PDA

View Full Version : پرشیا ELX یا زانتیا کدام و بخرم

صادق اصفهان
30 July 2006, 10:35 PM
پرشیا ELX یا زانتیا کدام و بخرم

XELTEK
30 July 2006, 11:09 PM
اگه پول زانتياي صفرو داري 100 در 100 زانتيا
اما اگهع ميخواي دسته دو بگيري نگير و پرشيا بهتره

Farbod.E
31 July 2006, 01:30 AM
پیام جان فکر نمیکنی در هر صورت زانتیا بهتر باشه ! من برای انتخاب زانتیا ( حتی دسته 2 ) این دلایل رو دارم :

1) اصالت زانتیا در مقابل خودروی من در آوردی پرشیا اونم ELX
2) امکانات بیشتر زانتیا ( ضد سرقت - تنظیم ارتفاع - حرکت بر روی 3 چرخ و ... )
3) زیبایی بیشتر زانتیا
4)هندلینگ بالاتر با توجه به طراحی خارجی بدنه و نوع تعلیق خودرو !

البته شما دوستان استاد این زمینه ها هستید و من نباید دخالت میکردم ولی گفتم شاید نظرم کمی درست باشد !:icon_cool

صادق اصفهان
31 July 2006, 05:41 PM
با تشکر ولی من بیشتر به خاطر قشنگی پرشیا دو دل هستم تا زانتیا

shahram2006_m
31 July 2006, 10:35 PM
با تشکر ولی من بیشتر به خاطر قشنگی پرشیا دو دل هستم تا زانتیا

به نظر شما کدوم دختر پسند تر است؟( پرشیا یا زانتیا):icon_surp

روي زانتيا از همه نظر شك نكن. اصلا كلاس كسي كه تو زانتيا نشته با كسي كه توي پرشيا نشسته زمين تا اسمون
فرق ميكنه.

web
1 August 2006, 12:58 AM
همه ي حرفاي بالا بعلاوه ي قدرت و شتاب و سرعت بالاتر زانتيا...
با توجه به اينكه حرفي از محدوديت مالي نزدي تو خريد زانتيا يك صدم ثانيه هم شك كردن جايز نيست.

ظاهرشم بنظر من منحصر بفرده. همه بارها گفتن منم ميگم زانتيا يك گلوله ي آتشينه...

XELTEK
1 August 2006, 01:25 AM
خوب می دونید که ماشین دسته دو چقدر درد سر داره حتی اگه می باخ باشه
صاحب اولی ماشین 100 در 100 پدر ماشینشو در اورده
من به اون خاطر اینو گفتم
من بیگناهم !!:icon_idea

web
1 August 2006, 01:32 AM
خوب می دونید که ماشین دسته دو چقدر درد سر داره حتی اگه می باخ باشه
صاحب اولی ماشین 100 در 100 پدر ماشینشو در اورده
من به اون خاطر اینو گفتم
من بیگناهم !!:icon_idea

پيام جان من كه هميشه از نظرات زيبات استفاده كردم.
حواسمم به اون قسمت حرفت كه گفتي دست دو نخر نبود.

بله حق با شماست. به كاركرده ي هيچ ماشيني نبايد اعتماد كرد...

TAEL
1 August 2006, 01:54 AM
پرشیا ELX یا زانتیا کدام و بخرم

1.Xantia
2.Persia ELX

صادق اصفهان
1 August 2006, 08:50 AM
دوستان اگه زانتیا خریداری کنم دیگه پولی برای چیدنش نمی مونه حتی برای سیستم تا 6 ماه بعدش

TAEL
1 August 2006, 10:54 AM
دوستان اگه زانتیا خریداری کنم دیگه پولی برای چیدنش نمی مونه حتی برای سیستم تا 6 ماه بعدش

فكر كنم بتوانيد 6 ماه را بدون ساب ووفر و باند خربزه اي پايونير و آمپ كنوود سر كنيد !

navid_2006
1 August 2006, 12:22 PM
ببین اگه میخوای زانتیای sx2000 بگیری اصلا شک نکن! ولی اگه میخوای 1800 بگیری یه ذره بیشتر فکر کن چون پرشیا elx از زانتیا 1800 نسبتا بهتره! تفاوتش در تنظیم ارتفاع ماشین/ضد سرقت بودن/ ضد زلزله بودن/حرکت روی سه چرخ هم برای تبلیغاته عملا امکان نداره یکی از بچه ها یکی از چرخ هاش پنچر شد رفت 10 متر بیشتر نکشید! در ضمن اگه بخوای یه خود ایران خودرو سفارش میدی که برای ایر بگ بزارن با100 تومن بیشتر. ولی در کل امکانات پارس elx از زانتیا 1800 بیشتره مثل : رینگ اسپرت/ آپشن هایی که در موقع ثبت نام می بینی/ بهترین چنجر / کامپیوتر سخن گو / و فضای بیشتر
و...

cielo_silver
1 August 2006, 01:52 PM
زانتیا انتخاب بهتری هست البته به شرط 2000 بودنش ولی پرشیا اسپورت خورش بهتره

z_qz54
1 August 2006, 01:54 PM
دا زانتیا ی چیز دیگه است نسبت به پرشیا. حداقل کیفیت ساختش بیشتره و یک خودرو کاملا استاندارده . من فکر نکنم توی ایران کسی باشه که زانتیا خریده باشه و پشیمون بشه. سیستم تعلیقش به اندازه تمام ماشین های ایران ارزش داره. البته تا چند وقت دیگه باید منتظر افت قیمتش باشیم.

amir_CLK500
1 August 2006, 02:29 PM
مطمئنا زانتیا..
ولی میتونی یه elx کار کرده بگیری 5 تومن سیستم ببندی روش.

Abolfazl2006_p
1 August 2006, 02:41 PM
قبلا گفتم الان هم میگم

Only Xantia SX2000
:icon_cool

صادق اصفهان
1 August 2006, 03:29 PM
شنیدم اصطحلاک زانتیا بالاست؟ :icon_redf

البته من خیلی زیاد نگرش دارم 3 سال هست.

vahid_elx_645ci
1 August 2006, 05:55 PM
اگر بین ELX و زانتیا 2000 موندی حتمن زانتیا رو انتخاب کن.اما بینELX و زانتیا 1800، ELX رو انتخاب کن.چون همون موتور و گیربکس زانتیا 1800است ولی چون سبکتره ،سریعتره و شتابش هم بیشتره در ضمن امکانات بیشتری هم داره.

amir_CLK500
1 August 2006, 08:57 PM

تو سه سال اگه اذیتش نکنی گازای الکی بهش ندی جز خرج عمومی هیچی نداره.

far_h
1 August 2006, 10:35 PM
یک سئوال داشتم . شنیدم که هزینه نگهداری و استهلاک زانتیا بالاست و راستش پدرم را از خرید زانتیا منصرف کردم و آوانته ثبت نام کرد. حالا اگر کسی اطلاعات کاملی داره لطفا من را راهنمایی کنه.. با تشکر

vahid_elx_645ci
2 August 2006, 12:09 AM

هم اصطحلاکش زیاده هم خدمات پس از فروشش به پای ELX نمی رسه

XELTEK
2 August 2006, 12:53 AM
یک سئوال داشتم . شنیدم که هزینه نگهداری و استهلاک زانتیا بالاست و راستش پدرم را از خرید زانتیا منصرف کردم و آوانته ثبت نام کرد. حالا اگر کسی اطلاعات کاملی داره لطفا من را راهنمایی کنه.. با تشکر
ای کاش مگان می گرفتین !!!!
واقعا تو سواری تکه !!!
پشتش مثل بنزه !!
واقعا عالیه !!

amir_CLK500
2 August 2006, 01:52 AM
هم اصطحلاکش زیاده هم خدمات پس از فروشش به پای ELX نمی رسه
اصلا زانتیا اشغاله...زانتیا کیلو چنده.
شما دوست عزیز اشتباهات من و علی 1 رو تکرار نکن.با پست هامون صدای همه مدیرا رو در اورده بودیم و نزدیک بود اخراج بشیم:icon_roll .از روی تعصب هیچ پستی نده.سکوت بهتره تا پست با تعصب.

vahid_elx_645ci
2 August 2006, 02:15 PM
آقای amir_cls500 من نه شما رو می شناسم و نه تعصبی روی محصولات پیوندی ایران خودرو دارم.و فقط گفتم که خدمت پس از فروش ایران خودرو بهتره.چون ELX کارت طلائی دار و اگر ماشین هر طوریش بشه ایران خودرو پولش رو می ده.:icon_ques

navid_2006
2 August 2006, 10:45 PM
آقای amir_cls500 من نه شما رو می شناسم و نه تعصبی روی محصولات پیوندی ایران خودرو دارم.و فقط گفتم که خدمت پس از فروش ایران خودرو بهتره.چون ELX کارت طلائی دار و اگر ماشین هر طوریش بشه ایران خودرو پولش رو می ده.:icon_ques
دوست عزیز کارت طلایی هم اون طوری نیست ببین من الان یه elx دارم.ولی اصلا امکاناتی که میدن خوب نیست برای تعویض یه آینه بغل 10 دفع منو اوردن و بردن. ولی مال زانتیا خیلی بهتره یکی از دوستام داره اصلا سرویس هاش رایگان هست.برای تمدید کارت طلایی 500 تومن دادم! این انصافه

vahid_elx_645ci
3 August 2006, 12:02 AM
دوست عزیز کارت طلایی هم اون طوری نیست ببین من الان یه elx دارم.ولی اصلا امکاناتی که میدن خوب نیست برای تعویض یه آینه بغل 10 دفع منو اوردن و بردن. ولی مال زانتیا خیلی بهتره یکی از دوستام داره اصلا سرویس هاش رایگان هست.برای تمدید کارت طلایی 500 تومن دادم! این انصافه

