PDA

View Full Version : مقايسه ماشين هاي محدوده قيمت15 تا 25

Powerful_monarch
22 August 2006, 01:42 PM
سلام دوستان

در اين تاپيك ميخوام يه نظر سنجي راه بندازيم ببينيم كدوم ماشين بيشتر راي مياره !

راي بديد ، اگه دليل اش رو هم بنويسيد كه خيلي جالب ميشه :

راستي اگه ماشين خاصي هم از قلم افتاده بگيد اضافه كنم !

salar68
22 August 2006, 01:56 PM
پروتن را اضافه کن هر چند رای نمیاره

206 SD هم همینطور

ولی فکر کنم موضوع تکراری باشه !
=========
206 تیپ 5 و گل

XELTEK
22 August 2006, 02:03 PM
سی یلو هم اضافه کن

Powerful_monarch
22 August 2006, 02:12 PM
مرسي از اينكه راي داديد ! ولي بايد بگم من امكان ويرايش ندارم !

جناب arash p mbz bmw كه پست قبلي من رو هم ويرايش كردن ، لطف كنن اين 2 تا رو هم اضافه كنن . مرسي

hadi52
22 August 2006, 03:20 PM
من ورنا را انتخاب می کنم به دلایل زیر (همان دلایلی که باعث شد ورنا بخرم) :

1) مناسب برای خانواده با داشتن صندوق بزرگ (گل و 206 اوت)
2) دارا بودن حداقل جنس ایرانی که نتیجه اش اینه که کمتر خراب میشه ، دیرتر به تعمیرگاه میرم و ماشین طول عمر بیشتری داره. چون من ماشین باز نیستم که بخواهم هر روز یک ماشین عوض کنم. دنبال ماشینی بودم که حداقل 10 سال راحت برام کار کنه. (سمند و GLX و پارس و بقیه ایرانی ها اوت)
3) فکر کنم هزینه تعمیر و قطعات و ... آن هم روی هم رفته مناسبتر از بقیه باشه.

Powerful_monarch
22 August 2006, 04:42 PM
مرسي ... تقريبا به همون دلايل مشابه من هم ورنا انتخاب كردم !

تقريبا اوايل تحويل ماشين بود ، كه انچنان با سرعت كوبيدم به در كه صداش وحشتناك پيچيد ! در بسته بود ولي وقتي زدم فكرش رو بكنيد ، در آهني رو جلوم ميديدم كه از لولا هاش در امده و با از جا دراوردن چند تا موزاييك ، روي زمين افتاده بود !

حتي ميترسيدم از ماشين پياده شم ! فكر ميكردم ماشين حداقل يك 30سانتي جمع شده باشه ! ولي دلم ميخواد عكس بعد اون تصادف رو براتون بذارم ! در شكسته بود ولي سپر ماشين حتي ترك هم نخورده بود و فقط رنگ اش رفته بود !
اين رو براي اين گفتم كه دوستاني كه از استحكام ماشين ورنا بد ميگن اينو بدونن كه همچين هم نيست !

z_qz54
22 August 2006, 04:51 PM
این تاپیک نمونه ای مشابه داره ولی قفل نمیشه. به محض اینکه کل کل مشاهده بشه قفل میشه. مسولیت این تاپیک ها هم با جناب powerful_mona هستش.

Powerful_monarch
22 August 2006, 05:03 PM
این تاپیک نمونه ای مشابه داره ولی قفل نمیشه. به محض اینکه کل کل مشاهده بشه قفل میشه. مسولیت این تاپیک ها هم با جناب powerful_mona هستش.

ايشالله كه نميشه !!!:icon_cool

z_qz54 جان ، محبت كن ماشين هاي سي يلو و پروتون و همينطور 206 SD رو اگه امكان داره اضافه كنيد !

z_qz54
23 August 2006, 02:24 AM
ايشالله كه نميشه !!!:icon_cool

z_qz54 جان ، محبت كن ماشين هاي سي يلو و پروتون و همينطور 206 SD رو اگه امكان داره اضافه كنيد !

بنده این قابلیت رو ندارم ولی به زودی ادمین های گرامی اضافه میکنند.

Yonjeh
23 August 2006, 03:56 AM
امكانات . پايداري سمند ال اكس رو هيچ كدوم ندارن. از لحاظ خدمات پس از فروش و جاداري هم كه حرف نداره.

Powerful_monarch
23 August 2006, 03:12 PM
با اين حساب كه شما ميگيد بايد پس سمند سرير هم اضافه مي كرديم !!

راستي علي جان ممنون !

pooryab
23 August 2006, 07:37 PM
در کل 206 تیپ 5 علاوه بر امکانات داخلی موتوری قویتر از یقیه این ماشین ها که گفتین داره(110 اسب بخار)!!!

Siemens sx1
23 August 2006, 08:56 PM
به نظر من :
1 - T 5
2 - گل
3 - ال ایکس ( فقط به خاطر ای بی اس )
4 - پرشیا
5 - 405
6 - ورنا

XIII
24 August 2006, 02:10 AM
سمند .دليلشم در تاپيك هاي مقايسه اي ديگه زياد هست.

MTaghavi
24 August 2006, 02:20 PM
سلام

1- گل
2- 206
3- ورنا
4- پرشيا
5- سمند ال ايكس

البته جاي تيپ 3 و ريو خالي هست

Powerful_monarch
24 August 2006, 02:48 PM
دقيقا با شما موافقم ! نميدونم چرا ريو رو يادم رفت !!!!!

Yonjeh
25 August 2006, 12:49 AM
اگر ماشين كوچيك اسپرت ميخواي تيپ 5 يا 6 و اگر ماشين بزرگ واسه جاده ميخواي سمند ال اكس.

arash p mbz bmw
25 August 2006, 04:03 AM
دوستان پرشیارو یادتون نره
پرشیا ماشینیه که بخ نظرم واقعا امتحانش رو پس داده توی ایران

Powerful_monarch
25 August 2006, 11:49 AM
اگه منم بخوام ماشيني بجاي ورنا انتخاب كنم حتما پرشيا رو انتخاب ميكنم

arash p mbz bmw
26 August 2006, 12:45 AM
پرشیا درسته که ایرادات خیلی بدی داره ولی واقعا خوب توی لحظات حساس ظاهر میشه
شما یه بار با این ماشین اوور درایو بشید ببینید چه قدر راحت دوباره ماشین میاد توی دستتون

XELTEK
26 August 2006, 02:55 PM
اقا ارش
اوور درایو یعنی چی ؟

Powerful_monarch
26 August 2006, 03:04 PM
منظور ايشون over drive بوده اگه اشتباه نكنم‌ !

كه به اصطلاح يعني پر گاز روندن ( با دور موتور بالا ) بطوري كه ماشين بيكس و باد كنه !

arash p mbz bmw
26 August 2006, 05:01 PM
over streetیعنی لیز خوردن محور عقب اتومبیل که ماشین از دست ادم در میره
under streetیعنی لیز خوردن محور جلو ی خودرو
اگر یه سری به تاپیک رانندگی حرفه ای بزنید همه اونجا هست

Yonjeh
30 August 2006, 02:57 AM
وب پرشيا كه همون 405. ضمنا تعدل و ثبات سمند خيلي بهتر هم هست. مخصوصا ال اكس كه ABS هم داره.

web
30 August 2006, 04:02 AM
با اين حساب كه شما ميگيد بايد پس سمند سرير هم اضافه مي كرديم !!

ببخشيد
ولي شما كجا خوندي سمند سرير تو رنج قيمت 15-10 ميليون ارائه ميشه؟

من هم سمند ال ايكس رو انتخاب كردم بدليل پشتيباني زيادي كه فعلا نسبت به ساير گزينه ها داره و امكانات زيادش.
اين ماشين بنظر من فقط يك كاستي داره و اونم نداشتن موتور 16 سوپاپه. درمقابل از شتاب و سرعت مناسبي برخورداره و جلوبندي مستحكمي داره.

MTaghavi
30 August 2006, 09:32 AM
ترمز سمند ال ايكس چطوره
قبلا خونده بودم كه نمره منفي ترمز سمند 5.6 هست كه بعد از پرايد با نمره منفي بالاي 6 دومين ترمز بد رو تو خودروهاي داخلي داره
دوستاني كه ال ايكس دارن و يا ال ايكس 85 نظرشون چي هست

web
30 August 2006, 01:58 PM
البته اين تاپيك مناسب اين سوال نيست فقط محض آگاهي
ترمز ال ايكس به لطف دارا بودن ABS خيلي بهتر شده ولي هنوز هم به نسبت ABS داشتن بنظر من ضعيفه به هرحال نسبت به ترمزهاي معمولي خيلي بهتره.

Powerful_monarch
30 August 2006, 09:19 PM
ولي شما كجا خوندي سمند سرير تو رنج قيمت 15-10 ميليون ارائه ميشه؟

دوست عزیز من جایی نخواندم ! اگه احیانا قیمت اش تو این رنج قیمتی نیست منو ببخشید ! ولی من فکر میکردم فقط ظاهر ماشین تغییر دادن ! ( ماشین را کشیده تر کردن ) و یکسری امکانات متفرقه ! مثل داشتن مانیتور در داخل ماشین ! از لحاظ فنی هم یعنی تغییراتی روی این اعمال شده ؟!

میشه قیمت این ماشین رو بگید ؟! چون واقعا اگه قیمت این ماشین در حدود 19 تا 23 باشه که به نظر من اصلا نمیارزه ! چون تو این رنج قیمت خیلی بهتر هاش هستن !

باتلاق
3 September 2006, 01:50 AM
206 خودرويي كم مصرف و با رانندگي آسان و ساده است... اشكال اين خودرو اين است كه خيلي كوجك است! (البته اين اشكال نيست) و منظورم اين است كه به هيچ وجه به درد خانواده و سفر نمي خوره!... البته قيمت زيادش هم به نظر من اشكال محسوب ميشه!!!!

salar68
3 September 2006, 01:57 AM
دوست عزیز من جایی نخواندم ! اگه احیانا قیمت اش تو این رنج قیمتی نیست منو ببخشید ! ولی من فکر میکردم فقط ظاهر ماشین تغییر دادن ! ( ماشین را کشیده تر کردن ) و یکسری امکانات متفرقه ! مثل داشتن مانیتور در داخل ماشین ! از لحاظ فنی هم یعنی تغییراتی روی این اعمال شده ؟!

