View Full Version : کلوپ w810i ا
McAcE
27 November 2006, 01:07 PM
آقا این گوشی دابلیو 810 بازی خوریش چطوره امکانات سرگرمیش چی؟
007pooya
27 November 2006, 02:33 PM
آقا این گوشی دابلیو 810 بازی خوریش چطوره امکانات سرگرمیش چی؟
بازيهاش زياده و بازيهاي سه بعدي رو بدون مشكل اجرا ميكنه مخصوصا" به خاطر كيفيت بهتر صفحه نمايش
در مقايسه با K750 بازي كردن باهاش لذت بخش تره!
reza_s29
27 November 2006, 11:19 PM
سلام به همه دوستای خوبم ! ممکنه توضیح کاملی در مورد نحوه افزایش حجم اینباکس در دبلیو810 بدید چون من توی فروم دیگه یه چیزایی دیدم که مربوط به این مدل میشد ولی چون پراکنده بود متوجه نشدم.در هر صورت این سونی اریکسون همیشه برای من دردسر درست کرده از تی310 بگیر تا این دبلیو810 ! منتظر راهنماییتون هستم با تشکر فراوان
چرا کسی راهنمایی نمیکنه؟ آیا کسی بلده حجم اینباکس810 رو افزایش بده؟؟؟؟؟
امير سجاد
28 November 2006, 04:43 AM
مقايسه w800 و w810 (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=28201)
darkprince
28 November 2006, 05:57 AM
سلام دوستان می خواستم سوال کنم که برای Save کردن SMS نمیشه کاری کرد که مسیجا روی سیم کارت ذخیره بشه و محدودیتی برای ذخیره کردن مسیجا نداشته باشیم من هر چی سیو میکنم میریزه رو سیم کارت الانم پر شده نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
Researcher
28 November 2006, 02:16 PM
سلام دوستان می خواستم سوال کنم که برای Save کردن SMS نمیشه کاری کرد که مسیجا روی سیم کارت ذخیره بشه و محدودیتی برای ذخیره کردن مسیجا نداشته باشیم من هر چی سیو میکنم میریزه رو سیم کارت الانم پر شده نمیدونم چیکار کنم ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
فکر کنم منظورتون این بود که رو سیمکارت ذخیره نشه . هنوز این مشکل حل نشده ، شما می تونی از پوشه Templates برای ذخیره کردن پیامها استفاده کنید .
hichchiz
28 November 2006, 04:39 PM
ميخواستم ببينم براي w810 مديا پلير هست. يا اصلا مديا پليرش عوض ميشه ؟ تو يه سايت كه ديدم ولي دانلود نشود.
reza_s29
28 November 2006, 07:54 PM
سلام به همه دوستای خوبم ! ممکنه توضیح کاملی در مورد نحوه افزایش حجم اینباکس در دبلیو810 بدید چون من توی فروم دیگه یه چیزایی دیدم که مربوط به این مدل میشد ولی چون پراکنده بود متوجه نشدم
K300
28 November 2006, 09:10 PM
سلام به همه دوستای خوبم ! ممکنه توضیح کاملی در مورد نحوه افزایش حجم اینباکس در دبلیو810 بدید چون من توی فروم دیگه یه چیزایی دیدم که مربوط به این مدل میشد ولی چون پراکنده بود متوجه نشدم
این کار فعلا امکان نداره
007pooya
28 November 2006, 09:41 PM
ميخواستم ببينم براي w810 مديا پلير هست. يا اصلا مديا پليرش عوض ميشه ؟ تو يه سايت كه ديدم ولي دانلود نشود.
اگه حتي اين مدياپلير رو گوشيت نصب كني نميتوني باهاش كاركني
چون اين يه برنامه سيمبين هس كه به جاوا تبديل كردن واسه همين درست كار نميكنه يا بهتر بگم اصلا"
كار نميكنه!!
007pooya
28 November 2006, 10:32 PM
سلام به همه دوستای خوبم ! ممکنه توضیح کاملی در مورد نحوه افزایش حجم اینباکس در دبلیو810 بدید چون من توی فروم دیگه یه چیزایی دیدم که مربوط به این مدل میشد ولی چون پراکنده بود متوجه نشدم.در هر صورت این سونی اریکسون همیشه برای من دردسر درست کرده از تی310 بگیر تا این دبلیو810 ! منتظر راهنماییتون هستم با تشکر فراوان
يه سر به اين تاپيك بزن شايد چيزي دستگيرت بشه:
http://216.240.139.26/~phalls/vbulletin/showthread.php?t=24787
darkprince
1 December 2006, 03:21 AM
فکر کنم منظورتون این بود که رو سیمکارت ذخیره نشه . هنوز این مشکل حل نشده ، شما می تونی از پوشه Templates برای ذخیره کردن پیامها استفاده کنید .
دقیقا منظورم همین بود ببخشید اگه اشتباه تایپی داشتم. از templates هم استفاده کردم ولی اون هم مثل save messages پر شده
Researcher
1 December 2006, 02:14 PM
دقیقا منظورم همین بود ببخشید اگه اشتباه تایپی داشتم. از templates هم استفاده کردم ولی اون هم مثل save messages پر شده
خواهش میکنم . پس چاره ای ندارید جزء گلچین کردن بهترین SMSهاتون و پاک کردن بقیه:icon_evil چون همونطور که گفتم هنوز CID این گوشی هک نشده و امکان ایجاد تغییرات مثل K750i وجود نداره
007pooya
1 December 2006, 05:09 PM
البته يه كارهم ميتونيد انجام بديد كه سيج هاتون رو با برنامه My phone explorer به كامپيوتر منتقل كنين
خواستين لينك دانلود برنامه رو ميذارم
007pooya
1 December 2006, 11:28 PM
تو جستجويي كه براي افزايش حجم Sms زدم اينهارو پيدا كردم كه تعداد Sms هارو نامحدود ميكنه و رو
مموري كارت ذخيره ميكنه
Remove the SMS-storage limit from Sony-Ericsson's!
Owners of Sony-Ericsson cell phones have had to go through a lot of annoyance and irritation because of the low message storage limits on the phones. Even thought the phones have large storage space, and some even memory cards, there is a limit at approximately 100-200 messages. As we all know, SMS are plain text, and does typically not take up more than 300bytes (including headers).
Thanks to Unlock.no's forum member Spoochy, we now have a solution to "remove" this limit, making it possible to store huge amounts of messages
http://www.unlockshop.no/filer/SMS-extend/Z520_graph.png
In theory, a K700i is able to store at least 40 000 messages, but our experiences is that you can not store more than approximately 1000 messages - which should be enough for most people. When the phone is filled up with more than 1000 messages it starts to get extremely slow when opening message boxes. When even more messages is stored, the phone starts crashing when working, and opening inbox is not possible because it crashes. Sometimes, some messages will also disappear after crashing! On K750, some of the messages got corrupt when storing more than 1000 messages.
We've not experienced any problems when storing less than 1000 messages, but it will of course take a little more time to open the message boxes. We would recommend to keep the storage below 500 messages.
Here are some loading times (K700i):
Opening inbox with 1 message: 0,3 seconds
Opening inbox with 200 messages: 0,7 seconds
Opening inbox with 300 messages: 0,9 seconds
Opening inbox with 500 messages: 1,6 seconds (K750i: 0,9s)
Opening inbox with 1000 messages: 5,0 seconds (K750i: 2,2s)
Opening inbox with 2000 messages: approx 4 minutes
Instructions
You'll need an advanced service tool for Sony-Ericsson (e.g. SEtool) to be able to modify the file system on your phone.
Replace content in the following file from "/smsdata" to "/tpa"
/ifs/settings/messaging/pref_store.txt
Note: It's not possible to overwrite - you must DELETE it before you upload the updated file.
When done, create the following directories in the file system:
/tpa/messaging
/tpa/messaging/sms
/tpa/messaging/sms/msg
/tpa/messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF
/tpa/messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/pending
/tpa/messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/sm
/tpa/messaging/sms/FFFFFFFFFFFFFFFFFFFF/sr
/tpa/system/messaging/sms
Messages will now be stored in the sm directory you created in the tpa partition.
This trick is tested on K500, K700, K750, Z520, but will most probably work on all ARM-based Sony-Ericsson phones. Our experience was that Z520 handled this modification best, as the PC-software had no problem reading SMS-status.
http://www.unlockshop.no/filer/SMS-extend/K750.jpg
http://www.unlockshop.no/filer/SMS-extend/After.jpg
http://www.unlockshop.no/filer/SMS-extend/K700_graphs.png
http://www.unlockshop.no/filer/SMS-extend/Z520_graphs.png
دريافت pdf آموزش (http://www.unlockshop.no/filer/SMS-extend/Unlock.no_English.pdf)
saeed2u
2 December 2006, 01:02 PM
مدتی که می خوام یه گوشی بگیرم. K750 & w810 . تمام فرومها رو جستجو کردم اما چند تا سوال برام پش اومده که به جایی نرسیدم.
کیفیت عکس برام مهمه (با توجه که در فرمها گفته شده بود که کیفیت عکسهای k750 جدید خوب نیست و نویز زیادی داره و از اون طرف میگن عکسهای w810 به زردی میزنه )
کیفیت صدا برام مهمتر از بلندی صدا است
و در اخر اینکه قیمت بیشتر w810 (اگر واقعا بهتر باشه ) برام مهم نیست
کاری هم به اینکه k750 قدیمیتر از w810 هست هم ندارم .
reza_s29
2 December 2006, 02:19 PM
با تشکر از دوست عزیزم پویا 007 ممنون که راهنماییم کردی ولی باید با عرض پوزش به اطلاع همه دوستان برسونم که دبلیو 810 بیشتر اسباب بازی تا گوشی (ماله من ساخت ملزی هست) و واقعا مثل نوکیا قوی نیست راستی مواظب جوی استیک گوشیتون باشد چون رنگش میره!!! مال من که رفت ):
petrucci
2 December 2006, 04:51 PM
سعید
w810 یه گوشی جدیده که بر مبنای همون 750 ساخته شده و 750 هیچ برتری خاصی به این گوشی نداره...
اما برتری های 810:
بلندی صدا از طریق هدفن(کلا پلیر خیلی خیلی خوبیه)
تفکیک و وضوح صدای عالی(حتی بهتر از پلیر های خوب بازار)
کیفیت بهتر lcd
کیفیت بهتر دوربین نسبت به 750 های جدید (با قبلی ها دقیقا برابره)
ساپورت حافظه ی بیشتر (تا 4 گیگابایت)
صدای واضح تر و بلند تر مکالمه(تو این مورد از 800 هم خیلی بهتره)
جویستیک واقعا بهتر که اصلا با بقیه ی سونی اریکسون ها قابل مقایسه نیست...
و ....
در مورد رنگ زرد عکس هم من که چیزی ندیدم و همیشه سر کیفیت عکس با برادرم که یه n70 داره بحث داریم!!!!و هنوز ثابت نشده که مال اون بهتره یا مال من!!!یعنی در یه سطح...
کیفیت صداش واقعا عالیه(البته تو هدفن حالا با هر هدفنی)و به نظرم یکی از بهترین پلیر هاییه که به درد یه موزیسین حرفه ای میخوره برای حرفه ای گوش کردن...
اگه چیز دیگه ای مد نظرته یا برات مهمه بگو چون من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اما این اختلاف قیمت با توجه به هدفن و مموری کارد 512 واقعا عالیه و میارزه ...
من که به شدت راضیم و به نظرم از گوشی هایی مثل n70 (برادرم)و6230i (برادرم)و3250 (دختر خاله ام)و k750 (چند تا از دوستان) و....کاراتر و به صرفه تره و در ضمن از تمام این گوشی ها پلیر بهتری داره(اینا رو نوشتم با ذکر نسبت هاشون که بدونی واقعا مقایسه کردم)
تا بعد...
رضا:
کاش میشد این تعصب ایرانی رو که اتفاقا خیلی چندش آور هم هست دور میریختیم!!!!شما خوشت نمیاد بگو خوشم نمیاد!!!!چه دلیلی داره که زحمت بزرگترین شرکت دیجیتال دنیا(سونی)رو اسباب بازی اطلاق کنی تا باعث خنده ی دوستان بشی!!!!!
تا بعد...
007pooya
2 December 2006, 07:14 PM
با تشکر از دوست عزیزم پویا 007 ممنون که راهنماییم کردی ولی باید با عرض پوزش به اطلاع همه دوستان برسونم که دبلیو 810 بیشتر اسباب بازی تا گوشی (ماله من ساخت ملزی هست) و واقعا مثل نوکیا قوی نیست راستی مواظب جوی استیک گوشیتون باشد چون رنگش میره!!! مال من که رفت ):
دوست عزيز اينجا محلي براي گفتن سليقه ها و نظرات شخصي نيس و چيزي كه ميگين بايد دليل و مدرك
داشته باشين نه اينكه شمايي كه به هر دليل از اين گوشي خودتون نيومده ، اسباب بازي بدونينش!
حتي اگر دليلي هم براي نارضايتي خودتون داشته باشين ، بازم درس نيست كه W810 رو اسباب بازي
بدونيد
راستي بهتره بگين منظورتون از قوي بودن گوشي چيه كه گوشيهاي نوكيا رو قوي دونستي و 810 رو ضعيف؟!!
jir_jirak
2 December 2006, 10:45 PM
منم تازه یه w810 گرفتم
به نظر من که حرف نداره...فقط چند تا مشکل داشتم اگه کسی میتونه کمکم کنه..
1- من میخوام واسه گوشیم (همون اولش) پسورد بذارم حتی phon lock اش رو هم روشن کردم و ازم پسوردشو خواست ولی نمیدونم چرا قفل نمیشه؟؟؟
2-چطور میشه از فلاشش در موقع عکس گرفتن استفاده کرد؟
XIII
3 December 2006, 12:43 AM
سلام
دوستان من الان 80 روز هست که گوشی دبیلو 810 مالزی خریدم من با 280000 تومن پول یه گوشی با پخش موزیک عالی دوربین عالی که گوشی های امثال ان 90 _ ان 70_و غیرو رو که همه جز شرکت کوچک نوکیا هستند رو شکست داده در ثانی با یک رم 512 عالی سندیسک
این همه امکانات توی سر نوکیا بخوره اگر نوکیا می خواست این همه امکانات رو بده باید قیمت این نمونه گوشی میشد 400 تومن ولی سونی اریکسون با نهایتا 300000 تومن ارائه میده
شما نگاه کنید الان سری دبیلو پیشتاز است اینو بدونید که دبیلو 810 با قیمت بسیار مناسبش بیشترین فروش را در بین سری دبیلو خواهد کرد
کیفیت توی گوشی های سونی اریکسون حرف اول رو میزنه و اون چیزیه که گوشی نوکیا از اون بی بهره است
دوست عزيز از زدن اين گونه پست ها كه باعث كل كل ميشود پرهيز كنيد
007pooya
3 December 2006, 02:00 AM
منم تازه یه w810 گرفتم
به نظر من که حرف نداره...فقط چند تا مشکل داشتم اگه کسی میتونه کمکم کنه..
1- من میخوام واسه گوشیم (همون اولش) پسورد بذارم حتی phon lock اش رو هم روشن کردم و ازم پسوردشو خواست ولی نمیدونم چرا قفل نمیشه؟؟؟
2-چطور میشه از فلاشش در موقع عکس گرفتن استفاده کرد؟
مباركتون باشه
lock phone وقتي كار ميكنه كه شما گوشيتون رو خاموش كنيد كه بعد از روشن كردن اگه قفل سيم
كارت روشن باشه اول پين كد رو ميخواد بعد هم phone lock code و بخاطر اينه كه نتونن گوشي شما
رو با يه سيم كارت ديگه استفاده كننبراي روشن كردن فلش موقع عكاسي هم دكمه * رو فشار بديد
بازم هر سوال و مشكلي بود كه در حد سوادم باشه در خدمتم
007pooya
3 December 2006, 02:36 AM
يه چيزي هم بهت بگم كه شايد به نظرت عجيب بياد ولي اون قابهاي كريستالي كه رو گوشيمون نصب
ميكنيم تا از صفحه نمايش محافظت كنه ، خودشون باعث ميشن كه نقاط ريز و سفيدي روي صفحه
گوشي بيفته كه ديگه از بين نميرن به همين خاطر و چنتا دليل ديگه اين قاب اعصابم رو اونقدر خورد كرد
كه درش آوردم و حالا فقط رو صفحش لك و اثر انگشت ميافته كه بايد زود به زود پاكش كرد
hamedfox
3 December 2006, 12:57 PM
با تشکر از شما که صحبتهای تکمیلی را بیان کردید.
اما در مورد فوق یکی از تمها با عنوان Equlizer منوها را بکلی عوض می کند.که به نظر من جالب نیست.:icon_mad:
حالا میشه اینو بذری ماهم ببینیم چه جوریه
petrucci
3 December 2006, 02:42 PM
حامد:
این تم به صورت پیش فرض تو خود گوشی هستش....
hamedfox
3 December 2006, 02:58 PM
میدونم من کا 750 دارم می خوام ببینم روی اونم کار میکنه چون بقیه تم های810 روش جواب میده
007pooya
3 December 2006, 03:40 PM
میدونم من کا 750 دارم می خوام ببینم روی اونم کار میکنه چون بقیه تم های810 روش جواب میده
تم روش كار ميكنه ولي فقط پشت زمينه عوض ميشه و آيكون منوها تغيير نميكنه
esmigel
4 December 2006, 05:10 PM
اقا کیفیت دوربین 750کا بهتره یا810 واسم خیلی مهمه...
کیفیت بلندی صدا چطور؟؟؟
petrucci
4 December 2006, 07:30 PM
در مورد دوربین:
کیفیتشون یکیه البته با 750 های قدیمی تر این جدیدا نویزشون زیاده...
در مورد صدا:
این چه سوالیه؟؟تو اسپیکر تقریبا یکی هستن (صدای زنگ 810 بلند تره)و تو هدفن هم که اصلا قابل مقایسه نیستن و 810 خیلی خیلی بهتره...
