View Full Version : Samand LX & Samand LX 85 ا
Mr.Mohamad
17 August 2006, 05:02 PM
سلام دوستان
بابا جان یکی نیست به ما بگه فرق سمند ال ایکس و ال ایکس 85 چیه؟:icon_cry:
SLS
17 August 2006, 05:25 PM
سلام به همه ی بچه های گل خوزستان
فرق سمند سال به ال ایکس اینه:
1- طرح جلو پنجره جدید ( که انصافا خیلی قشنگه)
2- انتقال پمپ بنزین به داخل باک برای کاهش انتقال صدا به اتاق
3-تغییر شلنگهای سوخت رسانی
4- بهبود قدرت و عملکرد ترمزها
5- اصلاح سیستم هشدار دهنده
6- تقویت باطری
7- تقویت کمک فنرها
8- سپرهای جدید همرنگ بدنه
9- رادیو پخش حرفه ای آلپاین
10- موکت کف و کفپوش ویژه تافتینگ
11- کمربندهای ایمنی همرنگ داخل اتاق
12- چراغهای جلو با لنز جدید
13- رینگ اسپرت آلومینیومی جدید ساخت آلمان
14- بهبود مکانیزم بسته شدن دربها
15- افزایش سرعت تغییر زاویه صندلی برقی
16- تغییر نحوه تا شدن پشتی صندلی از چرخشی به اهرمی
17-تقویت ستون دربها برای جلوگیری از افتادگی
18- بهبود عملکرد قفل دربها برای کاهش صدا
19- آنتن برقی جدید
این تغییرات سمند LX سال یا سمند 85 یا به قول خود ایران خودرو سمند ال ایکس صادراتی با سمند ال ایکسه. که ثبت نامی حدودا 300 هزار تومان گرونتره. ولی اگه واقعا این تغییرات توش اعمال بشه (به خصوص بند های 2،4،5،9،12،17،18،19)واقعا به صرفه هست. تو بازار هم من یه خاکستری رو قیمت کردم 14 تومن بود.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
Mr.Mohamad
17 August 2006, 05:38 PM
دوست من مشکل صدای ستونها که در سمند معمولی و ال ایکس هست در مدل سمند سال به صورت اصولی حل شده یا نه؟؟
SLS
17 August 2006, 05:52 PM
با این همه تغییر باید حل شده باشه .ماشین ما رو که هنوز ندادن. قرار بود مرداد بدن مثلا. ولی امیدوارم حل شده باشه. مال شما چقدر کار کرد که به سر و صدا افتاد؟
SLS
17 August 2006, 09:41 PM
راستی میخواستم از بچه هایی که سمند 85 گرفتن بپرسم ببینم گودی صندلی راننده هنوز با اهرم چرخشی تغییر می کنه یا واقعا اهرمیش کردن؟
dr_mehry
17 August 2006, 10:46 PM
هنوز صدا میده البته کمتر شده
abaratian
18 August 2006, 02:49 AM
صدای درها بهتر شده (ولی باید گریس بزنی)
تنظیم ارتفاع صندلی راننده و تنظیم گودی کمر هیچ فرقی نکرده. فقط سرعت موتور برقی تغییر دهنده زاویه پشتی بیشتر شده و صداش کمتر شده.
جنس داشبورد هم از نوع slush mold شده که مشابه پارس نرمه و صدای کمتری وارد اتاق میشه.
در مورد جزئیات مواردی که در بالا ذکر شد:
آنتن برقی واقعا بهتر شده
ماشین نرم تر شده
نور چراغهای جلو واقعا خوبه
درها هنوز صدا میده (گریس بزنی وب میشه)
ضبطش آلپاین هست ولی مدل بسیار ساده ایه (که من البته می پسندم) ولی بلندگوهای آشغالی داره
رینگها و سیستم ترمز آلمانی هستند. خیلی از قطعات الکترونیکی ماشین زیمنس هستند.
اگر باک پر باشه به هیچ عنوان صدای پمپ بنزین نمی اد. ولی وقتی باک خالیه قبل از استارت زدن اگه خوب گوش بدی صدای پمپ بنزین رو میشنوی مه این نشون میده پمپ رفته توی باک
از نظز طاهری بیرونش که معلومه
داخل هم هرچی قطعه قبلا سیاه بود الان کرم شده (به جز دستگیره درها و راهنما ها
چراغ نقشه خوان هم طرح پارس هست
کامپیوتر و سنسور دنده عقب هم خطاهاشون برطرف شده و قابل اطمینان شده اند
SLS
18 August 2006, 04:17 PM
راستی از بچه ها کسی هست که سمند 85 نوشته باشه (هفته وحدت/ تحویل مرداد) و تحویل گرفته باشه؟
قیمت نهایی چقدر پاتون دراومد؟
ممنون
Mr.Mohamad
19 August 2006, 02:08 PM
با این همه تغییر باید حل شده باشه .ماشین ما رو که هنوز ندادن. قرار بود مرداد بدن مثلا. ولی امیدوارم حل شده باشه. مال شما چقدر کار کرد که به سر و صدا افتاد؟
SLS جان ما شین ما 25،000 کار کرده بود که فروختیمش و حسابی ستوناش به صدا درومده بود و دیگه روی اعصاب آدم راه میرفت:icon_bigg
SLS
19 August 2006, 02:52 PM
SLS جان ما شین ما 25،000 کار کرده بود که فروختیمش و حسابی ستوناش به صدا درومده بود و دیگه روی اعصاب آدم راه میرفت:icon_bigg
کی ثبت نام کردید واسه سمند 85 ؟ نگفتن دقیقا کی می دن؟
Mr.Mohamad
19 August 2006, 07:58 PM
SLS خان باید بگم که یه یکی دو هفته ایی هست که قبلی رو فروختیم و حواله یکی رو ازش خریدیم که طبق حواله تحویل در شهریور ماه باید باشه
SLS
19 August 2006, 08:02 PM
SLS خان باید بگم که یه یکی دو هفته ایی هست که قبلی رو فروختیم و حواله یکی رو ازش خریدیم که طبق حواله تحویل در شهریور ماه باید باشه
حواله رو چند خریدید؟ چه رنگه؟
Mr.Mohamad
20 August 2006, 05:53 PM
حواله رو چند خریدید؟ چه رنگه؟
12,500,000 تومان و سفید صدفی هست.:icon_evil
شما چقدر خریدید؟ و چه رنگیه؟
SLS
20 August 2006, 06:45 PM
خوب خریدید. ما ثبت نامی 12،120،000پامون تموم شده. خاکستری
SLS
21 August 2006, 04:00 PM
راستی میدونید بهترین مزیت سمند85 چیه؟
دیگه آرمی واسه دزدیده شدن نداره!!!!
البته اگه شل جلو رو نبرن!
Mr.Mohamad
21 August 2006, 05:04 PM
یعنی شل جلو رو نبرن؟؟؟
من دیروز اهواز بودم و یه سمند 85 دیدم که خدایش رینگاش به دلم نشست خیلی خوشگل بود و براق:icon_cool
ایول:icon_surp
z_qz54
22 August 2006, 01:44 AM
نه اشتباه میکنید آرم عقب رو میکنند و وقتی کنده میشه جاش سوراخ قدیمی قفل میمونه:icon_eek:
Mr.Mohamad
29 August 2006, 09:57 AM
میگم سمند 85 شتابش نسبت به سمند های دیگه بیشتر شده یا نه؟
اونایی که گرفتن یه خبر بدن
abaratian
29 August 2006, 11:19 AM
میگم سمند 85 شتابش نسبت به سمند های دیگه بیشتر شده یا نه؟
اونایی که گرفتن یه خبر بدن
به نظر من که نشده. شاید درحد خیلی کم باشه که باچشم دیده نمیشه
SLS
29 August 2006, 05:18 PM
راستی از تحویل سمندهای 85 خبری نشد؟
نامردا قرار بود مرداد بدن:icon_bigg
اینم از تابستون ما:icon_cry:
mohsen3544
29 August 2006, 06:08 PM
خدايي منم سمند ال ايکس ۸۵ ديدم خيلي باحال بود. رنگاش انگار براق ترن!!
Mr.Mohamad
31 August 2006, 06:20 PM
ُُSlS به شما سمند رو دادن یا نه؟
بابا جان این ایرانخودرو هم دیگه شده اند حالگیری. قرار بود دیگه تو این هفته اعلام کنند و لی هنوز خبری نیست؟!!!
tabeta_03
1 September 2006, 02:14 PM
خوب خریدید. ما ثبت نامی 12،120،000پامون تموم شده. خاکستری
سلام شما كي ثبت نام كرده بوديد سود مشاركت و تخفيف زير قيمت بازارش چقدر بود و ماهيانه چقدر سود ميداد؟
SLS
1 September 2006, 06:51 PM
ُُSlS به شما سمند رو دادن یا نه؟
بابا جان این ایرانخودرو هم دیگه شده اند حالگیری. قرار بود دیگه تو این هفته اعلام کنند و لی هنوز خبری نیست؟!!!
نه بابا نامردا هنوز خبری نیست.
سلام شما كي ثبت نام كرده بوديد سود مشاركت و تخفيف زير قيمت بازارش چقدر بود و ماهيانه چقدر سود ميداد؟
2 اردیبهشت. (ثبت نام هفته وحدت) ماهانه 117000 تومن سود میداد. تخفیف زیر قیمت بازار هم فکر کنم 250000 تومن بود و سود مشارکت 18%. تحویل مرداد. البته هنوز تحویل ندادن!!!!
tabeta_03
2 September 2006, 01:17 AM
2 اردیبهشت. (ثبت نام هفته وحدت) ماهانه 117000 تومن سود میداد. تخفیف زیر قیمت بازار هم فکر کنم 250000 تومن بود و سود مشارکت 18%. تحویل مرداد. البته هنوز تحویل ندادن!!!!
من ماه پيش ثبت نام كردم سودش 122000 ماهيانه(20%) و تخفيفش 420000 تومن بود البته تحويلش 3 ماه ديگست:icon_cry:
باتلاق
4 September 2006, 05:31 PM
ببينم بچه ها بالاخره سر و صداي سمند كه همه ناله ميزدن در مدل هاي سمند س سال 85 (جلو پنجره جديد) بر طرف شده يا نه؟ وضعيت كلاچ چطوري هست (نرم سفت)؟ شنيدم ستون ها هم تغيير كردن واقعا اين تغيير هم اعمال شده رو ماشين ها؟ هر كس سمند سال تحويل گرفته برام توضيح بده.
راستي سر و صداي موتور چقدر داخل اتاق مي آد؟ مثلاَ در حد 405 پرشيا يا چيز ديگه اي؟
abaratian
4 September 2006, 09:46 PM
کلاج واقعا خوبه (در مقایسه با 405 و سمندهای معمولی) یه چیزیه مثل کلاچه زانتیا
با نرم تر شدن داشبورد صدای موتور کمتر شده. از 405 کمتره ولی من زیاد پلرس سوار نشدم که بگم.
mehdie3
4 September 2006, 10:44 PM
سلام
كسي ميدونه كه ميشه سمند lx 85و با گيربكس اتوماتيك سفارش داد ؟
و اينكه رو سمند85 lx سيستم كروز ميشه سفارش داد يا خير ؟
Mr.Mohamad
5 September 2006, 12:58 AM
کسی خبر نداره که اونایی که تحویل شهریور هستند رو کی میخوان ماشین بدن؟
بابا تو این گرما رفتن بیرون واقعا مکافات ... !!!!