میشه قیمت این ماشین رو بگید ؟! چون واقعا اگه قیمت این ماشین در حدود 19 تا 23 باشه که به نظر من اصلا نمیارزه ! چون تو این رنج قیمت خیلی بهتر هاش هستن !

سلام

از نظر تجهیزات کمتر از 1 ملیون تومن
از نظر موتور کمتر از 200 هزار تومن تغییر

22 ملیون تومن ه معرضه می کنند !

Powerful_monarch
3 September 2006, 12:19 PM
این دیگه واقعا معرکه است !!! من اگه 17 هم بود زورم میومد پول بدم !! :icon_mad:

باتلاق
4 September 2006, 06:18 PM
ميگم اين راي گيري يه مشكلي داره اونم اينه كه گل و 206 خودرو هاي خانوادگي نيستند و با خودرو هاي خانوادگي قياس شدن! مث اينه كه بپرسيم موتور گازي بهتره يا فرغون. من ميگم موتور گازي كسي هم كه كار ساختماني انجام ميده احتمالاَ ميگه فرغون. اما اينا كاربرد هاشون متفاوت هست! هر كي مخالفه با نظر من بگه! آماده شنيدن نظرات مخالف هستم.

بهتره هر كس هم بگه به فرغون علاقه داره يا به موتور گازي

PoYo
4 September 2006, 06:34 PM
بین ماشینهای 405 و پرشیا به جز قیافه و اصل بودن وسایل به کار رفته توش هیچ فرقی نیست

پس به سلیقه ربط داره که چی بگیره کسی!!!

Powerful_monarch
4 September 2006, 07:13 PM
ميگم اين راي گيري يه مشكلي داره اونم اينه كه گل و 206 خودرو هاي خانوادگي نيستند و با خودرو هاي خانوادگي قياس شدن! مث اينه كه بپرسيم موتور گازي بهتره يا فرغون. من ميگم موتور گازي كسي هم كه كار ساختماني انجام ميده احتمالاَ ميگه فرغون. اما اينا كاربرد هاشون متفاوت هست! هر كي مخالفه با نظر من بگه! آماده شنيدن نظرات مخالف هستم.

بهتره هر كس هم بگه به فرغون علاقه داره يا به موتور گازي

این رای گیری میتونه خیلی مشکل های دیگه داشته باشه ! مثلا نبود خیلی از ماشین ها در این نظر سنجی که در این رنج قیمت هستن مثل ریو و سی یلو و ....

ولی این فرموده شما کاملا غلطه ! ببینید این نظر سنجی به این منظور ایجاد شده که ببینیم اعضا هرکدوم به چه ماشینی علاقه دارن ! ( با کلیک روی عدد نظرسنجی میتوانید ببینید هرکس به چی رای داده ! )

اونی که ماشین 206 رو دوست دارد خوب حتما به همون هم رای میده :icon_arro

مثال ات هم دوست عزیزم خیلی عجیب بود !!!!!!!!!!!!! من مطمئن ام همون بنا هم موتور رو انتخاب میکنه ! :icon_cool

بین ماشینهای 405 و پرشیا به جز قیافه و اصل بودن وسایل به کار رفته توش هیچ فرقی نیست

پس به سلیقه ربط داره که چی بگیره کسی!!!

کاملا موافقم ! نظر من هم همین بود که میخواستم ببینم کدوم ماشین رو بچه های این سایت انتخاب میکنن !

PoYo
4 September 2006, 07:56 PM
من میگم پرشیا

چون حفظ تعادل و قدرتی که اون ماشین داره خیلی خوبه

اما 206 کوچیکه و در سرعت بالا خطر سازه

Powerful_monarch
4 September 2006, 08:40 PM
من هم موافقم ! از همه شنیده بودم 206 بهترین ماشین برای لایی کشیدن و سبقت گرفتن هستش ! ولی وقتی خودم پشت این ماشین نشتم دیدم بازی کردن با فرمون این ماشین بازی با مرگه !!!

من با ورنا خیلی راحت تر میتونم سبقت بگریم و ... با وجود اینکه خیلی بزرگتره ! :icon_cool

farshad_ata
5 September 2006, 12:47 AM
only lx

شاهین سرشار
5 September 2006, 02:40 AM
ریو برای 3 نفر به صرفه ترین ماشینه ( 5/11 ) مصرف کم - شتاب بالا - نرمی - قطعات کره ای (بجز لاستیک و باطری)

خدمات پس از فروش خوب - فرمان پذیری و هندیلینگ فوق العاده - صندوق عقب قابل قبول و ...

شما یه ماشین با قیمت کمتر از 14 میلیون نام ببرید که تمامی قطعاتش خارجی باشه .

جدیدا هم دو چراغ مه شکن براش زدن .

باتلاق
5 September 2006, 02:51 AM
اين كه ريو خوبه يه چيزي!‌

اما اين كه چون قطعاتش خارجي هست خوبه اصلا منطقي نيست و فقط ميشه گفت "كار كار انگليسي هاست"

خود باوري در تالار ها موج مي زنه ها...

salar68
5 September 2006, 03:15 AM
ریو برای 3 نفر به صرفه ترین ماشینه ( 5/11 ) مصرف کم - شتاب بالا - نرمی - قطعات کره ای (بجز لاستیک و باطری)

خدمات پس از فروش خوب - فرمان پذیری و هندیلینگ فوق العاده - صندوق عقب قابل قبول و ...

شما یه ماشین با قیمت کمتر از 14 میلیون نام ببرید که تمامی قطعاتش خارجی باشه .

جدیدا هم دو چراغ مه شکن براش زدن .

کیفیت مهم است نه خارجی بودن !

قطعات 405 یه سریش ژاپنی بود ولی بی کیفیت بود و همش را با ایرانی تعویض کردند
توی سیستم سوخت رسانش هم بود ماله 1 سال نیم پیشه !!

206 کیفیت قطعات ایرانیش پایئنه ؟ مسلما" خیر !

من یه گل دیدم بیچ هاش هم برزیلی بود کفم برید
هیچی ایرانی نبود حتی قالپاق و .. !

arash p mbz bmw
5 September 2006, 08:40 AM
من هم موافقم ! از همه شنیده بودم 206 بهترین ماشین برای لایی کشیدن و سبقت گرفتن هستش ! ولی وقتی خودم پشت این ماشین نشتم دیدم بازی کردن با فرمون این ماشین بازی با مرگه !!!

من با ورنا خیلی راحت تر میتونم سبقت بگریم و ... با وجود اینکه خیلی بزرگتره ! :icon_cool
نه دوست عزیزم اشتباه نکن
206اتفاقا برای همین لایی کشی طراحی شده و به همین دلیله که تعلیقش از گروه خشک و اسپرتی هست
اگر توجه بکنی این مدلای جدید هم فاصله ی کمتری به زمین دارن(که این درسته نه قدیمیا)
206توی فرمون پذیری تا سرعت 130عالیه ولی بعد از اون خطر سازه چون تعلیقش خشکه و روی جاده تعادل انچنانی نداره و باد روش تاثیر میزاره

شاهین سرشار
5 September 2006, 01:23 PM
کیفیت مهم است نه خارجی بودن !

قطعات 405 یه سریش ژاپنی بود ولی بی کیفیت بود و همش را با ایرانی تعویض کردند
توی سیستم سوخت رسانش هم بود ماله 1 سال نیم پیشه !!

206 کیفیت قطعات ایرانیش پایئنه ؟ مسلما" خیر !

من یه گل دیدم بیچ هاش هم برزیلی بود کفم برید
هیچی ایرانی نبود حتی قالپاق و .. !

مگه کیفیت ریو بده هرچی باشه از 405 که بهتره :icon_cool

Powerful_monarch
5 September 2006, 02:15 PM
شما یه ماشین با قیمت کمتر از 14 میلیون نام ببرید که تمامی قطعاتش خارجی باشه

ورنا ! ریو که واقعا افتضاست ! فقط ظاهر قشنگی داره ! امنیت در این ماشین زیر صفره !

نه دوست عزیزم اشتباه نکن
206اتفاقا برای همین لایی کشی طراحی شده و به همین دلیله که تعلیقش از گروه خشک و اسپرتی هست
اگر توجه بکنی این مدلای جدید هم فاصله ی کمتری به زمین دارن(که این درسته نه قدیمیا)
206توی فرمون پذیری تا سرعت 130عالیه ولی بعد از اون خطر سازه چون تعلیقش خشکه و روی جاده تعادل انچنانی نداره و باد روش تاثیر میزاره

آرش جان ! میتونم با جرات اینو بهت بگم که حتی اگه از من بخواهی با سرعت بالا با ورنا فرمون رو کامل به چپ و راست بگردونم ، باز هم منحرف نمیشیم ! و میشه دوباره کنترل ماشین رو در دست گرفت ! ولی شما کافیه این کار رو با 206 انجام بدی !

arash p mbz bmw
5 September 2006, 02:43 PM
آرش جان ! میتونم با جرات اینو بهت بگم که حتی اگه از من بخواهی با سرعت بالا با ورنا فرمون رو کامل به چپ و راست بگردونم ، باز هم منحرف نمیشیم ! و میشه دوباره کنترل ماشین رو در دست گرفت ! ولی شما کافیه این کار رو با 206 انجام بدی !
دوست خوبم
مطمئن باش قبل از اینکه بخوای موقعیت خودتو بدست بیاری خدایی نکرده ماشینت چپ کرده

z_qz54
6 September 2006, 01:43 AM
ورنا ! ریو که واقعا افتضاست ! فقط ظاهر قشنگی داره ! امنیت در این ماشین زیر صفره !

میتونم با جرات اینو بهت بگم که حتی اگه از من بخواهی با سرعت بالا با ورنا فرمون رو کامل به چپ و راست بگردونم ، باز هم منحرف نمیشیم ! و میشه دوباره کنترل ماشین رو در دست گرفت ! !

اگه بیشتر از 80 سرعت داشته باشی به هیچ عنوان امکان نداره که بعد فرمون دوم ماشین رو جم کنی.

Powerful_monarch
6 September 2006, 03:03 PM
حیف اینجا کل کل ممنوعه:icon_eek:!!!!

من میتونم شرطی این کارو براتون بکنم :icon_razz! ( البته با ورنا ) با 206 که خودم میدونم چی میشه :icon_sad:!!!

vahid_elx_645ci
6 September 2006, 03:26 PM
حیف اینجا کل کل ممنوعه:icon_eek:!!!!