تا بعد...
behzad_abd
4 December 2006, 08:29 PM
سلام
خوبين شما؟ ببخشيد من تو اين فروم نبودم . اگه پستام كمه سارري
من مي خوام w810 بخرم. چه فرقي بين چين و مالزي هست؟ كدوم بهتره؟
الان w810 با گارانتي سيتادل تلكام چنده؟
jir_jirak
5 December 2006, 10:26 AM
lock phone وقتي كار ميكنه كه شما گوشيتون رو خاموش كنيد كه بعد از روشن كردن اگه قفل سيم
كارت روشن باشه اول پين كد رو ميخواد بعد هم phone lock code و بخاطر اينه كه نتونن گوشي شما
رو با يه سيم كارت ديگه استفاده كنن
بازم هر سوال و مشكلي بود كه در حد سوادم باشه در خدمتم
آخه گوشی های نوکیا (6600) این امکان رو داره که به جای Lock Key از طرف پسورد می خواد آیا با w810 هم میشه این کارو کرد؟
امير سجاد
5 December 2006, 11:51 AM
آخه گوشی های نوکیا (6600) این امکان رو داره که به جای Lock Key از طرف پسورد می خواد آیا با w810 هم میشه این کارو کرد؟
نه اين امكان رو نداره
borhan_3010
5 December 2006, 12:57 PM
می گن این قاب پلاستیکی ها جلو ضربه رو می گیره ؟
راسته ؟؟
کرگدن
5 December 2006, 02:27 PM
من اینکارو کردم
گوشی الان دستم نیست
دستم اومد بهت می گم کجا می تونی پیداش کنی
امير سجاد
5 December 2006, 05:07 PM
راسته ؟؟
گوشيهاي سوني اريكسون با يك زمين خوردن خراب ميشند و اين قاب 100% ميتونه نقش موثري داشته باشه
امير سجاد
5 December 2006, 08:03 PM
به نظر من هيچ فرقي ندارند و از قيمتش هم اطلاعي ندام
behzad_abd
5 December 2006, 08:07 PM
به نظر من هيچ فرقي ندارند و از قيمتش هم اطلاعي ندام
اخه توي هفته نامه عصر ارتباط يه تاريخچه از سوني اريكسون خوندم. توش نوشته بود كارخونش تو چين است. هيچ اشاره اي به مالزي نداشت
jir_jirak
5 December 2006, 08:25 PM
من اینکارو کردم
گوشی الان دستم نیست
دستم اومد بهت می گم کجا می تونی پیداش کنی
ممنون میشم اگه مارو راهنمایی بکنبد :icon_sad:
Researcher
5 December 2006, 10:04 PM
كسي جواب نميده؟
هیچ فرقی که ندارن . فقط بعضی ها به اسم چین حساسیت دارن ! قیمت بدون گارانتی : 295با گارانتیشو نمی دونم
007pooya
5 December 2006, 11:39 PM
اخه توي هفته نامه عصر ارتباط يه تاريخچه از سوني اريكسون خوندم. توش نوشته بود كارخونش تو چين است. هيچ اشاره اي به مالزي نداشت
زياد به اين چيزايي كه تو هفته نامه ها و مجله ها مينوسن اعتماد نكن ، چون هيچكدوم علمي نيستن
يادمه يه مجله دوربين N90 رو 3.2 مگاپيكسل معرفي كرده بود و يه مجله هم قيمت فروش هيوندا سوناتا تو
ايران رو 17ميليون اعلام كرده بود
007pooya
5 December 2006, 11:45 PM
راسته ؟؟
جلوي ضربه رو كمي ميگيره البته با يه زمين افتادن، اين قابها باز ميشن ولي عيبي كه اين قابها داره اينه
كه به خاطر اينكه به صفحه نمايش گوشي مي چسبن، باعث ميشن نقطه هاي سفيد كوچكي رو صفحه
بيفتن كه ديگه پاك نميشن
الك دلك
5 December 2006, 11:51 PM
جلوي ضربه رو كمي ميگيره البته با يه زمين افتادن، اين قابها باز ميشن ولي عيبي كه اين قابها داره اينه
كه به خاطر اينكه به صفحه نمايش گوشي مي چسبن، باعث ميشن نقطه هاي سفيد كوچكي رو صفحه
بيفتن كه ديگه پاك نميشن
منم موافقم گوشي منم الان چندتا نقطه سفيد افتاده روش و پاك نميشه.:icon_twis
007pooya
6 December 2006, 12:04 AM
منم موافقم گوشي منم الان چندتا نقطه سفيد افتاده روش و پاك نميشه.:icon_twis
جالبه گوشي يكي از دوستام كه از اول از اين قابها استفاده نكرده ،حتي يك خط و خش هم روي صفحه نمايشش نيفتاده
اين قابها اعصابم رو اونقدر خورد كردن كه درشون آوردم انداختم دور، از خوش دستي گوشي كم ميكنه
موقع كار كردن جير جير ميكنه، گوشي رو كلفت تر ميكنه كه تو جيب كمي اذيت ميكنه
Smsزدن رو سخت تر ميكنه و.............
reza_s29
6 December 2006, 02:18 AM
پویای عزیز وpetrucci (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=31121)); دوست خوبم دلیل اینکه من 810 رو اسباب بازی خطاب کردم این بود که اولا رنگ جوی استیکش خیلی زود رفت 2 سیمبیان نبود و حتی توی سی دی داخل جهبه 1 برنامه بک اپ گیری نداشت که بعدا با راهنمایی دوستان برنامش رو پیدا کردم 3 برنامه هاش محدود بود 4 مشکل رجیستر داشت که فقط مربوط به ایران میشد 5قابلیت تعویض قاب رو نداشت چون قابش پیچی بود و موقع باز کردن جای پیچش به علت ظرافت می شکست6 دوام باتریش کم بود7 از همه مهمتر 200تا مسیج بیشتر ذخیره نمیکرد آلبته نا گفته نماند که قیمتش قابل قبول بود و کاملا شیک و جذاب و اصلا هم جواد نمیشد و بقیه چیزایی که مربوط به پلیرش میشد حرف نداشت
من 1 ماه این گوشی رو داشتم و2روز پیش تو علا الدین 250 فروختمش و الان هم n72 دارم
امیدوارم همیشه از سونی راضی باشید و لذتش رو ببرید
من هیچ تعصبی نسبت به نوکیا ندارم(حالا نمیدونم چه ربطی به ایرانی بودن دارهpetrucci (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?u=31121) ); جان)
در هر صورت ممنون و موفق باشید با تشکر از کلیه اعضای کلوپ سون اریکسون
خدا نگهدار
chormangs
6 December 2006, 03:24 AM
سلام
دوستان من یه دبلیو810 خریدم میخواستم ببینم چرا آهنگهایی که با رم ریدر یا کابل میریزم فقط از همونطریق پاک میشند؟ فقط آهنگهایی رو که از طریق بلوتوث میگیرم از تو خود گوشی میتونم پاک کنم
سوال دیگم هم اینه آیا کسی مموری 2 گیگ یا بالاتر هم روی 810 انداخته؟ آیا مشکلی پیش میاد یا نه؟
rezrez6630
6 December 2006, 09:50 AM
دوستان من الان 2 ماهه که از قاب پلاستیکی استفاده می کنم مناسبه خودشه و هیچ گونه خطی برنداشته بستگی داره که یک کاربر دبیلو 810 چطوری این گوشی رو حمل کنه در ضمن بهترین وسیله ای که حفاظ می کنه از جان و مال و ناموس گوشی همین قاب پلاستیکی است
farzad_sx1
6 December 2006, 01:27 PM
قابهای پلاستیکی همیشه باعث کاهش آنتن دهی گوشی ها میشن این مطلب رو در User Manuel گوشی های سونی اریکسون و بعضی از نوکیا ها آورده ... حتی گفته که هیچ وقت دستتون رو روی قسمت بالای دستگاه نزارین حالا دست یا هر چیز دیگر که مانع از آنتن دهی باشه ... من این جور چیزا رو اصلا صلاح نمیدونم !
007pooya
6 December 2006, 01:42 PM
دوستان من الان 2 ماهه که از قاب پلاستیکی استفاده می کنم مناسبه خودشه و هیچ گونه خطی برنداشته بستگی داره که یک کاربر دبیلو 810 چطوری این گوشی رو حمل کنه در ضمن بهترین وسیله ای که حفاظ می کنه از جان و مال و ناموس گوشی همین قاب پلاستیکی است
ميشه رابطه بين قياب پلاستيكي و خش افتادن روي صفحه رو با چگونگي حمل اين گوشي توضيح بديد؟
همه گوشيهايي كه روشون از قاب تلق استفاده مي شه، نقطه هاي سفيد افتادن ولي گوشيهايي كه از
اين قابها ندارن حتي يك خط و خش كوچيك رو صفحشون نيفتاده حالا اين چه ربطي به روش حمل
گوشي داره ،نميدونم!!
007pooya
6 December 2006, 01:44 PM
2 گيگ رو من انداختم و مشكلي از لحاظ سرعت و عملكرد پيش نيومده ، مشكلتون هم كمي عجيبه!!
قبل اينكه آهنگ رو به گوشي منتقل ميكنين، مطمئن شين كه فايلي كه ميريزين Read only نباشه
Researcher
6 December 2006, 02:41 PM
قابهای پلاستیکی همیشه باعث کاهش آنتن دهی گوشی ها میشن این مطلب رو در User Manuel گوشی های سونی اریکسون و بعضی از نوکیا ها آورده ... حتی گفته که هیچ وقت دستتون رو روی قسمت بالای دستگاه نزارین حالا دست یا هر چیز دیگر که مانع از آنتن دهی باشه ... من این جور چیزا رو اصلا صلاح نمیدونم !
من نفهمیدم منظور دوستان از قابهای پلاستیکی ، قابهای غیر اورجینال گوشیه یا قاب کریستالی ؟!
jir_jirak
6 December 2006, 06:05 PM
عزیزان کسی برنامه ای نداره که بشه باهاش فولدر هارو مخفی کنه یا اینکه براشون پسورد بذاره من یه برنامشو دارم ولی مخصوصه فایلاست که خیلی زحمت داره...
LOVER:
دوست گرامی قوانین را مطالعه بفرمایید اینجا بحث سیاسی نمیشود:icon_cool
petrucci
7 December 2006, 12:09 AM
من چند جا خوندم که جنس صفحه ی lcd گوشی های جدید سونی من جمله همین 810 از یه نوع سنگ معدنی ساخته میشه(مثل شیشه ی 8800 نوکیا) و من به شخصه تا حالا یه خط و خش روی شیشه ی سونی اریکسون های جدید ندیدم و فکر نمیکنم به این سادگی ها هم خش برداره...
(اونجاهایی که من این رو مطالعه کردم نسبتا معتبر بودن مثل چند تا از سایت های رسمی ریویو های موبایل...)
تا بعد...
chormangs
7 December 2006, 01:20 AM
پویا جون انشااله 1 در دنیا و بعد از 120 سال 100 در آخرت خیر ببینی مشکلش همین بود تنها چیزی که به ذهنم نمیرسید همین بود دمت گرم
راستی مارک مموریت چیه و چند خریدی
پس مطمئن مشکلی پیدا نمیکنه؟ چون میترسم بخرم بعد سرعت دستگاه کم بشه و بگم چه غلطی کردم که 1 گیگ نخریدم ولی آخه 1 واقعا کمه برام
یکی از دوستام کا 750 داره بعد مموری256 انداخته روش اینقدر سرعتش کم شده فکر میکرد جوی استیکش خرابه بعد که مموری رو در آورد دید سرعتش زیاد شد
نمیخوام به اون بلا دچار بشم
راستی مموری بالاتر هم از 2 ساپورت میکنه؟ تو سایتش که نوشته بود تا 2
farzad_sx1
7 December 2006, 02:02 AM
من نفهمیدم منظور دوستان از قابهای پلاستیکی ، قابهای غیر اورجینال گوشیه یا قاب کریستالی ؟!
دوستان قاب کریستالی رو عرض میکنن ...
Researcher
7 December 2006, 02:20 AM
دوستان قاب کریستالی رو عرض میکنن ...
یعنی واقعاً خیلی رو آنتن دهی تاثیر داره ؟
Researcher
7 December 2006, 02:26 AM
من چند جا خوندم که جنس صفحه ی lcd گوشی های جدید سونی من جمله همین 810 از یه نوع سنگ معدنی ساخته میشه(مثل شیشه ی 8800 نوکیا) و من به شخصه تا حالا یه خط و خش روی شیشه ی سونی اریکسون های جدید ندیدم و فکر نمیکنم به این سادگی ها هم خش برداره...
(اونجاهایی که من این رو مطالعه کردم نسبتا معتبر بودن مثل چند تا از سایت های رسمی ریویو های موبایل...)
تا بعد...
این قضیه برای خودم ثابت شده و من به جنس خوب گوشیهای جدید SE ، از زمانی که K750 خریدم ایمان دارم . چون هم K750 و هم W810 از ارتفاع حدود 1.5 و 1 متر ، به ترتیب رو موزاییک و جاده (آسفالت زبر) افتادن و K750 که هیچیش نشد و W810 هم یه خش خیلی ریز رو قابش گرفت و برام خیلی جالب بود .
امير سجاد
7 December 2006, 07:40 AM
این قضیه برای خودم ثابت شده و من به جنس خوب گوشیهای جدید SE ، از زمانی که K750 خریدم ایمان دارم . چون هم K750 و هم W810 از ارتفاع حدود 1.5 و 1 متر ، به ترتیب رو موزاییک و جاده (آسفالت زبر) افتادن و K750 که هیچیش نشد و W810 هم یه خش خیلی ریز رو قابش گرفت و برام خیلی جالب بود .
اتفاقا گوشی w800 من هم دوبار از همین فاصله روی موزاییک و آسفالت افتاد منتهی صفحه کلید و آینه دوربینش به شدت خش افتاد , بلوتوثش ضعیف شد و ورودی برقش دجار اتصالی شد:icon_razz برای همین هم عوضش کردم و از w810 مثل چشمم محافظت میکنم.
farzad_sx1
7 December 2006, 12:54 PM
یعنی واقعاً خیلی رو آنتن دهی تاثیر داره ؟
نه اونقدر که اگه بزنی آنتن قطع بشه ... ولی مثلا بعضی جاها که از لحاظ آنتن دهی مشکل داره و نیاز به آنتن دارید اگه اونو در بیارید حتما تاثیر رو احساس خواهید کرد ...
behzad_abd
7 December 2006, 03:40 PM
زياد به اين چيزايي كه تو هفته نامه ها و مجله ها مينوسن اعتماد نكن ، چون هيچكدوم علمي نيستن
يادمه يه مجله دوربين N90 رو 3.2 مگاپيكسل معرفي كرده بود و يه مجله هم قيمت فروش هيوندا سوناتا تو
ايران رو 17ميليون اعلام كرده بود
باهاه! كجاشو ديدي! توي ماهنامه "نوآور" اين ماه، مموري w950 رو 3 گيگابايت نوشته! اونم رو جلدش:D
Researcher
7 December 2006, 03:51 PM
اتفاقا گوشی w800 من هم دوبار از همین فاصله روی موزاییک و آسفالت افتاد منتهی صفحه کلید و آینه دوربینش به شدت خش افتاد , بلوتوثش ضعیف شد و ورودی برقش دجار اتصالی شد:icon_razz برای همین هم عوضش کردم و از w810 مثل چشمم محافظت میکنم.
احتمالاً با شدت زیادی برخورد کرد که این اتفاق براش افتاد . همینکه برای LCD هیچ اتفاقی نیوفتاد مؤیـد استحکام گوشیهای جدید SE هست . خدا رو شکر کن که گوشیت نوکیا نبود وگرنه الان باید 70-80 تومن پول LCD و چیزای دیگشو میدادی .
behzad_abd
7 December 2006, 05:47 PM
گوشي هاي جديد SE يعني چه؟؟ !
behzad_abd
7 December 2006, 05:49 PM
پویا جون انشااله 1 در دنیا و بعد از 120 سال 100 در آخرت خیر ببینی مشکلش همین بود تنها چیزی که به ذهنم نمیرسید همین بود دمت گرم
پس مطمئن مشکلی پیدا نمیکنه؟ چون میترسم بخرم بعد سرعت دستگاه کم بشه و بگم چه غلطی کردم که 1 گیگ نخریدم ولی آخه 1 واقعا کمه برام
یکی از دوستام کا 750 داره بعد مموری256 انداخته روش اینقدر سرعتش کم شده فکر میکرد جوی استیکش خرابه بعد که مموری رو در آورد دید سرعتش زیاد شد
والا تا اونجايي كه من مي دونم مموري هاي سوني اريكسون، مموري استيك است و مموري استيك مخصوص سوني است. پس تنها مارك موجود براي مموري سوني اريكسون "سوني" است. تا چند وقت پيشم كه من قيمتش رو داشتم خيلي از مموري هاي معمولي گرون تر بود. الان رو نمي دونم!
Researcher
7 December 2006, 06:09 PM
گوشي هاي جديد SE يعني چه؟؟ !
یعنی سری K (از K750i به بعد) و W
behzad_abd
7 December 2006, 06:20 PM
احتمالاً با شدت زیادی برخورد کرد که این اتفاق براش افتاد . همینکه برای LCD هیچ اتفاقی نیوفتاد مؤیـد استحکام گوشیهای جدید SE هست . خدا رو شکر کن که گوشیت نوکیا نبود وگرنه الان باید 70-80 تومن پول LCD و چیزای دیگشو میدادی .
منم يه LCD نوكيا 3650 شيكوندم! 40 تومن خرجش شد + رنگ LCD جديد به حدي بد و كم نور بود كه ديگه ازش استفاده نكردم!
امير سجاد
7 December 2006, 07:07 PM
اتفاقا قبلا 3650 داشتم و چند بار از دستم پرت شد حتی یک بار کل قاب از هم باز شد و ریخت زمین ولی وقتی جمعش کردم شد مثل روز اول:icon_razz
Researcher
7 December 2006, 09:06 PM
اتفاقا قبلا 3650 داشتم و چند بار از دستم پرت شد حتی یک بار کل قاب از هم باز شد و ریخت زمین ولی وقتی جمعش کردم شد مثل روز اول:icon_razz
ولی سونی اریکسون قابشم باز نمیشه http://qsmile.com/qsimages/303.gif
behzad_abd
7 December 2006, 09:26 PM
يه سوال! كوچيك بودن LCD هاي سوني اريكسون، خيلي محسوس است؟ (w810)
يك سوال ديگه! توي يك تاپيك ديگه كه مخصوص قيمتW810 بود، نوشته بودند "W810 دو كابله"
. اين يعني چي؟
Researcher
8 December 2006, 12:27 AM
يه سوال! كوچيك بودن LCD هاي سوني اريكسون، خيلي محسوس است؟ (w810)
يك سوال ديگه! توي يك تاپيك ديگه كه مخصوص قيمتW810 بود، نوشته بودند "W810 دو كابله"
. اين يعني چي؟
نه خیلی .