Samand LX 85
شاهین سرشار
5 September 2006, 02:11 AM
آقا میشه یکی بگه که وقتی حواله سمند رو خریده بود چه چیزایی توش نوشته بود ؟ ( انتخاب رنگ و ... )
خدایی سفید صدفیش خیلی خشگله . قهوه ای مسی که محشره !!!!
باتلاق
5 September 2006, 02:21 AM
دوستان ديروز به يكي از نمايشگاه هاي ايران خودرو سر زدم و يكي از سمند هاي سفارشي را از نزديك ديدم. وااااااااااااي عجب تو دوزي هايي... وقتي داهل سمند سفارشي سال نشتم واقعاً عالي بود. باور نكردني است كه تغيير در فرم صندلي هاي داخل اتاق اين قدر در آرامش سرنشين تاثير داشته باشد. اين يك تجربه جديد براي من بود. راستش را بخواهيد فكر نمي كردم در ايران خودرو هم آدم با سليقه پيدا شود! خيلي عالي بود.
اميد وارم سمند هاي سال اشكالات سري هاي قبلي را نداشته باشند چون من خودم يكي ثبت نام كرده ام! خيلي دوست دارم دوستاني كه تحويل گرفته اند در مورد اين موضوعات توضيح دهند:
1. عملكرد ترمز
2. سر و صداي داخل اتاق
3. نرمي سيستم تعليق در دست انداز ها
4. امكاناتي كه كامپوتر هاي سري جديد دارند (سري قبل رو دقيقاً اطلاع ندارم ها)
5. عملكرد سيتم خنك كننده موتور و تحويه داخل اتاق
6. سيستم صوتي جديد
7. رنگ تو دوزي و جلو داش برد هاي مدل هاي غير سفارشي
8. راحتي و در دسترس بودن تجهيزات داخلي اتاق (كليد ها و ...) (ارگونومي!)
9. عمكرد كلاچ و نرمي و سفتي آن
10. هر مورد ديگر كه تجربه تازه اي براي دوساني است كه سمد سال تحويل گرفته اند
11. تغييرات و بهبود هايي كه نسبت به سري هاي قبلي اعمال شده است
در ضمن در مورد فوم هاي صدا گير در سري هاي جديد اگر كسي اطلاعاتي دارد (كه براي چيست و كجا نسب مي شود و ...) لطفا مطلب بنويسيد.
پيشاپيش تشكر مي كنم و منتظر پاسخهاي شما هستم.
mehdie3
5 September 2006, 11:47 AM
ميشه بگي اين سمند سفارشي سال كه گفتي چه رنگي بود در مورد تو دوزياشملطفن بگو همينطور رينگاش
آخه من يكي نوشتم ميخوام بدونم چه شكليه
mehdie3
5 September 2006, 11:56 AM
آقا لطفن از بچه ها كسايي كه سمند lx 85 رو تحويل گرفتم يگن تو دعوتنامه چه آپشنايي بود مثه رنگ و اينا لطفن كامل
SLS
5 September 2006, 01:45 PM
کسی خبر نداره که اونایی که تحویل شهریور هستند رو کی میخوان ماشین بدن؟
بابا تو این گرما رفتن بیرون واقعا مکافات ... !!!!
Samand LX 85
احتمالا شهریور بعدی!!
باتلاق
5 September 2006, 05:01 PM
ميشه بگي اين سمند سفارشي سال كه گفتي چه رنگي بود در مورد تو دوزياشم لطفن بگو همينطور رينگاش
آخه من يكي نوشتم ميخوام بدونم چه شكليه
خيلي خوشگل بود!
البته اوني كه براي نمايش قرار داده بودن سمند معمولي سفارشي سال بود كه خيلي خوب اسپرت شده بود. سان روف داشت و رينگ هاي سمند سفارشي (5 پره) روش نسب شده بود. رنگ خودرو قرمز بود و چراغ هاي عقب از نوع لنز روشن و تودوزي خودرو تمام چرم كرم رنگ استفاده شده بود. (ابلته فكر مي كنم سان روف رو خود نمايشگاه اظافه كرده بود و جزو تجهيزت سفارشي ها نيست). داخل خودرو كه مي نشستي اولين چيز صندلي هاي بزرگ جلب توجه مي كرد كه خيلي با جلو داشبور هماهنگ بود و كلاچ نرم خودرو ديگري بود (در يكي از نوشته ها در اين مورد از بچه ها سوال كردم كه ببينم همشون اينقدر نرم شدن يا اين استثنا بوده).
در مورد رينگ ها هم 3 مدل رينگ الان استفاده مي شه يكي رينك هاي سمند ال ايكس كه همه ديديم ديگري رينگ هاي سمد ال ايكس سال كه رينگ 15 اينچي هست با پره هاي كمتر و زخيم تر از مدل قبلي و ريگري رينگ هاي 5 پره كه در خودرو هاي سفارشي نسب مي شه. تا جايي كه من مطلع شدم رينگ ها ساخت كشور آلمان است.
راستي اگر دوست داشتي برو تقاطع يادگار امام و خ آزادي اونچا چند تا نمايندگي هست و نمايندگي داخل يادگار در ضلع شمالي نمايشگاهي هست كه هم ميتوني سمند و 206 رو ببيني و براي انتخاب رنگ بد نيست (البته همه رنگ ها باز هم موجود نيست اونجا ولي مي شه چند تاشون رو ديد و تو دوزي صندلي هاي سفارشي هاي رو...) در ضمن در اينجا تجهيزات اظافه هم مي توني سفارش بدي (البته فكر مي كنم وابسته به نمايندگي نباشه) مثلا از جمله اين تجهيزات ميشه اينا رو گفت:
1. ماساژور صندلي (براي نسب روي هر صندلي 150 هزار تومان+ يك سال ضمانت+ 8 برنامه مختلف ماساژ و گرمكن صندلي)
2. دوربين ديد عقب كه در زماني كه من رفته بود اونجا يك نفر براي يك سمند كه تازه تحويل گرفته بود نسب كرد
3. انواع رينگ هاي الومنيمي
4. سيستم هاي صوتي
خوب اين هم از اين.
در ضمن من فكر مي كنم هر كس سمند سال نوشته باشه حتما اين خودرو رضايتش رو جلب مي كنه. (اميدوارم)
خوب اميدوارم توضيحاتم كامل بوده باشه. لطفا شما هم اگر اطلاعات جديدي داشتين براي من و بقيه بنويسيد. در ضمن هر موقع خودروتون رو تحويل گرفتين حتماَ براي همه در موردش بنويسيد.
با تشكر
Mr.Mohamad
5 September 2006, 10:34 PM
وای خدای من !!!
با این صحبت هایی که باتلاق کرد آدم دیگه میزنه کلش و میگه خدا کنه هرچی زودتر سمندمون رو بدن که دیگه بد جوری تو کفم.... وااااااای.
امیدوارم که ماشیی که قراره بدن بهمون خوب از آب در بیاد.
mohandes_milad
6 September 2006, 04:14 PM
با اینکه اینجا تاپیک سمند lx یک سوال از دوستان داشتم ، شنیدم که سمند تعادل وزنی نداره ( در اکسل ها و جلو عقب ماشین ) و در سرعتهای بالا در پیچ ها و دست اندازها دچار مشکل میشه و مثل GLX قدرت مانور بالایی نداره آیا این این درسته ؟؟؟ و اگه درسته این مشکل تو lx حل شده ؟
Mr.Mohamad
6 September 2006, 05:04 PM
با اینکه اینجا تاپیک سمند lx یک سوال از دوستان داشتم ، شنیدم که سمند تعادل وزنی نداره ( در اکسل ها و جلو عقب ماشین ) و در سرعتهای بالا در پیچ ها و دست اندازها دچار مشکل میشه و مثل GLX قدرت مانور بالایی نداره آیا این این درسته ؟؟؟ و اگه درسته این مشکل تو lx حل شده ؟
واقا این حرف عجیبی بود که مهندس میلاد زد!!!
یکی از محسنات بسیار عالی این خودرو قشنگ اینکه که از قدرت حفظ تعادل فوق العاده ایی برخورداره که باعث میشه با استفاده از وزن نسبتا سنگین خودرو و همچنین با کمک سیستم ترمز ای بی اس و ای بی دی بسیار عالی در پیچهایی که به ماشین و راننده فشار میاد کنترل پذیر باشه.
من خودم با یکی از دوستان که اون یه پژو 405 و یکی دیگه از دوستانم با یه پژو ای ال ایکس قرار گذاشتیم که ببینیم کدوم ماشین تو پیچ و با فشار زیاد لیز میخوره و کنترولش از دست میره که جالب اینجا بود که هر سه تایی میرفتیم تو یکی از ماشینها تا از لحظه لحظه واقعه مطلع شیم و وقتی که دوست من با 405 خودشون با سرعت 45 کیلومتر در ساعت به فلکه کوچکی با قطر 2.5 متر وارد شدیم تا با همن سرعت فلکه رو یه دور کامل بزنیم دیدم که ماشین کاملا منحرف و از مسیر خودش خارج شد به طوری که چیزی نمونده بود که به جدول روبرو به بغل بزنیم یعنی ماشین از عقب کاملا پرت شد.
ولی در مورد ای ال ایکس باید بگم که بازم منحرف شدیم اما ه تا به این حد ؛ قسمت عقب ماشن نسبتا پایدار بود ولی از جلو لیز خورد.
ولی وقتی دوستا با همدیگه در ماشین ما که یه سمند ال ایکس بود نشستیم خیلی عالی و اصلا غیر قابل مقایسه با دو ماشین دیگه کل فلکه رو دور زدیم و چون من دیدم که حقیقتا به ماشین فشار نیومد تصمیم گرفتم که برای دور دوم که در ادامه حرکت من به دور فلکه بود سرعت رو زیاد کنم و بچه ها شاهد بودن که من تا سرعت 60 کیلومتر در ساعتهم افزایش سرعت دادم که برای ادامه دیگه احساس کردم ماشین داره یواش یواش از قسمت جلو لیز میخوره که دیگه ادامه ندادم
خوب دوستا من این تجربه رو بیان کردم که به شما ها عرض کنم که از روی واقعیت دارم حرف میزنم و همینطوری و احساسی چیزی رو نگفتم.
یادم میاد که ماشن رو تازه خریده بودیم به یه بیشه رفتیم با بابا و بچه های فامیل که چون به جاده آشنا نبودم با سرعت طرفای 90 ک ل یه هو به یه پیچ نزدیک به 90 درجه رسیدم که با یه ترمز و فرمون هیدرولیک خیلی عالی ماشن از پس پیچ براومد و وقتی پیاده شدیم که ببینیم چیزی نشده ، متوجه شدیم که ماشین با استفاده از سیستم ای بی دی که داشته یک سمت ماشین که داخل پیچ بوده فقط خط ترمز گذاشته یعنی اینکه دقیقا مثل یه تانک که برای پیچیدن اهرم ترمز یه سمتش رو میکشن تا شنی طرف مخالفش ادامه مسیر بده تا بپیچه سمند هم مثل اون تانکه پیچیده که این عملکرد ترمز ما رو در اون پیچ کاملا پایدار کرد و خوشبختانه به خیر گذشت.:icon_evil
باتلاق
6 September 2006, 05:04 PM
از كجا شنيده ايد؟
من توصيه مي كنم تمامي تاپيك هايي رو كه در مورد سمند و 405 نوشته شده را اول مطالعه كنيد. فكر مي كنم حتماً پاسخ سوالتون رو پيدا مي كنيد.
در هر صورت از حضور شما در اين بحث از طرف همه دوستان تشكر مي كنم.:icon_excl
mohandes_milad
6 September 2006, 06:37 PM
حقیقتش از چند تا از دوستان این مسئله رو شنیدم ، البته شنیدن کی بود مانند دیدن
فامیل این دوست ما تو جاده خاش که یک جاده کفی هستش با سرعت 60-70 کیلومتر در ساعت داشته حرکت میکرده که ناگهان یکی از لاستیکهای ماشین میترکه و کنترل از دست راننده خارج میشه و ماشین بعلت همون عدم تعادلی که گفتم چپ میکنه و 2 تا ملق میزنه و موجب کشته شدن 3 نفر میشه
یک مورد دیگه هم بود که تو روزنامه همشهری خوندم که خانمی یک دستگاه ماشین سمند از یک بانکی تو قرعه کشی برنده میشه و با این ماشین عازم سفر به شمال کشور میشه که در بعد از گذشت از چندمین پیچ فرمون ماشین قفل میکنه و راننده قادر به کنترل ماشین نمیشه و مستقیم در پرتگاه سقوط میکنه ( البته این مورد ربطی به داشتن یا نداشتن تعادل ماشین نداشت )
دوستان من فقط شنیده هایی رو اینجا بازگو کردم و خودم شخصا تجربه رانندگی با این ماشین رو نداشتم .
با گفته دوستان پس سمند معمولی و سمند LX از لحاظ تعادل از قدرت خوبی برخورداره .
راستی یک سوال دیگه کامپیوتر ماشینتون یا همون ECU براتون ایجاد مشکل نکرده ؟؟ باز هم از خیلی ها شنیده ایم که خیلی اذیت میکنه و هنگ میکنه و .....
در این مورد هم اگه توضیح بدین ممنون میشم
Mr.Mohamad
6 September 2006, 06:43 PM
راستی یک سوال دیگه کامپیوتر ماشینتون یا همون ECU براتون ایجاد مشکل نکرده ؟؟ باز هم از خیلی ها شنیده ایم که خیلی اذیت میکنه و هنگ میکنه و .....
لا اقل برای من که همچین مشکلی پیش نیومده البته خوشبختانه:icon_surp
abaratian
6 September 2006, 07:20 PM
حقیقتش از چند تا از دوستان این مسئله رو شنیدم ، البته شنیدن کی بود مانند دیدن
فامیل این دوست ما تو جاده خاش که یک جاده کفی هستش با سرعت 60-70 کیلومتر در ساعت داشته حرکت میکرده که ناگهان یکی از لاستیکهای ماشین میترکه و کنترل از دست راننده خارج میشه و ماشین بعلت همون عدم تعادلی که گفتم چپ میکنه و 2 تا ملق میزنه و موجب کشته شدن 3 نفر میشه
یک مورد دیگه هم بود که تو روزنامه همشهری خوندم که خانمی یک دستگاه ماشین سمند از یک بانکی تو قرعه کشی برنده میشه و با این ماشین عازم سفر به شمال کشور میشه که در بعد از گذشت از چندمین پیچ فرمون ماشین قفل میکنه و راننده قادر به کنترل ماشین نمیشه و مستقیم در پرتگاه سقوط میکنه ( البته این مورد ربطی به داشتن یا نداشتن تعادل ماشین نداشت )
دوستان من فقط شنیده هایی رو اینجا بازگو کردم و خودم شخصا تجربه رانندگی با این ماشین رو نداشتم .
با گفته دوستان پس سمند معمولی و سمند LX از لحاظ تعادل از قدرت خوبی برخورداره .
ببین عزیز دل برادر، شما هرچی که شنیدی که نباید باور کنی! پیکان یا پراید هم اگه با 60-70 تا اگه لاستیک بترکونن چپ نمیکنن چه برسه به سمند. اگر هم چپ کنه 2 تا ملق نمی زنه. اگر هم بزنه سه نفر توش کشته نمیشن!!
در ضمن ECU در تمام ماشین های انژکتوری وجود داره. حتی پیکان انژکتوری. پس اگه می خوای 405 بخری چون ECU نداره، باید بگم زهی خیال...
SLS
7 September 2006, 03:43 PM
ببین عزیز دل برادر، شما هرچی که شنیدی که نباید باور کنی! پیکان یا پراید هم اگه با 60-70 تا اگه لاستیک بترکونن چپ نمیکنن چه برسه به سمند. اگر هم چپ کنه 2 تا ملق نمی زنه. اگر هم بزنه سه نفر توش کشته نمیشن!!
در ضمن ECU در تمام ماشین های انژکتوری وجود داره. حتی پیکان انژکتوری. پس اگه می خوای 405 بخری چون ECU نداره، باید بگم زهی خیال...
بله کاملا درسته. ECU یا همون Engine Control Unit در تمام موتورهای انژکتوری هست و 405 هم از این قاعده مستثنی نیست. البته 1800 GLX
Mr.Mohamad
8 September 2006, 04:31 PM
SLS خان من دیروز از نمایندگی سوال کردم گفت اونایی که تاریخ خرید حواشون مال 21 بوده ماشین گرفتند که با این اوساف باید ما ل ما رو که تاریخ خرید حوالمون 27 هست رو تا بیستم شهریور بدن البته اگه بدن
SLS
8 September 2006, 10:31 PM
باید دید تاریخ پرداخت آخرین ودیعه کی بوده. اون مهمه.
مال ما که 1 مرداد بوده.
Mr.Mohamad
9 September 2006, 01:54 AM
من همون ودیعه دوم رو گفتم
SLS
9 September 2006, 01:00 PM
من همون ودیعه دوم رو گفتم
مال ما که 3 ودیعه بود . اولی 4700000 دومی 4600000 سومی 2820000 تومان که سومیش رو اول مرداد دادیم.
mehdie3
9 September 2006, 01:15 PM
سلام اون دوستاني كه دعوتنامه سمند يا سمند lx البته 85 رو گرفتن بگن تو دعوتنامه آپشني بود يا خير
بعدش اينكه دوستان كسي خبر داره كه ميشه سمند lx 85رو اتومات سفارش داد ؟
همين طور سيستم كروز رو كي بايد سفارش داد موقع اومدن دعوتنامه اصن رو سمند 85 lx كروز داره يا نه ؟
Mr.Mohamad
9 September 2006, 02:07 PM
سلام اون دوستاني كه دعوتنامه سمند يا سمند lx البته 85 رو گرفتن بگن تو دعوتنامه آپشني بود يا خير
بعدش اينكه دوستان كسي خبر داره كه ميشه سمند lx 85رو اتومات سفارش داد ؟
همين طور سيستم كروز رو كي بايد سفارش داد موقع اومدن دعوتنامه اصن رو سمند 85 lx كروز داره يا نه ؟
SLS خان چرا جواب دوستمون رو نمیدی؟
تو خودت که میدونی که ما حواله رو از یکی خریدیم و دقیقا تو ریز جریانش نیستم.
SLS
9 September 2006, 03:57 PM
نه Option خاصی نبود. ولی هر Option که بخوای موقع ثبت نام باید سفارش بدی. در مورد کروز هم باید بگم متاسفانه خیر. نداره
mohsen3544
9 September 2006, 08:00 PM
کلاس هشت يا کلاس ۳ تو سفارشي ها يعني چي؟
mehdie3
10 September 2006, 04:12 PM
sls جان شما از روي سايت ميگيد نداره يا كاملن مطمعن هستيد؟؟؟
SLS
11 September 2006, 02:31 PM
از نمایندگی پرسیدم. البته قبلا. 5 ماه پیش!
mehdie3
11 September 2006, 05:04 PM
بچه ها من هر چي زنگ ميزنم نمايندگي مركزي يا اشغاله يا جواب نميدن ميشه از دوستان اگه كسي ميتونه يه خبري بگيره ؟
در مورد همون سوال كه ميشه رو سمند lx85 دنده اتومات و سيستم كروز رو سفارش داد ؟و اگه ميشه ما كه ثبت نام كرديم آيا تو دعوتنامه مياد ؟
اينم شماره هايي كه من دارم :
66006336
66006337
ممنون
باتلاق
19 September 2006, 12:55 AM
بچه ها ببينم كسي قهوه اي خاكستري رو ديده (سمند) ؟ چطوريه؟
abaratian
20 September 2006, 08:24 PM
دوستان ديروز به يكي از نمايشگاه هاي ايران خودرو سر زدم و يكي از سمند هاي سفارشي را از نزديك ديدم. وااااااااااااي عجب تو دوزي هايي... وقتي داهل سمند سفارشي سال نشتم واقعاً عالي بود. باور نكردني است كه تغيير در فرم صندلي هاي داخل اتاق اين قدر در آرامش سرنشين تاثير داشته باشد. اين يك تجربه جديد براي من بود. راستش را بخواهيد فكر نمي كردم در ايران خودرو هم آدم با سليقه پيدا شود! خيلي عالي بود.
اميد وارم سمند هاي سال اشكالات سري هاي قبلي را نداشته باشند چون من خودم يكي ثبت نام كرده ام! خيلي دوست دارم دوستاني كه تحويل گرفته اند در مورد اين موضوعات توضيح دهند:
1. عملكرد ترمز
2. سر و صداي داخل اتاق
3. نرمي سيستم تعليق در دست انداز ها
4. امكاناتي كه كامپوتر هاي سري جديد دارند (سري قبل رو دقيقاً اطلاع ندارم ها)
5. عملكرد سيتم خنك كننده موتور و تحويه داخل اتاق
6. سيستم صوتي جديد
7. رنگ تو دوزي و جلو داش برد هاي مدل هاي غير سفارشي
8. راحتي و در دسترس بودن تجهيزات داخلي اتاق (كليد ها و ...) (ارگونومي!)
9. عمكرد كلاچ و نرمي و سفتي آن
10. هر مورد ديگر كه تجربه تازه اي براي دوساني است كه سمد سال تحويل گرفته اند
در ضمن در مورد فوم هاي صدا گير در سري هاي جديد اگر كسي اطلاعاتي دارد (كه براي چيست و كجا نسب مي شود و ...) لطفا مطلب بنويسيد.
