PDA

View Full Version : راهنمایی برای خرید گوشی با 400 تا 500 هزار تومان

farzad_sx1
19 August 2006, 09:49 PM
دوستان زین پس برای راهنمایی و مشاوره در مورد خریدگوشی ها با بودجه 400 تا 500 هزار تومان فقط در این تاپیک بحث بفرمایید ...

با تشکر ... :icon_cool

XIII
27 April 2007, 04:16 PM
شما fujitsu-siemens رو جايي تو تهران ديديد؟من تو پايتخت گشتم اما نبود

HeSSaM
27 April 2007, 05:01 PM
نمايندگي رسمي Fujitsu-Siemens در ايران شركت "بهين تكنولوژي" هستش:
سايت: http://www.behin.net

نمايندگيهاي فروش:
1- فروشگاه بهين - پايتخت - طبقه دوم - واحد 218 - تلفن: 88796517 - 88664484 - 88664485
2- فروشگاه بهین هایتک - پايتخت - طبقه سوم - واحد 314 - تلفن: 88782125

mohammad51
27 April 2007, 05:36 PM
بسم الله الرحمن الرحيم

تو اين رده قيمت يه گوشي خيلي خوب هست كه تو ايران اكثرا نميشناسنش ! بهتره بگم اصلا نميدونن با اين برند گوشي وجود داره ! گوشي Fujitsu-Siemens Pocket Loox T830 با قيمت 485 تومن تو نمايندگي.
اين گوشي ساخت كشور آلمان هست با كيفيت ساخت فوق العاده و امكانات عالي:

- GSM 900/1800/1900 Mhz
- UMTS 2100 MHz
- integrated GPS solution
- Bluetooth and Wireless LAN (IEEE 802.11b/g) integrated
- Display: 2.4-inch, 240 x 240 pixel, 65,536 colors, transflective TFT touchscreen, LED backlight
- Processor: Intel® PXA270 Processor with 416 MHz based on Intel® XScale™ micro architecture
- Memory (MByte): Flash memory (ROM): 128 / System memory(RAM): 64
- Software: Windows® Mobile™ 5.0 Phone Edition
- Interfaces / Audio: Built-in microphone, speaker, headphone (3.5 mm
- Expandability: SD/MM Card slot with I/O functionality
- Fm Radio
- 2 Megapixel auto focus camera for picture capturing
- VGA camera for video telephony via UMTS
- Windows Media Player 10 for Pocket PC
- Battery: 1500 mAh Lithium Ion
- Windows Vista Ready
- و ...

يه Smartphone كامل. بررسي اين گوشي رو تو آدرس http://www.4winmobile.com/viewtopic.php?p=42348 بخونين.

http://www.4winmobile.com/tg/T830/thumbs/0400.JPG

دوست عزيز

اين گوشي كه شما ميگيد با اين مشخصات كه ميديد يك پاكت پي سي هست و ممكنه از لحاظ فني يك

ppcخوب باشه البته نصبت به قيمتش اما يك سئوال خدمات پس از فروش؟مشكلاتي كه داره؟اپديت هاي رام جديد؟ برنامه هايي كه ميتونه ساپورت كنه؟

بايد همه اينهارو در كنار هم قرار بديد تا ببينيد ارزش خريدن داره يانه؟:icon_cool

HeSSaM
27 April 2007, 09:06 PM
متاسفانه PPC نيست، يك Smartphone هستش با امكانات يك PPC ، به نوع سيستم عاملش دقت كنيد: Windows mobile 5 phone editon و نه Windows mobile 5 pocket pc
اگه PPC بود كه با اين مشخصات و قيمت فوق العاده بود ...

در بقيه موارد حق با شماست ... به نظر من مشكلي نداره :icon_cool

mohammad51
28 April 2007, 01:38 AM
متاسفانه PPC نيست، يك Smartphone هستش با امكانات يك PPC ، به نوع سيستم عاملش دقت كنيد: Windows mobile 5 phone editon و نه Windows mobile 5 pocket pc
اگه PPC بود كه با اين مشخصات و قيمت فوق العاده بود ...