من میتونم شرطی این کارو براتون بکنم :icon_razz! ( البته با ورنا ) با 206 که خودم میدونم چی میشه :icon_sad:!!!

به هیچ عنوان نمی شه.
ورنا از 206 هم درازتره(ورنا طولش 4260 ولی 206، 3835)
هم اندازه لاستیکش

Powerful_monarch
6 September 2006, 03:29 PM
بله ! شعاع لاستیکی رو که شما میفرمایید رو بنده خودم عوض کردم !

اصلا نمیتونم قبول کنم که با 206 میشه با سرعت های بالا براحتی لایی کشید ! منظورم با امنیت هستش ! ولی ورنا خیلی راحت اون هم با امنیت بالا میشه !

شاهین سرشار
6 September 2006, 04:36 PM
دوست عزیز پاور فول ! ورنا 400/14 الی 600/14 است یه سری به نمایندگی بزنید .

بعد شما که میگید امنیت فکر میکنید مثلا ماشینای دیگه خیلی امنیت بالایی دارند مثل زانتیا !!!

Powerful_monarch
6 September 2006, 05:28 PM
دوست من منظور شما از 14.400 قیمت این ماشین هستش ؟! خود من یک ورنا 84 دارم ! بله قیمت این ماشین تقریبا به پرشیا معمولی نزدیک بود ! ولی خدا بیامرزه اون قیمت سابق اش رو ! قیمت این ماشین کشید پایین ! خود من هم با گرفتن یکسری وسایل جانبی ( سیستم صوتی + رینگ و لاستیک ) در حدود 15 و خورده ای پول دادم ! ( که 14 و خورده ای قیمت خود ماشین بود ) ولی الان قضیه فرق میکنه !

در مورد امنیت ! مقایسه بین 2 ماشین 206 و ورنا بود ! تصادف هایی که من با این ماشین کردم اگه حتی با سمند که همه ادعا میکنند ماشین مستحکمی هستش میکردم تا حالا ماشینی برام باقی نمونده بود ! من استحکام ورنا رو قبول دارم و میتونم بهتون بگم در تصادف های خیلی سخت هم اگه بدنه شما ضربه بخوره این ضربه حتی به موتور و رادیاتور و ... هم وارد نمیشه چه برسه به سرنشینان ! ( تاکید میکنم شما یه بار سپهر این ماشین رو با دقت از نزدیک بررسی کنید )

دوست عزیز در مورد زانیتا که هیچی نمیگم چون اینجا تاپیک اون نیست ! بعد هم منظور من هندلینگ در کنار امنیت هستش که 206 نداره در سرعت های بالا ! 206 خیلی زود فرمون اش از دست آدم در میره !

در ضمن ، پیشنهاد میکنم شما شاهین جان ! ماشین ها رو با توجه به قیمتی که دارند ازشون انتظار داشته باشید ! زانتیا با توجه به قیمت و رقبایی که داره ضعیفه ! ولی خوب برای همه مشخصه که این ماشین از 206 - پیراید - ریو و ... قوی تره ! ولی خوب به ضعیف بودن این ماشین ایراد میگیرن چون قیمت اش نسبت به مثالهای بالایی بیشتره !

ببخشید از اخر ناچار شدم یه مثال خارج از این تاپیک بزنم :
مزدا رو هم میگن نمی ارزه ! آیا این ماشین از پژو و سمند و ... کمتره ؟! نخیر بخاطر قیمت بالاش هست که اینو میگن !

موفق باشید ....

arash p mbz bmw
6 September 2006, 10:52 PM
ببینید
فقط چند جمله میگم
ورنا بدلیل فنر بندی نرم وقتی بهش فرمون بدین وزن ماشین لنگر میندازه و.......
اما206 ان موضوع کمی خنثی شده چون وزن ماشین توی فرمون دادنا پخش میشه لنگر نمیندازه

شاهین سرشار
6 September 2006, 11:10 PM
دوست من منظور شما از 14.400 قیمت این ماشین هستش ؟! خود من یک ورنا 84 دارم ! بله قیمت این ماشین تقریبا به پرشیا معمولی نزدیک بود ! ولی خدا بیامرزه اون قیمت سابق اش رو ! قیمت این ماشین کشید پایین ! خود من هم با گرفتن یکسری وسایل جانبی ( سیستم صوتی + رینگ و لاستیک ) در حدود 15 و خورده ای پول دادم ! ( که 14 و خورده ای قیمت خود ماشین بود ) ولی الان قضیه فرق میکنه !

در مورد امنیت ! مقایسه بین 2 ماشین 206 و ورنا بود ! تصادف هایی که من با این ماشین کردم اگه حتی با سمند که همه ادعا میکنند ماشین مستحکمی هستش میکردم تا حالا ماشینی برام باقی نمونده بود ! من استحکام ورنا رو قبول دارم و میتونم بهتون بگم در تصادف های خیلی سخت هم اگه بدنه شما ضربه بخوره این ضربه حتی به موتور و رادیاتور و ... هم وارد نمیشه چه برسه به سرنشینان ! ( تاکید میکنم شما یه بار سپهر این ماشین رو با دقت از نزدیک بررسی کنید )

دوست عزیز در مورد زانیتا که هیچی نمیگم چون اینجا تاپیک اون نیست ! بعد هم منظور من هندلینگ در کنار امنیت

هستش که 206 نداره در سرعت های بالا ! 206 خیلی زود فرمون اش از دست آدم در میره !

در ضمن ، پیشنهاد میکنم شما شاهین جان ! ماشین ها رو با توجه به قیمتی که دارند ازشون انتظار داشته باشید ! زانتیا با توجه به قیمت و رقبایی که داره ضعیفه ! ولی خوب برای همه مشخصه که این ماشین از 206 - پیراید - ریو و ... قوی تره ! ولی خوب به ضعیف بودن این ماشین ایراد میگیرن چون قیمت اش نسبت به مثالهای بالایی بیشتره !

ببخشید از اخر ناچار شدم یه مثال خارج از این تاپیک بزنم :
مزدا رو هم میگن نمی ارزه ! آیا این ماشین از پژو و سمند و ... کمتره ؟! نخیر بخاطر قیمت بالاش هست که اینو میگن !

موفق باشید ....

ورنا شتابش چطوره ؟ از پس 206 تیپ 2 برمیاد ؟

Powerful_monarch
7 September 2006, 06:04 PM
ورنا بدلیل فنر بندی نرم وقتی بهش فرمون بدین وزن ماشین لنگر میندازه و.......
اما206 ان موضوع کمی خنثی شده چون وزن ماشین توی فرمون دادنا پخش میشه لنگر نمیندازه
ارش جان شما پشت ورنا نشستی ؟! نکنه میخواهی بگی کنترل این ماشین در سرعت های بالا سخت تر از 206 هستش ؟! اگه این مطالب رو تئوری خوندی باید بگم از هرجا خوندی واقعا یه چرت و پرتی بوده ! من عملی هر 2ی این ماشین ها رو در سرعت بالا تست کردم و ورنا خیلی بهتر جواب داد !

من که یک ماه پیش یک ورنای 85 که فقط حدود 300 تا کار کرده بود گرفتم 14 تومن.
بله قیمت این ماشین اومد پایین ! البته بذارید اضافه کنم که ورنا جدیدا با ایربگ و ABS و پخش CD و آنتن برقی تولید خواهد شد ( وقتی من خریدم حتی آنتن برقی نداشت + ضبط اش هم کاست بود که باید این هزینه ها رو به ضرری که من کردم اضافه کنید ! ) و قیمت اش 17 هستش !

ویرایش : تصحیح میکنم 17 و خورده ای نزدیک 18 ! که در اون صورت باید ورنا های جدید رو با پرشیا elx مقایسه کنیم ! در ضمن مصرف پایین این ماشین یه امتیاز برای این ماشین به حساب میاد !

Powerful_monarch
7 September 2006, 06:08 PM
شرمنده پاسخ شاهین جان رو الان دوباره دیدم ! دیگه امکان ویرایش پست قیلی رو ندارم ! اینجا اضافه میکنم :

ورنا شتابش چطوره ؟ از پس 206 تیپ 2 برمیاد ؟

ورنا شتابش از 206 - پرشیا - سمند ال ایکس - 405 - و ... بیشتره ! و میشه این مزیت رو بخاطر دنده نرم و دنده کشی آسانی که میشه با این ماشین انجام داد گذاشت !

کسانی که پشت ورنا ننشستند بهشون توصیه میکنم دنده این ماشین رو تست کنند و با رقبا ( سمند - پرشیا - 206 ) مقایسه کنند !

z_qz54
7 September 2006, 09:15 PM
از نظر قدرت از همه بهتر گل هستش. از نظر شتاب 206 از نظر هندلینگ سمند از نظر سیستم تعلیق گل از نظر ارزش در مقابل قیمت پژو 206 از نظر خرج های آینده 405 از نظر جونانه پسندی هم 206

Powerful_monarch
7 September 2006, 10:38 PM
از نظر قدرت از همه بهتر گل هستش. از نظر شتاب 206 از نظر هندلینگ سمند از نظر سیستم تعلیق گل از نظر ارزش در مقابل قیمت پژو 206 از نظر خرج های آینده 405 از نظر جونانه پسندی هم 206

:icon_arro:icon_arro

زحمت کشیدی علی جان ! یکساعته دارم از ورنا میگم بعد شما .... :icon_sad:

از نظر قدرت گل رو که من تست نکردم و تا حالا باهاش تصادف نکردم ! :icon_arro ولی ورنا هم در تصادفات مقاومه ! سپر فوق العاده ای داره !

از نظر شتاب ، صفر تا 60 اش از همه ماشین های زیر 15 بالاتره ! از نظر هندلینگ هم فوق العاده است ! سمند اتفاقا بدلیل جثه بزرگش به نظر من هندلینگ جالبی نداره ! دنده عقب گرفتن با این ماشین واقعا وحشتناکه ! خصوصا برای ان دسته از افرادی که عادت دارند برای دنده عقب گرفتن ، برگردند و عقب رو از شیشه عقب ماشین ببینن !

salar68
7 September 2006, 11:18 PM

از نظر قدرت گل رو که من تست نکردم و تا حالا باهاش تصادف نکردم ! :icon_arro ولی ورنا هم در تصادفات مقاومه ! سپر فوق العاده ای داره !

