View Full Version : تاپیک آوانته
صفحه ها :
1
[
2]
3
4
5
6
7
El Padrino.
4 May 2007, 11:18 AM
تعادل رو داشته باشین
[Only registered and activated users can see links]
چند عکس از یه آوانته اسپرت part 2
[[Only registered and activated users can see links]
مدیریت: دوست گرامی با تشکر از شما لطفا عکسهای با سایز بالا که موجب بهم ریختن قالب می شود را بصورت لینک قرار دهید
eCom2001
4 May 2007, 01:53 PM
مرسی hassanihn ([Only registered and activated users can see links]) عزیز :icon_cool بچه ها در رابطه با چرم یا چوب داخل شما جایی رو می شناسین که انجام بدن و از سادگی داخل دربیاد ؟ ( تهران )
و اینکه کرمان خودرو اگه درخواست رنگ خاصی رو بدیم می زنه واسه بدنه؟
El Padrino.
4 May 2007, 09:07 PM
علی آقا داخل آوانته رو اگه دیده باشید چرم کردند حالا نمی دونم سفارشی هم بزنن یا نه
در ضمن شما چه رنگی می خواهین ؟ اگه رنگ سفارشی بخواهین شاید بزنن ولی حداقل 2 ماه بیشتر طول می کشه
Exculosive
4 May 2007, 10:10 PM
اون زمانی که آوانته رو می خواستم تحویل بگیرم نمایندگی گفت می تونید رنگ سفارشی هم بخواهید ولی دو یا سه ماه بعد تحویل می دهند
eCom2001
4 May 2007, 10:35 PM
این عکس رو ببینین ... این رنگ
El Padrino.
5 May 2007, 11:09 AM
فکر کنم اگه بخوای سفارشی بزنن ولی 2 ماه دیر تر ماشین رو میدن
B M W
24 May 2007, 12:16 AM
دوستان موضوع چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آوانته اصلا تو بازار و تو نمایشگاه ها برای خرید پیدا نمیشه .
حتی قیمتش هم رو نمیدونند یکی میگه 23 یکی میگه نیست اگه باشه 24 تا 23
فقط من چند هفته پیش یک آوانته نقره ای گیربکس معمولی مدل 84 که حدود 50000 تا کارکرده بود تو نمایشگاه عالم زاده دیدم که گلگیر عقب سمت شاگرد کنار چراغ خطر عقبش کاملا تو رفته بود و یارو حتی صافش هم نکرده بود همین جوری آورده بود بنگاه سپر عقبش هم خیلی لکه داشت و سپر جلوش هم یک جا ترک داشت
یارو میداد 18.5
تا ما رفتیم مخ مامانمون رو بزنیم بخرتش هفته بعد که رفتم خریده بودنش
کسی آوانته تمیز حدود 19 تا 20 سراغ نداره تاز ما مخ زدیم تا تنور داغه یکی جور کنید
nojex
24 May 2007, 12:59 AM
حدودا نوش همون 23 تموم میشه اما کلا کم شده چون تولیدش کمه و تقریبا فقط از انبار تحویل میدن .
اما دست دوم تمیز میشه 20-21 پیدا کرد . بهتره یک همشهری بگیری و نیازمندیهاش رو بخونی چون مطمئن تر از نمایشگاهها هستند .
B M W
24 May 2007, 09:22 AM
این کرمان موتور هم شورش رو در آورده .
چند روز پیش که به نمایندگی شرکت پرستوی آبی رفتیم گفتند که پیش فروش آوانته و ورنا ندارند و فقط گل ثبت نام میکردند .
بنده خدا میگفت چون هنوز ماشین های مردم رو تحویل ندادند پیش فروش رو فعلا تعطیل کردند .
بابامون که ماشینشو دست ما نمیده گفتیم شاید بشه با پول مامان یک آوانته داشته باشیم .:icon_sad:
El Padrino.
24 May 2007, 01:34 PM
اینم چند تا فیلم از شتاب گیری آوانته
ایم مال آوانته 2007
احمدLX
31 May 2007, 01:44 PM
کسی اطلاع نداره آوانته تحویل اردیبهشت رو کی تحویل میدهند
مثل اینکه فقط 2 رنگ سفید و نفره ای داره
El Padrino.
1 June 2007, 12:11 PM
دوست عزیز دعوت نامه ی شما برای تکمیل وجه اومده؟
اگه تکمیل وجه کرده باشید باید تا 2 3 هفته بعدش بدن
درضمن الان فکر کنم فقط مشکی و سفید باشه
vahidsesariii
2 June 2007, 02:30 AM
من فكر نكنم واسه دريافت آوانته مشكلي باشه
دوستم نوشته بود ديروز گرفت رنگ نقره اي من كامل نپرسيدم ولي گفت سر موعد دادن
alirezasalam
2 June 2007, 08:33 AM
همانطور که اینجا ([Only registered and activated users can see links]) گفتم کرمان موتور در حال ور شکست شدنه و فعلآ هم تعطیله!
"يكي از مديران ارشد «كرمانموتور» با اعلام تعطيلي موقت اين خودروسازي، در گفتوگو با خبرنگار «بازتاب» اظهار داشت: تعطيلي «كرمانموتور» به دليل كمبود نقدينگي شركت و دير رسيدن قطعات خريداريشده و ناتواني شركت براي بازگشت به خط توليد پيشبينيشده خود (30 هزار خودرو در سال) بوده و براي همين، شركت اقدام به تعديل نيرو و تعطيلي موقت ................"
ادامه ([Only registered and activated users can see links])
Moriss
2 June 2007, 02:11 PM
همانطور که اینجا ([Only registered and activated users can see links]) گفتم کرمان موتور در حال ور شکست شدنه و فعلآ هم تعطیله!
"يكي از مديران ارشد «كرمانموتور» با اعلام تعطيلي موقت اين خودروسازي، در گفتوگو با خبرنگار «بازتاب» اظهار داشت: تعطيلي «كرمانموتور» به دليل كمبود نقدينگي شركت و دير رسيدن قطعات خريداريشده و ناتواني شركت براي بازگشت به خط توليد پيشبينيشده خود (30 هزار خودرو در سال) بوده و براي همين، شركت اقدام به تعديل نيرو و تعطيلي موقت ................"
ادامه ([Only registered and activated users can see links])
با سلام خدمت شما
میخواستم بدونم که آیا مطمئن هستید؟؟؟
آخه من یک آوانته تحویل فوری خریدم که قرار بود 7-8 روز تحویل بدهند ولی 18 روز هست که هیچ خبری نشده :icon_redf
alirezasalam
2 June 2007, 09:57 PM
ماشینهای تحویل فوری رو معمولآ از محل انبار تحویل میدن و نباید برای شما مشکل خاصی پیش بیاد
و همانطور که در متن خبر هست تعطیلی موقیه
به قول یکی از دوستان که می گفت : " دارن برای دولت ناز می کنن " چون یکی از نمادهای شاخص خصوصی سازی در کشور ما ! همین کارخونست که تعطیلیش خیلی به صلاح نیست!
امیدوارم ماشینتون رو سریعتر تحویل بگیرید.
El Padrino.
2 June 2007, 11:34 PM
با سلام خدمت شما
میخواستم بدونم که آیا مطمئن هستید؟؟؟
آخه من یک آوانته تحویل فوری خریدم که قرار بود 7-8 روز تحویل بدهند ولی 18 روز هست که هیچ خبری نشده :icon_redf
دوست عزیز همونطور که جناب علیرضا گفتن تحویل فوری رو از انبار تحویل می دن
توی قرار داد تحویل فوری هست ماشین رو یک هفته ای می دن ولی حد اقل 20 روز طول می کشه ولی از یک ماه اگه بیشتر شد باید بری سراغش اگه ماشین نیومده بود پس مشکلی پیش اومده و پلاکش نیومده (چون کرمان خودرو ماشین بدون پلاک تحویل نمی ده )به زودی حل می شه
ولی ان شا الله ماشینتون رو به زودی میدن
راستی چه رنگ گفتی بیارن اتوماتیک یا معمولی؟
Moriss
3 June 2007, 12:29 PM
ممنون من هم همین احتمال را میدادم ولی چون به من قول 10 روزه دادند بکم شکم برد
به هر حال ممنون
kingdariush
8 June 2007, 08:13 PM
تحویل فوری آوانته چنده الان؟
El Padrino.
8 June 2007, 10:21 PM
فکر کنم اتوماتیک 25.5 معمولی 22.5
احمدLX
10 June 2007, 10:02 AM
مال ما تحویل ادریبهشت بوده و هنوز دعوتنامه هم نیومده
Moriss
11 June 2007, 12:59 PM
قیمت آوانته 24 اردیبهشت که من مخواستم بخرم تحویل فوری دنده معمولی شده بود 23.5 در ضمن 24 ظاهرا روی تمام قیمتها 1 ملیون گذلشته بودند چون سوناتا پایین ترین حالتش هم از 30 کرده بود 31 (من چون پارتی داشتم 22.5 خریدم :icon_arro )
درضمن خودرو سازان راین همیشه انقدر بد قول هستند قرار بود ماشین را 15 روزه بدهند الان 28 روز میگذره خبری نشده !!!
یک سوال هم داشتم :
یک روز که رفته بودم چرا انقدر بدقولی کردند < از مسئول فروشش پرسیدم که ضبط و لاستیکش را عوض کنم برای گارانتی که مشکلی پیش نمی آید که ؟ طرف گفت چرا حتما باید زیر نظر خودمان باشه بعد گفتم شما که امکاناتش را ندارید . گفت جای که من می گم برای لاستیک و ضبط برید .
آخه من موندم که جایی که طرف گفت با اینها قرار داد هم ندارند :icon_twis
می خواستم بدونم که حرف طرف را جدی بگیرم یا نه ؟
راستی رنگش سفید هست :icon_cool
vahidsesariii
11 June 2007, 05:54 PM
جدي نگير
مبارك باشه ماشينه خوبيه فقط زيادي راه مي ره تند نرو!!!!!!!!!
El Padrino.
11 June 2007, 07:45 PM
منم موقع تحویل گفتم اگه تایر ها رو عوض کنم یا بخوام رینگ اسپرت بندازم مشکلی هست گفت نه ولی تایر های اصلی کارخانه تا دو سال اگه ترک بدارن گارانتی هستند اگه تایر ها رو عوض کنید فقط تایر ها از گارانتی خارج می شن ولی قبل از این که ماشین رو بیمه بدنه کنی باید هر چی رو که میخوای عوض کنیشما هم اگه تایر و پخش رو عوض کنی فقط تایر و چخشتون از گارانتی خارج میشه ولی بقیه ماشین تا 2 سال گارانتی داره
Exculosive
14 June 2007, 03:23 PM
دوست عزیز خیالت راحت باشه ما که موقع تحویل لاستیکها رو عوض کردیم و بجاش میشلن R15 انداختیم خیلی بهتر شد هیچ گونه تاثیری هم در گارانتی ندارد چون لاستیک ربطی به شرکت تولید کننده ماشین نداره :icon_cool
Moriss
14 June 2007, 05:44 PM
گرفتمش :icon_excl :icon_excl :icon_excl :icon_excl
عجب ماشینیه !!!!!!!!! واقعا عالیه
من خواستم هم یک نکته بگم هم یک سوال
نکته : ضبط ماشین CD هست , من که داشتم تاپیک را دنبال می کردم میگفتید که ضبط هاشون کاست هست , بیشتر جنبه ی اطلاع رسانی داشت :icon_cool
سوال: من که داشتم رو دفترچه اش نگاه میکردم در قسمت امنیتی اش در مورد آژیر میگفت و در تیترهاش نوشته بود که اگر بر روی ماشین نصب باشد من می خواستم بدونم که آیا برای ماشین باید دزدگیر بذارم ؟؟؟
آخه تا اونجایی که من میدونم کلیدهاش مثل 206 و زانتیا کد دارند
El Padrino.
14 June 2007, 09:30 PM
دوست عزیز اولا که مبارک باشه ایشالا خیرشو ببینیاز من میشنوی اول لاستیک بعد پخش رو عوض کن باتری رو هم در درجه بعد بله آوانته سیستم ضد سرقت داره یعنی سوییچش خاصیت آهنربایی داره اگه یک دونه از روش بسازید با سوییچ جدید ماشین روشن نمی شه .زمانی که دزدگیر فعال است اگر در صندوق را از داخل باز کنید(بروید توی ماشین در را ببندید دزدگیر را فعال کنید ) ماشین آژیر می زند ولی اگر از ماشین بیرون بیاید و دزدگیر را فعال کنید و در صندوق را با سوییچ باز کنید ماشین آژیر نمیزند!!!! چون سوییچ را شناسایی می کند آوانته علاوه بر سیستم ضد سرقت دزدگیر خوبی هم دارد ولی شوک سنسور ندارد اگر دزدگیر رو فعال کنید و در را باسوییچ باز کنید ماشین آژیر می زند و همچنین اگر شیشه شکسته شود آزیر می زند اگر روی شیشه های جلو نگاه کنید می بینید که نوشته HYUNDAI SECURITY System از نظر من دزدگیر دیگه لازم نیست بزاری روش چون به خواطر قفل هاش که توی دستگیره هستند ممکنه مشکلی پیش بیاد امروز به سرم زد ته گاز ماشین رو گرفتم تا حالا موقعی که پامو تا ته روی گاز می گذاشتم روی کیلومتر دقت نمی کردم امروز با دنده 1 65 تا رفتم!!!! خودم شاخ در آوردم
Moriss
15 June 2007, 11:56 AM
لاستیک را که نیاورده خونه عوض کردم ولی می خواستم ضبط را چند وقت دیگه عوض کنم اگه دلیل خاصی برای زود عوض کردنش دارید ممنون میشم که بگید :icon_cool
SEp910i
15 June 2007, 04:00 PM
آقا،میشه بگید آونته اتومات،از نظر امکانات فرقی با دنده معمولیش داره یا نه؟
در ضمن،فکر میکنید دسته 2 سالم دنده معمولی چند میتونم گیر بیارم؟؟ممنون.
