PDA

View Full Version : كمك براي خريد باند و آمپ براي ورنا

مهدي نوروزي
19 August 2006, 10:10 AM
سلام.
من مي خوام براي ورنا باند بخرم، اما 2 تا مشكل دارم. 1- طراحي ورنا طوريه كه نميشه به هين راحتي باند بيضي روش گذلشت و فكر مي كنم اجبارا بايد از تخته استفاده كنم 2- بين انتخاب پايونير 6975 و MTX موندم، در ظاهر MTX خيلي قوي تر از پايونير هست، اما هنوز كسي رو پيدا نكردم كه از اين باند استفاده كرده باشه، اما سايت MTX رو كه نگاه مي كردم ديدم كمپانيش فقط باند و آمپ و ساب داره. آمپ هم كه هنوز انتخاب نكردم. حالا اگه دوستان لطف كنند و راهنمايي كنند ممنون ميشم، هم راجع به نحوه قرار دادن باند و هم براي انتخاب باند و آمپ.

paymanonline
24 August 2006, 05:40 PM
سلام.
من مي خوام براي ورنا باند بخرم، اما 2 تا مشكل دارم. 1- طراحي ورنا طوريه كه نميشه به هين راحتي باند بيضي روش گذلشت و فكر مي كنم اجبارا بايد از تخته استفاده كنم 2- بين انتخاب پايونير 6975 و MTX موندم، در ظاهر MTX خيلي قوي تر از پايونير هست، اما هنوز كسي رو پيدا نكردم كه از اين باند استفاده كرده باشه، اما سايت MTX رو كه نگاه مي كردم ديدم كمپانيش فقط باند و آمپ و ساب داره. آمپ هم كه هنوز انتخاب نكردم. حالا اگه دوستان لطف كنند و راهنمايي كنند ممنون ميشم، هم راجع به نحوه قرار دادن باند و هم براي انتخاب باند و آمپ.

دوستان عزیز اصلا پایونیر و MTX توی یه رده نیستن که شما بخواین با هم مقایسشون کنی
من فکر نمیکنم خود پایونیرم بدونه که 6975 اینقدر طرفدار داره توی ایران وگرنه حتما یه کارخونه تولید 6975 اینجا می ساخت!

مسئله دیگه اینه که پایونیر اصلا سلطان نیست شما اینهمه رند خوب رو گذاشتین به پایونیر میگین سلطان
بی اغراق میتونم بگم پایونیر فقط توی پخشهای خودرو خیلی خوب کار کرده و بقیه چیزهاش واقعا معمولین نه خوب

جی وی سی و سونی هم اصلا توی سیستمهای صوتی بازی داده نمیشن که بشه دربارشون بحث کرد

مهدي نوروزي
26 August 2006, 09:39 AM
خيلي ممنون از همه دوستان،اما احساس نميكنيد كه هيچ كدوم جواب منو نداديد!!!!! بالاخره MTX رو كسي كار كرده يا نه؟؟؟؟ براي باند هام چي كار كنم؟؟؟ گرد بندازم؟؟؟؟

حامدگلشن
18 October 2006, 10:43 AM
کلیه پستهای نا مربوط به تاپیک پاک شدن
از دوستان گرامی خواهش میکنم قبل از جواب دادن به تاپیک به عنوان اون توجه بفرماین:icon_surp

A-P
18 October 2006, 11:21 AM
سلام
من ندارم ولی صداشو تست گرفتم و شنیدم. صدای بسیار خوبی با کیفیت خوب داره. ولی توصیه من به شما اینه که اگه میخوای سابووفر هم بزاری MTX بگیر چون یه کوچولو تیزی صداش زیاده.
اگر نمی خوای ساب بذاری به نظر من قطعا راکفورد 1693 بگیر. من اینو خودم دارم. واقعا خوبه صداش . تفکیک عالی و بیس بهتر.
آمپ هم بسته به پولی که میخوای بدی از 50 تومن میتونی خرج کنی تا 300 تومن که من با Pioneer 3200 گذاشتم خوب شده. ولی واقعا هر چی پول بیشتر میدی صدا بهتر میشه !
مطمئن باش راضیت میکنه. منم توی همین فروم 1 ماهی دنبال سوال و تجقیق بودم که بچه های اینجا مخصوصا پیمان عزیر راهنماییم کردن.

mr.designer
19 October 2006, 05:54 PM
صدای MTX رو نمیشه با pioneer مقایسه کرد MTX تو کار سیستم های حرفه ای و البته گرون است ولی باند pioneer در رده ی معمولی است . اگر از بین این دوتا می خواهی انتخواب کنی MTX را انتخواب کن ولی اگر نظر من را میخواهی ROCKFORD بهتره .امپ را هم با توجه به باند انتخواب کنی مثلا 3200 pioneer خوب جواب میده .
هر چه قدر پول بدی همون قدر اش می خوری !!