از نظر شتاب ، صفر تا 60 اش از همه ماشین های زیر 15 بالاتره ! از نظر هندلینگ هم فوق العاده است ! سمند اتفاقا بدلیل جثه بزرگش به نظر من هندلینگ جالبی نداره ! دنده عقب گرفتن با این ماشین واقعا وحشتناکه ! خصوصا برای ان دسته از افرادی که عادت دارند برای دنده عقب گرفتن ، برگردند و عقب رو از شیشه عقب ماشین ببینن !

سلام

یک ماشین توی ایران باید چند تا ویژگی مهم داشته باشد

1- قیمت
2- زیبائی !
3- دو مورد بالا

قدرتمند ترین موتور : 206 تیپ 5

پر فروش ترین خودرو توی این رنج : GLX

بالاترین شتاب : 206 تیپ 5

بیشترین تجهیزات : 206 تیپ 5

اما این خودرو واسه 2 نفر خوبه نه بیشتر به درد مسافرت هم بعلت نداشتن صندوق و فضای کم سرنیشین عقب منتفی می شه !

ورونا را باید با سمند پرشیا GLX ریو مقایسه کرد

Powerful_monarch
7 September 2006, 11:21 PM
خیلی ممنون سالار جان از توضیحات کامل ات !

منظور من هم از 206 ، 206 تیپ 5 نبود !

z_qz54
7 September 2006, 11:57 PM
منظور من از قدرت ، قدرت بدنه نبود ، کورس میلنگ بود.

kingdariush
8 September 2006, 11:23 AM

گل با وجود 1800 بودنش قدرت و گشتاورش چنگی به دل نمیزنه و از 206 تیپ 5 خیلی ضعیفتره پس اصولا نمیتونه شتاب بالاتری داشته باشه خیلی ها هم از شتاب کمش شاکیند. قیافه اش هم منو یاد ماشینهای دهه 80 میندازه خیلی جالب نیست. با این وجود اون مارک فولکسش دل خیلیها رو برده ولی واقعا یک ماشین معمولیه.

z_qz54
8 September 2006, 02:46 PM
گل با وجود 1800 بودنش قدرت و گشتاورش چنگی به دل نمیزنه و از 206 تیپ 5 خیلی ضعیفتره پس اصولا نمیتونه شتاب بالاتری داشته باشه خیلی ها هم از شتاب کمش شاکیند. قیافه اش هم منو یاد ماشینهای دهه 80 میندازه خیلی جالب نیست. با این وجود اون مارک فولکسش دل خیلیها رو برده ولی واقعا یک ماشین معمولیه.

بله در شتاب مقداری از 206 ضعیف تره ولی در قدرت ، 206 به گرد گل به هیچ عنوان نمیرسه. خیلی ها قبول ندارند ولی ماکزیما توی جاده های پر پیچ و خم به شدت ضعف داره کلا وقتی شما روی دور 4000 با دنده 3 هستی وقتی فرمون میدی دور موتورت به 3000 میرسه. ولی گل تونسته به سختی یک ماکزیما رو توی این شرایط پشت خودش نگه داره ولی وقتی 200 متر راه راست پیدا شد ماکزما سبقت گرفت.

Yonjeh
8 September 2006, 04:20 PM
اين ديگه ته خالي بنديه كه گل ماكزيما رو ميگيره!
لابد تو بيابون هم لندكروز رو ميگيره و اصلا بهتره همه كساني كه بي ام و يا ماكزيما خريدن بيان گل بخرن.
اصلا اين گل فقط تو ايران و خود برزيل فروش ميره.
به نظر مياد يه سري دارن عمدا واسه كرمان موتور تبليغ ميكنن. هيوندا، گل و ...

Powerful_monarch
8 September 2006, 04:57 PM
دوست عزیزم هیوندا رو فاکتور بگیر ! من که خودم هیوندا دارم و فوق العاده راضیم ! در همه رنج قیمت ماشین داره و همشون هم فوق العاده هستن !

shahram2006_m
8 September 2006, 05:14 PM
اين ديگه ته خالي بنديه كه گل ماكزيما رو ميگيره!
لابد تو بيابون هم لندكروز رو ميگيره و اصلا بهتره همه كساني كه بي ام و يا ماكزيما خريدن بيان گل بخرن.
اصلا اين گل فقط تو ايران و خود برزيل فروش ميره.
به نظر مياد يه سري دارن عمدا واسه كرمان موتور تبليغ ميكنن. هيوندا، گل و ...

دوست گرامی دوستان تجربیات خودشونو میگن لطفا توهین نکنید

شما هم اگر تجربه ای در این زمینه دارید بفرمایید.

arash p mbz bmw
8 September 2006, 05:32 PM
ارش جان شما پشت ورنا نشستی ؟! نکنه میخواهی بگی کنترل این ماشین در سرعت های بالا سخت تر از 206 هستش ؟! اگه این مطالب رو تئوری خوندی باید بگم از هرجا خوندی واقعا یه چرت و پرتی بوده ! من عملی هر 2ی این ماشین ها رو در سرعت بالا تست کردم و ورنا خیلی بهتر جواب داد !

دوست بسیار عزیز من
بنده 3خودروی پارس-سمند-ورنا رو در اتوبان کرج-قزوین تست کرده ایم
3نفر بودیم به همراه بردارم
من نمیخوام وارد جزیات بشم اما گوش کنید.....
ورنا توی لایی کشی ها خیلی نرم بود و بعضا دچار مشکل میشد
ما سوار سمند بودیم و ماشین بعد از 120تازه میکند و رفیق برادرم نیز یه دونه پرشیا اسپرت داره که اون هر وقت اراده میکرد چنان شتابی میگرفت که اصلا ماها بهش نمیرسیدیم
ورنا خیلی سعی میکرد مارو بگیره ولی نمیتونست
این خلاصه ی ماجرا

X-R
9 September 2006, 03:02 AM
بنظر من
پرشيا
گل
t5
و

پيكان صادراتي:icon_wink

PoYo
9 September 2006, 03:11 AM
فقط پرشیا

از هر نظر که بهش نگاه کنی کاملهhttp://magazine.avtoindex.com/images/forum/2005/iran_khodro.jpg

kingdariush
9 September 2006, 09:51 AM
بله در شتاب مقداری از 206 ضعیف تره ولی در قدرت ، 206 به گرد گل به هیچ عنوان نمیرسه. خیلی ها قبول ندارند ولی ماکزیما توی جاده های پر پیچ و خم به شدت ضعف داره کلا وقتی شما روی دور 4000 با دنده 3 هستی وقتی فرمون میدی دور موتورت به 3000 میرسه. ولی گل تونسته به سختی یک ماکزیما رو توی این شرایط پشت خودش نگه داره ولی وقتی 200 متر راه راست پیدا شد ماکزما سبقت گرفت.

بعضی راننده ها از گاز دادن توی پیچها میترسند اونهخم بر میگرده به تجربیاتی که از ماشینهای قبلی داشتند من رد نمیکنم که شما چنین تجربه ای داشتی ولی این نشان ترس راننده ماکسیما بوده نه قدرت گل.

دوستان مگر عصای حضرت موسی خورده باشخه به کاپوت گل! وگرنه قضیه دودوتا چهارتاست. گل با اون نمودار گشتاور و توانی که داره نمیتونه ماکسیما رو بگیره مگر اینکه معجزه ای شده باشه.

sinad2
9 September 2006, 10:03 AM

حرفتون رو قبول دارم. ماکسیما برخلاف ظاهرش در پیچ ها ضعف داره یکی از فامیلامون پارسال با ماکسیما تو جاده قزوین رشت تو پیچهای لوشان با 140 تا میپیچه که ماشین تعادلش رو از دست میده و با یه کامیون از روبرو تصادف میکنه همه جز یه نفر میمیرن.
شتاب اولیه 206
پایداری سمند
بازم شتاب و قدرت پرشیا
باقی رو هم تست نکردم

gongsta_021
15 September 2006, 05:11 AM
برای جون گل بهترین انتخابه

kingdariush
15 September 2006, 11:06 AM
برای جون گل بهترین انتخابه

امتیاز تست تصادفش چقدره؟

XELTEK
16 September 2006, 03:27 AM
فکر کنم منظورش برای جوون بود نه حون !!!

tabatabaei
19 September 2006, 04:02 AM
مقايسه بين دو خودروي (كيا ريو) و ( پژو405) :ریو كه عرضه آن به تازگی با قیمت 11 میلیون و 450 هزار تومان و با تبلیغ گسترده به صورت فروش فوری آغاز شده، از پژو 405 ارزان تر و كمی گران تر از خودروی سمند است كه به نظر می‌رسد به دلیل مدرن بودن نسبت به خودروهای هم تراز خود، در كاهش قیمت‌ها تاثیر داشته باشد.
ریو از نظر اندازه همانند پژو 405 است، اما از نظر تكنولوژی نسبت به آن و خودروهای مشابه 10 سال به‌روزتر است و قرار است و با قیمتی كمتر از پژو 405 جی.ال.ایكس در بازار عرضه شود؛ البته هنوز هم پژو 405 جی.ال.آی با 1.5 میلیون تومان كمتر بهترین انتخاب است.
موتور ریو قدرتی معادل 98 اسب بخار و مصرف سوختی در حدود دو لیتر كمتر از پژو 405 دارد. از نظر سیستم فنربندی، ایمنی و ترمزی نیز این خودرو پیشرفته‌تر از پژو 405 و خودروهای مشابه در بازار با این قیمت است.
سیستم كلاج این خودرو هیدرولیكی بوده و از نظر تعویض دنده وضعیت بهتری نسبت به پژو 405 با كلاج مكانیكی دارد.
از نظر طراحی داخلی نیز این خودرو وضعیت بهتری نسبت به پژو 405 دارد.

MTaghavi
19 September 2006, 02:36 PM
مقايسه بين دو خودروي (كيا ريو) و ( پژو405) :ریو كه عرضه آن به تازگی با قیمت 11 میلیون و 450 هزار تومان و با تبلیغ گسترده به صورت فروش فوری آغاز شده، از پژو 405 ارزان تر و كمی گران تر از خودروی سمند است كه به نظر می‌رسد به دلیل مدرن بودن نسبت به خودروهای هم تراز خود، در كاهش قیمت‌ها تاثیر داشته باشد.
ریو از نظر اندازه همانند پژو 405 است، اما از نظر تكنولوژی نسبت به آن و خودروهای مشابه 10 سال به‌روزتر است و قرار است و با قیمتی كمتر از پژو 405 جی.ال.ایكس در بازار عرضه شود؛ البته هنوز هم پژو 405 جی.ال.آی با 1.5 میلیون تومان كمتر بهترین انتخاب است.
موتور ریو قدرتی معادل 98 اسب بخار و مصرف سوختی در حدود دو لیتر كمتر از پژو 405 دارد. از نظر سیستم فنربندی، ایمنی و ترمزی نیز این خودرو پیشرفته‌تر از پژو 405 و خودروهای مشابه در بازار با این قیمت است.
سیستم كلاج این خودرو هیدرولیكی بوده و از نظر تعویض دنده وضعیت بهتری نسبت به پژو 405 با كلاج مكانیكی دارد.
از نظر طراحی داخلی نیز این خودرو وضعیت بهتری نسبت به پژو 405 دارد.

