View Full Version : شمع برای سمندLX
Mr.Mohamad
30 June 2006, 07:36 PM
سلام دوستان خوبم .:icon_excl
من می خوام که برای سمندمون شمع دو الکترودی بخرم خواستم ببینم که برای موتور مشکلی به وجود نمیاد؟ :icon_twis
آخه یکی بود که میگفت به سرسیلندر فشار میاره ؛ یکی دیگه هم میگفت که به دینام فشار میاره ؟!!
حالا موندم که عوض کنم یا نه ؟ چون میگند شتاب سمند رو بالا می بره بخصوص موقعی که کولر روشنه!!! :icon_surp
lx_xu7
1 July 2006, 08:33 AM
اره راست میگن این کار ممکنه به میلنگ هم فشار بیاره ولی دینام فکر نکنم
تو شتاب من که انداختم تغیری نکرد مارکش هم valeu.هست.
Mr.Mohamad
1 July 2006, 10:09 AM
یعنی اصلا در شتاب ماشین تاثیری نگذاشت؟!:icon_eek:
پس این شمع دو یا سه و حتی چهار الکترودی برای چی هستند؟!:icon_cry:
ali_zzr
2 July 2006, 04:25 AM
من هم ميخوام بندازم و هنوز در حال تحقيقم.لطفا در مورد تجرباتتون بشتر توضيح بدهيد ؟؟؟
شايد به خاطر مارکشه که جواب نميده ؟؟
lx_xu7
2 July 2006, 04:42 AM
درسته بعضی از مارک ها تو ساختار درونی فرق دارن ولی شمع های 2و3الکترودی اگر جواب بدن تو شتلب تا ثیر داره ولی ضرر هم داره مثلا برا سر سیلندر و میلنگ چون میلنگ ماشین برای دور استانداردخودش طراحیشده ...........................
ولی اینم بگم با هوا کش اسپرت جواب میده امتحان کردم
arash p mbz bmw
2 July 2006, 08:29 AM
با سلام خدمت دوستان خوبم
شمع معمولا هرچی مارکش بهتر باشه عمل جرقه زدن بهتر و سوخت سریعتر و بهتر انفجار پیدا میکنه
در واقع اگر هم میخواید شمعهای 2پر بگیرین حتما یادتون باشه که باید بهترین رو انتخاب کنید تا بتونید تاثیرشو احساس کنید
Srfazel
2 July 2006, 10:08 AM
يادمه كه توي مجله ماشين در جواب يكي از خوانندهها گفته بود كه استفاده از شمعهاي 2 پلاتينه رو به همه و براي هر نوع. خودرو توصيه ميكنيم ولي بيشتر از 2 پلاتين رو گفته بود براي همه ماشينها نميشه استفاده كرد
مزيت اين شمعها اينه كه احتمال جرقه موفق رو افزايش ميده و به خاطر همين هم موتور نرمتر و پرشتابتر كار ميكنه.
ali_zzr
2 July 2006, 05:50 PM
بهترین مارکهای شناخته شده و موجود در ایران کدوم مارکها هستند ؟؟؟
mohammad_55
6 July 2006, 03:40 PM
متاسفانه توي اين فروم به سوالات مربوط به شمع جواب درستي داده نميشه و هر يك از دوستان كه درمورد نوع و مدل شمع سوالي داره اخر هم نميفهمه كه چه مدل از چه ماركي به ماشينش ميخوره!!!. اخه دوستان عزيز هريك از شركت هاي شمع سازي بيش از ده ها مدل شمع دارند. لطفاً اطلاعات دقيق بديد . مثلاً بوش شمع wrx7 هم داره ، frx7 هم داره و wrx8 هم داره كه هر 3 نوع اينها چهار پر هستند. شما نيمتونيد بگيد هر 3 مدل باهم فرق نداره . پس اول بايد از جدولي كه سازنده شمع ميده و براساس نوع موتور ها است نوع شمعي كه به ماشين شما ميخوره رو مشخص كنيد و بعد انرا تهيه كنيد
براي موتورهاي xu7-l3 ( خانواده پژو 405-پارس - سمند- جي ال اي ) بغير از شمع استاندارد مي توانيد از شمع مارك ايكيوم مدل F54 استفاده كنيد كه يك مدل چهار پر (3 الكترود جانبي و 1 الكترود از بالا) هيچ ضرري هم براي ماشين نداره چون استانداردش با شمع فابريك ميخونه .اختلاف كشش هم با شمع فابريك خيلي زياد نيست . فقط چمد درصد راندمان رو بالاتر مي بره(مخصوصاً توي دورهاي بالا) قيمتش هم 14 هزار تومانه . نريد شمع چهارپر ديگه ببنديد. موفق باشيد:icon_surp
z_qz54
27 July 2006, 12:24 PM
از شمع های splitfire هم خیلی تعریف شنیدم.
