View Full Version : همه پرسی بهترين کشور تولید کننده ماشین؟؟
hossein_s89
2 July 2006, 03:33 PM
به نظر شما كشوري كه بهترين ماشين ها رو ميزنه يني ماشيناش بهتره كدومه ؟
tower-crane
2 July 2006, 03:55 PM
در مورد گزینه آخر منظورتون چیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ :icon_twis:icon_twis :icon_sad:
پس ایتالیایی کو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
hossein_s89
2 July 2006, 04:29 PM
ببخشيد شما ماشين اراني رو ماشين اتاليايي در نظر بكيريد و بخاطر داشته باشيد كه اين تابيك كاملا جدي است.
tower-crane
2 July 2006, 04:46 PM
ببخشيد شما ماشين اراني رو ماشين اتاليايي در نظر بكيريد و بخاطر داشته باشيد كه اين تابيك كاملا جدي است.
ماشین ایرانی رو ایتالیایی در نظر بگیرم؟
خوب منم دیدم تاپیک جدیه از مقایسه ماشین ایرانی با ماشین های آمریکایی ، آلمانی ، ژاپنی ....
تعجب کردم دوست عزیز.:icon_twis
در ضمن کی گفته تاپیک شما جدی نیست ؟؟ :icon_surp
spiderman9119
2 July 2006, 06:24 PM
اول ایتالیا بعد آلمان بعد ژاپن به نظر من
tabatabaei
26 August 2006, 04:59 PM
به نظر من بهترین و قدرتمند ترین خودروها تولید آمریکا میباشد و بعد از آن کشور آلمان است که بیشتر به ظاهر خودرو توجه می کنند تا قدرت و بازدهی آن
mehrshad_75
31 August 2006, 06:20 PM
به نضره من ماشین المانی از هموشون بهتره
ParsCommunity
2 September 2006, 08:14 PM
بهترین ماشین = لامبورگینی = ایتالیایی & آلمانی
sina1717
2 September 2006, 09:54 PM
این که جای بحث نداره :
1_ مهندسی و نوآوری : خودروهای آلمانی
2_ کیفیت و دقت و کارآیی : خودروهای ژاپنی
3_ ظاهر زمخت و کیفیت پایین : خودروهای آمریکایی
4_ خودروهای کوچک و اسپرت با لذت رانندگی بالا: خودروهای ایتالیایی
5_ خودروهای کوچک : خودروهای فرانسوی
6 _ مونتاژ قطعات با کیفیت افتضاح : خودروهای ایرانی
راستی پس خودروهای کره ای این وسط ؟؟؟
شاهین سرشار
2 September 2006, 09:55 PM
1 - آلمانی ( لذت رانندگی - کلاس - استحکام - ایمنی - با دوام - شیک و زیبا )
2 - ژاپنی ( کیفیت - پیشرفت - تکنولوژی - زیبایی )
3 - فرانسوی ( لذت رانندگی و کیفیت )
4 - ایتالیایی ( دوام - کیفیت )
5 - کره ای ( پیشرفت )
vahid_elx_645ci
3 September 2006, 12:13 AM
1-آمریکایی(خودروی اسپرت روزمره)
2-آلمانی(تکنولوژِی(برای BMW زیبایی رو هم در نظر بگیرید))
3-ایتالیایی(من چون نفهمیدم منظور شما از ایتالیایی سوپر اسپرت ها هستند یا فیات و آلفارومئو و ... نظر نمی دم.)
4-فرانسوی(پرفروش های اروپا)
5-ژاپنی(اقتصادی)
شاهین سرشار
3 September 2006, 12:43 AM
راستی من خودرو های امریکایی رو ننوشتم . معذرت !
3 - امریکا ( اسپرت پذیر و با کلاس )
sina1717
9 September 2006, 06:52 PM
منظور من آلفاو فیاته .
تازه کی گفته ماشین فرانسوی کیفیت داره؟؟؟؟
Abolfazl2006_p
9 September 2006, 06:58 PM
فقط ماشینای آمریکایی
شاهین سرشار
9 September 2006, 10:46 PM
منظور من آلفاو فیاته .
تازه کی گفته ماشین فرانسوی کیفیت داره؟؟؟؟
ببخشید چرا باید بی کیفیت باشند ؟ اگه اینطور باشه پس زانتیا و مگان پر !!! :icon_mrgr
نکنه منظور شما رنو 5 هست ؟ :icon_sad: :icon_mad:
Hooman89
10 September 2006, 06:13 PM
amricaaee safaaye raanandegi
almaani technology va kelaas.
shahram2006_m
11 September 2006, 12:58 AM
amricaaee safaaye raanandegi
almaani technology va kelaas.
دوست گرامی زبان رسمی سایت پارسی هست.
