PDA

View Full Version : تاپیک آوانته

صفحه ها : 1 2 3 [4] 5 6 7

n@vid
8 February 2008, 01:09 PM
لطفا دوستاني كه آوانته دارند و ماشينشونو به مقدار قابل توجهي استفاده كرده اند چواب بدن:

آيا قسمت هاي مختلف اتاق آوانته بعد از مدتي خيلي به سر و صدا مي افتند؟مثلا از اين نظر در مقايسه با زانتيا وضعيتش به چه صورتي هست؟

El Padrino.
11 February 2008, 10:00 PM
بازم در مورد سوخت

اول نشانگر رو صفر کردم بعد با سرت 90 شروع به حرکت کردم ماشین 5 تا سرنشین داشت+70 کیلو بار
[Only registered and activated users can see links]
فکر کنم دنده معمولی با سرعت 90 و بدون سرنشین و بار اضافه به صدی 5 برسه

اینم شاهکار ابوی گرامی هستش البته ماشین با همون وضعیت سرنشین و بار

El Padrino.
11 February 2008, 10:05 PM
لطفا دوستاني كه آوانته دارند و ماشينشونو به مقدار قابل توجهي استفاده كرده اند چواب بدن:

آيا قسمت هاي مختلف اتاق آوانته بعد از مدتي خيلي به سر و صدا مي افتند؟مثلا از اين نظر در مقايسه با زانتيا وضعيتش به چه صورتي هست؟

راستش زانتیا رو که نمی دونم ولی آوانته بد نیست از من که یک کم از داشبوردش و یک کم از چراغ ترمز سوم صدا میاد (در جاهایی که آسفالت خراب داردند ) ابته بماند که بعضی وقت ها با 60 تا از روی سرعتگیر رد می کنم

azma
12 February 2008, 12:56 PM
با چند كيلومتر كاركرد اين صدا ها را دارد،پس از چند سال ؟

El Padrino.
12 February 2008, 01:03 PM
26 هزار تا 2سال
ولی خودم راعایتشو نکردم این جوری شد ولی در کل ماشین مقاومیه

El Padrino.
15 February 2008, 09:31 PM
دوستان آوانته سوار تاحالا دقت کردید که آب روی شیشه عقب آوانته واینمیسه ؟ اگه روش آب بریزیر سر می خوره میاد پایین توی بارون اصلا روی شیشه عقب آب جمع نمیشه جنس شیش چیه که این جوریه ؟

azma
16 February 2008, 11:42 AM
نظر شما در مورد لاستيك 205/60/15 براي آوانته با ماركهاي toyo ساخت ژاپن و maxin ساخت تايوان چيست ؟

El Padrino.
16 February 2008, 06:28 PM
هر لاستیکی خوبه ولی فقط ایرانی نباشه
سایز هم به نظر من بالای 205 نندازید

azma
19 February 2008, 09:44 AM
الان زير ماشين مارك بارز است ، نظر شما در مورد اينكه يك مدت از آن استفاده كنم و بعد همين سايز 185/65/15 مارك خارجي مثل تويو بيندازم چيست ؟ آيا درست است كه لاستيك ايراني پله مي كند؟

با عرض معذرت ،يك سئوال ديگر ، مارك باتري hugel است اين باتري كجاايست ؟ و كيفيت آن چطور است ؟ راستي ظاهرا جك ماشين هم ايراني است.

El Padrino.
19 February 2008, 07:48 PM
سلام
من هم همینکار رو کردم فعلا دارم از لاستیک های خوشو عوض می کنم تا 5 هزار تا دیگه عوضشون می کنم و خارجی می ندازم با همین سایز شایدم 195
پله کردن رو نمی دونم ولی چند وقت پیش که برای بالانس ماشین رو برده بودم لاتیک های جلو ترک برداشته بودند اپاراتیه می گفت اگه لاستیک رو خوب نپزن این جوری میشه
باتری ماشین هم ایرانی هست اگه دقت کرده باشید رو باتری تاریخ شمسی زده

*علی*
19 February 2008, 11:14 PM
تصاویری از آوانته 2008 ببخشید که کیفیتش خوب نیست چون با دوربین موبایل گرفقم .

azma
20 February 2008, 02:34 PM
195*60=11700و185*65=12025 در مورد لاستيك آيا لاستيك 185 بهتر نيست ؟

El Padrino.
20 February 2008, 06:46 PM
مثل این که دوستان به علت سایز عکس موفق به دیدن عکس ها نشدند من ساز کوچک شده رو قرار میدم

بازم در مورد سوخت
اول نشانگر رو صفر کردم بعد با سرت 90 شروع به حرکت کردم ماشین 5 تا سرنشین داشت+70 کیلو بار

فکر کنم دنده معمولی با سرعت 90 و بدون سرنشین و بار اضافه به صدی 5 برسه
اینم شاهکار ابوی گرامی هستش البته ماشین با همون وضعیت سرنشین و بار

po2ya
20 February 2008, 07:41 PM
Interior Design

Back view
Front View

Side View

کلا در 2 مدل ارایه میشه یک مدلGLs و یک مدل Se
اطلاعات مدل GLs
- 2.0L DOHC CVVT 4-cylinder engine
- 5-speed manual transmission
- 4-wheel independent suspension
- Tire pressure monitoring system (TPMS)
- Front, front seat side-impact & side curtain airbags
- ABS with EBD and 4-wheel disc brakes
- Electric power steering
- Power windows/door locks/heated mirrors
- Remote keyless entry with alarm, panic, trunk open
- Map/room/cargo lights
- Tilt steering wheel
- 60/40 split fold-down rear seatback
- Active front head restraints
- Adjustable head restraints for all seating positions
- 15”steel wheels w/ full wheel covers and P195/65R15 tires
- Tinted glass
- Front variable intermittent wipers
- Bodycolor door handles, bumpers, rear garnish, side view mirrors
- Front door map pockets
- Seatback pockets
- Chrome accented grille
- 4 speakers
- Dual-level storage compartment with armrest
- Dual front cupholders
- Rear center armrest with dual cupholders
- Cigarette lighter/ashtray
- 12 volt outlet
- Dual visor vanity mirrors
- Cabin air filter
- Blue backlight illumination
- Tachometer
- Remote hood, trunk and fuel filler door releases
اطلاعات مدل SE
- Electronic Stability Control (ESC) with Traction Control System (TCS) and Brake Assist
- Leather-wrapped steering wheel & shift knob
- 16” alloy wheels with P205/55R16 tires
- Steering wheel audio controls
- Trip computer
- Tilt and telescopic steering wheel
- Air conditioning
- Windshield shade band
- Fog lights
- Cruise control
- Dual front illuminated visor vanity mirrors
- Front sunvisor extensions
- 172-watt AM/FM/XM Satellite Radio/CD/MP3 audio system w/ 6 speakers, auxiliary input jack, and in-glass antenna
- 3 months of XM Radio service
- 2.0L DOHC CVVT 4-cylinder engine
- 5-speed manual transmission
- 4-wheel independent suspension
- Tire pressure monitoring system (TPMS)
- Front, front seat side-impact & side curtain airbags
- ABS with EBD and 4-wheel disc brakes
- Electric power steering
- Power windows/door locks/heated mirrors
- Remote keyless entry with alarm, panic, trunk open
- Map/room/cargo lights
- Tilt steering wheel
- 60/40 split fold-down rear seatback
- Active front head restraints
- Adjustable head restraints for all seating positions
- Tinted glass
- Front variable intermittent wipers
- Bodycolor door handles, bumpers, rear garnish, side view mirrors
- Front door map pockets
- Seatback pockets
- Chrome accented grille
- Dual-level storage compartment with armrest
- Dual front cupholders
- Rear center armrest with dual cupholders
- Cigarette lighter/ashtray
- 12 volt outlet
- Cabin air filter
- Blue backlight illumination
- Tachometer
- Remote hood, trunk and fuel filler door releases

قیمت ها هم در آمریکا مدل GLS=$13,625و در مورد مدل SE=$16,325

*علی*
21 February 2008, 05:33 PM
در مورد مصرف سوخت به جرات میتوانم بگم کامپیوتر سفری آوانته کاملا صحیح و درست مصر را اعلام میکند .
اگه دوستان به خاطر داشته باشند بنده قبلا گفته بودم که کامپیوتر آوانته بنده مصرف در شهر را صدی 11 تا 12 نشان میدهد و به این اعداد مشکوک بودم .
اما هفته پیش باکش را کاملا پر کردم و دقیقا 403 کیلومتر در شهر تا امروز تردد کردم امروز که باز رفتم باکش را پر کردم 48 لیتر بنزین گرفت یعنی دقیقا 11.9 لیتر برای 100 کیلومتر

البته باید بگم این مصرف واقعی آوانته در سیکل شهری بر طبق استاندارد نیست مصرف واقعی چیزی در حدود 11 لیتر برای 100 کیلومتر است

اما چون رانندگی بنده یک مقدار .......... است ( شتابگیری زیاد در زمان حرکت , ترمزهای ناگهانی ) مصرفش بالاتره

rezasx1
22 February 2008, 01:32 PM
در مورد قالپاق اوانته سوال داشتم...
میخاسم ببینم باندازه کافی محکم هست .. یعنی ممکنه از جاش در بره؟لازمه با تایررپس ببندیمش؟
سوال دیگه : روکش صندلی برا اوانته تو بازار هست یا نمایندگی ها دارن؟جنسش خوبه؟قیمتش در چه حدوده؟

El Padrino.
22 February 2008, 07:46 PM
قالپاقش زیر پیچ های میره یعنی اول قالپاق رو جا میزنید و بعد پیچ های تایر رو می بندید این طوری نه کسی می تونه بدزدتش و نه از جا در میره
روکش رو نمایندگی نداره در بازار 2 مدل هست چرمی و پارچه ای چرمیش خیلی خوبه محکمه من طوسیشو گرفتم 120 تومن

*علی*
23 February 2008, 10:14 AM
در مورد قالپاق اوانته سوال داشتم...
میخاسم ببینم باندازه کافی محکم هست .. یعنی ممکنه از جاش در بره؟لازمه با تایررپس ببندیمش؟
سوال دیگه : روکش صندلی برا اوانته تو بازار هست یا نمایندگی ها دارن؟جنسش خوبه؟قیمتش در چه حدوده؟

در مورد جنس قالپاق به جرات میگم که استحکامش از بدنه بعضی از ماشینا قویتره و به این سادگی نمیشکنه اما اگه بشکنه حدود 36 هزار تومان برای هر یک قاپاق باید بگذارید کنار . ( قیمت بالا , جنس فوق العاده عالی )
پارسال چنان لاستیکم رو یک ماشین زدم که رنگ اون ماشین به قالپاق مالیده شد اما با این وجود فقط گوشه قالپاق ترک برداشت (داستان کامش رو در صفحات اولیه نوشتم )

rezasx1
24 February 2008, 12:19 AM
بازم ممنونم از دوستان بخاطر راهنماییهاشون...
لاستیک رفتم دیدم ...تو شک افتادم بین 205/60 و 205/55 کومهو....؟
تو این سایت که فک کنم علی اقا معرفی کرده بودن
در کلاس plus zero 205/55 معرفی کرده ولی مثل اینکه بچه ها بیشتر از 205/60 استفاده میکنن
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

azma
24 February 2008, 10:22 AM
من هم رفتم خيابان امير كبير و 205.60.15 مارك تويو ديدم و قيمت كردم مي گفتند 155 هزار تومان ولي در مورد فشار لاستيك سايز بزرگتر به جلو بندي و اختلال در كار ABS من را به فكر انداخته كه همان سايز 185.65.15 با مارك تويو بخرم . نظر شما چيست ؟

rezasx1
24 February 2008, 11:50 AM
من هم رفتم خيابان امير كبير و 205.60.15 مارك تويو ديدم و قيمت كردم مي گفتند 155 هزار تومان ولي در مورد فشار لاستيك سايز بزرگتر به جلو بندي و اختلال در كار ABS من را به فكر انداخته كه همان سايز 185.65.15 با مارك تويو بخرم . نظر شما چيست ؟
Optional/Plus Sizes[Only registered and activated users can see links]
سایز اصلی اوانته 195/60 هست که همه سایتها تایید کردن ...فکر نکنم این سایزها هیچکدوم رو abs مشکل ایجاد کنه البته دوستان استادند.. منم منتظر نظر دوستان هستم...
Vehicle Selected 2004 HYUNDAI ELANTRA SEDAN GLS (Start New Search) ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] Selected Anthem Area (Select New Area) ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] Equipment Tire Size[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] Zero195/55-15 ([Only registered and activated users can see links])205/55-15 ([Only registered and activated users can see links])
Plus One205/45-16 ([Only registered and activated users can see links])205/50-16 ([Only registered and activated users can see links])
Plus Two205/40-17 ([Only registered and activated users can see links])205/45-17 ([Only registered and activated users can see links])215/40-17 ([Only registered and activated users can see links])Plus Three215/35-18 ([Only registered and activated users can see links])

azma
24 February 2008, 12:43 PM
توي در سمت راننده هر دو سايز 185 و 195 را براي درجه فشار باد نوشته است

*علی*
24 February 2008, 02:47 PM
Optional/Plus Sizes[Only registered and activated users can see links]
سایز اصلی اوانته 195/60 هست که همه سایتها تایید کردن ...فکر نکنم این سایزها هیچکدوم رو abs مشکل ایجاد کنه البته دوستان استادند.. منم منتظر نظر دوستان هستم...
Vehicle Selected 2004 HYUNDAI ELANTRA SEDAN GLS (Start New Search) ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] Selected Anthem Area (Select New Area) ([Only registered and activated users can see links])[Only registered and activated users can see links] Equipment Tire Size[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

[Only registered and activated users can see links] Zero195/55-15 ([Only registered and activated users can see links])205/55-15 ([Only registered and activated users can see links])
Plus One205/45-16 ([Only registered and activated users can see links])205/50-16 ([Only registered and activated users can see links])
Plus Two205/40-17 ([Only registered and activated users can see links])205/45-17 ([Only registered and activated users can see links])215/40-17 ([Only registered and activated users can see links])Plus Three215/35-18 ([Only registered and activated users can see links])

کاملا صحیح فرمودید سایز اصلی 195/ 60 / 15 است .

