View Full Version : باطری خشک برای پراید ؟؟؟
bachebahal
18 July 2005, 07:49 PM
سلام
یه سوال از اساتید داشتم... من پارسال که پراید گرفتم بعد چند ماه ناگهان باطری ماشین خوابید بردم نمایندگی برام عوضش کرد حالا دیروزم دوباره همین طور شد که از گارانتی دیگه خارج شده .حالا میخوام باطری بگیرم نمیدونم چیکار کنم میخواسنم خشک بگیرم ولی گفتن گارانتی نداره ولی معمولی هاش 1 سال گارانتی داره شما میگید من چیکار کنم؟
با تشکر از همه دوستان خوبم
Shahzadeh kocholoo
18 July 2005, 08:05 PM
عزیز خوبه که باطری شما چند ماه کار کرد مال من 1 ماه هم کار نکرده هر نمایندگی هم بردم میگن باطریمون تموم شده !!!!
من 1 باطری 60 امپر نیرو با 1سال گارانتی گرفتم ( البته من از آمپم دارم ) طبیعیه که باطری خشک بهتره قیمتش هم گرونتره 50 امپرش حدود50 تومنه البته باطری های خشکم گارانتی داره !!!!!!!!
اگه پول داری خشک بنداز باطری نیرو با 1 سال گارانتی 60 امپر 18500 قیمتشه که حداقل 1یکی 2 سال برات کار میکنه
بازم میل خودته
موفق باشی ****
راستی باطریتو کدوم نمایندگی بردی عوض کرد برات؟>
arash p mbz bmw
18 July 2005, 10:14 PM
دوستان منظور شما از باطری خشک همون باطری اتمی هستش یا نه؟؟؟؟؟
محمد رضا محمدي
19 July 2005, 01:06 AM
باتري هاي به اصطلاح خشك واقعن خشك نيستند ولي بي نياز از نگهداري هستند ..... در اكثر موارد كيفيت بالاتري نسبت به باتري هاي معمولي دارند و گران تر نيز هستند ...
بايد ديد دليل خرابي باتري شما چي هست و پيگيري كرد ....
اگر در اصفهان هستيد من ميتونم جايي رو در پي ام به شما معرفي كنم محدوده خيابان حكيم نظامي هم هستش ...
bachebahal
19 July 2005, 10:47 AM
نمیدونم ولی تو چند تا پراید دیگم دیدم که باطری شون ناگهان خوابیده و مجبور به تعویض اون شدن ولی باطری خشک هم این اتفاق براشون افتاده و با توجه به این که باطری خشک گارانتی نداره فکر کنم از این معمولی ها بگیرم بهتر باشه حالا مدل های مختلفی داره مثل نورو درنا و.. که قیمت های مختلفی داره ولی نمیدونم چه فرقی با هم دارن؟!!مثلا نور 18 تومن و درنا(فکر کنم همین بود)32 تومن!!
اقای محمدی عزیز اگر جای خوبی سراغ دارید ممنون میشم ادرسشو بهم بدین
Shahzadeh kocholoo
20 July 2005, 08:06 AM
بنظر من 1باطری معمولی نیرو بخر هم ارزونه18پ500 هم اینکه حداقل گارانتی تعویض داره و کم کم برات یکی دو سال کار میکنه !!
alireza_shd
31 July 2005, 10:19 AM
باطری هایی که رو پراید میبندند همگی احتیاج به نگهداری دارند یعنی هر از چند گاهی باید آب باطری رو میزان کنی. به نظر من یه باطری معمولی ایرانی بگیر ولی مراقب باشید که آب باطری هیچ وقت از سطح ورق ها پایین تر نرود هم ارزون تر میشه هم بهتر کار میکنه.
دانيال
19 August 2006, 09:10 PM
سلام خسته نبشید
دوستان من یه باطری خشک 60 آمپر میخوام برای ماشینم بگیرم تا حالا 3 تا صبا باطری عوض کردم دنبال مدل gene چراغ دار بودم سال پیش برای بابام 55 خریدم الان نیستش میگن puma ... tiger رو هم میگن قلابی زیاد داره حالا من چیکار کنم و چی بخرم .....