در صورتی که به فونت فارسی دسترسی ندارید از سایت زیر استفاده کنید:
[Only registered and activated users can see links]
mohandes_milad
12 September 2006, 04:00 PM
سلام نمیدونم چرا بعضی از دوستان نسبت به ماشین های آمریکایی انقد کم لطفی دارن ، آمریکا همه ساله داره برترین خودرو سازه جهان شناخته میشه بعدش هم آلمان و فرانسه و .... اگه رو حساب ماشین های دهه 70-80 آمریکایی که الان در ایران هستند میگین این ماشین ها بده مثل کادیلاک و بیوک و شولت و پونتیاک و ........... اونم فقط به خاطر مصرف بالاش ( باور کنید مصرفش از GLX هم کمتره ) باید بگم سخت در اشتباه هستین ، ماشین آمریکایی : امنیت بالا ( سلامت و جون شما تضمینه ) + نرم و راحتی فوق العاده + سرعت ، قدرت و شتاب بالا ، ترمزهای عالی و بدلیل نو طراحی که آمریکا داره ( 6 سیلندر به بالا ) قطعات دارای عمر زیاد و اصطلاک کمی هستند .
یک چیز دیگه اگه review های موجود در سطح اینترنت رو مطالعه کنید متوجه میشید که بروزترین فناوری و تکنولوژی رو ماشین آمریکایی دارن . بطور مثال همین کاپری کلاسیک که الانم بعنوان ماشین پلیس در آمریکا استفاده میشه یکی از محصولاتش که حدودا برای 40 سال پیشه ( مدلش الان یادم نیست )دارای سیستم کامپیوتری بوده + Injection
Abolfazl2006_p
12 September 2006, 09:25 PM
سلام نمیدونم چرا بعضی از دوستان نسبت به ماشین های آمریکایی انقد کم لطفی دارن ، آمریکا همه ساله داره برترین خودرو سازه جهان شناخته میشه بعدش هم آلمان و فرانسه و .... اگه رو حساب ماشین های دهه 70-80 آمریکایی که الان در ایران هستند میگین این ماشین ها بده مثل کادیلاک و بیوک و شولت و پونتیاک و ........... اونم فقط به خاطر مصرف بالاش ( باور کنید مصرفش از GLX هم کمتره ) باید بگم سخت در اشتباه هستین ، ماشین آمریکایی : امنیت بالا ( سلامت و جون شما تضمینه ) + نرم و راحتی فوق العاده + سرعت ، قدرت و شتاب بالا ، ترمزهای عالی و بدلیل نو طراحی که آمریکا داره ( 6 سیلندر به بالا ) قطعات دارای عمر زیاد و اصطلاک کمی هستند .
یک چیز دیگه اگه review های موجود در سطح اینترنت رو مطالعه کنید متوجه میشید که بروزترین فناوری و تکنولوژی رو ماشین آمریکایی دارن . بطور مثال همین کاپری کلاسیک که الانم بعنوان ماشین پلیس در آمریکا استفاده میشه یکی از محصولاتش که حدودا برای 40 سال پیشه ( مدلش الان یادم نیست )دارای سیستم کامپیوتری بوده + Injection
مهندس میلاد:
درسته الان آمریکا بزرگ ترین تولید کننده خودرو در جهان است
شایدم یکی از دلایلش اینه که تا حالا دست ایرانی (یکیش خودم )به ماشینای آمریکایی روز نخورده و ماشین آمریکایی را همون کادیلاک و به اصطلاح کشتی های قبل از انقلاب میبینه و الان شرکت های بزرگی چون شورلت فورد و ...در کشور های عربی فروش خوبی داره خودرو هاشون :icon_sad:
pedram325i
29 September 2006, 12:39 PM
مسلما آلمانی.
همه وقتی می خوان یه ماشینی بسازن که موفق بشه زور میزنن یه ماشین شبیه ماشینای آلمانی بسازن.
مثل LEXUS IS که اول شبیه بنز S بود حالا جدیدش شکل BMW سری 7 شده.
یا مثل کادیلاک STS که سعی کردند رانندگیش مثل BMW سری 5 باشه.
و کلی مثال دیگه.
pooryab
29 September 2006, 12:45 PM
:confident: فقط ماشین های آمریکایی :boss:
اصلا این ماشین ها سوا از ماشین های اروپایی و ژاپنی هستند از لحاظ قدرت، ابهت، امکانات و ... :victory:
007pooya
16 October 2006, 03:16 PM
به نظر من بعد از سوپر اسپرت هاي ايتاليايي ، ماشين هاي آمريكايي قبل از دهه 90 و حوالي انقلاب از هر لحاظ فوق العادن :
شتاب-هيبت و قيافه -قدرت-سرعت-امكانات رفاهي-خوش دستي و فرمان و تنها ايرادي كه دارن مصرف
فوق العاده زياد سوختشون هس ولي با توجه به 8 سيلندر بودنشون اين امتياز منفي توجيه ميشه
شايد نسبت به ماشينهاي فعلي كمي عقب باشن ولي بايد زمان ساخت اونهارو هم بايد در نظر گرفت
البته هيچ ماشيني نميتونه از لحاظ قيافه و هيبت با اون ماشينها برابري كنه
من ماشينهايي كه بيشتر از همه ميپسندم ، پونتياك فايربيرد- ترانس ام و شورولت كاماروس
و اگه امكانش بود كه صفر كيلومتر اينا پيدا بشه من شخصا" با هزار تا پرشيا و سمند عوض نميكردم
قديمي هاشم با 206 عوض نميكنم
اون عكس عقابي كه رو پونتياك كشيده شده،هروقت ميبينم اينجوري :icon_wink:icon_twis:icon_sad: ميشم
Safir
30 December 2006, 02:32 AM
ماشین فقط المانی، اما خوب سوپر اسپرت های ایتالیا هم خوبه (البته از فورد جی تی هم خوشم میاد)
ژاپنی ها که تو قیمت رو دست همه بلند شدن از نظر کمی و کیفی هم ماشین های خیلی خوبی دارن اما خوب بالاخره تو سطح اول دنیا نیستد با اینکه بازار اروپا و به خصوص امریکا رو دچار مشکل کردند
jir_jirak
6 February 2007, 07:09 PM
ببینین کشوری مثل ژاپن توی دنیا شخصیت بزرگی داره و برای اینکه این شخصیت رو حفظ بکنه یا دست به صنعت نمیشه یا وقتی وارد یه صنعت میشه پوز همه کشورها رو میزنه..
