View Full Version : آیا در 405 کارنکردن فن پس از خاموش کردن طبیعیه؟
iraniirani
1 July 2006, 12:58 PM
دوستان سلام با تشکر از شما وقتی 405 رو خاموش میکنم فن ماشین حتی اگر در دور بالا باشه و آم÷ر نزدیک 100 با خاموش کردن ماشین فن هم خاموش میشه و بنابراین موتور در حالت داغ میمونه آیا طبیعیه یا اشکال داره؟ مثلا در آردی دیدم با خاموش بودن هم فن کار میکنه.
یک سوال دیگه داشتم دزدگیر ماجیکار 902 اف دارم که استارترش فعال است اگر بخوام فقط استارتر رو غیرفعال کنم چیکار باید بکنم.توی دفترچه نوشته ببرید نمایندگی ماجیکار آیا اجرت داره یا رایگانه و اگر خود آدم بدونه که بهتره
ممنون میشم
Si@v@sh
1 July 2006, 03:59 PM
دوستان سلام با تشکر از شما وقتی 405 رو خاموش میکنم فن ماشین حتی اگر در دور بالا باشه و آم÷ر نزدیک 100 با خاموش کردن ماشین فن هم خاموش میشه و بنابراین موتور در حالت داغ میمونه آیا طبیعیه یا اشکال داره؟ مثلا در آردی دیدم با خاموش بودن هم فن کار میکنه.
یک سوال دیگه داشتم دزدگیر ماجیکار 902 اف دارم که استارترش فعال است اگر بخوام فقط استارتر رو غیرفعال کنم چیکار باید بکنم.توی دفترچه نوشته ببرید نمایندگی ماجیکار آیا اجرت داره یا رایگانه و اگر خود آدم بدونه که بهتره
ممنون میشم
آقا در مورد سوال اولتون بايد بگم که هيچ موردي نداره که فن خاموش ميشه و اين بخاطر اينکه وقتي ماشينو تو پارکينگ خاموش ميکنيد سرو صداي اضافه ايجاد نکنه. ولي ماشين هاي مدل پايين تر 405 به اين صورت نبودن و با خاموش کردن ماشين فن تا خنک کردن ماشين به کار خودش ادامه ميداد.
در مورد ماجيکارم بايد بگم که نمايندگي مرکزيش که تو خيابان سورنا هستش بدون پرداخت مبلغي اين کارو براتون انجام ميده.
saber2q
2 August 2006, 01:36 AM
معمولا فن بعد از خاموش کردن خاموش میشه و 2-3 دقیقه دیگه ممکنه روشن بشه چون بعد از خاموش شدن گرمای آب به سطح بالاتر میرسه و ترموشتات عمل میکنه و دلیلی نداره که بخاطر صداش غیر فعال شده باشه
در مورد دزدگیر، من ÷یشنهاد میکنم دقیقا همین کار رو بکن چون ماشین خودم یه بار با استارتر روشن شد و تو دنده بود و خورد به دیوار پارکینگ ولی برای غیر فعال کردنش، نگو که سیم های دزدگیر رو از سوئیچ باز کنن چون در این صورت سیستم Anti Car Jack غیر قابل استفاده میشه (این سیستم باعث میشه که در صورتی که دزدگیر به صدا در بیاد و تلاش کنن برای روشن کردن ماشین به هیچ عنوان ماشین روشن نمیشه یعنی استارت میخوره ولی موتور روشن نمیشه یعنی برق سوئیچ از کیت دزدگیر رد میشه و حتی اگه به هر طریقی دزدگیر رو بسوزونن باز هم ماشین روشن نمیشه تا اینکه یا دزدگیر تعمیر بشه و یا کلا از مدار خارج بشه و سیم کشی ها به حالت اول برگرده)
iraniirani
6 August 2006, 01:03 PM
دوستان ممنون از جوابتون ولی 405 من اسفند 84 است ولی با هر دمای آبی که ماشین رو خاموش کنم فن نیز خاموش میشه و الی آخر تا خودش خنک شه آیا اشکاله یا اصلا اینجوریند؟
یک سوال دیگه کولر رو که روشن میکنم هر 20 تا 30 ثانیه ای قطع و وصل میشه یعنی اون کلاجش که اتصالشو به تسمه در درون موتور وصل میکنه باز میشه و بعد از چند ثانیه وصل میشه که با این کار درحرکت که باشم افت توان ماشین رو حس میکنم ظاهرا یک سنسور وجود داره که در یک دمای خاص قطع میکنه آیا این اشکال داره یا نه حتی وقتی هنوز داخل خنک نشده هم این اتفاق میافته آیا اگر از سنسور هستش این سنسور کجاست تا یکم روشو ب÷وشونم تا کمتر این اتفاق بیافته البته گارانتی داره ولی بردم گفتند طبیعیه والله ما موندیم طبیعی بودن رو باید از شماها که مصرف کننده اید ب÷رسیم
یک اشکال جدید هم که دیدم از چرخ جلو صدای جیر جیری میاد وقتی ماشین چندین کیلومتری رفته که با یک نیش ترمز صدا میفته و بعد از چند ثانیه دوباره صداش در میاد بیشتر نمیشه ولی اعصاب خوردکن هستش کسی تجربه داره؟
با عرض ÷وزش از اینکه همه سوالات حتی غیر مرتبط با عنوان رو در اینجا مطرح کردم
یک سوال هم در باره صدای کلاچ یا جای دیگه 405 است که با گرم شدن ماشین با ول کردن کلاچ یا دستانداز یا در نیم کلاچ جیر جیری از زیر ماشین میاد کسی اطلاعاتی داره؟ دلمون خوشه ماشین صفر گرفتیم
sinad2
6 August 2006, 05:41 PM
با سلام خدمت شما دوست عزیز.
