View Full Version : Samand LX & Samand LX 85 ا
باتلاق
11 May 2007, 12:47 AM
نه zq ي عزيز. قسمتي از دستگيره و اتاق با هم فاصله دارند و به نظر ميرسه درست قالب گيري نشده اند و بدنه و قطعه پلاستيكي كامل فيت نمي شوند. يني بين پلاستيك دستگيره و بدنه در يك فاصله خالي وجود داره كه در پشت اون ابر قرار دادند و در بعضي از درب ها اين ابر قرار داده نشده و درپوش پلاستيكي نداره. اگه اجازه بديد عكس هاي بيشتري بگيرم و قرار بدم. من فكر مي كنم اين قسمت باعث ميشه هوا با فشار وارد محفظه مياني درب ها بشه.
با تشكر
Mr.Mohamad
18 May 2007, 06:22 PM
میگم دوستان راهی وجود نداره که رویه دستگیره رو جدا کرد؟
اگه کسی میدونه به ما هم یاد بده که اون رویه دستگیره رو که مشکی رنگ و وقتی میخوای در رو باز کنی با زاویه به سمت بالا حرکت میکنه رو برداره ممنونش میشیم.
((( درضمن در قسمتهایی که برای صدا گیری سمند ها عنوان شده تمام قسمتهایی که باید ابر گذاشته بشه در سمند سال ابری نازکی گذاشتند. گفتم عنوان کنم که دوستان هم بدونند. )))
FARZAD_1975
18 May 2007, 08:07 PM
پس اگه سمنداي ديگه رو هم ببريم نمانيدگي اين ابرهاي صداگيرو نصب ميکنن؟؟
pesaremelli
10 July 2007, 01:17 AM
پس اگه سمنداي ديگه رو هم ببريم نمانيدگي اين ابرهاي صداگيرو نصب ميکنن؟؟
فکر نمیکنم به این اسونیا قابل نسب باشه این لایه به طرز خیلی جالبی پشت داشبورد و زیر لایه ی لاستیکی کفی ماشین کشیده شده و فکر میکنم تاثیر مثبتی برای جلوگیری از بروز سروصدا داشته باشه
hadirahimi
2 October 2007, 10:53 PM
سلام ما یه سمندlx بسی کبود نوشتیم اما من هنوز رنگش ندیدم اگه میشه یه عکس ازش برام بفرستید راستس ایران خودرو گفته آبان تحویل میدند به نظر شما واقعا آیان ماشینا میدند؟
pooyan_thrash
3 October 2007, 11:53 PM
الان قیمت سمند lx سال تو بازار چنده؟
keeyan
5 October 2007, 08:50 PM
سلام
من هم سوال دوست قبلیمو دارم:قیمت سمند سال توی نمایندگیها برای فروش فوری چنده؟
حتما عکس مشکل دستگیره رو بذاری توی تاپیک به نفع هممونه ،یعنی اگه من بدونم میتونم منتققل کنم
pooyan_thrash
5 October 2007, 10:28 PM
رفتم قیمت گرفتم گفتن 14400
keeyan
6 October 2007, 12:14 AM
سلام
پویان جان مرسی
من فردا میخوام چندتا نمایندگی زنک بزنم بپرسم
آخه من یه جا دیدم تو اینترنت 13820 تبلیغ کرده
http://refah-avaran-pars.com/f-n.html
اینم لینکش
خبر گرفتی ما رو هم در جریان بذار
سلامت و موفق باشید
Raminium2001
7 October 2007, 04:12 PM
سلام
من هم سوال دوست قبلیمو دارم:قیمت سمند سال توی نمایندگیها برای فروش فوری چنده؟
حتما عکس مشکل دستگیره رو بذاری توی تاپیک به نفع هممونه ،یعنی اگه من بدونم میتونم منتققل کنم
مشکل صدای باد از دستگیره نبود. قبلا هم نوشتم اون لاستیک آب بندی بالا که از انتهای کاپوت شروع میشه هوا میکشه. اگه از کمی نایلون و چسب آکواریوم استفاده کنی برای کم کردن هوای ورودی مشکل حل میشه. حالا من در اولین فرصت عکسهاش رو تو تاپیک مشکلات بدنه سمند میذارم.