یعنی : 1- کابل USB
2- کابل Audio برای اتصال گوشی به تلویزیون و وسیله های مثل اون برای پخش فایلهای صوتی
007pooya
8 December 2006, 02:15 AM
قربانت:icon_cool
مارك مموريم سوني 41 تومن خريدم روش نوشته ژاپن ولي حرف مفت زده چون ساخت چينه فقط وقتي
خواستي بخري دقت كن چون مموري قبلي من خراب بود و وتا 800 مگ پر ميكرد و بعد 800 مگ هر
آهنگ يا فايلي رو كه ميخواستم روش بريزم قبول نميكرد ،و وسط ارتباط قطع ميشد و وقتي ارتباط قطع
ميشد،فايلي كه در حال انتقال بود بصورت ناقص تو گوشي ذخيره ميشد و بطورت read only باقي
ميموند كه اين فايل خراب باعث ميشد سرعت گوشي به شدت پايين بياد و موقع گرفتن عكس يا ارتباط
بلوتوس گوشي هنگ ميكرد كه بايستي اون فايل رو با كابل پاك ميكردم كه درس ميشد
فقط خوشبختانه مموريم گارانتي TS داشت كه بردم دادم به فروشنده اونم فرستاد تهران واسه گارانتي
كه بعد 1 هفته مموريم اومد كه هيچ مشكلي نداره و خيلي خيلي كم از سرعت گوشي موقع ذخيره
عكس كم شده كه ملموس نيس و اينم بگم كه الان مموريم در حدود 1700 مگ پر شده
پس اگه مموريت مشكلي نداشت مطمئن باش كه هيچ مشكلي از لحاظ هنگ و سرعت برات پيش
نمياد :icon_cool:icon_cool
تو سايت خود سوني اريكسون هم مموري كه 810 ساپورت ميكنه ، 2 گيگ اعلام كرده
007pooya
8 December 2006, 02:22 AM
resaercher جان گوشي شما كه فروختي كابل صوتي هم داشت؟
Researcher
8 December 2006, 02:28 AM
resaercher جان گوشي شما كه فروختي كابل صوتي هم داشت؟
بله داشت ... چطور مگه ؟
chormangs
8 December 2006, 02:42 AM
پویا جون بابت توضیحات کاملت ممنون
ولی فکر کنم نمیشه مواظب بود و باید بخری بیاری امتحان کنی بعد اگر مشکل داشت بری عوض کنی اینطوری که شما میگی اونجا آدم چیزی متوجه نمیشه
در ضمن خدمت آقا بهزاد هم عارضم الان مموری 512 گوشی خودم san disc
هستش و ابی رنگه ولی سونی تا اونجایی که میدونم مشکیه اگر اشتباه نکنم و این 2 مارک رو که میدونم هستش
Researcher
8 December 2006, 03:11 AM
ولی فکر کنم نمیشه مواظب بود و باید بخری بیاری امتحان کنی بعد اگر مشکل داشت بری عوض کنی اینطوری که شما میگی اونجا آدم چیزی متوجه نمیشه
هستش و ابی رنگه ولی سونی تا اونجایی که میدونم مشکیه اگر اشتباه نکنم و این 2 مارک رو که میدونم هستش
خوب ساده ترین راه ممکن رو انتخاب کنید . مموریتون رو با گارانتی بخرید که معروفترینش ST هست . مموریهایی که با این گارانتی ارائه میشن ، همشون اصل و بدون مشکل هستن و اگه مشکل هم پیدا کنن ، گارانتی تعویض داره .
darkprince
8 December 2006, 03:35 AM
سلام دوستان من یه سوال داشتم می خواستم بدونم این کیف های کمری موبایل که آهنربا دارن برای گوشی ضرر ندارن مثلا برای LCD و Speaker ها
mohammad_mobile
8 December 2006, 03:40 AM
بچه ها سلام.منم بالاخره خریدم.با گارانتی پارس نیکاتل 320 .میگن اصلیه .خدا میدونه.بنظرم جنس بدنه نسبت به سریهای قبل 810 ضعیفتر شده.در ضمن CD هم تو جعبش نیست.مغازه دار که میگه شرکت وقتی دیده که خریدارها درست نمیتونن از کابل و سی دی استفاده کنن و باعث از کار افتادن گوشی میشن سی دی رو برمیداره(البته برای من دلیل قانع کننده ای نیست)حالا چند تا سوال.
1.آیا من میتونم disk to phone رو نصب کنم و حداقل از اون نرم افزار استفاده کنم یا اونم نمیشه؟یا اصلا اگه کابل رو همینطوری هم وصل کنم مشکل پیدا میشه؟
2.آیا کابل Usb باید شبیه کابل k750 باشه؟چون من کابل 750 رو هم دارم ولی پایه های کابل 810 نسبت به 750 کمتر شده و یکی از پایه هایی که برای شارژ بود تو کابل 810 دیگه نیست(پایه اول از سمت اون پایه ای که از بقیه بلندتره).نمیدونم کابلو بزنم یا نزنم؟یا اینکه مال 750 رو بزنم؟میترسم یه چیزی بشه.شاید هم از موقعی که کابل رو عوض کردن این مشکلات رو میگن داره.راستی profile Transferring رو هم حذف کردن.flight mode رو هم ندیدم.
راستی آخرین ورژن فریمورش چنده؟این که R4EA031 هست فارسی هم داره.
مشخصات کامل از منوی مخفی-بجای ارقام x گداشتم)
prgCXC12xxxxx_GENERIC_HN R4EA031
EROM:R3A005
prgCXC12xxxxx_EROM_DB2xxx_HELEN_FOTA_FLAFLA_SIBELY
Camera 4.5
CustomizationCDAxxxxxx/x R2a
M_East_N_AFR
MemoryStick:CDA xxxxxx/xxx
Java SW version:6.5
Update service SW
UA version:CRH 10xxxxx R3BA002
2006-08-11 10:52
بیشترشو فهمیدم بغیر از خطهایی که با رنگ سبز مشخص کردم.برا شما هم اینارو داره؟اگه کسی میدونه راهنمایی کنه.ممنون میشم.
راستی بچه ها اگر اون 2تا Theme اصلیش رو که ویبره داره و منوها تغییر میکنه رو دارین به منم بدین استفاده کنم.آخه موقع خرید ریست کردم همش رفت.ممنون میشم.ببخشید که زیاد نوشتم.میخواستم همه ما از این مطالب آگاه باشیم و استفاده کنیم. در آخر یه کلام میمونه:
ماشین فقط Ferrari گوشی فقط Sony ericsson:icon_cool
mohammad_mobile
8 December 2006, 03:49 AM
راستی سایت جدید هم مبارک همه ما Sony Ericsson دوستا باشه.زنده باد SE
http://www.sonyericsson.com/walkman/
برین تو ببینین چه کرده.تو سایتشم سنگ تموم میزاره.
Researcher
8 December 2006, 04:04 AM
بچه ها سلام.منم بالاخره خریدم.با گارانتی پارس نیکاتل 320 .میگن اصلیه .خدا میدونه.بنظرم جنس بدنه نسبت به سریهای قبل 810 ضعیفتر شده.در ضمن CD هم تو جعبش نیست.مغازه دار که میگه شرکت وقتی دیده که خریدارها درست نمیتونن از کابل و سی دی استفاده کنن و باعث از کار افتادن گوشی میشن سی دی رو برمیداره(البته برای من دلیل قانع کننده ای نیست)....
ماشین فقط Ferrari گوشی فقط Sony ericsson:icon_cool
یعنی چییییییییییییی؟!:icon_twis CD جزئی از گوشی هست ، درایور و آپدیت سرویس گوشی توی CD هست .
مطمئنی آکبند بود ؟! جلوی خودت باز کرد ؟
mohammad_mobile
8 December 2006, 04:26 AM
یعنی چییییییییییییی؟!:icon_twis CD جزئی از گوشی هست ، درایور و آپدیت سرویس گوشی توی CD هست .
مطمئنی آکبند بود ؟! جلوی خودت باز کرد ؟
بله.جلوی چشم خودم لیبل پارس سیتادل رو پاره کرد و در جعبه رو باز کرد.
mohammad_mobile
8 December 2006, 04:29 AM
بچه ها اینم عکس کابل 810 من و K750 من.کابل شما هم همینه؟لطفا همه جواب بدید که کابلتون از کدومه.ممنون.
http://i11.tinypic.com/2eyyjh4.jpg
سمت راستی W810 سمت چپی K750
chormangs
8 December 2006, 05:28 AM
خوب ساده ترین راه ممکن رو انتخاب کنید . مموریتون رو با گارانتی بخرید که معروفترینش ST هست . مموریهایی که با این گارانتی ارائه میشن ، همشون اصل و بدون مشکل هستن و اگه مشکل هم پیدا کنن ، گارانتی تعویض داره .
درست میگی کار درست همینه راستی با این مموری و گارانتی برگه ضمانت با نام اس تی میدند ؟
در ضمن تنها چیزی که باعث میشه همین فردا نخرم همینه که احتمال زیاد این گوشی رفیق چند روزمه چون قاچاقه و قراره از کار بندازندش به زودی
مغازه دار هم که یه 2 زاری کفه چنگمون نمیزاره
:icon_cry:
mohammad_mobile
8 December 2006, 09:24 AM
گوشی کی قاچاقه؟
behzad_abd
8 December 2006, 11:22 AM
نه خیلی .
یعنی : 1- کابل USB
2- کابل Audio برای اتصال گوشی به تلویزیون و وسیله های مثل اون برای پخش فایلهای صوتی
wow يعني با كابل audio من مي تونم گوشي رو به هر جايي وصل كنم؟! ضبط يا تلويزيون بايد قابليت خاصي داشته باشند؟ شكل فيش هاي اين كابل چه شكليه؟! توي جعبش هست يا بايد جدا خريد؟!
behzad_abd
8 December 2006, 11:23 AM
او! ببخشيد. نميدونستم. فكر كردم فقط خود سوني ميزنه!
يه سوال ديگه: جدي جدي 2ْGB چهل هزار تومنه؟!
007pooya
8 December 2006, 02:26 PM
بله داشت ... چطور مگه ؟
هيچي ميخوام ببينم با اون قيمتي كه فروختي ، كابل هم باهاش بود يا نه؟
007pooya
8 December 2006, 02:36 PM
خواهش ميكنم
اونجا كه مموري رو ميگيري يه آهنگ رو از حافظه گوشي به مموري منتقل كن بعد باز كن ،بعد كه خونه
آوردي امتحان كن ببين همه 2گيگ بدون مشكل پر ميشه،در ضمن وقتي مموري رو گرفتي بهتره يه كارت
ريدر هم بگيري گرون هم نيس، من مال خود سوني(مجيك گيت) رو گرفتم 4 تومن
به غير از سوني و سانديسك يه شركت ديگه هم به اسم ترنسند(transcend) مموري استيك توليد
ميكنه البته با مجوز خود سوني
007pooya
8 December 2006, 02:36 PM
اگرهم مثل مال من مشكل داشت ميگيرن،نوش رو تحويل ميدن:icon_cool
007pooya
8 December 2006, 02:37 PM
سلام دوستان من یه سوال داشتم می خواستم بدونم این کیف های کمری موبایل که آهنربا دارن برای گوشی ضرر ندارن مثلا برای LCD و Speaker ها
يه عده ميگن فقط براي گوشيهاي سامسونگ و 3250 مضره ، هركي يه چيزي ميگه :icon_mad:
007pooya
8 December 2006, 02:38 PM
او! ببخشيد. نميدونستم. فكر كردم فقط خود سوني ميزنه!
يه سوال ديگه: جدي جدي 2ْGB چهل هزار تومنه؟!
جدي جدي 40 تومنه البته چينيش، اگه بخواي ژاپنيش رو بگيري 105 تومن قيمت داره!!!!
007pooya
8 December 2006, 02:39 PM
درست میگی کار درست همینه راستی با این مموری و گارانتی برگه ضمانت با نام اس تی میدند ؟
در ضمن تنها چیزی که باعث میشه همین فردا نخرم همینه که احتمال زیاد این گوشی رفیق چند روزمه چون قاچاقه و قراره از کار بندازندش به زودی
مغازه دار هم که یه 2 زاری کفه چنگمون نمیزاره
:icon_cry:
برگه ضمانت نميدن، پشت مووري كارت يه هولوگرام شركت TS هست كه اگه مخدوش بشه خارج از گارانتي ميشه
Researcher
8 December 2006, 03:35 PM
wow يعني با كابل audio من مي تونم گوشي رو به هر جايي وصل كنم؟! ضبط يا تلويزيون بايد قابليت خاصي داشته باشند؟ شكل فيش هاي اين كابل چه شكليه؟! توي جعبش هست يا بايد جدا خريد؟!
بله ، هر وسیله ای که پورتش مثل پورتهای صدای تلویزیون باشه . تو جعبش هست .
هيچي ميخوام ببينم با اون قيمتي كه فروختي ، كابل هم باهاش بود يا نه؟
آره ... پک کامل
بچه ها اینم عکس کابل 810 من و K750 من.کابل شما هم همینه؟لطفا همه جواب بدید که کابلتون از کدومه.ممنون.
http://i11.tinypic.com/2eyyjh4.jpg
سمت راستی W810 سمت چپی K750
شما به چه چیزایی که گیر نمیدی ! این اصلاً مهم نیست . مهم اینه که یه کابل USB برای اتصال گوشی به PC وجود داشته باشه . از نظر رنگ و حالت مثل K750 هست
saeed2u
8 December 2006, 05:17 PM
سعید
w810 یه گوشی جدیده که بر مبنای همون 750 ساخته شده و 750 هیچ برتری خاصی به این گوشی نداره...
اما برتری های 810:
بلندی صدا از طریق هدفن(کلا پلیر خیلی خیلی خوبیه)
تفکیک و وضوح صدای عالی(حتی بهتر از پلیر های خوب بازار)
کیفیت بهتر lcd
کیفیت بهتر دوربین نسبت به 750 های جدید (با قبلی ها دقیقا برابره)
ساپورت حافظه ی بیشتر (تا 4 گیگابایت)
صدای واضح تر و بلند تر مکالمه(تو این مورد از 800 هم خیلی بهتره)
جویستیک واقعا بهتر که اصلا با بقیه ی سونی اریکسون ها قابل مقایسه نیست...
و ....
در مورد رنگ زرد عکس هم من که چیزی ندیدم و همیشه سر کیفیت عکس با برادرم که یه n70 داره بحث داریم!!!!و هنوز ثابت نشده که مال اون بهتره یا مال من!!!یعنی در یه سطح...
کیفیت صداش واقعا عالیه(البته تو هدفن حالا با هر هدفنی)و به نظرم یکی از بهترین پلیر هاییه که به درد یه موزیسین حرفه ای میخوره برای حرفه ای گوش کردن...
اگه چیز دیگه ای مد نظرته یا برات مهمه بگو چون من چیز دیگه ای به ذهنم نمیرسه اما این اختلاف قیمت با توجه به هدفن و مموری کارد 512 واقعا عالیه و میارزه ...
من که به شدت راضیم و به نظرم از گوشی هایی مثل n70 (برادرم)و6230i (برادرم)و3250 (دختر خاله ام)و k750 (چند تا از دوستان) و....کاراتر و به صرفه تره و در ضمن از تمام این گوشی ها پلیر بهتری داره(اینا رو نوشتم با ذکر نسبت هاشون که بدونی واقعا مقایسه کردم)
تا بعد...
رضا:
کاش میشد این تعصب ایرانی رو که اتفاقا خیلی چندش آور هم هست دور میریختیم!!!!شما خوشت نمیاد بگو خوشم نمیاد!!!!چه دلیلی داره که زحمت بزرگترین شرکت دیجیتال دنیا(سونی)رو اسباب بازی اطلاق کنی تا باعث خنده ی دوستان بشی!!!!!
تا بعد...
نظرتون در مورد w700 چیه ؟
چون قیمت مناسبتری هم داره
lvloh3nn
8 December 2006, 05:57 PM
ظرتون در مورد w700 چیه ؟
چون قیمت مناسبتری هم داره
با اينكه جاش اينجا نيست وي فرق w700 يكي در فوكوس اوتوماييه كه نداره و ديگري در رم كه همراهش هست كه ۲۵۶ ا
من كه به نسبت قيمت و اينكه از ۸۱۰ جديدتره و حتما يك سري پيشرفتهايي توش هست ازش خيلي راضيم ميشه يه رم بالا هم روش گذاشت
در عكس هم تفاوت خيلي زيادي نيست مخصوصا اگر هر عكس را به شكل ۴ تايي بگيريم شفافترين عكس را ميتوان به راحتي با عكس هاي اوتو فوكوس مقايسه كرد
تفاوت قيمت تقريبي ۱۰۰ تومان و جديدتر بودن در كل ۷۰۰ رو برتري ميده
البته اين فقط نظر ناقص من بود
Researcher
8 December 2006, 06:52 PM
با اينكه جاش اينجا نيست وي فرق w700 يكي در فوكوس اوتوماييه كه نداره و ديگري در رم كه همراهش هست كه ۲۵۶ ا
من كه به نسبت قيمت و اينكه از ۸۱۰ جديدتره و حتما يك سري پيشرفتهايي توش هست ازش خيلي راضيم ميشه يه رم بالا هم روش گذاشت
در عكس هم تفاوت خيلي زيادي نيست مخصوصا اگر هر عكس را به شكل ۴ تايي بگيريم شفافترين عكس را ميتوان به راحتي با عكس هاي اوتو فوكوس مقايسه كرد
تفاوت قيمت تقريبي ۱۰۰ تومان و جديدتر بودن در كل ۷۰۰ رو برتري ميده
البته اين فقط نظر ناقص من بود
همچنین حالت ماکرو رو تو عکسبرداری نداره .
اینکه کدوم گوشی جدیدتر یا قدیمیتره اصلاً مهم نیست ، مهم اینه که ویژگیهای جالب و مفید کدوم گوشی بیشتره .
مثلاً W700 رو با W710 مقایسه کنید ، درسته که از نظر پخش موزیک دومی بهتره اما نتنها ویژگیهای عکسبرداریش هیچ فرقی نکرده ، فلاش هم نداره !
در کل عکسهای W700 نسبت به W810 واقعیتر و بهتره به جزء فاصله های کمتر از نیم متر .
اما W810 تو پخش موزیک با هندزفری بهتر و باکیفیت تر از w700 هست هرچند بلندی صداش کمتره
lvloh3nn
9 December 2006, 12:57 AM
يه سوال كه واسه من پيش اومده اينه كه هندزفري۵۵۰ ۷۰۰ ۸۰۰ و ۸۱۰ هر سه يكيه يا نه؟ و اگه نيست ميشه به جاي هم استفاده كرد؟
۷۱۰ كه چون ورزشيه متفاوته و بحثش جداست
petrucci
9 December 2006, 01:38 AM
در مورد 700 باید بگم که خیلی شبیه به 810 هستش اما یه سری چیزای گوشی برای من مهمه که به هیچ وجه نمیتونم باهاش کنار بیام!!!
1-کیفیت و بلندی صدای پلیر از طریق هدفن که 810 بهتره
2-کیفیت lcd که خوب مسلما 810 خیلی بهتر و شفاف تره
3-طراحی زیبا و در عین حال جمع و جور و اسپرت با رنگ مطلوب که خوب سلیقه ی من رو 810 بود
4-جویستیک که خوب به نظرم خیلی خیلی تو راحتی کار تاثیر داره و اینجا هم مسلما 810 برتری داره
5-طراحی 810 یه جوریه که زمان صحبت کردن گوش آدم خیلی راحت تر از 800 و 700 هستش که اینم مهمه
6-در مورد دوربین که به نظرم کاملا یکی هستن...
7- در مورد حافظه هم که خوب 810 بهتره و کارت مموری هم که همراهشه فعلا کارم رو راه میندازه
در نهایت چیزای سلیقه ای ترم مثل رنگ گرافیتی و مشکی 810 و نوع صفحه کلیدش و محل قرار گیری مارک واکمن و ...هم هست که برای من مهمه شما رو نمیدونم...
در مورد جدید بودن هم که اصلا موافق نیستم سیستم سونی معمولا بر عکسه و گوشی های قدیمی یک سری معمولا از گوشی های جدید همون رده بهترن مثل k750 که مثلا از k710 خیلی بهتره یا w800 که از w550 بهتره و ...
Researcher
9 December 2006, 01:56 AM
در مورد 700 باید بگم که خیلی شبیه به 810 هستش اما یه سری چیزای گوشی برای من مهمه که به هیچ وجه نمیتونم باهاش کنار بیام!!!
1-کیفیت و بلندی صدای پلیر از طریق هدفن که 810 بهتره
2-کیفیت lcd که خوب مسلما 810 خیلی بهتر و شفاف تره
3-طراحی زیبا و در عین حال جمع و جور و اسپرت با رنگ مطلوب که خوب سلیقه ی من رو 810 بود
4-جویستیک که خوب به نظرم خیلی خیلی تو راحتی کار تاثیر داره و اینجا هم مسلما 810 برتری داره
5-طراحی 810 یه جوریه که زمان صحبت کردن گوش آدم خیلی راحت تر از 800 و 700 هستش که اینم مهمه
6-در مورد دوربین که به نظرم کاملا یکی هستن...