در بقيه موارد حق با شماست ... به نظر من مشكلي نداره :icon_cool

پس قبول داريد كه ppc كه بشه با اين قيمت خريداري كرد بهتره مثل ايميت جم؟؟؟؟؟؟؟؟

نيما 2
1 May 2007, 09:54 PM
با سلام

رفقا من ميخوام تا سقف 500000 تومان يك گوشي بخرم خودم n80 نوكيا مد نظرمه !

به نظر شما انتخاب خوبيه يا نه و شما چه پيشنهاد ديگري دارين .

و آيا برنامه هاي جاوا k800 به نوكيا n80 ميخوره يا نه ؟

XinXinSpor
1 May 2007, 10:20 PM
دوست عزیز اگر میخوای 500000 تومان مایه بذاری بدون معطلی برو سراغ n73 من 4 سال عمرمو گذاشتم پاش یک عیب ازش بگیرم جون داداش نتونستم شک نکن موفق باشی.....

XIII
1 May 2007, 10:38 PM
4 سال رو شوخي مي‌كنيد ديگه نه؟؟

mohammad51
4 May 2007, 01:59 PM
با سلام

رفقا من ميخوام تا سقف 500000 تومان يك گوشي بخرم خودم n80 نوكيا مد نظرمه !

به نظر شما انتخاب خوبيه يا نه و شما چه پيشنهاد ديگري دارين .

و آيا برنامه هاي جاوا k800 به نوكيا n80 ميخوره يا نه ؟

دوست عزیز

تواین رنج قیمت اگر n73ریجستر شده پیدا کنی که درحال حاضر فکر نمیکنم بتونی خیلی عالی ولی n80هم گوشی خوبیه در مورد برنامه های جاوا فکر نکنم مشکلی داشته باشه:icon_cool

abs-e1000
4 May 2007, 02:32 PM
نیما جان توی این رنج قیمت به نظر من یا N73 بگیر یا POCKET PC ، اگر بتونی با پاکت پی سی ها کنار بیای خیلی حالش بیشتر از N73 هست و همچنین برنامه های JAVA رو هم ساپورت میکنه و غیر از اون هم بیش از 1000 تا برنامه داره که هر نوع نیازی رو بر اورده میکنه.

N73 توی سری N نوکیا واقعا فوق العاده هست مخصوصا دوربینش ، صفحه نمایش بزرگ روشن و شفافش

فکر سونی اریکسون رو هم از سرت بیرون کن چون اونها اکثرا غیر از سری P** باقیشون بدونه سیستم عامل هستن و فقط بازی و برنامه های JAVA روشون جواب میده.

samand 85
4 May 2007, 03:13 PM
با سلام خدمت همه دوستان
به نظر دوستان با وجود افزايش قيمت n73 تو اين رنج قيمت خريد k810 عقلاني هست يا نه؟

abs-e1000
4 May 2007, 06:29 PM
با سلام خدمت همه دوستان
به نظر دوستان با وجود افزايش قيمت n73 تو اين رنج قيمت خريد k810 عقلاني هست يا نه؟

دوست گلم این دو تا گوشی که معرفی کردی اصلا با هم قابل مقایصه نیستن.

N73 گوشی سیمبین هستو K810 جاوا و از نظر نرم افزاری خیلی با هم تفاوت دارن همچنین قیمت.

شما موارد استفادت رو از گوشی بگو تا بهت بگم کدوم برای شما مناسب تر هست؟

samand 85
5 May 2007, 01:10 AM
جناب abs-e1000 ممنون از لطف شما
من اكثر تاپيكهاي مربوط به گوشيهارو خوندم و مشخصات هر دو گوشي رو ميدونم.خيلي هم تحقيق كردم.خوش دست بودن گوشي برام مهمه و اينكه بشه باهاش راحت كاركرد.دوربين هم برام خيلي مهمه ولي متاسفانه سري k از لحاظ فيلم برداري به پاي n73 نميرسن.من با n73 كار كردم ازش خوشم اومد ولي با افزايش قيمتي كه پيدا كرده تمايلي به خريدش ندارم.سيمبين نبودن گوشي هم برام مهم نيست.همچنين برام مهمه كه گوشي كه دارم دست مردم كم باشه.واسه همين به فكر k800 و k810 افتادم ولي از خيليا شنيدم و همينجا هم خوندم كه سوني اريكسون تقلبيش خيلي زياده و بعضي اوقات يه سري مشكلهات غير قابل رفع پيدا ميكنن.