keeyan
7 October 2007, 11:12 PM
سلام
من مشکل دستگیره داخلی رو پرسیدم
گفتند مطابق پلات فرم ایران خودرو طراح شده ولی چون جنس تو دری سمند فرق داره با پژو یعنی خاصیت الاستیکش کمتره نسبت به پژو اجازه نمیده فیت جا بره اگه هم زیاد زور بزنی همش میزنه بیرون:big_smile:
keeyan
11 October 2007, 05:23 PM
سلام
تفاوت ظاهری سمند LXبا سمند LXسال چیه؟
سلامت و موفق باشید
keeyan
13 October 2007, 09:41 PM
سلام
سوال من بدون جواب موند
تفاوت ظاهری سمند LXبا سمند LXسال چیه؟
شنیدم دیگه رینگ 5 پره آلمانی نمیندازن برای سمند سال
پس فقط جلو پنجره ی همرنگ با بدنه باقث میمونه برای شناسایی ظاهری درسته؟
البته یکرنگ بودن تودوزی و کمربندهای ایمنی هم هست نه؟
اگه ممکنه لطفا جواب بدین
سلامت و موفق باشید
دیگه چی میمونه
2244145
13 October 2007, 11:57 PM
بله همرنگ بودن تودوزی رینگ سپرها همرنگ بدنه و ظبط صوت همچنین میگن کمک فنرها عوض شده و abs تغییر کرده و مال شرکت دیگه ای است
keeyan
15 October 2007, 11:43 PM
سلام
دوست عزیز 2244145 واقعا ممنونم
دو تا سوال
1-صندلیهای LX با معمولی فرق داره؟
2- ترمزهای lx شنیدم مال BMW هست ،یعنی سمند سال از اون هم سر تره؟
سلامت و موفق باشید
2244145
16 October 2007, 01:01 AM
صندلی های اون فقط در تنظیم برقی پشتی صندلی فرق دارن که ال ایکس برقی هستش نه این تو معمولی این کار باآزار
مشتری بود تو ال ایکس برقی شد ولی من از ترمز ال ایکس راضی هستم یه ریتم خاصی داره اصلا با ترمز پژو و آردی ویا... فرق داره حالا سمند سال رو نمیدونم
abaratian
16 October 2007, 10:42 AM
abs تغییر کرده و مال شرکت دیگه ای است
2- ترمزهای lx شنیدم مال BMW هست ،یعنی سمند سال از اون هم سر تره؟
شرکت فرق نکرده، مدل در ال ایکس MK20 بوده در سمند 85 شده MK20e
mohammad_55
16 October 2007, 03:32 PM
سمند lx سال دارم ( تحويل تير) اولاً ترمز كمي پائين ميگيره . بعد اينكه احساس ميكنم ترمز بايد بهتر از اين باشه و مخصوصاً هنگامي كه ميخواد ماشين رو كامل نگداره ضعف داره. فكر ميكنيد مشكل از كجاست؟ بايد چيكار كنم.؟
باتلاق
17 October 2007, 01:49 AM
سمند سال...؟ من واقعا از ترمز هاي اين ماشين راضي هستم. بسيار خوب و قابل اطمينان عمل مي كنند.
چند روز قبل در انتهاي شهيد همت نزديك پارك چيتگر با سرعت چيزي بيش از 130 و در فاصبله بسيار كم ترافيك شده بود يعد از پيچ) شكه شدم و ناگهاني با تمام قدرت ترمز زدم و با ناباوري تمام خيلي قبل از ترافيك به سرعتم به حدود 20 الي 30 رسيد(شايد نهايتا چيزي در حدود 2 ثانيه يا حتي كمتز و البته به هيچ وجه من به كسي توصيه نمي كنم اين موضوع رو تو در اتوبان ها امتحان كنه كه بسيار خطري هست)/. پالس هاي ترمز abs رو زير پام احساس مي كردم و بايد بگم تا امروز كه اين خودرو رو سوار مي شوم نديده بودم اينقدر سرعت پالس ها زياد باشه. تر مز گرفتن خودرو هاي پشت سري من كه از من فاصله نسبتا زيادي هم داشتند هم بسيار ديدني بود! سر و صداي زياد و فرار از سما راست خودروي من براي اينكه با من برخورد نكند.
در مورد صندلي ها نمي دونم...
دوستي كه گته بودند با ترمز در نگهداشتن خودرو مشكل دارند من فكر مي كنم هنوز عادت نكرده ايد. من هم اوايل احساس مي كردم كمي پايين مي گيره ترمز. ولي زماني كه به ناچار يكابره ترمز مي زنم، ايست خودرو خيلي سريعتر از چيزي بوده كه فكر مي كردم و ميتونم بگم الان احساس امنيت كافي دارم و ميدونم كه قابليت اطمينان ترمز ها از خيلي خودرو هاي هم رده بهتره.
چنيدن بار پيش اومده براي من كه در سرعت نياز به توقف پيدا كردم و جالب اين بوده كه خودروي من به راحتي مي ايستاد اما خودرو هاي پشت سري با صداي ترمز شديد ني تونستند متوقف بشن و اكثرا به سمت چپ يا راست من فرار كردند، وارد شونه خاكي جاده شدن يا... تا با من برخوردنكنند. اينقدر اين موضوع براي من محسوس شده كه گاهي با ترس و لرز ترمز مي زنم كه نكنه خودروي عقبي نتونه وايسه... فكر كنم شما هم اگر به تر مز ها عادت كنيد اين موضوع رو تاييد خواهدي كرد.
