View Full Version : 25 ضعف بزرگ گوشيهاي سامسونگ
فريد زيمنس
5 December 2004, 04:35 AM
25 ضعف بزرگ گوشيهاي سامسونگ
1-گوشي هاي سامسونگ منو كم و امكانات بسيار ضعيفي دارد
2-هيچ مدلي از آن بلو توس ندارد
3-ّIRDA يا اينفرارد آن به درد عمه اش ميخورد
4-قابليت ارسال data و دريافت data را به گوشي موبايل ديگر ندارد
5-IRDA ان خاصيت ارسال به کامپيوتر را ندارد
6-هر مدلي احتياج به نرم افزار مخصوص دارد
7-قاب هاي بسيار ضعيفي دارد وسزيع بر روي آن خط مي افتد
8-اکثرا بسيار بد دست هست
9-اصلاصفحه کليد هايش ارگونوي ندارد
10-گوشي هوشمند (smart phone) ندارد
11- mmc slot يا رم کارت نميخورد
12-باتري هاي آن با بدنه يکي هست در صورتي که زيمنس و نوکيا و... اينطوري نيست
13-دست همه و اكثر******************************** هست (*******)
14-ملوديهاي بسيار ضعيف و کم کيفيتي دارد (صدا جغجقه اي)
15-اکثرا آنتن دهي خوبي هم ندارند
16-بقيه اش هم باشه براي بعد............. :) :) :) پويا: دوست عزيز توهين نكردن به افراد فورم تكي از قوانين سايت بود اگه يادتوون بشه قرار بود به هيچ كس يا يكسري افراد توهين نشه!
بلای ناگهانی
5 December 2004, 06:26 AM
مثل اينكه رفيقمون حسابي از دست گوشي هلي سامسونگ شاكيند!
Nima1989
5 December 2004, 04:41 PM
8-اکثرا بسيار بد دست هست
9-اصلاصفحه کليد هايش ارگونوي ندارد
-باتري هاي آن با بدنه يکي هست در صورتي که زيمنس و نوکيا و... اينطوري نيست
13-دست همه و اکثرا آدمهاي کلاس پايين هست (جواده..)
14-ملوديهاي بسيار ضعيف و کم کيفيتي دارد (صدا جغجقه اي)
اينارو اصلن قبول ندارم
kinz
5 December 2004, 11:17 PM
13-دست همه و اکثرا آدمهاي کلاس پايين هست (جواده..)
دیگه تهران کمتر فروش میره اما کلا شهرستانها این مدلهایی که سرویس لایتشون رونگو وارنگ میشه خوب فروش میره!!
فريد زيمنس
6 December 2004, 02:12 AM
[/quote]
اينارو اصلن قبول ندارم
پس اگر ميتوني روي يكي ار مدلهايش آهنگي با پسوند به غير از mmf بريز مثل wav يا midi
good luck
see ya
جى اس ام آرمون
21 December 2004, 01:44 AM
جي اس ام آرمون-به راحتي نرم افزارهايش در بازار حراج ميشود.درصورتيكه نوكياو .......اين چنين نيست.
پدرام55
21 December 2004, 08:53 AM
راست ميگه اكثرا به خاطر اين ميخرند كه مثلا تاشو باشه اينجا كه واقعا جواده
fizzi
21 December 2004, 10:51 AM
خيلي راحت ميشه به ادما توهين كرد ...ولي ارزش و شخصيت انسان به مارك موبايل و ماشينش نيست :?: ...اگر اينتور بود پس عربها خيلي با فرهنگتر از ما و اروپاييها هستند...من هم به شخصه از موبايل سامسونگ خوشم نمياد ولي.... بياييد به سليقه همه احترام بگذاريم و حداقل به كسي توهين نكنيم :|
po2ya
21 December 2004, 12:08 PM
خيلي راحت ميشه به ادما توهين كرد ...ولي ارزش و شخصيت انسان به مارك موبايل و ماشينش نيست :?: ...اگر اينتور بود پس عربها خيلي با فرهنگتر از ما و اروپاييها هستند...من هم به شخصه از موبايل سامسونگ خوشم نمياد ولي.... بياييد به سليقه همه احترام بگذاريم و حداقل به كسي توهين نكنيم :|
منم موافقم منم اصلا از سامسونگ خوشم نمياد !!! ولي دوست عزيز يادت رفته توو قوانين فورم توهين به افراد فورم نداشتيم؟؟؟ بهتر بود اوون يه عيب رو نميگفتي!!! 8)
Lizard
21 December 2004, 12:14 PM
بحث جوات و غير جوات نيست. من خودم هم p800 و هم 6600 و هم a800 دارم ولي به خاطر كوچك بودن و قابليت حمل راحت تر و اينكه اصلا از موبايل خوشم نمياد چند وقت پيش p800 رو فروختم و 6600 هم دست خواهرمه.
