2- دترچه راهنما
3-دفترچه گارانتی
4-آدرس نمایندگی ها
و...
هست
دوست عزیز کیفتش چه طوره سواریش خوبه یا نه
El Padrino.
28 May 2008, 07:44 PM
مرحبا به برو بچه آوانته سوار.........یه دونه سوال کوچولو دارم........شما هم توی دنده 2 وقتی بخواهید رو کم کنید کم میارید....من احساس میکنم که کلاً شتاب اولیه ماشین یعنی از 1 به 2 و علی الخصوص از 2 به 3 یه مقدار ضعیفه....میخوانم نظر اساتید خودم رو هم بدونم.......
شتاب اولیش کمه ؟ اولین بایه که دارم می شنوم !! والا سومین خودرو پر شتاب ایران هست چه جوری کم شتابه اتفاقا 2 عالیه واقعا کشش خوبی داهر شما با کدوم ماشین با دنده 2 می تونی 130 تا بری ؟
mazadeh
28 May 2008, 07:52 PM
تشکر راستش پلاک و بنزین نداشت زیاد سوار نشدم تا خونه اومدم . من سمند داشتم اولین چیز نرمی فوق العاده فرمان و شتاب زیاد بود. بی صدا و نرم . تا بعد ببینم چی میشه تشکر مجدد.
El Padrino.
28 May 2008, 11:32 PM
دوست عزیز شما از نمایندگی راین خریدی ؟ اخه تا اونجایی که می دونم بدون پلاک ماشین رو نمی دن !
mazadeh
28 May 2008, 11:35 PM
من در مشهد از نمایندگی پاکروان تحویل گرفتم. راستی این رادیو پخش ماشین ریموت هم داره که ندادند ؟
El Padrino.
28 May 2008, 11:38 PM
پخشتون دابل لاین هست ؟
chormang
29 May 2008, 12:29 AM
تشکر راستش پلاک و بنزین نداشت زیاد سوار نشدم تا خونه اومدم . من سمند داشتم اولین چیز نرمی فوق العاده فرمان و شتاب زیاد بود. بی صدا و نرم . تا بعد ببینم چی میشه تشکر مجدد.
ببین دوسته عزیز این ها همه مشکلاتیه که در اثر نخریدن از نمایندگیه راین بوجود میاد.... من هم همین مشکلو با سلامتیان داشتم..... خالی بودن باک.... نبودن لاستیک کف......بی نظمی در اومدن سند ماشین و نداشتن پلاک...... شاید نمایندگیه اصلی راین گرون تر بده ولی عوضش پلاک شده و با سند و تمامی لوازم میده و خیالت بابت همه چیز راحته...... چقدر پات دراومد..... چه رنگیه.....ضبطش ریموت نداره ...از نمایندگیش میتونی تهیه کنی ولی ارزش نداره چون بهتر ضبطه قوی تری بندازی
شتاب اولیش کمه ؟ اولین بایه که دارم می شنوم !! والا سومین خودرو پر شتاب ایران هست چه جوری کم شتابه اتفاقا 2 عالیه واقعا کشش خوبی داهر شما با کدوم ماشین با دنده 2 می تونی 130 تا بری ؟
حرفه شما سنده حسن جان......ما مخلصیم گلم.....یعنی ممکنه به خاطر ایرادات فنی این مشکلو من فقط داشته باشم....ممکنه ایراد از کجا باشه..... آخه یه 405 داشت سوسکم میکرد:icon_cry:( ولی آخر گرفتمش.....توی دنده 2 خیلی زور میزد)......اگه به خوای به رانندگیم گیر بدین من میدونم و شما........:icon_bigg:icon_bigg
*علی*
29 May 2008, 10:52 AM
من دیروز با عموم رفته بودیم نمایندگی هیوندا تو یکی از شهرستان ها چون آشنای عموم بود. عموم میخواست یک آوانته بخره (دنده ای) می گفت 24.5 .
خود صاحب نمایندگی مزدا3 داشت . میگفت آوانته از همه لحاظ پایین تر از مزدا 3 است/ خودش زیاد از آوانته تعریف نمی کرد / مخصوصا بازاره دسته دومش که مشتری کم داره.
