PDA

View Full Version : كمك در مورد سامسونگ ايكس - 600 ( X-600)

behnam_allstar
8 December 2004, 11:36 AM
با سلام خدمت شما دوستان.
من يه گوشيه سامسونگX-600 دارم و هيچ گونه اطلاعاتي راجع به ريختن عکس و ملودي و ...
از کامپيوتر به گوشي يا ريختن عکسها از گوشي به کامپيوتر ندارم. :oops:
من ميخواستم ببينم که چجوري و با چه برنامه اي ميتونم از طريق کابل اينفرارد اين کارا رو انجام بدم. :?:
از داخل فروم ها هم جوابي نگرفتم. :cry:

لطفا اگر تونستيد جوابم رو بدهيد و اگر هم لينکي براي دانلود بود رو هم قرار دهيد.

خدا نگهدار شما باشد . 8)

استيلوس
5 January 2005, 02:20 PM
فدا
عزيزم به نظر من كه نه به نظر همه ي سامسونگيها(جواتيها)همين اول ببر پسش بده يا بفروشش.
چون من هم ايكس 600 دارم :cry:

linux:دوست عزيز شما حق اظهار نظر اين گونه در مورد سوال دوستان رو ندارين ( در صورتي كه حرفي براي گفتن نداريد ساكت باشيد) در صورت تكرار اختار ميگيريد!قوانين را بخوانيد!!

فرکتال
6 January 2005, 12:15 PM
براي ريختن data يه كابل بيشتر نداره و قيمتش هم 10-12 تومان است برنامش هم كه ميتوني از اينترنت دانلود كني از سايت سامسونگ
http://in.samsungmobile.com/en/phone/manual_software/manual_software.jsp?p_pfid_1=SGH-X600
در ضمن تا اونجا كه يادمه سامسونگ x600 اينفرا هم داره ميتوني اينفرا هم بخري و با برنامه استفاده كني فقط يادت باشه كه بايد طريقه اتصال را روي برنامه را بر روي اينفرا قرار دهي

نيما 2
1 February 2005, 08:07 PM
سلام
دوست عزيز شما مي تونيد 2 جور كابل پورت يا اينفرا رو بخريد . كابل پورت 8 و اينفرا 10 هزار تومان است.
با نرم افزاري كه جناب فركتال گفتن مي تونيد عكس و آهنگ و مديريت گوشي رو داشته باشيد . در صورت گرفتن كابل پورت با يك نرم افزار شبيه ساز wap مي تونيد بازي و برنامه روش بريزيد.

من دارم و هيچ مشكلي باهاش ندارم .
ولي اگه sms باز هستي بهتره زيمنس بگيري چون سامسونگ از نوكيا پيغام عكس دار نمي گيره.

tabeta_03
9 February 2005, 12:16 AM
دوستاني كه x600 دارن هرچه سريعتر آبش كنن چون تمام گوشي ها با اين مدل داري مشكل اند حتي نمايندگيشم هم مونده توش كه چه خاكي بريزه تو سرش با اينهمه گوشي خرابي كه ريخته تو بازار...

نيما:
پست تكراري نكنيد