من مسلما ماشینهای ژاپنی رو می پسندم و کسانی که تویتا سوار یا هندا سوار یا میتسو سوارن میتونن اینو راحتتر درک بکنن.
ولی نمی دونم چرا هندا ها و میتسوهای جدید وارد نمیشن؟
El Padrino.
6 February 2007, 10:40 PM
بعد از ماشین های اروپایی که توی امریکا تولید می شوند ماشین ایتالیای مانند لامبورگینی از همه بهتر هستند
nojex
6 February 2007, 11:02 PM
ولی نمی دونم چرا هندا ها و میتسوهای جدید وارد نمیشن؟
این دو شرکت چون شریک امریکایی دارند اجازه فروش مستقیم به ایران را ندارند .
میتسوبیشی بعد از مشکل مالی با فورد شریک شد .
El Padrino.
7 February 2007, 10:26 PM
توی اتحادیه ی اروپا به فورد می گن بنز ترکی چون اونجا فورد ماشین بی کلاسیه و ترک ها می خرنش
julius_sezar
8 February 2007, 12:36 PM
ماشين فقط porsche carrera GTX آلماني .از اون هم كه بگذريمnissan sky line ژاپني
:icon_wink :lover:
Tommy Angelo
8 February 2007, 01:18 PM
تعجب میکنم اینجا فکر کنم جای ماشین های ایتالیایی خالیه مثلا فراری و لامبورگینی و بوگاتی فکر نکنم این کارخانه ها تو دنیا رقیب داشته باشن !!
El Padrino.
8 February 2007, 09:55 PM
بله ماشین های سوپر اسپرت فراری و لامبورگینی
ماشین های سواری بنز و بی ام وه
Cyber boy
14 February 2007, 04:43 PM
من عاشق لامبورگینی ام اتالیایی ها آخر هنرن ولی اگه از الفا رومئو بگذریم فیات عابروی ایتالیا رو برده (به استثنا ی چند مدل جدید)
Actros
10 March 2007, 04:48 AM
من در حد مرگ طرف بنز هستم
مخصوصا s65 amg
Y@TA
11 March 2007, 01:18 AM
با سلام
من که میگم فقط پیکان ... چرا ؟
چون تا سوار میشی که جونت رو میگیره و وقتی میخواهی بفروشی بهت جون میده ... چرا ؟
چون به قیمت عتیقه از شما میخرند :icon_arro
از شوخی گذشته BMW عالیه
یا حق
mohammad51
12 March 2007, 12:28 AM
با سلام به اساتيد
من در اتوموبيل اول اتوموبيل هاي الماني رو قبول دارم بعد امريكايي رو چون هم از لحاظ ايمني هم از لحاظ راحتي دررانندگي نظير ندارند
ياحق
abs-e1000
12 March 2007, 02:26 AM
اول ایتالیایی
اواتاره من الامت مخصوص حاکم بزرگه احترام بگزارید {:icon_winkلامبورگینی:icon_wink}
دوم المانی
BMW:icon_evil
amir-pars
12 March 2007, 11:37 PM
بهترین خودروهای جهان ساخت شرکت GM امریکا هست
چون قدرتمندترین و با کلاس ترین جهان هست
morghe_eshgh1
14 March 2007, 12:35 PM
فقط پیکان 57 گوجه ای:icon_wink همراه با لاستیکای دور سفید(مارشال):icon_cool چراغ ابی هم عالمی داره ها :icon_twis :icon_twis :icon_razz
SMN
14 March 2007, 01:31 PM
فقط Caprice classic همونی که دهه ی نود پلیس بود توی امریکا
Ford mustang fastback هم حرف نداره حاضرم بهم بگن بی کلاس ولی یکی داشته باشم!