El Padrino.
15 June 2007, 07:50 PM
آوانته اتوماتیک با معمولی هیچ فرقی نداره فقط گیربکسشون فرق داره جناب امیر من هی پخشم خراب میشه هی درست دیگه کلافه شدم یک روز درسته یک روز سی دی نمی خونه یک وز سیدی توش گیر می کنه انقریبه که منم چخشم رو عوض کنم
z_qz54
15 June 2007, 08:47 PM
من هی پخشم خراب میشه هی درست دیگه کلافه شدم یک روز درسته یک روز سی دی نمی خونه یک وز سیدی توش گیر می کنه انقریبه که منم چخشم رو عوض کنم
سلام
ضبطش سی دی میخوره؟
روی خود ضبط یا چنجر داره؟
من سوار شده بودم فکر کنم ضبطش کاست میخورده،mp3 هم میخوره؟
Moriss
16 June 2007, 07:12 AM
سلام
ضبطش سی دی میخوره؟
ضبطش CD هست چنجرهم نداره و در ضمن فرمتهای mp3 , wma هم پخش میکنه اما صداش اصلا خوب نیست
منم چند وقت دیگه که خراب شد عوضش می کنم اما واقعا صداش افتضاح هست
z_qz54
16 June 2007, 03:28 PM
خیلی ممنون از توضیحات
ضعف از بلنگوها هستش یا خود ضبط؟
مارک ضبطش چیه؟
El Padrino.
16 June 2007, 10:05 PM
سلام
ضبطش سی دی میخوره؟
آوانته اولی که تحوبل می دادن به علت نبود ضبط یک ضبط کاست دار اصل هیوندای روشون می گذاشتند ولی بعد از چند وقت همه ی ماشین ها رو که تحویل می دادن یک صبط ایرانی که اسمش SE هست و در سیرجان تولید میشه روی ماشین ها گذاشتند و کسانی که روی ماشینشون ضبط کاست دار بود یک ضبط اس ئی مجانی بهشون دادن بدون تحویل گرفتن ضبط قبلی
چخش SE بسیار مسخره هست کیفیت مال خودشه وگرنه باند های اوانته بسیار خوب هستند حتی باند های عقب باند خربزه ای هستند
Exculosive
21 June 2007, 10:47 PM
تصادف با آوانته
امروز بعد از ظهر هنگام رانندگی به سرعت گیر رسدم و توقف کردم یک دفعه صدای ترمزی شنیدم و توی آیینه دیدم یه 405 از پشت محکم خورد به من ضربه چنان محکم بود که ماشین به اندازه خودش به جلو پرتاب شد گفتم ماشین داغون شده رفتم پایین دیدم تمام ضربه رو سپر تحمل کرده و سپر خراب شده و به هیچ جای ماشین آسیبی نرسیده کف صندوق عقب رو هم چک کردم هیچ برامدگی بوجود نیومده بود
خدایی عجب سپری برای این ماشین تعبیه کردن برعکس ماشین 405 داغون شد و حتی دیگه حرکت نمی کرد و اومدن با جرثقیل بردنش .
عکسهای تصادف رو که با موبایل گرفتم براتون تو تاپیک قرار می دهم.
alirezasalam
22 June 2007, 01:58 AM
با سلام خدمت شما
میخواستم بدونم که آیا مطمئن هستید " کرمان موتور تعطیل شده ؟ " ؟؟؟
تعطيلي موقت و پانزده روزه شركت «كرمانموتور» از روز شنبه مورخ 26/3/86 به اتمام رسيده و هماينك در حدود 600 نفر از همكاران در كارخانه مشغول به كار ميباشند.
به گزارش روابط عمومي صنايع خودروسازي كرمان، شركت «كرمان موتور» يكي از چندين شركت فعال در گروه صنايع خودروسازي كرمان ميباشد كه توليد خودروهاي فولكس واگن گل در آن انجام ميشود.
ساير شركتهاي گروه از جمله خودروسازان «راين» توليدكننده خودروهاي «هيونداي ورنا» و «هيونداي آوانته» كماكان و بدون وقفه فعاليتهاي توليدي خود را ادامه ميدهند...:icon_cool
z_qz54
22 June 2007, 02:02 AM
تصادف با آوانته
امروز بعد از ظهر هنگام رانندگی به سرعت گیر رسدم و توقف کردم یک دفعه صدای ترمزی شنیدم و توی آیینه دیدم یه 405 از پشت محکم خورد به من ضربه چنان محکم بود که ماشین به اندازه خودش به جلو پرتاب شد گفتم ماشین داغون شده رفتم پایین دیدم تمام ضربه رو سپر تحمل کرده و سپر خراب شده و به هیچ جای ماشین آسیبی نرسیده کف صندوق عقب رو هم چک کردم هیچ برامدگی بوجود نیومده بود
خدایی عجب سپری برای این ماشین تعبیه کردن برعکس ماشین 405 داغون شد و حتی دیگه حرکت نمی کرد و اومدن با جرثقیل بردنش .
عکسهای تصادف رو که با موبایل گرفتم براتون تو تاپیک قرار می دهم.
زیر سپرش چیزی داره؟
کم کم داره از آوانته خیلی خوشم میادD:
Moriss
22 June 2007, 11:23 AM
کسی میدونه چجوری میشه ضبط اینها را در آورد آخه جای هیچی نداره ؟
*علی*
22 June 2007, 11:58 AM
کسی میدونه چجوری میشه ضبط اینها را در آورد آخه جای هیچی نداره ؟
دوست خوبم قبلا هم توضیح داده بودم اما حالا برای شما
برای باز کردن ضبط مجبورید با باز کردن 4 پیچ که در عکس ضمیمه محلشان رو با قرمز مشخص کردم ( دو پیچ پایینی زیر جا سیگاری هستند و با در آوردن جا سیگاری میبینیدشون و دو پیچ بالا زیر تاقچه صفحه کیلومتر ) و علاوه بر این پیچ ها باید 8 یا 9 سوکت رو هم بعد از باز کردن پیچ ها و در آوردن پانل از پانل جدا کنید تا پانل به کلی آزاد شود و قسمتی رو که بنده با طرح چرم پوشش دادم در بیاورید تا بتوانید ضبط رو باز کنید . البته توجه کنید بعد از باز کردن پیچ ها تعدادی خار در اطراف پانل است که باید با دقت از جای خودشون در بیایند مواظب باشید خارها نشکنند .
Exculosive
22 June 2007, 12:10 PM
زیر سپرش چیزی داره؟
کم کم داره از آوانته خیلی خوشم میادD:
دقیقاً نمی دونم ولی وقتی سپر ماشین رو برای تعمیرش باز کردم حتماً این موضوع رو بررسی می کنم.
El Padrino.
22 June 2007, 12:19 PM
کسی از دوستان به خصوص علی آقای گل می تونن کمکم کنن که دکمه فلاشر آوانته رو رنگ کنسولش کنم آخه کلید قرمز وسط کنسول طوسی خیلی ضایع هست و توی ذوق می زنه می خوام مثل راهنمای عکس دومی که مال النترا 2007 هست بشه
El Padrino.
22 June 2007, 12:23 PM
دقیقاً نمی دونم ولی وقتی سپر ماشین رو برای تعمیرش باز کردم حتماً این موضوع رو بررسی می کنم.
دوست عزیز عکس های تصادفتون رو نمی گذارید ؟
Exculosive
23 June 2007, 10:36 PM
عکسهای تصادف
Moriss
23 June 2007, 11:58 PM
عکسهای تصادف
میشه از ماشین خودتان هم عکس بذارید ؟
*علی*
26 June 2007, 07:13 AM
کسی از دوستان به خصوص علی آقای گل می تونن کمکم کنن که دکمه فلاشر آوانته رو رنگ کنسولش کنم آخه کلید قرمز وسط کنسول طوسی خیلی ضایع هست و توی ذوق می زنه می خوام مثل راهنمای عکس دومی که مال النترا 2007 هست بشه
میشه حسن جان خودم میتونم برات رنک کنسولش کنم اما باید پانل روی کنسول رو باز کنیم اگه میخواهی و برات مشکلی نیست برام نامه خصوصی بده
El Padrino.
27 June 2007, 08:45 PM
El Padrino.
28 June 2007, 12:38 PM
این عکس رو داشته باشید سرعت 24 کیلومتر اضافه شده ولی دور موتور 500 تا کدوم ماشینی این جوری هست
می گفتم دور موتور آوانته رو میشه توی رد لاین هم آورد
اینم برای این که ثابت بشه آوانته 220 تا رو راحت می ره
اینم برای دوستان
arash p mbz bmw
28 June 2007, 05:31 PM
عذر میخوام ولی پراید هم همینطوره!!!!
سرعت رو 170هست ولی دور موتور روی 5000هست و شایدم کمتر(الان دقیقش یادم نیست)
اما افسوس که بیش از حد بری بالا دیگه یا ماشین میشه هواپیما و میپره یا اینکه موتور ماشینتون به سوخت فسیلی تبدیل میشه!!!!
من نمیدونم چه اسراریه یه ماشین در حد خدا بالا میره؟!!!
خوب قبول دارم اوانته ماشین بدی نیست اما اینقدرها هم که میگین نیست اخه!!!
El Padrino.
28 June 2007, 06:34 PM
اما افسوس که بیش از حد بری بالا دیگه یا ماشین میشه هواپیما و میپره یا اینکه موتور ماشینتون به سوخت فسیلی تبدیل میشه!!!!
آرش خان شما مدیر این بخش هستید این جا تاپیک پراید نیست و نه تاپیک مقایسه آوانته و پراید !!!
لطفا تاپیک رو منحرف نکنید !!!!!
در ضمن اگه شما راست میگی یک عکس ازش بزار
درثانی از کجا ملومه که راننده ماشین رو روی این سرعت آورده باشه بعد ماشین رو خلاص کرده باشه و بعد گاز بده تا دور موتور برسه روی 5000 واز کجا معلوم که ماشین توی سراشیبی نباشه !!!
*علی*
28 June 2007, 06:42 PM
شوخی بسیار جالبی بود :icon_eek: :icon_arro
آرش جان فکرکنم در مورد پراید منظور شما این بود که در دنده 5 با دورموتور 5000 میتواند 170 تا بره
و مطمئن هستم که منظور عکس های حسن خان در مورد آوانته این است که با دور موتور کمتر از 5000 در دنده 4 میتواند 170 تا بره
بنده خودم در دور موتور6000 در دنده 4 با آوانته در جاده کاملا کفی دقیقا 192 تا پر کردم
حسن جان خداوکیلی باز کل کل راه نندازی
اصلا اوانته از پراید هم بدتره بابا بیخیال شید
حسن جون نوکرتم داغ نکنی خطرناکه اونوقت تاپیک میترکه
z_qz54
29 June 2007, 12:09 AM
ضریب دنده 4 آوانته رو بگید تا بگم نسبتا" دقیق؛با وارد شدن مقاومت هوا چقدر میتونه بره!
روی چه دوری کات آف میکنه؟
*علی*
29 June 2007, 01:22 PM
من با آوانته (موتور 2000 سی سی و 140 اسب بخار ) تا دور موتور 6000 ( حداکثر قدرت آوانته در دور 6000 ) تونستم
دنده 1 )55
دنده 2 ) 105 تا 110
دنده 3 ) 150 تا 155
دنده 4 ) 190 تا 195
به علت اینکه لاستیک های ماشین ایرانی هست با کمال شجاعت میگم جرات نکردم دنده 5 بزنم
حالا هر کدوم از دوستان قبئل ندارند اصلا مهم نیست چون من به شخصه تست کردم و از چشمام هم مطمئن هستم . برای اطمینان از از موضوع تا چند روز آینده هم باز تستش میکنم و فیلمشو میزارم .
در این مورد هم برای احترام سایت دیگه به هیچ بحثی پاسخ نمیدهم .
*علی*
29 June 2007, 06:07 PM
ضریب دنده 4 آوانته رو بگید تا بگم نسبتا" دقیق؛با وارد شدن مقاومت هوا چقدر میتونه بره!
روی چه دوری کات آف میکنه؟
علی آقا از اینکه تاپیک کمی شلوغ شده ببخشید .
بنده هرچه گشتم نتونستم ضرایب دنده ها رو برای آوانته پیدا کنم .
اما حداکثر قدرت 103.5 kw (تقریبا 138.5 اسب بخار ) در 6000 rpm
و حداکثر تورک آن 182.5 kw در rpm 4500
رد لاین هم روی 6500 قرار دارد .
