PDA

View Full Version : رفع صداي موتور 405

amahdavi2004
15 August 2006, 12:31 PM
از 405 صفر من نيز مثل تمام 405 هاي جديد صداي جير جير خشكي بلند مي شد كه با گذشت زمان بدتر مي شد با مرور در كلوپ متوجه شدم كه اين اشكال گريبانگير تمام كساني است كه اخيرا 405 تحويل گرفته اند و آن را به بلبرينگ كلاچ نسبت مي دهند و با مراجعه مكرر خودم به نمايندگي ها نيز همين پاسخ را مي شنيدم و مي گفتند كه با باز كردن گيربكس و تعويض بلبرينگ هم ممكن است مشكل برطرف نشود .
البته خودم نسبت به منشا صدا مشكوك بودم خصوصا كه يك نفر در پاسخ يكي از تاپيك ها گفته بود اشكال صدا با تعويض واشر سر اگزوز بر طرف مي شود.
تا اين كه به لطف درب رادياتور تقلبي فابريك ايران خودرو و كيفيت خوب سر سيلندر و بي مسئوليتي امداد خودرو سرسيلندر خودرو صفر من سوخت!:icon_eek:
پس از تعويض سر سيلندر و با دو بار مراجعه من به نمايندگي براي رفع اشكالات و بعضي صداهاي زائد با تعويض واشر سر اگزوز تمامي صداها از جمله همين صدايي كه همه به بلبرينگ كلاچ نسبت مي دهند بر طرف شد و اكنون موتور ماشين اينقدر بي صدا است كه داخل اتاق اصلا شنيده نمي شود.:icon_excl
خدا پدر مكانيك را بيامرزد زيرا پس از تعويض سرسيلندر وضع ماشين از زمان صفر بودن نيز بهتر شده و خصوصا من با آن 4-5 هزار كيلومتر مسافرت رفتم و باصطلاح پدرش را در آوردم و آخ نگفت (بزنيد به تخته) و خودش مي گفت كار ما از خود كارخانه بهتر است چون در آنجا سمبل مي كنند و دقت ندارند مثلا همانجا سر سيلندر يك 405 صفر را باز كرده بود كه در خط توليد لوله روغن را برعكس بسته بودند و چون روغن به يك طرف سرسيلندر نرسيده بود خراب شده بود:icon_eek:
البته خداوند به منطقي و يارانش اجر كثير دهد زيرا من قبلا يك رنو 5 زپرتي مدل 61 داشتم كه در مدت 5 سالي كه صاحبش بودم اينقدر سرو كارم به تعميرگاه نيفتاد كه در مدت دو ماهي كه يك 405 صفر گرفته ام افتاده است تازه وقتي به نمايندگي مي روم و درد سرهاي ديگران را مي بينم خدا را شكر مي كنم:icon_razz

dr_mehry
15 August 2006, 02:36 PM
بهتره باهاش بسازی .منم با 206 این مشکلات رو دارم

amahdavi2004
15 August 2006, 06:25 PM
البته چون چاره اي نيست با آن مي سازم ولي قصد من از ايجاد اين تاپيك اين بود كه به كساني كه از صداي 405 خود در عذاب هستند بگويم كه احتمالا صداي ماشين ربطي به بلبرينگ كلاچ ندارد و مربوط به واشر سر اگزوز است و بروند امتحان كنند.

Siemens sx1
17 August 2006, 01:08 PM
کاملا درسته . من هم اول بردم بیرون گفتن برا کلاج هست ولی بردم نمایندگی گفتن برا اگزوزه و درستش کردن

dr_mehry
17 August 2006, 04:26 PM
بعضی وقتا هم عیب از لاستیک گردگیر پلوسه که به پلوس مالیده میشه

Mehdi_s
31 August 2006, 02:00 AM
به به...
جالبه كه هر نمايندگي يه چيزي ميگه.

به ما كه گفتن از بلبرينگ كلاچ نيست و پوسته گيربكس ايرانيه و نميدونم ضعيف يا نازك. يادم نيست كه چه چرتي گفت. گفت مشكل و سر و صداها از اونه. حالا اين صداها يه دخلي به گيربكس داره من نميدونم.

تازه باحاليش اينجاس كه طي يكي دو هفته اخير صداش خيلي بيشتر شده.
انگار كه يه چيزي يه جايي لق ميزنه و سر و صدا بلند ميشه. فكر كنم يكي تو موتور سه ضرب ميزنه !!!

