PDA

View Full Version : مشکل در چراغ پرشیا

saber2q
2 August 2006, 02:08 AM
چند وقتیه که وقتی چراغ ماشین رو روشن میکنم (به همراهش چراغ های مه شکن روشن است) و موقعی که چراغ ها رو خاموش میکنم (از روی اهرم روی فرمان) همه چراغها خاموش میشه ولی مه شکن ها روشن میمونه تا وقتی که یه ترمز بزنم اون موقع خاموش میشه
مشکل از چی میتونه باشه؟

XELTEK
2 August 2006, 11:26 AM
یه جایی یه اتصالی داری
مواظب باش کار دستت نده
ببرش نمایندگی !!

navid_2006
2 August 2006, 11:41 AM
چراغ سوم (مال ترمز) رو هم چک بکن معمولا با ترمز روشن میشه! احتملا اتصالی داره به جعبه فیوز هم یه نگاهی بنداز
این آخرا نبردیش سرویس؟

saber2q
2 August 2006, 10:27 PM
من اولین کاری که کردم بردم تعمیرکار برق و دیاگ هم زد گفت مشکلی نداره چون خودم اولش همین فکرو کردم ولی نمیدونم چجوریه که وقتی چراق رو خاموش میکنم این مه شکن های عقب و جلو جفتش روشن میمونه تا وقتی که یه ترمز بزنم و به محضی که ترمز رو ول میکنم همه چراف ها با هم خاموش میشه
همه فیوز هار و چک کردم و در همین حال دست زدم داغ نبودن و دیاگم که چیزی نشون نداده چیزه غیر عادی هم نمیبینم

navid_2006
2 August 2006, 10:40 PM
ماشین رو تازه گرفتی؟ اگه تازه باشه(حدودا 6 ماه پیش) ممکنه از طرف کارخونه مشکل داشته باشه! بعد توی یه اتفاق این مشکل رو شده. شاید باور نکنید وقتی ماشین رو من از ایران خودرو گرفتم محفظه روغن هیدرولیک ماشین خالی بود خوب بود موقع تحویل متوجه شدن!

saber2q
3 August 2006, 12:56 AM
ماشین رو تازه گرفتی؟ اگه تازه باشه(حدودا 6 ماه پیش) ممکنه از طرف کارخونه مشکل داشته باشه! بعد توی یه اتفاق این مشکل رو شده. شاید باور نکنید وقتی ماشین رو من از ایران خودرو گرفتم محفظه روغن هیدرولیک ماشین خالی بود خوب بود موقع تحویل متوجه شدن!
ماشین مدل 79هست و 2-3 ماهیه که اینجوری شده
البته کاری به کار من نداره ولی به خاطر همین که مشکل بزرگتر نشه میخوام بدونم دلیلش چیه

GHAHRAMAN
3 August 2006, 02:29 AM
دوست عزيز يه كنترل كننده هستش كه همه دسته راهنما و دسته چراغ براي اون پالس مي فرسته و اون هم دستور مي ده كه چراغ ها روشن باشن يا خاموش. شما براي اين كه مشكلت حل بشه بايد به عاميلت هاي مجاز باطري سازي ايران خودرو خارج از نمايندگي ها بري اونا مشگلتو در عرض 1 ساعت حل مي كنن.و اون كنترلر شما بايد تعميرشه.عامليت هاي خدماتي ايران خودرو خدمات برق خودرو.

navid_2006
3 August 2006, 06:50 PM
saber2q جان حرف هایمجتبی هم جالبه یه امتحانی بکن. بعد یه فکری هم من کردم ماشینت دزد گیر نداره؟ آخه با فعال یا خاموش شدن دزد گیر چراغ ها یه لحظه روشن وخاموش میشه! البته نمیدونم که باید چه کار کرد اگه فکر میکنی اینطوری باشه به یه جایی نشونش بده:icon_cool

z_qz54
4 August 2006, 10:51 PM
شما یکدور باطری رو جدا کن و بزار 30 دقیقه جدا باشه بعد وصل کن ببین درست شده یا نه ؟ که به احتمال 40 درصد درست نمیشه:icon_eek: