View Full Version : زانتیا یا کمری یا آوانته
am!n
17 August 2006, 07:03 PM
سلام به همه ی دوستان.
می خواستم بدونم بین این سه ماشین شما کدوم را انتخاب می کنید.
آوانته چه چیزی داره که تقریبا هم قیمت زانتیاست؟
نقاط ضعف و قوت کمری و آوانته و زانتیا در چیست؟
حسام 61
17 August 2006, 07:23 PM
امین جون داداش بیخیال این مقایسه شو دیگه اینا همه از مد افتادس اوانته رو که پول دور ریختنه فقط ظاهر اسپرت داره و یه موتور 2000 سی سی بقیه چیزاش و ماشینای دیگم دارن
آما زانتیا یکم تکمیل تره ولی اونم قیمتش بالاس نمیارزه ماشین قدیمی و 23 میلون پول بی زبون
کمری xli هم دیگه نگو گاز ترمز بوق فرمون دنده همینا رو داره مثلا تکمیل شدش همین گرند هست که اونم 40 تومن به بالاس که ابدا نمیارزه
هیچی هم که نداره انصافا بیشتر از تاکسی های کیش هم ارزش نداره یه چیزی تو مایه های 405 خودمون با صورت بزک شدشه خیلی خورده تو ذوقم
کرولا هم اگه مشکل جای پلاک رو نداشت بد نبود اما فعلا مشکل داره و خیلی زشتش میکنه
از خریدن کمری و اوانته پشیمون میشی همون زانتیا بهتره که لا اقل 4صبا دیگه میشه راحت تر فروختش
انصافا یه ماشین درس حسابی تو ایران پیدا نمیشه فقط میشه ببالای 50 تومن ماشین خوب پیدا کرد
اونم همون بنز و ب ام و هست
واقعا جای محصولات میتسوبیشی و هوندا خالی ...
شهر
17 August 2006, 08:43 PM
امین جون داداش بیخیال این مقایسه شو دیگه اینا همه از مد افتادس اوانته رو که پول دور ریختنه فقط ظاهر اسپرت داره و یه موتور 2000 سی سی بقیه چیزاش و ماشینای دیگم دارن
آما زانتیا یکم تکمیل تره ولی اونم قیمتش بالاس نمیارزه ماشین قدیمی و 23 میلون پول بی زبون
کمری xli هم دیگه نگو گاز ترمز بوق فرمون دنده همینا رو داره مثلا تکمیل شدش همین گرند هست که اونم 40 تومن به بالاس که ابدا نمیارزه
هیچی هم که نداره انصافا بیشتر از تاکسی های کیش هم ارزش نداره یه چیزی تو مایه های 405 خودمون با صورت بزک شدشه خیلی خورده تو ذوقم
کرولا هم اگه مشکل جای پلاک رو نداشت بد نبود اما فعلا مشکل داره و خیلی زشتش میکنه
از خریدن کمری و اوانته پشیمون میشی همون زانتیا بهتره که لا اقل 4صبا دیگه میشه راحت تر فروختش
انصافا یه ماشین درس حسابی تو ایران پیدا نمیشه فقط میشه ببالای 50 تومن ماشین خوب پیدا کرد
اونم همون بنز و ب ام و هست
واقعا جای محصولات میتسوبیشی و هوندا خالی ...
ولی به نظر من کمری از نظر نرمی و راحتی و کیفیت چیز دیگه ای هست. چه چیزی نسبت به زانتیا کم داره؟
البته قیمتش بالاتر از این دوتاست.
z_qz54
17 August 2006, 09:31 PM
تاپیک منتقل شد. اگه این تاپیک تا چند روز آینده بار علمی پیدا نکنه قفل میشه. تمامی مقایسه ها از روی حدس و گمان و علاقه شخصی شده. این فروم علمی است و بحث های بی اساس در آن بی نتیجیه میباشد.
دوستان ببخشید که تند رفتم
vahid_elx_645ci
18 August 2006, 12:17 AM
مقایسه زانتیا و آوانته را می توانید در مجله ماشین شماره 283 (مرداد) بخوانید که تقریبن مثل هم هستند.در مورد خدمات پس از فروش هم بر اساس بررسی وزارت صنایع ومعادن سایپا یدک با امتیاز 29/74 به عنوان بهترین شرکت و گروه خودروسازی کرمان خودرو با امتیاز 62/64 در رتبه پنجم قرار دارد.
در مورد کمری اطلاعات زیادی ندارم.
salar68
18 August 2006, 01:43 AM
سلام
خودرو های مزدا ، مگان ، gen2 این وسط اضافه بشه واسه مقایسه !
والا اگر پایه باشید بهترین مقایسه ها انجام می دهم
amir_CLK500
24 August 2006, 12:17 AM
زانتیا ماشین بورس بازاره و همه چی رو داره و خیلی از چیزاشئو ماشینای گرون قیمت ندارن.ماشینیه که از همه نظر آدمو ارضا میکنه فقط خرج بیفته خیلی بد میشه وقطعاتش گرونه
MOSTAFA_H_P
24 August 2006, 01:09 AM
کمری از هر لحاظ سر تره
در ضمن این مقایسه شما ناعادلانه است
El Padrino.
