View Full Version : یکی از کلید های sx1 ام کار نمیکنه
mse1445
6 August 2006, 08:59 PM
سلام
بچه ها دیروز یکم تو گوشیم آب رفت بعد کلا قاطی بود و تقریبا همه کلید ها کار نمیکردن مثلا جوستیک و تکون میدادی میرفت رو حالت دوربین... بعد اینکه با کلی زحمت کاملا خشکش کردم الان کلید پاور کار نمیکنه و فقط با فشار زیاد بزور میشه خاموشش کرد بنظرتون اشکال از آب دیروزه و یا اینکه صفحه کلید خراب شده
mse1445
7 August 2006, 12:36 AM
کسی نمی تونه کمک کنه ؟
در ضمن برای باز کردنش چه آچاری میخواد کجا میشه پیدا کرد و چند ؟
PoYo
7 August 2006, 12:56 AM
باید تا وقتی که خوب خشک نمیشد روش نمیکردی
حالا که همچین شده خدارو دعا کن که برد گوشی مشکل پیدا نکرده باشه:icon_eek:
واسه باز کردنشم باید از پیچ گوشتی شش گوش استفاده کنی اما مراقب باش چون یه کم SX1 اذیت داره واکردنش
ببین که پایه هاش هم تکون نخورده باشه
همینا تو چنته ما بود:icon_cool موفق باشید
mse1445
7 August 2006, 01:15 AM
ممنون از شما کدوم پایه ها ؟
البته آب چندانی داخلش نرفته دست خیس بهش خورده بود
PoYo
7 August 2006, 03:28 PM
ممنون از شما کدوم پایه ها ؟
البته آب چندانی داخلش نرفته دست خیس بهش خورده بود
به حر حال که گفتم زیمنس جماعت یه کم حساسه!!!
اگه فقط دست خیس بوده احتمالن که اتصال کوتاه پیدا کرده
ممکنه که یهو خوب شه اما احتمالش کمه
اگه تونستی باز کن که یه کم هوا بخوره و همه قطعات ذو جدا کن و بازم به هم ببند باشه
ایشالاه خوب میشه
ناراحت نباش دوست من هیچ چیز غیر ممکن نیست
موفق باشید:icon_cool
بلای ناگهانی
7 August 2006, 10:13 PM
دوست عزیز x1 زیادی نازک نارنجیه... شانس اوردی که کل گوشیت از کار نیوفتاد..عمر l مفید گوشیهای sx1 متاسفانه یه ساله... یه سال که گذشت قطعاتش یکی یکی شروع میکنه به خراب شدن
mse1445
7 August 2006, 10:27 PM
حالا شما یکم یواش تر :icon_redf مشکل بعد از این که آب رفته تو شروع شد
البته قبول دارم کلا زیمنس تجربه کمی در طراحی گوشی داشت و بعضی نکات محکم کاری و رعایت نکرده
دکمه پاور الان کار میکنه ولی بزور و با فشار زیاد :icon_mad: احتمالا آت و آشغال زیرش رفته باشه یا در اثر همین اب اینطوری شده
دنبال آچارش هستم تا خودم بازش کنم ببینم مشکل کجاست راستی اسم آچارش توکسه ؟
PoYo
7 August 2006, 10:37 PM
حالا شما یکم یواش تر :icon_redf مشکل بعد از این که آب رفته تو شروع شد
البته قبول دارم کلا زیمنس تجربه کمی در طراحی گوشی داشت و بعضی نکات محکم کاری و رعایت نکرده
دکمه پاور الان کار میکنه ولی بزور و با فشار زیاد :icon_mad: احتمالا آت و آشغال زیرش رفته باشه یا در اثر همین اب اینطوری شده
دنبال آچارش هستم تا خودم بازش کنم ببینم مشکل کجاست راستی اسم آچارش توکسه ؟
دوست ناراحت نشو خوب میشه
به یک شرط!!!!!!!!!!!!!!!!!
