PDA

View Full Version : آیا در ثبت نام اتومبیل RD کار درستی کردم ؟

sohrab-m
29 June 2006, 08:15 PM
:icon_ques با سلام :
من خرداد ماه يك پژو rd با رنگ يشمي متاليك ثبت نام كرده ام ولي خيلي مردد هستم كه انتخاب درستي كرده ام يا نه ؟ و ماشيني كه تحويل ميگيرم چه مشخصاتي دارد ؟

MOSTAFA_H_P
29 June 2006, 08:21 PM
دوست من به جمع دوستانه پی هالز خوش آمدید:lover:
اشتباه بزرگی را مرتکب شده اید یعنی تا خرداد سال آینده بایستی صبر کنید؟!:icon_ques

sohrab-m
29 June 2006, 08:34 PM
من نگران زمان نيستم نگران كيفيت آن هستم .

sajjadnegaresh
30 June 2006, 12:20 AM
اردي مورد نظر رو با موتور و تجهيزات جديد ثبت نام كردي يا همان آردي سابق هستش ؟

tower-crane
30 June 2006, 02:04 AM
به پی هالز خوش آمدید !

دوست عزیز لطفن انتظارات خودتون رو از ماشین بفرمایید و بگویید به چه موارد بیشتر اهمیت می دهید؟؟. تا ما ببینیم آردی با خواسته های شما مطابقت دارد یا نه؟:icon_cool

در ضمن درباره آردی مطالب زیادی هست با مراجعه به آنها می توانستید مشکلتان را حل کنید.

azma
30 June 2006, 01:14 PM
ضمن عرض تسلیت جهت انتخاب یکی از بی کیفیت ترین خودرو های جهان و ایران و ایران خودرو !!!!!!!!! برای شما آرزوی صبر (ایوب ) برای رفع مشکلات آن می نمایم ( اگر همان آردی قدیم باشد که تا حالا تولید می شده است ) . ایران خودرو برای جذب همه نوع درامد بازار را به صدها قسمت تقسیم کرده تا پول همه نوع قشر از لحاظ درآمد را جذب کند و انواع قیمتها را برای چند مدل خودرو ارائه می دهد . حداقل اگر می توانید قرض کنید و جی ال ایکس بخرید وگرنه پول خود را به هدر داده اید

salar68
30 June 2006, 01:30 PM
سلام

اگر RDX ثبت نام م یگردید بهتر می بود

halmark
30 June 2006, 01:31 PM
عموماً قبل از اینکه کاری را انجام بدن با دیگران مشورت میکنند.
اما خوب با این اوصاف باید خدمت شما بگم ماشین زیاد بدی نیست قبل از اینکه GLX بگیرم RDI داشتم مشکلات زیادی باش نداشتم( کولرش مشکل داشت که با خرج خودم درستش کردم بسط های رادیاتش خراب بودن بردم نمایندگی درستش کردن بلبرینگ کلاچ صدا میداد ) تو اون 1 سال استفاده این مشکلات برام پیش آمد اما خوب توصیه میکنم در این رنج قیمت 500 بزاری روش پراید بگیری

z_qz54
30 June 2006, 01:45 PM
پراید هم دردسراش کم نیست ، مبارکت باشه ، بیخیال شو ، حالا هی حرس بخوری که فردا چی میشه چی نمیشه رو ول کن ، ایشالا که ازیتت نمیکنه.

halmark
30 June 2006, 02:01 PM
در مقایسه با آردی یک جورایی مشکلاتش کم تره اما خوب من هم با نظر شما موافقم اگر گرفتن امید وارم که اذیتشون نکنه

