PDA

View Full Version : دزدیده شدن پخش سی دی بدون پنل روی آن

AMIR TOOTI
1 July 2006, 09:48 PM
می خواستم بدونم اگر پنل روی پخش سی دی رو برداریم خود پخش قابل استفاده هست که کسی هوس کنه اونو بدزده؟ یعنی ارزش داره که بدزدند؟:icon_mrgr

romeo_1593
1 July 2006, 11:18 PM
بعضی پخش ها این امکان رو دارند که فقط play کنن....حتی جلو عقب هم نمیرن .

AMIR TOOTI
1 July 2006, 11:34 PM
بعضی پخش ها این امکان رو دارند که فقط play کنن....حتی جلو عقب هم نمیرن .
می خوام بدونم بدون پنل هم میدزدند یا نه؟ یعنی میشه با یه پنل دیگه ازش استفاده کرد؟

paymanonline
1 July 2006, 11:40 PM
فکر کنم با یه پنل دیگه بشه ازش استفاده کرد ولی معمولا نمیدزدند

manotanha351
2 July 2006, 03:37 AM
من یه P1Y دارم یه بار پنل یکی دیگه مثل خودشو گذاشتم روشن شد . خوند . همه چی عادی بود . فکر کنم همشون به هم بخورن . حتی SONY 5800 هم به همدیگه میخورن مال یکی از دوستام سوخته بود یکی جاش خرید .

ولی کلا باید مواضب باشید . بیشتر اون مدل بالا ها

:icon_cool

spiderman9119
2 July 2006, 07:44 AM
من امتحان کردم پلی میکنه بیشتره پخشهای پایونییر قسمت داخلیشون مانند همه حتی روش میشه پنل دیگه قرار داد من 5750 رو رو 8650 وصل کردم و جواب داد.

paymanonline
6 July 2006, 06:27 PM
همه پخشها ی مثل 8650 پنل و ریموتشون به هم میخوره
یا مدلهای دیگه هم همین طوره

PAYAM
6 July 2006, 07:50 PM
پنل‌هاي دو مدل يكسان كاملا بهم مي‌خورد. مي‌تونيد هر پنلي رو كه خواستيد از عباسي بخريد قيمت‌ها هم از 40 تومن تا 160 تومن و به بالاست و خيلي اوقات پنل از خود بدنه گرون‌تره. ضمنا هر بدنه‌اي كه خواستين رو هم مي‌تونيد از همون‌جا بخريد! بالاخره دزدان محترم بايد اجناسشون رو يه‌جايي آب كنن ديگه! اگر شانس داشته باشيد شايد تونستيد بدنه يا پنل يا ضبط دزدي خودتون رو هم اون‌جا پيدا كنيد!‌ (اين مورد براي يكي از دوستان من پيش اومد)
ضمنا خيلي موارد پيش مياد كه بدنه ضبط‌هاي گرون قيمت رو بدون پنل مي‌دزدن. پس خيلي به برداشتن پنل اعتماد نكنيد خصوصا اگر ضبطتون قيمتش بالاست.

Artemis
3 August 2006, 10:47 AM
می خوام بدونم بدون پنل هم میدزدند یا نه؟ یعنی میشه با یه پنل دیگه ازش استفاده کرد؟

بله میدزدن ، چرا با یه پنل دیگه ؟
پنل همون مارک را به راحتی پیدا میکنن و میندازن روش

mamad_ampli
18 August 2006, 08:28 PM
5750 منو بدون پنل دزديدن......مواظب باشين.....ولي پنلو 50 تومن اصولن ميخرن ازتون با كنترل

hamedfox
25 November 2006, 08:37 AM
پنل 7750 منو دزدیدن نظر شما چیه یه پنل بخرم یا اینم بدم بره یه سی دی دیگه بگیرم ممنون میشم

mr.designer
26 November 2006, 09:37 PM
می خواستم بدونم اگر پنل روی پخش سی دی رو برداریم خود پخش قابل استفاده هست که کسی هوس کنه اونو بدزده؟ یعنی ارزش داره که بدزدند؟:icon_mrgr
بستگی به دزد داره!!!!
اگه خیلی محتاج باشه چرا که ندزده .میدزده بعد خیلی هم راحت ابش میکنه !!!

ashinem
29 November 2006, 05:19 PM
درسته تمام پنل های هرمدل به تمام پخش های اون مدل میخوره.ولی معمولا ضبط بدون پنل رو نمی دزدن مخصوصا که دزد نمیدونه اصلا این ضبط چه مدلی هست و چقدر میارزه.

soheib
22 December 2006, 02:02 PM
پنل‌هاي دو مدل يكسان كاملا بهم مي‌خورد. مي‌تونيد هر پنلي رو كه خواستيد از عباسي بخريد قيمت‌ها هم از 40 تومن تا 160 تومن و به بالاست و خيلي اوقات پنل از خود بدنه گرون‌تره. ضمنا هر بدنه‌اي كه خواستين رو هم مي‌تونيد از همون‌جا بخريد! بالاخره دزدان محترم بايد اجناسشون رو يه‌جايي آب كنن ديگه! اگر شانس داشته باشيد شايد تونستيد بدنه يا پنل يا ضبط دزدي خودتون رو هم اون‌جا پيدا كنيد!‌ (اين مورد براي يكي از دوستان من پيش اومد)
ضمنا خيلي موارد پيش مياد كه بدنه ضبط‌هاي گرون قيمت رو بدون پنل مي‌دزدن. پس خيلي به برداشتن پنل اعتماد نكنيد خصوصا اگر ضبطتون قيمتش بالاست.
این حرفه شما درسته ولی تو عباسی آدمه درست حسابی هم پیدا می شه که ضبط نو بفروشه من خودم یه چند سال پیش یه ضبط نو از اون جا گرفتم.چند سال پیش یکی از دوستام یه ضبظ از عباسی گرفت بعدش مغازه داره تا دمه خونشون دنبالش کرده بود شب ضبطشو برد.البته دزده گیر افتاد

Glimpser
22 December 2006, 06:26 PM
اصولا در شرایط برابر ترجیح میده که ضبط با پنل بدزده ولی اگر گیرش نیاد پنل تنها یا ضبط بی پنل هم میدزدند ضمنا برای اینجور کم و کسری ها برید خیابان عباسی شانس داشته باشی همون ضبط بی پنل خودت رو هم میتونی بخری .