در مورد ترمز ها من نمره نسبتا خوبي به اين خودرو ميدم.
با تشكر
abaratian
17 October 2007, 02:19 AM
چنيدن بار پيش اومده براي من كه در سرعت نياز به توقف پيدا كردم و جالب اين بوده كه خودروي من به راحتي مي ايستاد اما خودرو هاي پشت سري با صداي ترمز شديد ني تونستند متوقف بشن و اكثرا به سمت چپ يا راست من فرار كردند، وارد شونه خاكي جاده شدن يا... تا با من برخوردنكنند. اينقدر اين موضوع براي من محسوس شده كه گاهي با ترس و لرز ترمز مي زنم كه نكنه خودروي عقبي نتونه وايسه... فكر كنم شما هم اگر به تر مز ها عادت كنيد اين موضوع رو تاييد خواهدي كرد.
من هم دقیقا همین ترس رو دارم وقتی محکم ترمز میگیرم فورا با ترس و لرز آینه وسط و آینه بغلها رو نگاه میکنم. البته بگذریم از اینکه یه بار هم من ترمز گرفتم و ایستادم ولی یه وانت که خیلی هم با من فاصله داشت کلی خط ترمز کشید و آخر هم از پشت زد به من... (البته اونقد چیزی نشد)
keeyan
17 October 2007, 11:19 PM
شرکت فرق نکرده، مدل در ال ایکس MK20 بوده در سمند 85 شده MK20e
سلام
مرسی از راهنماییت
ترمزها واقعا مال شزکت BMWهست؟
این E که به آخر MK20E اضافه شده یعنی چی؟
سلامت و موفق باشید
keeyan
17 October 2007, 11:21 PM
سلام
صندلیهای سمند سال وقعا َآلمانیه؟
abaratian
17 October 2007, 11:36 PM
سلام
مرسی از راهنماییت
ترمزها واقعا مال شزکت BMWهست؟
این E که به آخر MK20E اضافه شده یعنی چی؟
سلامت و موفق باشید
ب ام و نیست، ساخت continental teves است و این، همون برندیست که ب ام و استفاده میکنه.
یعنی enhanced و کلا یعنی یه کم بهتر از 20 (20 مدلی است که توی 206 تیپ 3 الان داره نصب میشه و 20e مدلیه که روی سمند ال ایکس، پارس ای ال ایکس، زانتیا و مزدا 323 استفاده میشه)
davood4547
18 October 2007, 01:12 AM
سمند قبلی من مدل 82 بود که ای بی اس کارخانه ای بود .وقتی مجبور میشدم ترمز شدید بزنم احساس میکردم ضربه های شدیدی به اتاق میزند و احساس ضربه های شدید ناخوشایند بود و لی ماشین به هیچ عنوان منحرف نمیشدو به خوبی می ایستاد اما به نظر میرسید که دیرتر می ایستد.
چند روزی است که سمند ال ایکس سال سفارشی ام را تحویل گرفته ام. توی جاده زمانی که اصلا ماشینی از پشت نمی امد با سرعت 120 تا ترمز کردم فقط پالس هاي ریزی را زير پایم احساس مي كردم .دیگر خبری از ضربه های شدید نبود و ماشین خیلی نرم اما به نظر میرسید که زودتر می ایستد.
icha
18 October 2007, 01:20 AM
مهم رنگ نیست مهم موتور و بدنه تولید شده است که یا شانسی یا مسیبت داره
باتلاق
19 October 2007, 12:02 AM
سمند قبلی من مدل 82 بود که ای بی اس کارخانه ای بود .وقتی مجبور میشدم ترمز شدید بزنم احساس میکردم ضربه های شدیدی به اتاق میزند و احساس ضربه های شدید ناخوشایند بود و لی ماشین به هیچ عنوان منحرف نمیشدو به خوبی می ایستاد اما به نظر میرسید که دیرتر می ایستد.
چند روزی است که سمند ال ایکس سال سفارشی ام را تحویل گرفته ام. توی جاده زمانی که اصلا ماشینی از پشت نمی امد با سرعت 120 تا ترمز کردم فقط پالس هاي ریزی را زير پایم احساس مي كردم .دیگر خبری از ضربه های شدید نبود و ماشین خیلی نرم اما به نظر میرسید که زودتر می ایستد.
من اين توضيح رو بدم كه من در سرعت هاي مختلف و شرايط مختلف جاده اي (لغزندگي) فركانس پالسهاي مختلفي رو زير پام احساس كردم. سرعت بيشتر فركانس بالاتر.
راستي من خيلي دوست دارم بدونم شما به چه دلايلي دوباره سمند رو انتخاب كرديد؟ اگر ممكنه در مورد اين موضوع كمي صحبت كنيد.