7- در مورد حافظه هم که خوب 810 بهتره و کارت مموری هم که همراهشه فعلا کارم رو راه میندازه
در نهایت چیزای سلیقه ای ترم مثل رنگ گرافیتی و مشکی 810 و نوع صفحه کلیدش و محل قرار گیری مارک واکمن و ...هم هست که برای من مهمه شما رو نمیدونم...
در مورد جدید بودن هم که اصلا موافق نیستم سیستم سونی معمولا بر عکسه و گوشی های قدیمی یک سری معمولا از گوشی های جدید همون رده بهترن مثل k750 که مثلا از k710 خیلی بهتره یا w800 که از w550 بهتره و ...
دوست عزیز ... فکر نمی کنید یه کم از روی تعصب مقایسه کردید ؟!
1- مخالفم ... چون اگه بدتر نباشه بهتر هم نیست
3- این گزینه کاملاً سلیقه ایه ولی اکثراً جوی استیک W800 و مثل این رو به خاطر راحتی می پسندن .
6- اینطور نیست .
اگه لازم بشه ، نمونه عکس این گوشیها رو اینجا آپلود میکنم .
lvloh3nn
9 December 2006, 02:01 AM
در مورد 700 باید بگم که خیلی شبیه به 810 هستش
حرف هاي شما تا حدي درسته ولي نتيجش شايد اين باشه كه با توجه به تفاوت قيمت زياد اين دو ، بيشتر تفاوت در سليقه افراد و شكل ظاهري است كه اگر كسي اين مورد خيلي براش مهم نباشه خوب با اين قيمت ۷۰۰ بهتره
در مورد اينكه ۸۱۰ قشنگتره كه اصلا بحثي نيست
من خودم از شكل و رنگ ۷۰۰ اصلا خوشم نمياد ولي نسبت امكانات به قيمتش واسم برتري داشته تا حدي كه بيخيال شكل و تفاوت هاي ظاهري مثل كيفيت ال سي دي يا غيره بشم
البته راجع به ال سي دي من مقايسه اي از نزديل نداشتم ولي ظاهرن نبايد فرقي باشه چون هر دو از يه نوع و يه تعداد رنگه
:icon_mrgr
chormangs
9 December 2006, 04:41 AM
راستي يك سوال ديگه : چرا در بعضي عكسهايي كه از كامپيوتر با كابل يا رم ريدر ميريزيم قابليت زووم وجود نداره؟ اين بد ميره رو مخم:icon_eek:
XIII
9 December 2006, 04:52 PM
دوستان گرامي كلكل در سايت ممنوع ميباشد.هر كسي نظري داره كه محترمه و بقيه هم ميتونند مخالفتشون رو با اون نظر بيان كنند.اما نه با كلكل .
پستهاي اضافي پاك شد.
رضا صفارپور
9 December 2006, 05:40 PM
من یه سوال واسم پیش اومده اینکه چرا این مدل آیینه دوربینش نارنجیه؟ همچنین اینکه آیا مدلw550i که صداش استریو هستش کیفیت صداش از این مدل بهتره ؟ چون در جایی خوندم که احتمالا مدل آینده سونی اریکسون با صدای استریو دوربین 3 مگ و .... خواهد بود.
The K750i, and correspondingly the W810i will be replaced only in the end of 2006, the next model will distinguish with a QVGA-screen, a 3MP camera, support for all possible Bluetooth profiles (but you still will be forbidden to scan other devices and their file structure), expanded memory card (512 MB), stereosound like in the W550i and support for UMTS. The phone size will be comparable with the K750, and only about two mm thicker. And also that will be the first phone built on a new interface maximum compatible with Nokia UI. It is probable that one more intermediate product called Betty will appear on this way.
www.mobilereview.com (http://www.mobilereview.com)
jir_jirak
9 December 2006, 07:24 PM
راستي يك سوال ديگه : چرا در بعضي عكسهايي كه از كامپيوتر با كابل يا رم ريدر ميريزيم قابليت زووم وجود نداره؟ اين بد ميره رو مخم:icon_eek:
دوست عزیز اگه رزولیشن عکست بالا باشه قابلیت زوم رو از دست میدی اگه خیلی علاقه به زوم داری میتونی عکسی که میخوای وارد گوشیت بکنی رو ببری تو فتوشاپ و رزولیشن اونو کم بکنی...
rezrez6630
10 December 2006, 09:42 AM
چرا نمیخواهید قبول کنید اینجا کلوپ دبلیو 810 دارها هستش پس فقط در مورد ایراد ها و قابلیت های این گوشی بحث کنید بحث های دیگر بخاطر بیکاری است که باعث دعوا و تنش و همچنین کرنش بین کاربران سایت خواهد شد پس بهتره احترام همدیگر رو داشته باشید
تا بتونید در کنار هم اطلاعات مفید خودتونو رد و بدل کنید نه اینکه جنجال به پا کنید
dezman_2005
10 December 2006, 03:09 PM
با سلام خدمت بروبکس دبلیو 810 باز ( مخصوصا رضا جون ، رفتم اطلس موبایل نداشت ! از یه جای دیگه گرفتم )
میخواستم ببینم 810 رم بالاتر از 2 گیگ رو هم ساپورت میکنه یا نه ؟ چند جا شنیدم رم 4 گیگ هم میخوره اگه میشه قیمت 1 گیگ و 2 گیگ و 4 گیگ رو برام بذارید ممنون میشم !
behzad_abd
10 December 2006, 05:53 PM
درسته كه توي GSM arena نوشته كه حد اكثر تا 2 گيگ ساپورت مي كنه ولي توي سايت خود واكمن( www.sonyericsson.com/walkman ) نوشته تا 4 گيگ را ساپورت ميكنه.
در مورد قيمت هم با اقاي پويا صحبت كنيد! من بيلميرم ::D
petrucci
10 December 2006, 11:10 PM
1-در مورد صدای حاصل از mp3 player گوشی 810 که من گفته بودم از خیلی گوشی ها مثل 3250 و حتی بعضی از ipod ها بهتره و دوستان این سخن من رو برنتابیده بودن!!!!پس بشنوید:
گیتاریست های حرفه ای یه دستگاهی برای پالایش صوت دارن به نام rack که این دستگاه خیلی از کارا رو براشون انجام میده یکی از این کارا تعین شدت صوت و شفافیت پیکاپ های گیتار الکتریکه برای تنظیم صدا(زیاد وارد بحث رک نمیشم )
استفاده ی جهان سومی از rack!!!!:
از اونجا که ما یکی از این دستگاه های متبرک رو داریم اومدیم با کابل صوتی گوشی های سونی اریکسون و با کابل های صوتی غیر ارجینال بازار گوشی های نوکیا رو به این رک گرامی وصل کردیم تا شدت صدای تولیدی از موتور پلیر این دوستان رو به ما نشان بده و همچنین شفافیت صدای تولید شده که واحد اولی دسی بل و واحد دومی وات هستش(البته وات واحد توان هستش که خوب تو بحث صوت حرفه ای توان یه دستگاه شفافیت صدای اون رو میسازه مثلا میگن امپلی فایر 300 وات که خوب مردم عامه فکر میکنن این شدت صداست در حالی که شدت صدا دسی بل هستش و توان دستگاه سیگنال های خروجی رو از هم جدا میکنه و تمیز بیرون میده) به هر جهت تو این امتحان من متوجه شدم که قدرت صوت تولید شده از پلیر گوشی های واکمن از بقیه بالاتر بود و این اندازه گیری با شدت .01 دسی بل اندازه گیری شد که خوب گوشی های واکمن( به غیر از 700 که یه خورده پایین تر بود و نمیدونم چرا )بقیه همه در یک سطح بودن و بعد از اونا mp3 player های آیپاد بودن البته اون دو مدلی که من امتحان کردم و بعد از اونا 3250 و n70 تقریبا در یک سطح بودن!!!البته برای این کار میتونید همه ی این گوشی هارو با یه هدفن واحد غیر از هدفن خودشون امتحان کنید بعد دقیقا متوجه میشید که من چی میگم(یه بار هرفن n70 رو بزنید به 3250 ببینید چه نتیجه ی جالبی میگیرید و متوجه میشید 3250 تا چه حد موتور ضعیفی داره)
این نتایج کاملا مستدله و اگر از یکی که سری تو مهندسی صدا داره بپرسین دقیقا این نوع آزمایش رو تایید میکنه (اگر کسی از سیستم رک سر در میاره تا دقیقا براش توضیح بدم که چی کار کردم)
خوب در این مورد مسلما با توجه به یک دستگاه 1000 دلاری که زیر دست منه چطور انتظار دارین به گوش کسی اعتماد کنم؟؟؟؟
در مورد صدای اسپیکر هم که به نظرم اصلا چیز مهمی نیست که در موردش بحث بشه چون فقط برای زنگ گوشی کاربرد داره و من به شخصه ازش استفاده نمیکنم(تا اسپیکر های حرفه ای کامپیوتر هستن استفاده از یه همچین اسپیکر های ضعیفی یه مقدار دور از عقله...)
2-در مورد دوربین فرموده بودم!!! که دوستان گفتن که اشتباهه!!!
مشکل اینجاست که دوستان موبایل رو با دوربین دیجیتال حرفه ای اشتباه گرفتن و ازش انتظار دارن تو شب و نور تاریک هم عین آماز بدون نویز و غلط عکس بگیره!!!!در حالیکه این دوربین ها فقط برای استفاده تو نور آفتاب و روز تهیه شدن و گزینه هایی مثل night mode و یا فلاش بیشتر برای دهن پر کردن و جلب مشتریه و کاربرد چندانی نداره...
در مورد عکس روز هم که خوب من تو مقایسه ای که داشتم هیچی کمتر از n70 و w700,w800,k750 و .... نداشت و به صرف اینکه یه دوستی یه عکسی گرفته که تار در اومده واونو آپلود کنه اینجا نمیشه روش قضاوت کرد
به نمونه عکس هایی زیادی که تو سایت mobilereview گذاشته شده و بررسی و مقایسه ی این دوربین های 2 مگاپیکسلی که اونجا انجام شده رو بخونید.بعد ببینید یه بررسی کننده ی رسمی هم همین حرفای من رو نوشته یا نه!!! اونجا دقیقا فرمودند که دوربین های 2 مگاپیکسلی سونی مثل 800 و 810 و 750 دقیقا یکی هستن و از دوربینی مثل 3250 بهتر و واضح تره خواهش میکنم تشریف ببرید و بخونید بعد موضع گیری کنید...
اینم از این
3-در مورد جویستیک که خوب یه چیز کاملا سلیقه ایه و من به جای ارجاع به چندین نفر تو همین فروم که از جویستیک های یه تیکه مثل 750 ناراضی هستن . فقط ارجاع میدم به مقاله ی اون دوستی که 810 رو با 800 مقایسه کرده بود که ببینید من چیز عجیبی نمیگم و چه از لحاظ راحتی کار چه استحکام و دوام 810 جویستیک بهتری داره(اگه باز کرده باشین و لاستیک زیر جویستیک های یه تیکه رو با دو تیکه مقایسه کنین خودتون متوجه میشین که کدوم دوام بهتری دارن)ولی به هر حال سلیقه ایه و منم سلیقه ای برخورد کردم پس حرفی نمیمونه...
ارجاع میدم به این چند منبع تشریف ببرید و مطالعه کنید و بعد نظر بدید:
1-mobilereview.com
2-mobileburn.com
به هر جهت پای صحبت هام هستم و علمی و منطقی هم بحث میکنم اما جواب تاپیک های غیر علمی و مغرضانه رو شرمنده ام ...
rezrez6630
11 December 2006, 03:05 AM
دوستان یه اعتراف کوچک بکنم خوبه:
گوشی خودم دبیلو 810 هستش و اینو به برادرم که سیم کارت به اسمش دراومده بود فروختم و الان گوشی من N90 هستش توی پخش و کیفیت و قدرت پرتاب صدای موزیک N90 واقعا حرف نداره و در حد گوشی دبلیو 900 اینو میدونم گوشی N90 رو به قیمت 350000 تومن فنلاندی اصل بود خریدم کافیه یک بار پخش موزیکش رو امتحان کنید
petrucci
11 December 2006, 03:18 AM
من هنوز n90 رو امتحان نکردم اما شما که میگی صداش در سطح w900 هستش منظور اسپیکرشه دیگه؟؟؟؟برای اینکه w900 از نظر قدرت موتور پلیر و وضوح صدا هیچ فرقی با بقیه ی سری واکمن نداره و اینو تو هدفن میتونید حس کنید وگرنه اسپیکر یه بحث کاملا سخت افزاریه و میره تو بحث رزونانس که اینجا جاش نیست...
خلاصه اینکه همونجور که یک بار عرض کردم صدای اسپیکر اصلا برای من مهم نیست و چیزی که برای یه پلیر مهمه صدای هدفنشه(اگر اسپیکر برای یه پلیر مهم بود حتما شرکت های اپل یا کریتیو برای پلیر هاشون اسپیکر میذاشتن!!!)که تو هدفن هم بین گوشی هایی که من امتحان کردم بالاترین صدا متعلق به گوشی های سری دبلیو بود(800و550و900و810) اگر n90 دم دستم افتاد اونم امتحان میکنم و نتیجه ش رو اینجا مینویسم...
تا بعد...
Malkemid
11 December 2006, 04:34 AM
از همگی دوستان عزیز تقاضا می کنم اگر می خوان مطلبی ارائه کنند،از کنایه زدن و امثال اون پرهیز کنند.مطمئنا نتیجه کار بهتر خواهد بود.
Researcher
11 December 2006, 04:35 AM
دوستان توجه کنید که شما می تونید هدفونی برای گوشیه خودتون پیدا کنید که صدا رو از هدفون اصلی خودش با کیفیت تر و بلندتر پخش کنه . این قضیه توسط دوستان دیگه هم گفته شده . البته من W810 رو تست نکردم ببینم با هدفونهای دیگه چطور پخش میکنه اما 3250 با هدست 6280 به قدری باکیفیت و بلند پخش میکنه که بعضی از آهنگها رو نمی تونید با صدای بلند گوشی بدید . بعضی از دوستان هم W810 رو با هدفونهای MP3 Player ها تست کرده بودن و به گفته خودشون خیلی بهتر بود .
ممکنه یه گوشی از نظر صدا ، رتبه خوبی در رنکینگ آزمایشات نداشته باشه ! اما کاملاً مشخصه که نمیشه با استناد به این آزمایشها یه گوشی رو برتر دونست و این تستها و آزمایشات نمی تونن تعیین کننده باشن . چون قرار نیست موزیک رو با دستگاههای تست صدا گوش بدید ، بلکه این هدست هست که بعضی مواقع می تونه تعیین کننده باشه و این گوش شماست که باید بلندی و کیفیت صدا رو تشخیص بده و ازش لذت ببره نه دستگاه درست مثل دوست عزیز جناب rezrez6630 که N90 رو بهتر از W810 می دونستن و یا کسانی که W900 رو تو پخش صدا با هدست بی همتا می دونن (رجوع به نظر سنجی سایت بین گوشیهای سری دبلیو )
ویا کسانیکه که K750i رو تو پخش Bass بهتر از W810 می دونن و همینطور هم هست که ممکنه با هندزفریهای مختلف ، نتایج مختلفی هم بدست بیاد .
در مورد دوربین هم باید عرض کنم انتخاب بین خوب و خوبتره . اینکه یه نویسنده دوربینهای گوشیها رو در یک سطح ببینه چیز عجیبی نیست ، به هر حال نمیشه در یک مقایسه ساده تمام ریز و درشت های مقایسه رو بیان کرد . این مقایسه تو سایت GSMarena طور دیگه ایه چون اونجا ننوشته "دقیقاً مشابه " که من هم شک دارم یه سایت همچین چیزی نوشته باشه چون اگه نوشته باشه اعتبار خودشون میره زیر سوال که دلیلشو پایینتر می خونید .
سایت برای هر سطحی از خواننده ها در نظر گرفته شده . اگه امکانش بود تمام آرشیو عکسهایی که در طول یک سال با K750 ، و دوماه و اندی با W810 گرفتم و گوشیهای دوستان دیگه رو اینجا آپلود میکردم تا بدونید منظور من از عدم تشابه دوربین گوشیها چیه .
به نمونه مقایسه ای که خودم به همراه دوستان دیگه انجام دادم توجه کنید ببینید این کاملتره یا مقایسه ای که تو سایهای دیگه شده (البته مقایسه ای بین K750 و 800 و W810 تو سایتهای دیگه انجام نشده) :
مقایسه دوربین W810 - W800 - K750i - W700 :
( این تست در شرایط ،مکان و زمان یکسان انجام شده )
K750 همیشه یک لایه زرد رو عکساش هست که بسته به میزان نور محیط محسوس و یا نا محسوسه و با تنظیم white Balance به طور کامل برطرف نمیشه . عکسهایی که با فلاش و در فضاهای تاریک گرفته میشه ، کاملاً گرایش به زرد دارن !
در مقایسه ای که خودم با دو گوشیه K750 و W800 از یک محیط و زاویه یکسان داشتم ، عکس w800 کمی واقعیتر از K750 بود و از رنگ زرد هم تو عکس ، خبری نبود . در واقع W800 عکس رو با جزئیات بیشتر و با نویز کمتر انداخته بود (نه خیلی ).
به همین ترتیب ، مقایسه ای بین K750 و W810 تو یه پاساژ داشتم که محیط با لامپهای هالوژن و .. روشن شده بود . K750 شدیداً عکس رو زرد کرده بود که احتمالاً به خاطر وجود لامپهای هالوژن زرد در بین لامپهای دیگه بود اما W810 کاملاً واقعی اما با نویز بیشتر انداخته بود . در کل ، W810 عکسها رو واقعیتر اما روشنتر (abnormal)انداخته بود و این روشناییه زیاد از حد بعضی مواقع باعث بی کیفیت شدن عکسها میشه و مثلاً اگه وسط ظهر که نور زیادی وجود داره عکس بگیرید ، عکس کمی تار به نظر میرسه (من از واژه تار استفاده میکنم چون نمی تونم دقیقاً توصیف کنم ) . اگه با فلاش عکس بگیرید ، به هیچ وجه عکسها رو زرد نمیکنه
عکسهایی که موید این قضیه باشه تو آرشیو مقایساتم هست .
و اما W700 که از نظر گرفتن عکسهای واقعی تو روز و فضاهای روشن ، رتبه اول رو بین گوشیهایی که مقایسه شدن رو داره . متاسفانه بر خلاف گوشیهای دیگه ، از امکاناتی مثل Macro و Autofocus برخوردار نیست که مشکلات خاص خودشو بوجود میاره . عکسهای این گوشی با فلاش برخلاف K750 کیفیت قابل توجهی پیدا میکنن .
البته باید بگم نتیجه ای که بدست اومد از یک یا دوعکس نبوده بلکه از شرایط مختلف و تعداد زیاد عکسها و نظر چندتا از دوستان دیگه بدست اومده که اگر میشد آپلود کنم خودتون هم به این نتیجه میرسید . شاید در آینده نزدیک و تو یک تاپیکه جداگانه اینکار رو کردم .