24 August 2006, 01:48 AM
سلام
اگه من بودم آوانته رو انتخاب می کردم چون هم خوشکله هم امکاناتش زیاده و هم راحته و هم خدمات پس از فروش خوبی داره
Powerful_monarch
24 August 2006, 02:08 AM
اين مقايسه اصلا درست نيست ! زانتيا و اوانته رو ميشه با هم مقايسه كرد ولي كمري اصلا قابل مقايسه با اينها نيست !
بذاريد قيمت دقيق هر 3 براتون يگم ( خريد نقدي )
زانتيا : 23 مليون ( قيمت اين ماشين رو من با جمع زدن پيش پرداخت و ... حساب كردم ! ولي همين حدوداست ! )
اوانته : 22 ميليون ( تحويل دوماهه - نمايندگي پاكروان ( مشهد ))
و اما كمري : 38 ميليون ---->
و اما يك سري از مشخصات اين خودرو :
گيربكس : 4دنده اوماتيك ( 6 سيلند - 2 ميل سوپاپ - 24 سوپاپ )
حجم موتور : 2995 سي سي
حد اكثر قدرست : 194 اسب بخار
سيستم سوخت رساني : انژكتوري
اما تجهيزاتي كه اين ماشين داره :
1- بال عقب رنگي 2- سيستم دزدگير - 3-قفل مركزي - 4- سقف شيشه اي 5- رينگ المينيومي 6- ضبط اش هم كاست ميخوره نه سي دي و 6 باند داره - 7 - ABS
8- ايربگ ( 2 عدد براي سرنشينان جلو فقط ) 9- تودوزي تمام پارچه 10- فرمان هيدروليك 11- خوب كولر و شيشه برقي هم داره :))
Abolfazl2006_p
24 August 2006, 02:09 AM
ازز بین این دو زانتیا
چون کمری که وارداتیه و با قیمتی خیلی بالاتر از قیمت واقعی فروخته میشه که امکانات چندانی نداره
میمونه زانتیا و آوانته که زانتیا از نظر امکانات و همینطور اصالت (سیتروئن)از آوانته سرتره
Powerful_monarch
24 August 2006, 02:13 AM
به نظر من زانتيا چيز خاصي نداره ! اتافاقا طراحي اين ماشين خيلي ساده هستش ! خصوصا چراغهاي عقب كه منو حسابي ياد ماشين هميشه زنده ياد پيكان ميندازه !
am!n
24 August 2006, 03:36 PM
والا من کمری دیدم زده 36 میلیون.
حیف که زانتیا صندوق کوچیکی داره.
بعد هم می گن فرمون خوبی نداره --<> البته تو سرعت بالا.
Powerful_monarch
24 August 2006, 04:16 PM
aminkh (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=14080) جان
قيمتي كه من براي كمري نوشتم مربوط ميشه به كمري اتوماتيك ! ( همونطور كه در مشخصات ماشين گفتم )
am!n
24 August 2006, 07:57 PM
کسی صندوق زانتیا را از نزدیک ندیده که برا ما بگه خیلی کوچیکه یا نه؟
Powerful_monarch
24 August 2006, 08:02 PM
بله صندوق كوچكي داره !
البته كوچيكي صندوق رو من به نسبت ماشين هاي سمند و پژو و رنو مگان ميگم ! اين پژو 206 اريان هم صندوق به نسبت خوبي داره !
navid_2006
24 August 2006, 08:15 PM
به نظر من همچین مقایسه ای اصلا درست نیست. اصلا کلاس سواری این ماشین ها به هم نمیخوره! مخصوصا زانتیا نسبت به کمری و آوانته . بعدش این مقایسه ها درست نیست چون همش بر حسب نظریات وسلیقه هست واین ماشین ها باید با هم رده های خودشون مقایسه بشن واز هر نظر مثل هندلینگ/ زیبایی/امکانات و...!:icon_cool
Powerful_monarch
24 August 2006, 09:31 PM
اتفاقا برعكس !
چون صندوق عقب ديگه چيزي نيست كه بخواهيم ماشين هارو كلاس بندي بكنيم و بعد مقايسه كنيم !
اما در مورد ساير مواردي كه ذكر كرديد با شما موافقم و هيچ وقت اين ماشين رو با رده هاي ديگر مقايسه نكردم !
شاهین سرشار
25 August 2006, 12:43 AM
سلام
اگه من بودم آوانته رو انتخاب می کردم چون هم خوشکله هم امکاناتش زیاده و هم راحته و هم خدمات پس از فروش خوبی داره
موافقم :icon_cool در مورد خدمات پس از فروشم که در وضعیت متوسط است . همینطور امکانات آوانته زیاده و یکی از وسایل اون که زانتیا نداره کامپیوتر سفری میباشد که بر روی آوانته نصب است در مورد کمری که در این محدوده قیمت
25 - 26 میلیون پایینترین امکانات رو از نظر امکانات دارد . کمری با این که شکلش قشنگه ولی واقعا لش و گندست
( نظر من ) همینطور زانتیا یکی از دوستای پسرخالم گرفته بود ناراضی بود و دیگه اون کیفیت زانتیای 2 سال پیش رو
نداره در این محدوده قیمت آوانته هم جدید تره و از لحاظ دید - هندیلینگ - شتاب - موتور قوی و نرمی خیلی عالیست.