یا حق.....................:lover:
reza1357
19 August 2006, 10:57 PM
تقریبا 2 ماه پیش باطری برنا (اگه اشتباه نکنم) گرفتم یک سال هم ضمانت داره بعضی وقتها هم ماشین 3 یا 4 روزی روشن نمیکنم تا الانه هم خوبه و ازش راضییم قیمتش هم 35 تومن هست.
موفق باشید
arvan
20 August 2006, 08:26 AM
باطری چراغدار HAMKOOK بخر,من که ازش راضیم,قیمتش با یکسال گارانتی 55000است.
XELTEK
20 August 2006, 09:21 AM
باطری CENE هم بد نیست !کلسیمیه ! خیلی هم خوب کار کرده ! فکر کنم با یه سال ضمانت 50 بود !
dr_mehry
20 August 2006, 03:04 PM
اتمیک 36 تومن با یک سال گارانتی . ولی سعی کن 65 یا 70 آمپر بگیری
PoYo
20 August 2006, 03:43 PM
[Only registered and activated users can see links]
[Only registered and activated users can see links]
اگه اینا اونجا گیرت بیاد خوب کار میکنند!
موفق باشید
دانيال
20 August 2006, 07:27 PM
سلام خسته نباشید
منم دنبال gene بودم گیرم نیومد یا امد بهش اعتمادی نبود یعنی به صاحب مغازه اعتمادی نبود اما دویت من این varta
چند هست من دنبال hamkook باشم پس
اما دکتر مهری جان 65 یا70 امپر رو میتونه دینام شاژ کنه .
dr_mehry
20 August 2006, 10:11 PM
سلام خسته نباشید
منم دنبال gene بودم گیرم نیومد یا امد بهش اعتمادی نبود یعنی به صاحب مغازه اعتمادی نبود اما دویت من این varta
چند هست من دنبال hamkook باشم پس
اما دکتر مهری جان 65 یا70 امپر رو میتونه دینام شاژ کنه .
یکی از دوستام که باطریشو میخواست تعویض کنه به توصیه برقکار سایپا این کارو کرد .تا حالا که مشکل نداشته .میتونی بیرون هم سوال کنی
Abolfazl2006_p
20 August 2006, 11:15 PM
من قبلا که پراید داشتم روش صبا باتری بود خیلی هم خوب کار میکرد نمیدونم شما چرا 3 تا باطری عوض کردید؟؟؟؟!!!!!!
jacobnazarade
21 August 2006, 12:32 AM
با سلام دوستان
من یکی از دوست هام نمایندگی پوما داره برای خودمم هم پوما گرفتم حدود دوهفته پیش باطری ایرانی گرفتم بی انصاف یک هفته بعد از تاریخ اتمام گارانتی از داخل قطع کرد به نظر من ارزش پول دادن ندارد . برای پوما هم دوستم چیزی نگفت گفت حداقل هم سه سال کار می کنند جنس هم کلسیمی هست نگهداری نمی خواهد باطری ایرانی اسیدی کافیه دو هفته بخوابه تا باطری خداحافظی بکنی .
Abolfazl2006_p
21 August 2006, 01:14 AM
بله بستگی داره که در چه شرایطی بخوای استفاده کنی اما اگه بخوای از ماشین هر روز استفاده کنی باطری ایرانی جواب میده چون هر روز شارژمیشه ولی اگه بخوای از ماشین توی پارکینگ استفاده کنی!!! باید خارجی باشه و قیمت بالا
دانيال
21 August 2006, 05:10 PM
سلام خسته نباشید
ماشین منم یه 2 ماهی تو پارگینگ خوابید اخه امتحانای دانشگاه راه نمیداد سوارشم.... واحدام سنگین بود
حالا پوما بگیرم خوبه
A.R.T
21 August 2006, 09:48 PM
اگه مشکل فقط شارژ باطریه... پیشنهاد میکنم یه باطری ایرانی بخرید و یک شارژر( که قیمتی حدود 6-7 هزار تومنه)
و هر 3-4 روزی (در صورت روشن نکردن اتومبیل) شارژرو به مدت 2-3 ساعت بهش وصل کنین... خود من همین کارا کردم... از حدود 2.5 سال پیش که یه باطری نیرو رو ماشین انداختم، این باطری هنوز داره به ما کار میده!!؟؟ (البته باتری قبلیه که اون هم نیرو بود 1 سال هم کار نداد!!!؟؟؟) خود باطری سازه میگفت خیلی که کار کنه 2 سال!! و بعضی مواقع پیش اومده که حتی 2 هفته هم ماشین را روشن نکردم!! ولی هر 3-4 روزی اونو شارژ میکردم...