تو تاپيك مربوط به قيمتها دوستي قيمت k810 سريال چنج شده رو 410 تومن گفته بود.نميدونم الان هم همين قيمته يا نه؟به نظر شما با شرايط من كدوم k810 يا حتي k800 ميتونه راضي كننده باشه؟سريال چنج شده ها قابل اطمينان هستن؟ببخشيد خيلي سوال كردم

ممنون

abs-e1000
5 May 2007, 04:17 AM
جناب abs-e1000 ممنون از لطف شما
من اكثر تاپيكهاي مربوط به گوشيهارو خوندم و مشخصات هر دو گوشي رو ميدونم.خيلي هم تحقيق كردم.خوش دست بودن گوشي برام مهمه و اينكه بشه باهاش راحت كاركرد.دوربين هم برام خيلي مهمه ولي متاسفانه سري k از لحاظ فيلم برداري به پاي n73 نميرسن.من با n73 كار كردم ازش خوشم اومد ولي با افزايش قيمتي كه پيدا كرده تمايلي به خريدش ندارم.سيمبين نبودن گوشي هم برام مهم نيست.همچنين برام مهمه كه گوشي كه دارم دست مردم كم باشه.واسه همين به فكر k800 و k810 افتادم ولي از خيليا شنيدم و همينجا هم خوندم كه سوني اريكسون تقلبيش خيلي زياده و بعضي اوقات يه سري مشكلهات غير قابل رفع پيدا ميكنن.

تو تاپيك مربوط به قيمتها دوستي قيمت k810 سريال چنج شده رو 410 تومن گفته بود.نميدونم الان هم همين قيمته يا نه؟به نظر شما با شرايط من كدوم k810 يا حتي k800 ميتونه راضي كننده باشه؟سريال چنج شده ها قابل اطمينان هستن؟ببخشيد خيلي سوال كردم

ممنون

هر دو مدل که معرفی کردید گوشیهای خوبی هستند و چون که خودتون میگید که خوش دستی و کیفیت عکس براتون مهمه این دو مدل عالی هست ، ولی فیلمبرداری N73 بهتره ، بعغی مواقع هم افراد با گوشی های ساده راحت هستند و برنامه خورها میتونن اونها رو به درد سر بندازن!!!
http://img.gsmarena.com/w/bigpic/sonyericsson-k810.gif

البطه بودجت گفتی نمیرسه وگر نه N93 هم گوشی خوبی هست مخصوصا اینکه 3* زوم اپتیکال هم داره. و لنزل کارل زایس هم که دیگه تو دنیا تکه ، فیلمبرداریش هم از نوع 640*480 هست:icon_coolhttp://img.gsmarena.com/w/bigpic/nokia-n93.gif
3.15 MP, 2048x1536 pixels, 3x optical zoom, Carl Zeiss optics, autofocus, video(VGA 30 fps), flash; secondary CIF video call camera

rooh
14 May 2007, 10:41 PM
دوستان سلام
کسی اطلاعی از E90 نوکیا نداره؟؟؟

Researcher
9 June 2007, 03:03 AM
سلام

با قیمتهای فعلی بازار ، گوشی تا سقف 420-440 چی پیشنهاد میکنید ؟
دست دوم هم بود ، بود .

فیلمبرداری - عکسبرداری - و صدا برام خیلی مهمه
از W800 خودم شدیداً راضی هستم اما کیفیت فیملبرداریش خوب نیست .

نظرتون راجع به E70 نوکیا و rokr E6 موتورولا چیه ؟

mohammad51
9 June 2007, 11:48 AM
سلام

با قیمتهای فعلی بازار ، گوشی تا سقف 420-440 چی پیشنهاد میکنید ؟
دست دوم هم بود ، بود .

فیلمبرداری - عکسبرداری - و صدا برام خیلی مهمه
از W800 خودم شدیداً راضی هستم اما کیفیت فیملبرداریش خوب نیست .