ولی ELXما رو كه صندوق عقبش را دزد زد ایران خودرو تمام هزینه ها رو پرداخت کرد.ولی این رو هم در نظر داشته باشید که خرابی های زانتیا کمتره و کیفیت ساخت خوبی داره.

amir_CLK500
3 August 2006, 08:30 PM
آقای amir_cls500 من نه شما رو می شناسم و نه تعصبی روی محصولات پیوندی ایران خودرو دارم.و فقط گفتم که خدمت پس از فروش ایران خودرو بهتره.چون ELX کارت طلائی دار و اگر ماشین هر طوریش بشه ایران خودرو پولش رو می ده

ولی ELXما رو كه صندوق عقبش را دزد زد ایران خودرو تمام هزینه ها رو پرداخت کرد.ولی این رو هم در نظر داشته باشید که خرابی های زانتیا کمتره و کیفیت ساخت خوبی داره.
وحید جان حرف های شما چرا ضد و نقیضه:icon_ques .تو پست اول جوری نوشتید که انگار زانتیا کارت طلایی نداره.:icon_ques

navid_2006
4 August 2006, 12:22 PM
ولی از یه نظر زانتیا چه 1800 چه 2000 از elx بالاست. elx با سرعت های پایین زیاد فرز نیست ولی تو سرعت های بالا قدرت کنترل خیلی خوبی داره. ولی زانتیا اینطوری نیست تو تمام سرعت کنترل وشتابش عالیه به قول بچه جای زیادی برای مانور داره. علت این موضوع به طراحی اطاق برمیگرده که زانتیا طراحیش با تمام قوانین آیرودینامیک هماهنگ هستش. البته همه ی ماشین ها با قوانین آیرودینامیک طراحی شدند ولی بعضی هاشون خیلی خوب تر از دیگه طراحی شدند.:icon_cool

pedram325i
17 August 2006, 12:46 PM
زانتیا جدای از اینکه جدید تره، بزرگتره، سیستم تفلیقش بهتره، موتورش قوی تره، فاصله دو محورش بیشتره، کیفیت ساختش هم خیلی بالا تره.
یک پارس ای ال ایکس دیدم بین در صندوق عقبش با گلگیر عقبش فاصله ای بود که گفتم واقعا 18 میلیون برای این ماشین..............

Abolfazl2006_p
18 August 2006, 02:08 AM
Only Xantia SX2000
:icon_cool

alieftekhari
12 March 2010, 09:52 PM
اصلا پرشیا و زانتیا توی 2 تا کلاس متفاوتن،زانتیا 100% از پرشیا بهتره سواریش فوق العادست

farzad_Sh_2020
13 March 2010, 12:06 AM
سلام
دوست عزیز من نیومدم که بگم زانتیا بخر چون اصلاً آشنایی با مدل های جدیدش و کیفیت و .. ندارم
ولی اوومدم بهت بگم ELX نخر
ببین یک تاپیک زدم در مورد ELX صفر کیلومتری که تحویل گرفتم . خیلی خراب شده . باور کن اگر 1/10 سری های اولیه هم باشه . البته دوستان ظاهراً برخی با همون اولیه ها هم مشکل دارن ولی من هیچ مشکلی نداشتم و بر میگرده به ایران خودرو و شانس ما که چی گیرمون بیاد .
شتابش کمتر شده . کیفیتش افت شدید کرده . موتورش صداش زشت شده . صندلی هاش درسته کاملاً برقی شده حتی جلو و عقب کردن و حتی زیر پا هم جلوش تنظیم میشه و هم ته صندلی . یعنی افقی صندلی هم از سر و هم از ته صندلی میشه . ولی گودی کمر پر نمیکنه . نه جعبه آچار داره و نه رینگ زاپاسش اسپرت هست و نه لاستیک زاپاسش خارجی (یزد تایر ) . کیلومترش پارس معمولی هست (حتی بدتر ) و فقط یه حالت کیلومتر اصلی داره و یک تریپ و لا غیر که در مدل های قبلی واقعاً خوب بود و حتی دیاگ کوچولو هم داشت (سری های قبلی ) .

خلاصه من که اصلاً پیشنهاد نمیکنم بخری . البته چندتا نصیحت دوستانه بهت میکنم . فکر نکن خرجش کمتر از زانتیا هست . همه چیزش هم قیمت زانتیا هست . یک تعویض روغنش حدود 50 میشه (هر 10.000 کیلومتر ) . خب قطعاتش خوب گیر میاد ولی مثلاً مشکل من که 84 دارم این بود که یکبار یک روز تمام کل شیراز رو گشتم تا سیم کلاچ بلند گیر بیارم که مثل قبل صداش کم باشه وگرنه خود ایران خودرو دیگه داره کوتاه میذاره و علت صدای بدش هم همینه .
ببین من یک موقعی عشق زانتیا بودم . ولی خیلی چیزا ازش دیدم که ازش زده شدم . خیلی وقته بابام میگه زانتیا بگیریم ولی میگم نه همین بهتره . فکر صندوق فایبرگلاسش دیوونم میکنه . زانتیا از جلو 1.5 ستارش رو قبول دارم ولی از پشت و سقف 0.5 ستاره شاید باشه . عکس های چپ کردنش رو گذاشتم که ستون خوابیده بود رو صندلی .

دوست من به فکر مگان یا سراتو یا .... باش . زانتیا به نظر من دیگه با وجود این خودروهای جدید با امنیت های 4 و 5 ستاره ارزش خرید نداره .

اگر سوالی بود در خدمتم
موفق باشی دوست من

mmamushy
13 March 2010, 12:19 AM
با سلام
فرزاد خان همه چی رو کاملا شفاف بیان کردن و نظر من هم به نطر فرزاد نزدیکتر هست
به نظر من
1-هیچکدام
2-زانتیا
3-پرشیا ای ال ایکس

Validator
13 March 2010, 03:05 PM
سلام:
به نظر من که سواری زانتیا از یی ال ایکس و تسلط راننده روی اون خیلی بهتره. خیلی وقتها توصیه میشه همون اول، گیربکس زانتیا رو روی یی ال ایکس بیندازی که بهتر بشه ولی آخه چرا؟! مگه گرفتن زانتیا از اول، چه اشکالی داره؟ من ترجیح میدم ماشینی داشته باشم که همه قطعاتش برای خودش طراحی شده باشه...

farzad_Sh_2020
13 March 2010, 03:30 PM
سلام:
به نظر من که سواری زانتیا از یی ال ایکس و تسلط راننده روی اون خیلی بهتره. خیلی وقتها توصیه میشه همون اول، گیربکس زانتیا رو روی یی ال ایکس بیندازی که بهتر بشه ولی آخه چرا؟! مگه گرفتن زانتیا از اول، چه اشکالی داره؟ من ترجیح میدم ماشینی داشته باشم که همه قطعاتش برای خودش طراحی شده باشه...

سلام
ببخشید من معذرت میخوام این مورد رو کجا میگن که من توی این 4 سال نشنیدم ؟ حالا درسته از ELX صفر بد گفتم ولی دلیل نمیشه بخواید ایراد بنی اسرائیلی روش بذارید :icon_mad:

parsa s
13 March 2010, 05:15 PM
به نظر من اين دو تا ماشين يه شباهت جالب دارن
اگه يه مقايسه ترتيب بديم كه ارزش خريد كدوم ماشين تو ايران از همه كمتره يكي از اينا اول ميشه و بعدي دوم
هر دوتاشون قديمين و حالا زانتيا يه كم كمتر قديميه ! و از نظر قيمتي با ماشيناي جديد مثل مگان و آوانته رقابت مي كنن
مشخصه كه زانتيا بهتره - از همه لحاظ ولي از نظر مصرف سوخت دو تاشون با موتورهاي قديميشون نمره پاييني كسب مي كنن -

drnariman
13 March 2010, 09:11 PM
دوست عزیز alieftekhari (http://ww.phalls.com/member.php?u=109851) دقت کردین این نبش تاپیک (قبر) که انجام دادین مال کی است ؟ حدودا 4 سال قبل !!