Javid
14 March 2007, 01:56 PM
اول ژاپنی به خصوص سیویک که ماشین مورد علاقم هستش. بعدش هم آلمانی بخاطر ماشین های شرکت اپل که خیلی دوسشون دارم...
nojex
31 March 2007, 04:51 PM
BENTLEY - ASTON MARTIN
هم میتونن تو طراحی و سبک یه کمکی مورد توجه باشن . :)
p_fox_p
1 April 2007, 03:40 PM
کلا ماشین های آلمانی از نظر ایمنی زیبایی و طراحی عالی هستند
Blazer
3 April 2007, 08:42 PM
اول : من هم منظور از ايراني رو نفهميدم مگه ايران تا حالا ماشين ساخته.. :confused:
دوم : ماشين فقط آمريكايي (ولنگار يزرگ و پر قدرت ) و اگه بتونيد دركش كنيد زيبا و با شكوه :icon_razz
سوم : پس بقيه مثل ايتاليا - سوئد - انگليس- كره و ... برن كشك بسابند ديگه :icon_roll
hossein_s89
1 May 2007, 06:47 AM
كلا ماشينهاى امريكايي sport پذيرترند
============================================
تا حالا كه ماشينهاى المانى 59 درصد از همه پرسى رو ازان خويش كرده اند...:icon_excl
Lord of Darkness
27 May 2007, 09:26 PM
بدون شک ماشین فقط امریکایی.
عشق منم پونتیاک ترانس ام 78 مخصوصا مدلهای T-Top
Glimpser
25 July 2007, 01:20 AM
بدون شک ماشین فقط امریکایی.
عشق منم پونتیاک ترانس ام 78 مخصوصا مدلهای T-Top
دوست عزیز این ماشینی را که میگی وقتی بنزین لیتری کمتر از 10 تومن بود سال 72-3من دائم سوار بودم رانندگیش خیلی لذت بخشه ولی مخارج نگهداری بالایی داره موتور 450و از نظر موتوری هم دارای اشکالاتی است . اون موقع یکی از دوستان موتور 550f اون را داشت که واقعا پرواز میکرد
من ولوو را دوست دارم طراحی قوی امکانات عالی بدنه محکم استاندارد سوئدی
باتلاق
25 July 2007, 09:33 PM
بهترين طراح هاي دنيا در ايتاليا هستند. (به قول يكي از بهترين طراحان جهان كه ايراني الاصل هست و اسمش رو يادم نيست). ميدونيد كه همين زانتيا هم طرح اوليش مال ايتالياست (بچه هاي تالار پارسي گفتن)
بيتشرين تحقيقات در زمينه موتور در ژاپن انجام ميشه. دكتر قماشي (از شاخ هاي موتور در ايران، دكتراي مكانيك سيالات، استاد دانشگاه، از بهترين هاي مركز تحقيقات موتور ايران خودرو) ميگه كاري نيست كه ژاپني ها روي موتور انجام نداده باشند و واقعا براي پي بردن به اين موضوع بهتره يك بار در زمينه موتور احتراق داخلي دنبال مقاله بگرديد و ببينيد چند درصد مقاله ها از ژاپن هست.
آلمان ها هميشه توليد كننده علم بودند. در آلمان با گفته دكتر فاضل پور (دكتراي مكانيك سيالات از آلمان و استاد دانشگاه) همه چيز به صورت عملي و كاملا علمي برسي ميشه. كپي برداري در آلمان بر خلاف ديگر كشور ها به نظر مي رسه كه كمترين مقدار باشه. اول همه چيز بايد با اصول علمي هم خواني پيدا كنه بعد در صنعت استفاده بشه. همينطور هر وقت كه ميخوان به بچه هاي صنايع كنترل كيفيت ياد درس بدن بدون شك يك فيلم از روند كنترل كيفيت در بنز آلمان رو برسي خواهند كرد. همينطور مسئوليت پذيري در قبال محصول توليدي رو هم ميشه آلمان رو مثال زد... اپل آسترا ها رو كه به ياد داريد؟
فرانسوي ها به نظر من حد اقل در زمينه خودرو سازي به توليدات تجاري بيشتر فكر مي كنن تا نو آوري... نمونش هم لوگانه يا حتي 405 و... حتي 206. فروش درجه اهميت اول قرار ميگيره.
اما آمربكا!
وقتي مثل لاش خور بهترين هاي دنيا رو (منظورم خريد افراد و تفكرات جديد و همينطور خريد آخريدن تكنولوژي بدست آمده توسط ساير كشور ها در تمامي صنايع و علوم هست) را در جايي جمع كنن، اسم اون محل ميشه آمريكا. نمونش خريد سهام بهترين هاي خودرو سازي دنيا و همينطور جمع كردن بهترين متفكران دنيا است.
با مغز هاي متفكر كشور هايي مثل خود ما مي زنن تو سر خودمون! فكر از كشور هايي از رده ما و قدرت نمايي مال اون لاش خورها... (البته لاش خوري هم هنر مي خواد).