اما اینجوری که عکس حسن جان نشون میده کات آف در این محدوده نیست ( من تا حالا امتحان نکردم اما مگه میشه کات آف از محدوده رد لاین تجاوز کنه ؟
ecu مشکل نداره ؟
یا برنامه ecu آوانته فرق میکنه ؟
nojex
29 June 2007, 07:44 PM
ضریب دنده برای معمولی :
3.615
2.053
1.37
1.031
0.837
برای اتوماتیک :
2.842
1.529
1
0.712
z_qz54
29 June 2007, 10:43 PM
علی جان و nojex عزیز ممنون
با مقاومت معمول که جمع ضرایب 3 چهارم کل سرعت میشه و با شعاع 197 لاستیک دقیقا" 195 کیلومتر بر ساعت رو بدست آوردم!!!!!!!!(دنده 4)
شما لطفی کنید و سایز رینگ . فاق لاستیک رو هم ذکر بفرمائید ممنون میشم
El Padrino.
30 June 2007, 09:24 AM
سایز تایر 185.65 R15 که سایز اختیاری هم داره : 195.65 R15
علی آقا راستش ماشین من اتوماتیک هست ولی خدایی با دنده 1 65 تا با دور موتور 6500 رفتم و دنده 2 120 تا با همین دور موتور نمی دونم چرا شما بیشتر نتونستید برید در صورتی که معمولی باید سرعت بیشتری تا اتوماتیک بره
در ضمن همه ی سایت های معتبر قدرت آوانته رو 105 kw که میشه 140 اسب (برای مثال Global Auto Index) به جز سایت هیوندای آمریکا که نمی دونم چرا قدرت همه ی ماشین ها رو کم کرده و گفته النترا 138 اسب قدرت در صورتی که سایت رسمی هیوندای همین موتور رو می گه 143 اسب!!!سایت هیوندای گفته که 143 اسب برای موتور CVVt دار (همون متغیر سوپاپ)
*علی*
30 June 2007, 02:54 PM
علی آقا خیلی متشکرم که شما هم توانستید از روابط علمی صدق گفتار بنده رو برای بعضی دوستان که فکر میکنند ما قصد بزرگ کردن این ماشین رو داریم ثابت کنید.
فکر کنم حالا برای دوستانی که چندان دل خوشی از محصوات هیوندای ندارند ثابت شده باشه که در این کلاس خودرویی و از لحاظ قدرت و واکنش موتور و دقت و قدرت گیربکس آوانته در ایران حرف اول رو میزنه .
(البته این موضوع فقط تا دو ماه دیگر صادق است چون با ورود مزدا 3 و موتور سری lfx این خودرو , آوانته با وجود موتور بسیار عالی خود به مقام دوم تنزل رتبه پیدا میکند .)
اما باز هم آوانته به لطف گیربکس قدرتمند خود و با توجه به اینکه تقریبا 8 اسب بخار از مزدا 3 قدرت کمتری دارد توانسته شتابی همانند مزدا 3 داشته باشد .
مزدا 3 با قدرت 147.4 اسب بخار با وزن 1340 کیلوگرم و نسبت وزن به قدرت 9.09 دارای شتاب حدود 9 ثانیه
آوانته با قدرت 138.5 اسب بخار با وزن 1290 کیلوگرم و نسبت وزن به قدرت 9.34 دارای شتاب 9.1 ثانیه
z_qz54
2 July 2007, 12:12 AM
من اتوماتیک هست ولی خدایی با دنده 1 65 تا با دور موتور 6500 رفتم و دنده 2 120 تا با همین دور موتور نمی دونم چرا شما بیشتر نتونستید برید در صورتی که معمولی باید سرعت بیشتری تا اتوماتیک بره )
اگر به ضرایب دنده هایی که قرار داده شده دقت کنید،متوجه خواهید شد:icon_cool
El Padrino.
2 July 2007, 10:48 AM
این فیلم رو امروز گرفتم با دنده 1 70 تا رفتم دور موتور 6500
ar1358
2 July 2007, 11:04 AM
هميشه صداش اينطوره زياده؟
El Padrino.
2 July 2007, 12:11 PM
نه خیر شیشه ها باز بود
Senator
2 July 2007, 01:12 PM
من 1 النترا2007 2هفته پيش تو شمال ديدم.مگه اجازه ي ورود داره؟!!!!
قرمز .از عكساشم خيلي قشنگتر بود
El Padrino.
2 July 2007, 05:52 PM
من 1 النترا2007 2هفته پيش تو شمال ديدم.مگه اجازه ي ورود داره؟!!!!
قرمز .از عكساشم خيلي قشنگتر بود
اجازه ورود دارن ولی شرکتی النترا 2007 رو وارد نمی کنه حتما به صورت شخصی وارد شده
Senator
2 July 2007, 08:03 PM
قيمتش ميدونيد چند در مياد؟
خوب اگه اين شكلي باشه ديگه كي ميره آوانته قديميرو بخره!!
بزرگ تر به نظر ميرسيد.اگه درحد 25 تموم بشه كه عاليه.
nojex
2 July 2007, 08:59 PM
بنا بر قانون واردات خودرو به هیچ وجه خودرویی که در ایران تولید میشه رو نمیشه به صورت cbu وارد کرد . در مورد elantra هم فکر نمیکنم مجوز بدن چون داره تولید میشه . همونطور که maxima جدید رو نمیشه وارد کرد.
Exculosive
4 July 2007, 05:19 PM
عکسهای تصادف
rezasx1
14 July 2007, 01:05 PM
با سلام خدمت دوستان
من آوانته ثبت نام کردم... چندتا سوال دارم
1- آوانته رو سر موقع تحویل میدن؟اگر نه معمولا با چقدر تاخیر
2- زاپاس آوانته داخل صندوق هست یا زیرش؟
3-سنسور دنده عقب هم داره؟
باتشکر
nojex
14 July 2007, 03:17 PM
1- بستگی به وضع کارخانه داره . البته آوانته کمتر از بقیه تولیدات تاخیر داره . در شرایط مناسب حداکثر یک هفته تاخیر برای ساکنین تهران و کرمان طول میکشه اما شهرستان ها کمی دیر تر . به شرطی که تو چرخه تولید مشکلی پیش نیاد
2- زاپاس در صندوق
3- سنسور نداره . خودتون باید نصب کنید
Moriss
14 July 2007, 03:37 PM
با سلام خدمت دوستان
من آوانته ثبت نام کردم... چندتا سوال دارم
1- آوانته رو سر موقع تحویل میدن؟اگر نه معمولا با چقدر تاخیر ?
باتشکر
در ضمن چون ماشین را با پلاک به شما تحویل می دهند کمی تا خیر پیدا می کند
احمدLX
15 July 2007, 11:28 AM
دوست عزیز قرار بود آوانته من رو اردیبهشت تحویل بدند که تا هفته پیش دعوتنامه هم صادر نشده بود
که من انصراف دادم و مزدا 3 نوشتم
rezasx1
15 July 2007, 12:06 PM
عجب...
پس مال مارو که قراره آذر بدن ...عمرا تا عید بدن
:icon_ques اونم با این وضع تحریم...
به هرحال ممنون از خبرتون
احمدLX
15 July 2007, 06:56 PM
راستی دوستم قرار بوده بهمن پارسال تحویل بگیره که اردیبهشت امسال دعوتنامه اش اومده و پول رو داده هنوز ماشین نگرفته
El Padrino.
16 July 2007, 02:48 PM
اگه پول رو داده ماشین نیومده مشکل دیگه ای هست
در اصل دعوت نامه رو دیر می دن
من خودم توی دی 84 دعوت نامه ام اومد زده بود تاریخ صدور 10/7/84 !!!!! ولی بهم توی دی دادنش !!!
Exculosive
17 July 2007, 02:20 PM
از دوستان کسی از قیمت آوانته صفر توی بازار خبری دارد؟
El Padrino.
17 July 2007, 11:00 PM
الان که توی بازار آوانته به سختی گیر میاد ولی اگه باشه فکر کنم اتومات 27 تومن معمولی 25
جالبه کمپانی اتومات رو 3 ملیون گرونتر می ده ولی توی بازار 2 ملیون گرونتره و نکته دیگه که کارخونه تفاوت فیمت رنگ نگذاشته ولی توی بازار نقره ای 500 تومن از سفید گرونتره
farzan_b1983i
19 July 2007, 03:14 PM
سلام
می خواستم بدونم مقدار روغن موتور لازم و استاندارد اوانته چند لیتره؟ از دوستانی که دارن تقاضای جواب دارم
راستی اوانته ایران هم CVVT هست یا نه ؟
میخواستم از دوستان اوانته سوار بپرسم که گارانتی و خدمات و سرویس های دوره ای چطور
مثلا میشه ما خودمون روغن موتور رو عوض کنیم یا از گارانتی خارج میشه؟
قطعات یدکی رو فقط از نمایندگی میشه تهیه کرد؟ به مشتری میفروشن یا نه؟
*علی*
20 July 2007, 10:38 PM
سلام
می خواستم بدونم مقدار روغن موتور لازم و استاندارد اوانته چند لیتره؟ از دوستانی که دارن تقاضای جواب دارم
راستی اوانته ایران هم CVVT هست یا نه ؟
میخواستم از دوستان اوانته سوار بپرسم که گارانتی و خدمات و سرویس های دوره ای چطور
مثلا میشه ما خودمون روغن موتور رو عوض کنیم یا از گارانتی خارج میشه؟
قطعات یدکی رو فقط از نمایندگی میشه تهیه کرد؟ به مشتری میفروشن یا نه؟
سلام به دوست تازه وارد خودمون
آوانته مونتاژ ایران از cvvt بی بهره است .
مقدار روغن مورد نیاز درصورتی که فیلتر روغن رو هم عوض کنید 4 لیتر است .
مارک مورد استفاده بستگی به نمایندگی داره که روغن رو عوض میکنه مثلا نمایندگی مشهد (پاکروان ) از total استفاده میکنه .
نمایندگی کرمان ( برزوان ) از esso ( ساخت کارخانه امریکایی exxon در دبی ) استفاده میکنه .
فیلتر روغن و هوا و....... همگی ساخت خود هیوندای هستند .
حتما برای ادامه داشتن گارانتی باید دفترچه شما در هر 5000 کیلومتر بعد از بازدید توسط نمایندگی مهر شود .
اینجوری که مشخص قطعات یدکی فقط در نمایندگی پیدا میشوند .
Siemens sx1
20 July 2007, 11:08 PM
دوستان من یه سوال فوری دارم .
چجوری میشه ایربگ طرف شاگرد رو خاموش کرد که اگه بچه کوچیک تو شهر نشست جلو اتفاقی نیفته ؟ ( قدش به کمربند بستن هم نرسیده )
احمدLX
21 July 2007, 01:12 AM
مطمينی که VVT نداره ؟ همون سیستم متغیر سوپاپ ها
farzan_b1983i
21 July 2007, 01:58 AM
یعنی موتور اوانته هم توی ایران منتاژ میشه؟ یا بسته از کره میاد؟
مگر چند نمونه موتور هست برای اوانته ؟ من که دیدم GT GLS LIMITED هر سه تا یک موتور دارن و بطور استاندارد CVVT هستن! یعنی ایران اینم پیچونده؟؟؟؟؟؟
اگر من بخوام یک روغن با مارک دیگه استفاده کنم چی در هر صورت که پای مشتری حساب میشه چه من بخرم چه نمایندگی عوض کنه !؟؟؟
پس اگر امکان داره علی جان یک لطفی بکن و اپشنهای اوانته رو بگو گویا اعتمادی به هیچ منبعی نیست جز تجربه دارنده!
EBD یا ESP یا CVVT اینکه دیگه چی داره و چی نداره! :icon_neut
farzan_b1983i
21 July 2007, 02:26 AM
حالا CVVT به جهنم میخوام هوا الوده بشه یا نه ! 3 سال اگزوز 405 رو یه سره کردم اما 22 میلیون پول دادیم که اینم نداشته باشه تازه من مشکی دوست دارم اما گفتن یا سفید یا نقرهای ! حالا هم یه هفتس امروز فردا میکنن ندادن هنوز
Moriss
21 July 2007, 10:52 AM
حالا CVVT به جهنم میخوام هوا الوده بشه یا نه ! 3 سال اگزوز 405 رو یه سره کردم اما 22 میلیون پول دادیم که اینم نداشته باشه تازه من مشکی دوست دارم اما گفتن یا سفید یا نقرهای ! حالا هم یه هفتس امروز فردا میکنن ندادن هنوز
دوست عزیز زیاد عجله نکنید من تحویل فوری گرفتم و طبق قرار داد باید به من 15 روزه تحویل می دادند ولی یکماه طول کشید . حتی کارت ماشین بعد از 22-23 روز اومده بود ولی خبری از ماشین نبود ولی وقتی تحویل گرفتم ماشین پلاک شده بود و وقتی دلیل این دیر کرد را پرسیدم گفت در آدرسی که برای بک چیزی نوشته بودید احتمالا مغایرت داشته(آخه ...؟). ولی وقتی ماشین را به شما تحویل می دهند تمام این دیر کرد را فراموش می کنید و از همان لحظه اول که در ماشین می نشینید کیف می کنید تا ....
