PDA

View Full Version : خراب شدن خودروهای وارداتی

mmmhr
3 August 2006, 02:58 AM
میخواستم بدونم تا حالا دیده یا شنیده اید که یکی از خودرو های وارداتی مشکل داشته باشد؟ مخصوصا بی ام و یا بنز.

GHAHRAMAN
3 August 2006, 03:16 AM
خوب همه خودرو به مرور مستهلك و خراب مي شن بعضي از قسمت ها سريعا و بعضي از قسمت ها پس از چند سال كاركرد (اگه كاركرد صحيح و اصولي باشه )و در دراز مدت ربطي هم به وارداتي بودن يا بنز و بي ام و اينا نداره بحث سره استهلاك و كاركرده.مي تونه به نمايندگي بنز تو خيابون بهشتي شماره 137 بري و كلي بنز 2005و 2006خراب و درب و داغون رو ببيني. ماشينه ديگه معجزه كه نيس فقط يه كم بهتر و با كيفيت از بعضي ماشيناس ولي قرار نيس كه خراب نشه. خراب ميشه ولي يه كم ديرتر اونم اگه اصولي ازش استفاده شده باشه حالا و گرنه همون روز اول.

amir_CLK500
20 August 2006, 11:05 PM
این ماشینا هم خراب میشن ..خرابم بشه پدر در میاره.دوستم یه مرسدس e 280 داره که یه سالی هست خریده جاتون خالی یه شمالم باهاش رفتیم.اما این ماشینو زیاد بیرون نمیاره و همیشه از ماکسیماش استفاده میکنه.اما جالبه بدونید یه روغن با یه فیلتر هوا عوض کرد و فقط 280 هزار تومن ناقابل خرج گذاشت رو دستش.جالا جساب کنید صفحه کلاچ و لنت و روغن هیدرولیک و ........... اینا دیگه چقدر میشه.خریدن این ماشینا برای کسایی که نقدینگیشون زیاد نیست(یعنی میتونن بخرن ولی دادن خرج های جانبی براشون سخته)اصلا به صرفه نیست.من الان چند روز پیش رو پل ستارخان دوباره با زانتیام تصادف کردم از پشت یه سمندی زد بهم منم خوردم به پژو جلوییم غقب ماشین 1 ملیون 600 خرج برداشته بیمه یارو هم یه تومن بیشتر نمیده خود یارو هم یه معلم بدبخت بازنشسته ایی که اه در بساط نداره.حالا من بدبخت علاوه بر اینکه خسارت 800 تومن جلو ماشین رو میدم باید 600 تومنم برا عقب ماشین بذارم ماشین جلویی هم یه برگ از بیمه رو کند.این ماشین با اینکه ساخت داخله انقد خرج گذاشته حالا حساب کنید ب م و یا بنز دارید یه بابایی عین این بزنه به آدم چیکار میخواید بکنید؟؟؟؟؟بهترین ماشین برای ایران پژو و پراید هستند که خیلی کم خرجن.
حالا یه تاپیک هم میخوام واز کنم عکساشو بذارم ببینید که این در صندوق زانتیا چقدر پر پر یه

amahdavi2004
21 August 2006, 07:19 PM
این ماشینا هم خراب میشن ..خرابم بشه پدر در میاره.دوستم یه مرسدس e 280 داره که یه سالی هست خریده جاتون خالی یه شمالم باهاش رفتیم.اما این ماشینو زیاد بیرون نمیاره و همیشه از ماکسیماش استفاده میکنه.اما جالبه بدونید یه روغن با یه فیلتر هوا عوض کرد و فقط 280 هزار تومن ناقابل خرج گذاشت رو دستش.جالا جساب کنید صفحه کلاچ و لنت و روغن هیدرولیک و ........... اینا دیگه چقدر میشه.خریدن این ماشینا برای کسایی که نقدینگیشون زیاد نیست(یعنی میتونن بخرن ولی دادن خرج های جانبی براشون سخته)اصلا به صرفه نیست.من الان چند روز پیش رو پل ستارخان دوباره با زانتیام تصادف کردم از پشت یه سمندی زد بهم منم خوردم به پژو جلوییم غقب ماشین 1 ملیون 600 خرج برداشته بیمه یارو هم یه تومن بیشتر نمیده خود یارو هم یه معلم بدبخت بازنشسته ایی که اه در بساط نداره.حالا من بدبخت علاوه بر اینکه خسارت 800 تومن جلو ماشین رو میدم باید 600 تومنم برا عقب ماشین بذارم ماشین جلویی هم یه برگ از بیمه رو کند.این ماشین با اینکه ساخت داخله انقد خرج گذاشته حالا حساب کنید ب م و یا بنز دارید یه بابایی عین این بزنه به آدم چیکار میخواید بکنید؟؟؟؟؟بهترین ماشین برای ایران پژو و پراید هستند که خیلی کم خرجن.
حالا یه تاپیک هم میخوام واز کنم عکساشو بذارم ببینید که این در صندوق زانتیا چقدر پر پر یه