Validator
14 March 2010, 11:08 AM
سلام
ببخشید من معذرت میخوام این مورد رو کجا میگن که من توی این 4 سال نشنیدم ؟ حالا درسته از ELX صفر بد گفتم ولی دلیل نمیشه بخواید ایراد بنی اسرائیلی روش بذارید :icon_mad:
دوست گرامی من،
البته تلقی من از نوشته قبلی شما، بدگویی در مورد این ماشین نبود بلکه تجارب شما بود. من هم بر اساس تجربه ام نوشتم. این ماشین رو در ابتدای سال 85 (بر خلاف توصیه یکی از دارندگان این ماشین در سال 84) خریدم. مساله زوزه گیربکس، صدای آن و ... مشکل مشابه ما بود. توصیه برای رفع مشکل ما و شماری دیگر از مراجعین، همان بود که نوشتم آنهم نه فقط از تعمیرگاه های عادی بلکه حتی از دوتا نمایندگی (!!!!؟). البته ظاهرا در اواسط سال 85، این ماشینها برای تعویض گیربکس فراخوانی شدند که به من وصال نداد... حتما تصدیق میفرمایید که کیفیت این ماشین از دیگر جهات، نسبت به سالهای قبل افت کرده است، هرچند نمی توان منکر شانس در مونتاژداخل شد.
به هر حال، فکر نمی کنم شنیدن موضوعی توسط یک نفر، دلیلی برای نقض آن باشد. لطفا شما هم چنین توقعی نداشته باشید.:icon_cool
باقی بقایتان

farzad_Sh_2020
14 March 2010, 05:29 PM
دوست عزیز برخی سری ها مشکل داشت که فراخوان زدن و رایگان تعویض شد البته اصلاً چیزی نشد که مثلاً روی ماشین من یا ماشینی که دست نخورده باشه بشه ولی بهتر شد . اگر منظورتون این بود که کاملاً قبول دارم . چون هیچوفت یادم نمیره پارس 16 سوپاپمون دنده 5 سرعت 140 بود فکر کنم بیشتر نمیرفت قبل از تعویض گیربکس :icon_arro

اما اگر منظورتون این بود که مثلاً من که هیچ مشکلی ندارم هم میگن باید عوض کنی این اشتباه هست . فعلاً که شمع عوض کردم یه حالی به زانتیا سوارها دادم :icon_arro .
فکر کنم تاپیک به دلیل قدیمی بودن (4سال پیش ) بهتره بسته بشه چون دیگه کسی بدردش نمیخوره . موفق باشید

asghar13
14 March 2010, 05:47 PM
زانتیا

کلا من با ماشین های پیوندی ایرانی مشکل دارم

با احترام به پرشیا داران ELX و فرزاد خان عزیز farzad_Sh_2020 (http://ww.phalls.com/vbulletin/member.php?u=87406)

moje90
15 March 2010, 12:09 AM
با سلام دوستان :icon_winkاولین گزینه هیچ کدام :icon_arroدومین گزینه زانتیا بخاطر قدرت بیشتر :icon_sad:سومین هم پارس elx که هیچ دلیلی براش ندارم فقط گفتم چون توی لیست بود :icon_arroاگه مگان 1600 میومد تو این گزینه ها به احتمال 200 درصد اول میشد :icon_cool

Validator
15 March 2010, 01:54 PM
دوست عزیز برخی سری ها مشکل داشت که فراخوان زدن و رایگان تعویض شد البته اصلاً چیزی نشد که مثلاً روی ماشین من یا ماشینی که دست نخورده باشه بشه ولی بهتر شد . اگر منظورتون این بود که کاملاً قبول دارم . چون هیچوفت یادم نمیره پارس 16 سوپاپمون دنده 5 سرعت 140 بود فکر کنم بیشتر نمیرفت قبل از تعویض گیربکس :icon_arro

اما اگر منظورتون این بود که مثلاً من که هیچ مشکلی ندارم هم میگن باید عوض کنی این اشتباه هست . فعلاً که شمع عوض کردم یه حالی به زانتیا سوارها دادم :icon_arro .
فکر کنم تاپیک به دلیل قدیمی بودن (4سال پیش ) بهتره بسته بشه چون دیگه کسی بدردش نمیخوره . موفق باشید

سلام دوست عزیزم،
منظورم اصلا این نبود که برای ماشین بی اشکال، این توصیه رو می کنند:icon_sad: (که شرحش هم عرض کردم)، منظورم این بود که مشکل گیربکس در این نوع ماشین، شایع بوده است و...
:icon_arro
با درود

Alber
7 December 2010, 04:09 PM
دوست من يه زانتي بگير حتي دست2 ولي تميز اصلا هم شك نكن.
آپشنها و لذت رانندگي زانتي (با اينكه ازش خيلي خوشم نمياد) قابل قياس با پارس نيست.
زانتيا به مراتب ماشين بهتريه. :icon_cool

farzad_Sh_2020
7 December 2010, 04:31 PM
دوست من يه زانتي بگير حتي دست2 ولي تميز اصلا هم شك نكن.
آپشنها و لذت رانندگي زانتي (با اينكه ازش خيلي خوشم نمياد) قابل قياس با پارس نيست.
زانتيا به مراتب ماشين بهتريه. :icon_cool

سلام
با توجه به اینکه تاپیک مال خیلی وقت پیش هست فکر کنم دوستمون ماشین خریده باشه ولی میشه شما بگید کدوم آپشن ها نسبت به ELX ؟

Beta_Berlina
30 December 2010, 07:00 PM
با عرض سلام.
من به همراه دوستان در تیونینگ تاک مقایسه ای بین تواناییهای حرکتی زانتیا 2000 و پارس ELX انجام دادم که با توجه به محاسبات روی کاغذ اختلافشون زیاد نبود.
قرار شد برای نتیجه ی نهایی یه تست عملی انجام بشه. اگر کسی پارس ELX داره و تمایل به همکاری برای تست عملی داره یه سری به لینک زیر بزنه ممنون می شم:
http://www.tuningtalk.com/forum/2000-elx-t49196.html

RED-LINE
31 December 2010, 09:01 PM
سیستم تعلیق زانتیا که به شخصه فکر نکنم چیز خاصی باشه!ماشین بالا پائین میشه که بشه،پائین تر ارتفاع و باالترین ارتفاعش که اصلا نمیشه باهاش حرکت کرد،ایمنی بسیار خوبی هم داره با 1.5ستاره موتور موقع تصادف میاد تو بغلتون،قیافه زانتیا رو دیدن 6ماه حبس داره مخصوصا از ناحیه عقب...
به نظر بنده هیچکدام و میرم سراغ یک هیوندای آوانته یا اگر برای خودم بخوام یک عدد هیوندای کوپه کارکرده میخرم...

king soltan
1 January 2011, 02:10 AM
با سلام
پیشنهاد من به شما دوست عزیز زانتیا است اصلا اون رو با پارس مقایسه نکن چه سادش چه elx
آخه اون یه ماشین استانداردیه ولی پارس elx یه شتر گاو پلنگه که فقط ازدست ایران خودرو بر میاد

farzad_Sh_2020
1 January 2011, 01:08 PM
خب دوست عزیز یک شتر گاو پلنگ شاید چون از چند نژاد هست بهتر از یک شتر یا یک گاو یا یک پلنگ باشه . شاید به محکمی گاو و به تیزی پلنگ و به بلند قد بودن شتر باشه :icon_cool

همین امروز سر پل خان یک زانتیا مشکی دور خودش 2 دور زد سر پیچ که من همون پیچ با سرعت 90 تا همیشه رد میکنم . شانس آورد فقط توی چرخ اول سر ماشینش به گارد ریل خورد و دیگه بجز جلوش چیزیش نشد و شانس آورد که کامیون پشت سریش ازش فاصله داشت .

اصغر
1 January 2011, 01:13 PM
همین امروز سر پل خان یک زانتیا مشکی دور خودش 2 دور زد سر پیچ که من همون پیچ با سرعت 90 تا همیشه رد میکنم . شانس آورد فقط توی چرخ اول سر ماشینش به گارد ریل خورد و دیگه بجز جلوش چیزیش نشد و شانس آورد که کامیون پشت سریش ازش فاصله داشت .

همه جور جفايي در حق زانتيا شنيده بوديم و ديده بوديم بشه ولي اين يكي خيلي عجيب بود. دوست عزيز اون زانتيا كه شما ديده ايد احتمالا مشكلي داشته. سيستم تعليق زانتيا هنوز توي هيچ اتوموبيل زير 50 ميليون تومني وجود نداره و اين اتوموبيل تنها ماشينيه كه مي شه باهاش تيز ترين پيچ ها رو با بالاترين سرعت با خيال راحت رد كرد.

قیافه زانتیا رو دیدن 6ماه حبس داره مخصوصا از ناحیه عقب...

البته سليقه ها متفاوته و براي همين هم ماشين ها رو براي سليقه هاي متفاوت مي سازند. حالا من برعكس شما اصلا روم نمي شه پشت پرشيا بشينم ولي زانتيا رو هنوزم خيلي دوست دارم.

aliaghil
1 January 2011, 02:10 PM
نظر شخصی بنده اینه که هیچکدوم رو نخرید. اگه می‌تونی مبلغ بیشتری تهیه کنی رنو مگان بگیر ولی اگه بخوای بین این دوتا انتخاب کنی انتخاب اولت زانتیا باشه بهتره.

farzad_Sh_2020
1 January 2011, 02:17 PM
نظر شخصی بنده اینه که هیچکدوم رو نخرید. اگه می‌تونی مبلغ بیشتری تهیه کنی رنو مگان بگیر ولی اگه بخوای بین این دوتا انتخاب کنی انتخاب اولت زانتیا باشه بهتره.

