PDA

View Full Version : راهنمایی در مورد خرید rdx

reza a
27 July 2006, 09:47 AM
سلام به همه دوستان گل
لطفا راهنمایی کنید این rdxارزش خریدن داره یا نه؟
اینو بگم پولمبا زور 7.600شدو ماشین کار کرده هم می ترسم بهم بندازن نمی گیرم.
یکی از دوستان rdxگرفته رنگ نوک مدادی متالیک مصرفش خوبه540کیلومتر42 تا بنزین خورده
شتابش اونجور که تبلیغ میکنن نیست وشاید مثل rdهای قبل باشه.
کولرش هم خنک کردنش از پراید کمتره وقتی کولر گرفت امپرش یه کم بالا اومد
ضمنا ماشین و داشت اب بندی میکرد حالا دو دلم که بگیرم یا نه
لطفا راهنمایی کنید مخصوصا اونهایی که ز rdتجربه دارن.
مررررررررررررررررررسی.:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

arash p mbz bmw
27 July 2006, 12:12 PM
دوست خوب و عزیز
در حال حاضر مهمترین چیز مصرف خودرو هست به خصوص با سهمیه بندی کردن بنزین
من اگر باشم حتما این خودرو رو انتخاب خواهم کرد:icon_cool

اینجانب
27 July 2006, 06:10 PM
ببخشید اگر مطلبی که میگم زیاد به موضوع ارتباط ندارد.
در پیش فروشهای کنونی ایرانخودرو فقط روآ عرضه میشه و RDi نیست. شاید این نشانه اون باشه که سیاست بر این هست که بجای RDi روآ تولید بشه. در این صورت قیمت روآ اوفت محسوسی خواهد کرد، البته در صورتی که میزان تولیدش حداقل به اندازه RDi برسه که احتمالا میرسه.
بهرحال اگر 90% کارکرد ماشین شما در شهر خواهد بود من قطعا پراید را توصیه میکنم.

pooryab
18 August 2006, 05:11 PM
عزیز من فکر کردی چکار کردن ...!
همون آردی هست اومدن یکم با سیلندر و سر سیلندرش و رفتن توانش رو هم کردن 83 اسب بخار که در برابر بدنه این ماشین خیلی کمه !!!
به نظر من خرید این ماشین کار اشتباهی هست پراید تو این رنج قیمت خیلی بهتر است...!

dr_mehry
18 August 2006, 08:22 PM
فقط روی پراید فکر کن

Nomad
18 August 2006, 08:49 PM
من با نظر آرش جان موافقم .
با توجه به اين مطلبي كه شما ميگي مصرف سوختش يه چيزي در حدود 7.8 ليتر بايد باشه كه البته ميانگيني هستش از شهر و جاده كه عدد نسبتا مطلوبي هستش . اگر منم بودم حتما انتخابش ميكردم . تازه قدرت موتورش هم براي بدنه خيلي خوبه ( نميگم مثل 405 ولي بد هم نيست ) و توانايي مانورش هم 100 % خيلي بهتره از RD معمولي .

Abolfazl2006_p
19 August 2006, 12:21 AM
قبلا گفتم هنوزم میگم بیخیال این ماشین شید
من پرایدتوصیه میکنم دلیلشم قبلا توی تاپیکای زیادی صحبت کردم
هر کاری کنند هنوزم این آردی ماشین بشو نیست مگه اینکه موتور 405 بزارن روش!!!!!!!!!!

dr_mehry
19 August 2006, 02:54 PM
من با نظر آرش جان موافقم .
با توجه به اين مطلبي كه شما ميگي مصرف سوختش يه چيزي در حدود 7.8 ليتر بايد باشه كه البته ميانگيني هستش از شهر و جاده كه عدد نسبتا مطلوبي هستش . اگر منم بودم حتما انتخابش ميكردم . تازه قدرت موتورش هم براي بدنه خيلي خوبه ( نميگم مثل 405 ولي بد هم نيست ) و توانايي مانورش هم 100 % خيلي بهتره از RD معمولي .

من امروز آردی ایکس یکی از همسایه ها رو تست کردم .قدرت موتور نسبتا بهتر شده .صدای موتور جالبتره ولی هنوز کا ملا داخل کابین شنیده میشه.مصرفش رو صاحب ماشن که قبلا پیکان داشت .مثل پیکان می دونست.گیربکس و.کلاچ هیچ فرقی نکرده .صدای دفرانسیل و گاردن هم طبق معمول برقراره .البته کمتر شده وزیر 100 احساس نمیشه.کولرش قدرت پراید رو نداره و توی شهر درجه حرارت میاد روی 100 .

Nomad
21 August 2006, 10:25 PM
خوب Dr mehry جان با همه ی این توصیفات شما همه ی ماشین ها رو یکی میدونی ؟ اینا همش شانسیه . ولی یه چیزو بدون که با همین شانسی بودن هم باز RDX از پراید بهتر هستش . از هر نظر که بگی هم بهتر هستش . میگی نه ؟ مقایسه کن ( از همه لحاظ ) .

