PDA

View Full Version : مشکل کیبرد

niyaz
2 July 2006, 01:06 PM
سلام
من imate-jam دارم !!! چند روزه که موقع sms زدن هر حرفی رو که میزنم :)) کناریش رو type میکنه مثلا
میزنم a تایپ میشه s مگر اینکه دقیقه با pen وسط a رو بزنم !! نمیدونم مال چیه Reset که میکنم به مدت 24 ساعت
درست میشه ولی دوباره به هم میریزه !!!
روی گوشی هیچ گونه برنامه اضافه نصب نیست و از خود کیبرد نرم افزاری گوشی اسیفاده میکنم !!!
حتی یه بار win رو هم دوباره نصب کردم !!!!

ممنون

DLord
2 July 2006, 01:16 PM
شاید با Align Screen مشکل شما حل شود.

roshak
30 August 2006, 12:42 PM
1-مختصات صفحه ی دستگاه خود را دوباره تنظیم کنید:
Setting>System>Screen>Align Screen

2- از سایر کیبردهای موجود استفاده کنید، آیا مشکل هنوزم هست؟

MorteZah
5 September 2007, 02:59 PM
ببخشید این سوال رو توی این تاپیک مطرح میکنم. آخه سرچ کردم چیزی گیرم نیومد، از 2-3 نفر هم بصورت سوال خصوصی پرسیدم، جوابی نگرفتم. علت اینکه توی این تاپیک مطرح کردم این بود که اسم تاپیک به مشکل من می خورد.

می خواستم بدونم شماها که i-mate JAM داشتید، تایپ SMS تو گوشی چطوره، یعنی سخته آسونه یا چیز دیگه.
راستی من یه نرم افزار واسش دیدم که کل صحفه رو تبدیل به کیبورد QWERTY می کرد (فک کنم تو سایت GSM.ir)
تایپ با اون چطوره، بدرد بخور هست یا نه؟

حجم Sms های من در روز زیاده. (حجم Sms های تایپی نه فورواردی)
می خوام بدونم با این حجم زیاد اس ام اسام، اذیت نمیشم با تاچ اسکرین.
مثلا موقع راه رفتن، بودن تو یه جمعی که نمی خوای زیاد دست به گوشی ببری، یا سر کلاس که استاد نامحترم نبینه یا ....
آخه با این گوشی با صفحه کلید معمولی تو چشای استاد می نگرم و تایپ می کنم.http://ir-tci.org/forum/images/smilies/icon14.gif
یا بعضی موقعا وقت راه رفتن گوشی کنار پامه، هر چند خط یه نگا میندازم.
نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه؟!؟!؟!؟

ببخشید طولانی شد. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

mohammad51
5 September 2007, 04:34 PM
ببخشید این سوال رو توی این تاپیک مطرح میکنم. آخه سرچ کردم چیزی گیرم نیومد، از 2-3 نفر هم بصورت سوال خصوصی پرسیدم، جوابی نگرفتم. علت اینکه توی این تاپیک مطرح کردم این بود که اسم تاپیک به مشکل من می خورد.

می خواستم بدونم شماها که i-mate JAM داشتید، تایپ SMS تو گوشی چطوره، یعنی سخته آسونه یا چیز دیگه.
راستی من یه نرم افزار واسش دیدم که کل صحفه رو تبدیل به کیبورد QWERTY می کرد (فک کنم تو سایت GSM.ir)
تایپ با اون چطوره، بدرد بخور هست یا نه؟

حجم Sms های من در روز زیاده. (حجم Sms های تایپی نه فورواردی)
می خوام بدونم با این حجم زیاد اس ام اسام، اذیت نمیشم با تاچ اسکرین.
مثلا موقع راه رفتن، بودن تو یه جمعی که نمی خوای زیاد دست به گوشی ببری، یا سر کلاس که استاد نامحترم نبینه یا ....
آخه با این گوشی با صفحه کلید معمولی تو چشای استاد می نگرم و تایپ می کنم.http://ir-tci.org/forum/images/smilies/icon14.gif
یا بعضی موقعا وقت راه رفتن گوشی کنار پامه، هر چند خط یه نگا میندازم.
نمی دونم منظورم رو خوب رسوندم یا نه؟!؟!؟!؟

ببخشید طولانی شد. اگه راهنماییم کنید ممنون میشم.