پيشاپيش تشكر مي كنم و منتظر پاسخهاي شما هستم.
1. عالی
2. خوب
3. متوسط (خیلی سفته)
4. خیلی کمتر شده
5. بسیار خوب
6. خود سیستم: عالی باندها: مزخرف
7. عالی
8. مثل سمند های قدیمی
9. بسیار نرم (عین کلاچ زانتیا)
بهبود عملکرد سنسور عقب. عدم اشتباه کامپیوتر. موکتهای کف قشنگ. داشبورد نرم...
آقا لطفن از بچه ها كسايي كه سمند lx 85 رو تحويل گرفتم يگن تو دعوتنامه چه آپشنايي بود مثه رنگ و اينا لطفن كامل
هیچی نبود، فقط رنگ. برای من: نقره ای، بژ، خاکستری، مشکی، قهوه ای لیزری
من توی جاده ی قزوین رشد (با اون پیچ های خفن) زیر بارون که جاده کاملا خیس بود و آب کاملا روی سطح جاده بود با 110-120 میرفتم توی پیچ ها و سمند عین خیالش هم نبود
kingdariush
20 September 2006, 08:54 PM
1. عالی
2.
من توی جاده ی قزوین رشد (با اون پیچ های خفن) زیر بارون که جاده کاملا خیس بود و آب کاملا روی سطح جاده بود با 110-120 میرفتم توی پیچ ها و سمند عین خیالش هم نبود
همیشه قرار نیست اینطور شانس بیارید! دفعه بعد مواظب باشید اتفاق یکبار میوفته!
به نظر من که روی اینجور حرفها نباید حساب کرد.
باتلاق
21 September 2006, 08:35 PM
بابا تورو خدا يكي بگه قهوه اي ليزري رو سمند چه ريختي ميشه... مرديم ها! (خوب بد؟)
mehdie3
22 September 2006, 12:56 AM
من يه دونه شو تو خيابون عبوري ديدم البته Lx بود به نظرم خيلي با حال بود مخصوصن اگه يه كم دودي كني شيشه هاشو كه عالي ميشه
هنوز كمه اين رنگ و زياد نشده اينم يه خوبيشه
SLS
24 September 2006, 10:25 PM
من هم یکی دیدم . چنگی به دلم نزد! ولی سفیدش محشره
SLS
25 September 2006, 01:14 PM
راستی از بچه ها کی جدیدا ( تو هفته اخیر) سمند 85 گرفته؟
abaratian
25 September 2006, 11:27 PM
قهوه ای لیزر توی تاریکی محشره ولی زیر نور خورشی اصلا قشنگ نیست. من دیروز یکی دیدم. زیر نور خورشید تقریبا قرمزه
SLS
26 September 2006, 12:14 PM
قهوه ای لیزر توی تاریکی حشره ولی زیر نور خورشی اصلا قشنگ نیست. من دیروز یکی دیدم. زیر نور خورشید تقریبا قرمزه
آره کلا از اون دسته رنگاس که تو شب قشنگتره. مثل خاکستری
@محمدرضا@
26 September 2006, 04:57 PM
سلام
من امروز سمند lx85 رو دیدم ولی رینگاش با سمندlx معمولی فرق نمیکرد!!!:icon_cry:
abaratian
26 September 2006, 05:08 PM
سلام
مال من که فرق داره
باتلاق
27 September 2006, 01:19 AM
بچه ها موقعي كه مي خواستم انتخاب رنگ كنم خودم نظرم رو سفيد بود. اما 2 3 نفر خيلي اصرار كردن رو قهوه اي ليزري و گفتن رفته جزو رنگ هاي سفارشي و از اين حرفا. من هم آخر سر همون رو انتخاب كردم. چند روز پيش هم يكي در شريعتي ديدم و به نظرم خيلي خوب اومد. اما شماها كه همگي ميگين بيريخته! ممكنه اوني كه من ديدم قهوهاي ليزري نباشه؟! ببينم كسي اينجا عكسي از سمند قهوه اي ليزري نداره ببينيم چه ريختي هست؟
راستي ابر آتين ميگه سيستم تعليقش خيلي سفته. يعني مثلاً در حد 206 هست؟! (امييدوارم نباشه!)
نگته ديگه اينكه اين همه مين سمند سنگينه كه فقط 10 كيلو از پرشيا سنگين تره! پس جريان سري هاي اول كه مي گفتن ترمز نداره چي بود؟!
ابر آتين شما به طور كلي انتظارت رو برآمرده كرد سمند سال؟ ببينم كمك فنر هاش صدا نميده؟ در ها چطور؟ جلودشابوردش نرمه جنسش يا سفته؟ (مثل پرايد يا مثل 405؟)
SLS
27 September 2006, 01:52 PM
سلام
احتمالا 85 بوده که رینگشو عوض کرده یا ال ایکس بوده که شلش رو عوض کرده!
SLS
27 September 2006, 01:57 PM
بچه ها موقعي كه مي خواستم انتخاب رنگ كنم خودم نظرم رو سفيد بود. اما 2 3 نفر خيلي اصرار كردن رو قهوه اي ليزري و گفتن رفته جزو رنگ هاي سفارشي و از اين حرفا. من هم آخر سر همون رو انتخاب كردم. چند روز پيش هم يكي در شريعتي ديدم و به نظرم خيلي خوب اومد. اما شماها كه همگي ميگين بيريخته! ممكنه اوني كه من ديدم قهوهاي ليزري نباشه؟! ببينم كسي اينجا عكسي از سمند قهوه اي ليزري نداره ببينيم چه ريختي هست؟
راستي ابر آتين ميگه سيستم تعليقش خيلي سفته. يعني مثلاً در حد 206 هست؟! (امييدوارم نباشه!)
نگته ديگه اينكه اين همه مين سمند سنگينه كه فقط 10 كيلو از پرشيا سنگين تره! پس جريان سري هاي اول كه مي گفتن ترمز نداره چي بود؟!
ابر آتين شما به طور كلي انتظارت رو برآمرده كرد سمند سال؟ ببينم كمك فنر هاش صدا نميده؟ در ها چطور؟ جلودشابوردش نرمه جنسش يا سفته؟ (مثل پرايد يا مثل 405؟)
بهر حال هر کی یه نظری داره و سلیقه ای. اگر شما خودت خوشت اومده دیگه حرفی نیست. نظر من که خاکستریه. هر کی از یه رنگی خوشش میاد. به نظر من تو انتخاب رنگ نباید از کس دیگه ای کمک گرفت. ماشین مال شماست نه کس دیگه ای!ok?
تو ایسنا یه سری عکس هست که زیاد واضح نیست. اینم لینکش:
http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-670530&Lang=P
abaratian
28 September 2006, 03:32 PM
نه از 206 های جدید یه کم نرمتره. من از وقتی رفتم مسافرت و اومدم نرم تر شده. فکر میکنم کار بکنه خوب میشه در ضمن توجه داشته باشین که تعلیق سفت تر به معنای پایداری بیشتر توی پیچ هاست. من توی شهر با 90 ثابت رانندگی میکنم (مسیر خونمون تا محل کار بزرگراست) توی این سرعت واقعا نرمه
سری های اول واقعا ترمز نداشتن. یه چیزی تو مایه های تیپ 2 206
من گفتم سفته (کمک فنرها) ولی نگفتم که مثل پرایده! از اون چیزی که من انتظار داشتم سفت تره. ولی صدا نمیده. اولش تو دست انداز یه صدای گوم میکرد که سرویس اولیه گفتم، رفع شد.
داشبورد از 405 هم نرم تره. عین داشبورد پارسه
راستی نام کاربری من هم a baratian خونده میشه که حرف اول اسمم + فامیلمه
danial_2006
30 September 2006, 03:44 PM
بهر حال هر کی یه نظری داره و سلیقه ای. اگر شما خودت خوشت اومده دیگه حرفی نیست. نظر من که خاکستریه. هر کی از یه رنگی خوشش میاد. به نظر من تو انتخاب رنگ نباید از کس دیگه ای کمک گرفت. ماشین مال شماست نه کس دیگه ای!ok?
تو ایسنا یه سری عکس هست که زیاد واضح نیست. اینم لینکش:
http://www.isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-670530&Lang=P
براي چي بره ايسنا كه عكسشم واضح نباشه.به نظر من خود سايت ايران خودرو كه جديدا دوباره طراحي شده خيلي عالي شده وشما هر رنگي از هر ماشين ايرانخودر رو بزني به صورت آنلاين بهتون نشون ميده.:icon_cool
باتلاق
30 September 2006, 04:59 PM
براي چي بره ايسنا كه عكسشم واضح نباشه.به نظر من خود سايت ايران خودرو كه جديدا دوباره طراحي شده خيلي عالي شده وشما هر رنگي از هر ماشين ايرانخودر رو بزني به صورت آنلاين بهتون نشون ميده.:icon_cool
راسش من كه كل سايت جديد و قديمي رو زيرو رو كردم ولي عكس به درد بخور پيدا نكردم و هر چي تونستم لعنت فرستادم به اونايي كه نميدونن سايت يه شركت بزرگ خودرو سازي كه تازه هم شروع كرده به صادرات و اين چيزا اگر عكس نداشته باشه به مقدار كافي يعني چي.. يعني اصلا نميدونه تبليغات چيه و به چه كاري مياد.
در ضمن اوت عكس هاي ايسنا كه لينكش رو داده بوديد بهترين عكسهايي بود كه از اين رنگ تاالان ديده بودم. خيلي از شما ممنون هستم. لطف كرديد دوست عزيز من.
در هر صورت اگر شما عكس مناسبي پيدا كرديد لطفا براي من هم آدرس آن را ارسال نماييد.
با تشكر مجدد
باتلاق...
SLS
30 September 2006, 06:00 PM
خواهش می کنم. وظیفه بود. به نظر من سایت جدید شرکت با قبلیش از نظر محتوا تغییر چندانی نکرده و فقط قشنگ تر شده. باید عکس واقعی از ماشین نشون بده. متاسفانه این تنها مشکل سایت نیست و نمایندگی هم که موقع ثبت نام رفتم عکس از قهوه ای لیزری نداشت که نشونم بده و مجبور شدم خاکستری بنویسم. هر چند پشیمون نیستم ولی میخوام بگم این یه ضعف بزرگه واسه شرکتی مثل ایران خودرو. تو سایت هم که یه قسمت گذاشتن واسه پیگیری وضعیت قرارداد که جواب درستی بهت نمیده. درست مثل نمایندگی. باورتون نمیشه امروز زنگ زدم ببینم این قضیه تحویل خودرو چی شد بعد از 10 بار زنگ زدن یه خانوم گوشی رو برداشته با صدای خواب آلود میگه نمایندگی تا 10 روز به خاطر تعمیرات تعطیله!!! فکر کنم پولمون رو خوردن رفت. الان 2 ماه بیشتر از تاریخ تحویل گذشته. کی گفته پیش فروشا رو سر وقت میدن؟؟ به نظر شما بهتر نیست با این وضعیت پولمون رو پس بگیرم و انصراف بدم؟ چقدر حرف زدم.......