*علی*
24 February 2008, 02:55 PM
چند روز پیش یک اتفاق جالب برام افتاد شب داشتم با آوانته میرفتم یک دفعه ماشین جلویی زد رو ترمز من هم بدون توجه به پشت سرم زدم رو ترمز یک دفعه از پشت یک صدای ناجور آمد پیاده شدم دیدم یک پراید اومده منو رد بده که سپر جلو سمت شاگردش خورده به سپر عقب سمت راننده من و چراغ پراید شکسته و مقداری از سپرش هم رفته تو سپر من پیش خودم گفتم ( یا ابوالفضل , حالا برو دنبال سپر برای آوانته )
راننده پراید همینجور گیج نشسته بود بهش گفتم لااقل دنده عقب بگیر همین که دنده عقب رفت سپر من برگشت سر جاش بدون هیچ تغییر شکل یا شکستی واقعا کف کردم (خدا رو شکر )
این هم از سپرهای آوانته

sazgari
24 February 2008, 04:33 PM
قالپاقش زیر پیچ های میره یعنی اول قالپاق رو جا میزنید و بعد پیچ های تایر رو می بندید این طوری نه کسی می تونه بدزدتش و نه از جا در میره
روکش رو نمایندگی نداره در بازار 2 مدل هست چرمی و پارچه ای چرمیش خیلی خوبه محکمه من طوسیشو گرفتم 120 تومن

روکش طرح خود تودوزی رو فقط شرکت ایپک روکش میزنه قیمتش تو چراغ برق 80 هزار تومان !
من انداختم مثل فابریکشه با یک کمی خلاصی تو بعضی جاها ولی در کل خوبه .

sazgari
24 February 2008, 04:36 PM
لاستیک 15/60/205 هم هیچ مشکلی نداره! مخصوصاٌ کوموهوش!

rezasx1
24 February 2008, 06:20 PM
لاستیک 15/60/205 هم هیچ مشکلی نداره! مخصوصاٌ کوموهوش!

منم حتما کومهو میگیرم...
فقط موندم 205/60 یا 205/55 ؟؟؟
لطفا راهنمایی کنید

salar68
24 February 2008, 07:43 PM
الان پیش فروش دارند تحویل کی هست ؟
آوانته اگر الان دارند شرایط چه طوریه

حارج شهرم امکان پرسیدن از نماینده ندارم

El Padrino.
24 February 2008, 08:42 PM
فکر کنم الان فروش داشته باشن
در مورد لاستیک به نظر من بعترین همون 195 در 60 هست

احمدLX
24 February 2008, 10:48 PM
دوست داران آوانته عکسهای زیر رو ببینید چه به روز این ماشین اومده[Only registered and activated users can see links]

احمدLX
24 February 2008, 10:51 PM

karash501
24 February 2008, 11:21 PM
بهمن این بلا رو سرش اورده؟!

sazgari
25 February 2008, 08:00 AM
فکر کنم عکس حادثه مال سقوط سنگ و بهمن از کوه باشه یا سقوط چیزه دیگه ایی روی خودرو .. و یا به احتمال زیاد پرت شدن توی دره باشه .
در هر صورت تصادف دو خودرو یا چپ شدن نیست!
با این حال تو عکس اول ستون سمت راست ماشین نخوابیده و صندلیها تا جائی که دیده میشه سالم هستند .
ولی حادثه تلخی و امیدوارم که کسی آسیب ندیده باشه.

الان عکس آخرو دیدم ! سقوط بهمن بود !

اینم لینک کامل عکسها در تاریخ 4/12/86 جاده چالوس [Only registered and activated users can see links]

karash501
25 February 2008, 12:05 PM
برف روی صندلیا قرمزه...بعیده کسی سالم مونده باشه

rezasx1
26 February 2008, 12:34 PM
ما هم بالاخره اوانته رو تحویل گرفتیم
طبق فرمایش اساتید (حسن اقا و علی اقا و...) لاستیک 195/60 کومهو انداختم روش
از همه دوستان بابت راهنماییهاشون ممنونم
خدایش اوانته اخره... هندلینگش واقعا حرف نداره...

El Padrino.
26 February 2008, 05:49 PM
مبارک باشه
پخشش چه چوری اوریجینل هیوندای هست از همون دابل لاین ها یا ساده؟ اگه میشه یک عکس ازش بزار

rezasx1
26 February 2008, 06:29 PM
ممنون حسن جان
پخشش اوریجینال نیست معمولیه ولی کیفیتش خوبه... من راضیم

*علی*
26 February 2008, 11:31 PM
دوست داران آوانته عکسهای زیر رو ببینید چه به روز این ماشین اومده

احمد آقا همچین گفتی:icon_sad: که من یک لحظه مشکوک شدم که نکنه اگه مثلا مزدا 3 یا ( مگان با 5 ستاره امنیت ) بود این اتفاق نمیافتاد . فکر نکنم فشار ده ها تن برف به چیزی رحم کنه چه برسه ..............
در ضمن خیلی جالبه با این همه فشار بازهم ستون های سمت شاگرد این ماشین کوچکترین تغییری نکرده اند
خدا همه رفتگان رو بیامرزه

آقا رضا مبارک باشه ولی خدایی برو پخش ماشین رو عوض کن حیف یک ماشین 25 . 26 میلیونی این پخش 50 هزار تومانی روش باشه .
در تایید حرف آقا رضا درسته آوانته طرح داخلیش افتضاحه اما خداییش هندلینگ ( فرمانبریش ) عالیه ( یک جورایی خوراک لایی کشیدن و مانور دادنه )

راستی دیروز نمایندگی بودم یک چیز خیلی جالب شنیدم ( دوستان میدونستن قیمت وسایل یدکی آوانته کمتر از گل است ؟
جالبه یکی از مسئولین نمایندگی میگفت با اینکه قیمت آوانته تقریبا 2 برابر ولوکس واگن گل لست اما قیمت وسایلش از گل ارزانتره

karash501
26 February 2008, 11:41 PM
احمد آقا همچین گفتی:icon_sad: که من یک لحظه مشکوک شدم که نکنه اگه مثلا مزدا 3 یا ( مگان با 5 ستاره امنیت ) بود این اتفاق نمیافتاد . فکر نکنم فشار ده ها تن برف به چیزی رحم کنه چه برسه ..............
در ضمن خیلی جالبه با این همه فشار بازهم ستون های سمت شاگرد این ماشین کوچکترین تغییری نکرده اند

آقا رضا مبارک باشه ولی خدایی برو پخش ماشین رو عوض کن حیف یک ماشین 25 . 26 میلیونی این پخش 50 هزار تومانی روش باشه .
در تایید حرف آقا رضا درسته آوانته طرح داخلیش افتضاحه اما خداییش هندلینگ ( فرمانبریش ) عالیه ( یک جورایی خوراک لایی کشیدن و مانور دادنه )

راستی دیروز نمایندگی بودم یک چیز خیلی جالب شنیدم ( دوستان میدونستن قیمت وسایل یدکی آوانته کمتر از گل است ؟
جالبه یکی از مسئولین نمایندگی میگفت با اینکه قیمت آوانته تقریبا 2 برابر ولوکس واگن گل لست اما قیمت وسایلش از گل ارزانتره
بعضی ماشینا قیمتش با هزبنه هاش اصلا تناسب نداره واسه پروتون یه چراغ گرفتم 130 تومن مال پرشیا شاید نصف این باشه

*علی*
26 February 2008, 11:53 PM
بعضی ماشینا قیمتش با هزبنه هاش اصلا تناسب نداره واسه پروتون یه چراغ گرفتم 130 تومن مال پرشیا شاید نصف این باشه

خدایی چراغ پروتون 130 هزار تومان ؟؟

یکی از دوستان حدود 5 سال پیش برای مرسدس بنز c200 که گوشه خطر سمت راننده اش شکسته بود , چراغ خطر میخواست بگیره , قیمت داده بودند 800 تومان آون موقع هنوز واردات گسترده شروع نشده بود , اما پارسال که عوضش کرد گفت شده 240 هزار تومان اون وقت پروتون ویرا 130 هزار تومان :icon_sad:

احمدLX
26 February 2008, 11:55 PM
علی اقا من نمیخواستم با این پست از ارزشهای آوانته چیزی کم کنم جهت اطلاع دوستان گذاشتم همین

*علی*
27 February 2008, 12:20 AM
علی اقا من نمیخواستم با این پست از ارزشهای آوانته چیزی کم کنم جهت اطلاع دوستان گذاشتم همین

احمد آقا اگر بنده جسارتی کردم عذر میخوام:icon_excl . قصد جسارت نبود :icon_wink.
مزاحی بود و بس ........
و گر نه, گفتن اینکه هر ماشینی زیر این همه برف بود له میشود که گفتن نداشت .

azma
27 February 2008, 05:15 PM
ببخشيد ،ضبط ماشين من هم كاست داشت و هم سي دي .اين ضبط قضيه ش چيه ؟ راستي از لحاظ فني چطور است كه لاستيك آوانته ( در ايران و نه استاندارد آن گرچه داخل در راننده هر دو سايز را نوشته ) و سمند و لوگان همه بارز و سايز 185*65*15 است ؟ آيا اين خودرو ها از لحاظ وزن و سرعت و فشار وارد بر لاستيك و مواردي كه براي انتخاب لاستيك در نظر گرفته ميشود ( از لحاظ فني) يكسان هستند ؟!!!

karash501
27 February 2008, 05:50 PM
خدایی چراغ پروتون 130 هزار تومان ؟؟

یکی از دوستان حدود 5 سال پیش برای مرسدس بنز c200 که گوشه خطر سمت راننده اش شکسته بود , چراغ خطر میخواست بگیره , قیمت داده بودند 800 تومان آون موقع هنوز واردات گسترده شروع نشده بود , اما پارسال که عوضش کرد گفت شده 240 هزار تومان اون وقت پروتون ویرا 130 هزار تومان :icon_sad:

البته چراغ جلوی کامل منظورمه یه بارم نصف چراغ عقبو گرفتم 50-60 تومن جلوپنجره 23 شیشه بالابر راننده 90 شیشه جلو ایرانی 120-130...اینا چیزاییه که یادمه نمیدونم چرا انقدر گرونه!!حالا مال اوانته چنده؟

shahram2006_m
27 February 2008, 06:46 PM
دوستان عزیز همونطور که دقت دارید اینجا تاپیک آونته هست لطفا تاپیک رو منحرف نکنید برای بحث در مورد هر خودرویی محل مختص خودش موجود هست.

El Padrino.
27 February 2008, 07:35 PM

نه علی آقا پخش آوانته 95 هزار تومن هست
ژاپنی هست و مونتاژ ایران :icon_arro

ببخشيد ،ضبط ماشين من هم كاست داشت و هم سي دي .اين ضبط قضيه ش چيه ؟ راستي از لحاظ فني چطور است كه لاستيك آوانته ( در ايران و نه استاندارد آن گرچه داخل در راننده هر دو سايز را نوشته ) و سمند و لوگان همه بارز و سايز 185*65*15 است ؟ آيا اين خودرو ها از لحاظ وزن و سرعت و فشار وارد بر لاستيك و مواردي كه براي انتخاب لاستيك در نظر گرفته ميشود ( از لحاظ فني) يكسان هستند ؟!!!
والا ما هم نمی دونیم هر روز روی آوانته یک نوع پخش می بندن اگه میشه شما از پخش ماشینت یک عکس بگیر و بزار

rezasx1
28 February 2008, 08:17 AM
/علی اقا فرمایش شما صحیح ولی خدایش کیفیت پخشش خیلی خوبه ودیگه اینکه همرنگ داشبورد
البته اینم بگم که من طرفدار سیستم بستن هم نیسم
ولی نسبت به پخش ماشین قبلیم فولکس گل اینیکی خیلی بالاتره
در مورد سایز لاستیک من مطمئنم که195/60 هستش من خیلی از سایتا رو گشتم و همه متفقالقول همینو تایید کردند
حالا چه جوریه که ایران 185/65 میندازه نمی دونم
لاستیک من کویر بود که واقعا افتضاح بودخود نمیندگی گفت اولین کاری که میکنی تعویض لاستیکه
چیز دیگه که ناراحتم میکنه باطریشه که تره واقعا برازنده این ماشین نیس... در اولین فرصت عوضش میکنم
البته منطقه ما اونقدر سرد نیس ولی..... با این باطری نمشه سر کرد:icon_evil
خیلی دارم سعی میکنم برا ابندی به ماشین زیاد گاز ندم ولی واقعا سخته:icon_eek:
راسی حسن اقا که فیلم کورس با زانتیا رو اخر نذاشت:icon_redf...
ولی من با یکی از دوسام که کمری 2007 قراره بعد اببندی یه دراگ باهاش بزارم(هر چند شاید پررویی باشه)
اگه انجام شد حتما فیلمشو میزارم

Senator
28 February 2008, 01:05 PM
پخشش مثل مال زانتياست. در حد خودش خوب بايد ديد ازش چه انتظاري داريم...