اين حرف هاي مسخره رو دور بريزيد :arrow:
سعي كنيد جايي هم بيان نكنيد. چون اگر شما جلوي من در 2-3 متري بوديد بلايي به روزتون مياوردم كه 100 ميليون ديه بهت تعلق بگيره :D
فريد زيمنس
21 December 2004, 04:25 PM
صفا پهلوون
اتفاقا پول مي خوام بيا منو بزن :mrgreen:
po2ya
21 December 2004, 04:29 PM
فكر كنيم فريد جان يكسري از ضعف هاي ديگت مونده لطفا بگو فقط مثل اون يه مورد نباشه! 8)
Pooriya_Online
21 December 2004, 04:35 PM
با مطالب 2و8و9و13و14 اصلا موافق نيستم...
درضمن توهين نكنيد چون واقعا گوشياي قشنگي ميزنه و آنتن دهيشم درسته خوب نيست ولي با سيستم ايران مشكل داره وگرنهتوي اروپا خيليا ميخرنش...
اگه جواد بود هيچ كسي تو اروپا نميخريدش اگرم كسي نميخريد كه ديگه خوشيهاي جديد با امكانات جديد توليد نميكرد...
پس بيخود حرف نزنيد كه اون مقع هستش كه من...ميشم :D
linux
21 December 2004, 06:10 PM
اديت شد!
linux
21 December 2004, 06:11 PM
سامسونگ! :x
البته همش كاملن درست نيس ولي چون انتقاد از سامسونگه! ايول ! :arrow: 8)
----------------------------------------------------
سامسونگ چيه كه كله پاچش.... :arrow:
پژمان جون
21 December 2004, 08:50 PM
صفا پهلوون
اتفاقا پول مي خوام بيا منو بزن :mrgreen:
منم پول لازم دارم بزار بياد هر دونفرمون را بزنه 50 تو 50 من قبول؟
نويد hp
22 December 2004, 12:21 AM
اين جوري كه Unicorn مي زنه فكر نكنم چيزي گير خودتون بياد چون احتمالا زبونم لال به .... مي پيونديد .( شوخي بود )
راستي مثل اينكه بحث منحرف شده . :P
نيما 2
23 December 2004, 06:22 PM
بابا شما ها خيلي با كلاسين كه به گوشيهاي سامسونگ ميگين جواد :arrow: اگر مدل x600 به بالا رو بگيري به جز مشكل بلوتوث هيچ كدوم از اون مشكلات ديگه رو نداره . كيفيت عكس هاش عاليه ( از نوكيا 3650 و 6600 خيلي كيفيت بهتري داره ) سبك و كوچيكه و ...
از كي تا حالا نوع گوشي شخصيت و شهر ادم رو نشون ميده :twisted: :twisted:
Pooriya_Online
23 December 2004, 07:43 PM
i250 بلوتوس هم داره... 8)
JASON
23 December 2004, 07:54 PM
با سلام خدمت دوستان .
البته اين موضوع كاملا سليقه اي هست كه هر كسي از يه طرح گوشي خوشش بياد اما اكثر دلايلي كه ذكر شد غير علمي هستش !!! من پيشنهاد ميدم يك سر به سايت WWW.GSMARENA.COM بزنيد اونجا مدلهايي از سامسونگ هست كه واقعا خيلي عالي هستند و تمام امكانات يه گوشي اروپايي رو كه دارند هيچ بلكه از نظر مشخصات سخت افزاري بهتر و بالاتر هستند ....
مثلا مشخصات گوشي سامسونگ مدل I 250 رو تو سايت نگاه كنيد !!! من اگه ميدونستم تو ايران هست ميرفتم ميخريدمش !!!
