PDA

View Full Version : 206 اتوماتیک یا پرشیا؟؟کمک فوری میخوام.

amir_CLK500
28 July 2006, 08:10 PM
سلام.بچه ها یه نظر خواهی از شما میخوام.من ماشینم چیز دیگه اس و این انتخاب برای ماشین دوممه.اولی 206 تیپ سفارشی (قرمز رژ) اتوماتیک تیپ 6 (قیمتشم نمیدونم دقیق اگه میشه بگید)و دومی پرشیا.اما بدجوری دو دل شدم نمیدونم کدوم بهتره.از یه طرف 206 اتومات با تزئینات داخلی قرمز خیلی چشممو گرفته مخصوصا اتوماتیمک باشه اما از یه نظر دیگه 206 چون خیلی زیاد شده میگن خزه و قشنگ نیستو و نمیدونم کلی حرف و حدیث.از این ورم پرشیا یه ماشینیه که علیرغم چند ساله اومده هنوزم کلاس خودشو حفظ کرده و ماشین راحتیه و 3 سال راحت میشه ازش سواری گرفت.در ضمن یه سیستم خفنم میخوام ببندم.دوستان شما کدومو پیشنهاد میکنید؟؟؟
با تشکر

XELTEK
28 July 2006, 09:00 PM
اگر از من مي پرسي يه كم ديگه بذار رو پولت يه پرشيا ي صفر بگير
چون 206 اتومات با 206 تيپ دو از نظر قيافه تفاوتي نداره و كسي كه ندونه مي گه 206 همش 9 ميليونه اما پارس يه چيز ديگه است البته از نظر موتوري نه اما از نظر كلاس و قيافه عاليه !!!
در ضمن
پرشيا واقعا خوراك سيتمه

amir_CLK500
29 July 2006, 01:56 AM
:icon_arro پیام جان پرشیا هم بخوام بگیرم صفر میگیرم.ماشین دست دو یه بار گرفتم واسه هفت پشتم بسه.اما قیمت این 206 هه ظاهرا خیلی زیاده.با یکی از دوستام بعد از ظهر صحبت میکردم میگفت 15 تومنه..............حالا نمیدونم دقیق.شما میدونی؟؟؟

shahram2006_m
29 July 2006, 02:58 AM
امير جان اگر از لحاظ جاداري مشكلي با 206 نداري در خريدنش شك نكن . از لحاظ كلاس هم درسته زياد شده ولي هنوز خز نشده يعني دست هر كسي نيست مثلا كسي كه بخواد با اين قيمت ماشين براي مسافركشي و يا اژانس بخره ميره 405 يا سمند ميخره(به علت جاي بيشتر و خرج كمتر). پس هر دو از كلاس قابل قبولي برخوردارند.
از لحاظ قطعات يدكي هم هر دو قطعات گروني دارند.براي مثال چراغ جلو 405 12 هزار تومنه ولي 206 54 هزار تومنه و براي پرشيا هم همين حدوده و اين يكي از اشكالات اين دو خودرو هست.
از لحاظ قيافه هم با توجه به رنگي كه شما انتخاب كردي و سفارشي بودن ماشين(تودوزي و رو فرموني و سر دنده و قسمتهايي از داشبورد همرنگ بدنه است) تابلو كه 206 تيپ 2 نيست و قيمتش 15 تومنه پس خيالت راحت باشه.:icon_surp

و حالا از لحاظ فني:
1.شتاب موتور 1600 206 اتوماتيك بيشتر از 1800 پرشياست.
2.اين خودرو داراي دنده تيپ ترونيك هست.
3.ترمزهاش چهار چرخ ديسكيه و داراي ضد قفل(ABS )هم هست كه پرشيا فاقد اين سيستمه.