ببخشيد طولاني شد
mehran_top
6 August 2007, 07:46 PM
بدون شک آلمان برترین تولید کننده خودرو!(اسم بامزه ای است؟!)است و بعد از آن هم بدون شک ژاپن است !ایتالیا اول است اما در تولید سوپر اسپرت و نه یک ماشین تجاری(که معنی خودرو سازی بیشتر در مورد تجاری به کار میرود و گرنه اشخاص بسیاری در جاهای دیگر هم سوپر اسپرت طراحی کرده اند)امریکا امروز در تولید خوردو عقب مانده است و مثل ده 70 نیست!در مورد ایران هم نمیدانم چرا اسمش را اینجا آورده اید؟!البته ژاپنی های با قیمتی تولید میکنند که آلمان ها را هم به وحشت می اندازد!
mehran_top
6 August 2007, 07:54 PM
خوب ما هم میتوانیم مغزهای متفکر را جمع کنیم و ایران بیاریم!در ضمن اکثر نوابغ آمریکا آمریکایی بوده اند گرچه خود آمریکایی ها هم مهاجر هستند!و فکر نمیکنم لفظ لاشخور مناسب باشد!میتوانید بپرسید کسانی که از هر جای دنیا در آمریکا هستند حاضرند برگردند؟!کسانی که جامعه خود را از کشورشان فراری میدهند بیشتر لایق چنین کلماتی هستند!
باتلاق
6 August 2007, 09:32 PM
بهتره سري هم به تاريخ معاصر بزنيد... تا بحث به كركس و لاشخور كشيده نشده و صداي مديران بلند نشده! اين نظر شخصي من هست. (و البته نه تنها آمريكا چند تا ديگه هم هستند كه امروزه به كركس تبديل شدن!!!)
dariushiraz
15 September 2007, 01:43 AM
از نظر سرعت آلمانی اما از نظر قدرت آمریکایی.
extremepower
15 September 2007, 11:24 PM
خوب ما هم میتوانیم مغزهای متفکر را جمع کنیم و ایران بیاریم!در ضمن اکثر نوابغ آمریکا آمریکایی بوده اند گرچه خود آمریکایی ها هم مهاجر هستند!و فکر نمیکنم لفظ لاشخور مناسب باشد!میتوانید بپرسید کسانی که از هر جای دنیا در آمریکا هستند حاضرند برگردند؟!کسانی که جامعه خود را از کشورشان فراری میدهند بیشتر لایق چنین کلماتی هستند!
به نظر میرسه که شما امریکایی باشید که انقدر جوش امریکا رو میزنید.!!!!!؟
گرچه این پست قدیمی هست ولی خوب نمیشه جواب نداد.
زمانی که افرادی مثل ناصر الدین شاه یا همون رضا شاه و سایر شاهان بی لیاقت ایران در راس کار بودند چه طور ایران بتونه تولید علمی داشته باشه.
زمانی که همین امریکایی که شما طرف دار اون هستید ثروت ایران رو به تاراج میبرد چه طوری میتونست نوابغ خودش رو حفظ کنه و یا اینکه نوابغ سایر کشور ها رو بخره.
به نظر من این ثروتی که امریکا بدست اورده تماما دزدی و به خاطر بی لیاقتی خیلی از شاهان است که همین امریکا اون ها رو در ایران به قدرت رسونده.
در واقع ما هرچی بدبختی الان داریم از امریکاست.چطور شما میتونید از امریکایی دفاع کنید که قدرتمند ترین پادشاه ایران رو در فیلم 300 به تمسخر گرفته.من که شک دارم شما ایرانی باشید!!!.
متاسفانه ما توی ایران خیلی از این مسائل داریم و طوری رفتار میکنند که انگار بچه ی ناب لوسانجلسند.
اما میرسیم به بحث اصلی .
به نظر من المان حرف اول رو میزنه.
هم توی ماشین های اسپرت و هم توی قدرت.
نمونهی اون هم کمپانی پورشه هست.
شما مدل cara GT یا مدل جدید cara GT2 رو یه نگاه کنید.
قدرت 950 اسب بخار و شتاب 1 تا 100 حدود 2.9 ثانیه.
حالا یک رقیب برای این ماشین پیدا کنید.
اما امریکا که واقعا طراحی های بی خودی داره .همه ی ماشین هاش که انگار برای جنگ ساخته شدند.بزرگ و سنگین و پر مصرف.
Foad
16 September 2007, 05:37 AM
دوستان
خواهش میکنم بحث رو به جای دیگر نکشید
mehran_top
16 September 2007, 02:06 PM
ببین دوست من ! من خیلی ایرانی نیستم !اما تا انجایی ایرانی هستم که بتونم فارسی صحبت کنم.
چطور بتونه تولید علمی داشته باشه؟خوب همونطوری که سایر کشورها داشتند مثال :ژاپن مگر آمریکایی ها
دوست دارند ژاپن پیشرفت کند؟!و یا همین آلمان ؟مگر آنها ژاپنی ها را تحقیر نمی کردند و سرزمین آلمان ها را تسخیر نکرده بودند.شما جواب بده که چطور پیشرفت کردند؟!
مثال :کره جنوبی ،زمانی که ایران شروع به خودروسازی کرد تنها کمپانی خودروسازی در آسیا داتسون بود که یک شرکت با سرمایه آمریکایی بود و کره ای ها حدودا از 17 ،18 سال پیش خودروساز شدند و یکی از اولین محصولات آنها از شرکت Kia Motors بود که کپی فورد فیستا است و چیزی نیست جز همان پراید!
امروز بعد از گذشت نزدیک به یک دهه ما حاضریم برای یک خودروی کره ای کلی پول بپردازیم!
و یکی از اولین محصولات آنها را تولید انبوه کنیم!!