اگرم اتوماتش باشه که دیگه نور الا نور
Powerful_monarch
25 August 2006, 11:48 AM
كمري 25-26 تومان ؟! من قيمت كرولا رو يه جا خوندم 28 تومان ! بعد شما ميگيد كمري 25 تومان ؟!
جدا كمري با اين قيمت يافت ميشه ؟!
shahram2006_m
25 August 2006, 12:26 PM
كمري 25-26 تومان ؟! من قيمت كرولا رو يه جا خوندم 28 تومان ! بعد شما ميگيد كمري 25 تومان ؟!
جدا كمري با اين قيمت يافت ميشه ؟!
بله. قیمت مدل ساده اون که هیچی نداره 26 تومن هست. حتی ABS هم نداره.
El Padrino.
25 August 2006, 12:35 PM
من میگم آوانته در رده کمری است چرا
برای اینکه کمری مونتاژ شده وارد میشه بخواطر همین 80 در صد روش گمرک میگیرن آوانته مونتاژ میشه برای همین روش 60 در صد گمرک میگیرن من کمرک رو از هر دوماشین کم کردم دیدم کمری 2400 دنده معمولی با آوانته 2000 معمولی یک قیمت دارند
Powerful_monarch
25 August 2006, 01:23 PM
بله. قیمت مدل ساده اون که هیچی نداره 26 تومن هست. حتی ABS هم نداره.
از نظر ظاهري چطور ؟! يعني هيچ راه تشخيصي براي بيننده وجود نداره ؟!
شاهین سرشار
25 August 2006, 01:29 PM
یا باید 38 تومن داشته باشی کمری فول بگیری یا از خیرش بگذری . کمری جی ال آی هم بد نیست . تو این محدوده قیمت کوراندو را هم مینوشتی خیلی ماشین خوشدستیه انقدر نرمه که خوابت میبره ! قیمت نوع 4 سیلندرش 25 تومن و 6 سیلندر 5/30 است . و موتور بنز روشه بقیه قطعاتش هم کره ایه .
salar68
25 August 2006, 01:35 PM
اقا یکی به این جناب بگه تعرفه واردات 90% هست نه 80درصد
توی همه پستهایتان هم تکرار م یکنید !
گفتم به شما اگر 80% واسه خودور سواری باشه من یه سی 5 به شما هدیه می دهم
==============
در مورد تفاوت قیمت ها :
از دبی می شه یه ماکسیمائی که توی ایران هم تولید می شه به خصوص اتوماتش حدودا" 15 ملیون تومن پیدا کرد !!!!! کاملا" هم 0 کلیومتر !
اگر بخواهیم وارد کشور کنیم حدود 13 تومن هم گمرکی می شه فرض هم بگیریم 2 تومن هزینه جانبی ( حمل و نقل ، عوارض های عجیب و بیمه 2 تومن )
جمعا" با واردات باز هم می شه 30 تومن در حالی که توی ایران 6 تومن باز هم گرونتر می باشد .
پس نمی شه گفت ماشنیی که داخل ایران تولید می شه ارزانتر در میاد !
ماشین وقتی به قیمت واقعیش می رسه که تیراژ اصلی برسه خط روباتیک داشته باشه قطعاتش داخلی باشه
مثلا" سمند تا به 200 هزار تا رسید قیمتش هم می رسه به زیر 10 تا !
=========
به نظر من صرف نظر از ظاهر
با توجه به قیمت توی این 3 خودور آوانته انتخاب بهتریمی تونه باشه
am!n
25 August 2006, 01:55 PM
به نظر من همچین مقایسه ای اصلا درست نیست. اصلا کلاس سواری این ماشین ها به هم نمیخوره! مخصوصا زانتیا نسبت به کمری و آوانته . بعدش این مقایسه ها درست نیست چون همش بر حسب نظریات وسلیقه هست واین ماشین ها باید با هم رده های خودشون مقایسه بشن واز هر نظر مثل هندلینگ/ زیبایی/امکانات و...!:icon_cool
دوست عزیز من خواستم از دوستان که این مقایسه را انجام بدن تا من بتونم تصمیم گیری کنم.
بعد هم فکر نمی کنم صرف داشته باشه تو ایران 38 میلیون پول پا ماشین داد-می گن تو دوبی با 12 میلیون بهترین ماشین را می خری بعد اینجا......
ای کاش حداقل در کیش بودیم و یه کمری می خریدم 12-11 میلیون.:icon_cool
من نظر خودم زانتیا است ولی صندوقش که کوچیکه ضد حال.
ما تو مسافرت صندوق 405 تا لب پر می کنیم.:icon_arro
navid_2006
25 August 2006, 05:51 PM
من از یه نمایشگاه پرسیدم گفت کمری اتومات 47
salar68
25 August 2006, 07:17 PM
من از یه نمایشگاه پرسیدم گفت کمری اتومات 47
ببخشید
نمایشگاهه چرت گفته !!
کمری گراند 6 سینلدر با امکانات فول باید 37 باشه نه 47 !!!
arash p mbz bmw
26 August 2006, 12:20 AM
کمری اصلا یه مبحث جدا از این تست هست
اصلا نه هم کلاس هستن و نه هم رده
چطوری وارد این تست شده؟!!