کلا عموم رو پشیمون کرد.فکر کنم بره زانتیا بخره /چون پول مزدا رو نداره و از آوانته هم بدش آمد /
میشه آدرس نمایندگی رو بدید چون قیمتش واقعاعالیه 24.5 مطمئنی ماشین صفر بوده .
الان تو کرمان آوانته اتومات 29 تا 30 و آوانته دنده ای 26.5 تا 27 معامله میشه از نمایندگی هم که پرسیدم گفت قیمت یک میلیون زیر قیمت بازار بود یعنی اتومات 29 معمولی 27 ( مدل 87)
اگه خواستی شماره رو میدم زنگ بزن مطمئن بشی ؟
راستی شماره اون نمایندگی رو اگه میشه لطف کن ؟
El Padrino.
29 May 2008, 10:59 AM
ببین دوسته عزیز این ها همه مشکلاتیه که در اثر نخریدن از نمایندگیه راین بوجود میاد.... من هم همین مشکلو با سلامتیان داشتم..... خالی بودن باک.... نبودن لاستیک کف......بی نظمی در اومدن سند ماشین و نداشتن پلاک...... شاید نمایندگیه اصلی راین گرون تر بده ولی عوضش پلاک شده و با سند و تمامی لوازم میده و خیالت بابت همه چیز راحته...... چقدر پات دراومد..... چه رنگیه.....ضبطش ریموت نداره ...از نمایندگیش میتونی تهیه کنی ولی ارزش نداره چون بهتر ضبطه قوی تری بندازی
حرفه شما سنده حسن جان......ما مخلصیم گلم.....یعنی ممکنه به خاطر ایرادات فنی این مشکلو من فقط داشته باشم....ممکنه ایراد از کجا باشه..... آخه یه 405 داشت سوسکم میکرد:icon_cry:( ولی آخر گرفتمش.....توی دنده 2 خیلی زور میزد)......اگه به خوای به رانندگیم گیر بدین من میدونم و شما........:icon_bigg:icon_bigg
ماتشینتون ایراد نداره شاید 405 موتورش رو تقویت کرده بود ! شاید هم رانندگیش خیلی خیلی خوب بوده (به شما جسارت نمی کنم) شاید هم موتور ماشینتون کمی ایراد داره که بعدیه من با آوانته اتومات پرشیا رو سوک کردم اصلا فرصب بالا اومدن رو بهش ندادم پیچیدم توی بلوار اون هم از طرفی دیگه پیچید پاش رو گذاشت روی گاز منم سرعتم 40 تا پا رو گذاشتم روی گاز ماشین معکوس داد به 1 و پرشیا دود شد رفت هوا از سرعت 0 هم شروع به حرکت کردم بازم 405 رو سوک کردم ولی نه به راحتی پرشیا چون اتومات سرعتش از 0 تا 20 خیلی کند میاد بالا
شما از چه سرعتی رفتید روی دنده 2 که داشت جلو می زد؟
*علی*
29 May 2008, 11:50 AM
دوست خوبم به صندلی elxنگاه نکن که برقی . راحتی صندلی های آوانته قابل قیاس با پارس elxنیست ( نرمی و ... )
دستتون درد نکنه موتور 110 اسب بخاری elx رو با 140 اسب قدرت آوانته مقایسه میکنید اون هم با مصرف سوختی بسیار کمتر برای آوانته
اگه مشکی گیرتون بیاد که عالیه واقعا خوشکل و نازه و قیافه بیرونش قابل قیاس با elxنیست و تمام کاستی های طراحی داخلیش رو برطرف میکنه
من خودم سمند هم دارم . قسمت وسط صندلی عقب آوانته در مقابل سمند در یک سطحی است و نگران قسمت وسط صندلی عقب نباش . عقبش اینقدر راحته در مقابل سمند که سرنشینی که از سمند بیاد تو آوانته براش خیلی مناسبه . در ضمن فضای عقب آوانته بسیار بهتر و بزرگتر از سمند و 4 نفر راحت میتونن بشینن .
lovee_eshgh
29 May 2008, 12:17 PM
علی جان محبت کن طرح جدید کنسول ماشینو بزار !
mah_safai
29 May 2008, 01:33 PM
منم با آوانته اتومات چنین احساسی رو دارم .با توجه به قدرت موتورش انتظار بیشتری ازرش داشتم . البته کلا ماشین های اتومات در شروع حرکت کند هستند .