و يكي از برتري هاي امكانات 206 نسبت به پرشيا تهويه مطبوع اتوماتيك و داشتن ايربگ هست.

amir_CLK500
29 July 2006, 12:44 PM
واقعا 15 تومنه:icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_eek: :icon_twis :icon_redf :icon_roll باورم نمیشه....درسته امکاناتش بهتره ولی 15 تا دیگه نمی ارزه ...نهایت 13.5 ...اگه اتوماتیک تیپ سفارشی نخوایم چنده؟؟؟؟شهرام جان من تا اخر این هفته میخوام بخرم.

arash p mbz bmw
29 July 2006, 01:08 PM
امیر جان
ما هم توی دوراهی هستیم و میخوایم بین این دو یکی رو انتخاب کنیم
البته من یه تفاوتی با شما دارم اونم اینه که ماشینو برای مادرم میخوام
در هر حال
من خیلی تحقیق کردم و واقعا رفتم دنبالش
پرشیا و 206رو توی چند کلمه میشه تعریف کرد
پرشیا:ماشینی که نسبت به امکاناتش قیمت فوقولاده بالایی داره
206:خودرویی که با دارا بودن امکانات فراوان و موتوری قوی واقعا ارزان است
206تیپaرو میتونی تا 12تومن هم پیدا کنی ( البته دسته 2 )

shahram2006_m
29 July 2006, 03:15 PM
واقعا 15 تومنه:icon_twis :icon_twis :icon_twis :icon_eek: :icon_twis :icon_redf :icon_roll باورم نمیشه....درسته امکاناتش بهتره ولی 15 تا دیگه نمی ارزه ...نهایت 13.5 ...اگه اتوماتیک تیپ سفارشی نخوایم چنده؟؟؟؟شهرام جان من تا اخر این هفته میخوام بخرم.

الان اتوماتیک معمولیش هم حدود 13.600 باید باشه

amir_CLK500
29 July 2006, 03:36 PM
امیر جان
ما هم توی دوراهی هستیم و میخوایم بین این دو یکی رو انتخاب کنیم
البته من یه تفاوتی با شما دارم اونم اینه که ماشینو برای مادرم میخوام
در هر حال
من خیلی تحقیق کردم و واقعا رفتم دنبالش
پرشیا و 206رو توی چند کلمه میشه تعریف کرد
پرشیا:ماشینی که نسبت به امکاناتش قیمت فوقولاده بالایی داره
206:خودرویی که با دارا بودن امکانات فراوان و موتوری قوی واقعا ارزان است
206تیپaرو میتونی تا 12تومن هم پیدا کنی ( البته دسته 2 )
در مورد پرشیا دقیقا موافقم خیلی گرونه.
ولی این رنگای 206 و تودوزی داخلیش بدجور چشمم و گرفته.
الان داشتیم ناهار میخوردیم یه جورایی رفتم رو مخه بابائه که گل هم جز انتخابا باشه حالا ظاهرا قبول کرده.بد جوری تو دوراهی گیر کردم.از یه طرف پرشیا کلاس خودشو داره.از یه طرفم 206 اینجوریه.از یه طرفم از نرمی کمکای گل و قدرت موتورش نمیشه گذشت.نمیدونم فقط 1 هفته دیگه وقت دارم:icon_cry:

shahram2006_m
29 July 2006, 04:01 PM
الان داشتیم ناهار میخوردیم یه جورایی رفتم رو مخه بابائه که گل هم جز انتخابا باشه حالا ظاهرا قبول کرده.بد جوری تو دوراهی گیر کردم.از یه طرف پرشیا کلاس خودشو داره.از یه طرفم 206 اینجوریه.از یه طرفم از نرمی کمکای گل و قدرت موتورش نمیشه گذشت.نمیدونم فقط 1 هفته دیگه وقت دارم:icon_cry:

به نظر من حتما از بین 206 تیپ 6(یا 5) یا گل انتخاب کن . پرشیا درسته با کلاسه و ماشین خوبیه ولی به این قیمت نمی ارزه شما داری 15 میلیون پول میدی ولی این ماشین ABS هم که خیلی مهمه و روی تمام ماشین های دنیا به صورت استاندارد هست(نه مثل ایران حالت انتخابی:icon_mad: ) نداره. البته گل هم ABS نداره.