2-شما اگر یک جنس با کیفیت یکسان را در دو فروشگاه نزدیک به هم ببنیند از کدام خرید میکنید؟!
مسلما از فروشگاه ارزانتر..آیا شرافت و ملیت خود و... را به صاحب فروشگاه ارزانتر فروخته اید یا او پسرخاله شماست و یا با او گاو بندی کرده اید؟!مسلما خیر .خب حالا سری به یک شیخ نشین بزنید و قیمت خودرو را بررسی کنید!!!آمریکا را نمیگویم چون شما میگویید در واقع ما هرچی بدبختی الان داریم از امریکاست...
شما میگویید من شک دارم شما ایرانی باشید؟خب شک داشته باشید!اگر دوست دارید یک بحث جداگانه راجع به هویت ایرانی و ایرانی بودن داشته باشیم و ببینیم چند نفر از ما هویت ایرانی داریم؟
3-شما ثروت امریکا را تماما دزدی میدانید!!)من با شما موافق نیستم!و شما هم تنها حرف میزنید و عملا موافق این حرف نیستید!دلیل:مسلما شما با یک کامپیوتر به اینترنت وصل میشوید و نمیتوانید بگویید که ساخت خودتان است...روزی که پردازنده اینتل و یا AMDو یا...!برای آن خریدید عد ه های تنفگدار به شما حمله کردند و یا شما را ربودند و با زور مجبور کردند که این جنس را بخرید؟؟؟ ویا چون دیدید ارزش آن را دارد برای آن پول پرداختید؟خودتان قضاوت کنید آیا این تعریف دزدی است؟!البته من تعریفی رسمی و بین المللی از دزدی دارم که متاسفانه شما (و خیلی ها)شامل آن است و آن سیستم عاملی است که بر روی کامپیوتر تان نصب شده و از آمریکا دزدی می کند...Copyright!!
4-ببینید دوست من اینجا را بیشتر توجه کنید!!
برای یک ملت لحظه ای فرا می رسد که تمام عقب ماندگی ها و بدبختی های خود را حاصل گذشته خود نبیند! و به حال و آینده بیندیشد و پیشرفت خود را بدون مقصر دانستن گذشتگان و دیگران رقم زند...
لحظه ای که برای ژاپن ،اروپا و آمریکا و... اتفاق افتاده است !
با امید آن لحظه !
ali_1367
21 September 2007, 03:51 AM
به نظر من الان ژاپن داره ماشینهایی رو میزنه که از همه نظر به صرفه ست...
ولی آلمانها دارن ماشینهایی زیبا و تجملاتی ((کلاسیک))میزنن که مشتری های خواص خودشو داره....
dariushiraz
25 September 2007, 06:24 PM
بدون شک آمریکا قوی تریت کشنده های جهان را داراست . به علاوه در نظر داشته باشید که ماشینهای نسل آینده سوخت های تمیز دارند که فکر می کنم آمریکا حرف اول را بزند.
benyamilan
28 September 2007, 02:09 PM
خب کاش بحث سر این بود که کدوم کشور نسبت به قیمت محصولاتش بهترین و باکیفیت ترینها رو میزنه
zidane010
5 November 2007, 04:08 PM
به نظر من بهترین،ماشین امریکیه
همه چی رو داره
از نظر قدرت حرف نداره زیباییش هم که عالیه . از نظر زیبای اتاق ماشین واقعا فکر کنم بهترین ماشینا باشن صندلی ماشین بزرگ و راحت (اصلا پاهات رو دراز کن حتی صندلی های عقب بیشتر از لاند کروز جاه داره):icon_sad: نمونه اش کابرس
ببینید:grimace:
hamed.benz
21 November 2007, 01:03 PM
به نظر من آلمانی ها بهترین تولید کنندگان اتومبیل در دنیا می باشند و با وجود مرسدس بنز ,بی ام و , پورشه ,آئودی و فولکس واگن و... دیگر خودروسازان هیچ حرفی برای گفتن ندارند.
hamed.benz
21 November 2007, 01:06 PM
به نظر من آلمانی ها بهترین تولید کنندگان اتومبیل در دنیا می باشند و با وجود مرسدس بنز ,بی ام و , پورشه ,آئودی و فولکس واگن و... دیگر خودروسازان هیچ حرفی برای گفتن ندارند.
BlackNGA
22 November 2007, 02:01 PM
من به شخسه طرفدار بنز , ب ام و , آئودی هستم ولی هیچ ماشینیو به اندازه :icon_winkFORD MUSTANG دوست ندارم و این تنها دلیلیه که من به آمریکا رای میدم. بعد Mustang بنز عالیه...:icon_cool
البته اگه بحث روی قیمتم باشه کوروت آمریکایی است.
BlackNGA
22 November 2007, 02:11 PM
مخصوصا اگه این طرح ایتالیاییش روی خط بیاد :icon_wink
شرمنده حواسم نبود دوبار فرستادم :icon_neut
benyamilan
23 November 2007, 09:51 PM
کاملا با حرفات موافقم
واقعا تا حال ماشینی با عظمت فورد موستانگ ندیدم
البته در کنار میباخ (عشق خودم)
m0hsen2
23 November 2007, 11:11 PM
و باز هم نظر همیشگی من...برخورد با این مسیله سلیقه ای هست و هرکس بسته به سلیقه خودش یک نوع ماشین رو میپسنده و سلیقه من ماشینهای ژاپنی و آلمانی رو به خاطر دوام بالا میپسنده ....