آمار ها ي امسال نشون ميده سامسونگ از نظر فروش گوشيهاي موبايل موتورولا رو جا گذاشته و به رتبه دوم رسيده !!!! من فكر ميكنم اينطور كه پيش ميره بزودي نوكيا رو هم پشت سر ميزاره خوب اين فروش بالا نشون ميده كه سامسونگ براي انواع سليقه ها گوشي ميسازه ....
اين بر ميگرده به نحوه مديريت و بازاريابي شركت سامسونگ و اين كه سامسونگ به نظر خريداران و مشتريانش اهميت ميده و مبالغ هنگفتي رو صرف تحقيقات ميكنه !!!!
البته من خودم در حال حاضر گوشي نوكيا 6600 دارم و قبلا زيمنس داشتم اما صادقانه قبول دارم كه نوكيا بلد نيست و اصلا تخصص ساخت گوشي هاي مدل صدفي رو نداره !!!
به نظر من بهتره دلايل منطقي و علمي باشه تا بهتر بشه راجع بهش بحث كرد ..
موفق و شاد باشيد .
kinz
24 December 2004, 11:07 PM
واقعا" خیلی هزینه برای تحقیق صرف میکنه!!
چند وقته موفق شده گوشی بدون آنتن بزنه؟؟؟
چند ساله نوکیا و موتورولا گوشی بدون آنتن میزنند؟
والا هرچی فکر میکنم چیزی به زهنم نمیرسه که اولین بار سامسونگ ابداع کرده باشه برای گوشی ها. فقط کپی میزنه قیمت پایین میده و یکسری میخرند!
اولین گوشی دوربین دار! اولین گوشی کارت حافظه خور! اولین صفحه نمایش رنگی! اولین ... ضمننا این که سامسونگ فروشش بیش از موتورولاست فقط سه ماه سوم ام سال تونسته با اختلاف کمی ... اونم بیشتر بر میگیرده به اینکه سامسونگ و کلا شرکتهای خاوردور به علت هزینه های پایین تولید از شرکتهای بزرگ مخابراتی مثل ودافون و یا NTT docomo سفارش گوشی میگیرند که با خط و با قیمتهای پایین میفروشند.
فريد زيمنس
25 December 2004, 12:24 AM
ادامه ضعفها در چند روز آينده
you ll see :lol: :lol:
ansari
27 December 2004, 08:11 PM
نيما:
اديت شد :D
اختار ميگيريد
نويد hp
27 December 2004, 09:49 PM
ansari, اين چيزا كه نوشتي يعني چه ؟ :twisted:
Koorosh
27 December 2004, 10:51 PM
جواد يعني جي بنظر شما ؟ (از بحث خارجه ) ولي متاسفانه معناي اين كلمه بسيار اشتباه بين مخردم جا افتاده . ببنظر من شامسونگ گوشي هاش بد نيست مخصوصا قديمياش ( n100 - n800) ولي از نظر باتري و آنت دهي مشكل زيادي داره . يا شايد مشكل آنتن دهي ش تو ايران بد باشه كه هست . تو لندن تا جايي كه من ديدم نصف بيشتر مردم از اين نوع گوشي استفاده مي كردند . خوب حتمن اونجا جواب مي ده . ولي به اين سادگي به كسي توهين نكنيد . 8)
Lizard
27 December 2004, 11:35 PM
kinz, عزيز
بهتره فراموش نكني كه اولين بار تكنولوژي دوال ال سي دي توسط سامسونگ در گوشي A200 پياده سازي شد.
الان تمام موبايل ها دارن از اين گوشي تقليد ميكنن
Pooriya_Online
27 December 2004, 11:46 PM
Unicorn,
باهات موافقم....
راستي اولين گوشي موبايل دار رو كدوم شركت زد؟ :P
ho
28 December 2004, 01:30 AM
بابا هر كسي يك سليقه اي دغارد ژس چه لوزومي داره كه بگيم فان گوشي خوب است ويا فلان گوشي بد است
ansari
28 December 2004, 10:30 AM
نيما
فورا بدون معطلي اخطار منو پاك ميكني بعدش همينجا از من معذرتخواهي ميكني يا اينكه مدت گفته شده رو اينقدر زياد ميكنم هر هفته هم بهتون ريمايندر ميدم كفرتون در بياد
Pooriya_Online
28 December 2004, 12:34 PM
اديت شد...
ansari
28 December 2004, 03:43 PM
وقتي به من توهين ميكنيد ميگيد جوات شهرستاني دهاتي سامسونگ داره بعد KINZ تاييدش ميكنه ميخواي ساكت باشم توهين گوش كنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:D :D :D :D :D
Koorosh
28 December 2004, 04:23 PM
ansari, شما اعتراضي نسبت به اخطار خود داريد به جناب شبزده يا پياميكس در پيام خصوصي اعلام بففرماييد . اينجا جاش نيست 8)
linux
28 December 2004, 04:37 PM
حناب ansari, كي به شما چنين حرفي زده!