دقت کنید شما زمانی متوجه این مطالب خواهید شد که مثل من با گوشیه خودتون و چندتا گوشیه دیگه عکس بگیرید و عکسها رو تو PC مقایسه کنید در غیر اینصورت مثل اینه که بخواید به کسی که 6600 داره و تا حالا عکس هیچ گوشیه دیگه ای رو ندیده ثابت کنید گوشیهای بهتر از گوشیه خودشم وجود داره ! چون همونطور که گفتم انتخاب بین خوب و خوبتره .
هر کسی هم که شک داره و می خواد مطمئن شه ، رایت میکنم و به هزینه خودش عکسها رو با پست پیشتاز براش ارسال میکنم .
شاید به خاطر این ریز بینی و وسواس خودم تو مقایسه هاست که دوستان منظور بنده رو بد متوجه میشن و عکسالعمل های ناجالب از خوشون نشون میدن و شاید به همین خاطره که هیچ سایتی اینقدر به کیفیت دوربین گوشیهایی که تقریباً تو یه سطح هستن گیر نمیده !
این مطالب رو هم برای کسانی که می خوان گوشی بخرن و یا دوست داشتن مقایسه ای بین گوشیهایی که اشاره کردم از نظر کیفیت عکس داشته باشن ، گفتم و امیدوارم مفید بوده باشه . اگه خدا بخواد ، این مقایسه رو با عکس تو تاپیک جداگانه به صورت کاملتر و به همراه W900 انجام میدم .
petrucci
11 December 2006, 11:20 AM
1-منم گفتم که سلیقه و گوش مهمه اما دوستان گفتن علمی منم علمی ترین دستگاه شدت سنج بازار رو مثال آوردم که با اون قدرت پلیر هارو نشون بدم و اینم یادتون باشه که تو موزیک حرفه ای اینجوری نیست که هدفن به گوش بزنن و بگن به به و چه چه!!!!!تمام این چیزا باید تست بشه چون حتی یه گوش دادن ساده میتونه به گوش آسیب برسونه یا از مقصد اصلی دورش کنه و من بعد از تمام این تست ها w810 رو انتخاب کردم و وقتی که میگم پلیر خیلی خوبی داره با توجه به تمام تست های حرفه ای موزیسین ها میگم نه با توجه به نظر دوستان که خوب ممکنه همراه با تعصب یا اشتباه باشه و یا اصلا گوشی ای رو که نام میبرن تنها گوشی تست شده باشه...
مطمئنا دستگاهی به این پیشرفتگی وقتی شدت و وضوح یه پلیر رو تایید کنه پس پلیر خیلی خوبیه در حالیکه چیزی مثل 3250 اصلا از این آزمایش سر بلند بیرون نیومد!!!!
بحث هدست هم که جداست و من یه هدفن دارم که برای ست حرفه ایه امپلی فایرم هستش و با اون اصلا نمیشه با صدای بلند با w810 چیزی گوش داد!!!!برای اینکه در جا پرده ی گوش رو پاره میکنه!!!!!
2-من سنگ کسی رو به سینه نمیزنم اما نویسنده ی سایت mobilereview تنها بررسی کننده ی گوشی های موبایل تو دنیاست که به تایید سایت های نوکیا و سونی اریکسون و موتورولا و ....رسیده!!!!!وقتی یه شرکت رسما یه بررسی کننده رو به تایید خودش میرسونه مسلما حرفاش رو قبول داره!!!و همین هم برای من کافیه که حرفای یه همچین آدمی رو بیشتر از شما قبول داشته باشم.....در مورد دوربین بازم میگم که کیفیت دوربین های دو مگاپیکسلی سونی در یک رده هستش و از یه سیستم برای همه ی این دوربین ها استفاده شده (بازم میگم مقایسه ی بین این دوربین ها رو تو mobilereview که با تقریبا 30 عکس از هر کدوم از این گوشی ها انجام شده نگاه کنید خودتون متوجه میشید)...بر خلاف دوستان من هیچ اسراری به این قضیه ندارم و عکس هم نه آپلود میکنم و نه برای کسی میفرستم!!!!هر کسی خودش میخواد ببینه کی درست میگه تحقیق کنه...
3-یه بار دیگه هم عرض کردم که مقدار متنابهی گوشی دم دست من هست و من تمام اینارو روی pc و روی شدت سنج صدا امتحان کردم و بر خلاف مورد قبل حاضرم عکس تمام گوشی های دور و برم رو با خودم بگیرم و برای هر کس خواست بفرستم !!!!!تا دوستان اینقدر کوتاه فکر نکنن که هر کی اومد اینجا حرف زد تو عمرش فقط یه گوشی دیده!!!!!!من حتی اگر کسی بخواد میتونم شدت صدای گوشی های امتحان شده رو بر حسب دسی بل بهش بدم و ببره به یه مهندس صدا نشون بده تا ببینه که حتی یه دسی بل هم اشتباه نشده!!!!و ایمان بیاره که من واقعا گوشی هارو امتحان کردم.....
در نهایت من در این مورد دیگه بحثی ندارم چون دلایلم و آزمایشاتم برای خودم مستند هستن و به نظرم مستدل تر از گوش انسان هاست و همینطور چشم اونا....دوره ی مقایسه های تجربی از روی حواس پنج گانه خیلی وقته که سراومده!!!اینکه بگیم من گوش دادم بهتر بود!!!هیچ جا سندیت علمی نداره...
در کل هم اینکه من این گوشی رو با تحقیق انتخاب کردم و امکان خرید هر نوع گوشی دیگه ای رو داشتم حتی n73 و w900 پس اینطور نیست که همینجوری یه چیزی خریده باشم و حالا بخوام متعصبانه دیگران رو بکوبم و اصلا هم برام مهم نیست که کسی کیفیتش رو تایید کنه یا نه چون تحقیقات من قبلا این کار رو کرده!!!!!
so no more discossion...
تا بعد...
behzad_abd
11 December 2006, 04:34 PM
به نظر من دوربين هاي سري w با هم نبايد فرق بكنند. بالاخره طراحي دوربين هاي مختلف و توليد انها در صورتي كه همه 2 مگاپيكسل هستند، براي هر گوشي كمي غير عاقلانه هست و هزينه اضافي براي سوني اريكسون محسوب مي شود!
behzad_abd
11 December 2006, 04:41 PM
از دوستان w810 دار خواهش مي كنم كه ليست دقيقي از محتويات داخل جعبه w810 به من بدهند تا در موقع خريد، فروشنده چيزيش رو نپي چونه!
mohammad_mobile
11 December 2006, 05:57 PM
بله ، هر وسیله ای که پورتش مثل پورتهای صدای تلویزیون باشه . تو جعبش هست .
آره ... پک کامل
شما به چه چیزایی که گیر نمیدی ! این اصلاً مهم نیست . مهم اینه که یه کابل USB برای اتصال گوشی به PC وجود داشته باشه . از نظر رنگ و حالت مثل K750 هست
سلام.دوست عزیز منظور من از مقایسه دو کابل نوع پایه های اونا بود نه رنگ و حالتش.
Researcher
11 December 2006, 06:04 PM
به نظر من دوربين هاي سري w با هم نبايد فرق بكنند. بالاخره طراحي دوربين هاي مختلف و توليد انها در صورتي كه همه 2 مگاپيكسل هستند، براي هر گوشي كمي غير عاقلانه هست و هزينه اضافي براي سوني اريكسون محسوب مي شود!
به هر حالی اتفاقیه که افتاده !
شاید بیشتر از اینکه به سخت افزار مربوط بشه ، نرم افزاری باشه (با توجه به تغییراتی که تو کیفیت عکسهای K750هایی که به W800 تبدیل شدن اما نه خیلی) . به نظر خودم این هم به نرم افزار و هم سخت افزار (لنز)برمیگرده
W900 هم یه گوشیه سری W هست اما نمی دونم تا حالا کیفیت فیلمبرداریش رو دیدید یا نه :icon_ques تقریباً با کیفیت MP4 فیلمبرداری میکنه اما این ویژگی تو هیچ کدوم از گوشیهای سری W دیگه نیست . پس نمیشه از روی حدس و گمان چیزی رو پیش بینی کنیم بلکه باید حتماً از نزدیک تستش کنیم :icon_cool
mohammad_mobile
11 December 2006, 06:21 PM
در ضمن دوستان اینجا بخش W810 هست نه بخش مقایسه با گوشیهای دیگه.بیشتر بحثمون باید درباره خود w810 باشه.ثانیا مشکل و سوال و درخواست من مهمتر از کیفیت عکس و پلیر و هندزفری این گوشی بود ولی هیچ کدومتون جواب ندادین.ازتون خواسته بودم که عکس کابل منو ببینین و هر کدومتون که کابلتون این شکلی نبود بگه ولی (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=310292&postcount=573).ولی) مثل اینکه چیزهای دیگه مهمتر بوده.(کابل سمت راست w810وسمت چپی k750 )
در ضمن میخواستم بدونم که ورژن Disk2phone شما که روی سی دی هست چنده؟
و اینکه از کابل k750 هم میتونم برای w810 استفاده کنم؟
اگر هم امکان داره فایلهای درایور USB W810 رو هم اینجا بذارین من استفاده کنم.ممنون.
تو این تاپیک ازتون خواسته بودم:
http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=310292&postcount=573 (http://www.phalls.com/vbulletin/showpost.php?p=310292&postcount=573).ولی)
behzad_abd
11 December 2006, 09:43 PM
به هر حالی اتفاقیه که افتاده !
شاید بیشتر از اینکه به سخت افزار مربوط بشه ، نرم افزاری باشه (با توجه به تغییراتی که تو کیفیت عکسهای K750هایی که به W800 تبدیل شدن اما نه خیلی) . به نظر خودم این هم به نرم افزار و هم سخت افزار (لنز)برمیگرده
W900 هم یه گوشیه سری W هست اما نمی دونم تا حالا کیفیت فیلمبرداریش رو دیدید یا نه :icon_ques تقریباً با کیفیت MP4 فیلمبرداری میکنه اما این ویژگی تو هیچ کدوم از گوشیهای سری W دیگه نیست . پس نمیشه از روی حدس و گمان چیزی رو پیش بینی کنیم بلکه باید حتماً از نزدیک تستش کنیم :icon_cool
البته من از يكي تو همين فروم شنيدم كه گفت با اپديت فيرم وير قابليت فيلم برداري به فرمت احتمالا mp4 (؟) به گوشيش اضافه شده.
در هر حال ، بي خيال! بريم سر همون بحث اصلي تاپيك D:
007pooya
12 December 2006, 05:17 PM
باهاه! كجاشو ديدي! توي ماهنامه "نوآور" اين ماه، مموري w950 رو 3 گيگابايت نوشته! اونم رو جلدش:D
نميخوام تاپيك رو منحرف كنم ولي ديدم خيلي باحاله ،حيفه ننويسم!
اين دقيقا" همون چيزيه كه تو مجله نوشته:
موبايل 3 گيگابايتي!!!!:
آخرين مدل ((سوني اريكسون)) يك موبايل پيشرفته با قابليت پخش Mp3 و ظرفيت 3 گيگابايت!!
است كه در كنار قدرت بالاي انتقال اطلاعات ميتواند با كمك باطري قدرتمندش 10 ساعت بطور مداوم كار كند.
نكته جالب! آنكه هنوز براي W950i قيمتي از سوي كمپاني سازنده مشخص نشده است.!!!!!!!!!!!!!!!!
الك دلك
12 December 2006, 07:40 PM
دوستان من يه سئوال داشتم تو بازار هندزفري هست كه كنترل صداش و جلو و عقب بردن آهنگ رو خودش باشه و به w810 هم بخوره؟ :icon_cool
امير سجاد
13 December 2006, 12:52 AM
دوستان من يه سئوال داشتم تو بازار هندزفري هست كه كنترل صداش و جلو و عقب بردن آهنگ رو خودش باشه و به w810 هم بخوره؟ :icon_cool
میتونید هندزفری w900 رو براش بگیرید.
007pooya
13 December 2006, 02:08 AM
میتونید هندزفری w900 رو براش بگیرید.
متاسفانه هندزفري W900 به 810 نميخوره
petrucci
13 December 2006, 04:21 AM
پویا جون فکر میکنم یه اشتباه کوچیک رخ داده!!!!البته میدونم که میدونی و جای دیگه دیدم که نوشتی اما اینجا فراموش کردی که حافظه ی این گوشی با حال 4 گیگابایت هستش نه 3 گیگ...
تا بعد...
الك دلك
13 December 2006, 12:20 PM
يعني هندز فري ديگه نيست كه بهش بخوره ؟
007pooya
13 December 2006, 02:27 PM
پویا جون فکر میکنم یه اشتباه کوچیک رخ داده!!!!البته میدونم که میدونی و جای دیگه دیدم که نوشتی اما اینجا فراموش کردی که حافظه ی این گوشی با حال 4 گیگابایت هستش نه 3 گیگ...
تا بعد...
خب مساله همينه ديگه
من چيزايي كه تو اين مجله در مورد W950 شرح داده بود نوشتم تا شما به بار علمي مجلاتمون
پي ببرين و اگه توجه كنين اونهايي كه نوشتم نظر خود من در مورد اين گوشي نبود
007pooya
13 December 2006, 02:34 PM
يعني هندز فري ديگه نيست كه بهش بخوره ؟
چرا هندزفري كه نه ولي هر هدوني با جك 3.5 ميلي متر بهش ميخوره ولي فكر هندزفري كه مثل W900
كنترل داشته باشه رو بايد از سرتون بندازين
007pooya
13 December 2006, 02:47 PM
تا بعد...
خب مساله همينه ديگه
من چيزايي كه تو اين مجله در مورد W950 شرح داده بود نوشتم تا شما به بار علمي مجلاتمون
پي ببرين و اگه توجه كنين اونهايي كه نوشتم نظر خود من در مورد اين گوشي نبود
behzad_abd
13 December 2006, 05:55 PM
دوستان سوال.
اگه ايشالا يه w810 خريدم، فيرم ويرشو اپديت بكنم يا نه؟
ايا اپديت ها باعث بروز مشكل مي شود؟
ايا امكانات جديد تر اضافه مي شود؟
007pooya
13 December 2006, 07:37 PM
اگه قاچاق نبود بكن
اگه قاچاق بود ، نكن
الك دلك
14 December 2006, 10:33 AM
من به اين ظرفيت مموريم كه 512 دقت نكرده بودم الان كه نگاه كردم ديدم حدود 470 تا ظرفيتشه يعني بقيش چي شده؟:icon_razz
امير سجاد
14 December 2006, 04:33 PM
من به اين ظرفيت مموريم كه 512 دقت نكرده بودم الان كه نگاه كردم ديدم حدود 470 تا ظرفيتشه يعني بقيش چي شده؟:icon_razz
سیستم عامل همیشه کمی از حافظه رو رزرو میکنه برای فایلهای سیستمی و کمک به رام ، اگه به ظرفیت هارد کامپیوترتون هم دقت کنید میبینید کمتر از مقدار واقعیه.
dezman_2005
15 December 2006, 02:53 AM
دوست من این فقط یه سام هست که باری مموری کارت ها میذارن !
شما هیچ مموری کارتی رو نمیتونید پیدا کنید که به اندازه حجم واقعی اش باشه . مثلا برادر من هم برای گوشیش رم 512 خرید ولی 295 مگ بود .من خودم 3 سال پیش ام پی تری پلیر 128 مگ خریدم وقتی رتم دیدم 117 مگابایت هست و کلی حالم گرفته شد:icon_redf یا همین دبلیو 810 270 مگ هست برای فایل های سیستمی هم ذخیره نمیشه چیزی چون وقتی با رم ریدر توی کامپیوتر میذاری هم همین مقداره .:icon_evil
dezman_2005
15 December 2006, 03:10 AM
petrucci ، یادمه شما توی چند صفحه قبل کل کل داشتید با جناب کرگدن سر این موضوع که هندزفری خود گوشی بهتره یا هندزفری های غیره که ایشون میگفتند هندزفری های دیگه خیلی بهتر جواب میده .
من خودم رفتم و باچند هندزفری گوشی رو تست کردم همون طور که فرموده بودید هندزفری فابریک بسی عالی تر می نمود . یادمه ایشون خیلی سنگ هدفن کرتیو رو به سینه میزدمن رفتم و هدفن کرتیو مال ام پی تری پلایر یکی از بچه ها که کلا ام پی تری پلیر گرونی هم بود رو تست کردم . شاید باور نکنید و این هدفن ها حتی کشش کل صدای گوشی رو هم نداشت و وقتی صدا رو زیاد میکردی بد جور خش خش میکرد وقتی هم که تنظیمات صدا روی مگاباس بود که دیگه اگه صدا رو از نصف بیشتر میکردی هدفن میخواست بترکه . با هدفن های دیگه هم تست کردم حتی با هدفن شرکت "سونی" که بازم به هیچ وجه به پای کیفیت هدفن فابریک نمیرسید .
فقط یه موضوع دیگه من بدجور به این مدل هندزفری گوشیم که توی گوش فرو میره عادت کردم! یعنی دیگه اصلا یادم رفته هندزفری های دیگه رو چه جوری بذارم توی گوشم ! فکر نکنم اگه بخوام گوشیم روعوض کنم چیزدیگه ای بغیر از سری واکمن بخرم فقط به خاطر این هندزفری ها !!
seeker
15 December 2006, 11:00 AM
وقتی می خوام w810 رو روشن کنم ازم phone code رو می خواد..نه sim code.اینارو امتحان کردم جواد نداد
0000
1234
1111
123456
کسی میدونه کدش چیه؟
petrucci
15 December 2006, 02:13 PM
البته جناب کرگدن راهنمایی های زیادی به من کرد و قصد من کل کل نبود ...
خودش گفته بود که نتیجه رو بگم که منم گفتم...
بله درست میفرمایید این هدفن ها جدا یه چیز دیگه ست و خیلی موثره ...
البته شرکت سونی جدیدا یه سری هدست به همین شکل زده برای mp3 player های واکمنش...اونا هم واقعا عالی و بی نظیرن ...
در مورد اینکه خیلی از هدفن ها کشش صدای گوشی رو ندارن باهات موافقم و به عینه اینو رو هد فن های کریتیو دیدم...
ممنون
تا بعد...
K300
16 December 2006, 07:41 PM
سلام
همين الان زنگ زدم به دفتر فروش سيتادل ، W810 مي دونيد چند قيمت داد؟
:icon_bigg:icon_bigg 380,000 :icon_bigg:icon_bigg
با اين وضع بايد بگردم دنبال يه بدون گارانتي!
حالا خوبه اسم نمایندگیه سونی اریکسون رو در واقع دزدیدن و سونی اریکسون میگه هیچ نمایندگی تو ایران نداره.تازه همون گارانتیه سیتادل هم مفت نمیارزه.فقط خوبیش اینه که رجیستر شده هستش.
dezman_2005
17 December 2006, 03:45 AM
دوستان دبلیو 810 باز یه خبر خوب براتون دارم .