منو ياد رنو 5 مون ميندازه، وقتي كه بست اگزوزش پاره ميشد و تق تق تق تق تق تق....

كاش زودتر اين تاپيك رو ميديدم و تو سرويس اوليه ميگفتيم واشر سر اگزوز رو عوض كنه بلكه صدا قطع شه.

ar1358
4 December 2006, 11:18 AM
واشر سر اگزوز , کجاست؟

z_qz54
4 December 2006, 06:10 PM
دوستان این تاپیک باید قفل میشد و به تاپیک مرجع انتقال میافت.ولی چون دیگه دیر شده . فقط این تاپیک میتونه باقی بمونه.

sharifei
22 February 2007, 09:22 AM
سلام
این صداهایی که شما گفتید دو تا چیز مجزاست.واشر گلویی 405 اصولا صدا میده.من تا 18000 کیلومتر 4 بار عوضش کردم.درست شد ولی بعد از 2 . 3 هفته دوباره صداش دراومد:icon_eek: .دیگه بیخیالش شدم.ولی مشکل دوم صد درصد از گیرباکسه.که صدای لق لق میدهوبا گرفتن کلاج قطع می شه..احمد عزیز یه مدت که با ماشینت کار کنی صداش درمیاد.و به مرور زمان هم بیشتر میشه.من برای همین مشکل 5 تا نمایندگی بردم و لی هیچکدومشون درستش نمی کنن:icon_bigg منتظرم گارانتی تموم بشه ببرم بیرون درستش کنم:icon_ques

amahdavi2004
22 February 2007, 06:42 PM
همانطور كه دوستمان گفتند اين صداها دو چيز مجزاست. يك نمايندگي پس از اصرار زياد من براي رفع صدا گفت آخراي گارانتي بيا گيربكس را باز كنيم تا صفحه كلاچت را هم عوض كنيم.

amahdavi2004
12 May 2007, 09:56 PM
همانطور كه در پست قبلي گفتم يك نمايندگي پس از اصرار زياد من براي رفع صدا گفت آخرهاي گارانتي بيا گيربكس را باز كنيم تا صفحه كلاچت را هم عوض كنيم. حلا حدودا يك سال از تحويل ماشين گذشته و كيلومتر به 22 هزار رسيده به نظر شما به حرف نمايندگي عمل كنم و صفحه كلاچ را عوض كنم.
هزينه اش مهم نيست چون پاي گارانتي است فقط مي ترسم پس از كلي علافي صدايش قطع نشود بدتر هم بشود و كلي ايراد ديگر هم پيدا شود. هرچند تعويض صفحه كلاچ كار مهمي نيست چون مثل لنت ترمز بالاخره يك روز بايد عوض شود ولي اين نمايندگيها كيفيت كارشان معلوم است يك لنت ترمز ساده كه عوض مي كنند من بعد ترمزت جيغ مي كشد و ضعيف مي شود و ديسكت هم خط مي افتد صفحه كلاچ و گيربكس كه جاي خود دارد.
اگر توصيه مي كنيد كه اين كار را بكنم مراقب چه چيزهايي باشم؟ چه صفحه بگويم برايم بيندازند؟ اين كار را بعد از تابستان و مسافرت بكنم يا قبل از تابستان؟
اساتيد لطفا راهنمايي بكنند.

amahdavi2004
22 October 2007, 05:22 PM
اكنون كه به انتهاي اتمام گارانتي رسيدم به اين نتيجه رسيدم كه اين اشكال قابل رفع نيست، نمايندگي كه بخاطر سماجت من قول داده بود صفحه كلاچ را عوض كند در نهايت گفت كه اشكال ناشي از بلبرينگ شفت گيربكس است كه از وقتي كه در نيرو محركه قزوين ساخته مي شود همخواني ندارد و اين صدا را توليد مي كند و بجز سر و صدا هم عيبي ندارد. حتي با تعويض گيربكس هم مشكل هم برطرف نمي شود چون بقيه گيربكسها هم بخاطر اشكال طراحي اين ايراد را دارند مگر شانس بياوريد.
نشانه اين ايراد هم اين است كه با فشردن كلاچ صدا مي افتد يا كم مي شود. اگر صدا مربوط به بلبرينگ كلاچ باشد موقع كلاچ گرفتن ايجاد مي شود.
من هم گذاشته ام صفحه كلاچ فابريك عمرش كه تمام شد آن را تعويض كنم و ببينم نتيجه آن چه مي شود اگر كسي قبلا اين كار را كرده لطفا نتيجه اش را اعلام كند.