PDA

View Full Version : بيماران High cc see

كاميار نظيري
16 August 2006, 01:52 PM
يماران High cc see
نویسنده : پويان

اين رانندگان كه در تمام دنيا پراكنده اند و ميزان ابتلا به آن در ايران معادل 6/7 درصد مي باشد دچار حالتهاي غير عادي و غير منطقي مي باشند .
اين بيماران به خاطر عشق و علاقه افراطي به خودروشان اين تصور را دارند كه قادرند هر كاري با اتومبيل خود انجام دهند و عمدتا‌ً سوار بر خودروهاي قديمي و مدل پايين مي باشند .
اين بيماران اعتقاد دارند كه خودروهاي جديد اصلاً‌ بدرد نمي خورند و اين همه دانش و پيشرفت هيچ كاري انجام نمي دهد .بنابراين ما مي بينيم در جادها ،‌خط سوم را اصلاً‌ ول نمي كنند و يا گاهاً‌ اقدام به كورس با اتومبيلهاي جديدتر مي نمايند .
در اصطلاح پزشكي ترجمه اين بيماري مي شود حجم موتور را بالا ديدن در روال درست ،‌ در غالب استاندارد اتومبيل هاي ساخت داخل سرعت مطمئنه مشخص دارند و اين واقعيت است كه مطابق با خريد خود پول پرداخت مي كنيم .
اما اين بيماران واقعاً‌ تصور مي كنند كه با پيكان 46 مي تواند پژو ‌، زانتيا و ماكسيما را گرفت كه ريشه اين قضيه خودشيفتگي در كورس مي باشد . اينان خود به خود با اتومبيلهايي كه در آرامش رانندگي مي كنند كورس مي گذارند و از سبقت خود بسيار شاد مي شوند .
نكته خطرناك بيماري High cc see در مواقعي است كه در جادهها يا شهر حداكثر سرعت زير 130 كيلومتر در ساعت مي باشد ،‌‌در اين هنگام اين رانندگان با خشونت و كارهاي خطرناك در بدترين تقاطعها و خيابانها اقدام به سبقت مي نمايند كه رانندگي را براي افراد مسن ‌، خانمها و آقاياني كه علاقمند به رانندگي آرام دارند بسيار سخت مي نمايند .
High cc see از راه آموزش و توجيه علمي قابل درمان است و اين رانندگان بايد بارها و بارها در شرايط واقعي مسابقه قرار بگيرند و شكست بخورند تا بفهمند كه پيكان يا رنو ‌، يا پرايد تفاوت زيادي با اتومبيل ها نسل جديد دارند .
نكات ايمني :
1 ـ وقتي متوجه شديد يك بيمار High cc see در كنار شماست و احساس نموديد قصد كورس گذاشتن با شما دارد اگر در اتوبانها هستيد به سرعت فاصله خود را زياد نمائيد و بعد از طي مسافتي معادل يك يا دو كيلومتر اين بيمار سوسك و اثر خود را از دست مي دهد .
2 ـ اگر حريف سرسخت بود و مسير جاده پر پيچ و خم بود بدون از دست دادن خونسردي اجازه سبقت را در شرايط مناسب به او بدهيد .
3 ـ هرگز به چشمان اين رانندگان خيره نشويد چون اين بيماري بسيار مسري است .
4 ـ در داخل شهر و تقاطع كاملاً‌ پارك نمائيد تا خطر كاملاً‌ از منطقه عبور نمايد .
5 ـ كل كل كردن با اين بيماران فقط خسارات مالي به گردن شما خواهد گذاشت.:icon_excl :icon_cool

master
17 August 2006, 05:29 PM
بنده فكر ميكنم آمار اين بيماران حدود 76% شايد هم بيشتر باشد !!!6/7% فكر ميكنم با مقدار زيادي اغماض همراه باشهاين بيماران فقط بايد كشته بشن چون آمار قتل هايي كه در جاده ها ميكنند بيشتر از قاتل هاي معموليست(نگاهي به آمار تصادفات ناشي از حماقت و آمار قتل ها)فقط فرقشون اينه كه اينگونه قاتل ها قربانيشون از قبل انتخاب نكرده اند!

Abolfazl2006_p
19 August 2006, 04:09 PM
امیدوارم به راه راست هدایت شن
من که اینو نمیدونستم ولی الان دارم فکر میکنم میبینم خیلی ها اینجوریند مخصوصا توی کشور های جهان سومی مثل خودمون.....

web
23 August 2006, 01:16 AM
بنده فكر ميكنم آمار اين بيماران حدود 76% شايد هم بيشتر باشد !!!6/7% فكر ميكنم با مقدار زيادي اغماض همراه باشهاين بيماران فقط بايد كشته بشن چون آمار قتل هايي كه در جاده ها ميكنند بيشتر از قاتل هاي معموليست(نگاهي به آمار تصادفات ناشي از حماقت و آمار قتل ها)فقط فرقشون اينه كه اينگونه قاتل ها قربانيشون از قبل انتخاب نكرده اند!

دوست عزيز من فكر ميكنم نظر شما كمي افراطيه.
هميشه براي هر بيماري درماني هست. من مطمئنم كه امكان جمع آوري اين افراد تنها در صورت يك برنامه ريزي دقيق و سازمان يافته هست و اين افراد ميتونن تحت درمان و آموزش صحيح قرار بگيرن.
(البته منظور من تو كشورمون نيست چون واضحه كه در مورد ايران اين صحبتا هيچ وقت عملي نميشه)

براي مثال شما حتي ميبيني كه در قوانين كيفري حتي براي قتل غيرعمد نيز دربيشتر جاها اجازه ي اعدام داده نشده.

ياعلي

khaligefars
23 August 2006, 06:07 PM
خیلی ها هم سوار ماشین 100 اسبی هم که هستند (پژو .....)فکر میکنه بوگاتی سواره و میتونه بنز را بگیره .پس فقط به ماشینای مدل پایین گفته نمیشه

alijoon2006
31 August 2006, 12:50 AM
كاميار جان منبع اين نوشته رو كاش مينوشتي
اگه يادت رفته ازكجا گرفتي من مينويسم www.carx1.com

كاميار نظيري
31 August 2006, 09:12 PM
علی جان سلام
مرسی از یاد آوریت.
نه منبعش یادم نرفته .اگه دقت کنی تو مقاله های دیگه که اینجا گذاشتم منبش رو ذکر کردم.اینو یادم رفته بود
حق کامل با شماست .مرسی از یاداوریتون:icon_surp