PDA

View Full Version : تمیز کردن صفحه PDA

monica
2 July 2006, 03:25 PM
بهترین راه برای تمیز کردن صفحه PDA چیست؟

fardad-pda
2 July 2006, 04:58 PM
بهترین راه برای تمیز کردن صفحه PDA چیست؟
از دستمال مخصوص تمیز کردن عینک استفاده کنید.فقظ توجه کنید که فشار بیش از حد وارد نکنید..در بازار یک پک مربوظ به تمیز کردن lcd های نوت بوک موجوده که اسپری و دستمال همراه در پکیج واسه اینکار محشره....

arash_tak2006
10 October 2006, 07:21 PM
به هر حال هر وقت تمیز کردید سریعا یه screen protector واسش بخرید که راحت باشید

john123
16 October 2006, 03:52 PM
براي پاك كردن صفحات LCD از يك دستمال كاغذي لطيف بدون پرز با كمي آب استفاده كنيد
(پيشنهاد شركت هاي سازنده)

mohammad51
4 April 2007, 03:27 PM
شما اگر يك طلق براي اسكرين سرورتون بگيريد داخلش يك دستمال هم هست كه براي تميز كردن اسكرين سرور و فقط مخصوص اين كاره بسته اي 3 هزار تومن در زير زمين پاساژ الدين با اين كار هم صفحه گوشيتون از خش افتادن در امانه هم يك دستمال براي تميز كردن گوشي داري:icon_cool

ياحق

سپندار مزد
4 April 2007, 06:55 PM
سلام دوستان
این مایع مخصوص هست منتها به قول دوستمون sayeye_khorshid (http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=30726&page=3)
در صورت نبودن این مایع میشه از مایع شیشه پاک کن و یه دستمال تمیز و نرم مثل ذستمال پاک کردن عینک استفاذه کرد .
موقع تمیز کردن رو lcd فشار نیارید .فکر نمیکنم دیگه چیزی باشه .
حتمن screen porotectواسهlcdتهیه کنید .:icon_cool

سعيد123
19 May 2007, 11:30 PM
من که یه سری چسب های مخصوص گوشی هست اونا رو میخرم براش میزارم وقتی هم کثیف شد یکی دیگه میخررم براش اینطوری از صفحه هم میتونید حفاظت کنید که ضریه نخوره

mohammad51
20 May 2007, 02:23 AM
من که یه سری چسب های مخصوص گوشی هست اونا رو میخرم براش میزارم وقتی هم کثیف شد یکی دیگه میخررم براش اینطوری از صفحه هم میتونید حفاظت کنید که ضریه نخوره

دوست عزيز

يك مقدار بيشتر دقت ميكرديد ميديد كه اون چسب ها همون طلقي هست كه در دوپست قبل معرفي شده و لازم نبود به اين پست كه مقداري هم قديمي بود پاسخ تكراري بديد از اين به بعد يك مقداري بيشتر دقت كنيد لطفا:icon_cool

سياوش وب
24 May 2007, 08:42 PM

سلام دوست عزیز
این طلق و از کجا می گیری من تو الدین پیدا نکردم میشه آدرس دقیق بدی

ممنون میشم

mohammad51
24 May 2007, 09:57 PM
سلام دوست عزیز
این طلق و از کجا می گیری من تو الدین پیدا نکردم میشه آدرس دقیق بدی

ممنون میشم

دوست عزيز

شما تو علاالدين زير زمين اگر ته سالن بري ميتوني از 3-4 تا مغازه اي كه اونجا هست بگيري :icon_cool

Nima Golshahi
24 May 2007, 10:12 PM
اين طلق هاي محافظ Screen Protector چندين جنس مختلف دارند.. از لحاظ قيمت كه همگي بين 3 تا 6 هزار تومان بفروش ميرسند.. طلق هاي با كيفيت پايين در اثر استفاده قلم بروي آنها خيلي زود كدر ميشوند.. يك نمونه از اين طلق هاي بي كيفيت در پك هاي زرد رنگ هستند كه پشت آنها Made in Japan نوشته شده و داخل آن دستمال آبي رنگي وجود دارد .