*علی*
22 July 2007, 08:38 AM
یعنی موتور اوانته هم توی ایران منتاژ میشه؟ یا بسته از کره میاد؟
مگر چند نمونه موتور هست برای اوانته ؟ من که دیدم GT GLS LIMITED هر سه تا یک موتور دارن و بطور استاندارد CVVT هستن! یعنی ایران اینم پیچونده؟؟؟؟؟؟
اگر من بخوام یک روغن با مارک دیگه استفاده کنم چی در هر صورت که پای مشتری حساب میشه چه من بخرم چه نمایندگی عوض کنه !؟؟؟
پس اگر امکان داره علی جان یک لطفی بکن و اپشنهای اوانته رو بگو گویا اعتمادی به هیچ منبعی نیست جز تجربه دارنده!
EBD یا ESP یا CVVT اینکه دیگه چی داره و چی نداره! :icon_neut
خیر موتور آوانته به طور کامل و بدون هیچ گونه دخالت شرکت ایرانی در پروسه مونتاژش مستقیم از کره وارد میشود
موتور آوانته یا الانترا مدل 2006 تا 2003 از این سیستم بی بهره بوده
مهم نیست از چه روغنی استفاده میکنید مهم این است که این روغن برای شرایط محیطی که از اتومبیل استفاده میکنید ( دما , .......) بر طبق استاندارد های استفاده برای موتور آوانته مناسب باشد
در مورد امکانات :
ترمز های دیسکی مجهز به abs در هر چهار چرخ
کامپیوتر سفری
چراغهای زنون از نوع H7 و H1 در چراغ های جلو
کیسه های هوا هوشمند و دو لایه برای سرنشین جلو و راننده
کمربند ایمنی پیش کشنده
مطمينی که VVT نداره ؟ همون سیستم متغیر سوپاپ ها
نه در روی موتور و نه در دفترچه از cvvt هیچ حرفی به میان نیامده
اما در آوانته 2007 از این سیستم در موتور استفاده شده
دوستان من یه سوال فوری دارم .
چجوری میشه ایربگ طرف شاگرد رو خاموش کرد که اگه بچه کوچیک تو شهر نشست جلو اتفاقی نیفته ؟ ( قدش به کمربند بستن هم نرسیده )
ایربگ سمت شاگرد رو به هیچ صورت نمیتوانید از مدار خارج کنید . و در تصادفهایی که جمع شدن جلو ماشین بالای 30 % باشد در صورتی که وزن بالای 5 کیلوگرم رو صندلی باشد وارد عمل میشوند (برای همین است که تاکید شده از گذاشتن اجسام سنگین بالای 5 کیلو گرم روی صندلی شاگرد خود داری کنید .
در آوانته ایربگ سمت شاگرد از سنسور های حساس به وزن در زیر صندلی بهره میگیرد در صورتی که وزن بالای 5 کیلوگرم را احساس کنند وارد عمل میشوند
و به علاوه این ایربگ ها با کمربند های پیش کشنده در هماهنگی کامل هستند وبرای جلوگیری از آسیب دیدن سرنشین ها میزان باز شدن آن ها در زمان بستن کمربند و زمانی که کمربند را نبسته اید متفاوت است .
درسته cvvt در محصولات هیوندایی , vvti در محصولات تویوتا . در کاهش آلودگی هوا موثر هستند اما تاکید برای به کار گیری این سیستم در موتور بیشتر برای بالا بردن کشش موتور در دورهای بالا است و از همه مهمتر کاهش چند درصدی مصرف سوخت در دورهای پایین
farzan_b1983i
22 July 2007, 01:40 PM
ممنون علی جان
کامل و جامع بود!
اما من توی کاتالوگ النترا 2006 یعنی همین نسل XD که از سایت رسمی هیوندای دانلود کردم از CVVT هم بطور استاندارد نام برده! اگر خواستید در اختیارتون میزارم برای همین عجیب بود که با اینکه موتور پک شده میاد اما نداره!
در مورد روغن و فیلتر روغن من عادت دارم بخاطر فشار زیادی که ماشین میارم همیشه بهترین استاندارد و استفاده کنم و الان از همه نظر بهترین روغن که همسطح توتال 9000 از نظر استاندرد هست اما کیفیتش فوق العاده بالا تر هست روغن بهران رانا هست که فول سنتیک هست !
نگرانیم اینه که با اینکه پول روغن رو به نمایندگی باید بدیم اجازه میدن روغن پیشنهادی استفاده بشه یا نه ! در مورد شمع هم همین هست !
البته در رابطه موتور و سیستم های الکترونیکی اوانته خیلی مطالب مفید دارم که باید ترجمه کنم حالا دوستان صلاح دونستن یا تو همین تاپیک یا جداگانه قرار بدیم
باز هم ممنون
farzan_b1983i
23 July 2007, 07:38 PM
سلام
بازم من با یک سری سوال
ماشین رو همین 2 3 روزه تحویل میدن
می خواستم بپرسم هنگام تحویل همراه ماشین چه وسایل و ادواتی هست که باید به ماتحویل بدن؟ یه وقتی نمایندگی نپیچونتمون!
El Padrino.
24 July 2007, 08:27 PM
4 تا قالپاق
جک
آچار چرخ
تایر یدک
آچار 2 سر
آچار مهره
تجهیزات دیگری به نام هدیه
1-حوله
2-ساعت
3-چاسوییچی
4-دفتر چند قسمتی پاپکو
5-2عدد ساک هیوندای
6-خودکار و خود نویس
7-فرش کف ماشین(که به من دادن ولی فرش وسط عقب رو نداشت ولی در مدل های 85 کلا فرش نمیدادن )
8-کاتالوگ های مدل های مختلف هیوندای
9-قرآن
El Padrino.
24 July 2007, 08:41 PM
در مورد مصرف سوخت آوانته :
علی آقا به نظر من نمایشگر سوخت شما زیاد داره نشون می ده و دلیلشم 2 چیز می تونه باشه 1- زیاد به ماشین فشار میارین 2-تاحالا صفرش نکردید
زمانی که دکمه تریپ کام رو می زنید و وقتی که روی نشانگر سوخت اومد دکمه را 5 ثانیه نگاه دارید صفر میشه
صفر شدن مزایای زیادی داره اگه صفرش نکنید مصرف سوخت رو از زمانی که ماشین مونتاژ شده نشون می ده و به ندرت بالا و پایین میره
من خودم شیراز بودم موقع حرکت به سمت کرمان نشانگر رو صفر کردم
شما حساب کنید توی گردنه های شیراز تا کرمان چقدر سوخت می ره بالا تازه توی اتوبان سیرجان کرمان که حدود 175 کیلومتر هست خیلی پستی و بلندی داره سرعتم روی 150 ثابت بود ولی تا یک کم شیب زیاد میشد معکوس میزد دور موتور از 4500 شروع کی شد و تا 5000 میرسید و می زد دنده 5 از سیرجان تا کرمان ماشین مرتبا معکوس می زد به طور متوسط در 5 دقیقه ای یک بار
توی کرمان هم 200 کیلومتر باهاش رفتم و این عکس رو گرفتم
بازم بگین آوانته صدی 11 می سوزه
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مدیریت بخش:
پست شما ویرایش و عکس به لینک تبدیل شد تا از برهم خوردن نظم و سنگین شدن صفحه جلوگیری شود
El Padrino.
24 July 2007, 08:52 PM
اینم داخل سپر عقب آوانته
این یک آوانته ای هست که حدودا با سرعت 160 تا به یک پیکانی که از فرعی می اومده زده (ماشین 2 تا سر شین داشته ایر بگ ها باز شدن و هیچ کدوم طوری نشدن
*علی*
24 July 2007, 11:24 PM
حسن جون واقعا با دیدن عکس آخر کف کردم
من فکر کردم فقط قسمت جلو آوانته همچین رامی داره نگو عقبش هم به این شکل هست بیچاره ماشینی که از عقب به آوانته بخوره فکر نکنم با این رام چیزی از جلو ماشین طرف بمونه :icon_sad:
خدایی دارم کم کم عاشق آوانته میشم
هر روز یک چیز تازه توش کشف میشه
El Padrino.
26 July 2007, 10:44 AM
ایربگ سمت شاگرد رو به هیچ صورت نمیتوانید از مدار خارج کنید . و در تصادفهایی که جمع شدن جلو ماشین بالای 30 % باشد در صورتی که وزن بالای 5 کیلوگرم رو صندلی باشد وارد عمل میشوند (برای همین است که تاکید شده از گذاشتن اجسام سنگین بالای 5 کیلو گرم روی صندلی شاگرد خود داری کنید .
در آوانته ایربگ سمت شاگرد از سنسور های حساس به وزن در زیر صندلی بهره میگیرد در صورتی که وزن بالای 5 کیلوگرم را احساس کنند وارد عمل میشوند
و به علاوه این ایربگ ها با کمربند های پیش کشنده در هماهنگی کامل هستند وبرای جلوگیری از آسیب دیدن سرنشین ها میزان باز شدن آن ها در زمان بستن کمربند و زمانی که کمربند را نبسته اید متفاوت است .
علی آقا راستش توی دفترچه آوانته نوشته صندلی اشیا بالای 12 کیلو رو حس می کنه و ایربگ باز میشه
5 کیلو که فایده نداره بچه 1 ساله 5 کیلو هست درستشم همین 12 کیلو هست .حالا شاید 5 کیلو باشه چون توی دفترچه راهنماش اشتباه چاپی زیاد داره مثلا توی قسمت استارت زدن خودرو نوشته بود اگر خودرو شما دارای گیربکس معمولی هست برای استارت خودرو را در وضعیت P قرار دهید و سپس استارت بزنید
P مال اتوماتیکه نه معمولی!!!!
farzan_b1983i
26 July 2007, 12:53 PM
چقدر اینا تنبل تشریف دارن!
امروز تماس گرفتم اداره تحویل که این ماشین ما چی شد پس؟
طرف تعجب کرد گفت یک ماه پیش سند خورده الان هم شماره شده اماده هست ! اما حالا کی میرسه به دست ما ؟؟؟! اخه 23 میلیون پول بدی بعد ماشین یک ماه افتاب بخوره؟
Siemens sx1
26 July 2007, 02:22 PM
کل نکات مثبت این ماشین ( هرچند که به جز شتاب چیزه دیگه ای ازش ندیدم ) با همین که کلید خاوش کردن ایربگ نداره رفت زیر سوال . خیلی برا این مغز فندوقیا متاسفم . شنیده بودم این یه استاندارد هست که باید رو همه ماشین هایی که به اروپا میره برای خاموش کردن ایربگ کلیدی باشه و فقط ایربگ در صورتی کار کنه کمربند بسته باشه .
arash p mbz bmw
26 July 2007, 05:57 PM
درسته
منم تا حالا هر ماشینی که infoازش خوندم این مورد رو دیدم که قطع کننده ی ایربگ سرنشین کنار راننده رو داره!!!
El Padrino.
26 July 2007, 08:26 PM
خوب داریوش خان و آرش خان شما که اینقدر طرفدار مگان هستید مگان هم کلید خاموش و روشن شدن ایربگ رو نداره
درضمن الان تمامی خودروهای جدید ایربگ دار دیگه کلید ندارن و سنسور دارن
سنسور بسیار چیز خوبی هست اگه شما به ماشین رفتید توی جاده و صندلی کناریتون هم پر بود و یادتون رفت دکمه ایربگ رو بزنید سرنشین شاگرد به اون دنیا می ره الان داشتن سنسور بخشی از امنیت ماشین به خساب میاد نمی دونم چرا دوست دارید همه چیز دستی باشه اتوماتیک که بهتره (فعال شدن ایربگ رو میگم ) داشتن کلید که مزیت خوبی نیست بلکه کارخانه هایی که برایایربگ سرنشین کلید خاموش و روشن قرار می دهند سواد و تکنولوژی گذاشتن سنسور رو ندارن
شما توی شهر داری می ری توی بعضی وقت ها تنها و بعضی وقت ها با شاگرد اگه روزی کلید رو 10 بار بزنی که کلید خراب میشه
کل نکات مثبت این ماشین ( هرچند که به جز شتاب چیزه دیگه ای ازش ندیدم ) با همین که کلید خاوش کردن ایربگ نداره رفت زیر سوال . خیلی برا این مغز فندوقیا متاسفم . شنیده بودم این یه استاندارد هست که باید رو همه ماشین هایی که به اروپا میره برای خاموش کردن ایربگ کلیدی باشه و فقط ایربگ در صورتی کار کنه کمربند بسته باشه .
شتاب عالی
قدرت عالی
سرعت عالی
استهلاک کم
کیفیت عالی
خدمات عالی
نرمی و راحتی
امکانات مناسب
و......
arash p mbz bmw
26 July 2007, 09:44 PM
دوست عزیز من کی گفتم طرفدار مگانم؟!:icon_roll
اصلا اینجا حرفی از مگان اوردیم؟!؟!:icon_ques:icon_eek:
در ضمن عزیز من اینو باید شما دیگه بدونید......جدیدا کمپانیهای بزرگ به جای سنسور وزن در صندلی سنسور ضربه قرار میدن تا ضربه ای محکم به ماشین وارد شد ( درها - جلو - عقب ) سریعا ایربگ روشن شه و وارد مدار بشه و تا این سنسورها دستور ندن نه تنها ایربگ راننده بلکه هیچ ایربگی باز نمیشه...:icon_roll
احتمالا کمپانی هیوندایی هم سواد نداره که بزاره !!!:icon_mrgr:icon_razz
میله ی تعادل هم معمولا توی خودروهای داخلی بسیار داریم که دارن!!!