باتلاق
30 September 2006, 08:43 PM
سلام دوباره
در ادامه موضوعي كه مطرح شد لازم دونستم يه موضوعي رو بازگو كنم كه بيان ميكنه صنعت ما و البته خودرو سازي ما در مواردي واقعا پس رفت داشته.
درست يادم هست كه خيلي سال پيش يك پيكان 42 داشتيم كه در اون زمان البته واسه خودش شاخي بود و بدك نبود. (ما پير مردا واسه جوونا تعريف كنيم). اون موقع ها براي انتخاب رنگ دفترچه هايي داده مي شد كه صفحه اولش يك طلق (صفحع پلاستيكي) بود كه تصوير يك پيكان كارلوكس رو روش به صورت شفاف در آورده بودند و صفحات بعدي اون ورق هاي رنگي مختلف بود. شايد چيزي حدود 12 13 رنگ مختلف. شما براي اينكه رنگ مناسب و بر حسب سليقتون رو انتخاب كنيد كافي بود ورق هاي رنگي ر زير طلق صفحه اول مي چرخونديد. در واقع با اين كار رنگ خودروي صفحه اول تغيير مي كرد و شما بر طبق سليقتون شماره رنگ رو اتخاب مي كرديد.
خيلي ساده به نظر مي رسه اما دقت كنيد كه جريان مربوط به چيزي حدود 40 سال قبل هست! در اون زمان با وجود اينكه خيلي اين چيزا مد نشده بود اما يك دفتر ساده با طرحي خوب و جلد قرمز و بسيار حيجان انگيز به همه خريدارا ميدادند تا انتخاب رنگ رو آسون كنه. اما الان واقعا خنده داره. حتي يك عكس خشك و خالي در هيچكدون از 300 تا كامپوتري كه تو نمايندگي ها گذاشتن وجود نداره. راستش وقتي به يارو گفتم بروشور رنگ رو به من بديد و ديدم يارو عين ((بز)) منو نگا ميكنه و اصلا نمي فهمه من چي ميگم فكر كردم ميخواد بازي در بياره! باورم نشد ولي در بهترين نمايندگي پايتخت ايران! از اين جور چيز هااصلاَ خبري نيست.
احتمالاَ از پيام هاي من خودتون فهميدين كه من هيچوقت صنعت داخلي رو نكوبوندم. اما واقعا گاهي سوال برانگيز ميشه برام كه وقتي اينقدر مغز هاراكد هست كه به موضوع به اين پيش پا افتادگي و تبليغات كه خودش بخشي از صنعت هست توجهي نداره چطوري صنعت مملكت ما جهاني مي خواد بشه؟
راستي چرا ما هميشه كار ها رو نصفه نيمه انجام ميديم؟ در بهترين وضعيت و بهترين طراحي ها بي سليقه گي... در با كيفيت ترين قطعات پليسه! يا بسته بندي ها مزخرف! و ...
جووونا ببينم كسي از اين دفتر چه ها ديده دست كسي تا حالا؟
SLS
30 September 2006, 09:41 PM
خیلی جالبه.اتفاقا بابام هم تعریفشو برام می کرد!
danial_2006
2 October 2006, 03:59 PM
راسش من كه كل سايت جديد و قديمي رو زيرو رو كردم ولي عكس به درد بخور پيدا نكردم و هر چي تونستم لعنت فرستادم به اونايي كه نميدونن سايت يه شركت بزرگ خودرو سازي كه تازه هم شروع كرده به صادرات و اين چيزا اگر عكس نداشته باشه به مقدار كافي يعني چي.. يعني اصلا نميدونه تبليغات چيه و به چه كاري مياد.
در ضمن اوت عكس هاي ايسنا كه لينكش رو داده بوديد بهترين عكسهايي بود كه از اين رنگ تاالان ديده بودم. خيلي از شما ممنون هستم. لطف كرديد دوست عزيز من.
در هر صورت اگر شما عكس مناسبي پيدا كرديد لطفا براي من هم آدرس آن را ارسال نماييد.
با تشكر مجدد
باتلاق...
به لينكي كه در زير هست بريد سپس بر روي منويي كه نوشته مشخصات فني،ايمني،رنگ،نماي داخلي و... روي رنگ كليك كن سپس بر روي ليستي از رنگها كه زير عكس قرار داره روي هر كدوم كه ميخواي كليك كن (قهوهاي ليزري سمت چپ يكي مونده به آخره )چندلحظه صبر كن..
http://www.ikco.com/persian/products/samand.aspx
web
2 October 2006, 05:09 PM
آقاي براتيان بيشتر مواردو گفتن.اينام هستن:
- افزابش سرعت صندلي برقي نسبت به ال ايكس
- انتقال پمپ بنزين از اتاق به باك. در نتيجه صداي اين قسمت بسيار كمتر شده.
- تقويت جلوبندي
- استفاده از اتصالات بهتر در شيلنگها و وايرهاي رابط بنزين. (405 هايي كه آتش ميگرفتن يكي از دلايل بزرگش همينه كه توشون به جاي اينكه سر شيلنگها رو بست مناسب بزنن پرس كردن كه اين خيلي خطرناكه و به مرور زمان موجب نشت بنزين ميشه و اين آتش گرفتن ماشينو در پي داره)
ضمنا در ادامه ي توضيح دوستان در مورد تعادل ماشين بايد بگم كه چرخهاي اكثر سمندها تيوپلس هستن و اصلا د سرعت 70-60 به يكباره منفجر نميشن. انفجار در هنگام تركيدن فقط در سرعتهاي بسيار بالا و روي سطح جاده ي داغ صورت ميگيره.
با تشكر از دانيال جان و SLS عزيز بايد بگم كه رنگهاي خاكستري - سفيد و قهوه اي واقعا محشرن براي اين ماشين.
من كه همون ال ايكس ساده ي خودمو سوار ميشم و راضيم ولي واقعا وسوسه شدم كه در آينده ي نزديك برم و سمند سال بگيرم.
ياعلي
web
2 October 2006, 05:28 PM
دوستان اينم يه عكس اسيدي از سمند ال ايكس سال قهوه اي ليزري تا همه بفهمن سمند سال يعني چي :
http://www.maj.com/gallery/alireza/Misc2/lxmain.jpg
SLS
2 October 2006, 06:26 PM
البته قهوه ای لیزری کمی براق تره ولی واقعا از روی عکس نمی شه رنگ رو انتخاب کرد. با این حال ممنون
در مورد تغییرات هم باید عرض کنم موقع ثبت نام یه برگه به ما دادن که 19 مورد تغییر ذکر شده بود ولی الان تو سایت ایران خودرو 15 مورد آورده شده. وب جان بهتره زودتر سمند سال بگیری چون معلوم نیست تا اون موقع فرقی بین سمند 85 و ال ایکس ببینی! مثلا یکی از این تغییرات نحوه ی تنظیم گودی صندلی ها بود که هیچ تغییری نکرده.
Mr.Mohamad
5 October 2006, 06:21 PM
sls جان سلام
میگم شما ماشینتون رو تحویل گرفتید یا نه؟
ما که الان دقیقا 25 روز دیر کرد داره و معلوم نیست که کی می خوان بدنش!!!؟
SLS
5 October 2006, 06:54 PM
سلام آقای کم پیدا. نه متاسفانه ما هم مثل شما. الان 28 روز گذشته. تازه قبلا که گفته بودن مرداد میدن. با این حساب می شه 59 روز!
راستی من نفهمیدم شما بچه ماهشهری یا شوشتر. امضات هم که نشون میده دزپیلی هستی!!
farshad_ata
5 October 2006, 08:28 PM
به نظر من درسته که رنگ نقره ای تکراری شده ولی با توجه به جلو پنجره رنگ نقره ای شیکتره و باید به رنگ ماشین بلند مدت تر فکر کرد مطمئن باشید رنگهای خاص مثل قهوه ای تا زمانی قشنگ هستند که کم باشند. البته رنگ سفیدش هم خوشگله:icon_cool
SLS
7 October 2006, 09:07 PM
امروز یه ال ایکس 85 سفید دیدم فوق العاده بود. کاش ما هم سفید می نوشتیم. راستی جلو پنجره ش هم سفید بود ولی پره هاش استیل بود و واقعا قشنگ و استثتایی بود. میخواستم بپرسم فابریک سفید بوده یا خودش سفیدش کرده؟ یکی از دوستام هم یه خاکستری 85 دیده بود میگفت شل جلوش هم خاکستری بوده. اگه فابریک باشه که عالیه.
abaratian
8 October 2006, 12:26 PM
نه من چند تا خاکستری دیدم همون کرومه. سفید ها هم کرومه. یا خطای دید بوده یا خودش رنگ کرده
SLS
8 October 2006, 01:03 PM
ولی هرچی بود واقعا زیبا بود
SLS
9 October 2006, 04:41 PM
یه آبی کبود هم امروز دیدم. اونم خیلی قشنگ بود ولی جلو پنجرش کروم بود
Mr.Mohamad
11 October 2006, 01:19 AM
ایمنکه سلام آقای کم پیدا. نه متاسفانه ما هم مثل شما. الان 28 روز گذشته. تازه قبلا که گفته بودن مرداد میدن. با این حساب می شه 59 روز!
راستی من نفهمیدم شما بچه ماهشهری یا شوشتر. امضات هم که نشون میده دزپیلی هستی!!
از اینکه اینقدر دقیق به پستها توجه میکنی خیلی خوشحال شدم و صمیمانه از آشنایی با شما در این فروم مسرور هستم.
حقیقتش ما ماهشهر بودیم ولی یه دو سه هفته ایی هست که اومدیم شوشتر و حالا ساکن شوشتر هستم و در مورد دزفول هم باید بگم که فامیلم هستش.:icon_surp:icon_sad: و اما ماشین سمند که باید بگم که دو سه تا از اونا رو تو اهواز دیدم که سفید هم بودن و باید بگم که سمند سفید سال فوق العاده هستش ولی یه سوالی که برام پیش اومده اینه که من بعضی از سمندای سال رو که میبینم رینگاشون براق هستند ولی بعضی دیکه مثل سمند ال ایکس قبلی رینگشون ماته این یعنی چی؟:icon_twis نکنه مثل زمان پیکان شده که شانسی به مردم ماشین میدادن که یا شیشه اون رنگی بود یا اینکه سپرش فرق میکرد:icon_arro البته امیدوارم که اینطور نباشه و رینگش هم براق باشه که خیلی خوشگله:icon_evil
SLS
11 October 2006, 04:46 PM
سلام. از لطفی که به بنده داری ممنونم. من هم از آشنایی با شما خوشبختم. با این اوصاف باید بگم یه خوزستانی اصیل هستی و از این بابت باید به خودت ببالی.
تا تاپیک رو منحرف نکردم بگم که سمند های ال ایکس 85 همگی رنگشون متالیک کلاس 4 هست که ظاهرا رنگ براق تری دارند در مورد رینگ من تفاوت چندانی ندیدم و همگی براق و زیبا هستن.