ظبطش اينه؟؟ در ضمن بايد كره اي باشه...[Only registered and activated users can see links]

Moriss
28 February 2008, 02:01 PM
ظبطش اينه؟؟ در ضمن بايد كره اي باشه...[Only registered and activated users can see links]
رو زانتیا هم دیگه این ضبط ها را می بندند ؟؟؟ :icon_ques
در واقع این مدل ضبط که به نظر من اصلا کیفت خوبی نداره الان هم روی آوانته هم روی ریو و هم روی زانتیا می بندند !!:icon_twis

*علی*
28 February 2008, 02:28 PM
/علی اقا فرمایش شما صحیح ولی خدایش کیفیت پخشش خیلی خوبه ودیگه اینکه همرنگ داشبورد
در مورد سایز لاستیک من مطمئنم که195/60 هستش من خیلی از سایتا رو گشتم و همه متفقالقول همینو تایید کردند
لاستیک من کویر بود که واقعا افتضاح بودخود نمیندگی گفت اولین کاری که میکنی تعویض لاستیکه
چیز دیگه که ناراحتم میکنه باطریشه که تره واقعا برازنده این ماشین نیس... در اولین فرصت عوضش میکنم
ولی من با یکی از دوسام که کمری 2007 قراره بعد اببندی یه دراگ باهاش بزارم(هر چند شاید پررویی باشه)

من هم قبول دارم کیفیت پخشش بد نیست و صداش خوبه . من هم روز های اول خیلی راضی بودم .
اما نمیدونی چه باندهای قوی روی این ماشین گذاشتن بانداش اصل هیونداست و واقعا عالی هستن مخصوصا باند های عقب ؟
بعد از اینکه من پخش رو عوض کردم کیفیت صدا به تمام معنا عالی شد . بانداش عالی هستند .
من هم اهل بلند کردن صدا نیستم ( خیلی از وقت ها رادیو گوش میدم ) اما گاهی با همین پخش دابل دین jvc و این باندهای عالی روی خیلی از این سیستم بازها رو کم کردم .

در ضمن کورس با کمری 2007 خیلی هم بلند پروازی و پرویی نیست چون شتاب 0 تا 100 کمری 2400 برابر 8.9 ثانیه است و شتاب صفر تا 100 اوانته 2000 گیربکس معمولی 9.1 ثانیه که اگه قلق دنده عوض کردن دستت باشه راحت میتونی همپاش بری تازه اگه اون ناشی باشه میتونی بگیریش و توجه کن که دنده ها رو تو 4500 rpm عوض کنی نزاری بالاتر بره چون اون موقع مطمئنا میبازی .

El Padrino.
28 February 2008, 04:51 PM

راستش فیلم رو پیدا نمی کنم
حتما دوباره باهاش کورس میزارم و فیلمش رو میدم

mah_safai
2 March 2008, 07:28 AM
با سلام خدمت دوستان
بالاخره آوانته مارو هم تحویل دادن (اتوماتیک)، پخشش هم cd می خوره هم کاست و هم فلش مموری .
چندتا سوال از دوستان دارم :
1- توی دست اندازه ها یک مقدار صدا رو به اتاق منتقل می کنه می خواستم ببینم دوستان تجربه ای در این زمینه دارند؟
البته لاستیکش کویر تایر طرح فالکنه . باد لاستیکاش حدود 45 بود و بعد از کم کردن باد صداش خیلی بهتر شد ولی باز کمی صدا داره
2- شتاب اولیش خیلی خوب نیست و ماشین سنگین به نظر می رسه، قبل از این یک ورنا 1600 اتومامیک داشتیم با اینکه حدود 35 اسب بخار موتورش از آوانته ضعیفتر بود به نظر شتابش با آوانته من فرق محسوسی نداشت
3- مصرف سوختش خیلی بالاست کامپیوترش حدود 15 لیتر نشون میده (حدود 200 کیلومتر باهاش داخل شهر راه رفتم)

می خواستم ببینم دوستان در این زمینه ها تجربه ای دارن و می تونن راهنمایی کنند

*علی*
2 March 2008, 08:46 AM
با سلام خدمت دوستان
بالاخره آوانته مارو هم تحویل دادن (اتوماتیک)، پخشش هم cd می خوره هم کاست و هم فلش مموری .
1- توی دست اندازه ها یک مقدار صدا رو به اتاق منتقل می کنه می خواستم ببینم دوستان تجربه ای در این زمینه دارند؟
البته لاستیکش کویر تایر طرح فالکنه . باد لاستیکاش حدود 45 بود و بعد از کم کردن باد صداش خیلی بهتر شد ولی باز کمی صدا داره
2- شتاب اولیش خیلی خوب نیست و ماشین سنگین به نظر می رسه، قبل از این یک ورنا 1600 اتومامیک داشتیم با اینکه حدود 35 اسب بخار موتورش از آوانته ضعیفتر بود به نظر شتابش با آوانته من فرق محسوسی نداشت
3- مصرف سوختش خیلی بالاست کامپیوترش حدود 15 لیتر نشون میده (حدود 200 کیلومتر باهاش داخل شهر راه رفتم)

انشاء الله مبارک باشه

1 ) باد لاستیکها باید 30 تا 32 باشه نه بیشتر , در صورتی که بیشتر باشه ماشینتون میکوبه ( پس با توجه به مقدار باد ( که میفرمایید 45 بوده ) کاملا عادی است .
به نظر من و همه دوستان بهتره تا لاستیکهاش نو هستن ببرید عوضشون کنید چون لاستیکاش واقعا خشک عمل میکنند و در صورتی که از لاستیکهای خارجی مرغوب و نرم استفاده کنید مطمئنا از نرمی ماشینتون لذت میبرید .

2) اولا بهتره تا ماشینتون هنوز زیر 2500 کیلومتر کار نکرده بهش فشار نیارید و باهاش ترمزگیری شدید و شتابگیری نکنید و سرعتتون رو بالای 90 کیلومتر بر ساعت نبرید .

شتاب آوانته با گیربکس معمولی 9.1 ثانیه برای رسیدن به سرعت 100 km/h است که واقعا در کنار مزدا 3 با شتاب 9 ثانیه و کمری 2007 ( 2400cc ) با 8.9 ثانیه عالی به نظر میرسد .

شتاب آوانته با گیربکس اتوماتیک حدود 10.5 ثانیه است

در ضمن میتوان گفت شتاب آوانته اتوماتیک با ورنا 1600 اتوماتیک چندان تفاوتی ندارد (حدود 0.5 ثانیه شتاب 0 تا 96 آوانته کمتر است و آوانته بهتر عمل میکند)
اما به دلیل اینکه آوانته اتوماتیک وزنش بیشتر از ورنا اتوماتیک است نمیشود توقع چندانی برای بهتر بودن شتاب از آوانته اتوماتیک نسبت به ورنا1600 داشت .

3) در مورد مصرف سوخت اولا بهتره کمی تحمل کنید تا ماشین آبندی بشود و اگر بعد از طی 2000 تا 2500 کیلومتر همین مقدار ماند برای دیاگ زدن بریدش نمایندگی ( در ضمن کامپیوتر سفری در ایاب و ذهاب شهری مقداری خطا داره و در جاده به دقت بالا و خطا صفر میرسه )

El Padrino.
2 March 2008, 11:14 AM
با سلام خدمت دوستان

سلام
مبارک باشه
اگه میشه یک عکس از پخشش بزار
توی دست انداز ها صدا نباید منتقل بشه شاید مال لاستیک باشه و شاید هم فنر برندی ماشینت مشکل داره ولی تا اونجایی که می دونم همه ماشین ها توی پیست خودرو سازی که انواع مانع ها و زمین ها موجود هست تست می شوند و در صورت بروز هر گونه مشکل دوباره ماشین برسی میشه برای مثال یک جا هست که به فاصله هر 10 سانت یک سرعت گیر هست و طول مسیرش زیاده ماشین با سرعت 60 تا اونجا حرکت می کنه که ببینن سر صدا می ده یا نه یک جای دیگه روی سنگ حرکت می کنن و....
شتاب اولیلش خیلی خوب نیست دلیلشم اینه که چون زمانی که شما از حالت سکون حرکت میکنید دنده کاملا درگیر هست و اگه پاتون رو تا ته روی گاز بزارید تا 30 سرعت به کندی میاد بالا و آدم احساس سنگینی میکنه همین باعث میشه شتابش 1 ثانیه زیاد بشه ولی در کل شتابش بد نیست راستش من پشت ورنا 1600 ننشستم نمی دونم شتابش در چه حده
در مورد سوخت من هر کار کردن نتونستم سوخت رو بالای 15 ببرم با دور مورتو 5000 تا 6500 حرکت می کردم ولی دلیل سوخت بالای شما رو میگم
منم ماشین رو زمانی تحویل گرفتم روی 16 بود دلیلشم اینه که ماشین رو زمانی برای تست میربن موتورش خیلی در جا کار می کنه و اونجا هم نسبتا بهش گاز میدن و چون موتور نو هست طبعیه زمان تست موتور یک کار دیگه هم می کنن اینه که موتور رو به یک دستگاه مثل اسکنر وصل می کنن و با ریموت یک دکمه رو می زنن دور موتور برای 1 ثانیه میره روی 8000 البته خود موتور چنین توانی رو نداره بلکه یک کم (نمی دونم چه جوری )تقویتش می کنن شما الان تریپ کام رو ریست کن ببین مصرف پایین میاد یا نه اگه نیومد ببر دیاگ بزنن

azma
2 March 2008, 04:17 PM
راجع به آب بندي يك از نمايندگي ها مي گفت ماشينهاي جديد آبندي نمي خواهد و خودشان كه ماشين را از كارخانه آورده بودن و يا براي شماره بردند با آن 120و 130 هم رفته بودند .الن حدود 500 كار كرده خود من هم گاهي كم حوصلگي مي كنم و 120يا 130 در اتوبان با آن مي روم . نظر شما چيست ؟ مشكلات احتمالي آتي چه خواهد بود ؟البته توي دفترچه راجع به آبندي نوشته ولي نمي دانم چكار كنم ؟ يعني تا حالا خيلي به 'ماشين فشار آمده ؟

azma
2 March 2008, 04:20 PM
راستي اگر بخواهم عكس ضبط ماشين خودم را با دوربين ديجيتال بگيرم و در اينجا براي مشاهده دوستان بگذارم چگونه بايد عمل كنم ؟ لطفا راهنمايي بفرماييد؟

azma
2 March 2008, 04:30 PM
ببخشيد در مورد آب بندي يادم رفت ماشين من اتوماتيك است

*علی*
2 March 2008, 05:22 PM
راجع به آب بندي يك از نمايندگي ها مي گفت ماشينهاي جديد آبندي نمي خواهد و خودشان كه ماشين را از كارخانه آورده بودن و يا براي شماره بردند با آن 120و 130 هم رفته بودند .الن حدود 500 كار كرده خود من هم گاهي كم حوصلگي مي كنم و 120يا 130 در اتوبان با آن مي روم . نظر شما چيست ؟ مشكلات احتمالي آتي چه خواهد بود ؟البته توي دفترچه راجع به آبندي نوشته ولي نمي دانم چكار كنم ؟ يعني تا حالا خيلي به 'ماشين فشار آمده ؟

درسته که اتومبیل های جدید نیاز به آبندی ندارند و دیگه مثل قدیم نیست اما احتیاط کنید بهتره .