نمونش ماتیز یا پروتون جنتو یا حتی ریو !!!!! پس انچنان چیز بزرگی هم نیست:icon_ques
در مورد بودن کلید یا سنسور بگم!!!
ببین عزیز هر کسی نظری داره !!! بهتره نظرات دیگران رو نکوبی :icon_mad:
کلید به نظر من بهتر و مفید تر چون سنسور یه عمری داره و ممکنه اشتباه بکنه اما کلید اینطوری نیست!!
در ضمن کلید مگه خراب میشه؟!:icon_ques
الان من پیکان مدل42میشناسم که کلید استارتش فابریکه!!!:icon_sad:
در مورد امکانات اوانته!!!
شتاب عالی ( فنی)
قدرت عالی (فنی)
سرعت عالی (فنی)
استهلاک کم
کیفیت عالی
خدمات عالی :icon_mad:
نرمی و راحتی
امکانات مناسب
3 مورد اول که همه یکی هستند:icon_sad:
مورد دوم رو من نداشتم نمیدونم:icon_excl
مورد چهارم رو قبول دارم چون خط تولید رو دیدم و ظرافت هایی که رعایت میشه رو میپذیرم:icon_excl
خدمات رو خیلی خوب دارم میبینم که چقدر زیاده و کافی ( خواهشا مثل همیشه شرکتهای دیگه رو وسط نکش بلکه خود این شرکت رو وسط بکش )
نرمی و راحتی و امکانات مناسب هم اگه نداشت که هیچی!!!!:icon_mad:
حدود 25تومن پول میدی اگه امکانات نداشت که واقعا ضایع بود!!!
نرمیش هم که اغلب دارن و حتی رقیباش توی این سطح قیمت و حتی پایینتر باهاش برابر و حتی برتر هستن ( اسم نیاوردم به خدا ):icon_roll
z_qz54
26 July 2007, 11:41 PM
اگر کیسه هوای آوانته srs است؛نداشتن کلید قابل توجیح ! ولی اگر اس ار اس نیست نداشتنش یک ضعفه ولی باید به احتمال 80% دلیلی منطقی داشته باشه
چون سنسور وزن ملاک مناسبی برای باز شدن یا نشدن کیسه هوا نیست! شاید یک خانم باردار روی صندلی باشه!
ولی کیسه هوای هوشمند (SRS) سنسور وزن؛حجم و سنسور صوتی داره که تغیر سیگنال رو ثبت میکنه عین خفاش. در هر لحظه تغییر وضعیت رو گزارش و پردازش میکنند . توی همین سایت هم مقاله اش رو خونده بودم
ببخشید که منحرف کردم
nojex
27 July 2007, 01:40 AM
در ضمن عزیز من اینو باید شما دیگه بدونید......جدیدا کمپانیهای بزرگ به جای سنسور وزن در صندلی سنسور ضربه قرار میدن تا ضربه ای محکم به ماشین وارد شد ( درها - جلو - عقب ) سریعا ایربگ روشن شه و وارد مدار بشه و تا این سنسورها دستور ندن نه تنها ایربگ راننده بلکه هیچ ایربگی باز نمیشه...
سنسور ضربه یا knock sensor وظیفه دیگری داره . تمام airbag ها با این سیستم فعال میشن . شدت ضربه اما نه زیر صندلی بلکه در مسیر ضربه های خطرناک نصب میشن . اما هیچ وقت در صندلی نصب نمیشه . در صورت نبود این سیستم چطور airbag فعال میشه بدون اینکه وزن رو حس کنه .
در مورد قطع airbag در استاندارد قدیم اروپا باید دگمه قطع airbag صندلی شاگرد در اتومبیل نصب میشد اما بعد در سال 2005 قانون به این صورت در اومد که اولا در صورت باز بودن کمربند شاگرد airbag به هیچ وجه باز نشه و سنسور جایگزین دگمه بشه . در مورد صندلی کودک هم فقط صندلی هایی از ماشین که قلاب isofix رو دارن قابل استفاده هستند و در صورت وجود در صندلی جلو باید دگمه نصب بشه .
arash p mbz bmw
27 July 2007, 01:48 AM
منظور شما رو در انتهای کلامتون متوجه نشدم
اما در مورد اول کلام شما چرا...
امروزه دیگه واسشون مهم نیست که چنتا ایربگ باز شه....
شما اگه توجه کنی اصلا برای ایربگ های عقب توی یه ماشین کات اف نیست
فقط برای سرنشین کناری هست که اونم توی اغلب ماشینها حتی 2006من دیدم که هست
کلید نه اما دکمه بله!!
اگر خواستین چندین ماشین هم نمونه میارم!!
اگر به وزن بود که هیچی
توی اغلب تست های تصادف اگه فیلماشو دیده باشین تا خودرو برخورد میکنه ایربگ وا میشه
این نشون دهنده ی اینه که سنسورهای جلو در صدم ثانیه به ecuفرمان باز شدن میدن!!!
همین طور از بغل وقتی ضربه ای به ماشین وارد میشه..
farzan_b1983i
27 July 2007, 03:47 AM
با سلام خدمت همه دوستداران و دوست نداران اوانته!
در اینکه ماشین کره ای هست که شکی نیست!
در اینکه بنز و بی ام دبلیو و رنو و پژو ... عالی برتر بهتر هستن شکی نیست والا اگر منم یه 200 میلیون داشتم اصلا و ابدا به اوانته نگاه می کردم! اما خوب دیگه با این وضع بنزین بزرگراه ازاد راه جاده خیابان کوچه پس کوچه صد البته وضع رانندگی یک درصد از رانندگان بی توجه یا کم توجه و نیز گرانی لوازم واسه ما شاید اوانته حکم همون لنگه کفش در بیابان را داره!!!
الینا به کنار چون من پژو سوارم و اوانته مال خانواده هستش!
اما خوب این سنسوری که حساس به وزن هست اول که با یه وزن مشخص فعال میشه! دوم که همه جا الان سنسور ها همه گیر شدن و کارایی بالایی دارن! سوم این تیکه اهن فلزی به نام کلید خراب نمیشه مگه با دینامیت منفجر بشه ! چهارم اینکه مهم سویچی هست یا در اصل همون سنسور یا شبه سنسوری که بوسیلیه چرخش این تکه اهن درون اون شیار فعال میشه که امکان خرابی هست! قفل در باک پراید نیست که با ته قاشق باز بشه ! پنجم اینکه در اوانته و کلیه محصولات 4 چرخه دارای ایربگ از تکنولوژی SRS استفاده شده ! و در اوانته و الباقی که دارن حتی نیاز به بستن کمربند هم نیست! و ششم اینکه در بلاد کفر اعم از اروپا امریکا افریقا و باقی کشور ها قوانین شدید رانندگی وجود داره که از نشستن افراد زیر 10 سال یا 12 13 ساله در صندلی جلو حتی در اغوش مادر پدر پدر بزرگ مادر بزگ ممنوع است ! اما خوب اینجا 10 ساله ها به پایین در صندلی راننده هم میشینن!
هفتم اینکهمن به شخصه توی هر ماشینی نشستم که کلید دار بوده ایربگش دیدم که از طرف راننده یا صاحاب مال ایربگ خاموش شدنو اینا در جهت کمتر شدن خسارت در هنگام بروز حادثه! حالا بماند که این سنسور بد حال گیری میکنه اما خوب اول که حادثه هیچگاه خبر نمیکند و جون ادمیزاد و سلامتیش از مال و اینا ارزشمند تره!
ما بابت همین چیزه محدودی که داریم هم داریم بهای گزافی میدیم و گرنه شاید تو همین کشورهای بغلی با 10 میلیون یه ماشین بتونی بخری که حداقل ای بی اس ایربگی داشته باشه ! پس حالا خوب یا بد گرون ارزون اسباب بازی یا واقعی پلاستیک یا چرم خوب اوانته در کنار بدی هاش خوبی هم داره ! سلیقه افراد هم مهمه تو انتخاب !
در کل که اوانته تو امریکا هم جز رده های بالای فروش بوده مثل سونوتا ازرا و غیره
اما باز من بی طرفم و چون انتخابم محدود بوده شاید اوانته رو انتخاب کردم!
یا حق
nojex
27 July 2007, 11:02 AM
امروزه دیگه واسشون مهم نیست که چنتا ایربگ باز شه....
شما اگه توجه کنی اصلا برای ایربگ های عقب توی یه ماشین کات اف نیست
فقط برای سرنشین کناری هست که اونم توی اغلب ماشینها حتی 2006من دیدم که هست
کلید نه اما دکمه بله!!
من هم منظور شما رو درست نفهمیدم .فکر میکنم خدمتتون گفتم صندلی جلو فقط خطرناکه. علت اون هم برای سوار شدن کودکانی که قدشون کمتر از ارتفاع داشبورد و در صورت باز شدن airbag در جهت صورتشون خطر خفگی و شدت ضربه و ... پیش میاد . اما airbag های جانبی این خطر رو ندارن . همانطور که جناب فرزان هم فرمودن با سخت تر شدن قوانیین اروپا مبنی بر نشستن افراد کنار راننده با توجه به سن نیازی به کلید برای قطع نیست .
srs یعنی هم وزن و هم شدت . سنسورها در ستون های کناری و پشت چرخ ها یا زیر ستون َََa بسته میشن . شدت ضریه حس میشه و بر اساس شدت airbag باز میشه . سنسور وزن میگه airbag طرف دوم هم باز بشه یا نه. اما این حرف که صرف به وزن باشه کلا غلطه ! در مورد دگمه هم کم کم داره منسوخ میشه .
shahram2006_m
27 July 2007, 02:24 PM
1.دوستان اینجا تاپیک آونته هست نه مقایسه اون ، یا تاپیک ایربگ X5 .
2.مهمتر از بحث کردن در یک تاپیک احترام به فرد مقابله که در بعضی از پست ها اصلا بهش توجه نشده بود.
3.بعد از این پست با هر گونه پست منحرف بشدت برخورد میشه.
*علی*
27 July 2007, 02:39 PM
دوست خوبم
اولا اینکه بهتره برای خودمون و صنعت کشورمون متاسف باشیم
نه برای صنعت خودرو سازی کشوری (کره جنوبی ) که در سال 2006 توانست در دنیا مقام دوم از لحاظ کیفیت تولید را برای خود و کشورش به ارمغان بیاورد و از سوی دیگر بتواند به پنجمین کمپانی تولید کننده خودرو تبدیل شود.
ثانیا فکر کنم که متوجه روش کارکرد این سنسور نیستید.
این سنسور فقط برای تشخیص وجود سرنشین و جلوگیری از موارد زیر به جای دکمه نصب شده:
1) در صورتی که سرنشینی در روی صندلی شاگرد نباشد ایربگ سمت شاگرد در مدل سنسور دار از مدار خارج کند در صورتی که در مدل دکمه ای اگر راننده فراموش کند و دکمه را خاموش نکند در زمان بروز تصادف خرج اضافه بر گردنش میافتد
2) در صورتی که سرنشین روی صندلی باشد در مدل سنسور دار ایربگ وارد مدار شود در صورتی که در مدل دکمه ای اگر راننده فراموش کند که دکمه را فعال سازد ایربگ عمل نکرده و در زمان بروز تصادف جان سرنشین به خطر میافتد
پس ملاحظه میکنید که این یک پیشرفت است نه عیب
دزر ضمن باید عرض کنم که سنسور ضربه که درجلو نصب میشود با این سنسور کاملا متفاوت است و هر یک کار متفاوتی بر عهده دارند
arash p mbz bmw
27 July 2007, 02:56 PM
علی جان
حالا از نظر شما تولید کننده نمیتونست هم کلید روشن و خاموش بزاره هم سنسور وزن؟!
سنسور ضربه در جلو یا هر جای دیگر وظیفه ی کلی داره اون هم باز کردن کل ایربگ هاست..
*علی*
27 July 2007, 03:28 PM
علی جان
حالا از نظر شما تولید کننده نمیتونست هم کلید روشن و خاموش بزاره هم سنسور وزن؟!
سنسور ضربه در جلو یا هر جای دیگر وظیفه ی کلی داره اون هم باز کردن کل ایربگ هاست..
آرش جان
گذاشتن هر دو کاری بیهوده است چون کلید کار سنسور تشخیص وجود سرنشین رو بی معنا و در حالتی مختل میکند
تولید کننده با این کار خواسته فقط سلامت سرنشین رو در نظر بگیره
و فراموشی ها و سوء استفاده های که راننده میتوان از کلید برای کم شدن میزان خسارت و تلفات اقتصادی (منظور هزینه تعویض ایربگ سرنشین است ) را بردارد
چون اگه دیده باشید مثلا بعضی افراد در زانتیا با قطع کردن ایربگ سرنشین حتی زمانی که سرنشین رو صندلی شاگرد است میخواهد از باز شدن و به خرج افتادن در زمان تصادف جلوگیری کند حالا به درک جون سرنشین کناریشون
z_qz54
27 July 2007, 04:14 PM
آرش حسنی علی خواهش میکنم تمومش کنید دیگه!!!!!