طبق اون تجربیاتی که من دارم:
زانتیا دیگه قدیمی و ایرادات ضایع خودشو داره (برای مجله ماشین این ایرادات محاسنه)
زانتیا دیگه با وجود اوانته و مگان جایی نداره
بنده هم اوانته رو انتخاب میکنم
Powerful_monarch
26 August 2006, 01:18 AM
كمري ساده بدون امكاناتش گفتيد 25 پيدا ميشه . اما ظاهرش رو كسي بهم نگفت فرقي ميكنه يا نه ؟!
راستي كرولا چي ؟ اون هم بدون اين option ها قيمتش چقدر مياد پايين ؟
salar68
26 August 2006, 01:26 AM
كمري ساده بدون امكاناتش گفتيد 25 پيدا ميشه . اما ظاهرش رو كسي بهم نگفت فرقي ميكنه يا نه ؟!
راستي كرولا چي ؟ اون هم بدون اين option ها قيمتش چقدر مياد پايين ؟
راستش تعرفه ها از تیر اجرائی شد و 10 درصد کم شد به 90% درصد رسید
قبلا" ارزانترین مدلش 29 بود
کرولا هم 24 خرده ای ( کاست و بدون ABS )
shahrokh_al
26 August 2006, 01:42 AM
راستش تعرفه ها از تیر اجرائی شد و 10 درصد کم شد به 90% درصد رسید
قبلا" ارزانترین مدلش 29 بود
کرولا هم 24 خرده ای ( کاست و بدون ABS )
این قیمتها رو دیروز گرفتم:
کرولا xli اتوماتیک با abs 28
کرولا gli فول 500/30
کمری xli اتوماتیک با دو ایربگ و ای بی اس با پلاک 700/33
کمری گراند فول 41
salar68
26 August 2006, 01:48 AM
این قیمتها رو دیروز گرفتم:
کرولا xli اتوماتیک با abs 28
کرولا gli فول 500/30
کمری xli اتوماتیک با دو ایربگ و ای بی اس با پلاک 700/33
کمری گراند فول 41
یه سوال
گرون شده !
این کرولا ABS هم داره ؟
امروز یه اتوماتیک دیدم مثل این که کاست داشت درسته !!
گراند هم به این قیمته !!!
Powerful_monarch
26 August 2006, 02:13 AM
یه سوال
گرون شده !
این کرولا ABS هم داره ؟
امروز یه اتوماتیک دیدم مثل این که کاست داشت درسته !!
گراند هم به این قیمته !!!
از امكانات ايم ماشين :
سيستم صوتي اش mp3 و audio بهمراه 4 باند هستش + راديو
ايربگ هم 2 تا براي سرنشينان جلو داره
سقف برقي و رينگ آلمينومي و سيستم ضد سرقت و ABS و تودوزي تمام پارچه داخل شيشه بالابر برقي براي هر 4 در (فرمان هيدورليك )
حداكثر قدرت 126 اسب است و انژكتوري هستش ! البته نوع اتومات اش كه 1794 سي سي است !
قيمت اش هم 27800
در مورد كرولا ميتونم بگم همين كه باپلاك هاي ما سازگار نيست خيلي بده ! هرچند اين رو نميشه جزء معايب ماشين در نظر گرفت !
در مورد كمري هم فول اش رو من قيمت گرفتم 38 و خورده اي از نمايندگي هاشمي در مشهد !
z_qz54
26 August 2006, 02:55 PM
دیروز برای اولین بار موفق شدم سوار کمری 4 سیلندر بشم ، واقعا که حرف نداره، نمیشه اصلا نمیشه گفت که کم میاره. به نظر من زیاد فرقی با 6 سیلندر نداشت ولی شتابش حرف نداره. توی شتابگیری دنده 3 به 4 ماشین کاملا زوزه کشید. واقعا خوشم اومد.
El Padrino.
29 August 2006, 12:41 PM
دوستان چقدر بگم کمری الان روش 90 درصد گمرک می گیرند ولی آوانته 60 درصد چون آوانته مونتاژ میشه ولی کمری وارد میشه در کشور های خارجی کمری 2400 معمولی با آوانته 2000 معمولی یک قیمت دارند اوایلی که آوانته اومده بود توی مجله ماشین خوندم که در مورد آوانته نوشته بود گفته بود که آوانته بعد از شکست دادن زانتیا باید به رقابت با کمری و ماکسیما که از او بالاتر هستند بره اگر متنشو دیدم اسکن می کن میزارم توس سایت
Powerful_monarch
29 August 2006, 04:56 PM
من هم موافقم ! آوانته نسبت به قیمت اش فوق العاده است !
ارش بني كريمي
1 September 2006, 10:49 PM
ولي به نظر من كمري يه چيز ديگه س.
بايد كمري رو هر روز سوار شين تا ببينين چه ماشينيه!
Powerful_monarch
2 September 2006, 02:35 AM
کمری ماشین جالبیه ! من هم قبول دارم ! از یکی از اقوام مون که در فرانسه است شنیدم که فرانسوی ها علاقه چندانی به تعویض ماشین هاشون ندارن مگراینکه خراب بشه ! چون هزینه تعمیرات بالاست معمولا اگه ماشین ایراد پیدا کنه ماشین رو عوض میکنن ! برای همین هم این قوم و خویش ما تونسته یک فورد امریکایی صاحب شه !