امير حيدري
24 November 2007, 03:09 PM
اول آلمان بعد ايتاليا.
3-انگليس و فرانسه
4-سوئد
5-ژاپن
6-آمريكا
7-.
.
.
.
.
.
jaguar
28 November 2007, 11:59 AM
موستانگ فوق العادست
یه سر و گردن بالاتر از همه خودروهاست
اصلا خودرو نیست هواپیماست
kickerboy
28 November 2007, 12:38 PM
ما به نیت ایتالیا به ایران رأی دادیم ، یه مسئله دیگه ژاپن ، ژاپن هست درسته که تلفظ جاپن درست تر هست اما اگر بخواهید اینقدر حساسیت نشون بدید باید جاپان می زدید در ضمن از حرف ژ خیلی استفاده می شه یه 2 تا کلمه ژاپن و ژاله رو هم شما با ج بنویس
بعدشم ،،، فکر کنم همه مگا موتور رو دوست داشته باشن
benzin_ef
23 July 2008, 12:39 PM
بهتره سري هم به تاريخ معاصر بزنيد... تا بحث به كركس و لاشخور كشيده نشده و صداي مديران بلند نشده! اين نظر شخصي من هست. (و البته نه تنها آمريكا چند تا ديگه هم هستند كه امروزه به كركس تبديل شدن!!!)
باتلاق عزیز!
قطعا بها دادن به مغز ها و جذب اونا نمی تونه کسی رو لایق لغب لاشخور بکنه! مضاف بر این که تمام فن آوری تولید شده در ایالات متحده در نهایت به نفع کل بشر بوده، شاید در یک دوره زمانی نفعش برای امریکا بوده، ولی در نهایت به کل دنیا رسیده. یک مثال خیلی ساده از اون، Google Earth هستش. واقعیت اینه که امریکا به هر کسی که بتونه از مغزش استفاده کنه، بها می ده. مثالش هم اینه که از 65000 مهندس برق در امریکا که به صورت حرفه ای مشغول به کار هستند، 40000 تاشون ایرونی هستند، ولی کدوم یکی از اینا حاضرند برگردن ایران و اینجا کار کنن؟ مگه دوست ندارن تو خاک خودشون باشن؟ مشکل اینه که ینجا بهشون بها داده نمی شه.:lover:
benzin_ef
23 July 2008, 12:45 PM
در مورد ماشین های امریکایی، تکنولوژی شون واقعا بی نظیره. من یک دستگاه شورلت بلیزر 1977 اتوماتیک دارم. این ماشین از لحاظ قدرت و امکانت بی نظیره! 190 اسب بخار، در حالی که پرادو در ایران 180 اسب بخاره. کولر، بخاری و سیستم رطوبت زدا داره، برای جاهای مرطوب مثل شمال! سیستمی داره که هر چرخی از 4 چرخ که اصطکاکش با زمین بیشتر باشه، نیرو به اون منتقل می شه! این باعث می شه که اصلا سر نخوره! فرمونش از فرمون تویوتا لندکروز 2007 نرم تره! با اون هیکلی که داره، باز هم می تونید سر پیچ ها با سرعت بالا و به راحتی بپیچید (هندلینگ بالا!!!)و از همهمهم تر، مصرفش 16 تا 18 لیتر در هر 100 کیلومتره! چه ماشینی تو دهه 70 میلادی سراغ داری با این امکانات؟ الان اگه بخوام یه ماشین با یان امکانات داشته باشم، فقط لندکروز های جدید و سانتافه باهاش برابری می کنند!
mtrack
23 July 2008, 07:32 PM
میتونم بپرسم که ایران چه ماشینایی تولید میکنه ؟ ! :cool_phalls_37: !
good_rally
25 July 2008, 02:09 PM
آلمان
فرانسه
ژاپن
آمريكا
ودر آخرم ايران رو اگه جزئ خودرو ساز ها حساب كنيم.
واقعا براي من جالب تو نظر سنجي دوستان به ايران بيشتر از فرانسه راي دادند
واقعا براي خودم متعصفم :icon_ques
فقط اينو بگم كه كيفيت ماشين هاي فرانسوي حرف نداره
البته درسته به رقيباي بزرگش مثل آْمان نميرسه
ولي كلا كيفيتش قابل قبول
اگه شما همين 206 رو در نظر بگيريد با اين كه ايران داره مونتاژ ميكنه ولي كيفيتش قابل قبول است .
واينو بگم كه ماداريم 206 درجه 3 سوار ميشيم و206 كه در خود فرانسه است از اين هم بهتر
پس در كيفيت ماشيناي فرانسوي شك نكنيد.
اما در مورد ايران بايد بگم كه ايران جزئ خودرو ساز ها حساب نميشه واونو بايد يك مونتاژ كار بدونيم
هر ماشينيم كه مونتاژ ميكنه كيفيتش روز به روز بدتر ميشه نمونش 405 سمند .