هرچی میشه زانوی غم بقل میکنید و میگید بد برخورد میکنید با ما!!! به همه شما هستم!!
اگر سر کیسه هوا و دکمه قطع و...آوانته بحثی بیشتر از این میخواهید بکیند یک تاپیک جدا بزنید و یا به این تاپیک ([Only registered and activated users can see links])مراجعه کنید.
از پست من به بعد به هر کس که باشه برخورد میشه و اخظار بدون بازگشت منظور میشه
موفق باشید!
raadazmoon
27 July 2007, 09:25 PM
اقا قيمت مدل 85 دنده اي تميز چنده؟؟
ممنون ميشم بگيد با چند تومان ميشه پيدا كرد؟؟
*علی*
28 July 2007, 08:40 AM
اقا قيمت مدل 85 دنده اي تميز چنده؟؟
ممنون ميشم بگيد با چند تومان ميشه پيدا كرد؟؟
اگه تمیز و بدون خش و رنگ باشه و کیلومتر زیر
30000 (سی هزار ) یعنی یک جوری در حد صفر
22.5 تا 23 میلیون تومان
چون الان صفرش شده
24.5 (گیربکس دستی)
25.5 تا 26 ( گیربکس اتوماتیک)
*علی*
28 July 2007, 11:53 AM
دوباره طاقت نیاوردم و طرح کنسول رو عوض کردم
این چرم ها تو آفتاب داغ جنوب اون هم تو تابستان واقعا بوی بدی از خودشون میدهند
اینبار کنسول رو مشکی براق کردم با مقدار کمی طرح چرم
po2ya
28 July 2007, 12:03 PM
دوستان عکس های سایز بالا که ترکیب صفحه رو به هم میزنه رو لینکشوون رو قرار بدید ممنون!
El Padrino.
28 July 2007, 12:35 PM
اینم چند تا عکس از چند تا آوانته اسپرت
Part 3
z_qz54
29 July 2007, 12:08 AM
دوباره طاقت نیاوردم و طرح کنسول رو عوض کردم
این چرم ها تو آفتاب داغ جنوب اون هم تو تابستان واقعا بوی بدی از خودشون میدهند
اینبار کنسول رو مشکی براق کردم با مقدار کمی طرح چرم
خیلی قشنگتر شده!!
علی چرا آموزش یا حداقل چندتا عکس از این کارهات توی سایت نمیزاری؟؟؟؟
خیلی طرفدار داره!!
ولی اون قسمت پایینی قاب دور کنترل تهویه مطبوع و زیر سیگاری رو چرا رنگ تیره نگرفتی؟
El Padrino.
29 July 2007, 12:14 AM
علی آقا به نظر من بهتر از طرح های قبلی شده چرا که توی طرح های قبلی که از رنگ روشن استفاده می کردید (مثلا طرح چوب) به بقیه کنسول مثل قسمت ایر بگ شاگرد و جعبه داشبورد نمی اومد ولی الان چون مثل بقیه جاها تیره شده بسیار جذاب و خوب شده
farzan_b1983i
1 August 2007, 02:52 AM
سلام
واسکازین گیربکس معمولی چند لیتر حجم داره؟ 2 لیتر یا کسی اطلاع نداره
ممنون
farzan_b1983i
8 August 2007, 06:37 PM
سلام بالاخره من هم تحویل گرفتم ! اما به جای اینکه خوشحال بشم عصبانی شدم!
سال ساخت که 1385 هست اما مدل 1386!
رنگ ماشین چند جاش پریدگی داشت!
کل سطح رنگ دونه دونه و زبر هست انگار پالیش نشده!
ماشین 32 کیلومتر رونده شده بود و داخل ماشین افتضاح کثیف بود!
شیشه چراغ جلو تیکه تیکه کنده شده بود مثل وقتی تو جاده بری سنگریزه بخوره بهش! دون دون بود!ابرویی رو کاپوت هم چنین وضعی داره!
اینه وسط (دید عقب ) با یک اشاره واسه تنظیم از جاش کند و سقوط کرد !
به کی باید شکایت بعد از 1 سال معطلی و 21 میلیون پول بی زبون؟
راستی کلاچ ماشین خیلی بالا ول میکنه! بعد از 5 دقیقه روندن افتضاح بوی صفحه کلاچ میاد این عادیه یا شانس من مشکل داره؟
arash p mbz bmw
8 August 2007, 08:27 PM
شیشه چراغ جلو تیکه تیکه کنده شده بود مثل وقتی تو جاده بری سنگریزه بخوره بهش! دون دون بود!ابرویی رو کاپوت هم چنین وضعی داره!
راستی کلاچ ماشین خیلی بالا ول میکنه! بعد از 5 دقیقه روندن افتضاح بوی صفحه کلاچ میاد این عادیه یا شانس من مشکل داره؟
والا تا اونجایی که من میدونم فرزان جان به هیچ جا نمیتونی شکایت کنی ....البته اگر رسید ماشین رو امضا کرده باشی!!
El Padrino.
8 August 2007, 09:20 PM
دوست عزیز من تا به حال این موردی رو ندیده بودم
سال ساخت خوب ایرادی نداره مهم مدل هست که 86
رنگ ماشین نباید پردیگی داشته باشه منم موقع تحویل ماشین 1 جاش روی گلگیر شاگرد داشت ولی نه همه جاش
سطح دون دونه طبیعیه 2 بار بدی کارواش درست میشه ماشین منم این جوری بود 2 بار که رفت کارواش خوب شد
داخل ماشین نباید کثیف باشه ماشین من هم کنار بلند گو های جلوش سیاه بود که با دستمال نم پاک شد
ماشین می بایست 16 تا بره تمام ماشین های خودرو سازی بم چه قدیم چه الان باید همشون 16 کیلومتر رفته باشن چون یک پیست دارن که ماشین رو تست کی کنن که داخش صر و صدا نده و مطمئن بشن موتور صدا نمی ده شاید ماششین شما رو اشتباهی 2 بار بردند توی پیست
چراغ جلو رو می بایست موقع تحویل بگید و اگه می شد از گارانتی استفاده می کردید
ابرویی رو هم همین طور شما که میگین سال ساختش 85 بوده شاید توی طوفان شن بم ماشین بیرون بوده و شن بهش خورده
آینه هم حتما اینقدر توی آفتاب بوده که کنده شده
اتفاقا کلاجش بسیار نرم هست من 2 بار بیشتر پشت دنده معمولی ننشستم از علی آقا سوال کن
فکر کنم شانس شما مشکل داره
من اگه جای شما بودم اصلا ماشین رو تحویل نمی گرفتم و می رفتم دفتر مرکزی خیابان استاد مطهری شکایت میکردم و یا همون جا می گفتم که همه ی عیب های ماشین رو برطرف کنن
من فقط 2 مورد از مشکلات شما رو داشتم که اون ها هم به نظرم طبیعیه
به نظر من اگه از دفتر مرکزی جواب نگرفتی ماشین رو برو بزار توی نمایندگی و قبلش چند تا عکس از جاهای عیب دارش بگیر و بعد برو دادگستری شکایت ولی اگه رسید رو که توی نوشته ماشین رو سالم تحویل گرفتم امضا کردی متاسفانه هیچ کاری نمی تونی بکنی مگه این که یک وکیل خوب بگیری که اگه توی دادگاه موفق شدی باید پولش بدن
100 در 100 ماشین شما موقع طوفان شن بیرون از ساختمان بوده که چنین بالاهایی سرش اومده
با آقای nojex صحبت کن ایشون عموشون از مدیران اشد این خودرو سازی هستند
arash p mbz bmw
8 August 2007, 09:31 PM
به نظر من اگه از دفتر مرکزی جواب نگرفتی ماشین رو برو بزار توی نمایندگی و قبلش چند تا عکس از جاهای عیب دارش بگیر و بعد برو دادگستری شکایت ولی اگه رسید رو که توی نوشته ماشین رو سالم تحویل گرفتم امضا کردی متاسفانه هیچ کاری نمی تونی بکنی مگه این که یک وکیل خوب بگیری که اگه توی دادگاه موفق شدی باید پولش بدن
به قول بزرگان :
دل خوش سیری چند؟!:icon_ques
این بنده خدا مثل اینکه باید کلی خرج کنه تا تازه بتونه به پول خودش برسه که نصفش هم نیست!!:icon_mrgr
خوب پیش میاد....شرکت بلخره فرشته نیست که!!!بلخره پیش میاد!!
فقط فرقش با ایرانخودرو اینه که از ایرانخودرو حداکثر 18تومن ماشین میگیری بلا سرت میاد اما از اینا 21تومن ماشین میگیری بیچاره میشی!!
VITO CORLEONE
8 August 2007, 11:02 PM
جناب آرش اگه توی دادگاه موفق بشه شرکت باید تمامی مخارجش اعم از خرج وکیل و...رو بده و تازه ماشین رو هو عوض کنه
Moriss
8 August 2007, 11:59 PM
منمن وقتی ماشین را تحویل گرفتم چندتا از این موارد را که شما به آن عیب میگید داشت ولی به نظر من طبیعی بود
بدنه ماشین من هم دون دون بود که تا الان که دوبار شسته شده خیلی رنگ نرم تر و لیزتر شده ، وقتی ماشین را تحویل گرفتم باش 40 رفته بودند که البته مسول اونجا قبل از تحویل ماشین را برده بود و برام لاستیکاشا عوض کرده بود که به نظر من 40 هیچ مشکلی نداره داخل ماشین هم کاملا تمیز نبود کمی کثیف بود مثلا درهاش و کفش .
فکر کنم ماشین شما زیر طوفان بوده که این بلاها سرش اومده مثل ماشین من(:icon_arro ) آخه من هم تا تحویل گرفته بودم بین درزهاش پر از خاک و شن ریز بود که تا همین حالا هم هست اتفاقا دیشب به این داشتم فکر می کردم که مگه اینها ماشیو را کجا گذاشته بودند که این هم شن گرفته که دیدم جناب hassanihn درست می گند و به احتمال زیاد زیر طوفان بوده.
به هر حال شما وقتی ماشین را داشتید تحویل می گرفتید با ید قبل از امضا برگه توجه می کردید که ماشین مشکلی نداشته باشد
اما حالا من هم چندتا سوال یا مشکل یا هرچی که میشه اسمش را گذاشت دارم
1- کسی راهی برای کشیدن نویی روکش روی رو کنسولی ماشین سراغ نداره ؟
2-همینطور که دوست عزیزمون هم گفتند کلاچ مخصوصا تو دنده یک بالا ول می کنه به نظرتون میشه تنظیمش کرد یا عادت ماشین هست ؟
3- وقتی با ماشین پرگاز میرم هنگامی که می خوام دنده را عوض کنم وقتی که ماشی خلاص میشه گاز ماشین ول نمیکنه و یکم طول میکشه تا گاز ول کنه آیا این هم قابل تنظیم است یا نه ؟
arash p mbz bmw
9 August 2007, 12:37 AM
جناب آرش اگه توی دادگاه موفق بشه شرکت باید تمامی مخارجش اعم از خرج وکیل و...رو بده و تازه ماشین رو هو عوض کنه
امیدوارم موفق بشن و بتونن حق مسلمشون رو بگیرن!!:icon_excl:icon_wink
El Padrino.
9 August 2007, 10:06 AM
1- کسی راهی برای کشیدن نویی روکش روی رو کنسولی ماشین سراغ نداره ؟
اصلا این کار رو نکنید هر چند که من خیلی ها رو میبینم این کار رو کردند ولی اشتباه چون جلوی باز شدن ایربگ گرفته میشه
شما میگید گاز رو طول میکشه تا ول کنه مال عادته منم اوایل که پشت ماتیز مینشستم همین مشکل رو داشتم ولی نمی نم چه جوری شد که بعد از 2 هفته دیگه این مشکل پیش نیومد شاید برای این باشه که گاز رو تا ته میگیرد و مثلا دنده 1 رو روی 20 تا عوض می کنید مال این هم میتونه باشه
Foad
9 August 2007, 11:11 AM
لطفا به عنوان تاپیک دقت کنید
El Padrino.
9 August 2007, 02:00 PM
من امروز ماتیز رو برای سرویس بردم نمایندگی مشکل دوستمون رو به رییس نمایندگی گفتم گفت توی عید که توی بم توفان شن شده چند تا ورنا و آوانته توی پیست پارک بودن طوفان میشه و همه ماشین ها شیشه هاشون چراغ هاشون و کاپوت هاشون خراب میشه بعد خودرو سازی میاد برای این که ضرر نکنه این ماشین ها رو به قیمت کمتری می فروشه احتملا جناب فرزان یا از این ماشین ها خریدند و یا اشتباهی از این ماشین ها بهشون دادن به جای این که ماشین درست بدن
و اضافه کرد که تاخیر های اخیر در تحویل خودرو ها برای همینه که دارن ماشین هایی که تازه تولید می شه رو به صاحب های اون ماشین هایی که خراب شدن می دن برای همین هر کی ماشین بخواد خیلی دور بهش میدن
Moriss
9 August 2007, 02:03 PM
اصلا این کار رو نکنید هر چند که من خیلی ها رو میبینم این کار رو کردند ولی اشتباه چون جلوی باز شدن ایربگ گرفته میشه
من منظورم کنسول بین دو صندلی جلو هست ؟؟؟ فکر نکنم ربطی به ایربگ داشته باشه
در ضمن امروز تو خیابون یک آوانته دیدم که براش باله عقب گذاشته بود و خیلی قشنگ شده بود . کسی میدونه قیمت بال عقب فابریک چند هست ؟
El Padrino.