Abolfazl2006_p
30 June 2006, 07:00 PM
مبارک باشه
من خودم اردی و پراید داشتم و الان هم 405
اردی از همه ماشینایی که داشتم بیشتر منا اذیت کرد و واقعا ازش ناراضی هستم و مطمئن باشید این اردی ایکس هم چیزی بهتر از ان نخواهد بود اگه توی رنج تا 7000000 میخوای پراید بگیر درسته که ضعیفه ولی مطمئن باش اصلا اذیت نمیکنه من خودم 2 سال پراید داشتم خدایی بابت پولی که داده بودم(البته تو ایران) برام کارکرد خیلی اذیتش کردم و باهاش بد تاکردم (لایی کشیدن و....:icon_arro ) ولی هر چی بود از اردی بهتر بود اگه بودجشا داری برو 405 بگیر مثل من تا خیالت راحت باشه که ماشین عالی نه اما خوبی سوار شدی
در غیر اینصورت بهتر از تجربه دیگرن استفاده کنی و دوباره مثل من نخوای ماشینا ی مختلفا امتحان کنی و کلی هم هزینه کنی تا به این نتیجه برسی که چی بهتره اونم بعد از کلی هزینه و وقت گذاشتن
من و بسیاری از دوستان توی تاپیکای مختلف خیلی راجع به این ماشین صحبت کردیم و نمیخوام دوباره از اول شروع کنم و میتونی با کمی سرچ تمام این بحثا را پیدا کرده و بعد قضاوت کنی
در پایان امید وارم هر چی که گرفتی مبارکت باشه و چرخش بچرخه (به قول معروف):icon_cool
اینم تاپیکا:
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21368
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=4244&page=2
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=21121&page=2
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=22482
http://www.phalls.com/vbulletin/showthread.php?t=4244&page=6

sajjadnegaresh
30 June 2006, 07:09 PM
ما بايد تا كي مثل بقيه كشورها حسرت ماشينهاي بروز و ارزان رو بخوريم ؟
به غير از مدل ام وي ام چيني آيا ماشين ديگه اي در رنج قيمت 2000 تا 3000 يورو هستش كه بخوايم با وارد كردنش و محاسبه نرخ گمركي ، قيمتي در حدود قيمت پرايد و آردي داشته باشه تا بتونيم از اين تك محصول بودن خارج بشيم.
دوستان اگه در اين مورد نظر دارند بفرمايند ،‌ شايد بتونيم با همفكري همديگه ماشين هاي مناسب رو شناسايي كنيم و به اميد خدا بتونيم واردشون كنيم و تو پوز اين شركت هاي به اصطلاح خودرو ساز بزنيم.
نمونه بازر اين صحبت همين دوست ما و خودم هستيم ، اگه ماشين ديگه اي تو اين رنج قيمت و مناسب بودجه بود كه من يا امثال من به سراغ اين ماشينهاي نمي رفتيم و خيابونهاي شهرمون پر از پرايد و آردي و پيكان نمي شد .

sunshine
1 July 2006, 07:27 AM
سلام دوست عزیز
اول از همه خرید (یا ثبت نام) اتوموبیل جدید را تیربک میگویم. دوم شما اتومبیلی را انتخاب کرده اید که با توجه به قیمت آن نه بهتر از محصولات دیگر ایران خودرو است نه بدتر. من اکثر محصولات ایران خودرو را خودم یا نزدیکانم داشتند. اگر تفاوت قیمت را در نظر داشته باشی زیاد نباید نگران انتخابت باشی . به عنوان مثال درست است که 405 اتوموبیل بهتری است ولی با 80% قیمت بالاتر. در هر صورت من حدود 2 سال یک rd داشتم که از نمایندگی تحویل گرفته بودم. به نظر من ( که البته متخصص نیستم) معایب و مزایای آن عبارت است از:

معایب:
اشکال عمده فنی در گیربکس
اشکال عمده فنی در کلاچ
ناپایدار بودن در سرعت بالاتر از 110
ترمز و ترمز دستی ضعیف
موتور به نسبت ضعیف با مصرف بالا (12 لیتر در شهر)
سیستم تعلیق نامناسب عقب

مزایا
اتاق راحت با امکانات به نسبت مناسب
تهویه خوب
تعمیرات و وسایل یدکی ارزان
فرمان بسیار خوب
امنیت نسبی در تصادفات
جاداری و راحتی در سفر

موفق باشی

Srfazel
1 July 2006, 03:56 PM
اونطوري كه من از اطرافيان شنيدم مشكل گيربكسش نسبتا حل شده و مدلهاي سالهاي قبل اين مشكل رو داشته. ولي در كل، به نظر من اول بايد ببيني ماشين رو براي چي مي‌خواي؟ من اگه جاي تو بودم چون خاطره اسفناكي از پرايد دارم و توي فاميل ما تا حالا 2 تا خانواده رو بدبخت كرده (به خاطر بدنه فوق‌العاده ضعيف) توي اين رنج قيمت آردي رو به پرايد ترجيح مي‌دادم ولي مسلما هر كس از ديد خودش به قضيه نگاه مي‌كنه. آردي پر مصرفه و خيلي زود هم از قيمتش مي‌افته و خريدار خوبي هم نداره (نسبت به پرايد) ولي باز همونطور كه گفتم خودت بايد ببيني چه انتظار ي از ماشين داري و بعد نسبت به خريد اقدام كني.