El Padrino.
2 March 2008, 09:06 PM
درسته آب بندی نمی خواد
تا حالا هیچ مشکلی برات پیش نیومده اصلا هم بهش فشار نیاوردی مشکلی هم پیش نخواهد آمد من ماشینم 500 تا کار نکرده بود باهاش 160 تا رو رفتم

El Padrino.
2 March 2008, 09:08 PM
راستي اگر بخواهم عكس ضبط ماشين خودم را با دوربين ديجيتال بگيرم و در اينجا براي مشاهده دوستان بگذارم چگونه بايد عمل كنم ؟ لطفا راهنمايي بفرماييد؟

برای عکس گرفتن اول عکس رو بگیر بیار توی کامپیوتر و بعد بروی توی سایت [Only registered and activated users can see links]
کلید بروز رو بزن و بعد برو روی عکس کلیک کن و بعد کلید Upload رو بزن بعد از چند دقیقه 7 الی 8 تا لینک بهت میده که هر کدوم با یک سایز هستند لینک آخر سایز اوریجینال هست همون لینک رو توی سایت قرار بدی ممنون میشم

mah_safai
3 March 2008, 12:33 AM
با تشکر از دوستان
اینم عکس پخش [Only registered and activated users can see links]

mah_safai
3 March 2008, 12:39 AM
دوستان چه مارک لاستیکی رو پیشنهاد می کنند ؟
توجه داشته باشید که بیشتر برام نرمی لاستیک اهمیت داره ؟

یک سوال دیگه هم داشتم ، لاستیک فابریک آوانته های سری اول چه مارکی بوده؟

azma
3 March 2008, 09:58 AM
من حدود 10-15 روز پيش رفتم چراغ برق (اميركبير) مارك تويو لاستيك زياد بود و يك مارك ديگر كه توي همين قسمت تو گفتگوهاي قبلي گفته بودم .البته براي اينكه طمع نكنند و قيمت بالا نگويند چون وقتي مثلا مي گويي سايز 195-60-15 مي خوام مي گويند براي چه ماشيني ، گفتم سمند ولي يك فوشنده مي گفت به جاي 18-65-15 195-60-15 ننداز چون فاق لاستك كوچيك مي شود و 205-60-15 را پيشنهاد مي كرد ولي فابريك آوانته 195-60-15 است گرچه داخل در راننده فشار باد براي هر دو لاستيك را گفته و كارخانه 185-65-15 مي اندازد.مارك تويو را مي گفتند كه نرم است

چه دزگيري براي آوانته پيشنهاد مي كنيد ؟ يك نصاب مي گفت ماجيكار كامل دارم ولي چون استارتر دارد باعث مي شود كه ايموبلايزر آن از كار بيفتد.

*علی*
3 March 2008, 11:20 AM

اگر میخواهید اتومبیل خیلی نرم شود لاستیک بریجستون تمام نخی سایز 195 / 60 بیاندازید البته حتما دقت کنید که حاشیه امنیت سرعت و بار z یا w و یا y باشد.

El Padrino.
3 March 2008, 10:06 PM

لاستیک سری اول کویر تایر بود 185.65R 15 که بسیار افتضاحه هنوز ماشین 15 هزار تا کار نکرده بود ترک ترک شد

من حدود 10-15 روز پيش رفتم چراغ برق (اميركبير) مارك تويو لاستيك زياد بود و يك مارك ديگر كه توي همين قسمت تو گفتگوهاي قبلي گفته بودم .البته براي اينكه طمع نكنند و قيمت بالا نگويند چون وقتي مثلا مي گويي سايز 195-60-15 مي خوام مي گويند براي چه ماشيني ، گفتم سمند ولي يك فوشنده مي گفت به جاي 18-65-15 195-60-15 ننداز چون فاق لاستك كوچيك مي شود و 205-60-15 را پيشنهاد مي كرد ولي فابريك آوانته 195-60-15 است گرچه داخل در راننده فشار باد براي هر دو لاستيك را گفته و كارخانه 185-65-15 مي اندازد.مارك تويو را مي گفتند كه نرم است

چه دزگيري براي آوانته پيشنهاد مي كنيد ؟ يك نصاب مي گفت ماجيكار كامل دارم ولي چون استارتر دارد باعث مي شود كه ايموبلايزر آن از كار بيفتد.

دست به دزدگیرش نزن خوبه فقط شوک سنسور نداره هنوز کسی به سیستم برق اینها وارد نیست اگه یکی بخواد نصب کنه کل سیستم برقش به هم میخوره.

Senator
4 March 2008, 10:28 AM
جدي براي اب بندي بايد اينقد مدارا كرد؟!
من با زانتيا تا 150-160 هم ميرفتم !

El Padrino.
4 March 2008, 10:54 AM
والا منم همین قدر می رفتم دوستان می خوان خیلی دیگه رعایت کنن

اینم به افتخار برو بچ

من راهنمای آوانته رو سیاه کردم البته خودم بلد نبودم علی آقا راهنماییم کردن

rezasx1
4 March 2008, 01:32 PM
از دوستان میخاسم بپرسم لاستیک زیرپایی اصل اوانته چنده ؟
نمایندگی زیر پایی رو میده 25 تومان ... لاستیک اصل صندوق عقب هم میده 25...البته میگه لاستیکش موکتیه!!!
سوال دیگه اینکه .. اوانته وقتی شروع به حرکت کنه درها قفل نمی شن؟یعنی تو ecu تعریف نشده؟
راسی مصرف داخل شهر من در بدترین حالت به12.3 میرسه(با کمی شتاب گیری)...خارج شهر با سرعت ثابت 90 به 6.9 رسیدم
(نمی دونم از نظر اساتید این خوبه؟)
شتاب بالای اوانته واقا وسوسه کننده هست...........

farzan_b1983i
4 March 2008, 06:45 PM
سلام چند تا سوال برام پیش امده !
اول اینکه رنگ قسمت زیر درب کاپوت نرم هست یا زبر(منظور خود درب کاپوت هست)؟ قسمت داخلی در ها چی؟رنگ قسمت پشت درب صندوق عقب چطور؟ ممنون!

راستی یه مشکلی هم دارم اینکه تو سرعت بالا از دور دستگیره باز کننده درها مقداری هوا میاد داخل کسی این مشکل رو داره یا نه؟
لاستیک هم دوستانی که اهمیت میدن سعی کنن یوکوهاما سی درایو سایز 195 و دیواره 60 بگیرن خیلی عالی هست
من پوتنزا گرفتم البته عالیه اما یوکوهاما نرمی بیشتری داره

El Padrino.
4 March 2008, 08:33 PM
از دوستان میخاسم بپرسم لاستیک زیرپایی اصل اوانته چنده ؟
نمایندگی زیر پایی رو میده 25 تومان ... لاستیک اصل صندوق عقب هم میده 25...البته میگه لاستیکش موکتیه!!!
سوال دیگه اینکه .. اوانته وقتی شروع به حرکت کنه درها قفل نمی شن؟یعنی تو ecu تعریف نشده؟
راسی مصرف داخل شهر من در بدترین حالت به12.3 میرسه(با کمی شتاب گیری)...خارج شهر با سرعت ثابت 90 به 6.9 رسیدم
(نمی دونم از نظر اساتید این خوبه؟)
شتاب بالای اوانته واقا وسوسه کننده هست...........

نمی دونم چرا نمایندگی کرمان اینقدر بی حالن نه روکش نه لاستیک زیر پا هیچ وسیله ی جانبی برای آوانته ندارند !!!!!
لاستیک صندوق رو من دنبالشم می خوام بگیرم
برای لاستیک کف از این لاستیک هایی بگیر که مثل تشت هستند و دیواره دارند چون اگه آب یا چیز دیگه ای بریزه روی موکت کف نمیره ولی عیبی که دارند پشتشون صاف هست و راحت روی موکت سر می خودرند
نه زمانی که شروع به حرکت میکنه در ها قفل نمی شوند نباید هم قفل بشه اگه ماشین خدایی نکرده آتش بگیره خیلی خطر ناکه ماتیز هم یک چنین سیستمی داره زمانی که حرکت می کنید خودش در ها رو قفل نمی کنه ولی اگه در ها رو قفل کنید موقع توقف اتوماتیک قفل در ها رو باز می کنه
با سرعت 90 اگه معمولی هست بدون بار اضافی باید به 5 تا 5و5 برسه و اتومات به 6.تا 6.5

El Padrino.
4 March 2008, 08:36 PM
سلام چند تا سوال برام پیش امده !
اول اینکه رنگ قسمت زیر درب کاپوت نرم هست یا زبر(منظور خود درب کاپوت هست)؟ قسمت داخلی در ها چی؟رنگ قسمت پشت درب صندوق عقب چطور؟ ممنون!

راستی یه مشکلی هم دارم اینکه تو سرعت بالا از دور دستگیره باز کننده درها مقداری هوا میاد داخل کسی این مشکل رو داره یا نه؟
لاستیک هم دوستانی که اهمیت میدن سعی کنن یوکوهاما سی درایو سایز 195 و دیواره 60 بگیرن خیلی عالی هست
من پوتنزا گرفتم البته عالیه اما یوکوهاما نرمی بیشتری داره

رنگ داخلی کاپوت که کعلوم نمی شه چون روش صدا خفه کن نصب هست ولی اکه دورش منظورت هست زبره صندوق هم همین طوره ولی دور در ها نرمه (مثل روی در ها )

این مشلک نیست اگه شیشه ها رو ببندید این مشکل دیگه پیش نمیاد علتشم اینه که اگه یک شیشه باز باشه از طرف قرینش (مثلا اگه شیشه راننده باز باشه از در عقب سمت شاگر ) باد میاد . هوا جریان نداره هوا دور میزنه

alimohammadreza
5 March 2008, 02:27 PM
می خواستم بدون هنوز هم تحویل آوانته با تاخیر زیاد انجام می شه؟
اگه کسی این روزها آوانته تحویل گرفته لطفا بگه رسید کامپیوتریش چه زمانی بوده؟

azma
5 March 2008, 03:47 PM
يك سئوال : خار ي كه موكت سقف را در قسمت عقب نزديك شيشيه به سقف سفت مي كند را از كجا گير بياورم .نمايندگي ها ندارند .آيا از نوع مشابه مربوط به ماشين ديگر مي توانم استفاده كنم .اين از شاهكارهاي دست ايراني ( مونتاژ كار)(است كه يادش رفته يك خار را نصب كند.

سه عدد خار است به رنگ طوسي كه به سقف فشرده مي شود

El Padrino.
5 March 2008, 09:40 PM
اگه نمایندگی ندارن مطمن باش جای دیگه هم ندارند ولی بعیده که نمایندگی نداشته باشه من با مورد مشابه بر خورد کردم ولی برای ماتیز مثل خار سقف برای داخل در صندوق میخواستم (قسمت موتور برف پاکن عقب ) نمایندگی داشت
الان یعنی سقف وله ؟ یا فقط یک سوراخ اضافی داره ؟

mah_safai
9 March 2008, 12:20 AM
با سلام خدمت دوستان

با سلام
لاستیکهاشو با R15 185/68 مارک HANKOOK عوض کردم ، صداش تقریبا قطع شده .
شتابش شاید یک کم بهتر شده
مصرفش به حدود 13.5 رسیده

El Padrino.
9 March 2008, 07:04 PM
ماشین رو چه کار کردی که اینجوری شده ؟البته به ترافیک هم بستگی داره ولی خوب بازم زیاده

El Padrino.
9 March 2008, 10:45 PM
اجب تعادلی داره این رخش ما ( آوانته) !!!!!!!!!!!!! تا امروز فکر نمی کرم تا این حد تعادلش خوب باشه !!! امروز با یک دریفت نا خود آگاه میزان تعادل نسبیش دستم اومد:icon_twis:icon_sad::icon_arro
ببخشید طوری آدرس میدم که دوستان کرمانی کاملا متوجه بشن

امروز از توی هزار و یک شب وارد میدان کوثر شدم و قصد داشتم یک دور دور میدان بزنم و دوباره برم توی هزار و یک شب . میدان کوثر میدان بیضی شکل هست 2 تا پیچ تند داره و یعضی جاهاش صافه (پیچ نداره) میدان خیلی بزرگی هست (بزگ ترین میدان کرمان هست ) قربون این مهندس های شهرداری هم برم شیب این میدان رو برعکس دادند !!!!
من وارد میدان شدم گاز رو گرفتم در یک لحظه (گلاب به روتون ) حس خریت بر من غلبه کرد و حس بلاهت هم اونو یاری کرد گفتم می خوام بدون ترمز همین جوری که دارم گاز میدم از این پیچ تند (ورودی بلوار نصر که دقیقا روبروی هزار و یک شب هست ) بپیچم :cool_phalls_21:!! گل کار های میدان رو هم آب داده بودند اطراف میدان کاملا خیس بود با سرعت 80 تا (خدا شاهده) پیچیدم ماشین خیلی راحت پیچید اصلا هم احساس از تعادل خارج شدن رو نداشتم رسیدم به جار صافش فرمون رو صاف کردم ولی ماشین صاف نشد :icon_twisو همچنان داشت می پیچید (با سرعت 80 تا به بالا ) در اون لحظه اصلا احساس بر هم خوردن تعادل رو نداشتم انگار فرمون به طور کلی خلاص شده بود زدم روی ترمز (ضربات ABS رو احساس میکردم) داشتم به سینه میرفتم توی جدول ها با سرعتی که من داشتم حتما پرواز می کردم و دوباره توی هزار و یک شب فرود می اومدم (یعنی نصف میدان رو هوایی میرفتم)فرمون رو یک بار تا آخر به سمت راست دادم ماشین 120 درجه چرخید دوباره تا ته با چپ دادم (خیلی راحت بود چون چرخ های جلو روی زمین بند نبودند ) خلاصه با ترمز زدن و پیچوندن فرمون ماشین دوباره به حالت تعادل رسید . به راه خودم ادامه دادم (قصه ی ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید )
الان که فکر می کنم میبینم دریقتی زدم که حرفه ای ترین راننده ها هم نمی تونستند بزنن جالب بود اصلا احساس کج شدن و یا بر هم خوردن تعادل نداشتم ولی خدا رحم کرد وگر نه الان از توی آسمون می اومدم توی پی هالز :121:188::153:
من یک بار دیگه مشابه این کار رو با ماتیز کرده بودم گر چه اون بار پیچ 45 در جه بود ولی 2 دور داخل ماشین چرخیدم ([Only registered and activated users can see links])

دوستان هم شهری حتما محل دریقت زدن من رو برن ببینن ولی خواهشی دارم اینه که مثل من وسوسه تعادل ماشین نشید !!!