فكر نكنم كه شما تنها كسي باشين كه اينجا سامسونگ داره!
پس اين حرفا توهين نبوده( يه شوخي يا يه انتقاد از عملكرد سامسونگه)
و در اخر هم اگه كسي بايد ناراحت شه شركته سامسونگه نه مشترياش! :o
شركت سامسونگ كه ماله شما يا باباي شما نيس؟؟ هس؟؟ :arrow:
پوريا آنلاين, عزيز شما هم درست نبود اين جوري با اين دوستمون حرف بزني!
ولي ديگه ادامش نديد!
ساير اختلافات را در pm رفع كنيد!
با تشكر! 8)
Pooriya_Online
28 December 2004, 07:42 PM
من در جريان نبود از شما معذرت ميخوام تازه منم سامسونگ دارم ولي بهم برنخورد...
زي زي گولو
4 January 2005, 04:02 PM
كسي جرات داره به اين گوشي بگه جوات؟
http://www.mobilmania.cz/Files/Obrazky/art16/Samsung_E800/x04.jpg
و به اين يكي؟
http://212.213.255.72/keepthls/bigpic/sse850.gif
استيلوس
5 January 2005, 01:54 PM
فدا
كيفيت عكس هاي سامسونگ خيلي خيلي پايين تر از نوكيا هست.
مثلا سامسونگ ايكس 600 با نوكيا 6610آي قيمتش يكي هست ولي در مقايسه ... :P
واقعا براي سامسونگ متاسفم
Pooriya_Online
5 January 2005, 02:28 PM
استيلوس,
نميدونم چرا با اين حرفي كه ميزنين ولي تو اروپا فروش خوبي داره :arrow: پس بيخود نگيد تازه شما چه مدلش رو هم گفتين ميون اين همه مدل
mmemme
5 January 2005, 09:08 PM
من اصلاً از samsung خوشم نمياد ولی اونايی که ميگن samsung جواده بخونن
يک ppc از samsung که windows 2003 se داره
lcd 2.8" < 3.5" of imate
ram 64mb < 128mb of imate
cpu 400mhz = imate
http://www.pocketnow.com/html/portal/news/0000002946/NewsImage/0658989454588534.jpg
Evanescence
5 January 2005, 09:13 PM
استيلوس,
نميدونم چرا با اين حرفي كه ميزنين ولي تو اروپا فروش خوبي داره :arrow: پس بيخود نگيد تازه شما چه مدلش رو هم گفتين ميون اين همه مدل
اتفاقا تو اروپا فروش خيلي بدي داره . بازار اصلي سامسونگ 2 جاست : 1- خاورميانه 2- خود شرق آسيا
فريد زيمنس
7 January 2005, 03:50 AM
فقط بلده كپي برداري كنه اينم sx66
Announced 2004, 4Q
Status Available
Size Dimensions 125 x 71 x 18 mm
Weight 210 g
Display Type TFT touchscreen, 65K colors
Size 240 x 320 pixels
- Built-in full QWERTY keyboard
- Downloadable logos
Ringtones Type Polyphonic (40 channels), MP3
Customization Download
Vibration Yes
Memory Phonebook In shared memory, Photo call
Call records Yes
- 128MB RAM
- SDIO/MMC card slot
- Intel PXA263 400 MHz processor
Features OS Microsoft Pocket PC 2003 SE OS
GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots)
Data speed 32 - 48 kbps
Messaging SMS, MMS, Email, Instant Messaging
Clock Yes
Alarm Yes
Infrared port Yes
Games Yes
Colors Silver
- Bluetooth
- WiFi
- Java
- Microsoft Pocket IE
- Microsoft ActiveSync
- MP3/AAC player
- Video/audio album
- T9
- USB port
- Built-in handsfree
http://www.gsmarena.com
[/img]
محسن دوست من
18 April 2005, 01:45 AM