A.R.T
1 July 2006, 09:49 PM
پراید هم دردسراش کم نیست ، مبارکت باشه ، بیخیال شو ، حالا هی حرس بخوری که فردا چی میشه چی نمیشه رو ول کن ، ایشالا که ازیتت نمیکنه.
ای ول، این شد یه جواب درست و حسابی و امیدوارکننده...
RD ماشین بدی نیست... ولی میگن دست دومشو یه خرده بد میخرن!!

moslem-visual
30 July 2006, 10:36 AM
دوست عزیز! ماشین هفت هشت میلیونی هر چی که باشه همینه، چه پراید چه آردی پس اصلا سر این ناراحت نباش که چرا پراید نخریدم حتی اگه بعضی چیزاش بهتر از آردی باشه. ما خودمون آردی داشتیم و درد و رنجی کشیده ایم که مپرس (!) ولی بلاخره باید خرج ماشین بکنی، سال اول راحتی ولی بعدش کم کم باید به فکرش باشی که بفروشیش که کاریست بس سخت و دشوار (اقیانوس آرام رو با قایق پارویی طی کنی راحت تری!)
آردی ایکس (که تازگیا بهش میگن "روآ" !) هم آش دهن سوزی نیست، من چند روز پیش از بیرون یکیشون رو دیدم که البته داشتن با تریلر میبرئپدن ولی پشتش نوشته بود Roa که بدنش هیچ فرقی نکرده بود از یه نفر تعمیرکار ایران خودرو هم پرسیدم گفت باز همون موتور پیکان تقویت شده ست! بی خیال اینا، حداقل باید یه 405 بگیری تا یه خورده باهاش راحت باشی. انشاا... که آردی هم اذیتت نکنه.

صادق اصفهان
1 August 2006, 08:42 AM
پراید خیلی بهتر

vahid_ta62
27 August 2006, 04:03 AM
سلام دوست عزیز......آردی ماشین بدی نیست ولی مصرفش زیاد و شتابش زیر صفر است....

شاهین سرشار
28 August 2006, 11:36 PM
مبارکت باشه ... فقط در مورد رنگش ( یشمی متالیک - روغنی با متالیک سر و ته یه کرباسن )