البته این بیشتر شبیه تبلغات شرکت سایپا هست تا مقایسه این دو خودرو.

SMN
24 September 2006, 12:36 AM
ما یه خانواده ی 4 نفری هستیم و تا 15 میلیون هم میتونیم پول ماشین بدیم و خودم هم باید بشینم پشت ماشین تا 3 ماه دیگه هم گواهینامه میگیرم
به نظرتون چه ماشین ساخت داخل بگیرم که یا صفر باشه یا حد اکثر 40 هزارتا کار کرده باشه
غیر از سمند چه پیشنهادی دارین؟
دلیلتون رو لطفا ذکر کنید
آیا ELX تمیز دست دوم داریم با این قیمت؟این ماشین رو توصیه میکنید؟!
راستی تا یادم نرفته بگم اصلا قیافه ی ماشین مهم نیست و اصلا به فکر اسپرت کردن هم نیستم

z_qz54
24 September 2006, 12:56 AM
ما یه خانواده ی 4 نفری هستیم و تا 15 میلیون هم میتونیم پول ماشین بدیم و خودم هم باید بشینم پشت ماشین تا 3 ماه دیگه هم گواهینامه میگیرم
به نظرتون چه ماشین ساخت داخل بگیرم که یا صفر باشه یا حد اکثر 40 هزارتا کار کرده باشه
غیر از سمند چه پیشنهادی دارین؟
دلیلتون رو لطفا ذکر کنید
آیا ELX تمیز دست دوم داریم با این قیمت؟این ماشین رو توصیه میکنید؟!
راستی تا یادم نرفته بگم اصلا قیافه ی ماشین مهم نیست و اصلا به فکر اسپرت کردن هم نیستم

به نظر من بهترین انتخاب پرشیا معمولی میتونه باشه.

SMN
24 September 2006, 01:06 AM
به نظر من بهترین انتخاب پرشیا معمولی میتونه باشه.
همه همین رو میگن ولی چرا چقدر فرق داره با 405؟؟؟

MTaghavi
24 September 2006, 08:43 AM
405 های فعلی عیب و ایراد زیاد دارن در ضمن مشکل آتش سوزی در تصادفات رو هم اضافه کن
البته پرشیا با توجه به این که از کیفیت قطعات بهتری نسبت به 405 برخوردار هست می تونه انتخاب خوبی باشه ولی اگر از نظر شکل ظاهری ورنا و یا ریو رو می پسندی اونها می تونن انتخاب مناسب تری باشن - به گزارش پلیس در تصادفاتی که در پنج ماه اول سال اتفاق افتاده 60 خودروی یک کارخانه خاص (ایران خودرو) دچار آتش سوزی شده وبیش از 120 کشته و 40 مجروه به جای گذاشته.
این باعث می شه در خرید از ایران خودرو دقت بیشتری بکنیم.

این هم لینک خبر
http://www.baztab.com/news/48708.php

shahram2006_m
24 September 2006, 10:19 AM
همه همین رو میگن ولی چرا چقدر فرق داره با 405؟؟؟

در تاپیک زیر در موردش بحث شده:

http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=22098

SMN
24 September 2006, 11:08 AM
یه نفر هم بهم گفت زانتیا 81 بگیر اصلا زانتیا 81 با این قیمت داریم ؟ اصلا میارزه همچین زانتیایی؟!

shahram2006_m
24 September 2006, 11:22 AM
یه نفر هم بهم گفت زانتیا 81 بگیر اصلا زانتیا 81 با این قیمت داریم ؟ اصلا میارزه همچین زانتیایی؟!

بله با این قیمت داریم ولی به هیچ عنوان خرید دست دوم اون هم 81 کار درستی نیست چون باید با همون اختلاف قیمت با صفرش و حتی بیشتر خرجش کنی.

fafali_tune
25 September 2006, 04:06 PM
سلام؛
بین ماشینهایی که تو نظرسنجی هستن، قیمت 206 تیپ 5 بیشتر از همه به قیمت جهانیش نزدیکه. قدرت و دینامیک و امکاناتش هم که از همه سرتره، فقط کوچیکه که اونم واسه خانواده ها یکم دردسر ساز میشه.:icon_evil

El Padrino.
25 September 2006, 04:51 PM
ورنا گل تیپ 5

علی م
26 September 2006, 11:23 AM
گل و ورنا

SMN
27 September 2006, 12:34 PM
آقا پرشیا صفر خریدیم رنگ نوک مدادی (دودی) قیمت 15.5 ممنون از راهنمایی هاتون

mohandes_milad
27 September 2006, 05:09 PM
سلام دوستان
کل این تاپیک رو به همراه تاپیک مرتبط مطالعه کردم ، میخواستم یک ماشین با سقف بوجه 13 میلیون بگیرم که دارای شتاب + قدرت + امنیت + هندلینگ خوب باشه ( البته شاید با این سقف بوجه توقع زیادی باشه ) لازم بذکر هستش که بگم هفته ای چندین ساعت تو جاده هستم ، بنظرتون بهترین ماشین با این تفاسیر برای جاده چیه ؟
ممنون

Abolfazl2006_p
27 September 2006, 05:19 PM
سلام دوستان
کل این تاپیک رو به همراه تاپیک مرتبط مطالعه کردم ، میخواستم یک ماشین با سقف بوجه 13 میلیون بگیرم که دارای شتاب + قدرت + امنیت + هندلینگ خوب باشه ( البته شاید با این سقف بوجه توقع زیادی باشه ) لازم بذکر هستش که بگم هفته ای چندین ساعت تو جاده هستم ، بنظرتون بهترین ماشین با این تفاسیر برای جاده چیه ؟
ممنون

با این که خودم 405 دارم اما بهت سمند ال ایکس را پیشنهاد میکنم ولی اصلا طرف سمند معمولی نرو
اگه توی جاده نمیخواستی بری و هندلنگ مخصوصا در سرعت بالا مهم نبود برات 205 تیپ 5 مناسب بود
موفق باشید:icon_cool

mohandes_milad
27 September 2006, 05:22 PM
با این که خودم 405 دارم اما بهت سمند ال ایکس را پیشنهاد میکنم ولی اصلا طرف سمند معمولی نرو
اگه توی جاده نمیخواستی بری و هندلنگ مخصوصا در سرعت بالا مهم نبود برات 205 تیپ 5 مناسب بود
موفق باشید:icon_cool
ممنون از پاسختون ، من خودم هم نظرم رو ال ایکس هستش ، راستی ال ایکس 85 سال سفارشیش چند تموم میشه ؟؟؟؟
نظرتون راجب ورنا ، ریو ، سی یلو چیه ؟؟؟ بنظرتون LX از این سه ماشین بهتره ؟

Abolfazl2006_p
28 September 2006, 09:47 PM
نظرم ال ایکس هستش و قیمت سفارشی را هم دقیق نمیدونم چون بستگی به اپشن هایی هست که نصب میشه
در این سایت در رابطه با شرایط فروش سمند اطلاعاتی است :
http://sales.ikco.com/presell/presell_view.asp?carid=290&id=100

El Padrino.
10 October 2006, 10:33 PM
گل اتوماتیک هم هست یا نه

shahram2006_m
11 October 2006, 12:14 AM
گل اتوماتیک هم هست یا نه

لطفا به تاپیک مربوط به خودش مراجعه کنید.
دوستان این تاپیک محل مقایسه هست.

config
14 October 2006, 07:24 PM
اگر اس دي تيپ 2 يا 3 رو هم ميزاشتين بد نبود در كل من مي گم lxبهتره ولي اگه خودم بگيرم پارس ميگيرم

z_qz54
28 December 2006, 11:28 PM
اگر من در صندلي عقب 206 جا مي شدم شايد 206 تيپ 5 را انتخاب مي كردم...

سلام .
دوستان عزیز لطفا وقتی نظرسنجی وجود دارد ، از نطرسنجی استفاده کنید.
دیگه نیازی به پست دادن نیست.

Mazhar
28 December 2006, 11:54 PM
برای رانندگی تو تهران و پشت ترافیک برای یک خانواده (نه جوون) که اهل سرعت و شتاب و این صحبتها نیستند و دنبال راحتی و نرمی و لوازم یدکی ارزان و خدمات پس از فروش هستند کدوم ماشین بهتره؟

shahram2006_m
29 December 2006, 12:19 PM
برای رانندگی تو تهران و پشت ترافیک برای یک خانواده (نه جوون) که اهل سرعت و شتاب و این صحبتها نیستند و دنبال راحتی و نرمی و لوازم یدکی ارزان و خدمات پس از فروش هستند کدوم ماشین بهتره؟

بین 206 و سمند و 405 به ترتیب ارزون ترین قطعات متعلق به 405 بعد سمند بعد 206 هست.
با اینکه قطعات 405 ارزون ر از بقیه هست اما با توجه به گسترده شدن آتش سوزی 405 ،در حال حاضر سمند بهترین گزینه هست البته معمولی یا LX .

Mr.Sina
29 December 2006, 02:31 PM
هیوندا ورنا

saeed_ooo
3 January 2007, 12:06 PM
برای گزینه رانندگی تو تهران و پشت ترافیک,فقط ماشین باید اتوماتیک باشه.تو این رنج قیمت هم 206 تیپ6 هست که ماشین خوبیه فقط شاید برای خیلی از خانوادها کوچیک باشه.

Mazhar
3 January 2007, 01:46 PM
آقا اين هيوندا ورنا مگه چه حسني داره؟ آخه ظاهرش اصلا چنگي به دل نمي زنه؟

web
3 January 2007, 03:30 PM
از محاسن هیوندای ورنا نرمی و کم صدایی اتاق و نرمی فرمان و سواری راحت و پشتیبانی قابل قبول و در کنار تمام این موارد وجود مدل دنده اتوماتیک هست.
ورنا ماشین خوبیه - از 206 جادارتره و برای یک خانواده انتخاب مناسبتریه.