hozhzhat
29 July 2006, 05:33 PM
سلام.بچه ها یه نظر خواهی از شما میخوام.من ماشینم چیز دیگه اس و این انتخاب برای ماشین دوممه.اولی 206 تیپ سفارشی (قرمز رژ) اتوماتیک تیپ 6 (قیمتشم نمیدونم دقیق اگه میشه بگید)و دومی پرشیا.اما بدجوری دو دل شدم نمیدونم کدوم بهتره.از یه طرف 206 اتومات با تزئینات داخلی قرمز خیلی چشممو گرفته مخصوصا اتوماتیمک باشه اما از یه نظر دیگه 206 چون خیلی زیاد شده میگن خزه و قشنگ نیستو و نمیدونم کلی حرف و حدیث.از این ورم پرشیا یه ماشینیه که علیرغم چند ساله اومده هنوزم کلاس خودشو حفظ کرده و ماشین راحتیه و 3 سال راحت میشه ازش سواری گرفت.در ضمن یه سیستم خفنم میخوام ببندم.دوستان شما کدومو پیشنهاد میکنید؟؟؟
با تشکر
سلام عزيزم
اگر محدوديت براي جا نداري فقط 206
و شما هم كه ميخواي رنگ قرمزه دختر كششو بخري اونم اپشن اصلا ترديد نكن
چون من 206 اتو مات داشتم
واقعا لذت سواريش و راحتيش اونم تو ترافيك تهران عاليه
شتابش هم كه عاليه
هم ترمز خوبي داره كه پرشيا نداره و هم اير كانديشن و اير يگ كه واقعا عاليه
موفق باشي:lover: :icon_mad:

far_h
29 July 2006, 06:44 PM
سلام دوستان
منم در این زمینه سوال داشتم لطفا بفرمائید با توجه به موارد زیر پرشیا بهتره یا 206 اتوماتیک
- جای خودرو برای 2یا 3 نفر
2- تکنولوژی بالا
3- امکانات نسبتا کامل
4- آرامش در رانندگی
5- بی دردسر بودن چون نمیخوام ماشین سوارم باشه!!!!!!!
6- مصرف مناسب
7- سرعت مناسب
8- به قیمتش بیارزه
9- راستش با پولی که میدی کلاس لازم را بین مردم داشته باشه
10- زیبایی
با تشکر

shahram2006_m
29 July 2006, 07:44 PM
سلام دوستان
منم در این زمینه سوال داشتم لطفا بفرمائید با توجه به موارد زیر پرشیا بهتره یا 206 اتوماتیک
- جای خودرو برای 2یا 3 نفر
2- تکنولوژی بالا
3- امکانات نسبتا کامل
4- آرامش در رانندگی
5- بی دردسر بودن چون نمیخوام ماشین سوارم باشه!!!!!!!
6- مصرف مناسب
7- سرعت مناسب
8- به قیمتش بیارزه
9- راستش با پولی که میدی کلاس لازم را بین مردم داشته باشه
10- زیبایی
با تشکر

تمام این گزینه ها بدون شک جزو مشخصات 206 اتوماتیک هست .

arash p mbz bmw
29 July 2006, 09:01 PM
با سلام
ببینید دوستان
این حرفایی که من میزنم همه تجربی هست و اصلا با اطلاعات و مشخصات فنی کاری ندارم
بچه ها پرشیا همون 405تحصیل کرده است
شما به نظرتون 405چه ماشینیه؟!!
حالا بزارید من بگم
405ماشینی محکم و اسپرتی و سگ جون هست
رو مورد اخری خیلی حواستون جمع باشه
پرشیا ماشینیه که هرکاری باهاش بکنی اصلا خم به ابرو نمیاره
بارها شده با پرشیا ما overشدیم و حتی بارها شده ماشین معکوس و فرمون های سختی بهش داده شده
واقعا ماشین خیلی خوب دووم اورده
این مورد هست که پارس رو حتی از زانتیا متمایز کرده
من نظرم اینه که اگر 2بار کارایی که در حا حاضر با پرشیا میکنیم رو با زانتیا بکنیم ماشین سریع میخوابه
206هم به نظر بنده ماشینی هست که خیلی خیلی زیباست و اسپرتی و دارای طراحی خوبی هست
اما 206بزرگترین بدیش اینه که کوچیکه
گل هم به نظر بنده هم طراز پارس هست اما حتی کوچیکتر هست
ولی بزرگترین خوبیش نرمیشه
من جای شما باشم که هستم و خودم میخوام یکی رو انتخاب کنم 206تیپaرو انتخاب خواهم کرد:icon_excl

