View Full Version : پی کی یا پیکان
vahid_elx_645ci
2 August 2006, 06:09 PM
به نظر شما پی کی بهتره یا پیکان؟
فکر نکنم لازم باشه عکس ها و مشخصاتشون رو بزارم!!!!!!
web
3 August 2006, 01:16 AM
سوال خيلي كليه
اينو ميگم چون پيكان ماشينيه كاملا شناخته شده و الان هرچي بخوام بگم مطمئنم همه ي شما همه جا شنيدين.
مثل اينكه پيكان ماشين بي دردسريه و حتي علي رغم توقف توليدش هنوزم ميشه رو اين وجهش تاكيد داشت. همونطور كه از نظر تكنولوژي و امكانات و ... هم ديگه حرفي نيست ازش زده نشده باشه.
پي كي خب اسپورتي تره و براي سقف ۴ نفر بنظر من از قدرت و كشش مناسب خودش باتوجه به قيمتش برخورداره. من پي كي رو انتخاب ميكنم.
(ولي خودمونيم ؛ بنظر من جديداش بي ريخت شده)
Ace
3 August 2006, 01:22 AM
پی کی بهتره حداقل از گرما دیگه هلاک نمیشی
GHAHRAMAN
3 August 2006, 01:54 AM
پي كي داخلش كوچيكه , صندوق عقب نداره , اسيببل نيس, همون بدنه و شاسيه رنو 5 روش هستش ديگه ماشين شهريه ولي پيكان صندوق داره داخلش بزرگتره و ماشيني هستش كه در مقايشه با رنو 5 هم برا مسافرت و خارج از شهر و كاراي سنگين و خركاري بهتر جواب مي ده و كمتر از پي كي هم به جر و جور مي افته و كمتر هم خراب مي شه پيكان هم كه انژكتوريه و در اين مورد هم از پي كي پايين تر نيستش لوازم يدكيشم از پي كي ارزونتره و گارانتيه ايران خودرو روشه با اين كه زيادم خوب نيستش ولي باز بهتر از پارس خودروه.
TAEL
3 August 2006, 02:24 AM
مسلما" (PK (New
GHAHRAMAN
3 August 2006, 02:45 AM
قبول دارم كه پيكان ضايع هستش ولي اون دلايلي رو كه من گفتم اصلا اهميتي نداره؟
Ace
3 August 2006, 02:47 AM
اگر پیکان توربو هم باشه بازم پیکانه من که حاظرم یه پراید دست دوم یا یه اپل دست دوم بگیرم پیکان اسطوره رو نگیرم:icon_ques ((نظر شخصی:icon_idea ))
صادق اصفهان
3 August 2006, 08:32 AM
پکی : 1- مصرف کم 2- نداشتن تسمه پروانه 3-داشتن کولر 4-شتاب بیشتر 5 -نرمی فرمان 6-دید بهتر هنگام رانندگی
z_qz54
4 August 2006, 05:29 PM
از لحظ کلی پی کی بهتره ولی پیکان هم مزیت های خودش رو داره و حداقل جای بیشتری داره.
GHAHRAMAN
15 August 2006, 02:37 AM
من هم همينو عرض كردم
reza1357
15 August 2006, 10:22 AM
اگه توی شهر بخای pk بگیر ولی اگه اهل مسافرت هستی پیکان بگیر مدتی من پیکان داشتم واقعن حرف نداره ولی یک بدی که داره اون هم کولر هست همین
موفق باشید
XELTEK
15 August 2006, 11:55 AM
واسه پیکان کولر اردی میزارند !
abaratian
16 August 2006, 02:09 AM
پیکان ماشین خوب و بی دردسریه. مونتاژ خیلی خوبی داره و تنها عیبش نداشتن کولره
ولی پی کی از این ماشینهای دو رگه ی من درآوردیه و فکر می کنم اگه طراح رنو 5 اینو ببینه سکته کنه
GHAHRAMAN
17 August 2006, 03:10 AM
پیکان ماشین خوب و بی دردسریه. مونتاژ خیلی خوبی داره و تنها عیبش نداشتن کولره
ولی پی کی از این ماشینهای دو رگه ی من درآوردیه و فکر می کنم اگه طراح رنو 5 اینو ببینه سکته کنه
بر عكس فرمودين دوست عزيز هر كي طراحه رنو 5 رو با اون خلاقيتي كه به خرج داده ببينه بايد سكته كنه.
vahid_elx_645ci
17 August 2006, 06:56 PM
بر عكس فرمودين دوست عزيز هر كي طراحه رنو 5 رو با اون خلاقيتي كه به خرج داده ببينه بايد سكته كنه.
دوست عزیز من منظور شما رو نفهمیدم
در ضمن کولر pk خوب خنک می کنه؟
HBN110
17 August 2006, 08:18 PM
به نظر من هيچكدوم
پرايد از اين دو تا بهتره حتي اگر كاركرده باشه
GHAHRAMAN
18 August 2006, 01:28 AM
آره راس مي گين كه پرايد از هر دوي اينا بهتره ولي موضوع اين تاپيك مقايسه بين پي كي و پيكان هستش اگه اينطور نبود من و ساير دوستان مي اومديم و مي نوشتيم كه مثلا پرشيا بهتره يا 405 بهترهنمي شه كه از موضوع بحث خارج شد.
HBN110
19 August 2006, 09:10 AM
بله حق با شماست مجتبي جان من معذرت ميخوام ، من فقط خواستم نظرم رو بگم .
به نظر من پيكان بهتر از PK هست . چون لااقل امنيت بيشتري داره ، ميدونيد كه الان در كل دنيا حرف اول رو امنيت خودرو و بعد راحتي سرنشين ميزنه و بعد آلايندگي و .........