موضوع عوض نشه ! اون میگفت : تنها ماشین هایی که عمر طولانی دارن و خیلی از فرانسوی ها هنوز که هنوزه دارن و میشه مدل قدیم شو هنوز تو خیابانهای فرانسه دید یکیشون همین تویوتاست !
ولی با توجه به قیمتی که در ایران داره و شرایطی که ما در اینجا میبینم ، اگه من باشم سوناتا رو هم به این ماشین ترجیح میدم ! یعنی باز هم هیوندا !! :)
El Padrino.
2 September 2006, 12:29 PM
آوانته خیلی محکم تره ولی کمری مرگ نداره
amir_CLK500
4 September 2006, 12:44 AM
طبق اون تجربیاتی که من دارم:
زانتیا دیگه قدیمی و ایرادات ضایع خودشو داره (برای مجله ماشین این ایرادات محاسنه)
زانتیا دیگه با وجود اوانته و مگان جایی نداره
بنده هم اوانته رو انتخاب میکنم
اینجوریام که میفرماید نیست آرش جان.من بدلیل بد یمن بودن زانتیام قراره دیگه سوارش نشم بنابراین تعصبی نسبت بهش ندارم.از آوانته هم بدم نمیاد.اما مساله اینه تا وقتی که زانتیا یه ماشین فرانسویه و آپشن های خیلی زیادی داره و همچنین طرفدار های خیلی زیادی داره و پرفروش ترین ماشین تو رنج 20 تا 25 تومن تو ایرانه(البته ایرادهایی نظیر گرون بودن قطعات و استهلاک و ...) این اوانته کره ای که بجز موتور مورد جالبی توش دیده نمیشه فکر نمی کنم بتونه زانتیا رو به این راحتی ها از دور خارج کنه.حالا مگان هم هنوز امتحانشو پس نداده ولی ظاهرا رقیب اصلیه زانتیائه.در یک کلام پژو رو یادتونه؟؟هنوز که هنوزه ماشین پر طرفدار و جا افتادیهیه زانتیا هم عین پژوییه که فق ط 10 تومن گرونتره.
vahid_elx_645ci
4 September 2006, 01:18 AM
.من بدلیل بد یمن بودن زانتیام قراره دیگه سوارش نشم زانتیا یه ماشین فرانسویه و آپشن های خیلی زیادی داره و همچنین طرفدار های خیلی زیادی داره و پرفروش ترین ماشین تو رنج 20 تا 25 تومن تو ایرانه(البته ایرادهایی نظیر گرون بودن قطعات و استهلاک و ...) این اوانته کره ای که بجز موتور مورد جالبی توش دیده نمیشه فکر نمی کنم بتونه زانتیا رو به این راحتی ها از دور خارج کنه.حالا مگان هم هنوز امتحانشو پس نداده ولی ظاهرا رقیب اصلیه زانتیائه.در یک کلام پژو رو یادتونه؟؟هنوز که هنوزه ماشین پر طرفدار و جا افتادیهیه زانتیا هم عین پژوییه که فق ط 10 تومن گرونتره.
ولی زانتیا هم آخر عمرشه چون فقط تا پایان سال تولید می شه و جای خودش رو در سایپا به مگان می ده.:icon_eek:
salar68
4 September 2006, 01:35 AM
ولی زانتیا هم آخر عمرشه چون فقط تا پایان سال تولید می شه و جای خودش رو در سایپا به مگان می ده
سلام
خیر اینطور نیست !
زانتیا حداقلش تا پایان سال 2007 تولید می شود
طبق خبر ها قرار هست خودور C4 جایزگزین زانتیا بشود ( تولید می شه و احتمالا" هم تولید زانتیا متوقف می شود )
مگان هم در پارس خودرو تولید می شود و کاری به هم ندارند
Mohsen1001
4 September 2006, 02:46 AM
سلام
خیر اینطور نیست !
زانتیا حداقلش تا پایان سال 2007 تولید می شود
طبق خبر ها قرار هست خودور C4 جایزگزین زانتیا بشود ( تولید می شه و احتمالا" هم تولید زانتیا متوقف می شود )
مگان هم در پارس خودرو تولید می شود و کاری به هم ندارند
اخر امسال قرار هست زانتيا جاي خودش رو به زانتياي فيس ليفت بده حالا نميدونم اين فيس ليفت فقط ظاهرش تغيير ميکنه يا تجهيزاتش هم عوش ميشه.
بعد از اون قراره که سال 2007 سيتروئن C4 رو هم توليد کنن.
El Padrino.
