PDA

View Full Version : نداشتن قدرت موتور ...

jahangani
30 July 2006, 09:19 AM
سلام مشکلی از لحاظ نداشتن قدرت در موتور سمند مدتی است موجب سرگردانی من شده.
خودرو من بدلیل نداشتن قدرت در سربالایی های خیابانهای تهران طوری که سرعت حداکثر به 30 تا 40 کیلومتر در ساعت میرسید با کولر خاموش گاهی در دنده یک و عقب ماشین سه چهار بار پشت سرهم کپ میکرد و ریپ میزد. به نمایندگی مراجعه کردم.تست دیاگ، تعویض فیلتر بنزین، تمیز کردن استپ دورآرام و تنظیم موتور را انجام دادند تا دو سه روزی خوب بود باز مشکل شروع شد.
برای دومین بار به نمایندگی مراجعه کردم این بار پمپ بنزین هم گاهی صدا میداد مخصوصا وقتی که هوا گرم بود.
باز هم تست دیاگ،تمیز کردن استپ دورآرام و تنظیم موتور را انجام دادند و گفتند پمپ بنزین تا نسوزد گارانتی نیست و این صدا هم مشکلی ایجاد نمیکند. ناچار سه چهار روزی از ماشین استفاده کردم و مشکل باز هم نمایان و در زمانهایی که هوا گرمتر بود مشکل تشدید میشد.
بنا به توصیه یک مکانیک به یه تون آپی مراجعه کردم که خیلی ازش تعریف کرده بود. بعد از تعیین وقت و بررسی اولیه ، تست دیاگ چیزی نشون نداد.آنجا هم استپ دور آرام را کامل باز و تمیز کرد و شمعها را با شمعهای دو پلاتینه عوض نمود و مصرف یک تمیز کننده انژکتور هم توصیه کرد. تمیز کننده را هم ریختم.
ظرف این سه روز ماشین عالی شده بود و تقریبا مشکلی نداشت جز اینکه وقتی پا را از روی گاز برمیداشتم گاهی و بمیزان خیلی کم ماشین کپ میکرد.متاسفانه دیروز ساعت حدود 13:45 دقیقه در سربالایی های سعادت آباد باز کشش ماشین خیلی کم شد و ناچار با خاموش کردن کولر و فرستادن صلوات به منزل رسیدم.امروز صبح ساعت 6 تا 6:30 هیچ مشکلی نداشتم.
با عرض معذرت از طولانی شدن مطالب لطفا راهنمایی کنید :
آیا استپر موتور را باید عوض کنم و اینکه مشکل من با استپر است ؟ تون آپی میگفت استپر اصلی اگر گیر بیاد حدود پنجاه تومان است.
آیا صدا دادن پمپ ترمز موجب این مشکل است و سوخت کافی به انژکتور و ... نمی رساند ؟
آیا ...
راستی ماشین 18000 کیلومتر کارکرد دارد.

با تشکر فراوان

Mr.Mohamad
30 July 2006, 01:31 PM
سلام دوست من ؛
یادم میاد که وقتی تازه سمندمون رو گرفته بودیم همین مشکل رو داشتیم و خیلی بد توی سربالایی کم میورد و حتی یادم اینقدر کم اورد که من چهار رو به سه و سه رو به دو اوردم دیدم که بازم نمیره و حسابی تو ذوقم خورد و هرچی دهنم درومد به ایران خودرو گفتم و دیدم که بازم ماشین نمیره بالا که اومد تو دنده یک و کلی هم بدم اومد ولی بعد از سرویس اولیه دیگه همچین مشکلی نداشتم . حالا نمیاندگی چی کرده بود دیگه باید از خودشون برسیم :icon_twisحتی یادمه که بهشون نگفتم که ماشین کم میاره چون یادم رفته بود و وقتی دوباره ماشین رو تحویل گرفتم و رفتم تو اون جاده دیدم که اصلا انگاری اون ماشینه نبدوده که کم میورده
نمیدونم شاید موتور رو عوض کردن و به من چیزی نگفتند:icon_surp:icon_arro

arash p mbz bmw
30 July 2006, 03:37 PM
دوست خوبم
من مشکل رو انچنان متوجه نشدم
اما اینو مطمئنم که در سیستم سوخت رسانی ماشین شما مشکل داره
صدای زیاد پمپ بنزین هم چیزی عادی هست که در تابستان هم سر به فلک میزند
در ضمن شما اگر صفحه کلاچ رو بدین چک کنند بد نیست
چون منم یه بار اینطوری شدم
البته ماشین سیلو بود ولی ایراد از صفحه بود :icon_excl
مطمئنا دوستان پاسخ کاملتر به شما خواهند داد
:icon_cool

lx_xu7
31 July 2006, 12:53 PM
احتمال داره که ایراد از اتقال قدرت باشه صفحه رو یه چک بکن ممکن از رینگ هم باشه:icon_cool

z_qz54
1 August 2006, 02:44 AM
احتمالات خیلی زیاده ولی من بیشتر احتمال میدم که سنسور فشار هوا خودرو شما مشکل داره.

و همونطور که arash p mbz bmw فرمودند. سیستم سوخترسانی هم احتمال زیاد مشکل داره.

pesaremelli
1 August 2006, 09:06 AM
ماشین رو یه نمایندگی معتبر ببر که قطعات اصلی برات بزاره استپر موتور اصلی من عوض کردم قیمت فاکتور 53 تومن هستش
احتمال داره از انژکتورها باشه(اگر مصرف بنزینت زیاده احتمالش تقویت میشه)
ماشین وقتی درجا کار میکنه عملکردش عادیه؟
بهر حال به نظر من یه نمایندگی معتبر برو جایی که از تعویض قطعات نترسن و قطعات رو عوض کنن تا مشکل حل شه
خدا کنه کارت مثل من به باز شدن سرسیلندرو این حرفا نکشه
موفق باشی

z_qz54
10 December 2006, 09:44 PM
این تاپیک قفل و تا چند روز آینده پست های مندرجه در آن به تاپیک جامع مشکلات سمند انتقال خواهد یافت.