لوگانم كه 80 در صد قطعاتش ايرانيه.
فقط 206 كيفيتش خوبه اونم به اين دليل است كه پژو هنوز هم رو خط توليد 206 در ايران كنترل داره براي همينه كه 4 خودروي با كيفيت كشور است.
miad_zareai
26 July 2008, 01:29 AM
البته يك نكته اي رو بگم نمي دونم چقدر قبول داريد. به نظر من كيفيت كلي ماشين ها پاين اومده. چه آمريكايي چه آلماني چه ژاپني. ديگه عمر مفيد ماشين ها مثل قبل نيست. شايد واسه كمپاني هاي بزرگ به صرفه نباشه مثل قديم ماشين بسازند. بنابر اين طبق كيفيت امروزي ماشين ها نظرم رو مي گم. ضمناً ما ايراني ها دوست داريم از يه ماشين به طور همزمان به عنوان، اتومبيل كورسي، بيابان گردي، شهري، وانت،كاميون و ... استفاده كنيم!!!!
رتبه بندي
1- آلمان
2- ژاپن (به خصوص بخش آمريكايي نيسان و تويوتا)
3- آمريكا
4- فرانسه
البته عرض كنم كه «بهترين» صفت بسيار كلي هست و معلم نسيت از چه جهتي مد نظر مطرح كنندة تاپيك بوده. من از نظر كيفيت ساخت و مونتاژ نوشتم
benzin_ef
26 July 2008, 01:37 AM
دقیقا حق با شما است!
مثلا من 2 هفته پیش وارنا، بلغارستان بودم. اونجا تعداد زیادی دوو اسپیرو 2000 فول اتوماتیک بود که به عنوان تاکسی ازشون استفاده می شد. با این که این همه سال ازشون استفاده شده بود، هنوز داشبرد و جلوبندی سالم بود و سر و صدا نمی کرد. ولی همون ماشین با همون مونتاژ تو ایران هم هست که تاکسی هم نیستن، ولی دیگه عملا نمی شه اسمشون رو ماشین گذاشت. فرهنگ و روش استفاده واقعا مهمن.
Benzin
hosseinabd
26 July 2008, 06:37 PM
با عرض سلام.
منم خودرو سازی آمریکا و آلمان رو خیلی قبول دارم بعد فرانسه و ایتالیا و ژاپن.در آخرین رده ایران
ایران واقعا افتضاح کار میکنه آبروی این فرانسوی ها و آمریکایی ها رو هم برده.
Saman.Cls
26 July 2008, 06:38 PM
به نظر بنده
كيفت و تكنولوژي و زيبابي و ابهت و هر چيزي كه براي يك ماشين لازم هست در ماشيناي آلماني پيداست
شما اگر دقت كنيد بي ام و . بنز و همه ماشيناي الماني از اول تاريخ ماشين سازي تا كنون غول ماشين سازي دنيا بودن
يه مورد هم هست دوستان چون در ايران ماشيناي امريكايي روز نيست واقعا براي اكثرشون درك لذت رانندگي با يك ماشين روز امريكايي سخته
از يه طرفم واقعانميشه از فراري و لالمبورگيني ايتاليا گذشت
در حال حاضر هم ماشيناي ژاپني به خاطر قيمت كمتر و زيبايي و دوامي بيشتر نسبت به قيمتوشون در دنيا حرف براي گفتن زايد دارن
در كل به نظر بنده همه پرسي كاملا مبهمه
چون من نميدونم ماشين كارخانه نيسان رو با ماشيناي پژو مقايسه كنم يا با ماشيناي رنو ؟
بهتر بود يه كارخونه به نمايندگي از هر كشوري جلوش مينوشتي
من خودم هم به المان راي دادم
miad_zareai
28 July 2008, 02:23 AM
راستي اين رو هم بگم كه الان كمپاني هاي بزرگ در يك كشور حظور ندارند. مثلا مرسدس (دايملر كرايسلر) به غير از آلمان در آمريكا، مالزي چين ايران و ...، تويوتا در آمريكا استراليا چين ... نيسان و ديگران هم به همين ترتيب. در واقع صنعت خودرو فرا مليتي شده. مفاهيم مسخره اي مثل خودروي ملي، موتور ملي فناوري ملي (راست و دورغش بماند) واسه ما بيچاره هاست!
MKHSH
29 July 2008, 08:25 AM
از نظر راحتي (بيصدايي و نرمي) و قدرت بدون توجه به محدوديت سوخت، فقط خودروهاي امريكايي است ولي بدليل پايين بودن استاندارد جاده هاي ايران و با توجه به وضعيت ارتباطات ايران و امريكا خودروهاي امريكايي به درد ايران نمي خورند.
از نظر زيبايي و كلاس و دوام قطعات و كيفيت فولاد موتور و بدنه فقط خودروهاي آلماني حرف اول را مي زند.
از نظر كيفيت كلي و سطح امكانات مي توانيد خودروهاي ژاپني رو انتخاب كنيد.
اگر خواهان شتاب هستيد بدون توجه به كيفيت، مي توانيد خودروي فرانسوي رو انتخاب كنيد.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.