اما از ورنا بهتر سمند ال ایکسه که قیمت مناسبتری نسبت به ورنا داره و نقطه ضعفش در مقابل ورنا نداشتن گیربکس اتوماتیکه.

z_qz54
3 January 2007, 08:48 PM
در کل انتخاب های بهتری از ورنا در این رنج قیمت است.
در این ضمینه دیگر بیشتر سلیقه ای است.
چون میشه گفت نیمی از افراد از روی ظاهر و اطلاعات محدودی مثل حجم موتور و یا قدرت موتور و یا مصرف سوخت و.... خودرو خودشون رو انتخاب میکنند.

config
14 January 2007, 02:07 PM
به نظر من 206 اس دي (تيپ 2-3 بهتره)فقط به درد جاده مي خوره البته با توجه به تعليق جديدش .
اصلا به درد شهر نمي خوره مخوصا اگه قبلا هاچ بكشو داشته باشي
چون تا مياي لايي بكشي يه چيزي(صندوقش) اون ته گير ميكنه .
به نظر من براي شهر گل و براي جاده ال ايكس و اس دي تيپ 2-3

nojex
2 February 2007, 01:29 AM
به نظرم ورنا از همه بهتره
1 کیفیت عالی
2 مصرف کم و خیلی کم استحلاک
3 نرم و راحت به خصوص برای سفر
4 فضای سرنشین قابل قبول
5 به روز تر از بقیه

El Padrino.
2 February 2007, 12:08 PM
ورنا از همه بهتره
ولی اگه گلف صندوق بزرگتری داشت و یک کم قدرت و شتابش بهتر بودند گلف رو هم می شد انتخاب کنی البته بعد از ورنا

Abolfazl2006_p
2 February 2007, 03:17 PM

در حال حاضر 405 و سمند که سمند ال ایکس برای خانواده مناسب تره :icon_cool

El Padrino.
2 February 2007, 07:19 PM
گلف امکاناتش از همه بیشتره ایبگ و مهمتر از همه بدنش خیلی محکمه در ضمن یک امکان داره که ازماشین های مونتاژ ایران فقط آوانته اون امکان رو داره اونم خاموش شدم چراغ به هنگام خارج کردن سوییج است

kingdariush
29 March 2007, 12:45 PM
گلف امکاناتش از همه بیشتره ایبگ و مهمتر از همه بدنش خیلی محکمه در ضمن یک امکان داره که ازماشین های مونتاژ ایران فقط آوانته اون امکان رو داره اونم خاموش شدم چراغ به هنگام خارج کردن سوییج است

فکر میکنم این امکان روی ریو هست. هر چند اصلا چیزی نیست که در انتخاب یک خودرو گزینه تاثیر گذاری باشه.

armin_font
4 April 2007, 05:41 PM
من که واقعا 206 t5 رو از همه نظر سرتر از بقیه می دونم...
تیپ 5 رو باید با زانتیا مقایسه کرد چون یه سروگردن از بقیه این ماشینا بالاتره...
البته کم بودن جای ماشین رو قبول دارم اگر ماشین جادار مد نظر باشه سمند lx نسبت به امکاناتش به نظر من بهتره!!!
یادتون باشه که یه روزی هم باید ماشینو بفروشین!!! هردوی این ماشینایی که گفتم به راحتی فروش میرن...:icon_surp

علی م
14 April 2007, 02:50 PM
206 هزار و یک ایراد داره که اونا رو نمی بینید
مثلا دید مزخرفش یا گذاشتن شاسی توی ستونهای کناری

vahidsesariii
14 April 2007, 05:45 PM
كاملا درسته من عاشق تيپ5 بودم اما ديد و خشك بودنش آدما مي كشت الان گل دارم خيلي توپه بدشم با 10 تا اسب بخار بيشتر نمي شه دنيا را گرفت!
من پارس و تيپ 5 و جي ال ايكس داشتم خدايي گل از همه نرم تر و بي سر و صدا تره

po2ya
14 April 2007, 08:58 PM
دوستان گرامی زبان رسمی سایت فارسی هست از زدن پست پینگیلیش جدا خودداری فرمایید!

kingdariush
20 April 2007, 01:09 PM
فکر کنم با از رده خارج شدن تیپ 5 دیگه نظر سنجی باید از اول صفر بشه.

z_qz54
20 April 2007, 02:07 PM
چنین قابلیتی نداریم.

kingdariush
20 April 2007, 02:13 PM
چنین قابلیتی نداریم.

تاپیک جدید ایجاد بشه خوب. الان دیگه تیپ 5 نمیفروشند. باید دید اونهایی که به تیپ 5 رای دادند حالا به SD رای میدن یا نه!

Mazhar
24 April 2007, 02:14 PM
من پیشنهادم اینه که تیپ 5 رو حذف کنید و به جاش سمند سورن رو اضافه کنید.
راستی بچه ها نظرتون راجع به سمند سورن در مقایسه با بقیه ماشینهای این رده چیه؟

web
25 April 2007, 05:43 PM
دوست گرامي در مورد سمند سورن هم مانند لوگان بايد به انتظار نشست تا ببينينم بعد از اينكه اومد چگونه خواهد بود اما روي كاغذ نكات مهمش اينا هستن:
- در 10 تيپ عرضه خواهد شد كه پايينترين تيپش به گفته مديرعامل ايران خودرو از LX يك ميليون تومان گرانتره و داراي ايربگ سر و گردن راننده و فرمان تاشو بهينه سازي شده و كمربند ايمني با كشنده استاندارد خواهد بود.(سمند سورن تيپ يك، با حجم موتور ‪ ۱۷۱۶‬سي‌سي و حداكثر قدرت ‪ ۱۰۰‬اسب بخار (در‪ ۶۰۰۰‬دور در دقيقه) و حداكثر سرعت ‪ ۱۸۵‬كيلومتر در ساعت)
- تنها سمندي هست كه موفق به كسب استاندارد اروپایی ( ECE94) ایمنی خودرو از مراكز معتبر شده.
- تيپ هاي مختلفش به سه موتور معروف از موتور قديمي XU7JP/L3 كه روي سمند معمولي نصبه تا موتور ملي و موتور TU5 (كه استاندارد يورو 4 رو داره) مجهزن.
- يكسري امكانات هم به صورت سفارشي قابل نصبه مثل جی پی اس (سیستم تعیین موقعیت جغرافیایی از طریق ماهواره) و سیستم مالتی مدیا (چند رسانه ای مثل مانيتور و VCD و ...).

-------------
و اما نظر شخصي من اينه كه تيپ 1 اين ماشين به اين قيمت (14.3 تا 14.5) اصلا ارزش خريد نداره چون ال ايكس سال با امكانات مشابه و حتي بيشتر و همون موتور هم قيمت اين ماشينه و البته شايد بشه روي تيپ هاي بالاترش حساب كرد.

z_qz54
1 May 2007, 01:43 AM
بهترین خودرو تا سقف 14 میلیون تومان چه خودرویی است؟

دوست عزیز به نظر سنجی توجه کنید

vahidsesariii
12 June 2007, 01:48 AM
دوستان گل هم ماشينه خوبيه من همه اين ماشينا رو داشتم به غير ورنا هر كدوم يه ايراد داشتن گل هم ايراد داشته ولي خيلي باحاله نرم و خوش دست

ehsan62
22 August 2007, 01:36 PM
بابا این همه سنگ گل رو به سینه میزنید،یه کمی هم منطقی برخورد کنین،آیا به تامین قطعاتش فکر کردین که واسه یه قطعه کوچیکش ماشینتون باید 10 روز بخوابه(نگین که ماشین خراب شدنی نیست که این یه امر اجتناب ناپذیره،تازه بعضی قطعات مصرفی هستند و بعد از مدتی باید عوض بشن).مهمتر از همه اینها به مصرف سوختش توجه کردین که با توجه به جیره بندی بنزین این خودرو در برابر ماشینای 16 سوپاپ همرده خودش،حرفی واسه گفتن نداره.

El Padrino.
22 August 2007, 03:06 PM
کی گفته برای تعویض یک قطعه 10 روز بخوابه اتفاقا کرمان خودرو خیلی سریع تعمیر می کنه
در ضمن اتفاقا گل بسیار کم مصرفه از همه ی این ها به جز ورنا کم مصرف تره توی شهر صدی 8 می سوزه

arash p mbz bmw
22 August 2007, 05:23 PM
بابا این همه سنگ گل رو به سینه میزنید،یه کمی هم منطقی برخورد کنین،آیا به تامین قطعاتش فکر کردین که واسه یه قطعه کوچیکش ماشینتون باید 10 روز بخوابه(نگین که ماشین خراب شدنی نیست که این یه امر اجتناب ناپذیره،تازه بعضی قطعات مصرفی هستند و بعد از مدتی باید عوض بشن).مهمتر از همه اینها به مصرف سوختش توجه کردین که با توجه به جیره بندی بنزین این خودرو در برابر ماشینای 16 سوپاپ همرده خودش،حرفی واسه گفتن نداره.
احسان جان فک کنم اشتباه میکنی عزیز..
من یکی از دوستان خوبم که اتفاقا اینجا مدیر هم هست یه گل داره
حساب کردیم مصرفش واقعا کم بود.....!!!
واقعا توی مصرف این ماشین بی نظیره....
توی تامین قطعات هم بد نیست
ما یه مدت توی فکر خریدش بودیم
میدونم چند تا نمایندگی توی تهران بیشتر جوابگو نیستن اما چون این ماشین کمه به همه به خوبی رسیدگی میشه و قطعاتش هم هست اما قبول دارم یه دفه یه قطعش کم یاب میشه اونم برای اینکه وارد میکنن دیگه...
به هر حال بدی هایی هست...

taiefeh
30 August 2007, 05:43 AM
تو همین انجمن یجا نوشته بودن که درب دلکوی پلاستیکش 90 تومنه !
با عقل جور در نمی یاد آخه!
اگر همه قطعاتش اینجوری باشه که اصلا نباید دور و ورش پلکید!