با تشكر
keeyan
23 October 2007, 10:34 PM
سلام
صندلیهای سمند سال وقعا َآلمانیه؟
سلام
از دوستان کسی نیست در مورد صندلی سمند LX سال اطلاعاتی داشته باشه؟
سلامت و موفق باشید
Raminium2001
27 October 2007, 04:12 PM
صندلیهای سمند LX سال همون صندلیهای برقی هست که موتور برقیش تقویت شده. مثل همونها هم در مصافت های طولانی باعث خستگی سرنشین میشه.
2244145
30 October 2007, 05:15 PM
آره یکی از عیب های سمند همین صندلی هاش واقعا خسته کننده است خدا کنه تو سورن این عیب رو رفع کنن
reza.mortazavi
1 November 2007, 11:45 AM
سلام
من در مورد خرید سمند LXسال یه ذره شک داشتم.اول مطمئن بودم.بعد با یکی که از اونهایی که از سمند های سری اول(نه LX) داشت صحبت کردم به شک افتادم.در مورد صدای بدنه ،ترمزها،کمک هاو...مشکل داشت.ویه چیزی هم می گفت که سمند قطعاتش ایرانیه و ماشینت شانسی در میاد.ولی 206 اینجوری نیست و کیفیتش بهتره.
ولی از هرکی دیگه پرسیدم می گفت توی این رنج قیمت 14 تومن بهترین ماشین LXساله.اره؟
آهای LXی ها!در مورد مصرف سمندLXسال،ترمزهاش،سروصدای بدنه واینها چه نظری دارین؟
وبین LX سال و 206 تیپ3(یا2-فقط همین 2تا)کدوم رو انتخاب میکنید؟
pesaremelli
2 November 2007, 11:16 AM
ببینید هر کدو مزایا و معایبی دارن اما در مورد سئوالت در باره ی lx سال باید بگم که مصرف بنزینش تو شهر بین 5/9 تا 10 لیتر بدون کولر هستش و خارج از شهر هم بستگی به سرعتت داره ولی بین 8 تا 9 لیتر متغیره سرو صداش هم نسبت به سمند های قدیمی تر به طرز محسوسی کم شده و فقط از قفل درها بعضی اوقات یه صدای جیرجیری میاد که اونهم با گریسکاری کاملن رفع میشه از این نظر فکر کنم از 206 بهتر باشه و یه نکته ی دیگه هم کم شدن محسوس صدای موتور نسبت به سایر مدلهای سمنده ترمزش هم که نسبتن خوب و راضی کنندست
در کل اگه از لحاظ ظاهری بخوایم بحث کنیم در سمند سال تجهیزات تزئینی با کیفیت تری استفاده شده و این با ورود شما یه اتاق خودرو کاملن مشخصه جنس روکشها و داشبورد خوب و امیدوار کنندست کفپوش های گران قیمت و عایق بندی مطلوب اتاق شما رو کاملن راضی میکنه ولی خوب اینها فقط ظواهره با توجه به اینکه ماشین ما فقط 5000 تا کار کرده نمیتونم در مورد دوام قطعات با اطمینان صحبت کنم خوب اینا مزایای lx سال بود
اما بریم سراغ 206 تیپ 3 به نظر من بهترین انتخاب برای زوجهای جوان با حداکثر یه بچست بزرگترین مزیتش داشتن تجهیزات ایمنی و رفاهی بسیار خوبه ماشین فوق العاده کم مصرفی کولر بسار خوبی داره درسته که تواناییهای حرکتیش از سمند ضعیفتره ولی به نظر من لذت رانندگی باهاش برای جوونها بیشتره دوام قطعاتش خیلی خوبه و این بزرگترین مزیتش نسبت به سمنده و شما رو تا حد زیادی از نمایندگی رفتن معاف میکنه ولی خوب عملکرد خشک اون در برخورد با ناهمواریهای جاده کمی شما رو ناراحت خواهد کرد
اگه بخوایم در یک نگاه به هردو ماشین نگاه کنیم باید بگیم که
lx سال حودرویی نسبتن با کلاس دارای تجهیزات مناسب و با کیفیت اتاقی بالا و البته با موتوری قدیمی و پر مصرف
206 تیپ 3 : یه ماشین با تجهیزات بسیار مناسب جوان پسند و بادوام البته تا 100000 کیلومتر و البته بسیار کم مصرف تر از سمند و دارای موتوری ضعیف با تکنولوژی نسبتن بالا
davood4547
3 November 2007, 05:26 PM
من اين توضيح رو بدم كه من در سرعت هاي مختلف و شرايط مختلف جاده اي (لغزندگي) فركانس پالسهاي مختلفي رو زير پام احساس كردم. سرعت بيشتر فركانس بالاتر.
راستي من خيلي دوست دارم بدونم شما به چه دلايلي دوباره سمند رو انتخاب كرديد؟ اگر ممكنه در مورد اين موضوع كمي صحبت كنيد.
با تشكر
سلام
ببخشید از اینکه این پست شما را دیر دیدم.