Senator
9 March 2008, 11:50 PM
اجب تعادلی داره این رخش ما ( آوانته) !!!!!!!!!!!!! تا امروز فکر نمی کرم تا این حد تعادلش خوب باشه !!! امروز با یک دریفت نا خود آگاه میزان تعادل نسبیش دستم اومد:icon_twis:icon_sad::icon_arro

امروز از توی هزار و یک شب وارد میدان کوثر شدم و قصد داشتم یک دور دور میدان بزنم و دوباره برم توی هزار و یک شب . میدان کوثر میدان بیضی شکل هست 2 تا پیچ تند داره و یعضی جاهاش صافه (پیچ نداره) میدان خیلی بزرگی هست (بزگ ترین میدان کرمان هست ) قربون این مهندس های شهرداری هم برم شیب این میدان رو برعکس دادند !!!!
من وارد میدان شدم گاز رو گرفتم در یک لحظه (گلاب به روتون ) حس خریت بر من غلبه کرد و حس بلاهت هم اونو یاری کرد گفتم می خوام بدون ترمز همین جوری که دارم گاز میدم از این پیچ تند (ورودی بلوار نصر که دقیقا روبروی هزار و یک شب هست ) بپیچم :cool_phalls_21:!! گل کار های میدان رو هم آب داده بودند اطراف میدان کاملا خیس بود با سرعت 80 تا (خدا شاهده) پیچیدم ماشین خیلی راحت پیچید اصلا هم احساس از تعادل خارج شدن رو نداشتم رسیدم به جار صافش فرمون رو صاف کردم ولی ماشین صاف نشد :icon_twisو همچنان داشت می پیچید (با سرعت 80 تا به بالا ) در اون لحظه اصلا احساس بر هم خوردن تعادل رو نداشتم انگار فرمون به طور کلی خلاص شده بود زدم روی ترمز (ضربات ABS رو احساس میکردم) داشتم به سینه میرفتم توی جدول ها با سرعتی که من داشتم حتما پرواز می کردم و دوباره توی هزار و یک شب فرود می اومدم (یعنی نصف میدان رو هوایی میرفتم)فرمون رو یک بار تا آخر به سمت راست دادم ماشین 120 درجه چرخید دوباره تا ته با چپ دادم (خیلی راحت بود چون چرخ های جلو روی زمین بند نبودند ) خلاصه با ترمز زدن و پیچوندن فرمون ماشین دوباره به حالت تعادل رسید . به راه خودم ادامه دادم (قصه ی ما به سر رسید کلاغه به خونش نرسید )
الان که فکر می کنم میبینم دریقتی زدم که حرفه ای ترین راننده ها هم نمی تونستند بزنن جالب بود اصلا احساس کج شدن و یا بر هم خوردن تعادل نداشتم ولی خدا رحم کرد وگر نه الان از توی آسمون می اومدم توی پی هالز :121:188::153:
من یک بار دیگه مشابه این کار رو با ماتیز کرده بودم گر چه اون بار پیچ 45 در جه بود ولی 2 دور داخل ماشین چرخیدم ([Only registered and activated users can see links])

دوستان هم شهری حتما محل دریقت زدن من رو برن ببینن ولی خواهشی دارم اینه که مثل من وسوسه تعادل ماشین نشید !!!
نكنيد اين كارارو:icon_ques اگه يه ماشين ديگه ميومد يا يه آدم اونجا بود اونوقت چي؟! گرچه ميدونم جو كاريشم نميشه كرد ولي بايد تمرين كنيم كه بتونيم خودمونو كنترل كنيم! :icon_cool
(چون خودم يه بار سر همين به قول شما خريت ها نزديك بود يه نفرو زير كنم:124:!!!)

rezasx1
10 March 2008, 11:34 AM
واقعا حسن اقا راست میگند...
تو این مدت کوتاه چیزی که در رانندگی اوانته برام بیش از بقیه جلب توجه کرد...هندلینگ و ترمز فوق العادش هست
من البته یه بار باهاش 170 رفتم و چون پلیس جلومو گرفت :icon_neutو مجبور شدم در جا باستم ... ماشین نه کله کرد نه حتی
یه ذره منحرف شد
نکته دیگه اینکه موتور اینقدر قویه که لا زم نیست داخل شهر دور موتور رو از3000 بیشتر ببریم(من خیلیم کم شتاب نمیرم)
مصرف داخل شهر من بین 9 تا 10متغیره
راسی یه چیز جالب اگه لازم شد کورس بزارین اصلا از دنده 5 استفاده نکنین...چون دنده 4 با دور موتور2250 سرعت رو 70 هست با یه تناسب میشه حساب کرد توی دور موتور 6500 سرعت به 202 میرسه:icon_twis

azma
10 March 2008, 12:35 PM
اگه نمایندگی ندارن مطمن باش جای دیگه هم ندارند ولی بعیده که نمایندگی نداشته باشه من با مورد مشابه بر خورد کردم ولی برای ماتیز مثل خار سقف برای داخل در صندوق میخواستم (قسمت موتور برف پاکن عقب ) نمایندگی داشت
الان یعنی سقف وله ؟ یا فقط یک سوراخ اضافی داره ؟
يكي خالي بود چند نمايندگي سر زدم و نداشتند ولي يك لوازم يدكي فروش هيوندا به رنگ مشكي آن را داشت دانهاي 500 تومان كه اجالتا تهيه كردم اتفاقا بد هم نشد.يك سئوال ديگر براي بالانس درجاي چرخها بايد قالپاق را باز كنند .؟و لاستيك بارز خوب بالانس مي شود يا نه ؟

azma
10 March 2008, 12:36 PM
يك سئوال ديگر . در سرويس اوليه معمولا چه كارهايي انجام مي دهند .آيا چراغها را نيز تنظيم مي كنند ؟ به نظر من نسبت به سمند نور آنها كمتر است ؟

Senator
10 March 2008, 01:50 PM
يك سئوال ديگر . در سرويس اوليه معمولا چه كارهايي انجام مي دهند .آيا چراغها را نيز تنظيم مي كنند ؟ به نظر من نسبت به سمند نور آنها كمتر است ؟
نور چراغ بستگي به فرم كاسه داره .مثلن نور 206 به دليل كاسش از خيلي از ماشينا بيشتر...

nojex
10 March 2008, 02:04 PM

فقط میشه گفت اینبار بخت با شما یار بوده . دوست خوبم آوانته برای این گونه مانور های سنگین طراحی نشده . نه تنها آوانته سایر خودرو های این گروه هم همینطور . شما نباید انتظار یک bmw سری 3 رو داشته باشید . از نوشته شما مشخصه شما under steer داشتید . وقتی شما سرعتتون زیاده و خودرو دیفرانسیل جلو هست باید هم به راحتی بچرخید و این اشکال طراحی سیستم هیدرولیکه . سیستم های سفت کننده فرمان در سرعت بالا به همین دلیل طراحی شده . چون شما بدون توجه به سرعتتون فرمون رو منحرف می کنید اما بعد از دور زدن محور عقب ماشین به علت اینرسی دورانی پدید امده حرکت دورانیش رو ادامه میده و به قولی در میره ! شما هم احساس معلق شدن ندارید اما اگه خدایی نکرده حتی یک چاله کوچک در اسفالت به وجود اومده باشه یک فاجعه اتفاق می افته !
تنها چیزی که شما رو نجات داده پهن بودن مسیر و abs بوده که جلوی قفل شدن چرخ های عقب رو گرفته و فرمون به موقع شما و شانس بسیار زیاد که هر خودروی دیگه ای با این مشخصات بود همین اتفاق می افتاد

بهتره خیابان رو با پیست اشتباه نگیریم تا شاهد صحنه های دلخراش هم نباشیم

rezasx1
10 March 2008, 02:09 PM
برا ما که تو سرویس اولیه نمایندگی رسما اعلام کرد کاری نمی کنیم... گفت فقط مهر میزنیم
ولی احتمالا اگه مشکلی داشته باشی موظفن برطرف کنند
در مورد لاستیک مال من کویر بود که واقعا افتضاح بود و بعد از تعویض لاستیک اختلافش کاملا محسوس بود ولی بارز رو نمیدونم ولی منطقیه که لاستیک رو عوض کنی... توبالانس درجا لازم نیست قالپاق باز شه
ولی از چند تا اپاراتی پرسیده بودم بالانس درجا رو زیاد تایید نمی کردند
موفق باشید

*علی*
10 March 2008, 03:53 PM
فقط میشه گفت اینبار بخت با شما یار بوده . دوست خوبم آوانته برای این گونه مانور های سنگین طراحی نشده . نه تنها آوانته سایر خودرو های این گروه هم همینطور . شما نباید انتظار یک bmw سری 3 رو داشته باشید . از نوشته شما مشخصه شما under steer داشتید . وقتی شما سرعتتون زیاده و خودرو دیفرانسیل جلو هست باید هم به راحتی بچرخید و این اشکال طراحی سیستم هیدرولیکه . سیستم های سفت کننده فرمان در سرعت بالا به همین دلیل طراحی شده . چون شما بدون توجه به سرعتتون فرمون رو منحرف می کنید اما بعد از دور زدن محور عقب ماشین به علت اینرسی دورانی پدید امده حرکت دورانیش رو ادامه میده و به قولی در میره ! شما هم احساس معلق شدن ندارید اما اگه خدایی نکرده حتی یک چاله کوچک در اسفالت به وجود اومده باشه یک فاجعه اتفاق می افته !
تنها چیزی که شما رو نجات داده پهن بودن مسیر و abs بوده که جلوی قفل شدن چرخ های عقب رو گرفته و فرمون به موقع شما و شانس بسیار زیاد که هر خودروی دیگه ای با این مشخصات بود همین اتفاق می افتاد

بهتره خیابان رو با پیست اشتباه نگیریم تا شاهد صحنه های دلخراش هم نباشیم

nojex عزیز عذر میخوام .
منظور شما از ( با این مشخصات ) کدام مشخصات است ؟

El Padrino.
10 March 2008, 06:15 PM
نكنيد اين كارارو:icon_ques اگه يه ماشين ديگه ميومد يا يه آدم اونجا بود اونوقت چي؟! گرچه ميدونم جو كاريشم نميشه كرد ولي بايد تمرين كنيم كه بتونيم خودمونو كنترل كنيم! :icon_cool
(چون خودم يه بار سر همين به قول شما خريت ها نزديك بود يه نفرو زير كنم:124:!!!)

نمی خواستم این جوری بشه اگه می دونمستم ماشین سر می خوره عمرا چنین کاری رو میکردم ولی به قول دوستان بخت یارم بود به ماشین یا عابری نزدم

يكي خالي بود چند نمايندگي سر زدم و نداشتند ولي يك لوازم يدكي فروش هيوندا به رنگ مشكي آن را داشت دانهاي 500 تومان كه اجالتا تهيه كردم اتفاقا بد هم نشد.يك سئوال ديگر براي بالانس درجاي چرخها بايد قالپاق را باز كنند .؟و لاستيك بارز خوب بالانس مي شود يا نه ؟

شما اگه بخواهید چرخ رو باز کنید قالپاق هم باید باز بشه قالپاق آوانته اصلا دورش فنز نداره فقط چند تا خار داره تکیه گاه اصلیش پیچ ها تایر هستند

برای ما که
1-دیاگ زدن به منظور اطمینان از سالم بودن تجهیزات مثل ایربگ و ای بی اس و....
2-چک کردن روغن موتور
3- چک کردن روغن گیربکس (کار همیشگی
4-چک کردن آب رادیاتور (کار همیشگی
5-پر کردن مخزن شیشه شور (کار همیشگی
6-تست موتور
7-آچار کشی ماشین (زیر بندی ماشین)

nojex
10 March 2008, 10:45 PM
nojex عزیز عذر میخوام .
منظور شما از ( با این مشخصات ) کدام مشخصات است ؟

خواهش می کنم

منظور بنده وجود سیستم abs و ترمز - سایز و وزن و همینطور مسیر حادثه بود

rezasx1
10 March 2008, 11:35 PM
برای ما که
1-دیاگ زدن به منظور اطمینان از سالم بودن تجهیزات مثل ایربگ و ای بی اس و....
2-چک کردن روغن موتور
3- چک کردن روغن گیربکس (کار همیشگی
4-چک کردن آب رادیاتور (کار همیشگی
5-پر کردن مخزن شیشه شور (کار همیشگی
6-تست موتور
7-آچار کشی ماشین (زیر بندی ماشین)
با این حساب نمایندگی ما حسابی داره ک.تاهی میکنه ... البته به ما گفت تو 2000 تا کاری نمی کنه
یه سوال داشتم:
ماشین من وقتی روشن میکنم چراغ کمربند رو پنل چند تا چشمک میزنه بعدش خاموش میشه ...حتی اگه کمربند نبسته باشم...؟؟؟
البته بنظرم روز اول درست عمل میکرد... فکر میکنید این مشکل با دیاگ حل میشه؟