ممنون میشم دوستان عزیز دلیل بیارن :icon_cool

اصغر
1 January 2011, 02:25 PM
سلام

دوستان توجه كنند كه سوال مال جولاي 2006 است و امروز در 1/1/2011 (راستي سال نو مسيحي مبارك!) پس از گذشت 4.5 سال اصولا به نظر انتخاب هاي بهتري وجود داشته باشد چون هر دو اين اتوموبيل ها به نظر من از نظر تكنولوژيكي از رده خارج شده اند.

farzad_Sh_2020
1 January 2011, 02:36 PM
سلام

دوستان توجه كنند كه سوال مال جولاي 2006 است و امروز در 1/1/2011 (راستي سال نو مسيحي مبارك!) پس از گذشت 4.5 سال اصولا به نظر انتخاب هاي بهتري وجود داشته باشد چون هر دو اين اتوموبيل ها به نظر من از نظر تكنولوژيكي از رده خارج شده اند.

دقیقاً همین الان پیج باز کردم که بیام همین حرف بزنم . سال 2006 یعنی 4 سال پیش تقریباً ما هم توی این موضوع مونده بودیم . که ELX خریدیم . و الان فکر کنم این تاپیک بسته بشه بهتر هست . چون حتی خود من هم میگم ELX صفر دیگه کیفیت نداره . زانتیا هم که دیگه به نظرم تولیدش متوقف شد ( دقیق یادم نیست )

Mostafa United
1 January 2011, 08:28 PM
این تاپیک مثل این میمونه که بگید 405 بخرم یا پیکان با موتور 405 و البته صندلی های جلوی مرسدس ! :-o

farzad_Sh_2020
2 January 2011, 11:31 AM
این تاپیک مثل این میمونه که بگید 405 بخرم یا پیکان با موتور 405 و البته صندلی های جلوی مرسدس ! :-o

خوبه که مدتی هست اکثر کسانی که ماشین تیون میکنن میان پیکان با موتور هایی میبندن که همین زانتیا گردشون هم جمع نمیکنه .

واقعاً از تشبیه خنده داری که بکار بردین متشکرم . زانتیا و پارس انقدر اختلاف ندارن دوست عزیز .

Mostafa United
2 January 2011, 05:49 PM
خوبه که مدتی هست اکثر کسانی که ماشین تیون میکنن میان پیکان با موتور هایی میبندن که همین زانتیا گردشون هم جمع نمیکنه .

واقعاً از تشبیه خنده داری که بکار بردین متشکرم . زانتیا و پارس انقدر اختلاف ندارن دوست عزیز .

پس وای به حال زانتیا :icon_arro

farzad_Sh_2020
2 January 2011, 08:18 PM
پس وای به حال زانتیا :icon_arro
دقیقاً وای به حال زانتیا به این قیمتش و امکاناتش .

enginer03
2 January 2011, 08:52 PM
زانتیا به خاطره مصرفش ومسائل دیگه قیمتش اومده پایین چون واقعا توان رقابت با خودرویی چون مگان2000وکیا سراتو را نداره ودر کل یه ماشین از رده خارجه اروپا هست

mohammadrezaef
3 January 2011, 03:44 AM
سلام

دوستان تاپیک رو از موضوع اصلی منحرف نکنید.!!

این عکس رو احتمالا" همگی مشاهده کردید:
http://www.picbaran.com/files/zkdfti656rolrf7raqnh.jpg

این لینک رو هم مشاهده بفرمایید:
http://en.wikipedia.org/wiki/Citro%C3%ABn_Xantia

mohammad 1991
3 January 2011, 04:34 AM
بابا بنزین شده 700 تومن برا چی میخوای 20 30 تومن پول یه ماشین پر مصرف بدی یه پراید بگیر خلاص بقیه پولتو باهاش کار کن( شوخی کردما) ولی در کل زانتیا بهتره ولی خرجش بیشتر از پرشیا هستش

206 تیپ5 85
4 January 2011, 12:20 AM
صفر هیچکدومش نسبت به قیمتش تمی ارزه. کارکرده سالم هر دو ماشین افت قیمت داره و قیمتش متعادلتره.

mohamad_lo1990
4 January 2011, 01:11 AM
دوستان من زیبایی یا رینگ اسپرت که ملاک نیست.سیستم تعلیق زانتیا روی گرونترین و هایکلاسترین ماشینای دنیاست.تعادل بسیار بالا هنگام پیچیدن و حفظ نرمی و ارتفاع خورو در هر شرایط و ایمنی خودرو به هنگام ترکیدن لاستیک به تنهایی فاصله ی زیادی رو بین پارس و زانتیا قرار میده.

enginer03
4 January 2011, 01:33 AM
دوست عزیز زیاد ناراحت نباش چون یکی از کاربران در تاپیک های همسایه کمک های چرخ های عقب پراید را بادی کرده بود به همراه یک کمپرسور که واقعا به لحاظ هندلینگی ونرمی عالی شده

farzad_Sh_2020
4 January 2011, 11:10 AM
دوستان من زیبایی یا رینگ اسپرت که ملاک نیست.سیستم تعلیق زانتیا روی گرونترین و هایکلاسترین ماشینای دنیاست.تعادل بسیار بالا هنگام پیچیدن و حفظ نرمی و ارتفاع خورو در هر شرایط و ایمنی خودرو به هنگام ترکیدن لاستیک به تنهایی فاصله ی زیادی رو بین پارس و زانتیا قرار میده.

من تصمیم گرفتم پست ندم ولی ظاهراً دوستان دارن زیاده روی میکنن
ببخشید توی سرعت 150 تا اگر لاستیک بترکه سیستم تعلیق زانتیا چکار میخواد کنه ؟ تا جایی که یادم هست فقط سرعت زیر 40 میتونه روی 3 چرخ بره اینم خیلی رانندگی ریلکس و فکر کنم توی حرکت اگر این اتفاق بیوفته بخاطر درگیر بودن رینگ با لاستیک و جاده به راحتی مشکل ساز میشه .
یکجور میگی انگار BMW هست که لاستیک هاش دو جداره هست و وقتی ترکید لایه دوم محافظت کنه .

دوست عزیز زیاد ناراحت نباش چون یکی از کاربران در تاپیک های همسایه کمک های چرخ های عقب پراید را بادی کرده بود به همراه یک کمپرسور که واقعا به لحاظ هندلینگی ونرمی عالی شده

بله من چند سال پیش خواستم پارس ELX خودم اینکار کنم که متاسفانه مشغله کاری زیاد شد و کلاً فراموشش کردم تا الان که شما نوشتید
هزینش اگر اشتباه نکنم 1.300.000 میشد . البته با سیستم تنظیم ارتفاع 4 چرخ

mohamad_lo1990
4 January 2011, 02:07 PM
من تصمیم گرفتم پست ندم ولی ظاهراً دوستان دارن زیاده روی میکنن
ببخشید توی سرعت 150 تا اگر لاستیک بترکه سیستم تعلیق زانتیا چکار میخواد کنه ؟ تا جایی که یادم هست فقط سرعت زیر 40 میتونه روی 3 چرخ بره اینم خیلی رانندگی ریلکس و فکر کنم توی حرکت اگر این اتفاق بیوفته بخاطر درگیر بودن رینگ با لاستیک و جاده به راحتی مشکل ساز میشه .
یکجور میگی انگار BMW هست که لاستیک هاش دو جداره هست و وقتی ترکید لایه دوم محافظت کنه .