صادق اصفهان
31 July 2006, 06:10 PM
پرشیا خیلی کلاسش بالا تر و لذت رانندگی بیشتری داره تا 206 اتوماتیک

arash p mbz bmw
31 July 2006, 08:34 PM
پرشیا خیلی کلاسش بالا تر و لذت رانندگی بیشتری داره تا 206 اتوماتیک
شما رانندگی با گیرباکس عادی روبهتر از گیرباکس اتوماتیک میدونی؟؟؟!:icon_razz :icon_twis
خوب هرکسی یه نظری داره دیگه:icon_excl :icon_cool

web
1 August 2006, 01:24 AM
از لحاظ كلاس هم درسته زياد شده ولي هنوز خز نشده يعني دست هر كسي نيست مثلا كسي كه بخواد با اين قيمت ماشين براي مسافركشي و يا اژانس بخره ميره 405 يا سمند ميخره(به علت جاي بيشتر و خرج كمتر). پس هر دو از كلاس قابل قبولي برخوردارند.

با سلام و احترام به شما دوست عزيز و همه ي بچه ها.
دوست من نظر من اينه كه پايين اومدن كلاس يك ماشين تنها به اين نيست كه تو آژانس يا براي مسافركشي استفاده بشه. همه ميدونيم كه ۲۰۶ بسيار ماشين با استقامت و بي آزاريه و مشخصاتش و مختصات ظاهريش قابل قبول.
فقط من نظرم اينه كه وقتي تو خيابون سر ميچرخوني حداقل ۳ تا ۲۰۶ ميبيني اين باعث شده كه كلاس اين ماشين كمي افت كنه.
تو امكانات فني خب واضحه كه اين ۲۰۶ تيپ ۶ سره. اما خب پرشيا دو مزيت داره يكي ظاهر قشنگترش و اون يكي بزرگتر بودن و همونطور كه دوستان هم اشاره كردن اگه سيستم صوتي قراره رو ماشين موردنظر بسته بشه باز هم كفه ي ترازو به نفع پارس مياد پايين.

البته اينا صرفا نظر منه و خيلي خوشحالم كه نظر همه ي بچه ها رو ميبينم.

amir_CLK500
1 August 2006, 02:17 AM
گل رو خیلی دوست دارم.اما از اون جایی که تجربه کمی از رانندگی باهاش دارم(فقط در سطح شهر حدود 1 ساعت باهاش رانندگی کردم)میترسم بخرم ولی پدرمو در بیاره چون همش تو جاده ام .فرمونشم یه زاویه نامحسوس داره که کجه و تو یه رانندگی طولانی پدر کتفو در میاره:icon_eek: .پرشیا از همه نظر راحته چون 4 سال پیش داشتیم خیلی راضی بودیم ازش ولی الان میبینم در برابر گل امکاناتش خیلی کمتره و یه ایر بگ نداره و 15 تا نمی ارزه.ولی خب یه خورده هم قدیمی شده دیگه.206 هم که دیگه افغانی سر محلمون تجربه رانندگی باهاش داشته:icon_mrgr .من چون با زانتیا همش میرفتم شهرستان(دانشجو ام:icon_ques ) میومدم اصلا خستگی رانندگی برام نداشت ولی خب در طول یه سال 70000 تا باهاش رفتم که این چند روزه کاتالیزورش خراب شده بود هیچکس نمیفهمید عیبش چیه و کلی خرج رو دستم گذاشت و 25 روزم خوابید.