چه رنگای دیگه ای داشت ؟

samtopol
19 September 2006, 03:58 AM
آقا سلام....
راستش من یه چند روزیه تو فکر خرید ماشین تو رنج قیمت 6 تا 8 میلیون هستم.خیلی هم تحقیق کردم.من خودم 1 سال تو مرکز آموزش ایرانخودرو کار کردم و عمم هم تو نمایندگی ایرانخودرو شهر گرگان کار میکنه.راستش من تو ایرانخودرو مسئول آموزش الکترونیکی بودم و راحت بهت بگم تو این یک سال با 4000 تا کارگر و مهندس مرکز تحقیقات ایرانخودرو در ارتباط بودم.تحقیقاتی که من اونجا کردم نتیجش اینه بود که :
1-شما با این پول 2 راه بیشتر نداری ...یا پراید یا آردی
2-نه آردی ماشینه...نه پراید.اما اینا حرفه...چون آخرش میبینی که همین دو تا بیخه ریشته.
3-ملت (نه دوستانی که اینجا هستن)از رو شکم حرف زیاد میزنن...آردی نخر چون اینجوریه پراید بخر چون اونجوریه!!!!آخه یکی نیست بگه مومن،شما که پراید رو برا سرعت میخوای؟کو جادش؟شتاب صفر تا صد میخوای کم باشه که چی بشه؟تو ترافیک تهران که 20 تا بالاتر نمیشه رفت...اگر برا جاده لازم داریش که به یه توله سگ بزنی اون زنده میمونه زبونم لال خودت صدمه میبینی....
4-اول باید خودت واس خودت روشن کنی ماشینو برا چی لازم داری؟ر یس؟یا استفاده عادی؟من نظرم در مورد سرعت رفتن اونم تو ایران خییییییییییییییییلی منفیه.داییه خودم تو جاده همدان از لایه لاشه پراید درش آوردن...سالی 30 هزار تا کشته بسمون نیست؟پس نتیجه میگیریم که الویت با ماشین ایمن هست...از بین این 2 ماشین مثل روز روشن که آردی ایمن تره(گرچه تانکم دیگه امن نیست).
5-نمی خوام از آردی دفاع کنم.کولرش بهتر شده.فرمونش هیدرولیکه..یکسری قطعات عوض کنی ماشین بدی نیست...پایدم که فقط سرعته...کولرش بد نیست اما 2 نفر بشه 3 نفر ماشین 3 صوت کم میاره(با دوستامون هروقت از دانشگاه اراک میام کولر پراید تعطیله...اونیم که میاد کلاس بزاره ماشینش جوش میاره)
6-آقا خیالت از بابته آردی راحت باشه....1 سال 1 سال نیم ازش استفاده کن بعد که وضعیت مالیت بهتر شد یه 405 یا 206 یا سمند بگیر.شرایطش هم تا 1 2 سال دیگه بهتر میشه...(این ماشین جدیدا هم میان کم کم)
6-برا همه آرزوی موفقیت میکنم.خواهش میکنم تو رانندگی قوانین رو رعایت کنین این چیزا شوخی نیست،حادثه مال همسایه نیست برا ما هم هست!3 ساله خانواده مادره من سر فوت داییم و زنش فلج شدن...
چاکر همتون

khaligefars
19 September 2006, 03:45 PM
آقا سلام....
راستش من یه چند روزیه تو فکر خرید ماشین تو رنج قیمت 6 تا 8 میلیون هستم.خیلی هم تحقیق کردم.من خودم 1 سال تو مرکز آموزش ایرانخودرو کار کردم و عمم هم تو نمایندگی ایرانخودرو شهر گرگان کار میکنه.راستش من تو ایرانخودرو مسئول آموزش الکترونیکی بودم و راحت بهت بگم تو این یک سال با 4000 تا کارگر و مهندس مرکز تحقیقات ایرانخودرو در ارتباط بودم.تحقیقاتی که من اونجا کردم نتیجش اینه بود که :
1-شما با این پول 2 راه بیشتر نداری ...یا پراید یا آردی
2-نه آردی ماشینه...نه پراید.اما اینا حرفه...چون آخرش میبینی که همین دو تا بیخه ریشته.
3-ملت (نه دوستانی که اینجا هستن)از رو شکم حرف زیاد میزنن...آردی نخر چون اینجوریه پراید بخر چون اونجوریه!!!!آخه یکی نیست بگه مومن،شما که پراید رو برا سرعت میخوای؟کو جادش؟شتاب صفر تا صد میخوای کم باشه که چی بشه؟تو ترافیک تهران که 20 تا بالاتر نمیشه رفت...اگر برا جاده لازم داریش که به یه توله سگ بزنی اون زنده میمونه زبونم لال خودت صدمه میبینی....
4-اول باید خودت واس خودت روشن کنی ماشینو برا چی لازم داری؟ر یس؟یا استفاده عادی؟من نظرم در مورد سرعت رفتن اونم تو ایران خییییییییییییییییلی منفیه.داییه خودم تو جاده همدان از لایه لاشه پراید درش آوردن...سالی 30 هزار تا کشته بسمون نیست؟پس نتیجه میگیریم که الویت با ماشین ایمن هست...از بین این 2 ماشین مثل روز روشن که آردی ایمن تره(گرچه تانکم دیگه امن نیست).
5-نمی خوام از آردی دفاع کنم.کولرش بهتر شده.فرمونش هیدرولیکه..یکسری قطعات عوض کنی ماشین بدی نیست...پایدم که فقط سرعته...کولرش بد نیست اما 2 نفر بشه 3 نفر ماشین 3 صوت کم میاره(با دوستامون هروقت از دانشگاه اراک میام کولر پراید تعطیله...اونیم که میاد کلاس بزاره ماشینش جوش میاره)
6-آقا خیالت از بابته آردی راحت باشه....1 سال 1 سال نیم ازش استفاده کن بعد که وضعیت مالیت بهتر شد یه 405 یا 206 یا سمند بگیر.شرایطش هم تا 1 2 سال دیگه بهتر میشه...(این ماشین جدیدا هم میان کم کم)
6-برا همه آرزوی موفقیت میکنم.خواهش میکنم تو رانندگی قوانین رو رعایت کنین این چیزا شوخی نیست،حادثه مال همسایه نیست برا ما هم هست!3 ساله خانواده مادره من سر فوت داییم و زنش فلج شدن...
چاکر همتون