4 September 2006, 11:33 AM
زانتیایک حسن بر همه داره اونم قابلیت تنظیم ارتفاعش هست وگر نه اصلا قابل مقایسه با کمری و آوانته و مگان نیست
زانتیا خیلی قدیمیه ماشین خرزو خان بوده
sinad2
4 September 2006, 12:05 PM
سلام. این یه واقعیته که زانتیا هر چقدر هم که تو ایران طرفدار داشته باشه ولی از نظر تکنولوژی طراحی قدیمیه واین یه واقعیته که آوانته در 90%سرتره چون ایمنی بالاتری هم داره قدرت موتورشم بیشتره حالا اون فنربندی بادی و داخل بهتر فکر نمیکنم اونقدر در برابر فاکتور های رقیباش قابل ذکر باشه.متاسفانه بازار خودروی کشور ما بقدری بستست که وقتی توش ماشینهای 10یا 20 سال پیش میاد تازه با 4یا5برابر قیمت ، جوری جلوه پیدا میکنه که انگار دختر شاه پریون اومده تو بازار .تنها راهی که ما میتونیم بفهمیم در دنیا چه خبره و در ایران چه خبر،همین گفتگوهای منتقیه.در مورد کمری هم به نظرم توی این نظرسنجی نمیگنجه چون با اینها توی یه کلاس نیست.ولی در کل به نظرم سرتر از آوانته و زانتیاست
amir_CLK500
4 September 2006, 01:48 PM
میتونم بپرسم اوانته در چند مورد دیگه بجز بدنه و اختلاف ناچیز شتاب از زانتیا سره؟؟؟؟این جور که شماها دارید میگید هر کی ندونه فکر میکنه زانتیا یه ماشین آشغاله و اوانته یه سوپر اسپرت.
Powerful_monarch
4 September 2006, 01:49 PM
زانتیا خیلی قدیمیه ماشین خرزو خان بوده
:icon_arro:icon_arro:icon_arro:icon_arro:icon_arro
من هم فکز نمیکنم تولید زانتیا به این زودی ها متوقف بشه ! اگه مثل پیکان باشه که فکر میکنم تا 2010 هم تولید اش ادامه داشته باشه !
*علی*
4 September 2006, 02:18 PM
میتونم بپرسم اوانته در چند مورد دیگه بجز بدنه و اختلاف ناچیز شتاب از زانتیا سره؟؟؟؟این جور که شماها دارید میگید هر کی ندونه فکر میکنه زانتیا یه ماشین آشغاله و اوانته یه سوپر اسپرت.
با سلام
امیر خان نه آوانته سوپر اسپرت است نه زانتیا آشغاله
این دوتا ماشین هیچکدوم به هم باجی نمیدهند یکی تعادل یا شتاب جانب بهتری داری (زانتیا) یکی شتاب حرکتی بهتر (آوانته )
یکی بازار خرید و فروش مطمئن تری داره (زانتیا) یکی جون پسندد تر و جدید تر است (آوانته)
.....................
.
در کل به نظر من به دور از تعصب این دو تا ماشین همون جوری که هم قیمت عرضه میشوند در یک رده هم هستند (نه از نظر کلاس خودرویی )
در کل آوانته امنیت و ایمنی بیشتری دارد نسبت به زانتیا و
در مقابل زانتیا سیستم تعلیق متمایز و برتری دارد نسبت به آوانته
و در بقیه موارد فکر نکنم هیچکدوم باجی به هم بدهند
sinad2
4 September 2006, 02:36 PM
دوست عزیز سلام.اولا" کسی نگفته زانتیا آشغاله بلکه زانتیا هم در زمان خودش حرفی برای گفتن داشته ولی اینرو فراموش نباید کرد که الان گذشته نیست،حاله یعنی تکنولوژی روز درسته آوانته هم ماله 3 ساله پیشه ولی نسبت به الان وحساسیت هایی که به مقوله امنیت هست جدیدتر از زانتیاست.یک بار از خودتون بپرسید چرا با اینکه هم آوانته و هم زانتیا موتور 2000سی سی 16 سوپاپ دارن ولی آوانته از نظر قدرت و شتاب بالاتره جواب مشخصه چون موتور زانتیا مربوط به اوایل دهه 90 و موتور آوانته مربوط به همین چند سال اخیره یعنی با پیشرفت علم تونستند موتوری رو بسازند که اثربخشی و کارایی اون بالاتر باشه یعنی بهره وری بالاتری داشته باشه.ثانیا"فاکتورهای مهم برای خریدن یه ماشین جزءایمنی ، قدرت ، راحتی ، به روز بودن و حالا زیبایی چی میتونه باشه اگر بخواهید مقایسه اجمالی هم بکنید در بیشتر موارد این فاکتورها آوانته جلوتره .اینم بگم اگر 4 ساله پیش این صحبتها راجب به زانتیا میشد بی انصافی بود ولی الان نه
:icon_cool
amir_CLK500
4 September 2006, 03:47 PM
شماها فقط گیر دادید به امنیت آیا اوانته اینارو داره؟؟؟
کنترل رو فرمون.تهویه نیمه اتوماتیک.کاتالیک کانورتر.تعادل سر پیچ.پایین نیامدن جلو یه ماشین به هنگام ترمز.و خیلی چیزهای دیگه که اوانته سهله باید تو ماشین های 100 ملیونی دنبالش بگردید.
من که دیگه تعصبی نسبت بهش ندارم ...الان در حال حاضر از مگان خیلی خوشم اومده
El Padrino.
4 September 2006, 08:58 PM
به نظر من پشت کمری زشته ولی جلوش خوشکل تره
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/dfca4b02dd.jpg
این کمری قدیمیه
http://img3.freeimagehosting.net/uploads/f2512fe7e3.jpg
amir_CLK500
4 September 2006, 10:15 PM
پشتش فاجعه اس خیلی زشته.جلوش خدایی تکه.
