View Full Version : پشتي صندلي براي glx
X-R
19 August 2006, 01:29 PM
با سلام خدمت دوستان
امروز توي ايرانخودرو بودم با خوشانسي كامل تونستم حواله 206 خودم به 405 تعقيير بدم(البته 405 فقط بخاطر جادار بودن و محكم بودنش خريدم) حالا از اين موضوع كه بگذريم من يك مشكل اساسي كه با 405 دارم اينه كه صندلي عقب پشتي براي سر نداره و من صندلي با پشتي ميخوام از نمايندگي پرسيدم گفتن وقتي ماشين گرفتي صندلي عقب ميتوني با پارس عوض كني اختلاف قيمت 50 - 60 هزار تومان ميشه مي خواستم بدونم اين حرف درسته يا نه .
و اگر شما راه حل ديگه اي داريد بفرماييد .كه تا قبل از تحويل ماشين انجام بدم . با تشكر
X-R
20 August 2006, 03:40 PM
ببخشيد دوستان تا حالا كسي براي صندلي عقب 405 پشتي براي سر نگذاشته اگر اطلاعاتي داريد بگيد سپاسگذار ميشم .
dr_mehry
20 August 2006, 10:18 PM
فکر کنم باید صندلی عوض کنی
arash p mbz bmw
21 August 2006, 09:06 AM
با سلام
خیر احتیاج به تعویض صندلی نیست
شما فقط باید صندلی رو سوراخ و جای سری عقب رو بزارید
بنده به وفور دیده ام که بدون تعویض صندلی این عمل رو انجام داده اند
z_qz54
21 August 2006, 12:52 PM
درسته نیازی به تعویض نیست تازه جای خار صندلی پرشیا با 405 فرق میکنه !!
2 عدد پشتسری جلو 405 و گیره و میله گرد خدشو میخواهید تا براتون جا بندازند.
amahdavi2004
21 August 2006, 07:10 PM
درسته نیازی به تعویض نیست تازه جای خار صندلی پرشیا با 405 فرق میکنه !!
2 عدد پشتسری جلو 405 و گیره و میله گرد خدشو میخواهید تا براتون جا بندازند.
من از يك صندلي ساز پرسيدم گفت اين كار باعث مي شود كه ابر داخل صندلي خراب شود و بشكند و پشت سري كج بايستد صندليهاي فابريكي كه پشت سري دارند داخلشان براي ميله ها ي پشت سري ريل دارند.
X-R
21 August 2006, 07:13 PM
من از يك صندلي ساز پرسيدم گفت اين كار باعث مي شود كه ابر داخل صندلي خراب شود و بشكند و پشت سري كج بايستد صندليهاي فابريكي كه پشت سري دارند داخلشان براي ميله ها ي پشت سري ريل دارند.
يعني نمي شه خودمون يك ريل بذاريم ؟
amahdavi2004
21 August 2006, 07:22 PM
كار نشد ندارد ولي از يك صندلي ساز يا روكش دوز بپرسيد
خبرش را به ما هم بدهيد ( با ذكر هزينه و درد سر و نتيجه كار) چون من هم علاقمند به اين كارم
X-R
21 August 2006, 07:38 PM
مشكلي نيست حتما جوابش ميدم منتها حداثر 45 روز ديگه جوابش ميدم چون هنوز ماشين تحويل نگرفتم.
z_qz54
22 August 2006, 01:27 AM
منم گفتم میله گردی که دارن و همراه پشت سری ها نمی فروشند. یه راهداره ببینید اون ریل چطوریه و بدید براتون درست کنند البته اگه حوصله دارید.
Siemens sx1
4 September 2006, 12:58 PM
اساتیدی که دستشون تو کاره اگه ما بخواهیم صندلی های 405 رو با پرشیا عوض کنیم (ترجیحا فقط عقب ) یعنی صندلی و بدیم یه پرشیایی بگیریم چقدر باید سر بدیم ؟
راهی برای گذاشتن پشت سری برای صندلی عقب 405 کسی پیدا نکرد؟ یکی گفت پشت سری یه ماشین رو بردار عقب رو سوراخ کن همینجوری بکن تو ابر . فکر کنم یارو حالش خراب بود . این ابرا خودشو ول نمیکنه ؟
من 2 تا پشت سری دارم اگه دوستان بگن که از کجا میشه ریل رو برا داخل صندلی تهیه کرد اقدام میکنم
بهروزخان
5 January 2007, 12:02 PM
با سلام خدمت دوستان
امروز توي ايرانخودرو بودم با خوشانسي كامل تونستم حواله 206 خودم به 405 تعقيير بدم(البته 405 فقط بخاطر جادار بودن و محكم بودنش خريدم) حالا از اين موضوع كه بگذريم من يك مشكل اساسي كه با 405 دارم اينه كه صندلي عقب پشتي براي سر نداره و من صندلي با پشتي ميخوام از نمايندگي پرسيدم گفتن وقتي ماشين گرفتي صندلي عقب ميتوني با پارس عوض كني اختلاف قيمت 50 - 60 هزار تومان ميشه مي خواستم بدونم اين حرف درسته يا نه .
و اگر شما راه حل ديگه اي داريد بفرماييد .كه تا قبل از تحويل ماشين انجام بدم . با تشكر
حق با شماست ولي بهتره كلا" صندلي ها رو با صندليهاي پارس عوض كني .چون صندلي 405 حتي با پشتي دستي زيبا نيست.
Siemens sx1
5 January 2007, 11:27 PM
مگه صندلی 405 پشت دستی داره ؟
X-R
6 January 2007, 01:46 PM
براي نصب پشت سري براي 405
هزينش 32هزار تومان
اگر پشتيش مثل پرشيا باشه و به همراه بوش و يك قططه فلزي كه پشت صندلي قرار ميدن .كه هزينه اينها بالاست حدود 28 هزار تومان
والا هزينه نصبش كمه .
اينها هم قيمتش بالاست چون پيدا نميشه
ende405
17 January 2007, 08:52 PM
ما بدون تعویض صندلی پشت سری گذاشتیم ذرسته که کمی ابرش از داخل خراب میشه ولی ارزش داره البته ما یه لاستیک استوانه ای هم دور میله پشت سری انداختیم تا محکم بشه الانم خیلی قشنگ تر شده
amahdavi2004
13 April 2008, 08:59 PM
براي نصب پشت سري براي 405
هزينش 32هزار تومان
اگر پشتيش مثل پرشيا باشه و به همراه بوش و يك قططه فلزي كه پشت صندلي قرار ميدن .كه هزينه اينها بالاست حدود 28 هزار تومان
والا هزينه نصبش كمه .
اينها هم قيمتش بالاست چون پيدا نميشه
لطفا بيشتر توضيح دهيد، كل هزينه 32 هزار تومان شد؟
نشاني كجاست؟
bardiashamee
1 May 2008, 12:01 AM
دوستان اگه هر دو ماشین رو باهاشون سر و کار داشته باشین تا حالا باید بدونین که ریل پشت سری عقب تو پرشیا روی بدنه ماشین بسته شده ! نه تو صندلی !!!!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.