سلام
ورود تون را به تالار های پارسی تبریک میگم
خیلی ها مثل شما فکر نمیکنند و همینطور هم که میدونید فروش و استقبال از پراید بیشتره و علتش هم مصرف کمتر و همینطور هم جوون پسند تر بودنشه حالا کاری ندارم شما جونتا دوست داری اما خیلی ها تر جیح میدند ماشینی سوار شوند که پر شتاب و همینطور جمع و جور باشه با لوازم خیلی ارزون طوری که کسی که آردی داره پیکان سواره (نگید موتورش تغییر کرده که خودم 2 سال داشتم و عذاب کشیدم )و لی باید پول پزو بده و اگه یک تصادف کوچیک براش پیش بیاد باید پول بدنه پژو رابده
اگه کسی قراره با این ترافیک تهران 20 تا بره پس فرقی نداره که آردی باشه یا پراید !
پراید تا 120 تا سرعت هم امنه و چون ماشین قبلیم پراید بوده میدونم که تا 100 تا سرعت هم فرمون پذیری بد نیست
آیا همه اون 30 هزار نفر پراید داشتند که از لاشه ماشین دراومدند ؟؟!! اگه من هم که 405 دارم و بقیه میگن پژو امن تره (خودم قبول ندارم) بی احتیاطی کنم و 200 تا پر کنم من یا امثال من از لای لاشه ماشین در نمیایم
من هم اگه نظری دادم به عنوان کسی بوده که این دو را داشته و با هر دوشونم تصادف کردم و ملتی نیستم که همینطوری از روی علاقه حرفی بزنم یا سایپا مال پدرم باشه و الان هم نه پراید دارم و نه
اردی

samtopol
19 September 2006, 06:54 PM
خلیج فارس عزیز منم یه جوونم و عاشق سرعت...در ضمن ایرانخودرو هم ارث پدریه من نیست.شما خودت داری جواب خودت رو میدی.وقتی بدنه آردی همون 405 هست بنابر این بیمه بدنش هم قاعدتا نباید بیمه بدنه پیکان باشه...این که جونم رو دوست دارم هم یه چیز یه که فکر میکنم تو همه وجود داره!!!علت اختلاف قیمت آردی با 405 موتور 405 هست و یه سری قطعات پژویی...نه بدنش که هر 2 یکیه.حالا بعضی ها مثل شما نه جون خودش رو دوست داره نه جون مردم بحثش چیز دیگست.درسته،خیلی از ما جوونا عاشق شتاب بالا هستیم...ولی شما اول جمله منو نخوندی،گفتم که اینا هیچ کدومشون ماشین مالی نیست...واقعا هم نیست.اما...جفتش بیخ ریشمونه.یعنی اگر اینو نخریم باید اونیکیرو بخریم و هیچ انتخاب دیگه ای نداریم.منم نگفتم که 30000 تا کشته با پرایده .الان اکثر تصادفات با کشته بالا برای پراید هست. ( الویت با ماشین ایمن هست...از بین این 2 ماشین مثل روز روشن که آردی ایمن تره(گرچه تانکم دیگه امن نیست))...
علت تصادفات سرعت بالاست...بعضی از ماشینا هندلینگشون تو سرعت بالا خوبه مثل 405 و سمند...اما قبول کن که پراید تو سرعت بالا رو هوا پرواز میکنه.باز هم تاکید میکنم (((((من از هیچکدوم از این لگن ها دفاع نمیکنم،اما اگر دنباله ایمنترش هستید آردی...اگر دنبال کم مصرف و پر شتاب هستید پراید)))).ما ایرونیا خیلی ماشاالله اهل صرفه جویی هستیم (بشین مصرف بنزینمونو با بقیه دنیا حساب کن...اونوقت ببین چقدر هوای جیبو داریم).
به هر حال بازم میگم فعلن آدم با اینا بسازه بعدش پول دستتون اومد بهترش رو بخرین...