pooryab
17 August 2006, 10:32 PM
میشه گفت 206 تیپ 6 جایی دیگه برای حرف زدن پرشیا نگذاشته فقط میشه گفت ایراد اون صندوق عقب هست و شاید کم بودن شتابش در برابر تیپ 5 به خاطر اتوماتیک بودن.

tabatabaei
26 August 2006, 05:07 PM
به نظر من خودروی پرشیا رو انتخاب کن چون کنترل 206 اتوماتیک مشکل است و برای کورس گذاشتن خودروی جوان پسند نیست

mehdy660
11 September 2006, 07:25 PM
راستش من پشت تیپ5 نشستم به نظرم 110اسب نمی یاد ضعیف تر از پرشیاست فقط دنده 1وتاحدی دنده 2 سره اما اصلن تو سرعت بالا و معکوس قدرتی نیست همشم هی باید تا ترمز می کنی معکوس بدی

alirezasalam
11 September 2006, 08:37 PM
مقایسه بین 206و گل به نظر من خیلی صحیح تر از مقایسه گل با پرشا و یا پرشیا با 206 است.
پرشیا یه ماشین heavy duty به قول خودمون سگ جون .سرسخت مقاوم و یه خورده هم سنگینه
سنگین هم از لحاظ وزنی هم از لحاظ کلاس اجتماعی.
206 تکنولوژی جدیدتر موتور قویتر و یه ذره همچین لق و لوقه! در هاش مثل باد بزن سبکه! انگار میخواد از جا کنده شه!
گل هم بد نیست من یه 2ماهی داشتم استهلاکش کمه برای تو شهر و مسافرتهای کوتاه خوش دسته. اما قیافش یه جوریه تو راه و نیم راه هم اگه خراب شه مکافات داری چون خدمات پس از فروشش نسبت به 206 و پرشیا کمتره
زیاد هم به تو دوزی 206 دل نبد چون پس از مدتی دلتو میزنه تازه موقع فروش هم خیلی ضرر می کنی.

من بودم شاید یه 206 تیپ 6 ساده ( بدون تو دوزی ....) میگرفتم.
اگه هم میخوای سیستم ببندی یه کمی هم شیکتر و سنگینتر باشی پرشیا!
اما یادت باشه از پشت زانتیا ( مخصوصآ) اگه 2000 هم بوده باشه بخواهی پشت فرمون هر کدوم از این 3تا ماشین بشینی یه کمی سخته برات تا عادت کنی.
مخصوصآ 206 که مرتب باید معکوس بکشی . بر عکس زانت که با هر دنده ای گاز بدی میپره. :icon_cool

shahram2006_m
11 September 2006, 10:44 PM
راستش من پشت تیپ5 نشستم به نظرم 110اسب نمی یاد ضعیف تر از پرشیاست فقط دنده 1وتاحدی دنده 2 سره اما اصلن تو سرعت بالا و معکوس قدرتی نیست همشم هی باید تا ترمز می کنی معکوس بدی

دوست عزیز تیپ 5 رو با زانتیا مقایسه میکنن. حتی توی تست های شتاب شتابش تقریبا با زانتیا برابر بوده.