james_hetfiel
20 November 2007, 04:19 PM

دوست عزيز شما گل داشتي كه اين حرفو ميزني؟ شما در مورد خدمات پس از فروش اين ماشين اطلاعات دقيق داري؟؟؟ فكر ميكنم كمي اطلاعاتت ناقصه پس توجهت رو به يكسري چيزها جلب مي كنم.
گروه خودرو سازي كرمان چند تا شركت زير مجموعه داره كه يكي سيلو و ماتيز رو ميساخت يكي آوانته و ورنا رو وارد مي كرد و توليد ميكنه يكي هم گل و بورا و پاسات و توارگ(كه توليد و وارداتش منتفي شد). در كنار اين شركتها يك شركتي هم هست بنام "مديران پارس" ( نه مديران خودرو ام وي ام) اين شركت فقط وظيفه واردات ( نه توليد) و تضمين بازار لوازم يدكي كل ماشينهاي توليدي و وارداتي اين شركتها رو بعهده داره.اين شركت تامين قطعات ماتيز و سيلو رو تا حدود 10 سال ديگه تضمين كرده و همينطور قطعات گل رو بصورت مداوم وارد مي كنه.
من خودم سيلو داشتم كه خدمات پس از فروشش با گل يكي هست.اتفاقا يكي از عمده ترين دلايلي كه من چند هفته پيش يه گل ثبت نام كردم خدمات و تامين عالي قطعاتش بود. در ضمن هميشه گفتم كه سريعترين و بهترين و مرغوب ترين خدمات مال كرمان موتوره. استهلاك ماشينهاش هم فوق العاده پايينتر از ماشينهاي ايران خودرو هست. تنها مسئله اي كه در گل وجود داره گروني قطعاتش هست نه ناياب بودن اونها.شما حتي مي توني تو تعميرگاههاي مجاز اين ماشين قطعات آپشن اصلي ساخت خود واحد برزيل مثل بال عقب استرس بار و يا حتي رينگ اورجينال فا و آلماني رو به وفور پيدا كني.
ديگه دستام خسته شد از بس در مورد خدمات پس از فروش كرمان موتور تو تاپيكهاي مختلف نوشتم. كسايي كه خودشون اين ماشينها رو دارن همه شهادت ميدن كه خدماتش پرستيدنيه.
در مورد مصرفش هم بگم كه حدود 8 ليتر در شهر مصرف ميكنه و مصرف خيلي عالي هستش. تعداد سوپاپهاش هم بسته به سياست واردات شركت داشته كه همچين موتوري سفارش داده ولي من دلايل محكمي دارم كه همه گزينه هارو بخاطر گل رد مي كنم.شتاب گا از تايپ5 قطعا كمتره خودم هم عملي اين رو تجربه كردم ولي در سربالايي خيلي فشار كمتري به موتور 1800 سي سي اون وارد ميشه.

nader875
20 November 2007, 05:16 PM
قیمت ها که خیلی تغییر کرده پارس از این ماشینا جدا شد با این قیمت 17 18 تومنیش واقعا کذایی قیمتش !!! آخه چرا !؟!؟!؟!؟!؟

erfan_eri
21 November 2007, 12:55 AM
جای لوگان انصافا خالیه

james_hetfiel
21 November 2007, 03:30 PM
جای لوگان انصافا خالیه

بنظر ماشین خوبی میا ولی البته نه از نظر ظاهری :icon_arro ولی باید صبر کرد و دید استهلاکش چجوریه!
امیدوارم ماشین خوبی از آب دربیاد تا خریداران اون پشیمون نشن و بالاخره یه ماشین خوب از ایران خودرو ببینیم

Abolfazl2006_p
22 November 2007, 02:42 PM
به نظر من در اين رنج قيمت با توجه به سلايق و كاربردهاي مختلف انتخاب هاي متعددي ميتونه باشه مثلا در رده خودروهاي صندوقدار ورنا و بعد 206 اس دي انتخاب هاي مناسبي هستند كه البته براي من كيفيت و خدمات كرمانخودرو ثابت شده و در رده هاچبك گل را پيشنهاد ميكنم البته اين نظرات شخصي منه و از اظهارات دوستاني كه اين خودرو ها را داشتند استفاده كردم

عباس5000
5 December 2007, 07:33 PM
باید بگم شما پروتون ویرا رو از قلم انداختید.

XredMan
10 December 2007, 02:02 PM
به نظر شما جای Rio خالی نیست ، چون تو رنج قیمتی که گفتید هست و از نظر بدنه و متور و تعداد سوپاپ دست کمی از اونا نداره

Abolfazl2006_p
10 December 2007, 03:12 PM
بله از نظر موتور قوي است هر چند قوي تر نيست اما نقطه ضعفش ايمني پايينيه كه داره بعلاوه امكانات كمتر مثلا در مقابل SD V8 يا سمند

XredMan
10 December 2007, 05:07 PM
بله از نظر موتور قوي است هر چند قوي تر نيست اما نقطه ضعفش ايمني پايينيه كه داره بعلاوه امكانات كمتر مثلا در مقابل SD V8 يا سمند
از نظر ایمنی شاید از سمند ضعیف تر باشه . ولی با فنر های که در دربهاش قرار دادن همچینم از نظر ایمنی ضعیف نیست در ضمن Rio قیمتش از همه اینهای که تو لیست شما هست ارزون تره نمی شه گفت از اونا ضعیف تره چون قیمتش هم پائین تره

Rapstar
10 December 2007, 05:56 PM
با سلام
کی گفته ریو از سمند قوی تره؟؟؟!!! اولا قدرت سمند 100 hp اما ریو 95. دوما گشتاور سمند 153 نیوتون بر متر هست اما ریو 135 نیوتون بر متر.
من که شنیدم کیفیت داشبورد ریو خیلی بده!! حالا نمی دونم درسته یا نه هر کی می دونه بگه.
ممنون

reza engine
10 December 2007, 06:25 PM
يه زماني كه تازه قيمت ريو رو 1 ميليون تومن كارخونه گرون كرد، به نظر من با توجه به قيمت و امكانات نمي ارزيد. ولي از اونجايي كه همه ماشين ها به طور ناگهاني و يهويي كلي رفت رو قيمتاشون و اين قيمت ها كاملا كاذب و بي اساس هستند به نظر من چون ريو قيمتش تا حدودي ثابت مونده (12.600) در حال حاضر به نسبت ساير رقبا مي تونه گزينه مناسبي باشه.
ضمنا ريو با 1493 سي سي 97 اسب بخار قدرت داره
سمند با 1761 سي سي 100 اسب بخار
به راحتي ميشه فهميد كدوم بهينه تره. مصرف سوخت هم كه بزرگترين برتري ريوه

XredMan
10 December 2007, 07:05 PM
به نظر من هم همین طوره چون هم قیمت مناسبی داره ؛ هم شتاب اولیه ، سوخت کم تر و به نظر من امنیتش هم بد نیست .

amir2008
10 December 2007, 07:52 PM
و من 206 داشتم و الان هم یک سال هست یک سمند معمولی 83. باید بگم بعد از 90 هزار کیلومتر واقعا راضی هستم . البته بحث تکراری هست ولی همه میدونیم یه ماشین با تمام معیارها زیر 30 میلیون نمیشه.
و حالا که مجبوریم بین 10 تا 15 میلیون انتخاب کنیم میایم به فاکتورهامون نمره میدیم.
فاکتورهای من به ترتیب عبارت بودند از هندلینگ و پایداری بعد ایمنی و داشتن قدرت کافی - خدمات کافی و وفور قطعات و مکانیک - - فضای مناسب سرنشینان و ص عقب - امکانات مناسب و کافی (ضد سرقت بودن - شیشه عقب برقی - گرمکن عقب - اجزا بیرونی همرنگ بدنه - کامپیوتر سفریو...) - داشتن سرعت بالای مطمئنه که بعد از تمام اینها سمند رو انتخاب کردم و الان هم راضیم هر چند این صحبتها به نفع ایران خودوری .......
و مشکلش هم یکی اینکه برای حرکت اولیه مثل 206 فرز و چابک نیست هر چند قدرتمند حرکت میکنه و دید عقبش و یا دنده عقب با وجود آئینه های خوب اصلا مشکلی نداره و ترمزش هم برای من خوب هست و ABS بودن به قدرت ترمز کمکی نمیکنه

و تو این سایت معتبر روسی
http://www.autoreview.ru/archive/2006/22/amulet_samand_spectra_logan/index.php?phrase_id=2587920
یک مقایسه و بررسی کامل بین 4 ماشین سمند LX - لوگان( ال 90 ) - کیا اسپکترا(که با موتور 1600 16 سوپاا از ریو سرتره ) و چری Amulet یک مقایسه کرده و رتبه بندیش طبق همین ترتیبی هست که نوشتم.
به هر حال نظر هر کس برا خودش محترمه و من در پی نفی یا اثبات چیزی نبودم
و برای آگاهی بیشتر این مطلب رو نوشتم

khaligefars
13 December 2007, 04:57 PM
به نظر من هم همین طوره چون هم قیمت مناسبی داره ؛ هم شتاب اولیه ، سوخت کم تر و به نظر من امنیتش هم بد نیست .

ايمن بودن يك خودرو كه ملاكش نظرمن و شما نيست دوست عزيز ايمني بر اساس استاندارد هاي جهاني تعيين ميشه شايد اون ريو اي كه درامريكا عرضه ميشه ايمنيش بد نباشه اما با اوني كه در ايران است بدون ايربگ و اي بي اس (در مدل پايه)خيلي تفاوت داره (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=210589&postcount=1) در ضمن ايمني خودرو را فداي قيمت كردن ( يعني همين كار ي كه شركت هاي خودرو ساز با برداشتن حداقل تجهيزات خودرو ميكنن ) كار درستي نيست ,در رابطه با مصرف سوخت كمتر هم 206 اس دي داراي ميانگين مصرف 6.6 ليتر در صد كيلومتر و ريو داراي ميانگين 6.9 ليتر در صد كيلومتر است هر چند كه اين اعداد ادعا هاي سازنده است در شرايط خاص خودشون و در عمل بيشتر است .

http://www.ikco.com/persian/products/206sd.aspx
http://www.saipacorp.com/fa/default.asp?inpg=products.asp?Pr=rio&Pg=show

در اينجا هم به طور مفصل صحبت شده :
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=20753

kingdariush
29 December 2007, 01:22 PM
با سلام
کی گفته ریو از سمند قوی تره؟؟؟!!! اولا قدرت سمند 100 hp اما ریو 95. دوما گشتاور سمند 153 نیوتون بر متر هست اما ریو 135 نیوتون بر متر.
من که شنیدم کیفیت داشبورد ریو خیلی بده!! حالا نمی دونم درسته یا نه هر کی می دونه بگه.
ممنون

سمند سنگینتره . تازه سمند توی دور موتور 6500 میرسه به 100 اسب و در شتابگیری کاملا از ریو عقب میمونه. ریو با موتور 1500 به علت تکنولوژی جدیدتر و 16 سوپاپه بودن همطراز موتور سمنده ولی در دنیای امروز حداقل قدرتی که یک موتور 1800 باید بده 130 اسب هست.

amir7x
29 December 2007, 04:16 PM
206 تیپ 5 از هر نظر به جز ابعاد وراحتی یک سر و گردن بالاتر از بقیه است

پرشیا و سمند و 405 هم که در اصل یک ماشینند به علت بی کیفیتی و عدم ایمنی لازم از دور خارجند

گل ماشینه فوق العاده ای برای جوان ها و اونایی که ماشین رو می خوان بچیننده . ولی به پای تیپ 5 نمیرسه چون یه abs کم داره .