مسثله ای که بیشتر از همه منو حرص میده تاخیر بیش از حد تو تحویل خودرو هست.
راستی به ما گفتن اگه می خواین معطل نشید بیابد بجاش 206 یا پارس بگیرید. (مطابق جدول زیر)
http://i10.tinypic.com/2zznji9.jpg
ولی ما قبول نکردیم چون سمند 85 ارزشش رو داره (به نظر من) که بخوای تا آذر واسش صبر کنی. اینطوری که نمایندگی گفت دارن سمند ها رو صادر میکنن و دیگه از مهر هیچ مدل سمندی پیش فروش نمیشه. اینم از شانس ما هست. اصلا واسه مردم خودمون اهمیت قائل نیستند و منافع خودشون رو میبینن.
نمایندگی گفت احتمال داره تا آذر ماه طول بکشه که این میتونه یه رکورد باشه و باید تو کتاب گینس ثبت بشه!!! که امیدوارم اینطوری نشه.
باتلاق
11 October 2006, 08:35 PM
اي بابا
با اين حساب كه SLS جان ميگه ما بايد حالا حالا ها پياده گز كنيم... ببينم كسي از بچه ها خبرداره كه براي ديركرد ماشين روزانه كارخونه بايد چقدر به مشتري جريمه بده؟ چطوري بايد رفت دنبالش؟
بهتره من هم برم به فكر يه ماشين ديگه باشم...
abaratian
11 October 2006, 09:29 PM
برای دیرکرد هر ماه یک درصد به صد علی الحسابی که گفته بودند اضافه میکنن. اگر مثلا 20 درصد بوده برای اولین ماه تاخیر 21 درصد برای دومین ماه 22 درصد و همینطور...
خودشون دقیق و کامل حساب میکنن و چند هفته بعد از تحویل، چکش میاد. نیازی به دنبال روی هم نداره
Mr.Mohamad
11 October 2006, 10:12 PM
اي بابا
ببينم كسي از بچه ها خبرداره كه براي ديركرد ماشين روزانه كارخونه بايد چقدر به مشتري جريمه بده؟
فکر کنم طرفای 2500 تا 3000 در روز باشه که البته مطمئن نیستم:icon_surp
SLS
11 October 2006, 10:41 PM
اي بابا
با اين حساب كه SLS جان ميگه ما بايد حالا حالا ها پياده گز كنيم... ببينم كسي از بچه ها خبرداره كه براي ديركرد ماشين روزانه كارخونه بايد چقدر به مشتري جريمه بده؟ چطوري بايد رفت دنبالش؟
بهتره من هم برم به فكر يه ماشين ديگه باشم...
ما که کم کم به پیاده گز کردن عادت کردیم. من از یکی شنیدم سود دیرکرد رو 12 درصد حساب میکنن. حالا چقدر دقیق باشه بماند. اگر 100 درصد هم باشه وقتی میشینی حساب میکنی می بینی ضرر بی ماشینی بیشتره. از یه طرف هر چی به آخر سال نزدیک می شیم و ماشین رو تحویل میگیریم کمی بعد ماشین از مدل سال میفته و کلی تو سرش میخوره.
lx_xu7
12 October 2006, 02:30 PM
150 تومن واسه 4 ماه تاخیر ولی اون طور که خودشون گفتن حساب کردیم 300 تومن شد رفتیم و گرفتیم
Mr.Mohamad
12 October 2006, 04:48 PM
«« از یه طرف هر چی به آخر سال نزدیک می شیم و ماشین رو تحویل میگیریم کمی بعد ماشین از مدل سال میفته و کلی تو سرش میخوره. »»
دوست خوبم به این چیزای زیاد فکر نکن چون حال آدم رو میگیره:icon_cry:
عوضش به این فکر کن که وقتی ماشین اومد دیگه راحت میشی و میتونی هر وقت اراده کردی بری باهاش بیرون:icon_sad::icon_arro
البته امیدوارم که ماشینهایی رو که با این همه تاخیر تحویل میدن مشکلی نداشته باشند:icon_roll:icon_twis
Mr.Mohamad
13 October 2006, 05:55 PM
:exciting_phalls:دوستان من یه نظرسنجی برای این تاپیک در نظر گرفتم که امیدوارم شما شرکت کنید:haha:
azma
13 October 2006, 06:00 PM
ببخشید تو اگهی فروش ال ایکس 85 نوشته بود کلاس 8 این یعنی چه ؟ تو سایت ایران خودرو در قسمت فروش
SLS
13 October 2006, 06:50 PM
ببخشید تو اگهی فروش ال ایکس 85 نوشته بود کلاس 8 این یعنی چه ؟ تو سایت ایران خودرو در قسمت فروش
ولی به ما گفتن کلاس 4.
فکر کنم باید براق تر باشه. در ضمن کلاس 8 سفارشی هست.
SLS
13 October 2006, 06:55 PM
:exciting_phalls:دوستان من یه نظرسنجی برای این تاپیک در نظر گرفتم که امیدوارم شما شرکت کنید:haha:
ممنون دوست عزیزو ولی شما رنگهای آجری. خاکستری. مشکی و نقرآبی رو فراموش کردید که همه قشنگ هستند. البته واسه LX
راستی بهتره از فونت ریزتری استفاده کنی. مثل قبلا. بهتره( البته با عرض پوزش)
Mr.Mohamad
13 October 2006, 10:28 PM
راستی بهتره از فونت ریزتری استفاده کنی. مثل قبلا. بهتره( البته با عرض پوزش)
حالا استثناء ان اینبار اینجوری شده :big_smile:
در مورد رنگها باید بگم که دیگه بیشتر از این نمیشد برای نظر سنجی از گزینه های دیگه استفاده کرد.
ولی میهشیه کار دیگه کرد
مثلا نوک مدادی = خاکستری
آجری = بژ
آسمانی = نقرآبی
سیاه = اه اه اه اینم شد رنگ آخه مگه مدل(politic) که باید سیاه باشه:icon_surp
azma
14 October 2006, 09:51 AM
كلاس 8 سفارشي يعني چه ؟
danial_2006
15 October 2006, 02:21 AM
كلاس 8 سفارشي يعني چه ؟
يعني اينكه از شما1تومن ديگه اضافه ميگيرن وشما ميتونيد رنگهاي متنوع تر و تودوزي ماشين رنگ داشبورد وغربيلك فرمان وهندز فري وآينه تاشو برقي ويخچال و....به صورت آپشن انتخاب كني.(يك سري به سايت ايران خودرو بزني براي هر ماشين زده چه آپشنهايي داره):icon_cool
mehdie3
15 October 2006, 02:47 PM
يعني اينكه از شما1تومن ديگه اضافه ميگيرن وشما ميتونيد رنگهاي متنوع تر و تودوزي ماشين رنگ داشبورد وغربيلك فرمان وهندز فري وآينه تاشو برقي ويخچال و....به صورت آپشن انتخاب كني.(يك سري به سايت ايران خودرو بزني براي هر ماشين زده چه آپشنهايي داره):icon_cool
البته حق انتخاب تو آپشنا نداري يه ليست ميزارن جلوت بهت ميگن ايناس واسشم يه تومني بايد بيشتر بدي
sajjadnegaresh
18 October 2006, 09:51 AM
:icon_redfشهادت مولای موتقیان حضرت علی بن ابیطالب آن یگانه مجری عدالت بر شما بیننده محترم این تاپیک تسلیت باد:icon_redf
سلام به همه دوستان
من یه پست داده بودم که نمیدونم برای چی از توی این تاپیک حذف شده ؟؟؟:icon_bigg
آخه بدور از اخلاق هست که اگه کسی از یه مطلب خوشش نیومد بره و پست منو پاک کنه امیدوارم که یه دلیل قانع کننده برام بیاره چون از انصاف و عدالت دوره.
پیشنهاد هم میکنم که بعد از انجام چنین کار گستاخانه ایی علت رو لااقل برای طرف بفرستن تا شخص در جریان قرار بگیره
امیدوارم که تکرار نشه لااقل برای احترام به بینندگان این فروم:icon_bigg
تاپيك هاي خارج از بحث اصلي تاپيك پاك شدند.
پست هاي خود را در تاپيك مربوط به آن درج نماييد.
با تشكر
danial_2006
28 November 2006, 08:40 AM
اهاي اهالي تاپيك چرا خوابيدين.چرا تاپيك به اين خوبي داره خاك ميخوره.لطفا نظرتون رو در مورد لاستيك هاي سمند lxو سمند lx85 بگيد.(در مورد سايز وچرا بزرگتره)
SLS
29 November 2006, 12:22 AM
امروز یه ال ایکس 85 سفید دیدم فوق العاده بود. کاش ما هم سفید می نوشتیم. راستی جلو پنجره ش هم سفید بود ولی پره هاش استیل بود و واقعا قشنگ و استثتایی بود. میخواستم بپرسم فابریک سفید بوده یا خودش سفیدش کرده؟ یکی از دوستام هم یه خاکستری 85 دیده بود میگفت شل جلوش هم خاکستری بوده. اگه فابریک باشه که عالیه.
مال من که جلو پنجره ش فابریک رنگ بدنه هست. قشنگه. نمایندگی میگفت اونا رنگش میریخته. برا همین جدیدا رنگ بدنه میزنن.اینم عکس از ماشینمون. ببخشید کیفیتش کمی پایینه...
http://i17.tinypic.com/483p18k.jpg http://i14.tinypic.com/486uzid.jpg
Mr.Mohamad
29 November 2006, 12:49 AM
تبریک میگم که شما بالاخره تو نستید به سمندتون برسید.
به امید اینکه دیگران هم به حقشون برسن مثل ما
سعی کن از ما شین تو یه شرایط نوری مناسب عکس بگیری و بزاری اینجا تا ببینیمشون.
بعدش یه سوال هم دارم که حالا رینگش براق هست یا اینکه ماته؟
SLS
29 November 2006, 01:06 AM
مرسی. ایشالا که شما هم زودتر به حقتون میرسید. خیالت راحت رینگش براقه و واقعا زیباست.
ar1358
29 November 2006, 06:06 AM
مرسی. ایشالا که شما هم زودتر به حقتون میرسید. خیالت راحت رینگش براقه و واقعا زیباست.
میشه از داخلش عکس بگیری؟ و از موتورش
مرسی
mohandes_milad
29 November 2006, 12:27 PM
sls جان بهتون تبریک میگم امیدوارم حالا حالا ها چرخش براتون بچرخه و به شادی ازش استفاده کنید .
اگه برات ممکنه در مورد ماشینت بیشتر توضیح بده که مشکلات قبلیه ماشین حل شده یا نه ، چند تا عکس از داخل و موتور ماشین هم اگه تونستی بگیر ، در کل از ماشین راضی هست یا نه ؟
ahoshmand
29 November 2006, 12:34 PM
SLS عزیز آیا رینگ چرخ پنجم هم آلومینیمی است یا معمولی؟
Mr.Mohamad
29 November 2006, 09:53 PM
مرسی. ایشالا که شما هم زودتر به حقتون میرسید. خیالت راحت رینگش براقه و واقعا زیباست.سلام دوستان
SLS جان مثل اینکه دعات زود مستجاب شد
بالاخره ما هم ماشینمون رو گرفتیم اونم یه ال ایکس سال که سفیدصدفی هستش و جالب تر از اون اینکه رینگش با هرچی سمند که من تا حالا دیدم فرق میکنه سعی میکنم تو اولین فرصت یه عکس از ماشین و رینگش بگیرم و بزارم تو این تاپیک.