در مورد سوال اولتون باید بگم که در مدل های اولیه پژو بعد از خاموش شدن ماشین فن ها حتی تا چند بار شروع بکار میکردند.به این علت بود که موتور پژو اصطلاحا" یه موتور گرمایی هستش.و در واقع برای جلوگیری کردن از صدمه دیدن قطعات موتور براثر بالارفتن حرارت آب بعد از خاموش کردن (مخصوصا" واشر سرسیلندر)این کار صورت می گرفت.ولی به مدد ابتکار مهندسان ایرانی در مدلهای اگه اشتباه نکنم 83 به اونور پژو برق فنها با سوئیچ شد.یعنی هر وقت سوئیچ بسته بشه فن هم خاموش میشه.واین مورد در دراز مدت میتونه به موتور و قطعات اون مخصوصا" واشر سرسیلندر آسیب برسونه.به خاطر همینه که آردی واشر سر سیلندش اگه فنش با سوئیچ باشه زود میسوزه.اگه تونستید حتما" بدید یه برقکار فن های ماشینتون رو با سوئیچ کنه.
در مورد کولر یه پیچ تنظیم داره اونم داخل کاپوته.یعنی کنار متعلقاط موتور.مال کاربراتریش رو میدونم کجاست ولی انژکتور رو نه.ولی کاربراتوریش همون جلوی موتوره مه یه پیچ بلند زرد رنگ داره که دورش رو فنر بستن اگه به سمت داخل پیچیده بشه کولر کمتر خاموش میشه.
در مورد صدای جیرجیر از چرخ ماشین هم میتونه دو علت باشه یکی بلبرینگ چرخ ممکنه خراب باشه دیگه اینکه ترمزتون رگلاژ نیست یعنی یه طرف به کاسه چرخ نزدیکه و با ترمز گرفتن کمتر برمیگرده وبیشتر هنگام دور زدن صدا میده.
F.®.A
6 August 2006, 07:58 PM
يعني ببريم پيش برق كار بگيم يه كاري كن فنش بعد خاموش شدن ماشين كار كنه؟؟؟
parti3000
6 August 2006, 08:32 PM
تا جایی که بنده اطلاع دارم یه سنسور حرارت به فن متصله که بدون ارتباط با سویئچ اصلیه سند صحبتم هم اینه که یک برچسب هشدار روی سینی جلو ماشین ( زیر کاپوت نزدیکهای درب رادیاتور) هست که هشدار میده در موقع خاموش بودن ماشین احتمال حرکت فن هست !
این سنسور فن رو بسته به دمای موتور در سرعت های مختلف (تند و کند) به گردش درمیاره که در موقع روشن شدن کولر به ماکزیمم اون میرسونه .
بعضی وقتا افراد در این سنسور تغییرات میدن مثلا" اونو یه سره میکنن یا محل اونو تغییر میدن که بیشتر یا کمتر کار کنه .
البته در مدلهای قبل اینطوری بود ولی مدل جدید اطلاع دقیقی ندارم ولی نشنیدم عوض شده باشه چون این سیستم خوبی بود و خوب هم جواب میداد !
iraniirani
7 August 2006, 12:41 PM
شاید دلیل منطقیشون برای اینکه فن با بستن سویچ خاموش میشه این باشه: دوستان نظر بدند
حتی اگر در حالت خاموش فن کار کنه فقط آب داخل رادیات خنک میشه و کمی باد هم به موتور میرسه ولی چون واتر ÷م÷ آب رو جابجا نمیکنه آب دور موتور خیلی خیلی دیرتر از آب رادیات خنک خواهد شد و بنابراین قیدش رو زدن
iraniirani
7 August 2006, 12:43 PM
مورد صدای قیج مانند در هنگام گرم بودن ماشین که با رها کردن کلاچ و شروع حرکت ایجاد میشه رو کسی اطلاعاتی نداشت لطف کنه راهنمایی کنه؟
Mehdi_s
8 August 2006, 05:45 AM
اما اين بيخيال شدن كاملا اشتباهه.