امروز عصر توی دانشگاه دوربین دبلیو 810 رو با نوکیا ان 80 مقایسه کردم . میدونید که دوربین ان 80 3 مگاپیکسله . چند تا عکس گرفتیم که میتونم به جرات بگم 810 از هر نظر که فکر کنید بهتر عمل کرد .با فلاش ، باحالت نایت مود و معمولی و ... که همه هم به این موضوع اعتراف کردن که دوربین 2 مگاپیکسلی من بهتر ان 80 3 مگی هست . حتی عکس ها رو برام فرستاد ( جالب اینجا بود که عکس هاش یکی 1 مگابایت یا بیشتر حجمشون بود !! ) و روی کامپیوتر هم دوربین 810 بهتر بود فقط سایز عکس ان 80 بیشتره . 2048 * 1536
من واقعا نمیفهمم کسی چهطوری میتونه خودشو راضی کنه که 480 تومن بشماره پای یه گوشی که فلاشش حتی یک پنجم فلاش سونی اریکسون قدرت نداره یا حتی یه صدای بلند !!
(هر کس میخواد بگه عکس های هر 2 گوشی رو به ایمیلش بفرستم !)
nuzzle72
17 December 2006, 06:04 PM
اگه اين عکس ها رو اينجا بزاريد بهتر ميشه........
esmigel
17 December 2006, 06:11 PM
W810 به هیچ عنوان به قیمتش نمی ارزه...هر کیو که من دیدم می خواد بفروشش...
گوشی خوبیه ولی به قیمتش نمی ارزه...
فقط کیفیت هدفونش سره از کا 750
behzad_abd
17 December 2006, 06:57 PM
W810 به هیچ عنوان به قیمتش نمی ارزه...هر کیو که من دیدم می خواد بفروشش...
گوشی خوبیه ولی به قیمتش نمی ارزه...
فقط کیفیت هدفونش سره از کا 750
كي گفته؟:icon_twis كسي كه داره و مي خواهد بفروشد مطمئنا به خاطر قيمتش نمي فروشه چون به هر حال يك بار پولشو داده و اگر بفروشه ضرر خواهد كرد.
دليل ارزوني k750 قديمي تر بودنش است. در ضمن جديدا خيلي زياد شده .:icon_arro:icon_wink
الك دلك
17 December 2006, 11:19 PM
دوستان يه سئوال :
ميشه با w810 و هندزفريه HBH-608 آهنگ گوش داد؟
الك دلك
18 December 2006, 05:12 PM
خوب اگه تصميم داري بخري پيدا مي كني مبارك باشه
nuzzle72
19 December 2006, 12:39 AM
همه پست های مربوط به قيمت گوشی برای جلوگيری از انحراف تاپيک پاک شدند.لطف کنيد تمام پست های مربوط به قيمت رو در محل مناسب خود بزنيد
mehdi223
19 December 2006, 01:26 AM
سلام دوستان
من هندزفری گوشیم را گم کردم به نظر شما اصلیشو کجا می تونم گیر بیارم؟
Researcher
19 December 2006, 01:58 AM
سلام دوستان
من هندزفری گوشیم را گم کردم به نظر شما اصلیشو کجا می تونم گیر بیارم؟
با عرض تاسف هیچ جا ! هندزفریه داخل پک گوشیها رو هیچ جا نمی تونی گیر بیاری مگه اینکه یه نفر گوشی w810 اوراق کرده باشه بتونی اصلیشو ازش با قیمت بالا بگیری .
البته تو علاءالدین هندزفریهای گوشیها رو به اسم اورجینال 26000 تومن می فروشن اما به هیچ وجه به کیفیت اصلی نمیرسن چون اصلاً اورجینال نیستن !
dezman_2005
19 December 2006, 03:09 AM
اگه اين عکس ها رو اينجا بزاريد بهتر ميشه........
شرمنده چوم من هیچ فضایی روی وب ندارم پس اینجا هم چه طور عکس ها رو بذارم ؟
شما ایمیلت رو بذار من 2 عکس رو برای شما میذارم . شما هم لطف کن همینجا قرارشون بده !
ممنون .
darkprince
19 December 2006, 08:14 AM
سلام دوستان من 2 تا سوال داشتم:
1.این کیف های کمری که آهنربا دارن به گوشی آسیب نمیرسونن مثلاً به صفحه نمایش یا اسپیکر؟
2.میشه این علامت مخابرات رو از رو صفحه نمایش حذف کرد؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید.
nuzzle72
19 December 2006, 07:52 PM
شرمنده چوم من هیچ فضایی روی وب ندارم پس اینجا هم چه طور عکس ها رو بذارم ؟
شما ایمیلت رو بذار من 2 عکس رو برای شما میذارم . شما هم لطف کن همینجا قرارشون بده !
ممنون .
dezman_2005 گرامی
اگر منزورتون محليست برای آپلود عکس ها اين سايت ها اين امکان را به شما می دهند
www.tinypic.com (http://www.phalls.com/vbulletin/www.tinypic.com)
www.picsplace.to (http://www.phalls.com/vbulletin/www.picsplace.to)
jir_jirak
20 December 2006, 10:53 AM
نمي دونم چي شد!!!!!!!!!!!
يکهو به گوشيم نيگاه کردم ديدم روش يه خط خفن افتاده نميشه بهش گفت خط من اسمشو مي ذارم ترک:icon_cry:
يکي به من بگه مگه اين گوشي صفش ضد خش نيست؟؟؟!!!!:icon_redf
حالا چيکار بايد بکنم؟؟؟
امير سجاد
20 December 2006, 09:16 PM
نمي دونم چي شد!!!!!!!!!!!
يکهو به گوشيم نيگاه کردم ديدم روش يه خط خفن افتاده نميشه بهش گفت خط من اسمشو مي ذارم ترک:icon_cry:
يکي به من بگه مگه اين گوشي صفش ضد خش نيست؟؟؟!!!!:icon_redf
حالا چيکار بايد بکنم؟؟؟
نه !! متاسفانه صفحش ضد خش نیست http://qsmile.com/qsimages/176.gif
dezman_2005
21 December 2006, 03:22 AM
سلام
بالاخره عکس های مقایسه دبلیو 810 و ان 80 رو آپلود کردم ، پیرم دراومد!
میتونید توی این تاپیک عکس ها رو ببینید !
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=314961#post314961
behzad_abd
21 December 2006, 04:35 PM
سلام بچه ها
ديروز چهار شنبه براي خريد گوشي رفتم جمهوري. 2 نوع w810 بود. گارانتي متفرقه با IMEI عوض شده، گارانتي سيتادل با IMEI قانوني. نوع اول 285 تومان مالزي. نوع دوم 380 تومان. نخريدم. ديشب انقدر اعصابم خورد شده بووووود...:icon_bigg
من كه حد اكثر 300 تومن داشتم، از يك طرف پول اصلو نداشتم، از طرفي پول زور بود، از طرفي هم از گوشي متفرقه مي ترسيدم. يهو ديدي فردا MCI خراب شده ، گوشي رو از كار انداخت. اونوقت دستت به هيچ جا بند نيست.
فعلا يدونه از او سامسونگ n620 قديميا دارم كه بايد 24 تو شارز باشه.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد:
1) صبر كنم تا وضع مزخرف بازار درست شه و اگر قرار است قطع كنند، قطع كنند
2) يك w810 متفرقه بگيرم
3) خدا نكنه بي خيال w810 بشم و رو يك گوشي ارزون تر فكر كنم
XIII
21 December 2006, 06:56 PM
سلام بچه ها
ديروز چهار شنبه براي خريد گوشي رفتم جمهوري. 2 نوع w810 بود. گارانتي متفرقه با IMEI عوض شده، گارانتي سيتادل با IMEI قانوني. نوع اول 285 تومان مالزي. نوع دوم 380 تومان. نخريدم. ديشب انقدر اعصابم خورد شده بووووود...:icon_bigg
من كه حد اكثر 300 تومن داشتم، از يك طرف پول اصلو نداشتم، از طرفي پول زور بود، از طرفي هم از گوشي متفرقه مي ترسيدم. يهو ديدي فردا MCI خراب شده ، گوشي رو از كار انداخت. اونوقت دستت به هيچ جا بند نيست.
فعلا يدونه از او سامسونگ n620 قديميا دارم كه بايد 24 تو شارز باشه.
دوستان لطفا راهنمايي كنيد:
1) صبر كنم تا وضع مزخرف بازار درست شه و اگر قرار است قطع كنند، قطع كنند
2) يك w810 متفرقه بگيرم
3) خدا نكنه بي خيال w810 بشم و رو يك گوشي ارزون تر فكر كنم
كمي صبر كن چون بعيد مي دونم قيمت گوشي بره بالاتر از اين حد.تازه پولاتم تا اون موقع بيشتر ميتوني بكني.
دور گوشي با imei غلطم كه خط بكش
masterweb
22 December 2006, 02:38 AM
اقا فریم ورک سونی اریکسون w800 با w810 یکیه دیگه ؟! لطفا اگه کسی میدونه سریع بگه چون دارم دانلود میکنم نرم افزار و و میخوام نصب کن
007pooya
22 December 2006, 03:21 AM
اقا فریم ورک سونی اریکسون w800 با w810 یکیه دیگه ؟! لطفا اگه کسی میدونه سریع بگه چون دارم دانلود میکنم نرم افزار و و میخوام نصب کن
نه خیر یکی نیس
فیرمویر این گوشی ها فرق میکنه
ثانیا" اگه گوشیت W810 باشه و قاچاق, اصلا" آپدیتش نکن
darkprince
24 December 2006, 03:31 AM
سلام دوستان من 2 تا سوال داشتم:
1.این کیف های کمری که آهنربا دارن به گوشی آسیب نمیرسونن مثلاً به صفحه نمایش یا اسپیکر؟
2.میشه این علامت مخابرات رو از رو صفحه نمایش حذف کرد؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید
behzad_abd
25 December 2006, 06:17 PM
سلام!
من ديروز براي خريد w700 اصل ( چون w810 اصلد سيتادل 380 تومن بود بي خيال شدم!)
بار ديگر به جمهوري رفتم. w810 حد اقل تو بازار بود ولي w700 اصلا نبود ! گارانتي سيتادل كه پيدا نكردم! اين بار هم داشتم نا اميد مي شدم كه اخر يك مغازه رو ديدم كه سيتادل مي فروخت. توش كلي جعبه w700 ديدم با گارانتي سيتادل و البته كلي w810 كه سيتادل نبود. w700 رو ميداد 295 و w810 رو ميداد 330 با گارانتي پارس نيكاتل(50 تومن از سيتادل ارزونتر) كه صد البته رجيستر شده هم بود!!!! و خريدمش!
َ
بالاخره من هم يك w810 خريدم!!!!!!! اصل !!!!!!!!
Researcher
25 December 2006, 07:19 PM
سلام!
بار ديگر به جمهوري رفتم. w810 حد اقل تو بازار بود ولي w700 اصلا نبود ! گارانتي سيتادل كه پيدا نكردم! اين بار هم داشتم نا اميد مي شدم كه اخر يك مغازه رو ديدم كه سيتادل مي فروخت. توش كلي جعبه w700 ديدم با گارانتي سيتادل و البته كلي w810 كه سيتادل نبود. w700 رو ميداد 295 و w810 رو ميداد 330 با گارانتي پارس نيكاتل(50 تومن از سيتادل ارزونتر) كه صد البته رجيستر شده هم بود!!!! و خريدمش!
َ
تبریک میگم . کار خوبی کردی . گارانتی مهم نیست (البته گارانتی پارس نیکاتل جزو گارانتیهای معتبره) ، مهم اینه که IMEI گوشی درست باشه که بتونید گوشی رو آپدیت کنید .
007pooya
26 December 2006, 02:20 AM
سلام!
َ
:icon_cool بالاخره خریدی؟!!
مبارک باشه:icon_sad:
حالا راضی هستی دیگه؟
dezman_2005
26 December 2006, 03:08 AM
سلام!
َ
قبل از هر چیز ورودت را به جمع دبلیو 810 دارها تبرک گفته و خداوند را شاکرم که نگذاشت شما دبلو 700 با این قیمت کذایی بگیرید . ثانیا تبریکات من را نیز پذیرا باشید !
dezman_2005
26 December 2006, 03:31 AM
امروز رفتم برای خرید رم که خوشبختانه ناکام ماند !
وقتی گفتم رم میخوام گفت 256 میخوای ؟ انگار خیلی رقم بالایست فکر کنم اوج رم در ذهن ایشان 512 باشد .
گفتم یک گیگ گفت 27 تومن . گفتم 2 گیگ گفت نمیکشه . البته هیچ کدوم هم گارانتی نداشت !
این را نه یک مغازه بلکه بیش از 10 مغازه گفتند طوری شد که خودم هم شکم برد که میکشه یا نمیشکه ،2 گیگ هم گفتند با این که نمیکشه با مسولیت خودت و بدون گارانتی 40 تومن برات میاریم !
منم گفتمش زهی خیال باطل .
درکل از خرید رم سرد شدم آدم این گوشی های جدید رو که میبینه هوسی میشه !
فعلا که رفتم تو نخ کا800 ببینم کی قیمتش به 350 میرسه ؟ منتظرم افت قیمتشو بکنه بگیرم
هیچی واسه من جای دوربین باکیفیت رو نمیگیره
ملتفتیت که ؟
Researcher
26 December 2006, 03:43 AM
امروز رفتم برای خرید رم که خوشبختانه ناکام ماند !
وقتی گفتم رم میخوام گفت 256 میخوای ؟ انگار خیلی رقم بالایست فکر کنم اوج رم در ذهن ایشان 512 باشد .
گفتم یک گیگ گفت 27 تومن . گفتم 2 گیگ گفت نمیکشه . البته هیچ کدوم هم گارانتی نداشت !
این را نه یک مغازه بلکه بیش از 10 مغازه گفتند طوری شد که خودم هم شکم برد که میکشه یا نمیشکه ،2 گیگ هم گفتند با این که نمیکشه با مسولیت خودت و بدون گارانتی 40 تومن برات میاریم !
منم گفتمش زهی خیال باطل .
درکل از خرید رم سرد شدم آدم این گوشی های جدید رو که میبینه هوسی میشه !
فعلا که رفتم تو نخ کا800 ببینم کی قیمتش به 350 میرسه ؟ منتظرم افت قیمتشو بکنه بگیرم
هیچی واسه من جای دوربین باکیفیت رو نمیگیره
ملتفتیت که ؟
به N73 هم میتونی فکر کنی . اگه K800 بگیری دیگه باید بیخیال صدا شی
saeed2u
26 December 2006, 10:44 AM
میخواستم بدونم w810 از نظر نرم افزاری تغییری نسبت به w800 کرده یا نه ؟
aminha
26 December 2006, 11:49 AM
من W810 دارم شنیدم گوشی رو ببرم دفتر خدمات تلفن همراه با پر کردن یه فرم گوشی رو رجیستر می کنند درست یا نه؟؟
و یه سوال دیگه اینکه کاور یا قاب اورجینال این گوشی تو بازار هست یا نه و قیمتش حدودا چنده
وقتی دارم mp3 گوش می دم و گوشی من زنگ می خوره صدای زنگ تو گوشی نمی یاد دلیلش چیه؟؟
dezman_2005
27 December 2006, 02:44 AM
من W810 دارم شنیدم گوشی رو ببرم دفتر خدمات تلفن همراه با پر کردن یه فرم گوشی رو رجیستر می کنند درست یا نه؟؟
و یه سوال دیگه اینکه کاور یا قاب اورجینال این گوشی تو بازار هست یا نه و قیمتش حدودا چنده
وقتی دارم mp3 گوش می دم و گوشی من زنگ می خوره صدای زنگ تو گوشی نمی یاد دلیلش چیه؟؟
درمورد سوال اولت که فکر نمیکنم همچین چیزی باشه ! درضمن من نمیدونم شما نگران چی هستید 99 درصد بچه های این فروم گوشی هاشون قاچاقه !! هیچ مشکلی هم واسه هیچ کس پیش نمیاد !
حتی میتونید گوشی رو آپدیت کنید و بعدش با یه فلش 5 هزار تومنی گوشی رو دوباره وارد شبکه کنید .
از فکر عوض کردن قاب که بیا بیرون چون قاب ها همه آشغال هستن و قاب کریستال رو هم شرط میبندم بیشتر از یک هفته نمیتونی تحمل کنی !
من گوشی قبلیم 6630 بود . وقتی مثلا داشتم باهاش آهنگ گوش می کردم تو هندزفری یه دفعه اگه زنگ میخورد . با تمام قدرت صدای زنگ رو تو هندزفری پخش می کرد که باعث کر شدن گوش می شد ولی دبلیو 810 آهنگ رو قطع میکنه از تو هندزفری و خیلی راحت خود گوشی زنگ میخوره .
dezman_2005
27 December 2006, 03:16 AM
به N73 هم میتونی فکر کنی . اگه K800 بگیری دیگه باید بیخیال صدا شی
شما میدونید که هندزفری کا 800 چه شکلیه ؟ منظورم اینه که شبیه سری واکمن تو گوش میره یا معمولی هست ؟ درضمن فکر نمیکنم که نرم افزار واکمن رو داشته باشه مگه نه ؟:icon_cry:
الك دلك
27 December 2006, 11:01 AM
dezman عزيز w810 نرم افزار واكمن نداره
aminha
27 December 2006, 11:06 AM
سلام گوشی من w810 می باشه
هر چی تو گوشیم ارجینال(دیفالت) بوده پاک شده که شامل زنگها تم ها و والپیپر ها و...
چطوری می تونم اونا رو برش گردونم
کسی پکیج ارجینال w810 رو نداره؟؟
chormangs
27 December 2006, 05:25 PM
سلام یک سوال دیگه داشتم ازتون . در پستهای قبلی هم بخشی از سوالم مطرح شده بود ولی جوابی داده نشده بود منم مجبورم دوباره مطرح کنم
1 دوستان چطوری میشه روی فایل ها پسورد گذاشت و قفلشون کرد که برای همه قابل رویت نباشه؟
2 آیا امکان داره کاری کرد که فایلهای تصویری خصوصی در قسمت ویدیو بخش والکمن قرار نگیره وقاطی بقیه نشه ودر دسترس نباشه؟
omid_2000
27 December 2006, 07:12 PM
سلام یک سوال دیگه داشتم ازتون . در پستهای قبلی هم بخشی از سوالم مطرح شده بود ولی جوابی داده نشده بود منم مجبورم دوباره مطرح کنم
1 دوستان چطوری میشه روی فایل ها پسورد گذاشت و قفلشون کرد که برای همه قابل رویت نباشه؟
2 آیا امکان داره کاری کرد که فایلهای تصویری خصوصی در قسمت ویدیو بخش والکمن قرار نگیره وقاطی بقیه نشه ودر دسترس نباشه؟
در مورد قفل فایلها چند تا برنامه هست که زیاد جالب نیستند ولی بدرد میخوره
file_protect اسم برنامشه سرچ کن فقط با این برنامه میشه فایلها رو قفل کنی
در قسمت ویدیو واکمن اگه یه فایلی رو پاک کنی فقط از اونجا پاک میشه نه از مموری (البته یه امتحان بکن ولی مال من که اینطوری بود)
007pooya
27 December 2006, 07:49 PM
سایت معتبر CNET در مقاله ای به بررسی پیشرفت های صنعت موبایل پرداخته و بهترین گوشی های موبایل سال 2006 را از جهات مختلف انتخاب کرده است:
بهترین موبایل سال 2006 از لحاظ دوربین: سونی اریکسون K800i به خاطر ویژگی ها و طراحی کاربرپسند
http://cnet.com.au/cnet/i/r/2006/mobilephones/22055642/sony_ericsson_k800i_c.jpg
بهترین طراحی مبتکرانه : ال جی شکلات KG800
http://www.cnet.com.au/cnet/i/r/2006/mobilephones/22057500/lg_chocolate_c.jpg
بهترین گوشی تاشوی سال 2006 : سامسونگ D900
http://www.cnet.com.au/i/r/2006/mobilephones/22057901/samsung_ultra_edition_129_c.jpg
امید آینده بازار : Telstra hiptop 2
http://www.cnet.com.au/i/r/2006/mobilephones/22138005/telstra_hiptop2_c.jpg
بهترین گوشی هوشمند برای کاربران تجاری : BlackBerry 8700
http://cnet.com.au/cnet/i/r/2006/mobilephones/22055443/blackberry_8700_c.jpg
بهترین گوشی از لحاظ مد و طراحی : سونی اریکسون Z610i
http://www.cnet.com.au/i/r/2006/mobilephones/22085857/sony_ericsson_z610i_c.jpg
باریک ترین گوشی : موتورلا SLVR L7
http://cnet.com.au/cnet/i/r/2005/mobilephones/22051224/motorola_slvr_v8_c.jpg
پر زرق و برق ترین گوشی سال : موتورلا D&G RAZR V3i
http://cnet.com.au/cnet/i/r/2006/mobilephones/22058802/motorola_d&g_v3i_c.jpg
بهترین پخش کننده MP3 و رقیب عمده آی پاد : سونی اریکسون W810i
http://cnet.com.au/cnet/i/r/2006/mobilephones/22057407/sony_ericsson_w810i_c.jpg
بهترین بلک بری سال : BlackBerry Pearl 8100
http://www.cnet.com.au/i/r/2006/mobilephones/pdaphones/22139614/blackberry_pearl_8100_c.jpg
بلک بری ها ابزارهای قابل حملی هستند که از سال 99 به وسیله شرکت RIM ساخته شدند و توانایی هایی مانند دریافت و ارسال میل و فکس ، مرور صفحات اینترنت و تماس های تلفنی دارند.