من از سال 82 تا حالا 3 تا سمند داشتیم. اولی سمند معمولی مدل 82 که ای بی اس کارخانه ای بود
. دومی سمند معمولی دوگانه سوز و جدیدا هم سمند ال ایکس سال سفارشی.
قبل از هر چیز باید بگویم انتخاب ماشین سلیقه ای است و خواهش میکنم دوستان بحث را به بیراهه نکشانند.
کلا من چهار انتخاب داشتم :
سمند ال ایکس سال سفارشی به قیمت 15/500/000
پرشیای معمولی به قیمت 16/500/000
پرشیای معمولی سفارشی به قیمت 17/500/000
پرشیای ای ال ایکس سفارشی به قیمت 18/900/000
معیارهای من هم من برای انتخاب اتومبیل
1- زیبایی اتومبیل 2- طراحی جدید 3- امنیت و آسایش 4 -مدت زمان گارانتی 5- امکانات بیشتر اتومبیل 6- صرفه جویی اقتصادی و مقرون به صرفه بودن در دراز مدت و ...
اما نظر من:
_ بخاطر اینکه دعوا نشه :icon_excl هر دو اتومبیل زیبا هستند
_ در مورد طراحی مسلما سمند جدید تر است و همچنین آیرودینامیک تر و بایک موتور واحد مصرف سوخت کمتری نسبت به پرشیای معمولی دارد.
_ در مورد امنیت و بدنه اتومبیل احساس میکنم سمند بهتر باشد
_ در مورد گارانتی خودروی سمند 36 ماه است ولی پرشیا 18 ماه .ای ال ایکس را نمیدانم. ماشین معمولا سالهای اول و دوم کمتر به تعمیر نیاز دارد.اما سال سوم بایستی دستی به سر و گوش ماشین کشید.مثل پوسیدگی اگزوز _ خراب شدن کمک ها _ اشکال در کولر خودرو _سیستم هشدار دهنده و قفل مرکزی _ جلوبندی _ گیربکس و .... هزار درد بی درمان که بعد از اتمام گارانتی خودنمایی میکند.:icon_roll
خوب گارانتی سه ساله سمند در این مواقع خیلی بدرد میخورد.
_ در مورد امکانات سمند ال ایکس خیلی بهتر از پرشیای معمولی است .ترمز abs + ebd _ ورق وارداتی ضد زنگ _ انتن برقی _ سیستم ضد سرقت مجهز به کد رمز _ صندلی های برقی _ طراحی بهتر داخل _ رینگ و لاستیک 15 اینچی اسپرت _ سنسور دنده عقب _ تو دوزی چرم _ بلوتوث _ آیینه برقی .
در این میان ترمز ABS یکی از مهمترین فاکتورها برای انتخاب سمند برای من بود( حتی بقول یکی از دوستان در تاپیک ترمز ای بی اس اگر نصفه و نیمه هم باشد:icon_roll )
درست است که بعضی از این امکانات را پرشیای ای ال ایکس دارد اما من حاضر نیستم بخاطر موتور قویتر (در حالیکه سرعت مجاز در جاده ها 120 تا بیشتر نیست). و صندلی بهتر و شاید سواری بهتر پرشیای ای ال ایکس حدود 4 میلیون بیشتر پول بدهم.
_ در مورد صرفه جویی اقتصادی و مقرون به صرفه بودن در دراز مدت به نظر من سمند بهتر است . بیمه بدنه کمتر نسبت به پرشیای معمولی و ای ال ایکس . هر چند از نظر موتوری و بعضی از قطعات شباهت زیادی بین این دو خودرو هست اما از نظر بدنه احتمالا قطعات یدکی ان باید خیلی ارزانتر و فراوانتر از پرشیا باشد . بقول بعضی از دوستان این خودرو خز شده چون تاکسی ها هم سمند شده اند.این یعنی خدمات بهتر و کمی ارزانتر.
_ از اینکه این ماشین ضعف هایی دارد قبول دارم.مثل پهن بودن ستون جلو سمند.به گفته دوستانی که از هر دوی این خودروها به مدت زیاد استفاده کرده اند میگویند کمی دید جلوی پرشیا بهتر است. به نظر من این اشکال در اتومبیل های گران قیمت خارجی مثل تویوتا کمری بیشتر خودنمایی میکند.
در مورد دید عقب فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشند(دقیق نمیدانم) اما مطمئنا دید آن از زانتیا _ ماکسیما_و ... بدتر نیست.
بعضی از خودروهای خارجی بصورت فابریک دوربین دنده عقب دارند.
میتوان این مشکل را با یک دوربین 70_ 20 هزار تومانی حل کرد.و یک ال سی دی 7 اینچ آیینه ای 100 هزار تومانی که روی آیینه نصب میشود و تیونر TV هم دارد و هم موقع دنده عقب پشت خودرو را نشان میدهد همچنین اگر پخش خودرو cd یا dvd باشد از آن استفاده کرد. و در مواقع عادی هم آیینه است.