و اون اینه که کسی تعمیر گوشی رو انجام میده تو کار زیمنس وارد میشه
وگرنه خدا نکرده مثل SX1 من سرطان میگیره کم کم از بین میره:icon_eek:
PAYAM
8 August 2006, 01:04 AM
شما وقتي با موفقيت تونستي پيچهاي پشت اسايكس وانت رو باز كني اصلا سراغ پشت نرو و همون قاب رويي را در بيار. زيرش و در قسمت صفحه كليد يك صفحه سفيد رنگ هست كه روي برد چسبيده با احجتياط و البته بدون نگراني اون رو از روي برد جدا كن و زيرش رو تميز كن و با دقت دوبار هبچسبون. مشكلت در مورد صفحه كليد حل ميشه.
mse1445
8 August 2006, 01:09 AM
شما وقتي با موفقيت تونستي پيچهاي پشت اسايكس وانت رو باز كني اصلا سراغ پشت نرو و همون قاب رويي را در بيار. زيرش و در قسمت صفحه كليد يك صفحه سفيد رنگ هست كه روي برد چسبيده با احجتياط و البته بدون نگراني اون رو از روي برد جدا كن و زيرش رو تميز كن و با دقت دوبار هبچسبون. مشكلت در مورد صفحه كليد حل ميشه.
اوکی ممنون یعنی فقط اون قسمت و باز کنم صفحه کلید در میاد ؟
اس ایکس وانت هم خوب اومدی :icon_arro
:lover:
PAYAM
8 August 2006, 03:27 AM
شما 4 تا پيچهاي پشت رو باز كن بعد قاب رويي موبايل رو با يه وسيله كم قطر و باريك مثل سر پيچگوشتي يا سيمكارتت در بيار. اونوقت قاب رووي كه نقرهاي رنگه جدا ميشه (از كيبورد دور و صفحه كليد و جوي استيك جدا هست) بعد هم همون كاري كه گفتم رو انجام بده موقع جا انداختنش هم دقت كن. هم كي بورد دور و هم صفحه كليد پايين.
ضمنا صفحه كليد اس.ايكس.وان با گوشيهايي كه من تا حالا ديدم يهخورده فرق داشته.
PoYo
8 August 2006, 11:02 AM
طبق گفته های دوست عزیز PAYAM این راه خوبی هست
اگه Sheild کیبورد رو تمیز کنی احتمالا که خوب میشه:icon_cool
رنجکار
8 August 2006, 01:01 PM
طبق گفته های دوست عزیز PAYAM این راه خوبی هست
اگه Sheild کیبورد رو تمیز کنی احتمالا که خوب میشه:icon_cool
دوست عزیز همون طور که پیام عزیز گفتند فقط قاب رویی را باز کنید و 1 اسپری هست که متاسفانه اسمش را به خاطر نمیارم تعمیرکارهای گوشی میدونند با اون اسپری مدار کیبورد را با مسوارک شستشو بدید اگر این کار را برای تمام قسمت های گوشی به غیر از LCD انجام بدید خیلی بهتره چون به مرور زمان رسوبات ایجاد شده برای گوشی شما مشکل بوجود میاورند.
PoYo
8 August 2006, 01:39 PM
دوست عزیز همون طور که پیام عزیز گفتند فقط قاب رویی را باز کنید و 1 اسپری هست که متاسفانه اسمش را به خاطر نمیارم تعمیرکارهای گوشی میدونند با اون اسپری مدار کیبورد را با مسوارک شستشو بدید اگر این کار را برای تمام قسمت های گوشی به غیر از LCD انجام بدید خیلی بهتره چون به مرور زمان رسوبات ایجاد شده برای گوشی شما مشکل بوجود میاورند.
دوست بعد از عرض سلام خدمت شما منظور بنده هم همین بود
اما با وجود یک Sheild زیر کیبورد SX1 به نظرم تمیز کردن اون مفید تر باشه(خودم SX1 داشتم این بلاها سرم اومده:icon_eek: )
به حر حال هر مدیران عزیز بفرمایند همون درسته:icon_wink
mse1445
8 August 2006, 02:50 PM
دوستان از همگی ممنونم لطف کردید حتما همین کار و میکنم
دنبال پیچ گوشتی مخصوص اش هستم پشت شهرداری پیدا میشه ؟
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.