View Full Version : تعویض شیشه بالابر های عقب پارس elx
navid_2006
2 July 2006, 09:53 AM
سلام من یه پارس elx دارم میخوام جای شیشه بالابرهای عقبش رو عوض کنم جاش خیلی نا جوره درست وسط ماشین
روی کنسول کار باهاش خیلی سخته اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه مثلا روی درهاش بهتره ولی من نمیدونم بگه اگه هزینه ش رو هم میدونید وجایی که این کار رو میکنه(ایران خودرو سلیقه به خرج داده خاسته مثل دوو اسپیرو بشه)
مرسی
navid_2006
27 July 2006, 11:13 AM
کسی نبود یه راهنمایی کنه؟ لطفا هر چی میدونید بگین برام مهمه!
arash p mbz bmw
27 July 2006, 12:06 PM
دوست بسیار عزیزم
من تا به حال ندیدم که یه همچین کاری انجام بدهند
ولی به نظرم این کار نشد نداره
فقط باید بدی برات رودری بسازن که روش جای کلید داشته باشه
چونکه 405هم رو در عقبش جای کلید نیست
z_qz54
27 July 2006, 12:16 PM
این کار سختی نیست و کار ساده ای هم نیست. اول از همه باید ببینید که کسی هست که همونطور که آرش گفت بتونه اون قطعه رو تمیز رو در در بیاره یا خرابکاری میکنه.
navid_2006
28 July 2006, 06:14 PM
نمیشه کلا رو دری هاشو با مال یه ماشین دیگه عوض کرد مثل: مزدا یا زانتیا یا سمند؟
arash p mbz bmw
29 July 2006, 01:04 AM
دوست عزیزم
اصلا سایز درهای زانتیا و مزدا به پرشیا نمیخوره
شما میتونید حتی از طریق کارخونه اقدام کنید
البته اگر این کار رو برای ماشینای فروخته شده بکنن
ولی اگر بیرون کمی بگردین این کار شدنیه:icon_excl:icon_cool
صادق اصفهان
2 August 2006, 08:50 AM
اگر ممکن بود خود ایران خودرو این کارو می کرد
navid_2006
2 August 2006, 11:34 AM
فکر نمیکنم لازم باشه کل تو دری عوض بشه.فقط جای دست رو با مال یه ماشینی که شیشه برقیش رو در باشه عوض کرد
z_qz54
2 August 2006, 10:06 PM
اگر ممکن بود خود ایران خودرو این کارو می کرد
شدنیه. ولی عوض کردن قالب اون قسمت فایبرگلاسی دقیقا 450000000 میلیون خرجشه.
فکر نمیکنم لازم باشه کل تو دری عوض بشه.فقط جای دست رو با مال یه ماشینی که شیشه برقیش رو در باشه عوض کرد
درسته میشه توی هون جای دست رو به اندازه کیلید خالی کرد و...
در کل کسی که دلش بخواد میتونه.
navid_2006
2 August 2006, 10:35 PM
فکر نکنم لازم باشه خالی کرد هر 4 تا رو با مال یه ماشین دیگه عوض کرد. فکر کنم شدنیه
kiantom
3 August 2006, 07:22 PM
سلام من یه پارس elx دارم میخوام جای شیشه بالابرهای عقبش رو عوض کنم جاش خیلی نا جوره درست وسط ماشین
روی کنسول کار باهاش خیلی سخته اگه کسی راه حلی به نظرش میرسه مثلا روی درهاش بهتره ولی من نمیدونم بگه اگه هزینه ش رو هم میدونید وجایی که این کار رو میکنه(ایران خودرو سلیقه به خرج داده خاسته مثل دوو اسپیرو بشه)
مرسی
با سلام
دوست عزيز دوو اسپيرو از اين بابت مشكلي نداره و احتمالاً منظور شما بايد ريسر باشه!!!
در مورد مشكل شما بايد بگم شما ميتونيد از يك كليد جداگانه و نه بر روي دستگيره درب مثل حالتي كه در اكثر ماشينهاي آمريكايي، سمند و ...وجود داره استفاده كنيد كه هم نصبش راحت تر هست و هم كيفيت كار از نظر ظاهري بالا هستش.
در صورتي هم كه مايليد كليد شيشه بالابر بر روي دستگيره باشه ميتونيد دستگيره هاي عقب را با مدلي كه بيشترين سازگاري رو با دربهاي عقب و تزيينات داخلي ماشينتون داره تعويض كنيد.
http://i5.tinypic.com/23iys7o.jpg
پيروز باشيد.:icon_cool
:lover:
navid_2006
4 August 2006, 12:02 PM
مرسی از راهنمایی هایت. حالا من اگه بخوام این کار رو انجام بدم کجا باید برم؟ نمیدونم فکر نکنم جاهایی که ماشین اسپرت میکنن از این کار ها بکنن. اگه کسی میدونه به من بگه
z_qz54
4 August 2006, 01:53 PM
مرسی از راهنمایی هایت. حالا من اگه بخوام این کار رو انجام بدم کجا باید برم؟ نمیدونم فکر نکنم جاهایی که ماشین اسپرت میکنن از این کار ها بکنن. اگه کسی میدونه به من بگه
برای تعویض یا تغییر تو دری باید بردی جایی که روکش صندلی می دوزند. و برای جا سازی جاهیی که نصب دزدگیر یا برق کارهای سیستم تهویه داخلی هستند.
Siemens sx1
4 August 2006, 04:40 PM
سلام
ببخشید پا برهنه دویدم وسط بحث
من میخواستم بدونم عقب 405 رو هم میشه بالابر برقی گذاشت ؟ اگه آره هزینه و جاش ؟ مرسی
z_qz54
4 August 2006, 05:40 PM
سلام
ببخشید پا برهنه دویدم وسط بحث
من میخواستم بدونم عقب 405 رو هم میشه بالابر برقی گذاشت ؟ اگه آره هزینه و جاش ؟ مرسی
روکش در عقبش مثل پرشیاست. فقط باید یک سیمکشی جدید بشه.
navid_2006
4 August 2006, 09:38 PM
میتونی این کا رو بکنی چون فکر نکنم طراحی در پرشیا و405 با هم تفاوت زیادی داشته باشند.فکر میکنم هر در 100 تا 150 تومن خرج داشته باشه
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.