من تصادف PK رو ديدم واقعا ماشين خطرناكي هست . بچه ها تو پارس خودرو و سايپا به اين ماشين ميگن ارابه مرگ ، تو بخش شكايت مشتريان يه بنده خدايي اومده بود وقتي من ماشينش رو ديدم فكر كردم با كاميون تصادف كرده ولي خودش ميگفت كه با يه موتور تريل تصادف كرده ، به هر حال به نظر من امنيت پيكان به كولر و سرعت PK ارجحيت داره .
بازم از همه دوستان معذرت ميخوام كه تاپيك رو به بيراهه كشيدم .
GHAHRAMAN
20 August 2006, 01:50 AM
خواهش مي كنم دوست عزيز من هم قصدم فقط يادآوري و گوشزد بود شما پيشكسوت هستين و سابقتون هم از ما زياده.
vahid_elx_645ci
20 August 2006, 02:03 AM
روی pk می شه شیشه برقی گذاشت؟؟
در ضمن نگفتید کولرش خوب خنک می کنه یا نه.
vahid_elx_645ci
20 August 2006, 04:25 PM
چرا کسی به سوال های من جواب نمی ده؟:icon_cry:
XELTEK
20 August 2006, 05:28 PM
کولرش مثل پراید
شیششو نمی دانم
صادق اصفهان
20 August 2006, 05:45 PM
مصرف بالای پیکان و در نظر نگرفتید. پکی خیلی اقتصادی تر
A.R.T
20 August 2006, 08:07 PM
اگه به من بگن از این دوتا ماشین یکیشو انتخاب کن من پیکان انتخاب میکنم...
پی کی خیلی کوچیکه... خود آدم به زور توش جا میشه چه برسه وقتی که بار و بندیل هم داشته باشه...
amahdavi2004
20 August 2006, 09:04 PM
من پي كي نداشته ام ولي رنو 5 داشته ام و با توجه به يكسان بودن بدنه هر دو ماشين خدمت شما عرض مي كنم:
1 - پي كي با توجه به كوچك بودن براي داخل شهر عاليست ولي براي مسافرت اصلا امنيت ندارد خصوصا وقتي داراي موتور پرايد با آن شتاب و سرعت است همچنين فضاي سرنشين و صندوق عقب اصلا براي مسافرت مناسب نيست.
2 - اگر جلوبندي پي كي و رنو 5 يكسان باشد مزخرف است و سالي چند بار مهمان تعميرگاه خواهيد بود خصوصا با وضعيت جاده ها و خيابانهاي ايران و روش رانندگي ما ايرانيان.
3 - در صورت تصادف كمي شديد (چه از عقب و چه جلو) كلا ماشين مرخص است و با هر هزينه اي قابل جمع شدن نيست و بدنه ايراد اساسي پيدا خواهد كرد.
از كرامات بدنه همين كه من مدتي اتومبيلم را در مكاني پارك مي كردم كه كمي شيب داشت و پس از مدتي متوجه شدم كه دربهاي صندوق و كاپوت ديگر درست چفت نمي شوند و آن مختصر شيب در بدنه ماشين اثر كرده بود:icon_arro
Abolfazl2006_p
20 August 2006, 11:17 PM
من که اصلا pk را توصیه نمیکنم حالا اگه پراید بود قضیه فرق میکرد اگه بین این دو گزینه میخوای انتخاب کنی پیکان خیلی ازش سر تره البته اگه برای خانواده میخوای و کولر هم برات مهم نیست
پیشاپیش تبریک میگم
Shanli
2 October 2007, 04:59 PM
من شخصا پي كي رو به پيكان ترجيح ميدم.2سال پي كي داشتم(1100 بي كولر موتور پرايدي مدل 82) غير روغن و بنزين هيچ خرجي نداشت.پدرشم درآوردم همه جور مانوري باش دادم(يه بار ازدست 2تا ماشين اراذل! با اقتدار دررفتم!به گردمم نرسيدن) نزديك 40 بار باش شمال رفتم و اومدم با اين كه تصادف سنگين از جلو داشت ولي بعد از صافكاري عين اولش شد و هيچ وقت بد قلقي نكرد (برعكس پيكان) شتاب و نرمي قابل قبول و پايداري نسبتا خوبي تو پيچها داره و تمام اينها موقعي ارزش پيدا ميكنه كه با ماشينهاي هم قيمت مقايسه اش كنيد.من ماشينو 3.5 خريدم و همون قيمتم فروختم و تو اين قيمت هيچ ماشين ديگه اي نميشناسم كه اين مشخصات رو داشته باشه حتي پيكان.اصلا هم با رنو5 قابل مقايسه نيست.چون 1.5 سال هم يك رنو5 فوق سلامت داشتموبيچاره ام كرد. فقط بدنه اش از پيكان ضعيفتره كه اونم فكر نميكنم پيكان تو تصادف خيلي امنيت بيشتري داشته باشه.عوضش وقتي توش ميشيني شما رو با تاكسي و آژانس و پيك و لوله كش و معمار و...اشتباه نميگيرن!!!(شوخي كردم به دل نگيريد) . در ساير موارد؟! پيكان برتري داره ...
البته پي كي مدل بالاهاش قيمت كاذب داره و به نظرم منطقي تره كه تو رنج 4.5 تا 5 پرايد بخريد تا پي كي.
جسارت منو ببخشيد ولي فكر كنم بهتره اول يه مدت سوار يه ماشيني بشيد بعد راجع بهش نظر بديد
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.