Moriss
10 March 2008, 11:41 PM
با این حساب نمایندگی ما حسابی داره ک.تاهی میکنه ... البته به ما گفت تو 2000 تا کاری نمی کنه
یه سوال داشتم:
ماشین من وقتی روشن میکنم چراغ کمربند رو پنل چند تا چشمک میزنه بعدش خاموش میشه ...حتی اگه کمربند نبسته باشم...؟؟؟
البته بنظرم روز اول درست عمل میکرد... فکر میکنید این مشکل با دیاگ حل میشه؟
نه مال من هم همین طور هست

El Padrino.
10 March 2008, 11:43 PM
نه این مشکل رو همه دارن
این سیستم علاوه بر چراغ آلارم هم داشته که متاسفانه موقع مونتاژ قطعش کردند چراغ هم بعد از چند ثانیه خاموش میشه حتما زمان مونتاژ پیش خودشون گفتند ایرانی ها می افتن توش می خوان قطعش کنن می زنن یک چیز دیگه رو خراب می کنن

راسی یه چیز جالب اگه لازم شد کورس بزارین اصلا از دنده 5 استفاده نکنین...چون دنده 4 با دور موتور2250 سرعت رو 70 هست با یه تناسب میشه حساب کرد توی دور موتور 6500 سرعت به 202 میرسه:icon_twis
با دنده 4 حد اکثر 192 تا میره ( علی آقا aqz با ضرایب دنده حساب کردند) درسته که آوانته توی سرعت های پایین دور موتور کمه و شتاب سریع میگیره ولی دور موتور دور میاد بالا و به همون نسبتی که سرعت میره بالا دور موتور هم سریع تر پر میشه اگه دقت کرده باشید با دنده 5 170 تا رو با دور 4000 میره و 210 تا رو با دور موتور 5200 با این حساب بیشتر از 230 تا 235 بیشتر نمی تونه بره

rezasx1
11 March 2008, 12:52 PM
از دو ستان با تجربه در مورد اوانته سوال داشتم...
از چه سرعتی رو دنده 5 بزاریم که بهترین مصرف سوخت رو داشته با شیم وبه موتور هم فشار نیاد؟
اگه همه دنده ها رو بگین ممنون میشم

El Padrino.
11 March 2008, 07:16 PM
منم کلید فلاشر رو سیاه کردم البته در این عکس چون دوربین فلاش زد مقداری رنگ زیر مشخص میشه

از دو ستان با تجربه در مورد اوانته سوال داشتم...
از چه سرعتی رو دنده 5 بزاریم که بهترین مصرف سوخت رو داشته با شیم وبه موتور هم فشار نیاد؟
اگه همه دنده ها رو بگین ممنون میشم

اتوماتیک که تازه توی مسیر صاف روی 100 تا میزنه 4
ولی برای رفتن به 5 سعی کنید قبل از 140 برید

Asghar.a
15 March 2008, 11:27 AM
با سلام به دوستان
الان كسي قيمت اوانته معمولي رو داره؟
و رنگ ذغالي موجود هست؟

azma
15 March 2008, 11:31 AM
نمايندگي مي گفت مديم 25 ميليون (2106) تو روز نامه آگهي زده بود.

Asghar.a
15 March 2008, 11:37 AM
حالا داداش رنگ ذغالي چي ؟
اصلا از اين رنگ كرمان خودرو ميزنه؟

El Padrino.
15 March 2008, 01:08 PM
با سلام به دوستان
الان كسي قيمت اوانته معمولي رو داره؟
و رنگ ذغالي موجود هست؟

اتفاقا دیروز یک آوانته توی یک نمایشگاه دیدم
رنگش نقره ابی بود . دنده معمولی . 56 هزار تا کارکرده بود.گلگیر شاگردش رنگ داشت . سپر عقبش ضربه خورده بود ورنگ هاش ریختخ بود مدل 85 میداد 20 تومن

El Padrino.
15 March 2008, 01:12 PM
بله رنگ ذغالی رو میزنن ولی کمه اگه از کارخونه بخرید شاید بهتون بدن

Asghar.a
15 March 2008, 04:20 PM
دوست عزيز منظورتون از كارخونه يعني همون ثبت نام تو نمايندگيه يا اين كه بايد كرمان مراجعه كنم؟

karash501
15 March 2008, 05:49 PM
با دنده 4 حد اکثر 192 تا میره ( علی آقا aqz با ضرایب دنده حساب کردند) درسته که آوانته توی سرعت های پایین دور موتور کمه و شتاب سریع میگیره ولی دور موتور دور میاد بالا و به همون نسبتی که سرعت میره بالا دور موتور هم سریع تر پر میشه اگه دقت کرده باشید با دنده 5 170 تا رو با دور 4000 میره و 210 تا رو با دور موتور 5200 با این حساب بیشتر از 230 تا 235 بیشتر نمی تونه بره
وقتی سرگاز راه برین هم بازم تو 100تا میره 4؟

El Padrino.
15 March 2008, 09:41 PM
دوست عزيز منظورتون از كارخونه يعني همون ثبت نام تو نمايندگيه يا اين كه بايد كرمان مراجعه كنم؟
نه منظورم ثبت نام يا تحويل فوري است (البته اگه باشه )

وقتی سرگاز راه برین هم بازم تو 100تا میره 4؟

نه در حالتي كه عادي شتاب بگيريد (دور موتور 3000 تا 3500 )وگر نه روي دور 2000 هم دنده رو عوض ميكنه

ali_206_2007
15 March 2008, 11:49 PM
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])

El Padrino.
16 March 2008, 06:59 PM
خیلی کارت درسته دوست عزیز !!!!!
ولی چرا دور موتور اینقدر بالاست ؟ ماشین چند تا سر نشین داشت ؟ صندوق هم پر بود ؟ بی زحمت محلی که در اون این عکس رو گرفتید بگید .
خیلی ممنون

Asghar.a
16 March 2008, 08:59 PM
دوستان من امروز قيمت اوانته معمولي رو گرفتم:
همونطور كه دوستمون گفته بود نمايندگي 2601 ميگفت 25.2 ميليون اما يكي ديگه گفت 23.8 ميليون!!!!
اين تفاوت قيمت ناشي از چيه ؟ ميتونه تفاوت تو مثلا گارانتي يا امكانات باشه ؟

Moriss
16 March 2008, 09:27 PM
خیلی کارت درسته دوست عزیز !!!!!
ولی چرا دور موتور اینقدر بالاست ؟ ماشین چند تا سر نشین داشت ؟ صندوق هم پر بود ؟ بی زحمت محلی که در اون این عکس رو گرفتید بگید .
خیلی ممنون
el padrino درست میگه چرا اینقدر دور موتور زیاد هست ؟ اینطور که دوستان نوشتند فکر می کردم دور موتور حدودا 4500 باشه نه 5500

El Padrino.
16 March 2008, 11:48 PM
190 تا رو با دور 4000 رفتیم (ماشین 5 تا سر نشین داشت +60 کیلو بار ) ولی خوب این طبیعیه که در سرعت های بالا دور موتور بیشتر از سرعت بالا میره
این عکس سرعتش 5 تا بیشتره و دورش 500 تا کمتره ولی خوب فقط 2 تا سرنشین داره احتمالا ماشین دوستمون پر بوده

احمدLX
17 March 2008, 11:45 PM
ضرايب گیربکس که با کم یا زیاد شدن سرنشین که تغییر نمیکنه شما در هر وضعیتی که با خودرو حرکت کنید ضریب گیربکس همونی هست که بوده

Moriss
18 March 2008, 08:34 AM
ضرايب گیربکس که با کم یا زیاد شدن سرنشین که تغییر نمیکنه شما در هر وضعیتی که با خودرو حرکت کنید ضریب گیربکس همونی هست که بوده
نه اما از لحاظ وزن سرنشینان و باری که ماشین حمل می کنه تفاوت می کنه

El Padrino.
18 March 2008, 09:09 AM

مشخصه که ضرایب تغییر نمی کنه کسی هم چنین حرفی رو نزد ما گفتیم احتمالا ماشین سنگین بوده و این امر باعث شده دور موتور از حالت عادی بیشتر باشه که کاملا هم طبیعیه

ALIAL
18 March 2008, 09:31 AM
نه اما از لحاظ وزن سرنشینان و باری که ماشین حمل می کنه تفاوت می کنه

سلام
اگر با زیاد شدن بار ماشین یا حرکت در سربالایی دور موتور نسبت به سرعت ، بالاتر از حد معمول قرار بگیره ، دلیل اصلی رو در هرزگردی کلاچ پیدا کنید. به دلیل ضعیف شدن فنرهای کلاچ ، نازک شدن صفحه یا هر مسئله دیگری که اجازه میده که دیسک و صفحه روی هم هرزگردی داشته باشند.
موفق باشید.:icon_cool

El Padrino.
18 March 2008, 09:51 AM
فرمایش شما کاملا درسته ولی اگه عکسی رو که من قرار دادم و عکس دوستمون مقایسه کنیم و. اگه فرض کنیم که در عکس دوستمون ماشین پر بوده باشه و در دومی خالی پس این مقدار دور موتور طبیعیه شاید هم در سر بالایی بوده

El Padrino.
18 March 2008, 04:55 PM
این یک عکس از رینگ اسپرت اوریجینال آوانته که یکی از دوستان انداخته بود

اینم عکس یک آوانته اسپرت شده در ایران (تمامی قطعات توسط نمایندگی وارد شده )

خدا وکیلی این کنسول زشته ؟؟؟

اینم 2 تا عکس که امروز گرفتم

Asghar.a
18 March 2008, 07:20 PM
دوست عزيز اين رينگها رو الان توي نمايندگيها ميشه گير اورد؟ قيمتش چنده؟
در ضمن اين رينگها براي گارانتي ماشين مشكل ايجاد نميكنه؟ ممنون...

El Padrino.
18 March 2008, 09:12 PM
بله این رینگ و لاستیک رو خود کارخونه وارد می کنه + همه لوازم اسپرتی اعم از چراغ جلو .جلو پنجره. بال عقب و....
رینگ 2 نمونه هست 15 اینچی (که عکسشو گذاشتم ) و 17 اینچی هر دو یک قیمت دارند دونه ای 80 تومن با لاستیک مخصوصش 860 تومن میشه (5 تا تایر)

فکر نکم برای گارانتی مشکل ایجاد کنه چون اوریجینال آوانته هست

Moriss
19 March 2008, 12:36 AM
قیمت بال عقب رو کسی داره؟
راستی کسی عکسی از این ماشین با بال عقب نداره ؟

karash501
19 March 2008, 02:51 PM
بله این رینگ و لاستیک رو خود کارخونه وارد می کنه + همه لوازم اسپرتی اعم از چراغ جلو .جلو پنجره. بال عقب و....
رینگ 2 نمونه هست 15 اینچی (که عکسشو گذاشتم ) و 17 اینچی هر دو یک قیمت دارند دونه ای 80 تومن با لاستیک مخصوصش 860 تومن میشه (5 تا تایر)

فکر نکم برای گارانتی مشکل ایجاد کنه چون اوریجینال آوانته هست
دونه ای 80 تومن؟خیلی خوبه قیمتش...عکس از چراغ اسپورتش ندارین؟

El Padrino.
19 March 2008, 11:14 PM
دونه ای 80 تومن؟خیلی خوبه قیمتش...عکس از چراغ اسپورتش ندارین؟

بله دونه ای 80 تومن

چراغ اسپرت همینیه که عکسشو گذاستم (دوری چراغ به جای طوسی کروم شده )

البته چراغ عقب هم داره اسپرت نیست فقط مه شکن نداره که عکس هاش توی همین تاپیک هست

El Padrino.
24 March 2008, 01:41 PM
امروز افتادم توی دزدگیر آوانته
جدا یک دزدگیر قوی و عالی هست فقط یک شوک سنسور کم داره
اولا (فکر کنم قبلا گفتم ) روی شیشه ها زده سیستم امنیتی هیوندای! از برق کار نمایندگی پرسیدم که چیه ؟ گفت فکر کنم اگه شیشه بشکنه دزدگیر فعال میشه در این صورت احتیاجی به شوک سنسور نیست !!!
دزدگیر رو روشن کردم در رو با سوییچ باز کردم ماشین حدود 1 دقیقه آژیر زد بعد سوییچ رو بردم داخل استارت هر کار کردم ماشین روشن نشد!!!! موقع رفتن به داخل ماشین در رو بستم به محض این که در رو باز کردم دوباره دزدگیر فعال شد و خلاصه تا دزدگیر رو با ریموت خاموش نکردم ماشین روشن نشد !!!!