موقعي كه ماشينم را بيمه بدنه مي كردم نمايندگي مي گفت در موردي كه بيمه طرف مقابل كفاف خسارت شما را ندهد از بيمه بدنه پرداخت مي شود و شركت بيمه طرف حساب يارو خواهد شد. راست و دروغش با خودش است.

amir_CLK500
23 August 2006, 11:58 PM
موقعي كه ماشينم را بيمه بدنه مي كردم نمايندگي مي گفت در موردي كه بيمه طرف مقابل كفاف خسارت شما را ندهد از بيمه بدنه پرداخت مي شود و شركت بيمه طرف حساب يارو خواهد شد. راست و دروغش با خودش است.

بله ولی من بیمه بدنه نداشتم داشته باشمم بیمه اگه من مقصر باشم میده و لا غیر.جلو ماشینو اگه داشتم میداد چون من مقصرم.

X Ray
24 August 2006, 11:10 AM
من هم شنيدم كه گير بكس كمري ها مشكل داره...

amir_CLK500
24 August 2006, 12:15 PM
ماشین خیلی مالی نیست کمری من اصلا خوشم نمیاد ازش.انتن ماکسیما بهش شرف داره.

salar68
24 August 2006, 01:58 PM
سلام

یه سری 5 ( 530 ) دیروز از عقب یه 206 زد بهش !!!

خیلی چیزیش نشد ولی حدود 1 تومن خرجش شد

می گفت من پولی ندادم بیمه داده !!!
ولی خب روغن موتور را من خودم بودم عوض کرد حدود 45 هزار تومن پول روغن موتور داد !!!!!!

amir_CLK500
25 August 2006, 01:23 AM
سلام

یه سری 5 ( 530 ) دیروز از عقب یه 206 زد بهش !!!

خیلی چیزیش نشد ولی حدود 1 تومن خرجش شد

می گفت من پولی ندادم بیمه داده !!!
ولی خب روغن موتور را من خودم بودم عوض کرد حدود 45 هزار تومن پول روغن موتور داد !!!!!!

بیا این دوستمونم دیدن که خرج این ماشینا چقدر سنگینه پدر ساب بچه رو در میارن.با شرایط ایران هم زیاد جور نیستند و زود خراب میشن.

amahdavi2004
26 August 2006, 10:44 AM
بله ولی من بیمه بدنه نداشتم داشته باشمم بیمه اگه من مقصر باشم میده و لا غیر.جلو ماشینو اگه داشتم میداد چون من مقصرم.
مطلبي كه من گفتم نقل از نمايندگي بيمه بود و الحمدلله من هنوز گرفتار گرفتن خسارت نشده ام تا ببينم راست مي گويد يا نه ؟
ولي تاكيد داشت اگر طرف مقابل كه مقصر است بيمه اش كفاف خسارت شما را ندهد ( مثلا 5/1 ميليون خسارت خورده و بيمه شخص ثالث مقصر فقط تا سقف 1 ميليون را مي دهد) ما بقي را بيمه بدنه شما مي دهد و خود شركت بيمه پيگير دريافت بقيه خسارت از مقصر مي شود.

sajjadnegaresh
10 September 2006, 11:40 PM
در هر صورت دعا كنيد كه هيچ وقت گرفتار تصادف و عواقب و گرفتاري هاي بعد از آن نشويد.

