PDA

View Full Version : پروتن GEN2 یا آوانته؟

vahid_elx_645ci
23 August 2006, 07:32 PM
به نظر شما پروتن GEN2 که به تازگی وارداتش آغاز شده بهتره یا آوانته؟
این هم مشخصات GEN2:
موتور 4 سیلندر 1600 سی سی 16 سوپاپ مجهز به دو میل سوپاپ و سیستم MPFI
110 اسب بخار در 6000 دور در دقیقه/148 نیوتون متر در 4000 دور در دقیقه
میانگین مصرف سوخت:8/5 لیتر در 100 کیلومتر با سرعت ثابت 90 کیلومتر در ساعت
حد اکثر سرعت 195 کیلومتر در ساعت/شتاب 0 تا 100: 10 ثانیه
مجهز به سیستم ABS و EBD
وزن مدل معمولی 1145کیلوگرم اتومات:1160کیلوگرم
قیمت پایه: دنده معمولی:5/20
دنده اتومات:2/22
http://www.channel4.com/4car/media/P/proton/gen2/03-large/04-dash.jpg
http://www.genting.com.my/en/special/2005/buynwin/images/gen2.jpg
http://static.flickr.com/2/1848348_edcbda92e7_m.jpg

pedram325i
23 August 2006, 08:40 PM
gen 2 مفت نمی ارزه!

pedram325i
23 August 2006, 08:45 PM
پروتون با این قیمت ها دیگه روی کرمان خودرو و هیوندای رو تو بی انصافی سفید کرده !
gen 2 به نسبت ماشین های دیگه فوقش 15 میلیون بیرزه نه بیشتر

pedram325i
23 August 2006, 08:58 PM
پروتون با این قیمت ها دیگه روی کرمان خودرو و هیوندای رو تو بی انصافی سفید کرده !
gen 2 به نسبت ماشین های دیگه فوقش 15 میلیون بیرزه نه بیشتر

-بذارید برا حرفم دلیل بیارم
-وقتی رنو مگان سدان 1600 نوزده میلیون باشه ،پروتونgen 2 هچ بک 1600چند تومن میتونه باشه؟(در نظر بگیرید که پروتون کجا و رنو کجا)
-وقتی پژو 206 1600 سیزده میلیونه پروتون gen 2 1600 چقدر باید باشه؟

vahid_elx_645ci
23 August 2006, 10:22 PM
پس مزدا 323 که موتورش همینه چرا اینقدر گرونه در حالی تکنولوژی پایین تری نسبت به GEN2 داره.

pedram325i
23 August 2006, 10:54 PM
مزدا هم از اون ماشین هاییه که زیادی گرونه قبول دارم.
ولی مزدا رو نمیشه با پروتون مقایسه کرد. من قبول ندارم که میگی پروتون تکنولوژیش بالا تره.این که جدید تره دلیل بالا بودن تکنولوژیش نیست.
پروتون معمولا ماشین های 10 سال قبل رو فیس لیفت میکنه با یه اسم جدید میده بیرون.مثل ویرا که همون میتسوبیشی لتسر 1992 است.

Powerful_monarch
24 August 2006, 01:53 AM
اصلا قبول ندارم دوست عزيز

اين ماشين از نظر طراحي خيلي از ماشين هاي هم رده اش زيبا تره ! ماشين جوون پسنديست !

قيمت اين ماشين هم بنسبت به امكاناتش به نظر من زياد نيست !

El Padrino.
24 August 2006, 01:56 AM
به نظر من اول آوانته بعد مگان بعد کرولا بعد زانتیا بعد مزدا بعد پروتون

pedram325i
25 August 2006, 08:25 PM
من نگفتم زیبا نیست ، نگفتم ماشین بدیه ، گفتم این قیمت نمی ارزه دلیلش رو هم گفتم.

Powerful_monarch
25 August 2006, 09:13 PM
من نگفتم زیبا نیست ، نگفتم ماشین بدیه ، گفتم این قیمت نمی ارزه دلیلش رو هم گفتم.

دوست عزيز بذار اضافه كنم كه قيمت رنو مگان 25 هستش !

salar68
25 August 2006, 09:25 PM

قیمت مگان 1600 با قدرت 115 اسب که 1600 سی سی هم هست

18ملیون نهصد می باشد !

amir_CLK500
26 August 2006, 12:04 AM
اگه من باشم اوانته.چون مالزی اصلا معلوم نیست چیه و چی میزنه

vahid_elx_645ci
26 August 2006, 12:16 AM
ببخشید که یه پست بی ربط می دم:
من در این تاپیک مشخصات مگان رو نمی خوام و دیگه حالم داره از اینکه salar68 اینقدر گفت مگان داره 250 تا می ره و قیمتش نزدیک به بازارهای جهانی و ... و کل کلش با hasanihn به هم میخوره . مثل اینکه ایشون وظیفه ی خودشون می دونند تا به همه بفهمونند هیوندای آشغال ترین ماشین ها رو تولید می کنه و مگان بهترین ماشین دنیاست.تاپیک درباره مگان زیاده لطفن برید اونجا و درباره مگان بحث کنید.