بهترین گوشی از لحاظ دریافت و ارسال ایمیل : نوکیا E61
http://cnet.com.au/cnet/i/r/2005/mobilephones/22053246/nokia_e61_c.jpg
مقاوم ترین گوشی : نوکیا 5500 اسپرت
http://cnet.com.au/i/r/2006/mobilephones/22057200/nokia_5500_sport_c.jpg
بهترین گوشی با توانایی جی پی اس : Mio A701
http://www.cnet.com.au/i/r/2006/mobilephones/22137582/mio_a701_c.jpg
موبایلی که خوانندگان سایت ، بیشترین مشکل را با آن داشتند : نوکیا 6280
http://cnet.com.au/cnet/i/r/2005/mobilephones/22051145/nokia_6280_c.jpg
مأیوس کننده ترین گوشی سال : نوکیا N91
http://cnet.com.au/cnet/i/r/2005/mobilephones/22050422/nokia_n91_c1.jpg
امید آینده نوکیا : نوکیا N95 با گوشی 5 مگاپیکسلی
http://www.cnet.com.au/i/r/2006/mobilephones/22130769/nokia_n95_c.jpg
منبع :
www.1pezeshk.com (http://www.1pezeshk.com/)
aminha
27 December 2006, 08:00 PM
من یه فایل mp3 رو ریختم مموری خوده گوشیم نه روی فلشش
حالا هر کاری می کنم پاک نمی شه می گه این فایل فقله حتی با کابل تو حالت ترانسور هم دیده نمی شه راهی هست که بشه پاکش کرد؟؟
behzad_abd
27 December 2006, 09:23 PM
بچه ها اين عجب گوشي توپيه! فقط يه بار تو پخش يك اهنگ با اسپيكرش ، دقيقا موقع زياد كردن صدا، قاطي كرد و صداي اهنگ گير كرد!!!
راستي سي دي تو پكم نبود! مجبور شدم از دوستم سي دي گرفتم و براي خودم رايت كردم!
aminha
27 December 2006, 11:42 PM
دوستان اگه امکان داره یه مغازه مورد اطمینان برای فلش کردن گوشی W810 معرفی کنند ممنون می شم
گوشی من نیاز به فلش کردن داره ولی می خوام جایی ببرم که طرف اینکاره باشه پدر گوشی رو در نیاره
dezman_2005
28 December 2006, 03:23 AM
dezman عزيز w810 نرم افزار واكمن نداره
نکنه شوخیتون گرفته ؟ فکر کنم منظورت با کا 800 بود درسته ؟:icon_cry:
0310
28 December 2006, 12:44 PM
سلام.ببخشید یه سوال.من می خوام گوشی بخرم به نظرتون w810 بگیرم یا w700 .؟
aminha
28 December 2006, 01:28 PM
خیلی ممنون که هیچ کدومتون یه یه سوال های من جواب نمی دید
Researcher
28 December 2006, 04:32 PM
خیلی ممنون که هیچ کدومتون یه یه سوال های من جواب نمی دید
کسی که قبول میکنه گوشی رو فلش کنه ، مسئولیتشم قبول میکنه . فلش کردن همچین کار عجیب و سختی نیست که بخواد به گوشی آسیب برسونه . نمی دونم منظورتون از جای مورد اطمینان و ... چیه :icon_ques اگه تهران هستید می تونید ببرید هر جایی که گوشی فلش میکنن یا خود علاءالدین
jir_jirak
28 December 2006, 09:05 PM
من روی صفحه گوشیم 2 تا خط افتاده اونم الکی!!!
حالا من موندم صفحه گوشیه من انقدر ظریفه یا مال همه اینجوریه..
انقدر اعصابمو خورد کرده که میخوام برم عوضش کنم راستی الان دسته 2 این گوشیو چند می خرن؟
البته فقط 1 ماهه که خریدمش...
رفتم گاجره گفتن باید شیششو از دبی سفارش بدی یا اینکه کلا یک فریم بخری و شیششو از روی اون فریم ورداری و روی گوشی بندازی..
حالا موندم واقعا...!!؟؟
farhadoo
29 December 2006, 09:55 AM
سلام 2سوال؟http://forum.persiantools.com/images/smilies2/blushsmiley.gif
ایا برنامه جاوا برایw810برای کنترل تلویزیون از طریق بلو توث یا اینفرارد وجود داره؟؟
ایا برنامه ای وجود داره که کار منشی تلفنی رو روی این گوشی ها انجام بده؟!
مرسیhttp://forum.persiantools.com/images/smilies2/tonguesmiley.gif
K300
29 December 2006, 01:22 PM
سلام 2سوال؟http://forum.persiantools.com/images/smilies2/blushsmiley.gif
ایا برنامه جاوا برایw810برای کنترل تلویزیون از طریق بلو توث یا اینفرارد وجود داره؟؟
ایا برنامه ای وجود داره که کار منشی تلفنی رو روی این گوشی ها انجام بده؟!
مرسیhttp://forum.persiantools.com/images/smilies2/tonguesmiley.gif
در هر دو مورد جواب منفیه:icon_cry:
Researcher
29 December 2006, 02:17 PM
من روی صفحه گوشیم 2 تا خط افتاده اونم الکی!!!
حالا من موندم صفحه گوشیه من انقدر ظریفه یا مال همه اینجوریه..
انقدر اعصابمو خورد کرده که میخوام برم عوضش کنم راستی الان دسته 2 این گوشیو چند می خرن؟
البته فقط 1 ماهه که خریدمش...
رفتم گاجره گفتن باید شیششو از دبی سفارش بدی یا اینکه کلا یک فریم بخری و شیششو از روی اون فریم ورداری و روی گوشی بندازی..
حالا موندم واقعا...!!؟؟
اگه بدون گارانتی باشه و خشها تو دید باشه ؛ حدوداً 230-240
007pooya
29 December 2006, 10:28 PM
اگه بدون گارانتی باشه و خشها تو دید باشه ؛ حدوداً 230-240
چنروز پیش همینطوری گوشیمو به یکی نشون دادم ببینم چند قیمت میگه؟
یارو فکر کرده منم مثل خودش حالیم نیس, بعد کلی وررفتن باهاش گفت : 210 تومن!!!
منم تو دلم یه چیزی بهش گفتم ,اومدم بیرون
اگه ROKR E2 بیاد ایران گوشیمو عوض میکنم
الك دلك
31 December 2006, 12:23 AM
پويا جون خوبي ؟
امروز بعد از اينكه گوشيم زنگ خورد و صحبت كردم بعد از اينكه قطع كردم بدون اينكه قبلن تغييراتي تو گوشي بدم serch for update اومد اشكال از چي ميتونه باشه كلي تعجب كردم ؟ البته يه چيزي بگم ديروز يه سيم كارت ايرانسل امتحاني انداختم تو گوشي ممكنه از اون باشه ؟
Researcher
31 December 2006, 02:53 AM
چنروز پیش همینطوری گوشیمو به یکی نشون دادم ببینم چند قیمت میگه؟
یارو فکر کرده منم مثل خودش حالیم نیس, بعد کلی وررفتن باهاش گفت : 210 تومن!!!
منم تو دلم یه چیزی بهش گفتم ,اومدم بیرون
اگه ROKR E2 بیاد ایران گوشیمو عوض میکنم
اون بنده خدا که بد قیمت نداده پویا جان :icon_arro احتمالاً فروشنده بود ... مگه نه ؟ چون از شما 210 میخره ، 230 میفروشه (با توجه به قیمت فعلی گوشی) . شما می تونی 230 بفروشی اما نه به فروشنده ها
007pooya
31 December 2006, 03:24 AM
پويا جون خوبي ؟
امروز بعد از اينكه گوشيم زنگ خورد و صحبت كردم بعد از اينكه قطع كردم بدون اينكه قبلن تغييراتي تو گوشي بدم serch for update اومد اشكال از چي ميتونه باشه كلي تعجب كردم ؟ البته يه چيزي بگم ديروز يه سيم كارت ايرانسل امتحاني انداختم تو گوشي ممكنه از اون باشه ؟
به مرحمت شما ،بد نیستیم
هیچ مشکلی نیس عزیزم اگه شما بری تو Setting بعد بری Update service h اونجا یه قسمتی هس
به اسم Reminder که شما تنظیم میکنی بعد یه مدتی به شما در مورد آپدیت گوشی هشدار که
معمولا" تو حالت Once a month هستش و هر یکماه بهت در مورد آپدیت گوشی یادرآوری میکنه که
میتونی خاموشش کنی
الك دلك
31 December 2006, 08:59 AM
پويا جون يه مشكل ديگه هم داره اعصابمو خورد كرده اين ريپورت sms ها كه برام قبلن ميومد الان با اينكه هيچ تنظيمي دست نخورده ولي ريپورته نمياد چكارش كنم؟:icon_conf
007pooya
31 December 2006, 02:56 PM
خب یه بار دیگه برو تنظیمش کن
ولی مطمئن باش اگه هیچ مسیجی رو دلیور ریپورت نکنه مشکل از گوشی نیس و باید شماره مرکز خدمات
رو عوض کنی که بهترینش اینه که رو شماره 502 تنظیم باشه
الك دلك
31 December 2006, 03:10 PM
پويا خان ممنون از راهنماييتون درست شد از موقعي برام اين مشكل پيش اومد كه سيم كارت ايرانسل انداختم تو گوشيم ولي الان به لطف شما حل شد
jir_jirak
31 December 2006, 09:12 PM
نمیشه کاری کرد که تمام sms ها روی مموری ذخیره بشه چون چند وقت پیش گوشیم یه اخطار داد که 98% از حافظه پر شده منم مجبور شدم sms هامو کم کنم..
الك دلك
1 January 2007, 04:47 PM
ولی مطمئن باش اگه هیچ مسیجی رو دلیور ریپورت نکنه مشکل از گوشی نیس و باید شماره مرکز خدمات
نميدونم اشكال از كجاست؟ 2 يا 3 بار كه sms فرستادم دليورش اومد ولي ديگه دليورش نيومد يه چيز جالب گوشيمو با يه گوشي ديگه عوض كردم sms فرستادم دليورش اومد فكر مي كنم اشكال از گوشيه ولي نمي دونم از كجاشه ولي مطمئنن از خط نيست.:icon_cry:
الك دلك
1 January 2007, 04:55 PM
ممنوم ميشم راهنمايي كنيد چون دليور sms برام مهمه
007pooya
2 January 2007, 01:48 AM
نميدونم اشكال از كجاست؟ 2 يا 3 بار كه sms فرستادم دليورش اومد ولي ديگه دليورش نيومد يه چيز جالب گوشيمو با يه گوشي ديگه عوض كردم sms فرستادم دليورش اومد فكر مي كنم اشكال از گوشيه ولي نمي دونم از كجاشه ولي مطمئنن از خط نيست.:icon_cry:
مشكل ارسال و دريافت پيام كوتاه مربوط به گوشي ها نيست
تعمير كاران گوشي در خيابان جمهوري مي گويند : مشكلات ارسال و دريافت پيامهاي كوتاه ربط چنداني به گوشي هاي تلفن همراه ندارد و مشكل اصلي به اپراتورها برمي گردد.
به گفته آنان در چند روز اخير ، تعداد زيادي از مشتركان تلفن همراه براي رفع مشكل ارسال و دريافت پيام كوتاه به آنان مراجعه كرده اند در حالي كه گوشي هاي آنان هيچ ايرادي نداشته است.
آنان افزودند: بيشترين مشكل مشتركان گوشي ، دريافت نكردن پيامهاي كوتاهي است كه دوستانشان براي آنان ارسال مي كنند.
به گفته برخي از تعميركاران گوشي بعضي از پيامهاي تصويري كه از دو گوشي با مارك هاي متفاوت ارسال مي شوند ، نامنظم يا ناتمام دريافت مي شود كه اين مسئله نيز به دليل برنامه هاي نوشتاري متفاوتي است كه سازندگان گوشي از آن استفاده كرده اند
منبع: http://www.taliyanews.com/fa/archive/2006/12/post_1172.php
hojjat2008
3 January 2007, 12:56 PM
سلام
w810 دارم
گوشیمو فلاش کردم
با :
كد:
Phone-Xs 2.10 W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49W810_R4DB005_MAIN_GENE RIC_HN_CID49
اما وقتی روشن میکنم مینویسه
Please WAIT
هولوهوش 30 % میره جلو دیگه وای میسه 4ساعت هم صبر کردم همونجا بود ...:icon_cry:
هنک هم نکرده..:icon_eek:
چیکار کنم ؟
دوباره فلش کنم ؟
با چی ؟
خواهشا سریعا جواب بدین
مرسی
[/URL][URL="http://www.mobilestan.net/newreply.php?do=newreply&p=144153"] (http://www.mobilestan.net/showthread.php?do=post_thanks_add&p=144153)
K300
3 January 2007, 10:38 PM
امروز،یه مسج 50 بار واسم ارسال شد،اونم با فاصله کمتر از 1 دقیقه!!!صدای زنگ مسج رفته تو مخم!حتما میزنن به حساب فرستنده.کسی همچین مشکلی داشته؟
rezrez6630
5 January 2007, 12:49 AM
دوستان این منویی که موقه مکالمه با گوشی دبیلو 810 هستش و یکی از گزینه هاش قطع صدای تون هستش چی هست
behzad_abd
6 January 2007, 12:04 PM
دوستان چرا مي گن w810 سه تا بلند گو داره؟! با يك ازمايش به سادگي مي شه فهميد كه اون 3 تا سوراخ فقط براي زيبايي است!
كافيه انگشتتونو بگيريد رو 2 تا سوراخ پاييني. ميبينيد كه صدا خيلي خفه شد. حالا انگشتتونو بزاريد رو 2 تا يالايي، ميبينيد كه صدا تغيير خاصي نكرد! پس بلند گوي گوشي حدودا بين 2 تا سوراخ پاييني است
007pooya
7 January 2007, 02:11 AM
سلام
w810 دارم
گوشیمو فلاش کردم
با :
كد:
Phone-Xs 2.10 W810_R4DB005_FS_C_ASIA_RED49W810_R4DB005_MAIN_GENE RIC_HN_CID49
اما وقتی روشن میکنم مینویسه
Please WAIT
هولوهوش 30 % میره جلو دیگه وای میسه 4ساعت هم صبر کردم همونجا بود ...:icon_cry:
هنک هم نکرده..:icon_eek:
چیکار کنم ؟
دوباره فلش کنم ؟
با چی ؟
خواهشا سریعا جواب بدین
مرسی
[/URL][URL="http://www.mobilestan.net/newreply.php?do=newreply&p=144153"] (http://www.mobilestan.net/showthread.php?do=post_thanks_add&p=144153)
با چی فلش کردی؟
با باکس دیگه؟
بهتره یه بار دیگه بدی بیرون برات فلش کنن
darkprince
9 January 2007, 11:20 AM
من گوشيمو با كابل usb به ضبط ماشين كه جاي پورت usb داشت وصل كردم در حالت فون ضبط هر چي سرچ كرد چيزي پيدا نكرد ولي در حالت فايل ترانسفر سرچ كرد و آهنگ هاي روي گوشيمو شروع كرد به پخش كردن فقط اين مورد كه در حالت فايل ترانسفر اتفاق ميافته و بايد از توي كامپيوتر اول اتصالشو قطع كني بعد كابلشو جدا كني اتفاق افتاد كه من بعد از قطع كردن خوشبختانه به مشكلي بر نخوردم حالا نمي دونم شانسي بوده يا نه كسي تا حالا همچين كاري كرده؟
Payamnazeri
9 January 2007, 08:44 PM
من می خواستم ببینم که چرا صدای w810 من با اینکه equalizer هاش بالاست نسبت به امثال خود خیلی کمتر است.(حتی کمتر از k750) در ضمن مالزی است و 298 تومان خریدم. دوستان اگر اطلاعی در این زمینه دارید لطفا منو راهنمایی کنید.
Researcher
9 January 2007, 11:54 PM
امروز جمهوری بودم . W810 با سریال اصلی 305 و با سریال غیر اصلی 268 بود .
HendeseH
10 January 2007, 05:20 PM
من می خواستم ببینم که چرا صدای w810 من با اینکه equalizer هاش بالاست نسبت به امثال خود خیلی کمتر است.(حتی کمتر از k750) در ضمن مالزی است و 298 تومان خریدم. دوستان اگر اطلاعی در این زمینه دارید لطفا منو راهنمایی کنید.
در مورد اين گوشي بعضي ها ميگن صداش خيلي خوبه (البته در حد و حدود خودش) -كه البته در ريويوو هاي مختلف هم گفته شده- و برخي هم ظاهرا با اين صداش مشكل دارن و از كمي صدا و يا خروج صدا تنها از يك خروجي پشت گوشي گلايه دارن. البته اين موارد تقريبا در ريويوو هاي ارائه شده ديده نميشه. معلوم هم نيست مشكل از كجاست. شايد اين مشكلات به يك وارد كننده خاص محدود بشه.
الان گوشي شما گارانتي كجاست؟ دو كابله يا يك كابلش رو هم ...
امروز جمهوری بودم . W810 با سریال اصلی 305 و با سریال غیر اصلی 268 بود .
