View Full Version : تماس گرفتن اتوماتيك موبايل
Nomad
8 August 2006, 12:58 PM
سلام دوستان . گاهي اوقات يه شماره اي هستش كه به گوشي من زنگ ميزنه و هيچ صدايي هم نمياد . 10 دقيقه ‹ 20 دقيقه ‹ تا هر موقعي هم كه من قطع نكنم قطع نميشه . حالا چيز عجيب تر اينه كه گاهي اوقات كه اون زنگ ميزنه گوشي من در همين حين كه اون رو خطه به اون زنگ ميزنه ( اتوماتيك ) و كانتر شروع به كار ميكنه . تا وقني هم كه قطع نكنم ادامه پيدا ميكنه . يعني اين پولش رو قبض مياد ؟ من از مخابرات پرسيدم ميگه نميشه بعنوان مزاحم پيگيري كرد . و اطلاعي هم درباره اين قضيه نداره . :icon_ques . حالا من گفتم شايد مشكل از سيم كارت باشه .
reza1357
22 August 2006, 05:39 AM
خوب از برنامه Blacklist یا برنامه های مشابه استفاده کن که هر موقعه بهت زنگ بزنه براش مشغولی بخوره و از شرش هم راحت شو
parti3000
22 August 2006, 12:08 PM
شماره کسی که باهاتون تماس میگره رو میشناسید ؟
یعنی اسم و شماره شما تو فون بوک اون هست ؟
شاید گوشی اون دچار ویروس شده
من شنیدم نوعی ویروس هست که تماسهای نا خواسته و ارسال بلوتوث های ناخواسته از جمله کارهاشه !!
farzad_sx1
22 August 2006, 06:47 PM
شما حتما باید شکایت کنید ... سفت و سخت بچسبید به قضیه ... البته اول از این قضیه ویروس مطمئن باشید ...
Shahrooz
23 August 2006, 04:10 AM
فرزاد خان مورد خاصی هست که اینجوری رو شکایت تاکید دارید؟
reza1357
23 August 2006, 07:18 AM
بهترین راه یکبار از تلفن ثابت به اون شماره زنگ بزنید و جریان رو بهش بگین تا بعد سوءتفاهم نشه
farzad_sx1
24 August 2006, 06:58 PM
فرزاد خان مورد خاصی هست که اینجوری رو شکایت تاکید دارید؟
بله شهروز عزیز ... امکان سو استفاده از خط خیلی هست ... این مورد بیشتر به سو استفاده از خط شبیه هست تا مشکل گوشی ... اگه من بودم خیلی وقت بود که تو دادگاه بودم :icon_mrgr
Nima Golshahi
24 August 2006, 08:54 PM
ويروس Comwarrior البته ورژن c اون باعث تماس هاي ناخواسته ميشه !
حتما قبل از شكايت با اون شماره تماس بگيريد و موضوع رو مطرح كنيد .
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.