مگه شما با این ماشین توی سرعت 150 لاستیک ترکوندی که اینقدر مطمعن نظر میدی؟
موقع ترکیدن لاتیک مگه رینگ هم میترکه که ماشین بخواد با 3 چرخ بره.اگر لاستیک بترکه ماشین توی زمان بسیار کمی اندازه فنرها رو تغییر میده و فرم شاسی ماشینو به حالت پایدار میرسونه و اینگونست که زانتیا هیچوقت چپ نمیشه.

farzad_Sh_2020
4 January 2011, 05:00 PM
موقع ترکیدن لاتیک مگه رینگ هم میترکه که ماشین بخواد با 3 چرخ بره.اگر لاستیک بترکه ماشین توی زمان بسیار کمی اندازه فنرها رو تغییر میده و فرم شاسی ماشینو به حالت پایدار میرسونه و اینگونست که زانتیا هیچوقت چپ نمیشه. :icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis :icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis:icon_twis

واقعاً به این اعتماد به نفستون باید تبریک گفت :

http://i.imagehost.org/t/0945/xantia_otf.jpg (http://i.imagehost.org/view/0945/xantia_otf) http://i.imagehost.org/t/0608/xantia_otf_1.jpg (http://i.imagehost.org/view/0608/xantia_otf_1)

خون های روی ستون عقب جلو از امنیت بسیار زیاد این ماشین داره حرف میزنه . بخصوص ستون جلو که کاملاً روی سر سرنشین جمع شده بوده . اوون لاستیک هم در هنگام چپ کردن کنده شده بود . نمیدونم دیگه چجوری باید با افراد متعصبی همچون شما صحبت کرد که بهتون بر نخوره . موفق باشی

mohamad_lo1990
4 January 2011, 07:36 PM
اگر بخوایی اینجوری حساب کنی هر ماشینی توی تصادفهای شدید میکنه و اسیبهای بد میبینه دوستم.محکم تر از شورلت کاپریس که توی دنیای خودروهای سواری نداریم.داریم؟یکیشو دیدم له شده بود

farzad_Sh_2020
4 January 2011, 08:01 PM
اگر بخوایی اینجوری حساب کنی هر ماشینی توی تصادفهای شدید میکنه و اسیبهای بد میبینه دوستم.محکم تر از شورلت کاپریس که توی دنیای خودروهای سواری نداریم.داریم؟یکیشو دیدم له شده بود

خب پس شما اطلاعات فنی خیلی کمی داری . لطف کن توی اینترنت بیشتر تحقیق کن و فیلم های همین شورلت کاپریس که با یک ماشین 5 ستاره امروزی تست شده توی تصادف شاخ به شاخ ببین چه به سرش میاد . موفق باشی

master
4 January 2011, 08:33 PM
نو ، کهنه ، کارکرده ، کار نکرده ، چپی ، دور رنگ ، بی رنگ ، زانیا :icon_razz

gilase_tanha2020
4 January 2011, 09:11 PM
از بین زانتیا و پارس ELX در صورتی که فقط همین انتخاب رو داشته باشی زانتیا بهتر هستش.

نوشته شده توسط mohamad_lo1990 [/URL]
موقع ترکیدن لاتیک مگه رینگ هم میترکه که ماشین بخواد با 3 چرخ بره.اگر لاستیک بترکه ماشین توی زمان بسیار کمی اندازه فنرها رو تغییر میده و فرم شاسی ماشینو به حالت پایدار میرسونه و اینگونست که زانتیا هیچوقت چپ نمیشه.

آقا محمد شما مثل اینکه نسبت به زانتیا خیلی تعصب داری به نظر من این تعصب رو بزار کنار .زانتیا یه زمای ماشین خوبی بوده و همه قبول دارن .من وقتی واسه اولین بار تو سایت رسمی NCAP دیدم زانتیا 1.5 ستاره داره شاخ در آوردم.ولی واقعیت داره تو کلیپ تست هم کاملاً مشخص هستش.درباره توضیحی که دادی زانتیا چی نمیشه هیچ وقت .میشه این عکسارو توضیح بدی ؟
البته عکس زیاد بود به همینا بسنده کردم.سعی کن با آرامش و بدون تعصب جواب بدی.ممنون :icon_wink
[URL=http://myup.ir/viewer.php?file=73726683946099047341.jpg]http://myup.ir/images/73726683946099047341_thumb.jpg (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?p=884557#post884557) http://myup.ir/images/12009672288199299839_thumb.jpg (http://myup.ir/viewer.php?file=12009672288199299839.jpg)

dawkins
4 January 2011, 09:17 PM
به نظر من هم از بین این دوتا زانتیا بهتره دلایلش هم دوستان گفتن و تکرار مکررات هست ولی اگه خودم بودم مگان رو به جفتشون ترجیح می دادم

ehsannp
4 January 2011, 11:49 PM
100% زانتیا

reza_vga8800640mb
5 January 2011, 10:23 PM
[QUOTE=mohammadrezaef;884272]سلام

[QUOTE]
آخه عزیزم سیستم تعلیق زانتیا که اکتیو نیست که عکس سیستم تعلیق اکتیو رو میزاری گله من :icon_arro
دلبندم فقط سی 5 ،زانتیا آشغل متحرکه :icon_mrgr
البته من نظرم با نخریدنه جفتشون هست:icon_twis ،تو این رنج ه بالای 20 آدم پولشو جمع کنه یه مگان صفر (کلاس دی (خانوادگی)) یا یه مزدا 3 کارکرده نسل قدیم(کلاس سی ) بگیره انتخاب مناسب تره

mohammadrezaef
5 January 2011, 11:28 PM
[QUOTE=mohammadrezaef;884272]سلام

[QUOTE]
آخه عزیزم سیستم تعلیق زانتیا که اکتیو نیست که عکس سیستم تعلیق اکتیو رو میزاری گله من :icon_arro
البته من نظرم با نخریدنه جفتشون هست:icon_twis ،تو این رنج ه بالای 20 آدم پولشو جمع کنه یه مگان صفر (کلاس دی (خانوادگی)) یا یه مزدا 3 کارکرده نسل قدیم(کلاس سی ) بگیره انتخاب مناسب تره
سلام
1= اگر ممکن هست توضیح بدید که چطور متوجه شدید عکسی که بنده گذاشتم از سیستم اکتیو هست؟ و کلا" یک توضیحی در مورد سیستم تعلیق زانتیا بدید تا هم بنده و هم سایر دوستان از اطلاعات شما فیض ببریم.
2= بنده زانتیا ندارم ولی خطاب کردن یک خودرو با لقب و القابی که شما نوشتید باعث رنجش و تشنج میشه لطف کنید رعایت کنید.
3=عنوان تاپیک کاملا" گویا هست : پارس elx یا زانتیا!!! فقط در مورد موضوع تاپیک بحث کنید.

alireza_sos
6 January 2011, 01:20 AM

درسته زانتیا اکتیو تعلیق در ایران تولید نشد اما همین سیستم از خیلی از خودروها هم رده خودش برتره

همین c5 که تعریف میکنی ازش آیا با 3 تا چرخ میتونه به حرکت خودش ادامه بده ؟

من تو شمال یه c5 دیده بودم که چرخ عقبش ترکیده بود و خسارت شدیدی بهش وارد شده بود اما اگه زانتیا خودمون بود فکر نمیکنم انقدر خسارت میدید

alborz2
7 January 2011, 07:15 PM
به نظرمن زانتیا در بین همرده هاش جزو معدود ماشینهایی هست که علاوه برخصوصیات یک ماشین اسپرت از جمله شتاب بالا وهندلینگ خیلی خوب و... در عین حال خصوصیات یک ماشین خانوادگی ولوکس از جمله کیفیت سواری بالا ونرمی فوق العاده وجاداری و...راهم داره واز بسیاری لحاظ یک ماشین بسیار خوبه ومهمتر از همه ماشین با اصالتی هست که توسط سیتروئن طراحی شده وتمامی این موارد باعث محبوبیت زانتیا در ایران شده وبه هیچ وجه قابل مقایسه باپارسelx نیست.

afflatus
8 January 2011, 11:04 AM
به نظر بنده هم خودروی به اسم پارس elx یکی از خودروهای بود که بیشترین ناحقی رو ایران فرقون در حق مشتریش انجام داده!
اخه به صورت کلی اگه بخوایم بجز یه موتور 16 سوپاپ(اون هم با اون موتور قدیمی و مصرف بالا .......)و یکی سری به قول خودشون اپشن که در خودرو های زیر 20 میلیون هم پیدا میشه این خودرو چه حسنی برای مالکش داره که بخواد بالای 20 میلیون برای اون پول بده و از خودروهای مثل مگان اونته.....بگذره!؟
در بحث مقایسه با زانتیا هم به نظر بنده به صورت کلی زانتیا با اختلاف خوبی پارس elx (این موجود شتر گاو پلنگ ایران فرقون رو!)میبره!(حداقل زانتیا با سیستم تعلیق بسیار خوب, شتاب خوب, قدرت مناسب, استاندارد بودن این خودرو تولید شده در کمپانی اصالت دار.....................)
شما فقط کافی هست که برید و از کسانی که این پارس elx رو تازه گرفتن از کیفیتش......سوال بپرسید تا بدونید این خودرو در چه وضعیت به سر میبره!
================================================== ====================================
در مورد ایمنی زانتیا هم به نظرم اگه رفت و توی EuroNCAP یک ونیم ستاره گرفته هم کلی شاهکار کرده در صورتی که همین جماعت پارس در هیچ جا از جمله EuroNCAP تستی ازشون گرفته نشده و معلوم نیست که ایران فرقون تو این ایتم چه کندی زده باشه!

farzad_Sh_2020
8 January 2011, 08:05 PM
به نظر بنده هم خودروی به اسم پارس elx یکی از خودروهای بود که بیشترین ناحقی رو ایران فرقون در حق مشتریش انجام داده!
اخه به صورت کلی اگه بخوایم بجز یه موتور 16 سوپاپ(اون هم با اون موتور قدیمی و مصرف بالا .......)و یکی سری به قول خودشون اپشن که در خودرو های زیر 20 میلیون هم پیدا میشه این خودرو چه حسنی برای مالکش داره که بخواد بالای 20 میلیون برای اون پول بده و از خودروهای مثل مگان اونته.....بگذره!؟
در بحث مقایسه با زانتیا هم به نظر بنده به صورت کلی زانتیا با اختلاف خوبی پارس elx (این موجود شتر گاو پلنگ ایران فرقون رو!)میبره!(حداقل زانتیا با سیستم تعلیق بسیار خوب, شتاب خوب, قدرت مناسب, استاندارد بودن این خودرو تولید شده در کمپانی اصالت دار.....................)
شما فقط کافی هست که برید و از کسانی که این پارس elx رو تازه گرفتن از کیفیتش......سوال بپرسید تا بدونید این خودرو در چه وضعیت به سر میبره!
================================================== ====================================
در مورد ایمنی زانتیا هم به نظرم اگه رفت و توی EuroNCAP یک ونیم ستاره گرفته هم کلی شاهکار کرده در صورتی که همین جماعت پارس در هیچ جا از جمله EuroNCAP تستی ازشون گرفته نشده و معلوم نیست که ایران فرقون تو این ایتم چه کندی زده باشه!

