View Full Version : سایتهای فلش و مشکل بلاک شدن
RezaSami
30 July 2006, 01:20 PM
سلام !
می خواستم از دوستان ب÷رسم که در بهضی سایت ها که با فلش طراحی شده اند در ویندوز بلاک می شوند ولی بعضی سایت ها این طوری نیستند البته فکر کنم مربوط به طراحی سایت با PHP باشه ولی دقیقا نمی دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
TAEL
30 July 2006, 01:36 PM
دوست گرامي
لطفا" سوالتان را بطور صريحتر و واضح تر بفرماييد. اينگونه كه شما سخن گفته ايد ، منظورتان بخوبي مشخص نيست.
موفق باشيد.
RezaSami
30 July 2006, 01:47 PM
من نمی دونم چه جوری بگم ولی یه بار دیگه می گم
ببین وقتی تو رو سیستمت Microsoft Windows Xp With Service Pack 2 نصب شده باشه جلوی نمایش فایل های Flash رو برای امنیت بیشتر می گیرد البته به جز فلش چیز های دیگه ای مثل بهضی کدهای Java Script و .... می گیرد حالا من می خوستم ب÷رسم چرا بعضی سایت ها می توانند آن ها رو نمایش بدند بدون اننکه با ÷یغام خطا ویندوز مواجه شوند ؟؟؟؟؟؟
نمی دونم واضح بود یا نه فکر نکنم ؟؟ !!!
ali_1355
31 July 2006, 03:28 PM
سلام !
می خواستم از دوستان ب÷رسم که در بهضی سایت ها که با فلش طراحی شده اند در ویندوز بلاک می شوند ولی بعضی سایت ها این طوری نیستند البته فکر کنم مربوط به طراحی سایت با PHP باشه ولی دقیقا نمی دونم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
دوست عزیز در طراحی سایت ها از یک سری ابزارها (کمپننت های) فلش استفاده میکنند بهمین خاطر شما باید انها در سیستم تان داشته باشید یا اینکه هنگام نمایش سایت پیغامی مبنیی بر نداشتن این ابزارها نمایش داده میشه
hamid_2fun
31 July 2006, 04:49 PM
دقیقا متوجه منظور شما شدم و مدتی هم خودم دنبال پاسخ این سوال برای طراحی سایت بودم..
در صورتی که تنظیمات امنیتی ویندوز در حد بالایی ست شده باشه برای نمایش صفحات اکتیو پیغام نشون میده ولی این موضوع در مورد همه سایت ها یکسان نیست و بعضی از سایت ها برای فعال بودن Script های Java یا Flash نیازی به تایید کاربر ندارن..
همونجور که خودت اشاره کردی بنظر میرسه که صفحات PHP اینطور باشن.
البته من خیال میکردم باید برای صفحمون یه لایسنس امنیتی تعریف کنیم!
RezaSami
1 August 2006, 04:56 PM
دقیقا متوجه منظور شما شدم و مدتی هم خودم دنبال پاسخ این سوال برای طراحی سایت بودم..
در صورتی که تنظیمات امنیتی ویندوز در حد بالایی ست شده باشه برای نمایش صفحات اکتیو پیغام نشون میده ولی این موضوع در مورد همه سایت ها یکسان نیست و بعضی از سایت ها برای فعال بودن Script های Java یا Flash نیازی به تایید کاربر ندارن..
همونجور که خودت اشاره کردی بنظر میرسه که صفحات PHP اینطور باشن.
البته من خیال میکردم باید برای صفحمون یه لایسنس امنیتی تعریف کنیم!
آقا دمت گرم حداقل یک نفر منو درک کرد :icon_excl
حالا شما راه حلی برای این مشکل سراغ دارین یا نه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
azarmig
26 March 2007, 11:03 PM
سلام!
من دنبال همین سوال بودم امروز، برای هشدار های اینترنت اکسپلورر، که متوجه شدم این هشدار ها فقط هنگام باز کردن سایت در local نشان داده میشوند و وقتی سایت از روی سرور بازخوانی میشه، هشداری صادر نمیشه!
نگران نباش!
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.