arash p mbz bmw
26 August 2006, 12:27 AM
وحید عزیزم
لطفا اگر مشکلی با تاپیکی یا کل کل های فردی دارید با بنده یا zq-zعزیزم در پیام خصوصی در ارتباط باشید
هرگز هم به سالار عزیز و دیگر دوستان بی احترامی نکنید
چه شما و چه هرکسی دیگر به کاربران محترم سایت و تالار خودرو بی احترامی بکند مطئنا بنده با ایشان برخورد جدی خواهم کرد
منظ.رم با شما نیست وحید جان کلا گفتم
اگر با تاپیکی مشکل دارید یا فکر میکنید تاپیکی بیش از حد کل کل شده به بنده در پیام خصوصی اعلام کنید تا رسیدگی شود
با سپاس از همه
باز هم میگم این شعار بنده است
بی احترامی و توهین در این سایت اصلا معنی ندارد و جدا با ان برخورد میشود

Mohsen1001
26 August 2006, 12:30 AM
ببخشید که یه پست بی ربط می دم:
من در این تاپیک مشخصات مگان رو نمی خوام و دیگه حالم داره از اینکه salar68 اینقدر گفت مگان داره 250 تا می ره و قیمتش نزدیک به بازارهای جهانی و ... و کل کلش با hasanihn به هم میخوره . مثل اینکه ایشون وظیفه ی خودشون می دونند تا به همه بفهمونند هیوندای آشغال ترین ماشین ها رو تولید می کنه و مگان بهترین ماشین دنیاست.تاپیک درباره مگان زیاده لطفن برید اونجا و درباره مگان بحث کنید.
وحيد جان اينجا سالار فقط اشتباه بچه ها رو تصحيح کرد و حرفي از خوبي و بدي مگان نزد اين بچه ها هستند که موضوع تاپيکها رو ناديده ميگيرن و تمام ماشينها رو ميکشن وسط.

حالا نظر من :

جن2 واقعا بهتره البته براي کسي که ماشين خانوادگي نميخواد ، با فضاي کم سرنشينان عقب اذيت نميشه.
امکاناتش هم خيلي بيشتر از اوانته هست و همچنين تکنولوژي ساختش که براي لوتوس انگليس هست

در ضمن اين ماشين بصورت استاندارد داراي استرس بار هست که تاژير بسزايي در تعادل ماشين داره.

Powerful_monarch
26 August 2006, 01:53 AM
وحيد جان ناراحت نشو ! هيوندا طرفدار هاي خودش رو داره كه هميشه پر و پا قرص اونو دوست دارن !

راستي اضافه كنم با يكي از قوم و خويش هامون كه فرانسوي هستش صحبت ميكردم و ازش درباره مگان پرسيدم ! خيلي ازش تعريف كرد ولي وقتي عكس ماشين رو ديد خنديد و گفت من اين مدلشو نميگم ! اين از مد افتاده و قديميه كه !

***** (( واي خيلي متاسفم ! عكس پست پاييني خيلي سايز اش بزرگ هستش ! عجيب اينجاست كه اين پستو ميتونم ويرايش كنم ولي پاييني رو نه !!! يكي از مديران محبت كنه اين عكس رو بصورت لينك در بياره ! چون عجيب فورم رو ريخت بهم !!! )) *********

vahid_elx_645ci
26 August 2006, 02:11 AM
وحید عزیزم
لطفا اگر مشکلی با تاپیکی یا کل کل های فردی دارید با بنده یا zq-zعزیزم در پیام خصوصی در ارتباط باشید
هرگز هم به سالار عزیز و دیگر دوستان بی احترامی نکنید
چه شما و چه هرکسی دیگر به کاربران محترم سایت و تالار خودرو بی احترامی بکند مطئنا بنده با ایشان برخورد جدی خواهم کرد
منظ.رم با شما نیست وحید جان کلا گفتم
اگر با تاپیکی مشکل دارید یا فکر میکنید تاپیکی بیش از حد کل کل شده به بنده در پیام خصوصی اعلام کنید تا رسیدگی شود
با سپاس از همه
باز هم میگم این شعار بنده است
بی احترامی و توهین در این سایت اصلا معنی ندارد و جدا با ان برخورد میشود

خیلی ببخشید. آخه من داشتم چند تا تاپیک رو می خوندم و توی بیشتر اونها salar68(که امیدوارم منو ببخشه) با لحنی از محصولات هیوندای و طرفدارانش انتقاد می کرد که من یه لحظه کنترلم رو از دست دادم و اینها رو نوشتم.
از آقا آرش هم تشکر می کنم که خیلی منطقی منو راهنمایی کردن.
امیدوارم ناراحت نشده باشید.:icon_redf

salar68
26 August 2006, 02:20 AM
سلام

ببخشید نکشید منو !