همونطور كه sinad2 گفت، در دراز مدت پدر موتور رو در مياره. چون عموما بعد از خاموش شدن موتور، به دليل داغ بودن پيستونها و ساير قطعات، دماي آب بالاتر هم ميره. حتما بايد يه فكري واسه خاموش شدن فن كرد.
در مورد جابجا نشدن آب هم بايد بگم كه شما مگه يادتون نمياد كه بر اساس رسانايي، دماي دو قسمت ماده يكي ميشه.
تازه همين تغيير دما باعث بوجود اومدن جريان جزئي در سيستم ميشه (مشابه جريان هواي گرم و سرد) كه خنك شدنش بهتر از نشدنشه !
حالا يه چيز جالب.
يه بابايي ميگفت بوي بنزيني كه بعد از خاموش شدن ماشين مياد به همين دليل داغ موندن موتوره و باعث ميشه بخار بنزين زير كاپوت جمع شه كه بعد از استارت زدن مجدد ممكنه..... بوم....
والله راست يا دروغ ميگفت دليل آتش سوزي پژو و سمند همينه.
يادش بخير...
رنو 5 كه مال عهد جير جيركه، كاپوتش يه شبكه توري داره ...
PoYo
8 August 2006, 11:07 AM
ممنون میشم
در حالت داغ موندن خیلی بده چون موجب به هم چسبیدن قطعات موتور میشه
بنابراین حتما دنبال کار تعمیر فن بورو
پس تا اون موقع بذار که موتور ماشین خوب خنک بشه بعد خاموش کن:icon_surp
Abolfazl2006_p
15 August 2006, 12:25 AM
من 405 دارم و بعد از اینکه ماشینا خاموش میکنم اگه دما بالا باشه مثلا تو تابستون فن بعد از خاموش کردن خودرو تا رسیدن به دمای مطلوب کار میکنه
XELTEK
15 August 2006, 01:05 AM
اره داداش طبیعیه و اگه دما 110 هم باشه فن کار نمی کنه !!
monica
18 August 2006, 02:27 AM
یه چیزی هست به اسمه سنسور حرارتی
مال شما اونش خرابه
البته گرونه
من این مشکل رو داشتم بابام به جاش یه فشنگی گذاشت
abaratian
18 August 2006, 02:36 AM
يعني ببريم پيش برق كار بگيم يه كاري كن فنش بعد خاموش شدن ماشين كار كنه؟؟؟
نیازی نیست. خطری برای ماشین نداره. همونطور که دوستان گفتن دمای موتور دیر پایین میاد و با این کار فقط آب توی رادیات سرد میشه
پژو هم در سری های 6 و 7 این قابلیت رو حذف کرده
MohamadRezaVA
23 August 2006, 04:37 PM
دوست عزيز طراحي سيستم فن 405 حدودا" تا ابتداي امسال 85 بصورتي بود كه بعد از خاموش شدن تادماي مطلوب (بادور آرام) كار مي كرد ولي طراحي جديد سيستم فن بعد خاموش كردن ماشين اتوماتيك خاموش ميشه (مثل پرايد)
Abolfazl2006_p
23 August 2006, 06:33 PM
چه جالب
مال من که مدل 84 هست بعد از خاموش شدن کار میکنه
Siemens sx1
23 August 2006, 09:19 PM
بله در مدل های 85 به بعد با خاموش کردن موتور . هر دمایی هم که سیستم داشته باشه فن کامل خاموش میشه .
احتمالا برای حفظ باطری ( به خاطر باطری های خوب ایرانی ) و ( انجام داخلی سازی بدون مشکل اینکه مردم بگن این چه باطریه آشغالیه :icon_bigg ) این کارو کردن
Mehdi_s
31 August 2006, 02:05 AM
عجب. نمايندگي كه برديم برا سرويس اوليه، براش جالب بود !!!
ميگفت تاحالا دقت نكرده بوديم.
والله باباي ما كه گير داده كه برق فن رو از پشت سوييچ گرفتن جاي اينكه عين ماشينهاي قديمي از باتري بگيرن. برا همين فن از كار ميفته.
فكر كنم بايد ببريم پيش باتري ساز رديفش كنه.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.