*علی*
4 September 2006, 10:34 PM
شماها فقط گیر دادید به امنیت آیا اوانته اینارو داره؟؟؟
کنترل رو فرمون.تهویه نیمه اتوماتیک.کاتالیک کانورتر.تعادل سر پیچ.پایین نیامدن جلو یه ماشین به هنگام ترمز.و خیلی چیزهای دیگه که اوانته سهله باید تو ماشین های 100 ملیونی دنبالش بگردید.
من که دیگه تعصبی نسبت بهش ندارم ...الان در حال حاضر از مگان خیلی خوشم اومده
امیر خان تهویه اوانته هم نیمه اتوماتیک است (مثلا برای بخار زدایی و......)
درسته زانتیا زمان ترمز سرش پایین نمیاد اما برعکس همه ماشینا ته اون بالا میره که همین امر در تصادف باعث آسیب دیدن سقف این ماشین میشود
اما کنترل روی فرمونشو قبول دارم که آوانته خاک بر سر نداره
z_qz54
4 September 2006, 10:52 PM
درسته زانتیا زمان ترمز سرش پایین نمیاد اما برعکس همه ماشینا ته اون بالا میره که همین امر در تصادف باعث آسیب دیدن سقف این ماشین میشود
به نکته کاملا درستی اشاره کردی. ولی از اونطرف ، موقع تست تصادف بدون ترمز میکوبند.
*علی*
4 September 2006, 10:56 PM
به نکته کاملا درستی اشاره کردی. ولی از اونطرف ، موقع تست تصادف بدون ترمز میکوبند.
منظور بنده در تست گیری نبود
در مصرف روزمره هم صدق میکند
El Padrino.
5 September 2006, 01:46 AM
زانتیا در زمانی که تولید می شد ماشین خوبی بود نسبت به اون زمان ولی حالا دیگه قدیمی شده
یه نکته دیگه زانتیا زمانی که میخواد شتاب بگیره ته ماشین می خوابه و سرش میاد بالا خداییش کمری قابل مقایسه با زانتیا نیست با آوانته هم نیست
amir_CLK500
5 September 2006, 02:07 AM
من یکی از دوستام یه زانتیا سفید داشت دو سالم استفاده کرد ازش ولی الان 5 ماه یه کمری گرند اتومات خریده پشیمونه و میگه زانتیا بهتر بود.
شاهین سرشار
5 September 2006, 02:17 AM
من از جلو داشبرد آوانته بیزارم . کمریم که مدل ارزونش هیچی نداره ! پس میمونه زانتیا که تکنولوژیش خیلی قدیمیه
و ایمنی و تکنولوژی نسبتا پایینی داره . مزدا 323 هم که موتورش 1600 است و با این حجم موتور 23 میلیون ؟؟؟؟
پس میمونه باد هوا که باید بخوریم !!!!!!!!!!!!! کوراندو هم با این که عالیه ولی ایربگ نداره و قطعاتشم وحشتناک
کمه . اونوخت تو دبی 13000 تا انتخاب دارن تو رنج قیمت 25000 دلار
( فقط5 انتخاب !! )
amir_CLK500
5 September 2006, 02:34 AM
subaru legacy رو ببینی نظرت عوض میشه.
El Padrino.
5 September 2006, 01:01 PM
من از جلو داشبرد آوانته بیزارم . کمریم که مدل ارزونش هیچی نداره ! پس میمونه زانتیا که تکنولوژیش خیلی قدیمیه
و ایمنی و تکنولوژی نسبتا پایینی داره . مزدا 323 هم که موتورش 1600 است و با این حجم موتور 23 میلیون ؟؟؟؟
پس میمونه باد هوا که باید بخوریم !!!!!!!!!!!!! کوراندو هم با این که عالیه ولی ایربگ نداره و قطعاتشم وحشتناک
کمه . اونوخت تو دبی 13000 تا انتخاب دارن تو رنج قیمت 25000 دلار
( فقط5 انتخاب !! )
دوست عزیز مزدا را باید با مگان 1600 و ورنا 1600 و پروتون مقایسه کرد
امیر دوست تو گفته زانتیا بهتر از کمری هست؟؟؟!!!
salar68
5 September 2006, 01:17 PM
دوست عزیز مزدا را باید با مگان 1600 و ورنا 1600 و پروتون مقایسه کرد
دقیقا" نمی دونم چه صیغه ای !
پدر بنده هم تا سال گذسته مثل من به زانتبا داشت فروخت یه ماکسیما خرید !!
نمی دونم هی می گه این خوب نیست زانتیا بهتره !
از لحاظ هندلینگ شتاب دید و ... !
ما هر چی م یگم بهتره هر روز می گه برو این واسم عوضش کن این خوب نیست خدائیش خیلی بهتره از زانتیا اما باز هم می گویند زانتیا راجتر و بهتره !
شاهین سرشار
5 September 2006, 01:25 PM
بله باید مزدا 1600 با مگان مقایسه شود . ولی من این مطلب قبلی رو مخصوصا نوشتم که انتخاب ماشین چقدر کمه .