:icon_arro:icon_excl :icon_arro:icon_excl
Mr.Mohamad
30 November 2006, 02:14 PM
سلام دوستان
گفته بودم که چنتا عکس از ماشین میگیرم و میزارم اینجا
حالا ببینید
http://images6.theimagehosting.com/Mohammad-0005.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Mohammad-0005.jpg) http://images6.theimagehosting.com/Mohammad-0006.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Mohammad-0006.jpg)
http://images6.theimagehosting.com/Mohammad-0007.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Mohammad-0007.jpg) http://images6.theimagehosting.com/Mohammad-0008.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Mohammad-0008.jpg)
http://images6.theimagehosting.com/Mohammad-0009.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Mohammad-0009.jpg) http://images6.theimagehosting.com/Mohammad-0010.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Mohammad-0010.jpg)
http://images6.theimagehosting.com/Mohammad-0011.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Mohammad-0011.jpg) http://images6.theimagehosting.com/Mohammad-0012.th.jpg (http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=Mohammad-0012.jpg)
خلاصه ببخشید اگه عکسا زیاد کیفیت ندارند آخه با موبایل گرفتم.
در ضمن ما قبلا یه سمند ال ایکس داشتیم که تبدیلش کردیم به ال ایکس سال . این رو گفتم که دوستان بدونند که اگه سوالی بود بپرسند تا در حد توانم به اونا جوا بدم البته اگه بلد بودم:icon_surp
XELTEK
30 November 2006, 03:10 PM
عجب قشنگه !!!http://qsmile.com/qsimages/85.gif
از اس ال اس خبري نشد لا اقل شما شيرني بده !!! http://qsmile.com/qsimages/91.gif
مبارك باشه !!! http://qsmile.com/qsimages/93.gif
ممنون كه عكسات خيلي كم حجم و كم سايز هستند !!! http://qsmile.com/qsimages/104.gif
فقط يه سوال
ترمز عقب ديسكيه يانه ؟ http://qsmile.com/qsimages/89.gif
danial_2006
30 November 2006, 03:28 PM
slsجان ومحمد جان مبارك باشه واميدوارم بتوني به خوبي وسلامتي ازش استفاده كني.آقا ما شيرني ميخوايم.(چه جوري ميخواي بهمون شيرني بدي؟)
تازه رنگ ماشين جفتتون خيلي قشنگه وخض نيست ومن كلي حال كردم.در ضمن از لاستيك هاي روش راضي هستيد وچه ماركي هست؟
Mr.Mohamad
30 November 2006, 04:10 PM
سلام
مارک لاستیک : بریدجستون:icon_evil
ترمز عقب : کاسه ایی
در مرود سایز عکس ها هم : خواهش میکنم قابلی نداشت.
و اما در مورد شیرینی:icon_surp : شما یه پیشنهاد بدید ببینیم چی میشه؟:icon_twis
در مورد sls هم باید بگم که احتمالا داره با ماشینشون حال میکنه:icon_arro
در مورد رضایت از لاستیک : باید یه مدت برونمش ببینم که چطوره به خصوص سر پیچ ها:icon_razz
میگم کسی تا حالا رینگ اینشکلی برای سمند دیده بود؟
z_qz54
30 November 2006, 04:31 PM
ایشالا همیشه چرخاش بچرخه برات.
روی پرشیا همین رینگ رو دیده بودم با آرم پژو ، اصولا عادتشونه . تفاوت نمیزارند.
خلاصه نتیجه گرفتند که باید سپر همرنگ بدنه بشه.
SLS
30 November 2006, 08:02 PM
SLS عزیز آیا رینگ چرخ پنجم هم آلومینیمی است یا معمولی؟
راستش من 2 روزی هست که اهواز نیستم و فقط 12 ساعت پیش ماشین بودم!! باور کن هنوز چرخ پنجم رو ندیدم!
SLS
30 November 2006, 08:10 PM
سلام دوستان
SLS جان مثل اینکه دعات زود مستجاب شد
بالاخره ما هم ماشینمون رو گرفتیم اونم یه ال ایکس سال که سفیدصدفی هستش و جالب تر از اون اینکه رینگش با هرچی سمند که من تا حالا دیدم فرق میکنه سعی میکنم تو اولین فرصت یه عکس از ماشین و رینگش بگیرم و بزارم تو این تاپیک.
:icon_arro:icon_excl :icon_arro:icon_excl
دوست من به احتمال زیاد مال شما رینگش سفارشیه. من هم که تحویل گرفتم چند تا دیدم وقتی از نمایندگی پرسیدم گفت سفارشیه. از کسی که حواله رو خریدی پرسیدی؟ ولی رینگاش واقعا زیباس. مبارکه
XELTEX جان ترمز چرخ عقب هم کاسه ایه
SLS
30 November 2006, 08:24 PM
اهاي اهالي تاپيك چرا خوابيدين.چرا تاپيك به اين خوبي داره خاك ميخوره.لطفا نظرتون رو در مورد لاستيك هاي سمند lxو سمند lx85 بگيد.(در مورد سايز وچرا بزرگتره)
فکر میکنم اگه ماها ماشینامون رو نمیگرفتیم تاپیک حالا حالاها خاک میخورد!
درضمن سایزشون یکیه اگه اشتباه نکنم. اینطور نیست Mr.Mohamad ؟؟
XELTEK
30 November 2006, 11:00 PM
ممنون بابت اطلاعاتتون از چزخ عقب
حالا میشه رفتید نمایندگی ب÷رسید که ترمز دیکسی هم داره یا نه ؟
z_qz54
1 December 2006, 11:47 PM
ممنون بابت اطلاعاتتون از چزخ عقب
حالا میشه رفتید نمایندگی ب÷رسید که ترمز دیکسی هم داره یا نه ؟
فکر کنم ترمز دیسکی سفارشیه ، من توی نمایشگاه اتومبیل چند سال پیش رو یک سمند ای ایکس دیده بودم.
شخصا هم این کار رو بخواهید انجام بدید حدود 1400000 تومن خرج داره که واقعا نمیارزه.
danial_2006
2 December 2006, 05:50 PM
اقا من نميدونم اي ايران خودرو قسم خورده كه هرگز ترمز عقب سمند رو ديسكي نكنه آخه ترمزabcگذاشته اونم چهار كاناله هوشمند سيستم ebdهم داره ولي ترمز هاي عقب هنوز هم كاسهاي هست.اين از خودرو ملي انتظار زيادي كه نسبت به قيمتش امكانات زيادي نسبت به ماشين هاي ديگه داره؟حالا هم كهz_qz54 جان هم ميگه كه سفارشي ميزارن.اخه درسته كه ايمني ماشين رو كه به جون مردم ارتباط مستقيم داره سفارشي كنن.(مثل كيسه هوا)
SLS
3 December 2006, 05:02 PM
میشه از داخلش عکس بگیری؟ و از موتورش
مرسی
این هم چند تا عکس. فقط ببخشید کیفیت پایینه. چون میخواستم راحت تر Load بشه.
http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls1.JPG?uniq=y3armq http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls2.JPG?uniq=y3armk http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls3.JPG?uniq=y3arme
http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls4.JPG?uniq=y3arm8 http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls5.JPG?uniq=y3arm2
http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls6.JPG?uniq=y3arlw http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls7.JPG?uniq=y3arlq
http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls8.JPG?uniq=y3arlk http://www.sharemation.com/akhareshkechi/sls9.JPG?uniq=y3arle
z_qz54
3 December 2006, 09:41 PM
SLS عزیز از عکسها ممنونیم و مبارکت باشه.
اگر لطف بکنی و فقط یک عکس دیگه از ضربه گیر موتور یا اینکه فقط بگید که جنسش تغییر کرده ؟ به نظرم طلایی رنگ شده.
abaratian
3 December 2006, 11:31 PM
راستی دوستان مراقب جلو پنجره باشین!! البته اونایی که مثل من جلوپنجره ی کرومی دارند. قیمتش 60 هزار تومنه!! در ضمن حالا اینجا باید تجربه خودمو در مورد تصادف هم بگم. حواستون باشه اگه یکی از قطعات خاص سمند سالتون خراب بشه یا توی تصادف آسیب ببینه باید کلی صبر کنین!!. مثلا من یک و نیم ماه پیش تصادف کردم و جلوپنجره + سپر جلو + کاپوت + سینی جلو+ یک چراغ نیاز به عوض شدن پیدا کرد. چراغ و سپر بهد از یک ماه اومد!! و جلو پنجره هم هنوز نیومده (امیدوارم کرومی بیاد، ازین جدیدا که همرنگ بدنه هست خوشم نمیاد) به هر حال، هنوز ایران خودرو وقت نکرده قطعات یدکیشو تولید کنه!! مواظب باشین! البته من که رفتم هنوز حتی قطعات سمند سال توی سیستم هم تعریف نشده بود و برای من تازه رفتن کد تعریف کردن! (ظاهرا من اولین نفری بودم که جلوی سمند سال رو زدم)
SLS
4 December 2006, 01:09 PM
SLS عزیز از عکسها ممنونیم و مبارکت باشه.
اگر لطف بکنی و فقط یک عکس دیگه از ضربه گیر موتور یا اینکه فقط بگید که جنسش تغییر کرده ؟ به نظرم طلایی رنگ شده.
باور کن من از موتور سمند سردر نمیارم. ضربه گیرش کجاشه؟!:icon_neut فکر نمیکنم طلایی رنگ باشه چون اگه بود جلب توجه میکرد. هرچی دور موتور رو دیدم چیزی ندیدم.
z_qz54
4 December 2006, 05:46 PM
ضربه گیر همون دور گیر میکانیکی هست.
قطعه سمت چپ موتور که مانع از دوران بیش از 9 درجه ای ماشین میشه ، بین دو تکه لاستیک سفت شده.توی عکس هایی که پزاشتید ، اولین عکس سمت چپ. دقیقا مرکز عکسه.به نظرم رنگش تغییر کرده.ممنونم
danial_2006
5 December 2006, 03:15 PM
آقا اين موتور سمند مهمولي با اين lx و lx85تا حدودي فرق داره يا نداره؟اگه داره چه فرقي داره.
z_qz54
5 December 2006, 09:12 PM
نه فرقی نداره
باتلاق
6 December 2006, 07:17 PM
سلام
اول اينكه من هم امروز تحويل گرفتم يك عدد سمند ال اكس سال قهوه اي ليزري كه رينگهاش يه مدلي بود كه من تا حالا زير هيچ سمندي نديده بودم جلو پنجره هم همرنگ با بدنه (عكسش رو يكي از بچه ها زده بود). قبل از اينكه از خودرو بگم مي خوام شما رو با يك بيماري رواني به نام ساديسم (ديگر آزاري) آشنا كنم كه در كل مملكت بيساحاب كه ايشالا زير گل بره! (شوخي) رواج پيدا كرده. من با ذكر يك مثال توضيح مي دهم.