امروز زیر ماشین هم رفتم دیدم علاوه بر چرخ های جلو چرخ های عقب هم از زیر استرس بار دارند !!!!! دوستان آوانته سوار حتما چک کنند .

azma
26 March 2008, 08:59 AM
امكان دارد لطفا عكس استرس بار جلو و عقب را براي مشاهده بگذاريد؟در ضمن به نظر من نور چراغها به نسبت سمند كمتر است آيا امكان تقويت و يا تعويض لامپ هست ؟ نظر شما براي پر نور تر كردن چراغها چيست ؟

El Padrino.
26 March 2008, 12:43 PM
به نظر من نورش مناسبه اگر می خواهید نور را بیشتر کنید می توانید از لامپ های زنون استفاده کنید

برای عکس حتما ماشین رو یک روز می برم برای سرویس روی چاله بردمش ازش عکس میگیرم و عکس میگیرم همینجوری خیلی سخته

Asghar.a
26 March 2008, 11:21 PM
كار اين استرس بار چيه؟

El Padrino.
27 March 2008, 07:06 AM
تعادل در سر پیچ ها و تقویت استحکام شاسی

rezasx1
27 March 2008, 12:16 PM
سال نو را به همه دوستان تبریک میگم...تو این ایام فرصتی شد که اوانته رو یه کم تست کنم...البته نشد تو سرعت خیلی تست بشه ولی ثباتش تو سرعت بالا(190) واقن عالیه و اصلن نشون نمیده داری سرعت میرییه جلو پنجره رادیات رو یه اوانته دیدم که واقن عاشقش شدم که البته تو عکسای دوستمون El Padrino هم بوده میخام ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم پیدا کنم یا ادرس یا تلفن... و قیمتش چنده ..ممنون میشم

rezasx1
27 March 2008, 04:11 PM

El Padrino.
28 March 2008, 12:23 AM
سال نو را به همه دوستان تبریک میگم...تو این ایام فرصتی شد که اوانته رو یه کم تست کنم...البته نشد تو سرعت خیلی تست بشه ولی ثباتش تو سرعت بالا(190) واقن عالیه و اصلن نشون نمیده داری سرعت میرییه جلو پنجره رادیات رو یه اوانته دیدم که واقن عاشقش شدم که البته تو عکسای دوستمون El Padrino هم بوده میخام ببینم کسی میتونه راهنمایی کنه چطور میتونم پیدا کنم یا ادرس یا تلفن... و قیمتش چنده ..ممنون میشم

نمایندگی ها دارند قیمتشم من چند وقت پیش پرسیدم گفت حدود 50 تومن

*علی*
28 March 2008, 12:16 PM
با عرض سلام و تبریک سال نو به همه دوستان

دوستان من امروز قيمت اوانته معمولي رو گرفتم:
همونطور كه دوستمون گفته بود نمايندگي 2601 ميگفت 25.2 ميليون اما يكي ديگه گفت 23.8 ميليون!!!!
اين تفاوت قيمت ناشي از چيه ؟ ميتونه تفاوت تو مثلا گارانتي يا امكانات باشه ؟

دیروز یک سری زدم به نمایندگی هیوندای ( مشهد ( پاکروان )) مسخواستم یه دیاگ رو ماشین بزنه .
آوانته سفید گیربکس معمولی تحویل فوری میداد 25.5 میلیون تومان ( فقط رنگ سفید هم داشت )

به نظر من چراغهای خود ماشین که داخلشون طوسی خیلی جذاب تر از این کرومی ها هستند .

چند روز پیش خیلی حالم گرفته شد به خودم گفتم اینقدر پول بدی بابت ماشین بعد باید با سرعتی بری که پیکان مدل 60 میره :
چند روز پیش که از کرمان به طرف مشهد میامدم پلیس راه دو بار به علت سرعت غیر مجاز متوقفم کرد و حتی بار دوم میخواست گواهینامه منو توقیف کنه حالا جالبه بار اول سرعت 118 کیلومتر بر ساعت بود که میبایست حداکثر 95 تا میبود .
و بار دوم 143 کیلومتر بر ساعت که چون تو آزاد راه بودم میبایست حداکثر 120 تا میبود .
و 40000 تومان رفت تو پاچمون

rezasx1
29 March 2008, 12:21 AM
چند روز پیش خیلی حالم گرفته شد به خودم گفتم اینقدر پول بدی بابت ماشین بعد باید با سرعتی بری که پیکان مدل 60 میره :
چند روز پیش که از کرمان به طرف مشهد میامدم پلیس راه دو بار به علت سرعت غیر مجاز متوقفم کرد و حتی بار دوم میخواست گواهینامه منو توقیف کنه حالا جالبه بار اول سرعت 118 کیلومتر بر ساعت بود که میبایست حداکثر 95 تا میبود .
و بار دوم 143 کیلومتر بر ساعت که چون تو آزاد راه بودم میبایست حداکثر 120 تا میبود .
و 40000 تومان رفت تو پاچمون
واقعا این موضوع نامردیه...معلوم نیست این قانون رو از کجا دراوردن
اخه یه پیکان تو 95 یا 120 هم امنیت نداره...ولی اوانته وامثال این ماشینا واقن امنند...
ولی من بالاخره تو یه فرصت کوچیک تونسم 190 تا رو اونم فقط تو یه لحظه برم
علی اقا واقن درکت میکنم

nojex
29 March 2008, 03:32 AM
دوستان لطفا موضوع تاپیک رو منحرف نکنید . اینجا تاپیک بحث در مورد اوانته هست

mah_safai
30 March 2008, 10:23 AM
با سلام و تبریک سال نو خدمت دوستان
تو تعطیلات عید فرصتی پیش اومد با آوانته پدرم مسافرت بریم مسیر رفت و برگشت جاده هراز بود ، من قبلا چندین بار با ماشین خودم(206 تیپ 2) این مسیرو رفته بودم مطالبی رو که به نظرم رسید خدمتتون عرض میکنم، راستی یادم رفت بگم آوانته مون اتوماتیکه و حدود 1000 کیلومترم کار کرده سرنشینامونم 5 نفر بودند و صندوق هم پر بود
- در کل ماشین به نظرم خیلی نرم و راحت بود
- از نظر فضای داخل و صندلیها هم خوب و راحت بود به غیر از صندلی وسط که در مسیرهای طولانی خسته کننده است
- از نظر موتور و گیربکس با توجه به قدرت 140 اسبی انتظار بیشتری ازش داشتم، مثلا تو سرعت حدود 40 تا 60 موقع سبقت تو سربالایی ها به موقع دنده معکوس نمیداد. من قبلا هم با ماشین اتوماتیک (206 تیپ 4، ماشین قبلی پدرم )این مسیر رو رفته بودم به نظرم عکس العملهای اون بهتر بود
- از نظر تعادل ماشین توی مسیر های صاف ماشین به نظرم خیلی خوب اومد، ولی توی پیچها با اون تعلیق و فرمان نرمش یک کمی منو می ترسوند، احساس خیلی خوبی باهاش نداشتم، توی پیچها با 206 احساس بهتری دارم
- مصرفشم تو رفت و برگشت حدود 8.5 بود

در مجموع می تونم بگم ماشین خانوادگی و راحتیه و باید در حد خودش ازش انتظار داشت

*علی*
30 March 2008, 10:07 PM
حالا که دوستمون تجربه اش را در رانندگی با آوانته گفت من هم تجربه رانندگی با آوانته (گیربکس معمولی ) را در این مسافرت عید میگم شاید بدرد دوستان بخوره .

در مورد راحتی صندلی ها کاملا با دوستمان موافقم . همه صندلی ها مخصوصا صندلی های جلو راحت و نرم هستند و خوب سرنشین رو در خودشون جای میدهند اما قسمت وسط صندلی عقب به علت برآمدگی که دارد اصلا جای مناسبی برای مسافرت به نظر نمیرسد .
نتیجه ای که من گرفتم : آوانته از نظر راحتی سرنشین در صورتی که 4 نفر بخواهند سفر بروند فوق العاده راحت است . اما اگر سه نفر عقب بنشینند نفر وسط باید کمی خستگی را تحمل کند .

در مورد مصرف بنزین هم با بگویم : با صندوق کاملا پر و 4 نفر سرنشین در جاده کفی مصرفش بین 7 تا 7.3 و در گدارها و گردنه ها ی تیز 7.6 میرسید . (البته توجه کنید گیربکس معمولی بود ) گیربکس اتومات 1 لیتر معمولا بیشتر مصرف میکنه

در مورد تعادل ماشین در پیچ ها میشه گفت با تعویض لاستیک ها و انداختن لاستیک 195 و جنس مناسب تعادلش بسیار عالی میشه اما با لاستیکهایی که کارخانه روی ماشین میاندازه حرف دوستمون رو کاملا تصدیق میکنم که در بعضی پیچها و سرعت بالا آدم را کمی وحشت میگیره .
الان که مدتی من خودم لاستیک 215 و رینگ 17 روش انداختم واقعا تعادلش در پیچهای تند قابل مقایسه با زمانی که اون لاستیکهای آشغال کارخانه روش بود نیست و جالب بود که در همین سفر گاهی با چنان سرعتی وارد پیچ میشودم که کمتر ماشینی به خودش جرات میداد تعقیبم کنه .

نتیجه من در مورد تعادل : اوانته تعادلش در پیچها بسیار بالا است اما نه با اون لاستیک های کویر تایر و سایز 185 که 10 تا از سایز استاندارد که 195 است کوچکترند .
دوستانی که لاستیک ماشینشون رو عوض کردند میتوانند حرف مرا تایید کنند .

rezasx1
31 March 2008, 10:19 AM
خوب منم تجربه رانندگی با اوانته خودم رو تو عید میگم امیدوارم بدرد بخوره... البته مال من دنده معمولیه
حدودا 900کیلومتر تو عید باهاش رفتم...
در مورد لاستیک حرف دوستمون(علی) رو کاملا تایید میکنم ...لاستیک کارخونه ای من کویر بود که خیلی افتضاح بود
وسر پیچ ها حس بی تعادلی باهاش داشتم ولی با تعویض لاستیک به کومهو 195/60 اختلافش رو کاملا حس کردم
مصرف سوخت با سرعت ثابت 120 دقیقا 7.4 بود وتغییر هم نکردبا 3 سرنشین و صندوق تقریبا پر(یعنی اصلا پایینتر نرفت .. نمیدونم احتیاج به دیاگ داره
یا در اینده بهتر میشه؟)من کلا 2000 تا رانندگی کردم
از کشش موتو خیلی راضی بودم مخصوصا دنده 2 فوق العاده قوی( دنده 2 رو تاکید میکنم چون با این وضع جاده و پلیس
فقط شتاب گیری حال میده ننه سرعت رفتن)
ماشین کلا نرمه و عملکردش تو دست اندازها واقعا خوبه .. ترمزش هم خوبه ولی فک کنم تو سرعت بالا خیلی بهتر عمل میکنه
وضع صندلیها خوبه ولی صندلی راننده من پیچی که قوس کمر راننده رو تنظیم میکنه خیلی سفته و خیلی به سختی
حرکت میکنه(نمیدونم مال همه اینطوره یا باید رگلاژ شه)
با توجه به قدرت بالا موتور یه بار که جاده خلوت شده بود وجاده کاملا کفی بود...و سرعتم 95 رو دنده 5 بود در زمان خیلی کوتاه سرعتم به 190 رسوندم بدون تعویض دنده
یه نکته جالب که تو اوانته دیدم (البته مطمئنن دوستان میدونن):
وقتی ماشین در جا کار میکنه دور موتور خیلی پایینه ولی اگر ماشین در حال حرکت باشه و ماشین خلاص باشه و گاز هم ندیم دور موتور از حالت قبل بالاتره واگر ترمز کنیم و کامل باستیم دور موتور تا کمترین حد پایین میاد...
در مورد روغن از دوستان سوال داشتم ...بهترین روغنی که پیشنهاد میکنین چیه؟
با تشکر

*علی*
31 March 2008, 11:38 AM
در تایید حرف دوستمون آقا رضا باید بگم ( در پست قبلی در مورد موتور و قدرت ماشین یادم رفت مطالبی رو بنویسم )
قدرت موتور و قدرت شتابگیری ثانویه با توجه به وجود 4 سرنشین و صندوق کاملا پر واقعا عالی بود یعنی بطور جد عرض میکنم که هر زمان و در هر سرعتی اراده میکردم با یک معکوس و یا حتی بدون معکوس ( در بعضی مواقع ) قادر بودم به راحتی وارد سبقت بشوم و به سرعت فاصله ام رو با اتومبیل پشتی زیاد کنم که حتی تو آینه هم دیده نشود .

با توجه به اینکه آوانته ما معمولیه من هیچ گونه ضعفی در سرعت و شتابگیری احساس نکردم . اگر دوستامی که آوانته اتوماتیک دارند بیایند و تجربه خودشون رو بگن مخصوصا در زمان سبقت گیری میشود گفت که آیا فقط ماشین دوستمون فقط مشکل معکوس کشیدن داشته یا همه اتومات ها مشکل معکوس کشیدن دیر هنگام در زمان سبقت را دارند .

با توجه به اینکه حدود 300 کیلومتر فاصله بین کرمان تا مشهد از بین کویر لوت رد میشود و هیچگونه پلیسی در محور قرار ندارد به خودم جرات میدادم سرعتم رو از 100 بیشتر ببرم گاهی با این وزن زیاد ماشین با سرعتی حدود 170 کیلومتر بر ساعت با کولر روشن حرکت میکردم و جالب اینجا بود که درجه آب ماشین از سر جایش تکان نمیخورد .

واقعا با قدرت میگم که سیستم خنک کنندگی آوانته چه در داخل کابین چه برای موتور واقعا فوق العاده است . دوستانی که تو کویر لوت محور کرمان مشهد تردد کردند میدونن که دمای هوا حدود ساعت 3 تا 4 بعد از ظهر حتی به 40 درجه هم میرسد اما جالب بود که آمپر آب حتی میلیمتری هم از جایش تکان نمیخورد با توجه به کولر روشن .