به نظر من از اون مهمتر توی سبقت گرفتن، وقتی سرعتش بین 40 تا 60 باشه به موقع معکوس نمیده و از شتاب لازم برای سبقت گرفتن سریع برخوردار نیست (مخصوصا توی سربالایی ها)
ولی توی سرعتهای دیگه معکوس کشیدنش خوب و قابل قبوله
*علی*
29 May 2008, 01:53 PM
علی جان محبت کن طرح جدید کنسول ماشینو بزار !
خدا میدونه اینقدر سرم شلوغه که نمیرسم ماشینو بدم کارواش بعد یک عکس خوشکل بگیرم . ماشینم اینقدر کثیفه که خودم حالم داره ازش به هم میخوره هم آوانته رو هم سمند ( دوستان در یک تاپیک دیگه عکس از سمند رو هم میخواستند )
ان شاء الله ماشین رو میشورم بعد عکس رو خدمتتون میزارم .
دوستان خوبی که در سایر شهرستان ها هستند یک خواهش دارم . اگه میشه قیمت نمایندگی و بازار آوانته رو دقیق بهم بدهند .
اینجوری که معلومه قیمت کرمان خیلی بالای . اگه اینجوری باشه این رو ردش میکنم میرم تهران یک صفر میگیرم .
ماشین رو الان از من 26 میلیون میخرند .
کرمان قیمت صفر دنده ای 27 میلیون تومان _ حدود 2.5 افت قیمت برای مدل 85 میشه 24.5 + 2 میلیون تجهیزات میشه حدود 26.5 تا 26
مدل ماشین هم 85 رنگ آبی صدفی _ 29 هزار تا کارکرده + حدود 2 میلیون تومان وسیله اضافه ( رینگ و لاستیک و بیمه بدنه کامل و جلو پنجره کرمی و ضبط دابل دین jvc و روکش چرم و کنسول طرح چرم و .............)
rezasx1
29 May 2008, 03:11 PM
دوستان در صورتي كه بخواهيد شخصاً از عملكرد يا نحوه تعمير بخشهاي مختلف آوانته باخبر شويد:
1- در وب سايت [Only registered and activated users can see links] وارد شويد و sign up كنيد. يك password براي ايملتان دريافت كنيد و وارد سايت شويد.
2- در صورتي كه ADOBE SVG را قبلاً روي كامپيوترتان نصب نكرده ايد، در بخش site requirement لينكش اومده بايد برويد و نصب كنيد.
3- در قسمت service information در بخش SHOP توضيح سرويس و تعميرات و نحوه تعويض قطعات با عكس و كنترل و تعمير انواع قطعات ماشين آمده است. فقط بايد نوع و ساخت ماشين را انتخاب كنيد. من ElantraXD مدل 2004 رو انتخاب كردم و به نظرم قطعات اصلي مشابه مدل ساخت ايران بود.
4- براي اينكه پنجره بزرگتر نشان دهد Popup viewer را فعال كنيد.
4- در بخش لينك ETM و DTC هم اطالاعات مفصل ديگر نظير مدارهاي برقي و نحوه كاركرد بخشهاي مختلف آمده كه تخصصيه.
فقط ايرادش اينه كه كل اطلاعات رو نميشه يكجا روي هارد ريخت.
براي استفاده از سايت بايد اينترنت خوب داشته باشيد.
با آرزوي موفقيت:icon_cool
ممنون از دوست عزیز برا معرفی این سایت...
