View Full Version : waiting روي pda2k
ehsan222
28 July 2006, 02:42 AM
سلام من قبل از pda2k گوشي هاي مختلفي داشتم كه همشون وقتي تماس مي گرفتي اگر طرف مقابل(كسي كه بهش زنگ مي زني)اگر پشت خطيش مي اومدي روي گوشي مينداخت waiting اما pda2k اين جوري نيست نظر شما چيه؟
Darioosh
6 August 2006, 02:51 PM
سلام من قبل از pda2k گوشي هاي مختلفي داشتم كه همشون وقتي تماس مي گرفتي اگر طرف مقابل(كسي كه بهش زنگ مي زني)اگر پشت خطيش مي اومدي روي گوشي مينداخت waiting اما pda2k اين جوري نيست نظر شما چيه؟
گوشی های قبلی شما چی بوده ؟
fishbaz
22 February 2007, 12:22 PM
منم قبلا nokia داشتم وقتي تماس مي گرفتم اگر پشت خطي طرف مي رفتم روي گوشيم مي زد call waitin مي شد بفهمي كه طرف داره با كسي حرف مي زنه اما i-mateاين كارو نمي كنه اگه برنامه اي براي رفع اين مشكل هست راهنماييم كنين
am!n
22 February 2007, 01:32 PM
متاسفانه این در پاکت پی سی امکان پذیر نیست مگر برنامه ای پیدا کنید.
nojex
22 February 2007, 03:39 PM
در setting روی Phone کلیک کنید
tab دوم ( service ) روی callwaiting کلیک کنید تا فعال شود
بعد از این وجود پشت خطی با 2 بوق به شما اعلام میشود
am!n
22 February 2007, 10:35 PM
در setting روی Phone کلیک کنید
tab دوم ( service ) روی callwaiting کلیک کنید تا فعال شود
بعد از این وجود پشت خطی با 2 بوق به شما اعلام میشود
نه این موقعیه که داری صحبت می کنی.ولی این چیزی که دوستمون گفتن مثلا شما داری با یکی صحبت مب کنه من بت زنگ بزنم-بعد گوشی به من بگه که پشت خط شما افتادم...
mohammad51
26 February 2007, 02:06 PM
با سلام
دوست عزیز این فقط روی گوشیهای سینبین داره وروی گوشی ویندوز موبایل نیست حالا نمیدونم نرم ازاری براش هست یا نه باید از اساتید فن مثل اقا داریوش وفرشید عزیز پرسید
یا حق موفق باشید
lover
26 February 2007, 03:29 PM
با سلام
دوست عزیز این فقط روی گوشیهای سینبین داره وروی گوشی ویندوز موبایل نیست حالا نمیدونم نرم ازاری براش هست یا نه باید از اساتید فن مثل اقا داریوش وفرشید عزیز پرسید
یا حق موفق باشید
من هم در انواع پاک پی سی ها دیدم که هیچ کدام از این امکان بهره مند نیستند برایش هم برنامه ای یا چیزی نساختند
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.