z_qz54
19 September 2006, 08:29 PM
دوستان فقط کار به کل کل نکشه:icon_surp

khaligefars
19 September 2006, 09:06 PM
سم توپول عزیز
خلیج فارس عزیز منم یه جوونم و عاشق سرعت...در ضمن ایرانخودرو هم ارث پدریه من نیست.شما خودت داری جواب خودت رو میدی.وقتی بدنه آردی همون 405 هست بنابر این بیمه بدنش هم قاعدتا نباید بیمه بدنه پیکان باشه...این که جونم رو دوست دارم هم یه چیز یه که فکر میکنم تو همه وجود داره!!!علت اختلاف قیمت آردی با 405 موتور 405 هست و یه سری قطعات پژویی...نه بدنش که هر 2 یکیه.حالا بعضی ها مثل شما نه جون خودش رو دوست داره نه جون مردم بحثش چیز دیگست.درسته،خیلی از ما جوونا عاشق شتاب بالا هستیم...ولی شما اول جمله منو نخوندی،گفتم که اینا هیچ کدومشون ماشین مالی نیست...واقعا هم نیست.اما...جفتش بیخ ریشمونه.یعنی اگر اینو نخریم باید اونیکیرو بخریم و هیچ انتخاب دیگه ای نداریم.منم نگفتم که 30000 تا کشته با پرایده .الان اکثر تصادفات با کشته بالا برای پراید هست. ( الویت با ماشین ایمن هست...از بین این 2 ماشین مثل روز روشن که آردی ایمن تره(گرچه تانکم دیگه امن نیست))...
علت تصادفات سرعت بالاست...بعضی از ماشینا هندلینگشون تو سرعت بالا خوبه مثل 405 و سمند...اما قبول کن که پراید تو سرعت بالا رو هوا پرواز میکنه.باز هم تاکید میکنم (((((من از هیچکدوم از این لگن ها دفاع نمیکنم،اما اگر دنباله ایمنترش هستید آردی...اگر دنبال کم مصرف و پر شتاب هستید پراید)))).ما ایرونیا خیلی ماشاالله اهل صرفه جویی هستیم (بشین مصرف بنزینمونو با بقیه دنیا حساب کن...اونوقت ببین چقدر هوای جیبو داریم).
به هر حال بازم میگم فعلن آدم با اینا بسازه بعدش پول دستتون اومد بهترش رو بخرین...

فرق 405 با آردی فقط موتور نیست سیستم تعلیق جلوبندی دیفرانسیل جلو بودن و همچنین کیفیت ساخت 405 خیلی بهتر از آردی هست و اگه دو برابر پول پرداخت میشه پول موتور تنها نیست و آردی فقط یک تیکه ورق پژو 405 هست و اگه به زیر این دو ماشین هم دقت کنید این موضوع را متوجه میشید

اگه هم میزان مصرف بنزین را شما ملاک قرار میدی به خاطر اینکه ماشین های مثل آردی و پیکان و کلا ماشین های پر مصرف که این ها از همه بیشتر هستند باعث این همه مصرف سوخت شدند و الان بعد از 40 سال دست از سر پیکان بر نداشتند و میخوان با بدنه یک ماشین دیگه اسم پژو بزارن روش و مصرف زیاد سوخت هم فقط دست مردم که نیست به خاطر ماشین های آشغالیه که داره به مردم غالب میشه الان هم مردم دنیا دارن از ماشینای کم مصرف استقبال میکنند......
شما هم اگه مدعی هستی که اکثر کشته های تصادفات پراید بوده آمار و مدرک بیار
در پایان من هم حرف شما را تا حدودی موافقم :ایمنی نسبی آردی
مصرف سوخت کمتر آلودگی هوای کمتر شتاب بیشتر ماشین جمع و جور و راحت پراید
به هرحال هرانسانی نظری داره و نظرش هم محترمه :icon_wink
از گپ دوستانه ای که داشتیم متشکرم :icon_excl
خداحافظ