نظرتون راجع به E70 نوکیا و rokr E6 موتورولا چیه ؟

دوست عزیز

به نظر من یک n73از دست بتونی بخری بسیار عالی میشه از هر لحاظی که بگی جواب میده صدا <دوربین و..... قیمت دسته دومش هم تو همین قیمتهاست از 400 تا 450:icon_cool

Researcher
9 June 2007, 12:57 PM
دوست عزیز

به نظر من یک n73از دست بتونی بخری بسیار عالی میشه از هر لحاظی که بگی جواب میده صدا <دوربین و..... قیمت دسته دومش هم تو همین قیمتهاست از 400 تا 450:icon_cool

محمد جان قبلاً N73 داشتم بیشتر از 2 هفته نتونستم نگهش دارم !!کیفیت عکسش عالیه اما فیلمبرداریش زیاد جالب نیست . بدرد موزیک هم نمی خوره . در واقع MP3 Player نیست . خوش دست هم نیست .

farhad_s5
1 August 2007, 01:02 AM
پاکت پی سی تو قیمت بین 400 تا 500 چی خوبه؟(دوربینش خداقل 2 باشه)

mohammad51
1 August 2007, 08:34 PM
پاکت پی سی تو قیمت بین 400 تا 500 چی خوبه؟(دوربینش خداقل 2 باشه)

دوست عزيز

تو اين رنج قيمت جم -s200 ميتونيد خريداري كنيد :icon_cool

آپارتمان
25 October 2007, 08:41 PM
سلام بر همگی

I teq x bond
Gigabayte gsmart i
Gigabayte gsmarte i20
به نظر شما تا 500 تمن گوشه های مناسبی هستن؟

mohammad51
15 November 2007, 03:04 PM
سلام بر همگی

I teq x bond
Gigabayte gsmart i
Gigabayte gsmarte i20
به نظر شما تا 500 تمن گوشه های مناسبی هستن؟

این گوشی ها همشون در حد خودشون خوبه اما به نظر من I teq x bond بهتر از اون دوتای دیگه هست :icon_cool

VIGO
24 December 2007, 09:42 AM
محمد جان ممنون از راهنمایی هایی که در این بخش دارید.

من N93 دست دوم که یه ذره رنگ گوشش پریده بود، دیدم میگفت 320،000 شما صلاح می دونید خرید این گوشی رو ؟ ظاهرا سالم بود، منظورم اینه که این قیمت عقلانی هست ؟

در کل خرید دست دوم N93 فکر می کنید کار درستی باشه ؟

Researcher
24 December 2007, 04:28 PM

من N93 دست دوم که یه ذره رنگ گوشش پریده بود، دیدم میگفت 320،000 شما صلاح می دونید خرید این گوشی رو ؟ ظاهرا سالم بود، منظورم اینه که این قیمت عقلانی هست ؟

از استاد عزیزم ، جناب mohammad51 عذر می خوام که بجای ایشون جواب میدم اما چون خودم این گوشی رو دارم و تا حالا 3تا N93 کارکرده خرید و فروش کردم ، خدمت شما عرض کنم چرا عقلانی نباشه ؟! :icon_arro

خدمت شما محمد عزیزم عرض کنم ، N93 به خاطر لنز و ساختارش شدیداً به ضربه حساسه و بعدها شدیداً تو کیفیت فیلمبرداریش تاثیر میذاره . بنابراین خیلی باید حواست باشه که چی داری میخری . ساده ترین روش فهمیدن این قضیه اینه که اگه رو بدنه و یا اطراف لنزش ضربه خوردگی داشته باشه هرچند خیلی ناچیز، باید بیخیالش بشی !

قیمتی که داره میده خیلی خوبه البته اگه فقط خط و خش جزئی داشته باشه .

VIGO
24 December 2007, 04:52 PM
انگیجی که من 2 سال و نیم پیش خریدم هنوز یه دونه خش هم روش نداره میثم جان، من توی نگهداری گوشی حساسم خیلی زیاد، اما حالا قضیه اینجاست که فرد قبلی چقدر حساس بوده ! نمیشه یه جوری دوربینش رو امتحان کنم و بفهمم که مشکل داره یا نه ؟

ممنون

Researcher
25 December 2007, 01:19 AM
انگیجی که من 2 سال و نیم پیش خریدم هنوز یه دونه خش هم روش نداره میثم جان، من توی نگهداری گوشی حساسم خیلی زیاد، اما حالا قضیه اینجاست که فرد قبلی چقدر حساس بوده ! نمیشه یه جوری دوربینش رو امتحان کنم و بفهمم که مشکل داره یا نه ؟