دوست عزیز

من خودم جم داشتم در مورد حجم sms که هیچ مشکلی نداره اما برای زدن sms اگر کیبرد بزرگ رو که تمام صفحه رو میگیره نصب کنید و بهش عادت کنید راحت میتونید sms بزنید و مشکلی هم نخواهید داشت البته در یک لحظه نمیتونید ببینید تو کل صفحه چه نوشته اید ودر مورد برنامه این کی برد باید بگم که تو تاپیک خودمون در قسمت معرفی برنامه ها هست :icon_cool

roshak
5 September 2007, 09:06 PM
برای تایپ راحت هیچ برنامه و ابزاری جای یک کیبورد QWERTY کامل رو نمی گیره. به هر حال باید ببینید کدوم قابلیت براتون ارجخیت داره؟ کیبورد کامل برای تایپ یا سایر امکانات گوشی های مولتی مدیا و پاکت پی سی ها.
نوکیا E90, E61, 9300,... سونی اریکسون M600, P1, P990 کیبورد دارند. در سایر مارک ها همه هست

am!n
5 September 2007, 09:20 PM
سلام
من imate-jam دارم !!! چند روزه که موقع sms زدن هر حرفی رو که میزنم :)) کناریش رو type میکنه مثلا
میزنم a تایپ میشه s مگر اینکه دقیقه با pen وسط a رو بزنم !! نمیدونم مال چیه Reset که میکنم به مدت 24 ساعت
درست میشه ولی دوباره به هم میریزه !!!
روی گوشی هیچ گونه برنامه اضافه نصب نیست و از خود کیبرد نرم افزاری گوشی اسیفاده میکنم !!!
حتی یه بار win رو هم دوباره نصب کردم !!!!

ممنون

آره-همونطوری که دوستمون گفتن با Align Screen و دقیق تنظیم کردن اون هیچ مشکلی تو تایپ نخواهید داشت...

mohammad51
5 September 2007, 10:16 PM
برای تایپ راحت هیچ برنامه و ابزاری جای یک کیبورد QWERTY کامل رو نمی گیره. به هر حال باید ببینید کدوم قابلیت براتون ارجخیت داره؟ کیبورد کامل برای تایپ یا سایر امکانات گوشی های مولتی مدیا و پاکت پی سی ها.
نوکیا E90, E61, 9300,... سونی اریکسون M600, P1, P990 کیبورد دارند. در سایر مارک ها همه هست

دوست عزيز

اگر اين مشكل بخواد حل بشه خوب kjam و gast jam كه خودشون هم پاكت پي سي هستند و هم همراه خودشون كي برد دارن و مشكل ايشون هم اگر بخاطر كي برد باشه حل ميشه البته حجم گوشي بالا ميره :icon_cool

soheil86
6 September 2007, 11:48 AM
البته به نظر من موقع راه رفتن نمیشه با کیبورد مجازی خوب اس ام اس نوشت :icon_cry:

mohammad51
6 September 2007, 01:34 PM
البته به نظر من موقع راه رفتن نمیشه با کیبورد مجازی خوب اس ام اس نوشت :icon_cry:

دوست عزیز

نظر شما درست اما اگر به این کی برد عادت کنی در همه حال میشه باهاش کار کرد حتی در حال راه رفتن:icon_cool

MorteZah
24 September 2007, 12:26 AM
ممنون از دوستانی که جواب منو دادن.
من Qtek S200 خریدم. گفتم خودم جواب سوال خودمو بدم شاید بدرد کسایی که می خوان بخرن بخوره...
گوشی من با اینکه صفحه کلید نداره، اما تایپ باهاش سخت نیست..
مخصوصا اگه ثابت (و یا در بهترین حالت دراز کشیده) باشی که عالیه.
موقع راه رفتن هم میشه از صحه کلیدهای فول اسکرین استفاده کرد یا با صفحه کلید فابریک کوچیک خودش یکم دقت کرد.
من موقع راه رفتن تا 50 قدم جلوتر رو نگاه می کنم، بعد کلم تو گوشی تا جای نگاه به 50 قدم بعدی...
البته باید مواظب ماشین ها بود و گرنه ........:icon_cry:
سر کلاسم که روی میز می ذاری و انگار داری چیزی می نویسی، خیلی طبیعیه.... (فقط باید کسی جلوت باشه:icon_razz)