ورنا هم ماشینه نرم . کم خرج . با کیفیت و خوش دستیه ولی نه با این قیمت و بدو ن airbag and abs

Rapstar
26 January 2008, 06:25 PM
سمند سنگینتره . تازه سمند توی دور موتور 6500 میرسه به 100 اسب و در شتابگیری کاملا از ریو عقب میمونه. ریو با موتور 1500 به علت تکنولوژی جدیدتر و 16 سوپاپه بودن همطراز موتور سمنده ولی در دنیای امروز حداقل قدرتی که یک موتور 1800 باید بده 130 اسب هست.
با سلام
بله شما درست می گین اما شتاب ثانویه ریو چطوره؟؟
ممنون

m_eslam
27 January 2008, 09:57 AM
البته مثل همه انتخاب ها و نظر دهي ها ،‌ اين مورد هم كاملا شخصيه و ممكنه ديگران با نظرات ما موافق نباشن .
1- 206 تيپ 5
2- گل
3- ورنا
4- ال ايكس
5- پرشيا
6- 405

jasapour
8 February 2008, 04:42 PM
دوستان موتور سمند و 405 و پرشیا یکیه 92 اسب تو 6000 دور قدرت داره البته ایران خودرو قدری اغراق کرده می گه 100 اسب ولی ریو با موتور 1500 قدرتی به اندازه 98 اسب داره مصرفشم ام نصف سمند و 405 و پرشیاس موتورش فوق العاده مدرن و کم آلودگیه 16 سوپاپ و طراحی فورد آمریکاس و چه تو شتاب اولیه چه تو شتاب ثانویه و چه تو سرعت نهایی همشون و کنار می زنه ولی خوب کلی از امکاناتشو بر داشتن ABS ایربگ گرم کن صندلی های جلو و ...

Raminium2001
13 February 2008, 08:24 AM
دوست عزیز میشه لطف کنی از سواری ریو و راحتی صندلیهاش بگی؟

jasapour
15 February 2008, 04:16 PM
سلام والا با توجه به اینکه هم 206 تیپ 2 دارم هم ریو به نظرم صندلیای 206 بهترن و به علت هاچ بک بودن فک می کنم یه خورده فرمان پذیر تره و یه ذره ام نرم تر ولی از لحاظ موتوری اصلا قابل قیاس با ریو نیست شتاب ریو و حتی شتاب ثانویه ریو تو ماشینای 4 سیلندر بی نظیره و به قول یکی از دوستام وقتی که پشت ریو نشست گفت مثل موتور 2400 گاز می خوره دوستایی که می گن سمند و 405 و پرشیا شتابشون فلانه و بیسار قدرتشون الس و بله ریو رو تست نکردن برای منی که عاشق شتابم شتاب 206 کسل کننده و حوصله سر بره چه برسه به بقیه خانواده پژو در ضمن مصرفشم از 206 کمتره و از پراید خیلی کمتر البته بازم اینو بگم شتاب ماشین تنها وابسته به قدرت یا حجم موتور نیست هزار و یک فاکتور دیگه ام موثرن ولی در مجموع اصلا شتاب و سرعت و بطور کلی راه رفتن خانواده پژو و سمند حتی پرشیا ELX و 206 تیپ 5 و با ریو مقایسه نکنین

Raminium2001
15 February 2008, 07:45 PM
البته دوست من خانواده کهن سال 405 خیلی پر نفس تر و پر شتاب تر از 206 تیپ 2 هست. در مورد پرشیا ELX و تیپ 5 شما مطمئنی از ریو پایین تر قرار دازند؟ یا هندلینگ از سمند بهتره ولی از 206 بدتر!!!!!!!
اما در مورد راحتی، خیلی برام عجیبه. یعنی 206 که یک ماشین کاملا اسپرت هستش از ریو راحت تره؟

mohsen3544
15 February 2008, 09:48 PM
بهتره ال نود رو هم یه بررسی بکنید مخصوصا نوع فولش.

shaggy
23 March 2008, 02:06 PM
بهترین خودرو تو این قیمت بدون شک 206 تیپ 5 هست، در واقع تنها خودرویی هست که امکانات خودروهای بالای 20 میلیون تو ایران رو داره اما قیمتش منصفانه (البته در ایران!) هست، اگر 206 تیپ پنج الان هم تولید می شد حتما قیمتی بالای 17-16 میلیون داشت (با توجه به قیمت 14 میلیونی تیپ 2!!!)
ظاهر زیبا و تقریبا همه پسند
شتابگیری بسیار خوب
ایمنی بالا
و...
همه اینها گزینه هایی هستند که در ایران هرگز به این قیمت نمیدن، چی شده که این شده (بود!) خدا داند...!

shaggy
23 March 2008, 02:19 PM
سلام والا با توجه به اینکه هم 206 تیپ 2 دارم هم ریو به نظرم صندلیای 206 بهترن و به علت هاچ بک بودن فک می کنم یه خورده فرمان پذیر تره و یه ذره ام نرم تر ولی از لحاظ موتوری اصلا قابل قیاس با ریو نیست شتاب ریو و حتی شتاب ثانویه ریو تو ماشینای 4 سیلندر بی نظیره و به قول یکی از دوستام وقتی که پشت ریو نشست گفت مثل موتور 2400 گاز می خوره دوستایی که می گن سمند و 405 و پرشیا شتابشون فلانه و بیسار قدرتشون الس و بله ریو رو تست نکردن برای منی که عاشق شتابم شتاب 206 کسل کننده و حوصله سر بره چه برسه به بقیه خانواده پژو در ضمن مصرفشم از 206 کمتره و از پراید خیلی کمتر البته بازم اینو بگم شتاب ماشین تنها وابسته به قدرت یا حجم موتور نیست هزار و یک فاکتور دیگه ام موثرن ولی در مجموع اصلا شتاب و سرعت و بطور کلی راه رفتن خانواده پژو و سمند حتی پرشیا ELX و 206 تیپ 5 و با ریو مقایسه نکنین

دوست عزیز بنده هم ریو داشتم و با صحبت شما در مورد شتاب ریو و موتور قویش موافقم اما اینکه میگی غیر قابل مقایسه با تیپ 5 یا elx هست یه خورده (البته زیاد!) اغراق هست!
اگر ریو با 206 تیپ 2 مقایسه بشه (که البته بعلت کلاس متفاوت خودرو ها کار غلطی هست) بنظر من هم ریو سربلند بیرون میاد اما تیپ 5 ریو رو قورت میده! ریو نه ایمنی 206 تیپ 5 رو داره و نه کیفیت قطعاتش رو و نه شتاب بی نظیرش رو.

*علی*
6 April 2008, 02:20 PM
از مدیران محترم تقاضا دارم عنوان تاپیک رو عوض کنند و 10 تا 15 میلیون را به 15 تا 25 میلیون تغییر دهند .چون قیمت ها به لطف تورم خیلی عالی بالا رفته
پارس 18 میلیون
ورنا 1600 اتوماتیک 22.5 میلیون
ورنا 1600 معمولی 19 میلیون
گل 17 میلیون
پژو 206 در حد نو تیپ 5 ) 19 میلیون

MKHSH
22 June 2008, 01:26 PM
ديدم دوستان قدرت خودروها را با پارامترهايي چون حجم موتور، گشتاور و ... مقايسه مي كنند. ولي واقعيت اينستكه قدرت موتورها در دو حد متفاوت قابل مقايسه است:
1- حد بهره برداري بر اساس كار خروجي موتور (حاصلضرب حداكثر گشتاور در دور موتور متناظر تقسيم بر عدد 60)
2- حد نهايي بر اساس حداكثر توان موتور
قدرت خودروها در حد بهره برداري بصورت زير قابل مقايسه و رتبه بندي است.

1- كيا ريو (10125)
2- پژو 206 تيپ پنج (9467)
3- لوگان (9250)
4- پژو 405 و پارس (8925)
5- سمند (7650)
6- فولكس گل (7600)
7- هيونداي ورنا 1600 سي سي (7200)
8- دوو سيلو (6613)
9- هيونداي ورنا 1500 سي سي (6380)
10- پروتون ويرا (6300)
11- پرايد (4292)

اگر علاقه مند باشيد نحوه محاسبه و مقالات علمي را در اختيارتان قرار ميدهم. قدرت خودروهاي گرانتر در تاپيك ديگري مقايسه شده است. ولي يادتان نرود قدرت تنها معيار نيست و پارامتر كيفيت از همه مهمتر است. بر اين اساس من خودروي رتبه ششم (فولكس گل) رو انتخاب كردم و با تجربه 50000 كيلومتر به جرات مي گوييم اگر بخواهم ماشينم رو عوض كنم تا رنج قيمت 20 ميليون باز هم فولكس انتخاب مي كنم. دلايل رو در تاپيك مربوطه مي توانيد دنبال كنيد.

1- ريو : موتور قوي ولي صداي موتور زياد.
2- پژو 206 تيپ 5 : موتور قوي ولي سيستم تعليق خشك و ناپايداري در سرعت بالا
3- لوگان : جادار ، خانوادگي و كيفيت خوب ولي قيافه غير جذاب
4- پژو 405 و پارس : موتور قوي ولي تكنولوژي قديمي
5- سمند: جادار ولي ترمز ضعيف
6- فولكس گل : كيفيت ، نرمي و هندلينگ فوق العاده
7- هيونداي ورنا : كيفيت بالا ولي قيافه جلو سليقه اي و امكانات كم
8- دوو سيلو : توقف توليد
9- مثل هفت
10- بادوام ولي قيافه سليقه اي
11- موتور ضعيف و كيفيت پايين