مراحل تحويل خودرو در ايران خودرو:
1. به كيلومتر 11 جاده قديم مراجعه مي كني و 10 هزار تومان پول تاكسي سرويس مي دي.
2. متوجه مي شي كه براي دريافت سند و پلاك بايد دوباره تاكسي سوار بشي و يا 3 الي 4 كيلومتر پياده روي كني تا به در ديگه برسي كه پلاك رو بگيري و دوباره به 4 كيولمتر ديگه هم همين مسير رو برگردي تا پاركينگ.
3. صبر مي كني ماشين رو بشورن، پلاك رو پرچ كنن و خوشحال و خندان سوار مي شي. و دم در بهت ميگن بعد از ظهر براي بازديد برو پل مديريت. (ميگي پيش خودت عجب تحويل گرفتن مارو! ها و كلي حال مي كني).
4. نفر بعدي ميگه هفته ديگه بايد بياي براي گرفتن كارت طلايي!
5. ساعت 4 ميري تعميرگاه در پل مديريت و ملتفت ميشي كه ماشيني كه هنوز 3 ساعت نيست كه تحويل گرفتي بايد تحويل تعميرگاه بدي يه روز هم بمونه كه خدا ميدونه چه بلايي به سرش بيارن.
اما خود ماشين.
به طور كلي خيلي راضي كننده بود! به نسبت پولي كه دادم براي خريد كاملا راضي هستم از همه چيزش. شتاب راضي كننده بود و من كل مسير رو با دور موتور 2 تا 2500 و بدون فشار به موتور اومدم و با سر گاز. صداي داخل اتاق به نظرم ميآد كه از 405 كمتر باشه و بيشتر صداي ماشين هاي ديگه و جاده هست كه به داخل منتقل مي شه. سيتم صوتي هم قابل قبول هست و يه نكته جالب براي سمند سوار ها در مورد سيستم صوتي (( اينكه تو پانلش نوشته اگر تمايل داريد ريموت كنترل ضبط رو بگيريد به نمايندگي مراجعه كنيد!!! كه اين خيلي عالي هست)). (قابل توجه يكي از دوستان كه در مورد اين موضوع در يكي از تاپيك ها سوال كرده بودند) (الپاين)
بابا اينقدر به من گفته بودن ديد سمند بده كه من فكر كردم چه خبره! بابا راننده نيست هر كي ميگه ديدش بده! من هيچ مشكلي نداشتم با ديدش حدود 50 كيلومتري هم رانندگي كردم. البته كاپوت رو نمي بيني و لي زاويه ديد طوري هست كه سريعا حدود ماشين دستت مياد.
راستي وقتي گرفتم، از بس گفته بودن ترمز نداره سمند چند دور تو محوطه چرخيرم و ترمز گرفتم و ديدم كه اين حرفها همه تبليغات منفي هست و عدم خود باوري ما ايراني ها به چيزي كه ساختيم. ترمزش اصلا ميخ نيست و به فشار زياد هم احتياج نداره و خيلي هم سريع عمل مي كنه به نظر من و من چند بار كه ترمز سريع كردم شتاب منفي متناسبي رو گرفتم و الان نگرانيم از نظر ترمز كاملاَ برطرف شده... شما هم اگر گرفتين به شما اطمينان ميدم ترمزش از 405 و پرايد نرمتر و بهتر عمل مي كنه.
نرمي فرمون هم در حد 405 هست و نه اونقدر لقه كه تو سرعت مشكل ساز بشه و نه اونقدر سفت كه خستتون بكنه. نور چراغ ها رو هم كه قسمت نشد امتحان كنم آخه كلا بعد از تحويل 3 ساعت دستم بود.
با تشكر از اينكه وقتون رو در اختيار من گذاشتيد
راستي كلي وقت بود تو فروم ننوشته بودم ها... آخه روزهاي سختي رو مي گذروندم بهتره بگم روزهاي بدي بود.
اي روزگار، اي خداي هميشه عزيز... اين مدت خيلي به ما سخت گرفتي ها، نمي دونم امتحان بود يا قسمت بود يا هر چيز ديگه. من امتحان نداده ردم... خدايا خيلي دوست دارم، ميدونم خاطرمو خيلي خواستي و ميخواي... من فقط تو رو دارم.... خدايا دوست دارم.
بچه ها خدا حافظ
mehdie3
6 December 2006, 11:16 PM
اولن تبريك ميگم مثه اينكه كمكم داره آماره lx85 سوارا بيشتر ميشه تو فروم
بابته ضبطم ممنون فقط اگه كنترلشو گرفتي يه خبري بده
راستي عكس از رينگش فراموش نشه لطفن
abaratian
7 December 2006, 01:13 AM
این چیزی که گفتین خیلی عجیبه، آخه این مدل آلپاین اصلا ریموت نداره!! شاید مدل رو عوض کردن. حتما مدل ضبط روی ماشینتون رو بگین.
ar1358
7 December 2006, 03:35 AM
کسی هست که سمند LX 85 نقره ای گرفته باشه؟ آگه هست لطف کنه بگه جلو پنجره آن کروم است یا خیر؟
ایران خودرو گفته که جلو پنجره ها همرنگ بدنه خواهد بود چون تولید کننده داخلی نتونسته جنس کروم رو تحویل بده.
جلو پنجره کروم زیباتره. اگه LX نقرهای بگیریم جلو پنجره آن کروم میشه ؟
ایسنا:
"سيد مهدي قاسمي ادامه داد: تاخير به وجود آمده در واگذاري سمند 85 نيز به دليل قطعه جلو پنجره بود كه توليدكننده داخلي قادر نبود اين قطعه را با كيفيت مناسب توليد كند كه پس از مدتي قطعه جلو پنجره همرنگ بدنه توليد شد و هم اكنون ديگر مشكلي در خصوص توليد اين خودرو وجود ندارد."
Mr.Mohamad
7 December 2006, 05:25 PM
ایسنا:
"سيد مهدي قاسمي ادامه داد: تاخير به وجود آمده در واگذاري سمند 85 نيز به دليل قطعه جلو پنجره بود كه توليدكننده داخلي قادر نبود اين قطعه را با كيفيت مناسب توليد كند كه پس از مدتي قطعه جلو پنجره همرنگ بدنه توليد شد و هم اكنون ديگر مشكلي در خصوص توليد اين خودرو وجود ندارد."
اگه این گفته دوستمون درست باشه واقعا باید برای صنعت ایران خودرو ابراز تاسف کرد ولی بنظر نمیاد که اینطور باشه آخه مگه میشه یه کارخونه اونم تو این سطح برای تاخیر در تحویل خودروهایش چنین بهانه ایی رو بیاورد.
دوست دارم که اگه از دوستان کسی خبری از علت تاخیر در تحویل سمند سال داره تو همین تاپیک عنوان کنه.
بعدش در خصوص سمند سال باید بگم که در قیاس با سمند ال ایکسی که قبلا داشتیم از کلاج فوق العاده نرمی برخورداره که باید گفت اصلا قابل قیاس نیست. حالا علت اون چی دوستان اهل فن نظر بدن خیلی خوشحال میشیم.
در پاسخ به سوال دوستان باید بگم که بله چرخ زاپاس خودروی ما هم چرخ معمولی هستش و در پاسخ به سوال دیگر دوست ما باید بگم که سمند ال ایکس و معمولی و سال همشون از لحاظ اندازه یکی هستند و هیچ کدام بزرگ یا کوچکتر از مدل های دیگر نیست.
پخش ماشین سمند سال همشون یه شکل و یک مدل از شرکت آلپاین هستند که همراهشون ریموت ندارند ولی قابلیت کار با ریموت رو دارند.یعنی چشمی ریموت رو دارند و شما اگه یه ریموت شرکت آلپاین رو داشته باشید میتونید با اون پخش ماشین رو کنترل کنید.
از دوستان کسی خبر نداره که برای هر ماه تاخیر در تحویل سمند سال چقدر به خریدار خسارت می پردازند؟
ar1358
7 December 2006, 05:55 PM
این هم لینک خبر:
http://isna.ir/Main/NewsView.aspx?ID=News-830941
abaratian
7 December 2006, 06:11 PM
من جلو پنجره ی ماشینم شکسته بود (کرومی) و برام کرومی فرستادن دوباره. همین هفته ی پیش رسید. احتمالا به علت قیمت بالا (60 تومن) دیدن صرف نمیکنه
ar1358
7 December 2006, 06:16 PM
رنگ ماشینتون چیه؟
ماشینتون رو کی تحویل گرفتید ؟
nader241
9 December 2006, 01:15 PM
کنترل را از نمایندگی موج نیکان می توانید بگیرید به قیمت 15 هزار تومان یا 25 هزار تومان (مدل پیشرفته)
SLS
9 December 2006, 03:26 PM
من جلو پنجره ی ماشینم شکسته بود (کرومی) و برام کرومی فرستادن دوباره. همین هفته ی پیش رسید. احتمالا به علت قیمت بالا (60 تومن) دیدن صرف نمیکنه
یکی هم میگفت (نمایندگی) کرومش میریخته. حالا نمی دونم تا چه حد این حرف درسته!
Mr.Mohamad
9 December 2006, 08:50 PM
دوستان عزیز نفرمودید که برای هر ماه تاخیر در تحویل سمند سال چقدر به خریدار خسارت می پردازند؟
یعنی کسی اطلاع نداره؟!
بعدش باید بگم که sls جان هر وقت تصمیم گرفتی ماشین رو بزکش کنی یه عکس ازش بگیر هم قبل و هم بعد از انجام کارا تا ببینیم چی شده؟
SLS
9 December 2006, 10:44 PM
دوستان عزیز نفرمودید که
یعنی کسی اطلاع نداره؟!
بعدش باید بگم که sls جان هر وقت تصمیم گرفتی ماشین رو بزکش کنی یه عکس ازش بگیر هم قبل و هم بعد از انجام کارا تا ببینیم چی شده؟
قرار بوده به ازای هر ماه 21 % بدن. البته مشخص نیست 21% کل پول رو حساب میکنن یا 21% ودیعه آخر رو! البته این فقط مال امسال هست(هفته وحدت)
درضمن کی گفته قراره ماشینو بزک کنم؟؟!!! همینطوری قشنگتره.
SLS
10 December 2006, 09:35 PM
کیلومتر شمار سمند من امکاناتی رو که در دفترچه ذکر شده نداره. مثلا دبی سوخت در هر لحظه یا سرعت متوسط و .... . میخواستم ببینم همه سمندهای 85 اینطورین؟!
اگه جواب مثبت باشه که خیلی ضد حاله. راستی چطور مسافت سنج رو (Trip) صفر میکنن. تو دفترچه چیزی ننوشته!