tabatabaei
19 September 2006, 04:05 AM
از نظر استحكام و مقاومت در جاده و به قول خودمون ماشين به جاده مي چسبه حتماً پرشيا رو انتخواب كن چون به نظر من بهترين محصول ايران خودرو همينه

pedram_w204
19 September 2006, 09:47 PM

به نظر من لذت رانندگی و امکانات 206 تیپ 5 یا 6 برای تهران خیلی بیشتره ولی پرشیا هم ماشین سگ جونیه و راحت میشه سیستم با باکس بست که تو 206 جایی نداره ولی اگه یه 84 تمییز بگیری و یه 200 تا خرج موتور کنی و فنر و رینگ و میله(برای رینگ ها) ببندی هم ماشینیه که style قشنگتری برای sport داره و تو کفی هم راحت تری باهاش و کلآ به پولی که میدی میرزه مخصوصآ سفیدش با رینگ لبه دار فوق العاده !! و 206 ایران خودرو در یه حدی برای خانم ها و یه کم اسپرتش برای جوون ها حال میده ولی از پرشیا برای یه ماشین باز جوون 2-3 سال راحت و راضی جواب میده و کلاسشم از 206 که با قیمت 8 تومن دست دومش ریخته خیلی بیشتره! خلاصه اینکه پرشیا یه چیز دیگست:icon_cool

amir_CLK500
20 September 2006, 01:53 AM
دوستان ممنون از پستاتون و از اینکه زحمت کشیدید.اما من 13 مرداد با زانتیام تصادف کردم و بابام دیگه میخواد ازم بگیره و خودش سوار شه و دیگه بمن نده(میگه برات بد اومده).بنابراین میخواد یه پژو یا پرشیا کار کرده بگیره و اگه خدای نکرده تصادف کنم تا آخر عمرم دیگه بهم ماشین نمیده.

salar68
20 September 2006, 02:48 AM
دوستان ممنون از پستاتون و از اینکه زحمت کشیدید.اما من 13 مرداد با زانتیام تصادف کردم و بابام دیگه میخواد ازم بگیره و خودش سوار شه و دیگه بمن نده(میگه برات بد اومده).بنابراین میخواد یه پژو یا پرشیا کار کرده بگیره و اگه خدای نکرده تصادف کنم تا آخر عمرم دیگه بهم ماشین نمیده.

سلام

شما که مجردی و دانشجوئی !

مطمئنا" 206 هر تیپی انتخاب بهتری می تونه باشه !

شاید پرشیا از نظر مقایسه با سمند و 405 و ال ایکس و ریو و .. برتر باشه

ایران خودرو راحت می تونه با همین قیمت فعلی 405 این ماشین را عرضه کنه ولی بعلت این که می خواد این ماشین بازارش از بین نره اومده کلی پرشیا را گرون کرده یادمون نره یه زمانی پرشیا جز تک ها بوده و مشتری خودش را داره

پرشیا معمولی:
موتور ضعیف تر !
قطعات 100% قسمت ایرانیش بی کیفیت تر از 206 هست حداقل 206 تجت نظارت شدید
تجهیزات ! پرشیا هیچی نداره به جز شیشه برقی ولی یه 206 همه چی داره که روی ماشین های 20 تومن به بالا توی کشور ما نصب می شه ترمز ABS دیسکی همه چرخ ها تهویه اتوماتیک و ایربگ هر دو سرنشین و خلاصه همه چیز
ایمنی بالاتر ( حتی بدون ایربگ ) 206

خلاصه این 206 را فقط 1 تا 2 تومن گرون می دند ولی این پرشیا را دو برابر دارند می فروشند

به نظر 206 تیپ 6 سفارشی بهترین انتخاب می تونه باشد واسه شما
کلاس خوبی و بالائی هم داره

sinad2
20 September 2006, 10:16 AM
سلام دست عزیز.به نظر من هم 206 بگیری بهتره.از لحاظ ایمنی هم بالاتره.شاید پایداریش کمتر باشه ولی ایمنیش بیشتره.البته اگر هزینه تعمیرات و نگهداریش برات مهم نیست خیلی خوبه.چون میدونید که هزینه نگهداریش بالاتر از پرشیاست.

amir_CLK500
20 September 2006, 10:28 AM
بله دوستان خرجش بالاس اما 4/1 زانتیا هم نیست خودمم خیلی دوست دارم ماشینو منتها مساله اصلی همون اسمشو نبره که 206 دیگه نداره و پرشیا داره.(زانتیا تو این زمینه واقعا خدا بود...)