من اینترنت پر سرعت دارم در حال دانلودم بعد از کامل شدن حتما آپلود میکنم
اطلاعاتش فوووق العاده کامله... حرف نداره.. در ضمن چون حجم بالا میشه با پسوند mdi ذخیره کردم
که با microsoft office imaging باز میشه
rezasx1
29 May 2008, 03:33 PM
دوست عزیز بیخیال....:icon_razz
من که توبه کردم با موتور کمتر از 2000 کورس بزارم(البته قول دادم که دیگه اصلا کورس نزارم... )
ولی اون موقع که تازه ماشین گرفته بودم یه با یه پژو اسپرت شده(ابته رینگ و body بیشترشو نمیدونم)حسابی گیر داده بود...منم پیچیدم تو یه خیابون خلوت اونم اومد...گذاشتم حسابی زورشو بزنه حتی یه ذره هم جلو افتاد بعد با یه 1و2 جا گذاشتمش البته تو 1 هم گرفتمش...یه نگاهم به پست من (کورس اوانته وکمری 2007) بنداز
شاید ماشین شما احتیاج به diag داشته باشه...البته دوستان استادند
موفق باشید
rezasx1
29 May 2008, 04:26 PM
اینم قسمت اول
قسمت electrical
drnariman
29 May 2008, 04:37 PM
دوست عزیز chormang
ماشین شما اتوماته ؟
چون حرف عجیبی زدی اوانته یر به یر مزدا 3 (اوانته دنده ای البته ) میاد اون وقت شما چه جوری با یک 405 گیر کرده بودی ؟
یا ماشین شما ایراد اساسی داره یا طرف تقویت حدود شما کرده بوده و یا ....:icon_evil
rezasx1
29 May 2008, 05:29 PM
اینم قسمت engine mechanical system
موفق باشید
El Padrino.
29 May 2008, 06:24 PM
منم با آوانته اتومات چنین احساسی رو دارم .با توجه به قدرت موتورش انتظار بیشتری ازرش داشتم . البته کلا ماشین های اتومات در شروع حرکت کند هستند .
به نظر من از اون مهمتر توی سبقت گرفتن، وقتی سرعتش بین 40 تا 60 باشه به موقع معکوس نمیده و از شتاب لازم برای سبقت گرفتن سریع برخوردار نیست (مخصوصا توی سربالایی ها)
ولی توی سرعتهای دیگه معکوس کشیدنش خوب و قابل قبوله
والا ماشین ما تا 50 تا به 1 معکوس میده فقط 0 تا 20 رو کند بقیش عالیه
El Padrino.
29 May 2008, 06:26 PM
امروز نمایندگی بودم اتومات اینجا 27 تومنه که می گفت توی بازار تا 30 تومن هم هست
در مورد وسال اسپرتی گفت جلو پنجره ی اسپرت با چراغ اسپرت هست 220 تومن . اسپویلر هم اگه بخواهید می تونم سفارش بدم
afarzam
29 May 2008, 10:26 PM
میدونین که قیمت آوانته اتومات صفر با رینگ اوریجینال و لاستیک میشلن 205 میشه 28.8
در عین حال در حال حاضر اطلس خودرو کیا سراتو ثبت نام میکنه: قیمت 28.7 تحویل یکماهه قیمت تحویل فوری 32
یه سری به کیا سراتو هم بزنین.
من یه مدتی دبی بودم اونجا کیا سراتو رو بعضی ها داشتن و ماشینی کامل و بسیار خوبیه شک نکنین
در ایران چون تازه اومده خدمات پش از فروشش (سایپا) کمی ضعیفه ولی به نظر من ماشین نو تا 4-5 سال هزینه ای نداره و تا اون موقع خدمات پس از فروشش هم خوب میشه.
Gemini
29 May 2008, 10:32 PM
آوانته ثبت نامی چقدره تحویل میدن ؟
تحویل فوری هم دارن ؟
mazadeh
29 May 2008, 11:04 PM
[QUOTE=chormang;518825]ببین دوسته عزیز این ها همه مشکلاتیه که در اثر نخریدن از نمایندگیه راین بوجود میاد.... من هم همین مشکلو با سلامتیان داشتم..... خالی بودن باک.... نبودن لاستیک کف......بی نظمی در اومدن سند ماشین و نداشتن پلاک...... شاید نمایندگیه اصلی راین گرون تر بده ولی عوضش پلاک شده و با سند و تمامی لوازم میده و خیالت بابت همه چیز راحته...... چقدر پات دراومد..... چه رنگیه.....ضبطش ریموت نداره ...از نمایندگیش میتونی تهیه کنی ولی ارزش نداره چون بهتر ضبطه قوی تری بندازی
نخیر من از نمایندگی گرفتم . پاکروان نمایندگی راین خودرو در مشهده نمایندگی دیگه ای هم نیست. ظاهرا باید منتظر اومدن سند باشم تا دفترچه راهنما هم برسه .حدود 18 روز قبلش 25.5 برای دنده ای داده بودم که تحویل دادن .
afarzam
29 May 2008, 11:21 PM
اینم عکس آوانته انتخابی در ماه May2008 در آمریکا
El Padrino.