اما دو بار زمانی که کولر ماشین روشن بود و سرعتم حدود 150 بود و میخواستم از یک 206 که دو نفر سرنشین داشت سبقت بگیرم سبقتم با تاخیر صورت گرفت و زمانی که کولر رو بعد از سبقت خاموش کردم 206 نقطه شد .

alggar
31 March 2008, 02:05 PM
خوب منم تجربه رانندگی با اوانته خودم رو تو عید میگم امیدوارم بدرد بخوره... البته مال من دنده معمولیه
حدودا 900کیلومتر تو عید باهاش رفتم...
در مورد لاستیک حرف دوستمون(علی) رو کاملا تایید میکنم ...لاستیک کارخونه ای من کویر بود که خیلی افتضاح بود
وسر پیچ ها حس بی تعادلی باهاش داشتم ولی با تعویض لاستیک به کومهو 195/60 اختلافش رو کاملا حس کردم
مصرف سوخت با سرعت ثابت 120 دقیقا 7.4 بود وتغییر هم نکردبا 3 سرنشین و صندوق تقریبا پر(یعنی اصلا پایینتر نرفت .. نمیدونم احتیاج به دیاگ داره
یا در اینده بهتر میشه؟)من کلا 2000 تا رانندگی کردم
از کشش موتو خیلی راضی بودم مخصوصا دنده 2 فوق العاده قوی( دنده 2 رو تاکید میکنم چون با این وضع جاده و پلیس
فقط شتاب گیری حال میده ننه سرعت رفتن)
ماشین کلا نرمه و عملکردش تو دست اندازها واقعا خوبه .. ترمزش هم خوبه ولی فک کنم تو سرعت بالا خیلی بهتر عمل میکنه
وضع صندلیها خوبه ولی صندلی راننده من پیچی که قوس کمر راننده رو تنظیم میکنه خیلی سفته و خیلی به سختی
حرکت میکنه(نمیدونم مال همه اینطوره یا باید رگلاژ شه)
با توجه به قدرت بالا موتور یه بار که جاده خلوت شده بود وجاده کاملا کفی بود...و سرعتم 95 رو دنده 5 بود در زمان خیلی کوتاه سرعتم به 190 رسوندم بدون تعویض دنده
یه نکته جالب که تو اوانته دیدم (البته مطمئنن دوستان میدونن):
وقتی ماشین در جا کار میکنه دور موتور خیلی پایینه ولی اگر ماشین در حال حرکت باشه و ماشین خلاص باشه و گاز هم ندیم دور موتور از حالت قبل بالاتره واگر ترمز کنیم و کامل باستیم دور موتور تا کمترین حد پایین میاد...
در مورد روغن از دوستان سوال داشتم ...بهترین روغنی که پیشنهاد میکنین چیه؟
با تشکر

برای پیچ قوس کمر باید ماشینتون رو ببرید نماندگی چون که نرمه احتمالا فنرش در رفته خودتم می تونی چکش کنی برو عقب ماشین بشین دستتو بکن زیر قسمت گاستیکی که توری داره بکش به سمت بالا کلا اون قسمت پلاستیکی در میاد اون گست فنر های صندلی هستند

روغنهم نمایندگی خودش سازگار ترین رو میریزه برای ما که esso میریزه

alggar
31 March 2008, 02:15 PM
حالا که دوستمون تجربه اش را در رانندگی با آوانته گفت من هم تجربه رانندگی با آوانته (گیربکس معمولی ) را در این مسافرت عید میگم شاید بدرد دوستان بخوره .

در مورد راحتی صندلی ها کاملا با دوستمان موافقم . همه صندلی ها مخصوصا صندلی های جلو راحت و نرم هستند و خوب سرنشین رو در خودشون جای میدهند اما قسمت وسط صندلی عقب به علت برآمدگی که دارد اصلا جای مناسبی برای مسافرت به نظر نمیرسد .
نتیجه ای که من گرفتم : آوانته از نظر راحتی سرنشین در صورتی که 4 نفر بخواهند سفر بروند فوق العاده راحت است . اما اگر سه نفر عقب بنشینند نفر وسط باید کمی خستگی را تحمل کند .

در مورد مصرف بنزین هم با بگویم : با صندوق کاملا پر و 4 نفر سرنشین در جاده کفی مصرفش بین 7 تا 7.3 و در گدارها و گردنه ها ی تیز 7.6 میرسید . (البته توجه کنید گیربکس معمولی بود ) گیربکس اتومات 1 لیتر معمولا بیشتر مصرف میکنه

در مورد تعادل ماشین در پیچ ها میشه گفت با تعویض لاستیک ها و انداختن لاستیک 195 و جنس مناسب تعادلش بسیار عالی میشه اما با لاستیکهایی که کارخانه روی ماشین میاندازه حرف دوستمون رو کاملا تصدیق میکنم که در بعضی پیچها و سرعت بالا آدم را کمی وحشت میگیره .
الان که مدتی من خودم لاستیک 215 و رینگ 17 روش انداختم واقعا تعادلش در پیچهای تند قابل مقایسه با زمانی که اون لاستیکهای آشغال کارخانه روش بود نیست و جالب بود که در همین سفر گاهی با چنان سرعتی وارد پیچ میشودم که کمتر ماشینی به خودش جرات میداد تعقیبم کنه .

نتیجه من در مورد تعادل : اوانته تعادلش در پیچها بسیار بالا است اما نه با اون لاستیک های کویر تایر و سایز 185 که 10 تا از سایز استاندارد که 195 است کوچکترند .
دوستانی که لاستیک ماشینشون رو عوض کردند میتوانند حرف مرا تایید کنند .

دوست عزیز مصرف اتوماتیک در شهر و در شتابگیری بیشتره چون یک کم دور تر دنده رو عوض می کنه وگر نه توی جاده با سرعت ثابت مصرفشون یکی هست

برای کمترین مصرف باید سرعت رو 90 باشه

در مورد معکوس زدن اتوماتیک وقتی معکوس می زنه که تشخیص بده با این میزان فشاری که روی گاز هست مفید هست یا نه اگه حتما دوست دارید ماشین معکوس بزنه باید به مقدار قابل توجهی گاز رو بیشتر فشار بدید معکوس روی همه سرعت ها خوب نیست روی حالات خاصی میده

sazgari
2 April 2008, 10:02 AM
من بیشتر تو شهر میرونم و زیاد هم از این ماشین استفاده نمی کنم ولی مصرفی 11.7 بوده البته لاستیک رو رینگ معمولی 205 . ماشین هم 2300 کار کرده

pouya_yz
3 April 2008, 04:08 PM
دوستان یک تجربه :

هر وقت لازم و واجب بود با ماشین دنده اتوماتیک یک یا دو دنده معکوس بکشید حتما گاز رو تخته کنید (تخت گاز) اصلا نترسید در این حالت ماشین بسته به نوعش و سرعت و دنده ای که در آن هستید یک یا دو دنده معکوس به شما میده . بعد از اینکه نتیجه حاصل شد با آرامش گاز را شل کنید (فشار را از روی گاز بردارید) اتومبیل دوباره دنده سبک میکنه و شرایط عادی میشه .

azma
6 April 2008, 10:24 AM
نمایندگی ها دارند قیمتشم من چند وقت پیش پرسیدم گفت حدود 50 تومن
امكان دارد لطفا يك عكس از داخل موتور ماشين خودتان بياندازيد

El Padrino.
6 April 2008, 12:01 PM

El Padrino.
6 April 2008, 12:05 PM
دوستان یک تجربه :

هر وقت لازم و واجب بود با ماشین دنده اتوماتیک یک یا دو دنده معکوس بکشید حتما گاز رو تخته کنید (تخت گاز) اصلا نترسید در این حالت ماشین بسته به نوعش و سرعت و دنده ای که در آن هستید یک یا دو دنده معکوس به شما میده . بعد از اینکه نتیجه حاصل شد با آرامش گاز را شل کنید (فشار را از روی گاز بردارید) اتومبیل دوباره دنده سبک میکنه و شرایط عادی میشه .

من کاملا با نظر شما مخالفم چون اگه گاز رو تخته کنید ماشین در هر حالت معکوس میکشه و دور موتور میره بالای 5000 اوالا این کار برای موتور ضرر داره و ثانیا اگه بخواهیم بعد شتاب گرفتن یا بعد از این که معکوس زد پا رو از روی گاز برداریم دوباره ماشین می ره به دنده سبک تر و در نتیجه یک دنده اضافی عوض شده (معکوس و به جلو)

azma
6 April 2008, 03:13 PM
با تشكر ،استرس بار در كجا قرار دارد ؟آيا آوانته اصلا استرس بار دارد ؟يك سئوال ديگر آيا دزدگير سوكتي و فابريك براي آوانته وجود دارد؟

El Padrino.
6 April 2008, 06:53 PM
بله دارد توی سایت GLOBALAUTIINDEX نوشته
استرس بار آوانته بر خلاف خودرو های اسپرت در زیر خودرو هست یعنی از پایین کمک ها به هم متصل شده اند همانند چرخ های عقب اگه زیر ماشین برید مشاهده خواهید کرد
دزدگیر فابریک نه همینی که روی خودشه خیلی عالیه فقط باید روش یک شوک سنسور نصب کنید (جناب فرزان توی صفحات قبل آموزش نصب شوک سنسور برای آوانته رو گذاشتند ) وگر نه دیگه کامله

pouya_yz
7 April 2008, 12:22 AM
در پاسخ به دوستم که نوشته :

من کاملا با نظر شما مخالفم چون اگه گاز رو تخته کنید ماشین در هر حالت معکوس میکشه و دور موتور میره بالای 5000 اوالا این کار برای موتور ضرر داره و ثانیا اگه بخواهیم بعد شتاب گرفتن یا بعد از این که معکوس زد پا رو از روی گاز برداریم دوباره ماشین می ره به دنده سبک تر و در نتیجه یک دنده اضافی عوض شده (معکوس و به جلو)

ممنون البته منظورم از تخته کردن گاز در ماشین اتوماتیک فقط زمانی بود که در حالت سبقت سریع هستید و نیاز به معکوس فوری دارید و همینطور منظور از شل کردن گاز و رفتن به دنده سبک تر زمانی بود که سبقت انجام شده و نیازی به رانندگی پر گاز نیست .

mah_safai
7 April 2008, 12:33 PM
با تشكر ،استرس بار در كجا قرار دارد ؟آيا آوانته اصلا استرس بار دارد ؟يك سئوال ديگر آيا دزدگير سوكتي و فابريك براي آوانته وجود دارد؟
تعمیر گاه مرکزی دزدگیر فابریک تکمیلی شامل چشم ، شوک سنسور و بالابر خودکار شیشه ها رو به قیمت 80000 تومان نصب می کنه

mah_safai
7 April 2008, 12:38 PM
دوستان یک تجربه :

همیشه هم این کارو نمی کنه، با توجه به سرعت و بار ماشین خودش تشخیص میده که نیاز هست یا نه ، بعضی وقتها هم در این کار خوب عمل نمی کنه

azma
7 April 2008, 02:59 PM
تعمیر گاه مرکزی دزدگیر فابریک تکمیلی شامل چشم ، شوک سنسور و بالابر خودکار شیشه ها رو به قیمت 80000 تومان نصب می کنه
شماره تلفن آنجا را داريد ؟ نصب آن چقدر طول مي كشد و آيا به سيم كشي ماشين هم دست مي زنند يا سوكتي است ؟

chormang
7 April 2008, 03:58 PM
سلام به تمامی دوستان عزیز. من هم لذت پرواز را روی زمین با آوانته تجربه کردم. از تمامی دوستان که مرا در انتخاب آوانته کمک کردم متشکرم .

دو تا سوال از محضر سروران خودم دارم :

1 ) چطور می تونم trip com رو reset کنم ؟
2) به طور معمول و متعارف مصرف آوانته توی شهر باید جقدر باشه ؟ روز اولی که ماشینو تحویل گرفتم مصرف 18 بود .:icon_twis علت چیه؟

azma
7 April 2008, 04:17 PM
دو تا سوال از محضر سروران خودم دارم :

1 ) چطور می تونم trip com رو reset کنم ؟
2) به طور معمول و متعارف مصرف آوانته توی شهر باید جقدر باشه ؟ روز اولی که ماشینو تحویل گرفتم مصرف 18 بود .:icon_twis علت چیه؟
در هر حالت دكمه آن را چند لحظه نگه داريد .
حدود 5/10 تا 11 را من تجربه كردم كمتر هم مي شود

chormang
7 April 2008, 04:32 PM
با تشکر مجدد از Azma
برو بچ آوانته سوار فکر نمی کنید که مدل 86 این ماشین نسبت به مدل های قبلی در کیفیت قطعات افت کرده؟ من ماشینو اسفند 86 تحویل گرفتم . انتظارم با توجه گفته همه دوستان خیلی بالاتر از این بود .:lover:

rezasx1
7 April 2008, 05:25 PM
شماره تلفن آنجا را داريد ؟ نصب آن چقدر طول مي كشد و آيا به سيم كشي ماشين هم دست مي زنند يا سوكتي است ؟
منم میخام دزدگیرو کامل کنم ممنون میشم ادرس یا تلفنشو بدین

rezasx1
7 April 2008, 05:48 PM
با تشکر مجدد از Azma
برو بچ آوانته سوار فکر نمی کنید که مدل 86 ا&