View Full Version : پرشیا ELX یا زانتیا کدام و بخرم
صادق اصفهان
30 July 2006, 10:35 PM
پرشیا ELX یا زانتیا کدام و بخرم
XELTEK
30 July 2006, 11:09 PM
اگه پول زانتياي صفرو داري 100 در 100 زانتيا
اما اگهع ميخواي دسته دو بگيري نگير و پرشيا بهتره
Farbod.E
31 July 2006, 01:30 AM
پیام جان فکر نمیکنی در هر صورت زانتیا بهتر باشه ! من برای انتخاب زانتیا ( حتی دسته 2 ) این دلایل رو دارم :
1) اصالت زانتیا در مقابل خودروی من در آوردی پرشیا اونم ELX
2) امکانات بیشتر زانتیا ( ضد سرقت - تنظیم ارتفاع - حرکت بر روی 3 چرخ و ... )
3) زیبایی بیشتر زانتیا
4)هندلینگ بالاتر با توجه به طراحی خارجی بدنه و نوع تعلیق خودرو !
البته شما دوستان استاد این زمینه ها هستید و من نباید دخالت میکردم ولی گفتم شاید نظرم کمی درست باشد !:icon_cool
صادق اصفهان
31 July 2006, 05:41 PM
با تشکر ولی من بیشتر به خاطر قشنگی پرشیا دو دل هستم تا زانتیا
shahram2006_m
31 July 2006, 10:35 PM
با تشکر ولی من بیشتر به خاطر قشنگی پرشیا دو دل هستم تا زانتیا
به نظر شما کدوم دختر پسند تر است؟( پرشیا یا زانتیا):icon_surp
روي زانتيا از همه نظر شك نكن. اصلا كلاس كسي كه تو زانتيا نشته با كسي كه توي پرشيا نشسته زمين تا اسمون
فرق ميكنه.
web
1 August 2006, 12:58 AM
همه ي حرفاي بالا بعلاوه ي قدرت و شتاب و سرعت بالاتر زانتيا...
با توجه به اينكه حرفي از محدوديت مالي نزدي تو خريد زانتيا يك صدم ثانيه هم شك كردن جايز نيست.
ظاهرشم بنظر من منحصر بفرده. همه بارها گفتن منم ميگم زانتيا يك گلوله ي آتشينه...
XELTEK
1 August 2006, 01:25 AM
خوب می دونید که ماشین دسته دو چقدر درد سر داره حتی اگه می باخ باشه
صاحب اولی ماشین 100 در 100 پدر ماشینشو در اورده
من به اون خاطر اینو گفتم
من بیگناهم !!:icon_idea
web
1 August 2006, 01:32 AM
خوب می دونید که ماشین دسته دو چقدر درد سر داره حتی اگه می باخ باشه
صاحب اولی ماشین 100 در 100 پدر ماشینشو در اورده
من به اون خاطر اینو گفتم
من بیگناهم !!:icon_idea
پيام جان من كه هميشه از نظرات زيبات استفاده كردم.
حواسمم به اون قسمت حرفت كه گفتي دست دو نخر نبود.
بله حق با شماست. به كاركرده ي هيچ ماشيني نبايد اعتماد كرد...
TAEL
1 August 2006, 01:54 AM
پرشیا ELX یا زانتیا کدام و بخرم
1.Xantia
2.Persia ELX
صادق اصفهان
1 August 2006, 08:50 AM
دوستان اگه زانتیا خریداری کنم دیگه پولی برای چیدنش نمی مونه حتی برای سیستم تا 6 ماه بعدش
TAEL
1 August 2006, 10:54 AM
دوستان اگه زانتیا خریداری کنم دیگه پولی برای چیدنش نمی مونه حتی برای سیستم تا 6 ماه بعدش
فكر كنم بتوانيد 6 ماه را بدون ساب ووفر و باند خربزه اي پايونير و آمپ كنوود سر كنيد !