dr_mehry
19 September 2006, 10:04 PM
سلام
ورود تون را به تالار های پارسی تبریک میگم
خیلی ها مثل شما فکر نمیکنند و همینطور هم که میدونید فروش و استقبال از پراید بیشتره و علتش هم مصرف کمتر و همینطور هم جوون پسند تر بودنشه حالا کاری ندارم شما جونتا دوست داری اما خیلی ها تر جیح میدند ماشینی سوار شوند که پر شتاب و همینطور جمع و جور باشه با لوازم خیلی ارزون طوری که کسی که آردی داره پیکان سواره (نگید موتورش تغییر کرده که خودم 2 سال داشتم و عذاب کشیدم )و لی باید پول پزو بده و اگه یک تصادف کوچیک براش پیش بیاد باید پول بدنه پژو رابده
اگه کسی قراره با این ترافیک تهران 20 تا بره پس فرقی نداره که آردی باشه یا پراید !
پراید تا 120 تا سرعت هم امنه و چون ماشین قبلیم پراید بوده میدونم که تا 100 تا سرعت هم فرمون پذیری بد نیست
آیا همه اون 30 هزار نفر پراید داشتند که از لاشه ماشین دراومدند ؟؟!! اگه من هم که 405 دارم و بقیه میگن پژو امن تره (خودم قبول ندارم) بی احتیاطی کنم و 200 تا پر کنم من یا امثال من از لای لاشه ماشین در نمیایم
من هم اگه نظری دادم به عنوان کسی بوده که این دو را داشته و با هر دوشونم تصادف کردم و ملتی نیستم که همینطوری از روی علاقه حرفی بزنم یا سایپا مال پدرم باشه و الان هم نه پراید دارم و نه
اردی
پراید فقط اسمش بد درفته.آمارهای تصادفات متاسفانه اکثرا متعلق به پژو هستند و بر خلاف تصور عموم پژو ماشین ایمنی نیست.بزرگی و جادار بودن که دلیل لیمنی نمیشه.بلکه ترمزهای فوق العاده ضعیف.لاستیکهای نامرغوب.تکنولوژی پایین ایمنی فعال خودرو(آتش گرفتن هنگام تصادف)و....البته پراید هم ماشین ایمنی نیست.ما نباید فقط به خاطر ارزون بودن یک ماشین اونو بکوبیم.آمار تولید پراید بیش از دو برابر تولید پژو هست.ولی آمار تصادفات پژو به مراتب بالاتره.هر چند من خودم پژو سوارم ولی هیچ وقت گول ایمنی کاذب اونو نمی خورم..

Abolfazl2006_p
19 September 2006, 10:06 PM
من با پراید موافقم
اقتصادی و کم هزینه شتاب مناسب
و اگه احتیاط بشه در رانندگی خیلی بهتر از آردی هست
آردی مصرف بالا قدرت کم در مقابل وزن زیاد خودرو شتاب بسیار پایین تر حتی در مدل های جدیدتر که من خودم تست کردم صدای زیاد موتور با توجه به دیفرانسل عقب بودن و همینطور چیزی که باعث اختلاف قیمت 405 با اردی میشه فقط خود موتور نیست

Abolfazl2006_p
19 September 2006, 10:13 PM
پراید فقط اسمش بد درفته.آمارهای تصادفات متاسفانه اکثرا متعلق به پژو هستند و بر خلاف تصور عموم پژو ماشین ایمنی نیست.بزرگی و جادار بودن که دلیل لیمنی نمیشه.بلکه ترمزهای فوق العاده ضعیف.لاستیکهای نامرغوب.تکنولوژی پایین ایمنی فعال خودرو(آتش گرفتن هنگام تصادف)و....البته پراید هم ماشین ایمنی نیست.ما نباید فقط به خاطر ارزون بودن یک ماشین اونو بکوبیم.آمار تولید پراید بیش از دو برابر تولید پژو هست.ولی آمار تصادفات پژو به مراتب بالاتره.هر چند من خودم پژو سوارم ولی هیچ وقت گول ایمنی کاذب اونو نمی خورم..