من خودم يه گوشي n700 سامسونگ دارم
فقط بابتش 66000 تومان دادم
ولي با اين حال gprs class8,1000 phonebook.conferance ,divert,...............داره
ضمنا باتريشم ژاپنيه
وضوح صدا وآنتن دهي :تا حالا كه مشكلي نداشته
با اينكه از سامسونگ خوشم نمياد اما از اين مدل با توجه به پولم بهترين انتخاب بود
پس بهتره اول راجع به چيزي خوب تحقيق بشه بعد عيباشو اينجا لطف كنيد
8)
Malkemid
18 April 2005, 02:40 AM
منم اولش كه شروع به خوندن اين تاپيك كردم فكر مي كردم سامسونگ ته جواده....ولي نظرم عوض شد..مخصوصا بعد از ديدن http://www.gsmarena.com
از حق نگذريم ظاهر متنوعي دارن....شايد تو ايران يه سري مدلهاي بيخودشو دارن فقط...ولي نوكيا يه چيز ديگس :arrow: 8)
khebreh
19 April 2005, 10:41 PM
من اولين دليلم برا انتخاب سامسونگ كوچك بودنش بود.ببينم چرا ما ايرانيا فقط به ظاهر توجه ميكنيم؟
زمبه
21 May 2005, 10:03 PM
حالا كه بحث خزوخيل شد بايد گفت كه 6600 و 3650 كه واقعا ........... ته ته خز و جوات هستند!!!!!!!!
قبول نداريد ... پس وايسيد يك سي جي گوجه اي از جلوتون رد شه ... باهاتون شرط ميبندم گوشيش يا 3650 يا 6600!!!!!!!!!!
ATOS
21 May 2005, 10:16 PM
kinz, دستت درد نكنه :?: ديگه روم نميشه بگم شهرستاني هستم :|
xxbsqxx
21 May 2005, 10:33 PM
13-
دیگه تهران کمتر فروش میره اما کلا شهرستانها این مدلهایی که سرویس لایتشون رونگو وارنگ میشه خوب فروش میره!!
از شما واقعا بعيده واقعا براتون متاسفم با اين طرز فكرتون اين نمونه واضح تبعيض نژادي هست
:D :D :x :x
من فكر مي كنم شما با اين طرز فكرتون اصلا لياقتDirectorate بودن رو نداريد از شما انتظار بيشتري ميرفت :x :x
kinz
22 May 2005, 10:46 AM
xxbsqxx,
این واقعیایه که از چند تا موبایل فروش شنیدم که در شهرستانها مغازه داشتند.
این رو میگفتند که اینجا گوشی های سامسونگ مخصوصا سری N خیلی خوب فروش میره. (به زمان پست اولیه دقت کنید)
تهران بیرون گوشی هارو نگاه کنید شاید به زور از هر 5 6 تا گوشی که میبینید یدونش سامسونگ باشه. اما شهرستانها که دسترسی افراد به اطلاعات کمتر هست و سر رشتشون هم کمتره ...
قصد توهین ندارم و نداشتم اما خوب وقتی مناطقی که کشاورزی و ... زیاد انجام میشه مصرف سامسونگ زیاده خوب چی میشه گفت. کسی هست اینجا که بگه این طور مناطق فروش گوشی های دیگه بیشتر از سامسونگ هست؟؟؟!
شاید :arrow: منظورتون تبعیض طبقاطی هست نه نژادی
سامسونگ هم گوشی های خوبی داره اما تمامشون برای بازار خودشون هست و برای بازار gsm سبک گوشی هاش متفاوته.
Malkemid
23 May 2005, 01:31 AM
kinz, كي گفته تهران ته اطلاعاته؟...بهت قول مي دم 60٪ مناطق تهران از شهرستانها هم ضعيفترن....باز كشاورزي يه كار مفيده...تو تهران همينشم نيست....عوضش تادلت بخواد....... :x
بعدشم به اين نميگن تبعيض طبقاتي :lol: ....يعني مي خواي بگي جامعه رو به 2 طبقه شهرستاني و تهراني تقسيم كردي؟؟!!!! :twisted: :lol: :lol:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.