9 August 2007, 04:59 PM
فکر کنم نمایندگی های هیوندای بال عقب رو برای آوانته داشته باشن قیمتشم باید حدود100 تومنی باشه
دوست عزیز چرا می خوای کنسول میانی رو روکش کنی
Moriss
9 August 2007, 05:19 PM
دوست عزیز چرا می خوای کنسول میانی رو روکش کنی
آخه من عادت دارم تمام مدت رانندگی دستم روی کنسول باشه برای همین فکر می کم زود سیاه بشه البته این کار هم فقط برای تابستان می خوام بکنه که لباس آستین نصفه می پوشم و گرنه من خودم اصلا اعتقادی به روکش ندارم و هیچ وقت هم روی صندلی ماشین روکش نمی کشم ولی به نظرم اومد که این قسمت احتمال داره از بین بره بهتر هست که یک چیزی روش باشه :icon_cool
farzan_b1983i
9 August 2007, 10:55 PM
سلام مجدد امگاری اساتید اوانته سوار پیداشون نیست ؟؟! یه جوابی به سوالات ما بدن؟
در مورد فیلتر روغن که نمایندگی میبنده خواستم بدونم هیونداست ابی رنگ که روش نوشته به زبان چینی داره؟ یا از این فیلتر های ابی رنگی هست که به سفارش کادک توسط فیلتر کاج ساخته شدن؟؟ ممنون
farzan_b1983i
9 August 2007, 11:08 PM
به به اخه روزی که ماشین رو دادن کثیف بود ساعت 7 عصر بود من هم چیزی ندیدم وقتی فردا صبح شستمش دیدم بعله چه خبره ! فعلا که نامه نگاری شده ! ببینم چی میشه! مثلا امروز باکس فیلتر هوا رو باز کردم پر از شن بود داخل سپر پر از شن هست ! یعنی منی که اذر پارسال ثبت نام کردم قرار بوده بهمن ماه ماشینمو بدن الان دادن به هم باید از ونا باشه که توی توفان شن بوده؟؟؟؟
حالا من و کرمان خودرو چه کار کنیم!
farzan_b1983i
11 August 2007, 12:29 PM
سلام یه کمک از دوستان می خوام !
دوستانی که اوانتخه رو امسال تحویل گرفتن یه لطفی بکنن و به پلاکی که داخل محفظه موتور هست نگاه بندازن و ببینن که سال ساخت و مدل ماشین چه سالی هستش
ممنون
El Padrino.
11 August 2007, 03:40 PM
سلام
روی فیلتر ها کره ای نوشته نه چینی والا دو بار برای من آبی انداختند و یک بار مشکی من که زیاد توجهی نمی کنم که چه چیزی میزان چون به قطعاتشون و خود کار کنان نمایندگی های هیوندای اعتماد کامل دارم اتفاقاتی که توی نمایندگی های دیگه می افته اونجا اصلا نمی افته
farzan_b1983i
13 August 2007, 01:46 AM
سلام
امروز همه عیوب ماشین رو توی نامه نوشتم و به خودرازان کرمان و راین و پرستوی ابی و نمایندگی فکس کردن فردا جوابم رو میدن همه عیوب رو هم قبول کردن خدا کنه خودرو ساز واسه حفظ اعتبارش این ماشین مشکل دار و عوض کنه!
El Padrino.
13 August 2007, 12:17 PM
ان شا ا... عوض می کنه احتمالا یا ماشین رو اشتباهی فرستادند برای شما یا رییس نمایندگی ........
El Padrino.
14 August 2007, 10:47 PM
منم امروز یک النترا 2007 گذر موقت رو توی خیابون دیدم فکر کنم مهره بعدی اسان موتور باشه
*علی*
15 August 2007, 11:32 PM
با سلام به همه دوستان
این مورد که زمانی که دور موتور بالا رفته و شما پاتون رو از روی گاز برمیدارید اما دور موتور به کندی پایین میاد یا به قول شما ماشین هنوز گاز میخوره یک حسنه نه یک عیب البته باید توجه کنیم که فقط در دورهای بالا این اتفاق میافته تا شتابگیری به درستی صورت بگیره چون اغلب مردم عادت دارند زمانی که میخواهند برای شتاب گیری دنده عوض کنند پاشون رو از روی گاز برمیدارند و همین زمان شتابگیری رو بالا میبره اما در آوانته این مشکل توسط این مکانیسم حل شده
در مورد میزان کارکرد ماشین زمان تحویل باید بگم از ما هم حدود 30 تا کار کرده بود و فکر نکنم بشود عیب محسوبش کرد چون هر ماشینی تا حالا از ایرانخودرو هم تحویل گرفتم همین مقدار یا بیشتر کارکرد داشته
در مورد رنگ : خدا را شکر اتومبیل ما که کوچکترین زدگی یا مشکلی نداشت
زمانی هم که تحویل دادند داخلش کاملا تمیز بود البته فقط تمیز نه واکس خورده و برق افتاده
کلاچش هم همون جور که دوستان گفتند بالا رها میکنه و چون من سمند رو هم همینجوریش کردم برام مشکلی نداره اما دوست خوبم بعد از 300 تا 400 کیلومتر رانندگی به صورت عادی میشود و از این حالت خیلی لذت میبرید مخصوصا زمان شتابگیری
در ضمن دوست خوبم کمی دندون به جگر بگیر خیلی از موارد با مقداری رانندگی یا بهبود پیدا میکنند یا آب بندی شده و یا اصلا مشکل محسوب نمیشوند و در خواص این ماشین گنجانده شده اند
مثلا روز اولی که من پشت اوانته نشستم با هر ترمز abs وارد عمل میشود و با ضرباتش زیر پایم خودش رو به رخ میکشید چون قبلا با ماشینی چون سمند رانندگی و ترمز گرفته بودم و برای سمند مبایست ترمز رو زیاد فشار بدهم همین کار رو هم برای آوانته میکردم که abs وارد عمل میشود اما بعد از مدتی قلق هر دو دستم امد
در مورد روکش برای کنسول وسط هم کافی قسمت بالا رو که با پارچه مخملی آبی نفتی پوشش داده شده در بیارید و یک روکش براش بدوزید یا بدید براش بدوزند از اینکه من هم رو به این فکر انداختید متشکرم
farzan_b1983i
16 August 2007, 12:09 AM
سلام
دیروز ماشین رو تحویل دادم به نمایندگی پس گرفتن ! و کلیه 12 تا عیبی رو هم که نوشته بودن دیدن و تایید کردن و گفتن که بله شیشه جلو عوض شده و با نمونه غیر اصل هم عوض شده! روی شیشه نوشته Made by Car glass و نوشته روش با باقی شیشه ها تفاوت داشت دوستان اگه زحمتشون نیست چک کنن رو شیشه جلو چی نوشته
ممنون
انشا الله ماشین با یدونه بدون مشکل تعویض بشه واقعا رانندگی با اوانته واسه من که از 206 405 سمند پراید و ماکسیما کمری زانتیا روندم لذت بخش هست هم ب خاطر سایز ماشین هم شتاب و قدرت قابل قبولش !
ماشین واقعا پایداریش عالی هست
ترمز هاشم حرف نداره با لاستیک های کویر و اسفالت افتضاح کمتر abs فعال شد البته حساسیتش عالی هست!
من که گیربکس معمولی بود اما واقعا نرم و بی صدا و خیلی راحت دنده ها تعویض می شدن و حس اسپورتی به راننده می داد!
El Padrino.
16 August 2007, 12:59 AM
این هم عکس شیشه جلو
El Padrino.
16 August 2007, 01:03 AM
علی آقا والا ماشین من موقع تحویل 16 تا بیشتر کار نکرده بود ماتیز هم همین طور بود موقع تحویل 15 تا کار کرده بود
فکر کنم بعضی ماشین ها رو دو بار می برند توی پیست برای تست
farzan_b1983i
16 August 2007, 02:54 AM
حسن جان من موفق به دیدن عکس نشدم اگر میشه جای دیگه اپلود بفرما
El Padrino.
16 August 2007, 10:37 AM
farzan_b1983i
16 August 2007, 05:42 PM
سلام حسن جان
ممنون روشنم کردی
شیشه جلو ماشین ما با این تفاوت داشت روش نوته بود made by korea car glass!!!
ممنون
arash p mbz bmw
18 August 2007, 01:51 PM
فرزان جان مبارک باشه...ماشین جدید دادن یا موارد رو برطرف کردن؟!
El Padrino.
18 August 2007, 05:54 PM
توی سایت خودرو سازان راین ([Only registered and activated users can see links]) تبلیغ ایرانی ورنا و آوانته هست حتما ببینید جابه
farzan_b1983i
19 August 2007, 02:09 AM
سلام ماشین رو که پس گرفتن ما هم یا یه ماشین نو می خوایم یا کل پول و ضررو زیان ! البته مدیر عامل شرکت راین نیستن گویا کره هستن
باید بیان که ماشین نو رو به جای این بدن به ما فردا خبر جدید میدم !
farzan_b1983i
19 August 2007, 11:54 AM
سلام
امروز تماس گرفتن و گفتن که اگر می خواید ماشین رفع عیب بشه 3 روز دیگه امادست اما اگر می خواید جایگزین بشه و تعویض بشه باید تاخیر 2 ماهه رو قبول کنید و گفتن که گویا اوانته مشکی هم تولید میشه ! اگر مشکی باشه و ضمانت بدن 2 ماهه تحویل میدیم من می خوام 2 ماه صبر کنم!
El Padrino.
19 August 2007, 01:20 PM
بله مشکی هم هست و تولید میشه ولی ذغالی یک چیز دیگس
Moriss
19 August 2007, 01:59 PM
منم با زغالی بیشتر موافق هستم ولی در کل با رنگ تیره مخالف چون الان خودم یک 206 زغالی دارم و وقتی کثیف میشه واقعا تو ذوق میزنه تازه کوچکترین خش هم که روش بیفته از 100 متری معلوم هست بعد هم اگر یک جا رنگ بپره و بخوای در حد یک نقطه هم رنگ روش بزنی هیچ وقت رنگ خودش نمیشه ولی رنگ روشن و مخصوصا سفید این مشکلات را نداره .
به هر حال من براتون آرزو می کنم که هر رنگی هم که میگیرید ماشین سالم باشه و شما هم راضی :icon_cool
farzan_b1983i
19 August 2007, 03:33 PM
سلام پس چرا همش می گن مشکی نیست مشکی نداریم؟
*علی*
19 August 2007, 06:40 PM
تا اون جایی که حقیر خبر دارم مشکی فقط مخصوص دنده اتومات است و گیربکس معمولی رنگ مشکی نداره
.
زمانی که ما تحویل گرفتیم اینجوری بود .
ولی فرزان جان به نظر من همون رفع عیب شده رو بگیر ( در صورتی که تمام قطعات تعویضی اصلی باشند ) و بیخود خودت رو 2ماه درگیر و معطل نکن .
حسابی پای این خودرو سازها نیست یک مرتبه 2 ماه میشه یک سال
خدا رو شکر ماشین قبلی که عیب فنی و موتوری نداشت فقط چراغ و شیشه و........ که اگه اورجینال بزارند دیگه مشکلی نداره
درباره مشکی هم به حرف این حقیر گوش کن درسته بسیار جذاب و زیبا میشه اما برای من و شما که ساکن جنوب هستیم اصلا رنگ مناسبی نیست مخصوصا که کنسول آوانته هم خودش مشکی است .
اگه مشکی بگیری تابستان ها خیلی اذیت میشی
بیخیال مشکی بشو ................:red_heart: فقط به خاطر خودت (چقدر من فضول هستم :124:
*علی*
19 August 2007, 06:47 PM
راستی من شنیده بودم که بعضی از قطعات آوانته آمریکایی است اما به علت این تحریم ها باورم نمیشود
امروز یکی از این قطعات رو دیدم
مجموعه چراغ مه شکن جلو رو باز کردم تا فضولی کنم و ببنیم چه مدلی از چراغ های مهشکن است جالبه روش به زیبایی نوشته شده usa
هرچی خواستم عکس بگیرم براتون بزارم نشود
چون ریز نوشته
اگه دوربین با کیفیت خیلی بالا پیدا کردم براتون عکس شو میزارم
farzan_b1983i
19 August 2007, 09:01 PM
سلام
اخه علی جان مشکیش فوق العاده قشنگ هست البته من تجربه مشکی رو دارم 405 همش مشکیه!
می گفتن 2 ماه بخاطر مساله شماره گذاریه تا حا بشه اگرم زود تر حل شد زودتر!
El Padrino.
19 August 2007, 09:17 PM
به نظر من یا سفید بگیر یا نقره ای مشکی و ذغالی عیوب زیادی دارن که دوستان بهشون اشاره کردند
1-داغ شدن توی تابتان
2-زود کثیف شدن
3-معلوم بودن رنگ پریدگی
4-اگه به در یا کاپوت خودرو مشکی نگاه کنی موج موج میزنه مثل این که صاف کاری شده
منم می خواستم مشکی بگیرم ولی این عیوب رو که در نظر گرفتم بی خیال شدمو نقره ای گرفتم
*علی*
20 August 2007, 10:06 PM
دوستان بنده خودم هم گیج شدم
چراغ های اوانته از نوع چراغ هایی هستند که از رشته تنگستن استفاده کردند و نور آنها زرد متمایل به سفید است .