والا اگر بجث سری 6 BMW هم بود من همین قدر می نوشتم ولی خب چه کنیم طرفدار بحثش کمه !!

===========
در ایران مگان II تولید می شود و مگان فدیمی نه وارد می شه و نه تولید !
جدید ترین مدل مگان که آذر ماه 84 توی فرانسه پرده برداری شد
همین که قرار هست در ایران تولید بشود

اولین بار در رنوی ترکیه بعدش فرانسه و بعدش هم توی ایران تولید می شه

این مگان چند مدل داره
مگان کروکی : همین عکسی که خیلی بزرگه !
مگان اسیشن : اسمش معلومه !
مکان هاچبگ : عکسش توی تاپیک حامع مگان هست وحید خان گذاشتند
مگان سدان : این مدل در ایرن وارد و تولید می شود

همش هم عین هست هیج فرفی جز ظاهر ندارند و طرز استفاده ندارند احتمالا" دوست شما هم یکی از مدل ها بررسی کرده نه همش را
منبع هم به حد کافی هست اگر نیازه بگید معرفی می کنم خوشبختانه ایران جزو اولین پایگاه های تولید مگان جدید در زنجیره رنو می باشد

موتورهاش هم از 1.4 شروع می شه و تا توربو 2 لیتری با قدرت 260 اسب هم می رسه !

من بحث مگان را شروع نکردم فقط اطلاع رسانی کردم

بعدش اینچا مگان چه ربطی داره ؟

salar68
26 August 2006, 02:30 AM
http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-626656

http://www.renault.co.ir/images/pdf/NewMegane-fa.pdf

pedram325i
26 August 2006, 09:54 AM

عزیز من آخه چه کسی ماشین سدان رو(ماشین سدان همیشه حدود 10 درصد از هاچ بک گرون تره) که موتورش 2000 است و دنده اتوماتیک هست ، با ماشین هاچ بک 1600 گیربکس دستی مقایسه می کنه؟
اینا هر سه به قیمت ماشین اضافه میکنه.
خواهش میکنم موقع مقایسه کمی دقت کنید که زود تر نتیجه بگیریم

Powerful_monarch
26 August 2006, 02:48 PM
من كه كامل متوجه منظور شما نشدم ! ولي خواهش ميكنم بحث رنو مگان رو وسط نكشيد ! در يك تاپيك ديگه اونو شروع كنيد خودم هم شركت ميكنم !

arash p mbz bmw
26 August 2006, 04:38 PM
دوستان لطفا بحث رو به حالت عادی برگردونید
با سپاس از همگی

arash p mbz bmw
26 August 2006, 05:30 PM
وحید عزیز مشکل حل شد
پستهای مرتبط نیز پاک شدند

Powerful_monarch
29 August 2006, 05:11 PM
من با وجودیکه با آوانته موافقم ولی GEN2 رو هم قبول دارم !

این ماشین به نظر من جایگزین مناسبی برای 206 هستش ! این ماشین فوق العاده ا اسپرت هستش !

vahid_elx_645ci
29 August 2006, 05:42 PM
آقا سالار اینجا بحث پروتون و آوانته هست لطفا مگان رو داخل نکن

پروتون مال میتسوبیشی هست میتسوبیشی ژاپنی هسته ولی پروتون مالزیایی هست پس همینه که میگم آشغاله

احتمالن اگه در یه تاپیکی BMW 645ci رو با آوانته مقایسه کنند شما می گید آوانته بهتره!!!
به اندازه یه سر سوزن مثل Ali_1 منطقی از آوانته دفاع کنید.

arash p mbz bmw
30 August 2006, 02:24 PM
از این به بعد بنده ناچارم دیگه واقعا این تاپیکو به حالت عادی برگردونم
از همه ی دوستان معذرت میخوام
چون باز کننده ی این تاپیک خودش این درخواست رو از من داره و بنده هم از این به بعد با کمال تاسف یک سری از پست ها رو حذف خواهم کرد

El Padrino.
2 September 2006, 12:38 PM
پروتون ماشینی که طراحی و ساختش مال مالزی هست و به نظر من خوشکل هم نیست ولی تا کسی تستش نکنه نمی تونه بگه بده

vahid_elx_645ci
31 October 2006, 09:19 PM
بالاخره امروز یه gen2 تو خیابون دیدم واقعن قشنگ تر از آوانته است و تو این رنج قیمت ماشینی قشنگ تر از این نداریم.
فقط حیف که اسمش پروتونه اگه حتی ماشین کره ای هم بود فروشش خیلی بالا میشد.

areh1985
31 October 2006, 11:21 PM
درسته پروتون gen 2 ماشین خوشگلیه ولی خرید آوانته بسیار معقولانه تر به نظر میاد
با توجه به مشخصات و ویژگی های فنی که در مورد هر دو حسابی بحث شده.
ولی یه چیز جالب که توی این ماشین یعنی جن 2 جلب توجه میکنه وجود استرس بار هست که به صورت استاندارد روی هر دو مدل دیده میشه.