Abolfazl2006_p
22 August 2006, 12:25 AM
راست میگه اگه قضیه میزان شارژ داشتن که میشه با هزینه کمتری از باطری ایرانی استفاده کرد
دانيال
22 August 2006, 12:10 PM
سلام خسته نباشید
ممنون از کمکتون من یه شارژر برای این باطری رو ماشین بگیرم مه همیشه یه زاپاس داشته باشم ولی دنبال یه باطری خشکم گفتن باید برم میدون قزوین طرفای آذری امروز که تعطیله به امید خدا فردا
یا حق...............
XELTEK
22 August 2006, 12:43 PM
باطری طرف امیر کبیر و چراغ برق بورسشه !
mohamadtj
22 August 2006, 02:47 PM
سلام
من هم باتری هوگل رو پیشنهاد میکنم برای ترکیه هست و از این کره ای های بی کیفیت که همشون یکین فقط اسمشون فرق میکنه (مثل جگوار) بهتره
GhAeM
31 August 2006, 01:10 PM
سلام
من هم باتری هوگل رو پیشنهاد میکنم برای ترکیه هست و از این کره ای های بی کیفیت که همشون یکین فقط اسمشون فرق میکنه (مثل جگوار) بهتره
بعد از شايد يكسال اين پست باعث شد كه من اينجا مطلب بزارم.
دوست گرامي
شما از كجا ميدونيد كه باطريهاي كره كيفيت ندارن؟
باطريهاي كره اي به سه دسته تقسيم ميشن:
1. باطريهاي شركت DELKOR كه يك شركت كره اي - آمريكايي هست و با اينماركها موجوده:
PUMA
DELKOR
CENE
كيفيتش خيلي خوبه البته خدماتشون جاي بحث داره.
2- شركت GLOBAL كه تا سال پيش با شركت معروف YAUSA با هم بودن ولي امسال جدا شدن و بزرگترين توليد كننده باطري در كره هست و از نظر كيفيت هم جايگاه خوبي داره و با نامهاي :
GLOBAL
ROCKET
NOVA
تو بازار هست كه كيفيتش خوبه ولي خدماتش جاي بحث داره!
3- شركت ATLASBX ([Only registered and activated users can see links]) يا KOREA STORAGE BATTERY كه بزرگترين صادر كننده باطري در كره و سومين صادر كننده باطري خودرو در جهان هست كه با نامهاي
TIGER ([Only registered and activated users can see links])
ALPHALINE
HANKOOK
JAGUARE
DUPEX (تكنولوژي نقره كلسيوم كه 1.5 برابر عمر مضاعف داره)
كيفيتشون عاليه .
از نظر خدمات فعلا در ايران TIGER , ALPHLINE ,DUPEX ([Only registered and activated users can see links]) حرف اول رو ميزنه چون در بيشتر شهرها نمايندگي داره و در تهران هم در 8-10 نقطه شهر خدمات پس از فروش داره.
ضمنا در رنج باطريهاي اروپايي باطري VARTA و DELPHI حرف اول رو ميزنن كه بين اين دوتا VARTA خدماتش مثل TIGER هستش . باطري هايي مثل هوگل و بنر و يروگلوب شايد كيفيت داشته باشن ولي خدمات اصلا ندارن.
راستي حواستون باشه يه هيچ عنوان باطري چيني نخريد.
يادتون هم باشه اصلا تو ايران باطري ژاپني نيست .مثلا باطري FUJIKA چيني هيت ولي ميگن ژاپن و SAIL چيني ميگن آلمان.
اگر سوالي بود بنده در خدمتم
Abolfazl2006_p
31 August 2006, 05:09 PM
قیمت این مدل ها را کسی میدونه
دانيال
1 September 2006, 08:05 AM
سلام خسته نباشید CENE 66 آمپر رو خریدم 55 تومن ولی پدرم در اومد اخرم مجبور شدم کج بزارمش تو موتور ولی با بست سفتش کردم راستی کسی از این مدل قیمت داره یه آشنایی اینو گفت نگرفتم بان 18 ماه گارانتی اسمش the one بود اینم سایتش [Only registered and activated users can see links]
یا حق.......................