من در این چند سال با سمند مشکل خاصی نداشتم.رانندگی تو جاده با آن لذت بخش است .خیلی کم به تعمیرگاه مراجعه کردم.من منکر بعضی از محسنات پرشیا نیستم .اما با پرداخت مبلغ کمتر امکانات _ زیبایی _ امنیت و ارامش بیشتر را میتوان با سمند تجربه کرد.
با پول کمتر از یک پرشیای معمولی میتوان یک سمند ال ایکس سال سفارشی لوکس با امکانات زیر داشت.
1- تعویض تایر آن با یک تایر پهن( دو روز پیش لاستیک خودم را با دانلوپ فرمولا 205*60*15 عوض کردم) 40 هزار تومان
2- دزدگیر مجیکار استارت زن M100 با پاور ویندو و چشم حدود 270 هزار تومان
3- پخش dvd با ال سی دی 7 اینچ که از داخل خود پخش بیرون میاید(IN DASH) با تیونر TV .کلا 410 هزار تومان
4- دوربین دنده عقب 70_ 20 هزار تومان برای اصلاح دید :icon_neut
با 200 تا 300 هزار تومان باقیمانده نسبت به پرشیای معمولی میتوانید لوازم دیگری را به دلخوا خودتان کم و زیاد کنید:icon_arro
llllsaeidllll
3 November 2007, 10:56 PM
در مورد صندلی هاش : من که قبلا پیکان 82 و83 صفر داشتم این صندلی کمی خسته کننده تر بنظر میرسه و برقی بودنش هم بجز کلاس گذاشتن حسن دیگه ای نداره اما من که حدود 110 کیلو وزن دارم نسبت به 206 و405 خیلی راحت تر و با خستگی کمتر رانندگی میکنم البته از دنده عقب رفتن با سمند اصلا خوشم نمیاد
در مقایسه با تیپ 3 فکر میکنم کاربرد ماشین خیلی مهمه مثلا اگه حتی سالی یکبار قصد پیک نیک یا شکار توی یک جاده خاکی داشته باشید بهتره تمام سال بنزین بالاتر سمند را تحمل کنید واز 206 صرفنظر کنید ولی برای یک خانم یا یک آقای کوچک اندام که دائم توی اتوبان وشهر رانندگی میکنه مسلما تیپ 3 بهتر و راحت تره و بهتره بجای تیپ 3 مدل اس دی وی 8 انتخاب کنید که هم موتور قوی وهم صندوق داره که واقعا برای یک خانواده 2 نفره هم زیاد به کار میاد
Raminium2001
5 November 2007, 12:12 PM
ولی صندلیهای سمند LX در عین خسته کننده بودن، خیلی از صندلیهای 405 و 206 راحت تر هستند (خصوصا در مسافتهای طولانی) البته در 206 خود صندلیها خوبند ولی جای کم تا حدودی باعث خستگی میشه.
keeyan
5 November 2007, 11:36 PM
سلام
حدود 2 هفته است که دنبال سمند lx سال ،نقره ای صفر یا کم کارکرد البته پلاک شده میگردم
از دوستان کسی جایی رو سراغ داره؟
نمایشگاه ،دلال...
البته به دلایلی دنبال ماشین کارتکسی نیستم
سلامت و موفق باشید
مهدی
pesaremelli
1 December 2007, 01:27 PM
کسی موفق شده صدای باد رو که از عقب سمند سال میاد کنترل کنه صداش تو سرعت بالا اذیت میکنه
z_qz54
2 December 2007, 12:15 AM
از کجای عقبش؟
pesaremelli
2 December 2007, 11:58 AM
صدای باد از درهای عقب میاد به نمایندگی گفتم گفت کاریش نمیشه کرد(ایساکو تامین قطعات تضمین خدمات)
Raminium2001
2 December 2007, 12:46 PM
صدای باد از درهای عقب میاد به نمایندگی گفتم گفت کاریش نمیشه کرد(ایساکو تامین قطعات تضمین خدمات)
من یک کاری کردم خیلی بهتر شد. قبلا هم توضیح داده بودم. حالا واسه خاطر گل روی پسر ملی یکبار دیگه میگم.
علت صدای باد تا اونجا که من کشف کردم! این هست که باد از کنار درب جلو وارد لاستیک آب بندی بالای دربها میشه (از انتهای گلگیر که این لاستیک شروع میشه) و ازقسمت انتهایی اون (درب عقب) خارج میشه که با توجه به کم بودن جای خروج باد و خوردن به بدنه صدایی مثل باز بودن شیشه میده. حالا برای کاهش صدا، توی ورودی هوا (کنار گلگیر جلو جایی که در بسته میشه) کمی نایلون داخل سوراخ فرو کنید و با چسب آکواریوم جلوی صدای خود نایلون را بگیرید. (من اول فقط نایلون گذاشتم که صداش بدتر از صدای باد سابق بود). قسمت انتهایی این تونل باد! رو هم با چسب آکواریوم بگیرید.