30 May 2008, 10:38 AM
میدونین که قیمت آوانته اتومات صفر با رینگ اوریجینال و لاستیک میشلن 205 میشه 28.8
در عین حال در حال حاضر اطلس خودرو کیا سراتو ثبت نام میکنه: قیمت 28.7 تحویل یکماهه قیمت تحویل فوری 32
یه سری به کیا سراتو هم بزنین.
من یه مدتی دبی بودم اونجا کیا سراتو رو بعضی ها داشتن و ماشینی کامل و بسیار خوبیه شک نکنین
در ایران چون تازه اومده خدمات پش از فروشش (سایپا) کمی ضعیفه ولی به نظر من ماشین نو تا 4-5 سال هزینه ای نداره و تا اون موقع خدمات پس از فروشش هم خوب میشه.
دوست عزیز اینجا جاش نیست ولی برتری که آوانته نسبت به سراتو داره اینه که ترمز ABS آوانته 4 کاناله هست (یعنی هر چرخ یک پمپ جدا داره ) و سراتو 2 کاناله خدمات هم که خیلی مهمه شما یک فيلـتر هوا سراتو رو بخوای عوض کنی گیر نمیاد!! خدایی نکرده تصادف کنی قطعات یدکیش رو از کجا میاری ؟؟
آوانته ثبت نامی چقدره تحویل میدن ؟
تحویل فوری هم دارن ؟
تحوایل فوری 2 ماه پیش بود فقط دو روز داشتند اتومات 26.5 که الان دیگه نیست الان ثبت نامی اومات 27 درمیاد
karash501
30 May 2008, 12:17 PM
مشكل ظاهر آوانته فقط جلوپنجرشه اين جلو پنجره اسپرت چه شكليه؟
drnariman
30 May 2008, 05:37 PM
جلو پنجره تنها نه
سپر جلوشم چون یه تیکه نیست مقداری ظاهر را خراب کرده است .فکر کنم جلو پنجره اسپرت ان تمام متال باشه .
El Padrino.
30 May 2008, 05:46 PM
اینم جلو پنجره اسپرت
تنها 95 تومن
با چراغ جلو اسپرت 220 تومن
عکس چراغ اسپرت هم توی همین تاپیک 2 بار داده شده
جلو پنجره تنها نه
سپر جلوشم چون یه تیکه نیست مقداری ظاهر را خراب کرده است .فکر کنم جلو پنجره اسپرت ان تمام متال باشه .
منظورتون رو از یک تیکه بودن سپر جلو نمی فهمم
مگه سپرش چند تیکه هست ؟ میشه قدری بیشتر توضیح بدید ؟
chormang
30 May 2008, 06:19 PM
جلو پنجره تنها نه
نه عزیز دله برادر.....تمام متال نیست.......کروم و پلاستیک.....در ضمن نظر دادن راجبه ظاهره ماشینا کاملاً سلیقه ای و شخصییه......خواهشاً دوستان دیگه راجبه زشتی و خوشگلیش بحث نکنین....