چه اومد پايين. اين سيتادل از محتويات گوشي چيزي بر نميداره؟ اگه تعرفه 60% رو بخواد بده، چطور با اين قيمت، گوشي رو ارائه كرده؟
Researcher
10 January 2007, 05:40 PM
من نگفتم با گارانتیه سیتادل... فقط سریال اصلیش 305 بود حالا نمی دونم گارانتی داشت یا نه
pooryab
11 January 2007, 01:48 PM
من پشت گوشيمو باز كردم يك اسپيكر بود !!!:icon_mad::icon_twis
كه قاب براي تزئين 3 تا خروجي گذاشته در كل فكر كنم كلا كيت 810 wبا w800 و k750و w700 يكي باشه!!!
pooryab
11 January 2007, 02:04 PM
علت اين كارم هم اين بود كه وقتي صداي آهنگ رو زياد مي كردم يا در كل صداي گوشي در مي اومد صدا پارازيت داشت و صدايي مثل خش خش مي اومد كه از كيفيت صدا كم مي كرد. ولي بعد از باز كردن گوشي يه قطعه فلزي روش قرار دادم كه اسپيكر مثل آهن ربا اون رو جذب مي كرد و صدا خوب مي شد!!!
الان هم اون قطعه آهني روي اسپيكرم هست و با اين كار مشكل صداش رفع شد.
مي خواستم بودنم شما حدس نمي زنين كه علتش چي بوده!!!:icon_razz
گلادياتور
11 January 2007, 08:06 PM
دوستان كسي دفترچه راهنماي فارسي W810i را بصورت فايل pdf دارد؟
اين هم دفترچه راهنماي فارسي W810
http://www.sonyericsson.com/downloads/W810i__UG_R1a_FA.pdf
:icon_cool
گلادياتور
11 January 2007, 08:18 PM
دوستان من ميخوام يه W810 بخرم لطفا من رو راهنمايي بفزماييد مثلا ساخت چه كشوري و ضمانتنامه از كجا بخرم كه مطمئن باشه و هر چيزي كه ميدونيد ... ممنون ميشم :)
گلادياتور
11 January 2007, 08:45 PM
خب مگه نوکیا یا بنکیو زیمنس دوربین های بدی دارند؟؟؟؟یا mp3 player شان بده؟؟؟؟؟شما با ایر فون صدای ان 91 رو شنیده اید؟؟؟؟؟
در مورد زیبایی باید بگم نوکیا نه تنها چیزی کم نداره بلکه مدلهای زیباتر از سونی اریکسون هم زیاد داره نظیر ان 80 .
در مورد کوچکی هم میتونم بگم مگه ما زنیم که گوشی کوچک بزرگ برامون فرق کنه؟؟؟نا سلامتی مرد یم و نباید از این حرف های اوا خواهری زد که گوشی کوچیک و مامان باشه و ......
اتفاقا دقيقا برعكسه خانومها علاقه بيشتري به گوشيهاي بزرگ دارن و آقايون به گوشيهاي كوچك علاقهمندند دليلش هم پر واضحه براي اينه كه خانومها اكثرا كيف همراهشون هست و گوشي رو درون كيف قرارميدن اما آقايون بايد گوشي رو در جيبشون بزارن مطمئنا هيچ كس علاقه نداره موقع راه رفته يه جيبش قلمبه باشه !!! :icon_eek:
nitman
12 January 2007, 10:44 AM
ایشون که نگوفتن شما ان93 یا ایمیت جاسجار بگیر که تو جیبت جا نشه ان91تو جیب جا میشه ولی یه ذره گندس ولی شما اگه گوشی سیمبین و 4 گیگ هارد بخواین چاره ای نیست. من خودم 810 گوشی خوبیه ازش نسبتا رازیم باید مالزی بگیری با دو کابل فک نمیکنم با گارانتی ارزش داشته باشه من خودم اول مهر با گارانتی سونی اریکسون گرفتم 294 تومن.
موفق باشی
Payamnazeri
12 January 2007, 09:15 PM
الان گوشي شما گارانتي كجاست؟ دو كابله يا يك كابلش رو هم ...
گارانتی نیا تل دوکابل
007pooya
14 January 2007, 06:29 PM
ساخت مالزی با گارانتی سیتادل چون شماره سریالش اصلیه
فقط قیمتهاش بالاس که با توجه به شماره سریالش میارزه
rezrez6630
14 January 2007, 08:17 PM
قیمت کا 800 با هندز فری بلوتوث و قیمت دبیلو 710 چنده میشه
soad_metal_98
15 January 2007, 11:00 PM
من مي خوام w810 بگيرم
خيلي خيلي ممنون ميشم اگه به سوالام جواب بدين
1-با گارانتي بگيرم يا بدون گارانتي ؟
2-ارزش داره اينقدر پول براي گارانتي بدم ؟
3-من شهرستان هستم و گوشي رو از تهران مي خرم . اينجا هم كه سوني اريكسون نمايندگي نداره ، پس فكر نكنم گارانتي زياد به دردم بخوره . درسته ؟ نظر شما چيه ؟
4-سريال اصلي نبودن فقط براي اپديت مشكل ايجاد مي كنه ؟ ميشه اين مشكلو حل كرد ؟
5-آخرين frimware چيه؟
axel
16 January 2007, 01:07 AM
قیمت کا 800 با هندز فری بلوتوث و قیمت دبیلو 710 چنده میشه
http://www.gsm.ir/a15.asp?brandid=6&pricefrom=200000&priceto=500000
saeed2u
17 January 2007, 04:01 PM
بالاخره بعد از مدتها تصمیم گرفتم که این گوشی رو بخرم . میخواستم بدونم فرقی بین چین و مالزی این گوشی از نظر کیفیت . دوربین و هدفون وجود داره یا نه ؟ و آیا دوستان مشکلی با این گوشیها ندارند؟
GOOVINDA
18 January 2007, 01:11 PM
من حدود 2 ما پیش این گوشی را خریدم با گارانتی ارس مدل سفید
اوایل خوب بود بعد از مدتی اتو فوکوس ان عیب پیدا کرد بعضی موقعه ها عکس نمیگیرد یعنی قبل از اینکه اون کادر سبز رنگ شود اون کادر یک دفعه میپرد یا اصلا" ان کادر ظاهر نمیشود به نمایندگی مراجعه کردم و :icon_bigg 12500 تومان ما رو هم سر کیسه کردند اخر هیچی نشد حالا عیب ان چیست ؟
GOOVINDA
20 January 2007, 01:16 AM
با سلام دوستان
من یک گوشی w810 دارم حال میخواهم گوشی را فلش کنم از کجا باید به فهمم که گوشی من اخرین نرم افزار را دارا می باشد یا خیر ؟ من به سایت سونی اریکسون رفتم ولی چیزی دستگیرم نشد اگر لینکی دارد برام بگزارید اصلا" یکی میخواد گوش را به بیرون بدهد و فلش کند از کجا باید بفهمیم که نرم افزاری که ریخته اخری هست یا خیر
دراطلاعات نرم افزار گوشی من یک تاریخی وجود دارد 15/02/2006 ایا در سایت سونی تاریخ را هم میزند (نسخه فعلی نرم افزار من cxc1250316 r4db005 sonyericsson)
الك دلك
20 January 2007, 11:27 AM
آيا امكانش هست با w810 و بوسيله بلوتوث استريو گوش كرد؟
behzad_abd
20 January 2007, 12:38 PM
آيا امكانش هست با w810 و بوسيله بلوتوث استريو گوش كرد؟
من يه هد ست بلوتوس استريو براي سري w ديدم كه ساخت خود سوني اريكسون بود. 2 تا هدفون تو گوشي خوف داشت كه با يه سيم به LCD كوچيك روي سينه وصل ميشد. روش كالر اي دي و اسم اهنگ و پلي و پاز و... رو داشت
behzad_abd
20 January 2007, 12:42 PM
من مي خوام w810 بگيرم
خيلي خيلي ممنون ميشم اگه به سوالام جواب بدين
1-با گارانتي بگيرم يا بدون گارانتي ؟
2-ارزش داره اينقدر پول براي گارانتي بدم ؟
3-من شهرستان هستم و گوشي رو از تهران مي خرم . اينجا هم كه سوني اريكسون نمايندگي نداره ، پس فكر نكنم گارانتي زياد به دردم بخوره . درسته ؟ نظر شما چيه ؟
4-سريال اصلي نبودن فقط براي اپديت مشكل ايجاد مي كنه ؟ ميشه اين مشكلو حل كرد ؟
5-آخرين frimware چيه؟
با گارانتي بخر چون بايد سريالش يكي باشه. من با گارانتي پارس نيكاتل و سريال اصلي گرفتم 330
من فقط تنها مشكلي كه از اين گوشي ميبينم، كيفيت ساخت است. مي تونست بهتر باشه
الك دلك
20 January 2007, 12:43 PM
من يه هد ست بلوتوس استريو براي سري w ديدم كه ساخت خود سوني اريكسون بود. 2 تا هدفون تو گوشي خوف داشت كه با يه سيم به LCD كوچيك روي سينه وصل ميشد. روش كالر اي دي و اسم اهنگ و پلي و پاز و... رو داشت
امكانش هست با هدست مدل hbh608 سوني اريكسون استريو گوش داد؟
pintorikio
21 January 2007, 05:33 PM
با سلام به دوستان
برای گرفتن شماره به صورت صوتی قبل از گفتن اسم طرف چه دکمه ای را باید بزنم؟
(تنظیمات voice dialling را انجام داده ام)
lvloh3nn
22 January 2007, 02:33 AM
بايد دگمه تنظيم ولوم رو نگه داري
007pooya
23 January 2007, 11:13 PM
قیمتش چند بود؟
ساخت کجا بود؟
چنتا هدفون داشت؟
aliugd
24 January 2007, 08:48 AM
بچه ها من فردا به امید خدا دارم میرم w810i بگیرم اگر کسی توصیه ای ،حرفی داره بگه ؟حالا راجع به خود گوشی یا گارانتی و تست و از این حرفا... ممنون
Payamnazeri
24 January 2007, 02:12 PM
سلام.برای من یه مشکلی پیش اومده که گفتم شاید بتونید منرو راهنمایی کنید: گوشیم رو رو حالت ترنسفر به کامپوتر وصل کردم اما کانکت نشد خب منم فیشش رو جدا کردم (واضح تر بگم یعنی به صورت درست دیس کانکت نشد) حالا وقتی روشن میکنم هیچی به غیر از تم نشون نمیده و هر دکمه ای رو میزنم یه بوق خاصی میزنه؛حتی موقع تماس بیش از چند ثانیه ارتباط رو برقرار نگه نمیداره؛حالا اگه مشکلش با فرمت کردن درست میشه لطفا بگید باید کارت فرمت بشه یا فن؟درضمن در این صورت از ظرفیتش کم میشه یا نه خوااااااهشن سریع جواب بدید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :icon_cry:
007pooya
24 January 2007, 05:28 PM
بچه ها من فردا به امید خدا دارم میرم w810i بگیرم اگر کسی توصیه ای ،حرفی داره بگه ؟حالا راجع به خود گوشی یا گارانتی و تست و از این حرفا... ممنون
به این ترتیب عمل کن:
راست-*-چپ-چپ-*-چپ-* بعد برو service tests بعد بیا پایین total call time رو بزن ، میزان مکالمه باید صفر باشه
البته وقتی راست-*-.... رو میزنی مکث نکن و هرچی اومد ادامه بده
Payamnazeri
25 January 2007, 01:00 PM
تشکر از جوابتون 8 تومن دادم فلش کردم درست شد:icon_mad:
aliugd
25 January 2007, 04:09 PM
پویا منظورت کلیدهای جهت هست یا اینا _ _
007pooya
25 January 2007, 05:48 PM
کلیدهای جهت داره دیگه!
راست.*.چپ.چپ.*.چپ.*
chormangs
25 January 2007, 06:45 PM
سلام من این دکمه هارو زدم ولی هیچی نیومد و بعد که اینارو پشت سره هم و بدون مکس میزنم میره تو دوربین حالت فیلم برداری با فلاش روشن!!!!
007pooya
26 January 2007, 06:20 PM
یعنی چی؟
محاله!
متنی رو که نوشتم ازراست به چپ بخون
اینی که نوشتم یکی از منوهای مخفی سونی اریکسونه و بریا تست کلی استفاده میشه
Researcher
27 January 2007, 03:42 AM
W810 رو ساپورت نمیکنه .... برای سریه جدید سونی اریکسون مثل W710 و W950 و W850 و .... هست
W800 - W900 - W810 رو ساپورت نمیکنه -- قیمتشم حدوداً 90 هست .
الك دلك
27 January 2007, 06:41 PM
به این ترتیب عمل کن:
راست-*-چپ-چپ-*-چپ-* بعد برو service tests بعد بیا پایین total call time رو بزن ، میزان مکالمه باید صفر باشه
البته وقتی راست-*-.... رو میزنی مکث نکن و هرچی اومد ادامه بده
پوبا جان يعني با وارد كردن اين عمل بايد total time با total time تو setting تو منو يكي باشه درسته ؟
007pooya
28 January 2007, 04:31 PM
پوبا جان يعني با وارد كردن اين عمل بايد total time با total time تو setting تو منو يكي باشه درسته ؟
نه!
اونی که تو منو بهش دست رسی داری مربوط به زمان تماس سیم کارته که میشه صفرش کرد
ولی اینی که من گفتم مربوط به زمان تماس گوشیه که نمیشه صفرش کرد
farhadoo
29 January 2007, 04:42 AM
نه!
ولی اینی که من گفتم مربوط به زمان تماس گوشیه که نمیشه صفرش کرد
سلام با فلش کردن گوشی هم صفر نمیشه؟
soad_metal_98
30 January 2007, 02:44 PM
خوبه اينجا كلوپ w810 هست !!!
nuzzle72
30 January 2007, 06:50 PM
تمام پست های مربوط به گوشی های ديگه پاک گرديد.از همه دوستان خواهش ميکنم بحث مربوط به هر گوشی را در تاپيک خودش مطرح کنند. !!!
Neoonline
1 February 2007, 01:26 AM
سلام با فلش کردن گوشی هم صفر نمیشه؟
با فلش کردن صفر میشه.
pooryab
1 February 2007, 06:12 PM
آيا امكان disabale كردن گوشي به علت تغيير اي ام اي از طرف مخابرات هست !!!
اگه ابن كار رو كنن پس اين همه آدم كه با ان مشكل خريداري كرده باشن چكار كنن!؟
آيا براي رجيستر كردن هزينش براي گوشي هاي مختلف يكي هست !؟ اگر اينطور نيست مثلا براي w810
هزينه اش چقدر هست.؟
pooryab
1 February 2007, 08:11 PM
من گوشيم دچار مشكلي شده
الان حدود 5 ماه هست كه اين گوشي رو خريدم وچند تا از دكمه هاش رنگشون داره مي ره ( 0 و left action و right action ) به نظر شما علتش چي مي تونه باشه و بايد چكار كنم
revidj
2 February 2007, 03:35 AM
گارانتي دردي رو دوا نمي كنه.فقط مواظب باش سريال اصلي باشه.من گوشيمو هفته قبل از شهرمون نيشابور 310000 خريدم.و ازش خيلي راضييم.نسبت به قيمتهاي بالاي نوكيا امكانات بالايي داره.من بعد از 2 ماه تحقيق اينو خريدم..شك نكن:revidj@gmail.com
Saeed_k750
2 February 2007, 08:27 PM
يك سوال :
1. داخل جعبش چه چيزهايي هست .
2. كيفيت هنزفريش نسبت به K750 چطوره ؟
ممنون .
Neoonline
3 February 2007, 11:44 AM
يك سوال :
1. داخل جعبش چه چيزهايي هست .
2. كيفيت هنزفريش نسبت به K750 چطوره ؟
ممنون .
محتویات داخل جعبه: 1-شارژر 2-کابل اتصال به کامپیوتر 3-کابل اتصال به بلندگو (تو بعضی از پکیجا این کابل نیست که میگن گوشی تک کابله) 4- هندز فری 5- دفترچه راهنما 6- سی دی 7- جای مموری کارت 8- مموری کارت که در خود گوشی جا زده شده.
2 کیفیت هندز فری های سری W کاملا به K750 سره و اصلا هم جای بحث نداره.
Neoonline
3 February 2007, 11:46 AM
من گوشيم دچار مشكلي شده
الان حدود 5 ماه هست كه اين گوشي رو خريدم وچند تا از دكمه هاش رنگشون داره مي ره ( 0 و left action و right action ) به نظر شما علتش چي مي تونه باشه و بايد چكار كنم
معمولا رنگ گوشی خصوصا کلیداش با این حرفا نمیره مگر اینکه گوشی تقلبی باشه یا ریفرش بهترین راه حل اینه یه قاب فابریک دیگه بگیرید واسش.
Neoonline
3 February 2007, 11:50 AM
آيا امكان disabale كردن گوشي به علت تغيير اي ام اي از طرف مخابرات هست !!!
اگه ابن كار رو كنن پس اين همه آدم كه با ان مشكل خريداري كرده باشن چكار كنن!؟
آيا براي رجيستر كردن هزينش براي گوشي هاي مختلف يكي هست !؟ اگر اينطور نيست مثلا براي w810
هزينه اش چقدر هست.؟
اگر الان خدا میلیون هم بدید مخابرات گوشی شما رو رجیستر نمیکنه. امکان حذف IMEI شما از شبکه هست ولی احتمالا با این کار کلی آدم گوشی شون از شبکه خارج میشه و در ضمن عوض کردن IMEI اصلا کار دشواری نیست و به راحتی دوباره میشه داد اونو عوض کنن، نکته آخر اینه که این برنامه سریال و رجیستری فقط ظاهرا ماله شبکه مخابرات دولتی هست و ایرانسل و تالیا از این مشکلات رها هستند. پس خیلی جای نگرانی نیست.
007pooya
3 February 2007, 02:41 PM
معمولا رنگ گوشی خصوصا کلیداش با این حرفا نمیره مگر اینکه گوشی تقلبی باشه یا ریفرش بهترین راه حل اینه یه قاب فابریک دیگه بگیرید واسش.
کلا" بعد یه مدتی رنگ نقره ای کلید های چهار جهته میره!!
pooryab
4 February 2007, 02:55 PM
مي شه توضيحي درباره ي اين قاب ها بگين ( 1 كجا گير ميان و 2 اصلش رو چجوري ميشه شناخت و 3قيمتش و 4هم چنين نصب قابش كار مشكلي هست يا نه خودم هم ميتونم !؟ )
pooryab
4 February 2007, 03:34 PM
كسي در باره ي اسپيكر هاي اكسترنال سوني اركسون اطلاعي داره؟
( آيا اين نوع اسپيكر به w810 هم مي خوره ؟ قيمت ؟ قدرت و كيفيت؟ )
davood4547
6 February 2007, 04:10 AM
دوستان من هم w810i با منو فارسی یک کابل و شماره سریال اصلی و گارانتی 30 ماهه:tire: شرکت نوین و ساخت مالزی را 295 گرفتم.
Researcher
6 February 2007, 04:24 AM
دوستان من هم w810i با منو فارسی یک کابل و شماره سریال اصلی و گارانتی 30 ماهه:tire: شرکت نوین و ساخت مالزی را 295 گرفتم.
مبارکه
باید سریال اصلی باشه..درسته ؟
pooryab
7 February 2007, 12:23 AM
آیا کسی تا بحال برای گوشیش رم 2 گیگ گرفته!؟:byebye:
اگر اینطور بوده آیا از اون راضی هست( تو سرعت گوشیش تغییر نمیزاره؟):sad::choler::grimace:
قیمتش چنده و آیا اصل و غیر اصل هم داره؟ :money::electric_shock:
vBulletin v4.2.0, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.