Abolfazl2006_p
22 August 2006, 01:24 AM
در هر حال پراید بهتره!!!!!!

dr_mehry
22 August 2006, 03:01 PM
خوب Dr mehry جان با همه ی این توصیفات شما همه ی ماشین ها رو یکی میدونی ؟ اینا همش شانسیه . ولی یه چیزو بدون که با همین شانسی بودن هم باز RDX از پراید بهتر هستش . از هر نظر که بگی هم بهتر هستش . میگی نه ؟ مقایسه کن ( از همه لحاظ ) .
من خودم پراید ندارم که بخوام تعریفشو بکنم .بنظر من پراید 10000 عیب و ایراد داره.ولی آردی هم ماشین نمیشه.پراید حداقل معلومه که چیه و اصل و نصبش چیه

arash p mbz bmw
22 August 2006, 08:14 PM
نام این تاپیک هست:
راهنمایی در خرید rdx
فکر نمیکنم اسمش باشه مقایسه ی اردی با پراید
خواهشا مراعات کنید

flipflop
23 August 2006, 06:15 PM
عزیز برادر ! نکن این کارو با پولت ، این ماشین زود به خرج می افته ، موقع فروش هم به خودت توهین می کنی که چرا آر دی خریدی !

Glimpser
23 August 2006, 08:45 PM
عزیز 3 سال پیش من برای 6 ماه ماشین ار دی شرکت زیر پام بود از این ماشین مزخرف هر چی بگم کم گفتم
مثلا دسته موتورش خراب نمیشد پایه دسته موتور راه به راه میشکست و از این جور ایراد ها نه توان درستی داشت نه مصرف درستی خلاصه من تا یک سال بعدش پای چپم بخاطر سفت شدن کلاجش درد میکرد میگی درستش میکردم بفرما ببین میتونی برای بیشتر از 24 ساعت درستش کنی یا نه
یا سیم کلاجش خراب میشد
یا وقتی گرم میشد خود کلاج سفت بود
خلاصه کلی ایرادات عجیب و مسخره که با دوزار هزینه حل میشه ولی یک روز از کار و زندگی می افتی داشت دیگه خود دانی

پیمان ق
19 April 2007, 03:56 AM
سلام به همه دوستان گل
لطفا راهنمایی کنید این rdxارزش خریدن داره یا نه؟
اینو بگم پولمبا زور 7.600شدو ماشین کار کرده هم می ترسم بهم بندازن نمی گیرم.
یکی از دوستان rdxگرفته رنگ نوک مدادی متالیک مصرفش خوبه540کیلومتر42 تا بنزین خورده
شتابش اونجور که تبلیغ میکنن نیست وشاید مثل rdهای قبل باشه.
کولرش هم خنک کردنش از پراید کمتره وقتی کولر گرفت امپرش یه کم بالا اومد
ضمنا ماشین و داشت اب بندی میکرد حالا دو دلم که بگیرم یا نه
لطفا راهنمایی کنید مخصوصا اونهایی که ز rdتجربه دارن.
مررررررررررررررررررسی.:icon_eek: :icon_eek: :icon_eek: :icon_eek:

دوست عزیز آخر سر چی خریدی ؟:icon_evil
ازش رازی هستی؟
راهنمایی دوستان در تصمیمت چقدر اثر داشت؟:185:

افق شهرمان
20 April 2007, 12:17 PM
متاسفم که هنوز هم عدهای پراید 63اسبی حلبی که برازنده خانومها هستو به روآ ترجیح میدن(با همه مشکلات گیرباکس روآ 82 اسبی )
علت هم اینکه هیچ کدوم از پراید پیاده نشه سوار روآ بشن و تو جاده سپر به سپر 206 تیپ ده ملیونی 180 تا خیلی راحت( دور موتور روی 5000 تا) برن :icon_razz
تعصب کشای پراید برن بوق بزنن
راستی تو مرداد تهران با کولر روشن آمپر آب از نرمال بالاتر نمی رفت (سال 85) تازه رادیاتشم آلومنیومی هست

پیمان ق
20 April 2007, 03:06 PM
متاسفم که هنوز هم عدهای پراید 63اسبی حلبی که برازنده خانومها هستو به روآ ترجیح میدن(با همه مشکلات گیرباکس روآ 82 اسبی )
علت هم اینکه هیچ کدوم از پراید پیاده نشه سوار روآ بشن و تو جاده سپر به سپر 206 تیپ ده ملیونی 180 تا خیلی راحت( دور موتور روی 5000 تا) برن :icon_razz
تعصب کشای پراید برن بوق بزنن
راستی تو مرداد تهران با کولر روشن آمپر آب از نرمال بالاتر نمی رفت (سال 85) تازه رادیاتشم آلومنیومی هست