به نظرم اگه اسپورتش کنین ( جلو پنجره+کاسه چراغ+و یه جفت رینگ و لاستیک مامان و شایدم اسپویلر و زنون توپ و..........وای بسه دیگه پول ندارم:icon_cry:) ماشین حال میاد.......سایت دوسداران هیوندای توی بخش فروم یه سر بزن ببین این عاشقای آوانته چیکار که با این اسب وحشی نمیکنن....:icon_wink
drnariman
30 May 2008, 06:20 PM
نه منظورم همین پایین سپر است که مه شکن ها در اون قرار دارن که فضای پشت سپر رو از این حالت شبکه ای اون می بینیم شما این رو به صورت یکنواخت اگه تصور کنین (مثلا مثل مزدا 3) از لحاظ مورفولوژی بسیار زیبا تر می شد .(الانشم خوبه و بدک نیست ولی اینجوری به نظر من قشنگ تر می شد )
chormang
30 May 2008, 06:23 PM
دوست عزیز بیخیال....:icon_razz
من که توبه کردم با موتور کمتر از 2000 کورس بزارم(البته قول دادم که دیگه اصلا کورس نزارم... )
ولی اون موقع که تازه ماشین گرفته بودم یه با یه پژو اسپرت شده(ابته رینگ و body بیشترشو نمیدونم)حسابی گیر داده بود...منم پیچیدم تو یه خیابون خلوت اونم اومد...گذاشتم حسابی زورشو بزنه حتی یه ذره هم جلو افتاد بعد با یه 1و2 جا گذاشتمش البته تو 1 هم گرفتمش...یه نگاهم به پست من (کورس اوانته وکمری 2007) بنداز
شاید ماشین شما احتیاج به diag داشته باشه...البته دوستان استادند
موفق باشید
رضا جان ماشینو دیاگ زدم..موردی نداره....البته من از اوال یه جوراییه دلمو زده بود انگار همچین ماشین دویده بود....ممکنه غیر از موتور چه مشکله دیگه داشته باشه...از لطفت ممنون گله پسر
chormang
30 May 2008, 06:27 PM
نه منظورم همین پایین سپر است که مه شکن ها در اون قرار دارن که فضای پشت سپر رو از این حالت شبکه ای اون می بینیم شما این رو به صورت یکنواخت اگه تصور کنین (مثلا مثل مزدا 3) از لحاظ مورفولوژی بسیار زیبا تر می شد .(الانشم خوبه و بدک نیست ولی اینجوری به نظر من قشنگ تر می شد )
اگه اشتباه نکنم طراحیه این ماشین ماله ساله 2000 باشه یه جورایی آوانته xd ساله 2000 تا 2004 و آوانته xd2 بینه ساله 2004 تا 2006 تولید شده.... خوب مزدا ماشینه روزه....شما داری ماشینه 8 سال پیشو با ماشین روز از لحاظه علم طراحی مقایسه نکنین:icon_redf
El Padrino.
30 May 2008, 06:49 PM
نه عزیز دله برادر.....تمام متال نیست.......کروم و پلاستیک.....در ضمن نظر دادن راجبه ظاهره ماشینا کاملاً سلیقه ای و شخصییه......خواهشاً دوستان دیگه راجبه زشتی و خوشگلیش بحث نکنین....
به نظرم اگه اسپورتش کنین ( جلو پنجره+کاسه چراغ+و یه جفت رینگ و لاستیک مامان و شایدم اسپویلر و زنون توپ و..........وای بسه دیگه پول ندارم:icon_cry:) ماشین حال میاد.......سایت دوسداران هیوندای توی بخش فروم یه سر بزن ببین این عاشقای آوانته چیکار که با این اسب وحشی نمیکنن....:icon_wink
میشه آدرسش رو بدید ؟
سپندار مزد
30 May 2008, 07:04 PM
تو پیام خصوصی واسه منم بفرست .
مرسی
rezasx1
30 May 2008, 10:54 PM
رضا جان ماشینو دیاگ زدم..موردی نداره....البته من از اوال یه جوراییه دلمو زده بود انگار همچین ماشین دویده بود....ممکنه غیر از موتور چه مشکله دیگه داشته باشه...از لطفت ممنون گله پسر
چاکریم...
یعنی جی دویده؟؟؟دستکاری کیلومتر؟
والا دوستان استادند ولی خوب اگه موتور تنظیم نباشه تو مصرف سوخت باید نشون بده
سوختت بالا نیس؟
البته منم اوایل مصرف داخل شهرم 10.5 تا 11 بود ولی بعد یه سفر 600 کیلومتری و یه کورس با دور موتور 6000 الان در کیلومتر 5000تا مصرف شهرم شده 9.5... جالبه فکر کنم هر چند وقت یه بار لازم
یه فشار به ماشین اورد !!!انگار تنظیم میشه...