نمی دونم راه بهتری هم هست یا نه، ولی برای من بعد از چند بار اصلاح خیلی خوب شد.
فقط توجه داشته باشین که قسمت جلو خیلی مهمتره و اول اون قسمت رو میزون کنید و چند بار تو سرعت بالا تست کنید و تغییرات لازم رو بدین، اگه نیاز بود به قسمت عقب هم یک دستی بزنید ولی کیپ نکنید که ممکنه پلاستیکش بترکه. البته درسته که از بالا آزاده، ولی امکان ترکیدگی یا خراب شدنش هست. پس سوراخ پشت رو سعی کنید بی خیال شید.
حالا تصور کنید مهندسین توانای ایران خودرو اگه یک تیکه پلاستیک برای جلوگیری از ورود هوای اضافی جلوش می گذاشتن چی می شد. شاید مردم ذوق مرگ میشدن ...
llllsaeidllll
23 December 2007, 08:44 PM
من مرداد تحویل گرفتم و فکر میکنم این مشکل را ایران خودرو با چسبوندن یک نوار چسب بسته بندی روی همون جایی که شما میگین حل کرده تا ما را ذوق مرگ کنه
pesaremelli
24 December 2007, 01:22 PM
میشه عکسش رو بزارید من اون کاری رو که دوست عزیزم Raminium2001 (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=44345) گفت رو انجام دادم و با یه تیکه لاستیک که دورش رو چسب اکواریوم زدم اون قسمتی از لاستیک اب بندی رو که از روی گلگیر شروع میشه رو پوشوندم ولی هیچ تغییری نکرد شاید من منظور رو درست برداشت نکردم اگه عکسش رو بزارید خیلی ممنون میشم
Abolfazl2006_p
24 December 2007, 02:11 PM
مدل های امسال خیلی بهتر شده و مثل قبل صدا داخل اتاق نمیاد
Raminium2001
24 December 2007, 06:46 PM
در اولین فرصت عکسهاش رو قرار میدم. مدل امسال هم به گفته llllsaeidllll (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=50975) خودش یک پلاستیک گذاشته جلو صدا رو بگیره.
pesaremelli
25 December 2007, 10:16 AM
لطف میکنید . این صدا خیلی من رو ازار میده و یه جورایی رو اعصابم میره اگه عکس بگیرید کمک بزرگی کردید .
Raminium2001
25 December 2007, 12:42 PM
حتما این کار رو میکنم ولی یه دو سه روز صبر کن، این روزا سرم خیلی شلوغه. این کار صدا رو کامل نمیگیره ولی تا 70 درصد کاهش میده که دیگه تا 120تا (قانونی) اعصابت خورد نشه. ولی خودم دیدم تو 170 به بالا زیاد فرقی با قبل نداره.
AryaShop
13 February 2008, 12:37 PM
آقای Raminium2001 (http://www.phallz.com/vbulletin/member.php?u=44345) هنوز سرتون خلوت نشده؟ من منتظر عکسهاتون هستم.
nogrefam
18 February 2008, 01:25 PM
سلام من سمند ال ایکس سال دارم تا 170 رفتم ولی اصلا صدایی به داخل کابین نمیاد
mrhafez
18 February 2008, 03:57 PM
من یک کاری کردم خیلی بهتر شد. قبلا هم توضیح داده بودم. حالا واسه خاطر گل روی پسر ملی یکبار دیگه میگم.
علت صدای باد تا اونجا که من کشف کردم! این هست که باد از کنار درب جلو وارد لاستیک آب بندی بالای دربها میشه (از انتهای گلگیر که این لاستیک شروع میشه) و ازقسمت انتهایی اون (درب عقب) خارج میشه که با توجه به کم بودن جای خروج باد و خوردن به بدنه صدایی مثل باز بودن شیشه میده. حالا برای کاهش صدا، توی ورودی هوا (کنار گلگیر جلو جایی که در بسته میشه) کمی نایلون داخل سوراخ فرو کنید و با چسب آکواریوم جلوی صدای خود نایلون را بگیرید. (من اول فقط نایلون گذاشتم که صداش بدتر از صدای باد سابق بود). قسمت انتهایی این تونل باد! رو هم با چسب آکواریوم بگیرید.
نمی دونم راه بهتری هم هست یا نه، ولی برای من بعد از چند بار اصلاح خیلی خوب شد.
فقط توجه داشته باشین که قسمت جلو خیلی مهمتره و اول اون قسمت رو میزون کنید و چند بار تو سرعت بالا تست کنید و تغییرات لازم رو بدین، اگه نیاز بود به قسمت عقب هم یک دستی بزنید ولی کیپ نکنید که ممکنه پلاستیکش بترکه. البته درسته که از بالا آزاده، ولی امکان ترکیدگی یا خراب شدنش هست. پس سوراخ پشت رو سعی کنید بی خیال شید.