GhAeM
2 September 2006, 12:43 AM
من تا حالا اين مارك رو نديدم
باطريهاي كره اي بسته به انصاف فروشنده از آمپري 800 تومن تا 1000 هستش
باطريهاي اروپايي هم از 1000تا 1500 تومن براي هر آمپر
XELTEK
2 September 2006, 01:22 AM
سلام خسته نباشید CENE 66 آمپر رو خریدم 55 تومن ولی پدرم در اومد اخرم مجبور شدم کج بزارمش تو موتور ولی با بست سفتش کردم راستی کسی از این مدل قیمت داره یه آشنایی اینو گفت نگرفتم بان 18 ماه گارانتی اسمش the one بود اینم سایتش [Only registered and activated users can see links]
یا حق.......................
عالیه
منم راضیم 100 در 100
از پارسال تا حالا یه بارم اذیتم نکرده !!
saeid4418
6 October 2006, 03:23 PM
من يكسال تايگر 60 آمپر خشك انداختم خيلي هم راضي هستم.موفق باشيد.
MKAVEH54
23 November 2006, 10:29 AM
دوست عزیز باطری اتمیک خیلی باحاله بخر حالشو ببر.:icon_cool
Abolfazl2006_p
23 November 2006, 03:04 PM
مسلما باطری اتمیک خیلی بهتره البته اگه میزان هزینه براتون مهم نباشه
danial_2006
23 November 2006, 03:52 PM
دوست عزیز باطری اتمیک خیلی باحاله بخر حالشو ببر.:icon_cool
درسته من دوبار گول خوردم واز باطري هاي خودنمايندگي سايپا كه دوبارهم برنا باطري بود انداختم وهركدوم به ترتيب يكسال و9ماه كار كرد.بعدش هم باطري اتميك(اسيدي هست ولي اسم شركت اتميك) گرفتم كه تو مغازهاي كه من رفتم بالاتري قيمت باطري55آمپر اسيدي بود گرفتم الان يك سالو نيم هست كه رو ماشين وآخ هم نگفته وتو طي اين مدت آب اسيد هم كم نكرده.:icon_cool
XELTEK
23 November 2006, 07:16 PM
باطري هاي اسيدي بايد هميشه بازديد بشند ! و خطرشون بيشتره !
به نظر من كسي كه داره هزينه واسه باطري ميكنه يه چيز خيلي خوب مثل CENE DELKOR VARTA بگيره تا خيالش تا 2-3 سال راحت باشه !!!!
راستي
اگه روي ماشينتون 50 امپر بوده حتما" 55 امپر بذاريد يا 55 بوده حتما" 60 بذاريد
چون هر چه قدرت باطري بيشتر باشه عمرش بيشتره !
alireza55
28 November 2006, 12:56 PM
jaguar 62 amper رو چند روز پیش 58 تومان خریدم با یکسال ضمانت
Abolfazl2006_p
28 November 2006, 04:11 PM
باطری خوبیه حالا حالا ها باید کار کنه :icon_cool
danial_2006
30 November 2006, 12:57 AM
باطري هاي اسيدي بايد هميشه بازديد بشند ! و خطرشون بيشتره !
به نظر من كسي كه داره هزينه واسه باطري ميكنه يه چيز خيلي خوب مثل CENE DELKOR VARTA بگيره تا خيالش تا 2-3 سال راحت باشه !!!!
راستي
اگه روي ماشينتون 50 امپر بوده حتما" 55 امپر بذاريد يا 55 بوده حتما" 60 بذاريد
چون هر چه قدرت باطري بيشتر باشه عمرش بيشتره !
حرف شما كاملا درسته.ولي من خودم يه مدت از اين باطري آشغال هاي 50 آمپر رو ماشينم بود وچون ماشينم انژكتوري و دينام 55 بود.وبعد از يه مدت ديدم اين درهاي باطري يكي شون از جا در اومده بود چون زياد روش فشار اومده بود وباطري زود خراب شد.اين از اين ولي يكي از دوستان كه اون هم پرايد انژكتوري با دينام 55 داشت وباطري60آمپر استفاده كرده بود سر سه سوت ديود هاي شارژ باطريش دينامش مرخص شدن.البته تمام اين موارد بيشتر در زمستان يا در مسافت هاي طولاني بوجود مياد وگرنه تو شهر به اين زودي مشكل دار نميشه.:icon_cool
منم با نظر ابولفضل جان موافقم ام و در خوب بودن باطريش شكي نيست ولي اگه براي پرايد هست ودينامت هم دينام فابريكش باشه 62 آمپر براش زياده.:icon_cool
XELTEK
30 November 2006, 10:49 PM
مگه قرار نشد یه درجه بالاتر بندازن ؟
خوب یه درجه بالاتر 55 میشه 62 ام÷ر دیگه
علیرضا جان
خیلی عالیه
مخصوصا" اگه سیستم داری !