navid_2006
1 August 2006, 12:22 PM
ببین اگه میخوای زانتیای sx2000 بگیری اصلا شک نکن! ولی اگه میخوای 1800 بگیری یه ذره بیشتر فکر کن چون پرشیا elx از زانتیا 1800 نسبتا بهتره! تفاوتش در تنظیم ارتفاع ماشین/ضد سرقت بودن/ ضد زلزله بودن/حرکت روی سه چرخ هم برای تبلیغاته عملا امکان نداره یکی از بچه ها یکی از چرخ هاش پنچر شد رفت 10 متر بیشتر نکشید! در ضمن اگه بخوای یه خود ایران خودرو سفارش میدی که برای ایر بگ بزارن با100 تومن بیشتر. ولی در کل امکانات پارس elx از زانتیا 1800 بیشتره مثل : رینگ اسپرت/ آپشن هایی که در موقع ثبت نام می بینی/ بهترین چنجر / کامپیوتر سخن گو / و فضای بیشتر
و...
cielo_silver
1 August 2006, 01:52 PM
زانتیا انتخاب بهتری هست البته به شرط 2000 بودنش ولی پرشیا اسپورت خورش بهتره
z_qz54
1 August 2006, 01:54 PM
دا زانتیا ی چیز دیگه است نسبت به پرشیا. حداقل کیفیت ساختش بیشتره و یک خودرو کاملا استاندارده . من فکر نکنم توی ایران کسی باشه که زانتیا خریده باشه و پشیمون بشه. سیستم تعلیقش به اندازه تمام ماشین های ایران ارزش داره. البته تا چند وقت دیگه باید منتظر افت قیمتش باشیم.
amir_CLK500
1 August 2006, 02:29 PM
مطمئنا زانتیا..
ولی میتونی یه elx کار کرده بگیری 5 تومن سیستم ببندی روش.
Abolfazl2006_p
1 August 2006, 02:41 PM
قبلا گفتم الان هم میگم
Only Xantia SX2000
:icon_cool
صادق اصفهان
1 August 2006, 03:29 PM
شنیدم اصطحلاک زانتیا بالاست؟ :icon_redf
البته من خیلی زیاد نگرش دارم 3 سال هست.
vahid_elx_645ci
1 August 2006, 05:55 PM
اگر بین ELX و زانتیا 2000 موندی حتمن زانتیا رو انتخاب کن.اما بینELX و زانتیا 1800، ELX رو انتخاب کن.چون همون موتور و گیربکس زانتیا 1800است ولی چون سبکتره ،سریعتره و شتابش هم بیشتره در ضمن امکانات بیشتری هم داره.
amir_CLK500
1 August 2006, 08:57 PM
تو سه سال اگه اذیتش نکنی گازای الکی بهش ندی جز خرج عمومی هیچی نداره.
far_h
1 August 2006, 10:35 PM
یک سئوال داشتم . شنیدم که هزینه نگهداری و استهلاک زانتیا بالاست و راستش پدرم را از خرید زانتیا منصرف کردم و آوانته ثبت نام کرد. حالا اگر کسی اطلاعات کاملی داره لطفا من را راهنمایی کنه.. با تشکر
vahid_elx_645ci
2 August 2006, 12:09 AM
هم اصطحلاکش زیاده هم خدمات پس از فروشش به پای ELX نمی رسه
XELTEK
2 August 2006, 12:53 AM
یک سئوال داشتم . شنیدم که هزینه نگهداری و استهلاک زانتیا بالاست و راستش پدرم را از خرید زانتیا منصرف کردم و آوانته ثبت نام کرد. حالا اگر کسی اطلاعات کاملی داره لطفا من را راهنمایی کنه.. با تشکر
ای کاش مگان می گرفتین !!!!
واقعا تو سواری تکه !!!
پشتش مثل بنزه !!
واقعا عالیه !!
amir_CLK500
2 August 2006, 01:52 AM
هم اصطحلاکش زیاده هم خدمات پس از فروشش به پای ELX نمی رسه
اصلا زانتیا اشغاله...زانتیا کیلو چنده.