حالا تصور کنید مهندسین توانای ایران خودرو اگه یک تیکه پلاستیک برای جلوگیری از ورود هوای اضافی جلوش می گذاشتن چی می شد. شاید مردم ذوق مرگ میشدن ...
ممنون از راهنماييتون اما اين مجرايي كه ميگين در واقع مثل ناودون عمل ميكنه و آبي كه از شيشه جلو و سقف به طرف درها متمايل ميشن رو هديت ميكنه كه روي درها نريزن فكر كنم موقع بارندگي بايد بازش كرد
parsa s
22 August 2008, 08:17 PM
ما هم سمند ال ایکس سال داریم ولی صدای باد داخل اتاق میاد مدل دی 86
pooriya_mc
27 August 2008, 08:15 PM
من یه چیزی از یه نفر شنیدم که میگفت ایران خودرو رو سمندهای lx سال air bag میذاره . میخواستم ببینم راسته یا نه؟
rayanreza
27 August 2008, 10:22 PM
من یه چیزی از یه نفر شنیدم که میگفت ایران خودرو رو سمندهای lx سال air bag میذاره . میخواستم ببینم راسته یا نه؟
نه دوست عزیز چنین چیزی نیست و فقط سمند سورن Airbag داره.:icon_cool
irharrier
7 September 2008, 06:40 PM
سلام به همه ی بچه های گل خوزستان
فرق سمند سال به ال ایکس اینه:
1- طرح جلو پنجره جدید ( که انصافا خیلی قشنگه)
2- انتقال پمپ بنزین به داخل باک برای کاهش انتقال صدا به اتاق
3-تغییر شلنگهای سوخت رسانی
4- بهبود قدرت و عملکرد ترمزها
5- اصلاح سیستم هشدار دهنده
6- تقویت باطری
7- تقویت کمک فنرها
8- سپرهای جدید همرنگ بدنه
9- رادیو پخش حرفه ای آلپاین
10- موکت کف و کفپوش ویژه تافتینگ
11- کمربندهای ایمنی همرنگ داخل اتاق
12- چراغهای جلو با لنز جدید
13- رینگ اسپرت آلومینیومی جدید ساخت آلمان
14- بهبود مکانیزم بسته شدن دربها
15- افزایش سرعت تغییر زاویه صندلی برقی
16- تغییر نحوه تا شدن پشتی صندلی از چرخشی به اهرمی
17-تقویت ستون دربها برای جلوگیری از افتادگی
18- بهبود عملکرد قفل دربها برای کاهش صدا
19- آنتن برقی جدید
این تغییرات سمند LX سال یا سمند 85 یا به قول خود ایران خودرو سمند ال ایکس صادراتی با سمند ال ایکسه. که ثبت نامی حدودا 300 هزار تومان گرونتره. ولی اگه واقعا این تغییرات توش اعمال بشه (به خصوص بند های 2،4،5،9،12،17،18،19)واقعا به صرفه هست. تو بازار هم من یه خاکستری رو قیمت کردم 14 تومن بود.
امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم.
منظورتون از سمند 85 همون ساله یا سفارشی؟
rayanreza
7 September 2008, 11:58 PM
مشخصاتی که در بالا ذکر شده مربوط به سمند ال ایکس سال هستش
irharrier
8 September 2008, 05:30 PM
سمند سال 85 86 87 چه فرق های باهم دارند؟
Raminium2001
8 September 2008, 07:26 PM
فرق چندانی ندارند. فقط سمند LX سال (اواسط 85) با جلو پنجره جدید، قطعات با کیفیت بالاتر و موتور مناسبتر برای صندلیهای برقی ارائه شده. لیست تغییراتش رو تو صفحات قبل همین تاپیک میتونی ببینی.
hosseinabd
29 September 2008, 03:04 PM
چرا سمند رو با موتور 16 سوپاپ نمیزنند.حداقل ال ایکس رو یکم تغییر بدند.
به خدا هیچ جای دنیا دیگه 8 سوپاپ نمی فهمند چیه.
2244145
30 September 2008, 03:36 PM
سمند با موتور ملی 16 سوپاپه هستش در ضمن موتورش 114 اسب بخاره
llllsaeidllll
30 September 2008, 09:54 PM
سمند در مدلهای سریر و ال ایکس صادراتی و سمند جوانان 16 سوپاپ تولید شده که در سریر و جوانان موتور زانتیا 1800 و در صادراتی موتور 206 تیپ پنج 1600روی آن نصب شده است اما .......... قیمت بالاتری دارند
2244145
1 October 2008, 03:48 PM
درسته سمند با موتور ملی نه ال ایکس
اولین سمندی که به این مدل موتور مجهز شده ال ایکس است که چند دوره پیش فروش شده است.فکر میکنم تحویل هم دادند.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.