abaratian
27 July 2006, 12:51 PM
مال سمند دوپلاتینه از مارک ساژم هست و نیاز نداره دوپلاتینش کنین. توی سرسیلندر سمند هم تغییراتی داده شده که بهش فشار نمیاد
z_qz54
27 July 2006, 03:02 PM
کلا چه شمع 1 پلاتین چه 10 پلاتین ، هیچ فشاری به سیلندر نمیتونه وارد که.:doubt:
ali_zzr
27 July 2006, 03:25 PM
من يک سري شمع KLG دو پلاتينه براي سمندم گرفتم .بهتر کار کردن موتور برام واقعا محسوس بود.شتابش هم کمي (نه خيلي زياد) بيشتر شده.
شمع KLG ساخت داخل تحت ليسانس KLG انگلستان است.
reza a
28 July 2006, 09:57 AM
شمع دو پلاتین بوش اصل بنداز تفاوتشم خودت می فهمی.
من خودم شمع 4پلاتین بوش اصل خریدم13500وتغییرش واقعا محسوس بودولی باید همزمان برق ماشین هم تقویت بشه(فکر کنم اسمش مگنته)
ولی از دوستان شنیدم که به سرسیلندر فشار میاره بعد از 9ماه تعویضش کردم ومعمولی انداختم ولی شتاب کم شده مخصوصا تو سر بالایی
این تجربه شخصی خودم بود ولی حتما از یه متخصص تواین کار نظر بخواه چون شتاب ارزش این که بعدها ماشین خرج رو دستت بذاره نداره.:icon_cool :icon_cool :icon_cool
ali_zzr
28 July 2006, 11:58 AM
شمع دو پلاتین بوش اصل بنداز تفاوتشم خودت می فهمی.
من خودم شمع 4پلاتین بوش اصل خریدم13500وتغییرش واقعا محسوس بودولی باید همزمان برق ماشین هم تقویت بشه(فکر کنم اسمش مگنته)
ولی از دوستان شنیدم که به سرسیلندر فشار میاره بعد از 9ماه تعویضش کردم ومعمولی انداختم ولی شتاب کم شده مخصوصا تو سر بالایی
این تجربه شخصی خودم بود ولی حتما از یه متخصص تواین کار نظر بخواه چون شتاب ارزش این که بعدها ماشین خرج رو دستت بذاره نداره.:icon_cool :icon_cool :icon_cool
شمع 2 پلاتين فکر نکنم فشاري بياره.در ضمن من با همين 2 پلاتينه KLG هم دارم حال ميکنم....البته نا گفته نمونه که اولش دنبال همين شمعهاي بوش بودم ولي چون پيدا نکردم (به نمايندگي هاش سر زدم نداشتند) اينا رو خريدم که راضي هستم.
بعدش توي مصرف سوخت هم به نظرم تاثير چنداني نداره...مشکل من از جاي ديگس ...نميدونم بايد برم پيداش کنم ببينم چي باعث اين مصرف سوخت وحشتناک شده !!!!
reza a
28 July 2006, 05:44 PM
برای کم شدن مصرف ببر فیلر کن وصافی بنزینم تمیز کنو یه تنظیم موتور با دستگاه هم یادت نره.
ه.:icon_mad: :icon_mad: :icon_mad:
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.