خب من سعی میکنم کمتر جواب بدم که کل کل بیخودی پیش نیاد ولی خب بعضی دوستان تعصبی که از ELX شاید مثلاً همین امروز عقب موندن میان این حرفا رو میزنم . چندتا سوال :
مصرف ELX بالا هست ؟ تو جاده سرعت بین 110 تا 120 مصرف 6.5 . توی شهر 8 . بله اگر بخوای تند برونی بیا من پراید مصرفش برات میرسونم 20 .
ببخشید کدوم آپشن ها توی خودرو زیر 20 پیدا میشه ؟ چندتا ماشین 4 چرخ دیسکی هست ؟ چندتاشون صندلی راننده و شاگرد هر دو برقی هست ؟ سرد کن و گرم کن چی ؟
حرف خنده داری زدی . تولید شده در کمپانی اصالت دار . بله اگر خود سیتروئن میزد یک حرفی . ولی سایپا زده . 100% ایرانی . بازم به ELX که قطعاتش فرانسوی هست و صندلی بنز .

بله خیلی وقت هست دارم میگم ELX صفر نگیرید چون افت شدید کیفیت داشته نسبت به قبل . ولی نمیذارم یک عده افرادی که شاید پاشون توی ELX نذاشته باشن بخوان این ماشین زیر سوال ببرن .

یک مدت دست از کل کل برداشته بودم . ولی با وجود این تاپیک چند روزی هست باز توی شیراز دارم یک حالی به کسایی که یکم تو خیابون میخوان با 206 تیپ 5 و زانتیا 2000 و مگان شاخ بشن میدم . بخصوص جدیداً 206 صندوق دارها 16 سوپاپ خیلی قیافه میگیرن که بدجوری .....
بگذریم قصد کل کل ندارم
سعی کنید در مورد چیزی نظر بدین که حداقل یکبار بهش دست زده باشین و باهاش رانندگی کرده باشین .
ایاشلا قسمت بشه لاستیک بخرم با یک فیلم دراگ کل این مسائل برای همیشه حل میکنم . ببینم دیگه کی میخواد.....

بازم سعی میکنم پست نزنم .البته تا وقتی که کسی حرف بی ربط نزنه

mohammadrezaef
8 January 2011, 09:38 PM
خب من سعی میکنم کمتر جواب بدم که کل کل بیخودی پیش نیاد ولی خب بعضی دوستان تعصبی که از ELX شاید مثلاً همین امروز عقب موندن میان این حرفا رو میزنم . چندتا سوال :
مصرف ELX بالا هست ؟ تو جاده سرعت بین 110 تا 120 مصرف 6.5 . توی شهر 8 . بله اگر بخوای تند برونی بیا من پراید مصرفش برات میرسونم 20 .
ببخشید کدوم آپشن ها توی خودرو زیر 20 پیدا میشه ؟ چندتا ماشین 4 چرخ دیسکی هست ؟ چندتاشون صندلی راننده و شاگرد هر دو برقی هست ؟ سرد کن و گرم کن چی ؟
حرف خنده داری زدی . تولید شده در کمپانی اصالت دار . بله اگر خود سیتروئن میزد یک حرفی . ولی سایپا زده . 100% ایرانی . بازم به ELX که قطعاتش فرانسوی هست و صندلی بنز .

بله خیلی وقت هست دارم میگم ELX صفر نگیرید چون افت شدید کیفیت داشته نسبت به قبل . ولی نمیذارم یک عده افرادی که شاید پاشون توی ELX نذاشته باشن بخوان این ماشین زیر سوال ببرن .

یک مدت دست از کل کل برداشته بودم . ولی با وجود این تاپیک چند روزی هست باز توی شیراز دارم یک حالی به کسایی که یکم تو خیابون میخوان با 206 تیپ 5 و زانتیا 2000 و مگان شاخ بشن میدم . بخصوص جدیداً 206 صندوق دارها 16 سوپاپ خیلی قیافه میگیرن که بدجوری .....
بگذریم قصد کل کل ندارم
سعی کنید در مورد چیزی نظر بدین که حداقل یکبار بهش دست زده باشین و باهاش رانندگی کرده باشین .
ایاشلا قسمت بشه لاستیک بخرم با یک فیلم دراگ کل این مسائل برای همیشه حل میکنم . ببینم دیگه کی میخواد.....

بازم سعی میکنم پست نزنم .البته تا وقتی که کسی حرف بی ربط نزنه

این نظر شما هست دوست عزیز
من برام اول شتاب ملاک هست توی ماشین . من توی تعلیق و نرمی زانتیا هیچ بحثی ندارم . موضوع اینه که بعضی دوستان دارن زیاده روی میکنن .

سلام
farzad_Sh_2020 عزیز , همونطور که شما تجربه رانندگی با elx و ...دارید اکثر دوستان هم همین تجربه رو دارند!!
خود بنده هم زانتیا sx2000(اکسکلاسیو) داشتم و هم تجربه رانندگی طولانی مدت با پارس elx!! بد نمیدونم نظرم رو در مورد مقایسه این 2خوردو بنویسم با تجربه ای که داشتم.
ضعفهای کلی:
1=پارس از نوع elx تا جایی که یادم بوده و هست همیشه بد فروش بوده!! همیشه قیمت دست دوم این ماشین با پارس معمولی در یک حد بوده و همیشه هم افت قیمت وحشتناکی داشته.
2=با نظر دوستان کاملا" موافقم که پارس elx من دراوردی هست! انجین این ماشین نسبت به انجین 1.8 و 8سوپاپ فابریک سنگینتر هست! همین سنگینی در قسمت جلو باعث ضعف هندلینگ در پارس elx شده!! تا جایی که میدونم هر مکانیک و ...هم دست به تعمیر این ماشین نمیزنه !! ب

پارس در قیاس با زانتیا:
پارس elx به هیچ عنوان هندلینگ و قابلیتهای حرکتی زانتیا رو نداره! سیستم تعلیق زانتیا با اینکه خودم به شدت باهاش مشکل داشتم ولی بی عیب و نقص هست. توجه داشته باشید شتاب و قدرت فقط و فقط در صورتی بدرد شما میخوره که بتونید کنترلش کنید!!! وقتی ماشین شما شتاب داشته باشه ولی هندلینگ نداشته باشه و نتونید اون قدرت رو کنترل کنید , قدرت و شتاب به چه درد میخوره؟؟
در مورد کرش تست که مشخص هست زانتیا فوق العاده ضعیف هست ولی ایا فکر میکنید پارس elx با تقسیم وزن نا متعارف و طراحی من در اوردی که داره تا چه حد امن هست؟

موردی که اصلا" و ابدا" نمیشه ازش گذشت کیفیت بالای زانتیا هست! هم کیفیت قطعات و هم کیفیت خود ماشین .
درسته که عمر زانتیا نسبت به خوردوهای فعلی به پایان رسیده ولی هنوز هم به نسبت خیلی از خودروها بهتر هست و ارزش خرید در مقابل خیلی از خودرو ها رو داره.
طراحی , کیفیت و ....ازانتیا مثال زدنی هست! هنوزم که هنوزه با وجود ماشینهای مثل مگان و .....که تجربه رانندگی باهاشون رو داشتم از کیفیت خوب زانتیا یاد میکنم چون واقعا" عالی بود.

farzad_Sh_2020
8 January 2011, 09:59 PM
سلام
farzad_Sh_2020 عزیز , همونطور که شما تجربه رانندگی با elx و ...دارید اکثر دوستان هم همین تجربه رو دارند!!
خود بنده هم زانتیا sx2000(اکسکلاسیو) داشتم و هم تجربه رانندگی طولانی مدت با پارس elx!! بد نمیدونم نظرم رو در مورد مقایسه این 2خوردو بنویسم با تجربه ای که داشتم.
ضعفهای کلی:
1=پارس از نوع elx تا جایی که یادم بوده و هست همیشه بد فروش بوده!! همیشه قیمت دست دوم این ماشین با پارس معمولی در یک حد بوده و همیشه هم افت قیمت وحشتناکی داشته.
2=با نظر دوستان کاملا" موافقم که پارس elx من دراوردی هست! انجین این ماشین نسبت به انجین 1.8 و 8سوپاپ فابریک سنگینتر هست! همین سنگینی در قسمت جلو باعث ضعف هندلینگ در پارس elx شده!! تا جایی که میدونم هر مکانیک و ...هم دست به تعمیر این ماشین نمیزنه !! ب