Artemis
19 September 2006, 12:33 AM
بچه ها برای صافکاری الاف صافکاریهای بالا شهر نشید چون علاوه بر اینکه کار بلد نیستن پول زیادی هم میگیرن ، در ضمن روغن موتور 45000 تومنی برای یه ماشین 60 میلیونی که چیزی نیست ، برای پژو هم بخوای روغن بریزی و 4 تا فیلترشو عوض کنی باید 25 تومن پیاده بشی

Mohsen1001
19 September 2006, 02:12 AM
البته BMWهايي که نورياني ميده تا 5 سال گارانتي داره که حتي شامل لنت و روغن ميشه !
شما فقط بايد پول بنزين بدي !:icon_cool

Mr.Sina
19 September 2006, 01:25 PM
البته BMWهايي که نورياني ميده تا 5 سال گارانتي داره که حتي شامل لنت و روغن ميشه !
شما فقط بايد پول بنزين بدي !:icon_cool
دقیقا درسته همه ماشیناش تا 5 سال گارانتی است ولی نوریانی ماشینارو خیلی گرون میگه!!

pooriai00
29 May 2008, 10:22 PM
من یه مدت کوتاهی بری انجام دادن پروژم تو شرکت FEV aachen کار می کردم که یکی از مراکز خیلی قویه طراحی موتور تو اروپاست ، یکی از مسائلی که تو طراح ماشین های وارداتی بخصوص بنز و ب ام و خیلی روش مانور می دن و در واقع نقطه قوت این ماشین ها هم هست ضریب تراکم بسیار بالای این موتور هاست که برای رسیدن به این ضرایب طراحی های بسیار پیچیده ، زمان بر و پر هزینه ای رو بررسی و انتخاب می کنن، بطور خلاصه مشکل موتر ها پدیده خود سوزیاست، که اتفاقا چند وقت پیش یه مقاله خوب هم در موردش تو مجله ماشین دیدم که به زبان ساده توضیح داده بود این پدیده رو،هدف از طراحی کلا اینکه با داشتن یه سری داده استاندارد یه طرح عملی بووجود بیاد، جالب اینکه طبیعی ترین فرضی که در طراحی این موتوها میشه استفاده از بنزین سوپر موجود در اروپاست که عدد اکتانش بالاتر از بنزین سوپر ایرانه و این شروع یک داستان تلخه! اصولا تراشکاری هر قطعه ای در صنعت (با هر دقت و ابزاری !) باعث ایجاد بیشمار ترک ریز در سطح اون قطعه می شه که این ترک ها بسته به جنس قطعه و پروسه تراشکاری، دارای ویژگی های متفاوتی هستن ! اما به لطف علم مواد سطح این قطعات ( منظورم قطعات مختلف موتوره) با عمق چند صدم میکرون با آلیاژهای بسیار مرغوب پوشانده میشن، و این باعث میشه حتی اگه مصرف کننده بخاطر بی اطلاعی به هر نحوی به موتور فشار وارد کنه ،این فشار از طرف موتور قابل تحمل باشه! طراحان اصولا مصرف کننده را یک فرد بی اطلاع فرض می کنند(این فرض، طرح را گران تر و پیچیده تر میکند و نزد تولید کننده های آسیایی چندان طرفداری ندارد) همه اینها رو گفتم که بگم استفاده از سوخت های ایران ( حتی سوپر) در بلند مدت با ادامه پدیده خودسوزی در موتور عملا خسارت وحشتناکی به این گونه خودرو ها وارد خواهد کرد ،که بسته به میزان کارکرد شاهد اثرات آن خواهیم بود، در این بین خودروهای ب ام و M سردمدار خواهند بود !
اما راهکار:
اگه نمی خواین ماشینتون رو بیش از 7 ،8 سال نگه دارین که هیچ، در غیر این صورت بیخود پولتون رو صرف خرید محلول اکتان که دیدم تو پمپ بنزین های بالای شهر دولا پهنا میفروشن نکنید!
از داروخانه الکل بخرید تو هر بار سوخت گیری به ارای هر 60 لیتر 120 تا 150سی سی الکل نوی باک بریزین ! این کار هرچند 100 در صد مشکل رو حل نمیکنه ولی عملی ترین و علمی ترین راه ممکنه ! این میزان برای بنزین معمولی توصیه میشه و برای خودروهای ب ام و M و خودروهای با ضریب تراکم در این حد این مقدار باید به بنزین سوپر اضافه بشه در ضمن نگران بالا رفتن بیش از حد عدد اکتان با اضافه کردن مقادیر بالا نباشیدچون 2،3 برابر مقادیر بالا هم آسیبی به موتر نمیزنه ،در ضمن اگه از نظر علمی با این قضیه مشکلی هست بیشتر توضیح بدم !؟
برای خودروهایی مثل 206 و زانتیا .. هم کاملا مفید و توی قدرت و مصرف سوخت هم تاثیر داره ، البته انتظار تعییرات خیلی خیلی محسوس رو که حتما ندارین !