با شما موافقم:
من هم پراید کاربراتی وهم انژکتوری داشتم . با اینکه زیاد حال منو نگرفتن ولی بازهم احساس خوبی از سواریشون
نداشتم:icon_razz ( یک نوع احساس عدم امنیت و آسایش=> با یک تصادف کوچولو از جلوی ماشین هیچی نموند)
اما سواری با روآ (بدور از گیربکس مزخرفش!) احساس امنیت و آسایش خاصی داره.:icon_cool
دیروز یک سایکلون 3 انداختم رو ماشین . شتابش تو جاده تو دنده 3 و 4 خیلی بهتر شد! تا 180 تا هم پر کردم(البته ماشین خالی بود !) ولی بدور از صدای گیربکس و موتور واقعن حال کردم. در مقایسه با 405 و تفاوت 4 میلیونی آن بنظر من روآ خیلی می ارزه.

Ramtin329
20 April 2007, 08:17 PM
البته باید به سلیقه افراد هم احترام گذاشت بعضی با پراید حال میکنن حالا جدا از اینکه امنیت پایینی داره در کل پراید هم ماشین بدی نیست ولی از نظر راه رفتن به پای روآ نمی رسه . امسال نوروز تو جاده نائین به یزد که جاده مستقیم و خوبی هم هست اعصاب یک 405 به هم ریخته بودم ... هی اون جلو میافتاد هی من ... تا جایی که مجبورش کردم 180 پر کنه البته من بیشتر از 160 نرفتم ولی اگر میخواستم باز هم میتونستم برم رو اعصابش !!! البته کار من هم درست نبود ولی خوب ... فقط این مسیر را با سرعت رفتم والا در کل مسافرت از 10 بالاتر نرفتم ... چون یکبار 20000 تومن جریمه شدم:icon_mad:

kingdariush
20 April 2007, 08:47 PM
من سوار روآ شدم. به نظرم با رانندگی عادی که نخواهید زیاد دور موتور بالا برید و با دیگر راننده ها کل کل کنید با 405 براتون فرقی نخواهد داشت. از نظر امنیت هم از پراید خیلی بهتره. اما به نظر من این ماشین باید 10 سال پیش ساختش شروع میشد.

پیمان ق
20 April 2007, 08:56 PM
من سوار روآ شدم. به نظرم با رانندگی عادی که نخواهید زیاد دور موتور بالا برید و با دیگر راننده ها کل کل کنید با 405 براتون فرقی نخواهد داشت. از نظر امنیت هم از پراید خیلی بهتره. اما به نظر من این ماشین باید 10 سال پیش ساختش شروع میشد.

کاملا موافقم
ولی ایران خودرو میتونست بیشتر از اینها روی بهبود ای ماشین کار کنه . :icon_cool

dr_mehry
20 April 2007, 09:18 PM
من که چیزای دیگه ازش شنیدم.خرابی گژن پین و شکستن رینگ و .....

Ramtin329
21 April 2007, 03:54 PM
من که چیزای دیگه ازش شنیدم.خرابی گژن پین و شکستن رینگ و .....

در محلی که من کار میکنم 4 نفر دیگه از همکارام روآ دارند دو نفر پارسال تابستان ماشین تحویل گرفتن تا الان هم ده هزار رفتند هیچکدوم چنین مشکلی نداشتند البته مشکل گیربکس در این ماشین اپیدمی شده

پیمان ق
22 April 2007, 12:06 AM
راستی رامتین جان . بعد از نصب فیلتر اسپورت روی ماشین چقدر احساس تفاوت کردی ( چند درصد)
منکه فکر می کنم یه چیزی در حدود 8تا10 درصد افزایش شتاب تو دنده 3و4 داشتم :icon_surp (البته شاید فقط یه احساس باشه):icon_neut ! شما چطور؟

DWXX
4 May 2008, 09:36 PM
کسی میدونه که rdi با rdx چه فرقی داره ؟؟

من تازه یه rdi مدل 84 خریدم.

اینجانب
5 May 2008, 07:06 AM
مبارکه
اولین سریهای Roa با نام RDX اومدن. بعدا کلمه روآ اختراع شد. بنابراین یکی هستند.

sascovach
5 May 2008, 11:37 AM

من تازه یه rdi مدل 84 خریدم.
rdi همون rd معمولیه که انژکتوریه
rdx به سری اول روآ می گن که موتور و بقیه چیزاش یه مقدار بهینه شده

ramin-new pride
9 June 2008, 09:36 AM
بشنو و باور مكن كه RDi با ROA خيلي فرق مي كونه چون اينها همش چيزي جز سياه بازي و تبليغات ايران خودرو با استفاده از نبود رقيب و متاسفانه اعتماد مردم بيچاره نيست