شما دوست عزیز اشتباهات من و علی 1 رو تکرار نکن.با پست هامون صدای همه مدیرا رو در اورده بودیم و نزدیک بود اخراج بشیم:icon_roll .از روی تعصب هیچ پستی نده.سکوت بهتره تا پست با تعصب.
vahid_elx_645ci
2 August 2006, 02:15 PM
آقای amir_cls500 من نه شما رو می شناسم و نه تعصبی روی محصولات پیوندی ایران خودرو دارم.و فقط گفتم که خدمت پس از فروش ایران خودرو بهتره.چون ELX کارت طلائی دار و اگر ماشین هر طوریش بشه ایران خودرو پولش رو می ده.:icon_ques
navid_2006
2 August 2006, 10:45 PM
آقای amir_cls500 من نه شما رو می شناسم و نه تعصبی روی محصولات پیوندی ایران خودرو دارم.و فقط گفتم که خدمت پس از فروش ایران خودرو بهتره.چون ELX کارت طلائی دار و اگر ماشین هر طوریش بشه ایران خودرو پولش رو می ده.:icon_ques
دوست عزیز کارت طلایی هم اون طوری نیست ببین من الان یه elx دارم.ولی اصلا امکاناتی که میدن خوب نیست برای تعویض یه آینه بغل 10 دفع منو اوردن و بردن. ولی مال زانتیا خیلی بهتره یکی از دوستام داره اصلا سرویس هاش رایگان هست.برای تمدید کارت طلایی 500 تومن دادم! این انصافه
vahid_elx_645ci
3 August 2006, 12:02 AM
دوست عزیز کارت طلایی هم اون طوری نیست ببین من الان یه elx دارم.ولی اصلا امکاناتی که میدن خوب نیست برای تعویض یه آینه بغل 10 دفع منو اوردن و بردن. ولی مال زانتیا خیلی بهتره یکی از دوستام داره اصلا سرویس هاش رایگان هست.برای تمدید کارت طلایی 500 تومن دادم! این انصافه
ولی ELXما رو كه صندوق عقبش را دزد زد ایران خودرو تمام هزینه ها رو پرداخت کرد.ولی این رو هم در نظر داشته باشید که خرابی های زانتیا کمتره و کیفیت ساخت خوبی داره.
amir_CLK500
3 August 2006, 08:30 PM
آقای amir_cls500 من نه شما رو می شناسم و نه تعصبی روی محصولات پیوندی ایران خودرو دارم.و فقط گفتم که خدمت پس از فروش ایران خودرو بهتره.چون ELX کارت طلائی دار و اگر ماشین هر طوریش بشه ایران خودرو پولش رو می ده
ولی ELXما رو كه صندوق عقبش را دزد زد ایران خودرو تمام هزینه ها رو پرداخت کرد.ولی این رو هم در نظر داشته باشید که خرابی های زانتیا کمتره و کیفیت ساخت خوبی داره.
وحید جان حرف های شما چرا ضد و نقیضه:icon_ques .تو پست اول جوری نوشتید که انگار زانتیا کارت طلایی نداره.:icon_ques
navid_2006
4 August 2006, 12:22 PM
ولی از یه نظر زانتیا چه 1800 چه 2000 از elx بالاست. elx با سرعت های پایین زیاد فرز نیست ولی تو سرعت های بالا قدرت کنترل خیلی خوبی داره. ولی زانتیا اینطوری نیست تو تمام سرعت کنترل وشتابش عالیه به قول بچه جای زیادی برای مانور داره. علت این موضوع به طراحی اطاق برمیگرده که زانتیا طراحیش با تمام قوانین آیرودینامیک هماهنگ هستش. البته همه ی ماشین ها با قوانین آیرودینامیک طراحی شدند ولی بعضی هاشون خیلی خوب تر از دیگه طراحی شدند.:icon_cool
pedram325i
17 August 2006, 12:46 PM
زانتیا جدای از اینکه جدید تره، بزرگتره، سیستم تفلیقش بهتره، موتورش قوی تره، فاصله دو محورش بیشتره، کیفیت ساختش هم خیلی بالا تره.
یک پارس ای ال ایکس دیدم بین در صندوق عقبش با گلگیر عقبش فاصله ای بود که گفتم واقعا 18 میلیون برای این ماشین..............
Abolfazl2006_p
18 August 2006, 02:08 AM
Only Xantia SX2000
:icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.