Foad
1 November 2006, 12:03 AM
راستش منم این جنتو رو توی نمایندگی دیدم و برای خرید بین مگان و جنتو شک داشتم

به نظز من جنتو با ظاهر کاملا اسپرتش بدرد یه قشر سنی خاص میخوره یعنی بنده که 22 سالمه مشکل ندارم ولی برای پدر بنده واقعا زشته که پشت این بشینه و مثلا باهاش بره سر کار
در ضمن صندلی های عقب جنتو به نظر من راحت نیومد و همچنین اصلا دید عقب مناسبی نداره.از نظر فنیم به پای آوانته نمیرسه هر چند از لحاظ ظاهر جوون پسند تره

vahid_elx_645ci
1 November 2006, 09:29 PM
بله دوستان من هم فقط از لحاظ ظاهری گفتم وگرنه هیچ وقت نمیشه یه ماشین 1600 را با 200 مقایسه کرد.
برای خرید بین مگان و جنتو شک داشتم
نه دیگه مگان اصلن قابل مقایسه با gen2 نیست.

z_qz54
1 November 2006, 10:13 PM
gen2 کمتر به درد یک خانواده میخوره ، ولی آوانتیه یک سدان نسبتا بزرگه و مقایسه اینها فقط از نظر قیمت که کمی به هم نزدیکند درسته.

Abolfazl2006_p
1 November 2006, 10:21 PM
درسته بستگی به شرایطی داره که شخص داره و اینکه برای چه کاربردی

shahram2006_m
1 November 2006, 11:23 PM
پروتون در واقع یک خودروی تمام اسپورت هست و برای این منظور و قشر خاصی ساخته شده.
طراحی داشبورد و همچنین صندلی هایی که مانند صندلی های خودروهای ریس یک تیکه(پشت سری چسبیده به تکیه گاه)هستند این مسئله رو بیشتر نشون میده.
و البته قدرت موتور Gen 2 از رقیبش اوانته واقعا کمتره و موتور 1600 برای این خودرو یک ضعف به حساب میاد.

عباس5000
18 November 2007, 12:20 AM
این دو ماشین هردو ماشین های خوبی هستند وقابل مقایسه اند.:cool_phalls_31: اما با توجه به این کهGEN2 ترمز ABS نداره و فضای داخلیش کمه بدرد جوونا می خوره.:cool_phalls_79::cool_phalls_79:

فروزنده
19 November 2007, 12:09 AM
جنتتو به غیر از ظاهر و طراحیش در مقابل آوانته هیچ حرفی برای گفتن نداره به نظر من که معقول نیست بیست و خردهای بدی و ماشینی با موتور 1600 سی سی بخری.و امکانات نسبتا کم .

kingdariush
19 November 2007, 12:24 AM
به نظر من موتور 1600 جن 2 تو این شرایط بی بنزینی یکی از مزیتهای پروتن نسبت به آوانته است. موتور آوانته 2000 هست و برای گاز دادن و دور موتور بالا رفتن بسیار هوس انگیز و مطمئن باشید با یک رانندگی اسپرت آوانته بنزین خورش خیلی زیاده اگر قبل از سهمیه بندی بود میگفتم آوانته ولی الان نظرم روی پروتن هست.

james_hetfiel
19 November 2007, 01:00 AM
من تازه با آوانته رانندگی کردم! واقعا رانندگی باهاش لذتبخشه , برای من خیلی لذتبخش تر از رانندگی با زانتیا بود یعنی تقریبا غیر قابل مقایسه

عباس5000
7 December 2007, 04:02 PM
ببخشید.میشه بگید عکس آوانته تو کدوم تاپیک هست؟(البته این هیچ ربطی به موضوع نداره)

azma
11 December 2007, 12:26 PM
بين ايمپيان و آوانته كدام را انتخاب مي كنيد؟ با توجه به اينكه ايمپيان داراي ضبط cd خور و كنترل روي فرمان آن و كروز كنترل و سنسور دنده عقب و تنظيم چراغها از داخل است و ظاهرا داخل آن لز آوانته قشنگتر است و البته صرف نظر از قدرت موتور آوانته .لطفا راهنمايي بفرماييد