Powerful_monarch
5 September 2006, 02:02 PM
البته شاید پشت این ماشین بشینیم نظرمون عوض شه ! ( زانتیا رو میگم ) ! من که پشت آوانته نشستم و خیلی خوشم اومد ! شتاب اش فوق العاده بود ! دنده یک اون خیلی راحت 60 تا رو میره ! با این ماشین هرچی سرعت میری باز هم احساس امنیت میکنی ! چون ماشین در کنترلت هستش ! ( مثل اینکه یه ماشین کوچیک مثل رنو رو داری میرونی !!! )
amir_CLK500
5 September 2006, 02:31 PM
بله.دوست من این رو گفتند و به نظر من به حق گفتند.
Powerful_monarch
5 September 2006, 02:39 PM
زانیا در هیچ موردی نمیتونه حتی با کمری رقابت کنه ! چه از لحاظ فنی و چه از لحاظ ظاهری و ...
amir_CLK500
5 September 2006, 03:15 PM
از لحاظ ظاهری زانتیا به نظر من قشنگتره آخه اون کمری چیه با اون استیل بدترکیبش و پشتش که خیلی دیگه زشته.اما جلوی کمری انصافا تکه.
از لحاظ فنی هم اگه صحبت های کارشناس مجله ماشین رو خونده باشید نوشته که امکانات زانتیا رو حتا تو ماشین های گرونقیمت هم به سختی میتونید پیدا کنید.
Powerful_monarch
6 September 2006, 11:36 AM
این امکانات زانتیا چیه که تو ماشین های گرون قیمت وجود نداره ؟!
در ضمن ظاهر زانتیا خیلی خیلی ساده هستش ! ترکیب چراغ های ماشین جدید رو توجه کنید ( ماکسیما - کمری - سوناتا ) با چراغهای زانتیا مقایسه کنید !!!! چه جلو چه عقب !
z_qz54
6 September 2006, 04:46 PM
زانتیا از جلو کلا از هماهنپی بسیار خوبی برخورداره. آوانته هم نسبتا همینطور
Powerful_monarch
6 September 2006, 07:39 PM
آوانته جلوش خیلی بهتر از زانتیاست ! از همه لحاظ !
El Padrino.
7 September 2006, 12:45 AM
این تاپیک بیهوده داره فعالیت می کنه به نظر من
1- کمری
2- آوانته
3- زانتیا
salar68
7 September 2006, 03:04 AM
متاسفانه مهمترین فاکتور خرید خودرو که مقایسه هم باید بر این اساس ( در مواردی کلاس خودرو و سایزش ) قیمت هست که توجه نمی شه
23
25
30 !
El Padrino.
7 September 2006, 10:08 AM
متاسفانه مهمترین فاکتور خرید خودرو که مقایسه هم باید بر این اساس ( در مواردی کلاس خودرو و سایزش ) قیمت هست که توجه نمی شه
23
25
30 !
با اجازه
قیمت ها
زانتیا 23
آوانته 24تا26
کمری 5/28 تا تا 40
z_qz54
7 September 2006, 12:49 PM
فقط یک سوال و منتظر فقط یک جواب.
زانتیا به صورت عمده دنده اتومات داره؟
Mohsen1001
7 September 2006, 12:59 PM
بصورت عمده را متوجه نشدم
ولي در خارج ايران بصورت استاندارد اتومات داره ، تو ايران اتومات نزدن.
الان يه شرکت هست که دنده اتومات فابريک خود زانتيا رو روش ميزاره با تعويض صفحه کبلومتر حدود 3.5 ميگيره.
salar68
7 September 2006, 12:59 PM
سلام
هیج کدام از تیپ های زانتیا به صورت اتوماتیک توسط کارخانه عرضه نشد
سه مدل عرضه شد کههیچ کدام این مورد را نداشتند به اضافه سانروف
z_qz54
7 September 2006, 03:10 PM
ممنونم دوستان، لطفا بحث دنده اتمات رو ادامه ندید.
Powerful_monarch
7 September 2006, 05:53 PM
کمری 5/28 تا تا 40
با اجازه دوست عزیزمون نصحیح میکنم
قیمت کمری گراند 300 سی سی دنده اتوماتیک هست 38 و خورده ای که تقریبا معادل 39 !!! ( یکم ملا لغتی ام نه ؟! :icon_arro)
benyamilan
5 October 2007, 12:24 AM
از بین اینا آوانته بهتر از بقیست
El Padrino.
5 October 2007, 06:28 PM
دوست عزیز کلا پایه و اساس این مقایسه اشتباه از جهاتی میشه آوانته و زانتیا رو هم رده کمری 2400 آورد ولی اصلا از لحاظ کلاس نمیشه
benyamilan
6 October 2007, 02:36 AM
خب جای خود ولی احتمالا این دوستمون قصد خرید یکیشونو داره که نظرسنجی گذاشته نمیخواد که بررسی تخصصی کنه...http://qsmile.com/qsimages/193.gif
عباس5000
18 November 2007, 08:00 PM
با سلام خدمت جناب حسام61 . یعنی شما میفرمایید هر کس قدرت خرید زیر 50تومن رو نداره باید بره بمیره؟:cool_phalls_73:
اگر هم این ماشین ها خوب نباشند (البته اگر)بالاخره باید یکی انتخاب بشه . نظر من کمریه و بعدش آوانته.:cool_phalls_41:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.