مدلی هم دارند که داخل انها از گاز زنون پر شده است و نورش سفید شفاف است و به رنگ آبی است .
اما نوع دیگری چراغ ها وجود دارند که درون آها از گاز زنون پر شده اما از رشته های تنگستن استفاده نمیکنند و نور آنها 3 برابر نور چراغ های هالوژن است .
*علی*
20 August 2007, 10:38 PM
فکر کنم بنده اشتباه کردم
دوستان این عکس لامپ اصل اوانته است که به احتمال زیاد جز چراغ های هالوژن قرار میگیرد و نورش زرد مایل به سفید است . و داخلش از گاز های گروه هالوژن پر شده .و دارای رشته تنگستن است .
و این هم عکس لامپی است که بنده خودم جایگزین لامپ اورجینال کردم که داخلش با گاز زنون پر شده و نورش سفید مایل به آبی است , نورش هم مقداری بیشتر از لامپ اورجینال است اما باز هم مثل لامپ اورجینال داخلش از رشته تنگستن استفاده شده
بعدا عکس نورشون رو در شب میزارم تا تفاوتشون رو متوجه بشوید .
اما لامپهایی زنونی که روی اتومبیلهای گرانقیمت نصب میشود ساختارشان به کلی با این مدل که بنده نصب کردم متفاوت است و درون آنها از رشته استفاده نشده گاز زنون (Xenon) را در یک لامپ مهر و موم شده مشتعل مینماید. از "فیلامان" استفاده نمینماید، در عوض توسط اشتعال یک تخلیه الکتریکی بین دو الکترودی که در یک کپسول کوارتز فشرده گاز گزنون قرار داده شده است، نور ایجاد مینماید.
و نورشان 3 برابر نور این چراغ ها است .
ااز مدیران تقاضا دارم نوشته های قبلی بنده را تصحیح کنند .
farzan_b1983i
21 August 2007, 12:03 AM
ممنون علی جان من هم موندم اخه سونوتا هم زنون نداره و فقط ازرا داره! اون H7 H1 هم کد نمونه حباب لامپو ارایش فیش های رابط هست
po2ya
21 August 2007, 11:21 AM
دوستان پست هایی که اطلاعات اشتباه بوود پاک شد!
El Padrino.
21 August 2007, 02:14 PM
بله توی این عکس ها هم مشخص میشه
این عکس ([Only registered and activated users can see links]) و این عکس ([Only registered and activated users can see links]) لامپ زنون هست که کاملا سفیده
توی این عکس ([Only registered and activated users can see links]) لامپ آبی داره
البته یک سری دیگه هم عکس داشتم متاسفانه پاک شدند حالا حتما پیداشون می کنم و میزارم
*علی*
22 August 2007, 06:11 PM
اخر طاقت نیاوردم و رفتم رینگ و لاستیک های اوانته رو عوض کردم .
رینگ 17 _ 7.5 و لاستیک 215/ 45 / 17
همه به من میگفتند عوض نکن ماشینت میکوبه
اما یکی از دوستان مشهد یک مدل لاستیک معرفی کرد که جز جدیدترین و برترین مدل ها کمپانی بریجستون است و کاملا نخی است و اصلا درونش از سیم استفاده نشده و جالبه با اینکه از سیم استفاده نکرده اما قدرت تحمل 620 کیلوگرم و سرعت 240 کیلومتر بر ساعت را دارد و بسیار نرم است . باورتان نمیشود از زمانی که اینها رو انداختم اینقدر نرم شده که خودم باورم نمیشه فکر میکنی اصلا روی ابر نشستی
علاوه بر اون دیگه اتومبیل تو دست انداز های زیاد اصلا مثل قبلا که رینگ 15 و لاستیک کویر روش بود نمیکوبه و واقعا نرم و لطیف عمل میکنه
این هم چند تا عکس از اتومبیل
El Padrino.
22 August 2007, 06:24 PM
علی آقا واقعا تبریک می گم اگه ایرانخوردرو از وجود شما با خبر می شد با ماهی 2 تومن استخدامتون می کرد واقعا قشنگ شده
چند تا سول؟
علی آقا چقدر خرجش شد ؟
کمک ها رو عوض کردید یا نه ؟
جلوبندی رو چی تقویت کردید ؟
*علی*
22 August 2007, 06:47 PM
علی آقا واقعا تبریک می گم اگه ایرانخوردرو از وجود شما با خبر می شد با ماهی 2 تومن استخدامتون می کرد واقعا قشنگ شده
چند تا سول؟
علی آقا چقدر خرجش شد ؟
کمک ها رو عوض کردید یا نه ؟
جلوبندی رو چی تقویت کردید ؟
ممنونم
قشنگ میبینی
نه . فقط و فقط رینگ و لاستیک رو عوض کردم .
حالا دنبال استرس بار هستم . کسی برای آوانته استرس بار سراغ داره ؟
قیمت ها رو در پست خصوصی براتون میفرستم
El Padrino.
22 August 2007, 07:21 PM
علی آقا آوانته از کارخونه روش استرس بار هست از زیر کمک ها به هم وصل هستند تویglobal auto index نوشته من خودم توی نمایندگی یک آوانته دیدم که موتور و گیربکس و .... رو باز کرده بودند استرس بارش قنشگ معلوم بود شاید از بالا هم داشته باشه که پیدا نباشه
po2ya
22 August 2007, 11:34 PM
آقای علی فکر کنم یه ارتفاع بزنی ماشین شدیدا قشنگ بشه !
البته فکر نکنم ماشین دیگه نرم بموونه !
ولی اگه ارتفاع ماشین کم بشه خیلی خووب میشه ماشین!
arash p mbz bmw
23 August 2007, 12:03 AM
علی جون اگه راه حل عالی برای این خواستی که ماشینت هم نرم بمونه هم بخوابونی بهم pmبده...
البته نمیدونم بشه این ماشین رو یا نه.....
اما خیلی عالی میشه
حدودا 180تومن هم خرجشه...
ar1358
23 August 2007, 04:57 AM
مشكل شمارهگذاري محصولات كرمان خودرو برطرف ميشود
گروه خودرو- طي روزهاي گذشته برخي از ثبتنامكنندگان خودروهاي ورنا و آوانته متعلق به شركت كرمان خودرو طي تماس تلفني با دفتر روزنامه اعلام كردند كه ديماه سال گذشته به منظور خريد يكي از دو خودروي ورنا و آوانته ثبتنام كردهاند و در خردادماه نيز پس از اعلام شركت مذكور مبني بر پرداخت كل مبلغ خودرو، اين رقم را به اين شركت پرداخت كردهاند.
اما پس از گذشت سه ماه از پرداخت تمامي مبلغ خودرو، شركت كرمان خودرو اعلام كرده است كه شمارهگذاري اين خودرو با مشكلاتي مواجه شده و ستاد تبصره 13 هنوز مجوز شمارهگذاري اين دو خودرو را صادر نكرده است، به همين منظور زمان تحويل خودروهاي مذكور نامعلوم است.
براساس ابلاغيه ستاد تبصره 13 از مردادماه سالجاري، شمارهگذاري خودروهاي با مصرف بيش از 6 ليتر در سيكل تركيبي ممنوع اعلام شد و اين در حالي است كه براساس اعلام سازمان بهينهسازي مصرف سوخت، ميزان مصرف سوخت آوانته و ورنا به ترتيب 58/10 و 89/8 ليتر در يكصد كيلومتر در سيكل تركيبي برآورد شده است. با توجه به ميزان بالاي مصرف سوخت اين دو خودرو، شمارهگذاري آنها منوط به مجوز تبصره 13 خواهد بود كه طبق گفته يك مقام مسوول در شركت كرمان خودرو مشكل شمارهگذاري دو خودروي مذكور برطرف شده و از ابتداي هفته آينده واگذاري اين خودروها به ثبتنامكنندگان آغاز خواهد شد.
طبق گفته اين مقام مسوول، مشكل تاخير در تحويل خودروهاي ورنا و آوانته مربوط به ستاد تبصره 13 و مشكل اصلي به دليل تاخير در گشايش LC بوده كه اين مشكل نيز در حال حاضر برطرف شده است.
farzan_b1983i
23 August 2007, 11:04 AM
ممنون خبر خوبی بود پس انشا الله دیگه ماشین ما رو که قرار بود یدونه جدید جایگزین کنن مسئله شماره گذاریش حل شده ! امیدوار باشیم
ar1358
25 August 2007, 11:55 AM
Crash test Video:
ar1358
25 August 2007, 12:04 PM
rezasx1
25 August 2007, 12:49 PM
سلام دوستان
منم آوانته ثبت نام کردم..تحویل آذر( البته با این تفاسیر اگه قبل عید تحویل بدن شانس اوردم)
یه سوال داشتم . بهترین لاستیکی که میتونم بندازم بدون تعویض رینگ یعنی همون 15 چه سایزیه؟
در ضمن از همه ممنونم بابت این تاپیک...خیلی استفاده کردم
El Padrino.
25 August 2007, 02:41 PM
ببین سایز اصلیش 185/65/15 هست توی دفترچش قسمت فشار باد تایر 2 نوع تایر رو معرفی کرده یکی 185/65/15یکی 195/60/15 می تونی 205/60/15 هم بهندازی تعادل خیلی بهتر میشه ماشین نرم تر میشه ولی سوخت به مقدار قابل توجهی بالا میره من بهت پیشنهاد می کنم میشل 185 بندازی و یا 195
*علی*
25 August 2007, 11:02 PM
سایز اصلی لاستیک هیوندای آوانته 195/60 / 15 است . اگه به این سایت
( [Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links]) ) مراجعه بفرمایید سایز اصلی لاستیک همه اتومبیل ها موجود است .
این صفحه
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
هم سایز اصلی لاستیک آوانته (Elantra) را بهتون نشان داده .
اما خود راین خودرو لاستیک سایز 185/ 65 / 15 روی رینگ میاندازه .
*علی*
29 August 2007, 11:18 AM
راستی من شنیده بودم که بعضی از قطعات آوانته آمریکایی است اما به علت این تحریم ها باورم نمیشود
امروز یکی از این قطعات رو دیدم
مجموعه چراغ مه شکن جلو رو باز کردم تا فضولی کنم و ببنیم چه مدلی از چراغ های مهشکن است جالبه روش به زیبایی نوشته شده usa
هرچی خواستم عکس بگیرم براتون بزارم نشود
چون ریز نوشته
اگه دوربین با کیفیت خیلی بالا پیدا کردم براتون عکس شو میزارم
El Padrino.
29 August 2007, 12:12 PM
علی آقا چراغ های آوانته زنون هستند به عکس ها توجه کنید
این عکس لامپ کوچک آوانته هست که معمولیه نورش زده
این عکی مه شکن با گاز زنون هست که نورش سفیده
این عکس نور پایین هست و لامپ کوچک که کاملا مشخصه لامپ کوچک زرد هست و لامپ بزرگ سفید
این عکس نور بالا هست که بازم هم معلومه سفیده
این عکس رو هم برای نمونه از ماتیز گرفتم که زنون نداره و نورش زرد هست
حالا توی شب هم از شعاع نور عکس میگیرم تا مشخص بشه
farzan_b1983i
29 August 2007, 12:27 PM
کسی خبر نداره مجوز شماره گذاری دادن به اوانته یا نه ؟
ali14049
29 August 2007, 01:52 PM
علی آقا چراغ های آوانته زنون هستند به عکس ها توجه کنید
این عکس لامپ کوچک آوانته هست که معمولیه نورش زده
این عکی مه شکن با گاز زنون هست که نورش سفیده
این عکس نور پایین هست و لامپ کوچک که کاملا مشخصه لامپ کوچک زرد هست و لامپ بزرگ سفید
این عکس نور بالا هست که بازم هم معلومه سفیده
این عکس رو هم برای نمونه از ماتیز گرفتم که زنون نداره و نورش زرد هست
حالا توی شب هم از شعاع نور عکس میگیرم تا مشخص بشه
دوست من شما گویا تا حالا لامپ زنون ندید! کیت زنون دارای دو عدد بالاست و 2عدد لامپ مخصوص زنون که لامپهای باریکی هستن و یک رشته سیم مشکی به آخرشون متصل شده بهمراه کابلهای مربوطه داره و روی هیچ آوانته ای لامپ زنون فابریک نصب نیست! اینو مطمئن باشید!
این عکس ماشین خودمونه که روی نور پایینش زنون بستم! تفاوتو خودتون مشاهده کنید:icon_razz
[Only registered and activated users can see links] ([Only registered and activated users can see links])
arash p mbz bmw
29 August 2007, 05:45 PM
علی جون عجب نوری از پست مانیتور کور شدم چه برسه به راننده های بی چاره ی جلویی..:icon_mrgr:icon_arro
*علی*
29 August 2007, 11:04 PM
حسن جان فکر کنم اشتباهی شده
واتاژ لامپ های فابریک ماتیز نسبت به لامپ های فابریک