پارس در قیاس با زانتیا:
پارس elx به هیچ عنوان هندلینگ و قابلیتهای حرکتی زانتیا رو نداره! سیستم تعلیق زانتیا با اینکه خودم به شدت باهاش مشکل داشتم ولی بی عیب و نقص هست. توجه داشته باشید شتاب و قدرت فقط و فقط در صورتی بدرد شما میخوره که بتونید کنترلش کنید!!! وقتی ماشین شما شتاب داشته باشه ولی هندلینگ نداشته باشه و نتونید اون قدرت رو کنترل کنید , قدرت و شتاب به چه درد میخوره؟؟
در مورد کرش تست که مشخص هست زانتیا فوق العاده ضعیف هست ولی ایا فکر میکنید پارس elx با تقسیم وزن نا متعارف و طراحی من در اوردی که داره تا چه حد امن هست؟

موردی که اصلا" و ابدا" نمیشه ازش گذشت کیفیت بالای زانتیا هست! هم کیفیت قطعات و هم کیفیت خود ماشین .
درسته که عمر زانتیا نسبت به خوردوهای فعلی به پایان رسیده ولی هنوز هم به نسبت خیلی از خودروها بهتر هست و ارزش خرید در مقابل خیلی از خودرو ها رو داره.
طراحی , کیفیت و ....ازانتیا مثال زدنی هست! هنوزم که هنوزه با وجود ماشینهای مثل مگان و .....که تجربه رانندگی باهاشون رو داشتم از کیفیت خوب زانتیا یاد میکنم چون واقعا" عالی بود.

سلام دوست عزیز
مورد اول شما رو قبول دارم . بد فروش هست . ولی وقتی چندسال پیش میخواستم بفروشم و آوانته بخرم که به دلایلی پشیمون شدم بردم بنگاه گفت 14.5 تا 15 . ولی مشتری نقد 16 و 16.5 و 17 داشت که تا چند مدت بعدش هم زنگ میزدن . یعنی مشتری خاص داره

شما چه ضعف هندلینگ دیدی بخاطر وزن موتور ؟ چون کمک ها عوض شدن نسبت به پارس معمولی و مثل مدل های اولیه 16 سوپاپ نیست که سر ماشین روی زمین باشه و ته ماشین بالا .

گفتی اگر شتاب داشته باشه نتونی کنترل کنی . عدم کنترل در چه حالتی ؟ من توی شهر حتی همین امروز که نم بارون زده بود و خیابون ها بدجوری لیز بود و چندین تصادف شده بود با سرعت 80 تا 120 توی خیابان های عادی بخاطر عجله لایی میکشیدم بدون مشکل . چون میدونم چقدر و کجا ماشین بگیرم . وگرنه بله یک دست انداختن توی فرمون باعث میشد 10 دور بچرخم و آخرش یا برم توی جوب و یا برم تو ماشین های دیگه . من این مورد عدم توانایی کنترل بگید ممنون میشم . یکی از دوستان توی پ.خ به من گفتن ELX دارم ته ماشین در میره . گفتم از خودت هست چون من پیچ فرعی به اصلی تقریباً 90 درجه با سرعت 80 بود فکر کنم یکبار بخاطر عجله زیاد پیچیدم بدون مشکل . بررسی کردیم و بهش گفتم 100% از لاستیک آبشاری هست که زیر ماشینت هست . چون این لاستیک ها اصلاً بدرد ایران نمیخوره بجز مناطق شمال کشور که متاسفانه بخاطر عدم آگاهی خریداران و توجه با ظاهر لاستیک و عدم توجه به مسائل این چنینی این موارد پیش میاد .

من کیفیت ELX خودم که مدل 84 هست با زانتیا فرقی توش ندیدم . ولی انصافاً از خیلی وقت پیش هم دارم میگم ELX های جدید واقعاً افت کیفیت شدید داشتن . من خیلی از قطعات حتی کوچک ماشین روش نوشته Made in France ولی این جدیده فکر کنم نوشته باشه Made in ghareghoon :icon_mrgr

mohammadrezaef
8 January 2011, 10:28 PM
سلام دوست عزیز
مورد اول شما رو قبول دارم . بد فروش هست . ولی وقتی چندسال پیش میخواستم بفروشم و آوانته بخرم که به دلایلی پشیمون شدم بردم بنگاه گفت 14.5 تا 15 . ولی مشتری نقد 16 و 16.5 و 17 داشت که تا چند مدت بعدش هم زنگ میزدن . یعنی مشتری خاص داره

شما چه ضعف هندلینگ دیدی بخاطر وزن موتور ؟ چون کمک ها عوض شدن نسبت به پارس معمولی و مثل مدل های اولیه 16 سوپاپ نیست که سر ماشین روی زمین باشه و ته ماشین بالا .

گفتی اگر شتاب داشته باشه نتونی کنترل کنی . عدم کنترل در چه حالتی ؟ من توی شهر حتی همین امروز که نم بارون زده بود و خیابون ها بدجوری لیز بود و چندین تصادف شده بود با سرعت 80 تا 120 توی خیابان های عادی بخاطر عجله لایی میکشیدم بدون مشکل . چون میدونم چقدر و کجا ماشین بگیرم . وگرنه بله یک دست انداختن توی فرمون باعث میشد 10 دور بچرخم و آخرش یا برم توی جوب و یا برم تو ماشین های دیگه . من این مورد عدم توانایی کنترل بگید ممنون میشم . یکی از دوستان توی پ.خ به من گفتن ELX دارم ته ماشین در میره . گفتم از خودت هست چون من پیچ فرعی به اصلی تقریباً 90 درجه با سرعت 80 بود فکر کنم یکبار بخاطر عجله زیاد پیچیدم بدون مشکل . بررسی کردیم و بهش گفتم 100% از لاستیک آبشاری هست که زیر ماشینت هست . چون این لاستیک ها اصلاً بدرد ایران نمیخوره بجز مناطق شمال کشور که متاسفانه بخاطر عدم آگاهی خریداران و توجه با ظاهر لاستیک و عدم توجه به مسائل این چنینی این موارد پیش میاد .

من کیفیت ELX خودم که مدل 84 هست با زانتیا فرقی توش ندیدم . ولی انصافاً از خیلی وقت پیش هم دارم میگم ELX های جدید واقعاً افت کیفیت شدید داشتن . من خیلی از قطعات حتی کوچک ماشین روش نوشته Made in France ولی این جدیده فکر کنم نوشته باشه Made in ghareghoon :icon_mrgr

سلام

در مورد تعویض کمکها : وقتی تقسیم وزن ماشین دچار مشکل بشه با تعویض کمک و ...نمیشه اون ضعف در تقسیم وزن رو برطرف کرد! فقط میشه با تعویض فنر و کمک و ...باعث شد که هندلینگ کمی بهتر بشه! فرض کنید پارس در حالت عادی دارای تقسیم وزن 60%جلو و 40%عقب بوده! زمانی که انجین سنگینتری رو روی این ماشین قرار دادند تقسیم وزن تبدیل میشه به : 70% جلو و 30% عقب !! وقتی تقسیم وزن بدون طراحی و بدون هماهنگی و .... دچار تغییرات بشه اولین مشکل و ضعفی که ایجاد میکنه ضعف در هندلینگ هست! اینکار میتونه باعث بشه که ماشین مورد نظر دارای پایداری کمتر در موارد خاص بشه! حالا هر چقدر هم که کمکها تعویض بشوند باز هم نمیتونند اون تقسیم وزن نامتعارف رو برطرف کنند. ضعفی که بنده از پارس elx دیدم تمایل در اور استییر شدن بود! این ضعف در پارس معمولی هم وجود داره ولی در پارس elx بیشتر شده علتش هم وزن زیادی در قسمت جلو این خودرو هست.
حالا چرا زانتیا ضعف هندلینگ رو نداره؟؟ اگر به تصویری که در صفحه قبل براتون قرار دادم توجه کنید متوجه میشید که بیخود و بیجهت کمپانی سازنده سیتروئن فقط برای نرمی و سواری راحت از این سیستم در زانتیا استفاده نکرده! بلکه علت اصلی استفاده از سیستم تعلیق خاص در زانتیا همون بهبود هندلینگ هست که پارس از اون سیستم بی بهره هست! با کمی سرچ در نت و ....به این نتیجه میرسید که سیستم تعلیق زانتیا بیشتر با هدف بهبود هندلینگ در این ماشین استفاده شده. ضمن اینکه زانتیا در حالت عادی دارای تقسیم وزن مناسبی هست! فکر میکنید یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث شده درب صندوق عقب زانتیا از جنس فایبر گلاس باشه چی هست؟؟ جواب : یکی از دلایل برای سبکتر شدن وزن در قسمت عقب هست.