درسته خوب مسلمه وقتی تولید یک خودرو دو برابر یک ماشین دیگه باشه امار تصادفات اون هم میره بالا
من خودم هم از مخالفان رانندگانی هستم که رعایت نمیکنند مقررات را ولی بعضی هم هستند که به خاطر اینکه یک اطمینان کاذب دارند نسبت به ایمنی خودرو شون(اون هم بخاطر حرف های بعضی ها هست ) با سرعت میرونند و آخرش هم تصادفات شدید و تلفات :icon_cry:
بار هم میگم حدود 90 درصد یا بیشتر تصادفات عامل انسانی هست و درصد کمی مربوط میشه به نقص خود وسایل نقلیه

saeed_1360
19 September 2006, 10:36 PM
شرمنده ولی بعضی دوستان دارن همه رانندههای پراید را دارن میفرستن تو گور
اینهمه پراید آیا همه راننده هاشون لای ماشینشون پرس میشن
ما خودمون آردی داشتیم وچند سال هم پراید داریم بخدا اون قدر که آردی اذیتمون میکرد این پراید با توجه به قیمتش خیلی کار کرده برامون تا الان 100 هزار تا کار کرده و حتی یک بار هم مشکل اساسی در موتورو گیر بکس نداشته (2 تا پراید هم داشتیم ) تا الان هم مثل اردی نبوده که ایراد داشته باشه که بخوان رفعش کنند بلکه پراید از ابتدا هم مورد پسند مردم بود و الان هم بهتر شده
و اگه خوب باش تا کنی سرعت بالا نری یا سریع فرمون ندی بهش تو سرعت بالا (چون فرمونش تیز هست) با توجه به قیمتش توی ایران ماشین خوبیه و مردم هم ازش استقبال کردند
یکی از فامیل هامون تازگی ها آردی گرفته خیلی ناراضیه و هر روز هم یک جاش میلنگه و مشکل پیدا میکنه

با این حال این نظر من بود به عنوان کسی که تجربه داشتن دو ماشین را داره و اینا بدونید اگه اردی میخواید بخرید به خاطر یک تیکه اهنش که امن باشه در اشتباهید چون ایمنی فقط در بزرگی و فولادی بودن ماشین نیست
مثلا همین 206 امنیتش از 5 ستاره 4 ستاره هست ولی برخی افراد که بی اطلاع هستند می فرمایند چون کوچیکه امنیت نداره و فکر میکنند پیکان امن تر از اونه!!!!!!!

samtopol
19 September 2006, 11:34 PM
دوستان من تاکیدم بیشتر رو این روآ هست...رنگ متالیک داره،30 کیلو از اکسل جلو کم شده،سر سیلندر و یه سری قطعات موتور آلومینیومی شده،قدرتش 25% زیاد شده،کولرشم دیگه مشکل ساز نمیشه.خیلی ها فعلن دارن ازش تعریف میکنن.باید صبر کنیم ببینیم چطور جواب میده.این ال-90 قرار بوده تا آخر این ماه بیاد...اما به دلیل اینکه فرانسه گفته 20% محصولات رو از ایران می خواد مسئولان ایران خودرو دبه در آوردن و احتمال اینکه قیمت ماشین حتی از 10 تومن هم بیشتر بشه هست...متاسفانه آردی با این که از نظر ایمنی سر حرفم هستم بهتر از پرایده ولی پرخرجه....ولی کلام آخر به اونا که پراید رو خدا میدونن،جفت این ماشینا آشغالن.(راستی یادم رفت بگم موتور پیکان شایعه شده فیاته که همچین چیزی نیست...دیفرانسیل جلو هست که اینم غلطه)

arc_mehry
21 September 2006, 10:22 PM
مگه آردی اکسل جلوش چه قدر بوده که حالا 30 کیلوش کمتر شده؟

Abolfazl2006_p
22 September 2006, 01:28 AM
وزن وزن خودرو : 1090
وزن روي اکسل جلو : 630
هست که چه فرقی میکنه که 30 کیلو کمتر یا بیشتر شده باشه؟؟؟!!!!
:icon_mrgr :D
از لحاظ تعلیق هم هیچ فرقی با آردی قبلی نداره
جلو :پايه هيدروليکي داخل فنرها
عقب : اکسل فعال روي فنر شمش(مثل پیکان)

Abolfazl2006_p
22 September 2006, 01:37 AM
پژو روآ" 140 نيوتن متر گشتاور در سه هزار دور در دقيقه را داراست. اين خودرو همچنين از بدنه پژو GL )جی ال ایکس نیست)و سيستم تعليق و گيربكس "پژو آردي" استفاده مي‌كند.