saeedbahal
2 December 2006, 09:07 PM
سلام به اساتيد بزرگوار.
من باطري ماشينم مشكل پيدا كرده. صبحها با 4-5 تا استارت روشن ميشه. بخاري بعضي وقتا نمي كشه.
و سيستم هم همين طور. البته sys انچناني نيس. ضبط kenwood با 2 تا 6975 .
رفتم باطري سازي ميگه ضعيف شده. ناگفته نمونه حدود 14 ماه روشه از اين اسيدي ها. مي خوام اتمي بگيرم . لطفا راهنمايي كنين چي بذارم رو ماشين وقيمت.
سريع بگين لطفا كه بگيرم و چند آمپر بندازم. باطري سازه يه دونه دست دوم cene داره . 55 am
مگه 35 . البته 30 هم ميشه ازش گرفت. به نظرتون خوبه يا بي خيال شم نو بگيرم؟
ممنونم.:icon_cool
shahram2006_m
2 December 2006, 10:55 PM
سلام به اساتيد بزرگوار.
من باطري ماشينم مشكل پيدا كرده. صبحها با 4-5 تا استارت روشن ميشه. بخاري بعضي وقتا نمي كشه.
و سيستم هم همين طور. البته sys انچناني نيس. ضبط kenwood با 2 تا 6975 .
رفتم باطري سازي ميگه ضعيف شده. ناگفته نمونه حدود 14 ماه روشه از اين اسيدي ها. مي خوام اتمي بگيرم . لطفا راهنمايي كنين چي بذارم رو ماشين وقيمت.
سريع بگين لطفا كه بگيرم و چند آمپر بندازم. باطري سازه يه دونه دست دوم cene داره . 55 am
مگه 35 . البته 30 هم ميشه ازش گرفت. به نظرتون خوبه يا بي خيال شم نو بگيرم؟
ممنونم.:icon_cool
دوست عزیز سعی کنید همیشه از باتری نو استفاده کنید.چون قطعه حساسیه و معلوم نیست اون دست 2 با چه شرایطی ازش استفاده شده و چقدر دیگه براتون کار میکنه.
sina64
10 December 2006, 10:48 AM
سلام به اساتيد بزرگوار
شش ماهي است باطري اتمي انداختم تا به حال خوب بوده ولي دو روزي است كه وقتي يه وسيله از جمله راهنما و ضبط و.... روشن مي شود آلارم باطري روشن ميشود و ماشين درحين حركت خاموش و دوباره روشن ميشود خوشحال ميشوم راهنمايي كنيد
TUBORG
10 December 2006, 10:58 AM
1-چند وقته باطري رو خريديد ؟
2- چراغ رو باطري چه رينگيه ؟
sina64
15 December 2006, 11:03 AM
با عذر خواهي از تاخير
1-باطري را 6 ماه است خريدم
2-رنگش آبيه
در ضمن در حال حاضر اين عيب بر طرف شده دليلش چي مي تونه باشه؟
جناب n2o تشريف نداريد ممنون ميشوم راهنمايي كنيد
mehdi_f
26 February 2007, 07:36 PM
عوامل موثر در كاهش عمر باتري
1- كاهش سطح مايع موجود در باتري كه باعث اكسيده شدن مواد فلزي (سرب) آن مي شود.
2- نشت آب باتري از خانه اي به خانه ديگر
3- عدم تميز نمودن قطب هاي باتري
4- مخلوط شدن آب باتري با مواد ديگر
5- نامرغوب بودن آب مقطر و اسيد
amin_77a
2 January 2008, 07:54 PM
نظرتون درباره باطریهای ولتا چیه ممنون میشم اگه مقایسه هم بکنید
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.