در مورد عدم کنترل قدرت و ...: کنترل اتومبیل فقط در مسیر مستقیم و بارانی و یا رانندگی با سرعت بالا نیست. مثال : شما همون پیچ فرعی به اصلی 90 درجه رو که با ماشین خودتون با سرعت 80km
با موفقیت رد کردید رو با زانتیا هم تست کنید! متوجه فرق هندلینگ زانتیا با ماشین خودتون میشید. اگر شما با 80km سرعت اون پیچ رو رد کردید مطمعن باشید زانتیا با سرعت بیشتری موفق به رد کردن اون پیچ میشه.

در مورد کیفیت : یعنی شما هیچ تفاوتی بین متریال داخلی زانتیا و ماشین خودتون نمیبینید؟ مثلا" جنس رودریها , داشبورد و ..؟؟؟

farzad_Sh_2020
8 January 2011, 10:41 PM
سلام

در مورد تعویض کمکها : وقتی تقسیم وزن ماشین دچار مشکل بشه با تعویض کمک و ...نمیشه اون ضعف در تقسیم وزن رو برطرف کرد! فقط میشه با تعویض فنر و کمک و ...باعث شد که هندلینگ کمی بهتر بشه! فرض کنید پارس در حالت عادی دارای تقسیم وزن 60%جلو و 40%عقب بوده! زمانی که انجین سنگینتری رو روی این ماشین قرار دادند تقسیم وزن تبدیل میشه به : 70% جلو و 30% عقب !! وقتی تقسیم وزن بدون طراحی و بدون هماهنگی و .... دچار تغییرات بشه اولین مشکل و ضعفی که ایجاد میکنه ضعف در هندلینگ هست! اینکار میتونه باعث بشه که ماشین مورد نظر دارای پایداری کمتر در موارد خاص بشه! حالا هر چقدر هم که کمکها تعویض بشوند باز هم نمیتونند اون تقسیم وزن نامتعارف رو برطرف کنند. ضعفی که بنده از پارس elx دیدم تمایل در اور استییر شدن بود! این ضعف در پارس معمولی هم وجود داره ولی در پارس elx بیشتر شده علتش هم وزن زیادی در قسمت جلو این خودرو هست.
حالا چرا زانتیا ضعف هندلینگ رو نداره؟؟ اگر به تصویری که در صفحه قبل براتون قرار دادم توجه کنید متوجه میشید که بیخود و بیجهت کمپانی سازنده سیتروئن فقط برای نرمی و سواری راحت از این سیستم در زانتیا استفاده نکرده! بلکه علت اصلی استفاده از سیستم تعلیق خاص در زانتیا همون بهبود هندلینگ هست که پارس از اون سیستم بی بهره هست! با کمی سرچ در نت و ....به این نتیجه میرسید که سیستم تعلیق زانتیا بیشتر با هدف بهبود هندلینگ در این ماشین استفاده شده. ضمن اینکه زانتیا در حالت عادی دارای تقسیم وزن مناسبی هست! فکر میکنید یکی از اصلی ترین دلایلی که باعث شده درب صندوق عقب زانتیا از جنس فایبر گلاس باشه چی هست؟؟ جواب : یکی از دلایل برای سبکتر شدن وزن در قسمت عقب هست.

در مورد عدم کنترل قدرت و ...: کنترل اتومبیل فقط در مسیر مستقیم و بارانی و یا رانندگی با سرعت بالا نیست. مثال : شما همون پیچ فرعی به اصلی 90 درجه رو که با ماشین خودتون با سرعت 80km
با موفقیت رد کردید رو با زانتیا هم تست کنید! متوجه فرق هندلینگ زانتیا با ماشین خودتون میشید. اگر شما با 80km سرعت اون پیچ رو رد کردید مطمعن باشید زانتیا با سرعت بیشتری موفق به رد کردن اون پیچ میشه.

در مورد کیفیت : یعنی شما هیچ تفاوتی بین متریال داخلی زانتیا و ماشین خودتون نمیبینید؟ مثلا" جنس رودریها , داشبورد و ..؟؟؟

من الان سایت ایران خودرو چک کردم چیزی در مورد وزن نتونستم پیدا کنم . فقط بار قابل حمل نوشته بود که در ELX چه جلو و چه عقب بیشتر بود نسبت به معمولی .
این مورد Over steer من تا حالا تا خودم نخواستم برام پیش نیومده . چون واقعاً وقتی این حالت خود آدم بوجود بیاره لذت خاصی داره . البته توی بارون یکبار کردم که به ماشین فشار نیاد .

من خودم این تجربه نداشتم که همچین پیچی با زانتیا تست کنم ولی همین هفته پیش بود که یک زانتیا 2 دور چرخید سر پیچ مشابه . البته سرعتش نمیدونم چون من در چرخش دوم دیدمش

mohammadrezaef
8 January 2011, 10:47 PM
من الان سایت ایران خودرو چک کردم چیزی در مورد وزن نتونستم پیدا کنم . فقط بار قابل حمل نوشته بود که در ELX چه جلو و چه عقب بیشتر بود نسبت به معمولی .
این مورد Over steer من تا حالا تا خودم نخواستم برام پیش نیومده . چون واقعاً وقتی این حالت خود آدم بوجود بیاره لذت خاصی داره . البته توی بارون یکبار کردم که به ماشین فشار نیاد .

من خودم این تجربه نداشتم که همچین پیچی با زانتیا تست کنم ولی همین هفته پیش بود که یک زانتیا 2 دور چرخید سر پیچ مشابه . البته سرعتش نمیدونم چون من در چرخش دوم دیدمش
سلام
اون اعداد و % تقسیم وزن رو براتون مثال زدم!!!
در شرایط استاندارد هر 2ماشین رو از لحاط قابلیتهای حرکتی مقایسه کنید.

afflatus
9 January 2011, 08:09 PM
دقیقاً میدونم بازم میخواید بحث تندر بیارید وسط که توی تاپیک خودش مفصل همه دلایل رد کردم با سند عکس و فیلم و .... خیلی وقت پیش .

هرچی دیگه میخواید بنویسید . اصلاً ELX نه ماشین خوبی هست . امنیتش صفر هست . شتابش 15 . مصرفش 25 . قیافه خیلی زشت تر از همه ماشین ها . مال دهه 60 هست. خوبه ؟
شما به همین افکار بپردازید تا شاید یک روزی توی خیابون خیلی اتفاقی بهتون ثابت شد .

امیدوارم دیگه حرف بیخودی و الکی و بدون سند و مدرک کسی نزنه که باعث بشه من جواب بدم .

موفق باشید
اول بهتر جواب اون صحبت های بنده رو که با مدرک و منبع در جواب صحبت های از روی تعصب...... جنابعالی بود رو پاسخ بدید!و بعد همه نگو که 206 تیپ 5 یا 207 ! یا 206 v8 .......اینها چهار چرخشون دیسکس نیست!(البته سورن و lx عقبشون کاسه ای هست که من اشتباها گفتم دیسکیه,منظورم از سورن .....صندلی هاشون بود که برقی هستن)
دوما اصلا کی صحبتی از تندر کرده که میاد اونو میکشید این وسط!؟(نکنه هنوز هم توی توهم اون تاپیک هستید!)بعد شما اون وسط چی چی رو کردید!؟سند!!فیلم عکس:icon_twis!!!!!!(خوبه هنوز هم تاپیکش هست)من نمی دونم واقعا تا چه اندازه می خواید به این تعصب و مغلطه ها ادادمه بدید!؟:icon_mad:
این تاپیک موضوع مقایسه پارس elx با زانتیا هست و ربطی به مقایسه تندر نداره
اگه شما توی پست های بنده یه جای تونستید پیدا کنید که بدون مدرک منبع........بنده میام و عذرخواهی می کنم!در صورتی که بنده می تونم توی همین چند پست قبلی تون چند صحبت به قول خودتن بیخودی و الکی ازتون نقل قول کنم که مشخص بشه کی داره درست میگه(البته دوستان خودشون بهتر می دونن!)
و در اخر امیدوارم که با این همه صحبتی که شده بپذیریدکه
1-کیفیت زانتیا با اختلاف فاحشی بالاتر هست(می تونید به جدول های که سازامان بازرسی ماهانه منتشر می کنه)
2-سیستم تعلیق هندلینگ....زانتیا باز هم با اختلاف فاحشی پارس رو مغلوب می کنه(اینو که کسی نمی تونه منکرش باشه!)
3-داشتن دو ایربگ که در تصادفات روبرو خیلی می تونه حیاتی باشه!
4-قدرت و گشتاور بالاتر
5-تکنولوژی بالاتر دهه 90 با دهه 80
6-اصالت سیتروئن کجا, در مقابل اصالت ایران فرقون با این موجود شتر گاو پلنگش کجا!
7-مصرف بیشتر نسبت به حجم و قدرت موتور
8-افت بیشتر کارکرده پارس
9-امکانات بیشتر زانتیا (تنظیم ارتفاع - حرکت بر روی 3 چرخ! سیستم هوشمند تهویه مطبوع...........)
و مواردی دیگه که الان حضور ذهن ندارم!
و در اخر بازم هم میگم اگه حرفی برای گفتن نداریم بهتر سکوت کنیم(البته فک کنم جز قوانین هم هست!)