ممنون

تو پیام خصوصی توضیح دادم :icon_cool

mohammad51
25 December 2007, 07:24 PM

محمد

در مورد خريد گوشي دست دوم بايد چند چيز رو هميشه مد نظر قرار بدي 1- دست چه كسي بوده؟2- نگهداري گوششي رو بلد بوده يانه 3- دستكاري نشده باشه 4- گوشي رو براي بازي زياد مورد استفاده قرار نداده باشه اين مسائل رو بايد رعايت كني و بعد خريداري كني چون ممكنه با تعويض يك قاب شكل و شمايلش خوب بشه ولي از مشكلات داخلي زيادي داشته باشه و دستكاري شده باشه :icon_cool

Mr.Hossein
23 January 2008, 02:36 PM
سلام دوستان
به نظر شما تا 450 تومن اگر سوني اريكسون p1 بگيرم خوبه؟ با چه گارانتي بگيرم بهتره؟ آيا اصل و غير اصل داره؟ يعني مشكل سريال داره؟
ببخشيد زياد سوال كردم. اگر گوشي مدل يا مارك ديگه اي تا اين قيمت پيشنهاد دارين لطفا راهنمائيم كنين(حتي الامكان ميخوام امكانات p1 رو داشته باشه)

mohammad51
23 January 2008, 02:53 PM
سلام دوستان
به نظر شما تا 450 تومن اگر سوني اريكسون p1 بگيرم خوبه؟ با چه گارانتي بگيرم بهتره؟ آيا اصل و غير اصل داره؟ يعني مشكل سريال داره؟
ببخشيد زياد سوال كردم. اگر گوشي مدل يا مارك ديگه اي تا اين قيمت پيشنهاد دارين لطفا راهنمائيم كنين(حتي الامكان ميخوام امكانات p1 رو داشته باشه)

دوست عزیز

اگر جوابگوی مشکلات کاری و سلیقه شماست گوشی خوبیه البته با گارانتی اصلی بگیرید بهتره گارانتی سیتادل هم گارانتی اصلیه اما در مورد این نوع گوشی اگر تو زمینه های پاکت پی سی هم بخواهید استفاده کنید چیز های مختلفی هست که میتونید خریداری کنید :icon_cool

Mr.Hossein
27 January 2008, 03:38 PM
ممنون از جوابتون

گفتيد پاكت پي سي ديگه هم ميتونم با اين قيمت و امكانات بگيرم ؟ ميشه لطفا معرفي كنين كه چه برند و مدلي؟

ضمنا من تا 2 هفته ديگه ميرم كيش . به نظر شما دوستان از اونجا گوشي بگيرم بهتره ؟ مشكل گارانتي و .... ندارن ؟ از نظر قيمت چي فرقي ميكنه يا نه؟

mohammad51
27 January 2008, 03:59 PM
ممنون از جوابتون

گفتيد پاكت پي سي ديگه هم ميتونم با اين قيمت و امكانات بگيرم ؟ ميشه لطفا معرفي كنين كه چه برند و مدلي؟

ضمنا من تا 2 هفته ديگه ميرم كيش . به نظر شما دوستان از اونجا گوشي بگيرم بهتره ؟ مشكل گارانتي و .... ندارن ؟ از نظر قيمت چي فرقي ميكنه يا نه؟

دوست عزيز

در مورد pocket pc ها جمين ايتك و چند مدل ديگه هست كه ميتونيد تهيه كنيد كه اونها ويندوز موبايل دارن اما در مورد خريد گوشي در كيش من فكر نميكنم تفاوت قيمت چنداني داشته باشن و ارزش اين كار رو ندارن :icon_cool

farhad_s5
10 May 2008, 11:29 PM
نظرتون در مورد N82 چيه؟

خيلي ممنون

mohammad51
17 May 2008, 12:46 PM
نظرتون در مورد N82 چيه؟

خيلي ممنون

گوشي خوب و در حال حاضر به روز بازار ايران:icon_cool

davood21
22 May 2008, 03:02 PM
نظرتون در مورد N82 چيه؟

خيلي ممنون

بهترينه!

mohammad51
23 May 2008, 02:56 PM
بهترينه!

البته بهترین ممکنه از نظر قیمت و کارایی که تو این رنج داره و البته سلیقه این دوستمون باشه :icon_cool