PDA

View Full Version : انتظارات شما از یک وب سایت

(==>hell lord<==)
29 June 2006, 02:06 AM
سلام....درخواستم از شما اینه که بگین که شما وقتی مثلا به یک سایت علمی و تفریحی وارد میشوید چه چیزی باید شما را جذب آن سایت کند؟
اگر میشه انتظاراتی رو که از یک سایت علمی و تفریحی دارید رو لیست وار اراعه کنید.:icon_cool
ممنون.

عرفنا
29 June 2006, 04:47 PM
در سایت های علمی:
1.جزاب ترین موزوعات در سفهی ی اول
2.امکان جستجوی موزوعی
3.متالب به روز
4.background متناسب
موزوعات دیگه ای هم هست که سد در سد خودتون بهتر متلع هستید مسل سبک بودن سفهه ی اول و ...

(==>hell lord<==)
29 June 2006, 08:36 PM
ببخشید منظورم رو درست نگفتم...شاید هم زدن این تاپیک اشتباه بود...ولی من میخوا ببینم کسی که وارد یک سایت میشه دوست داره چه امکاناتی داشته باشه بیشتر مثلا بتونه توی اون چه کارهایی انجام بده...بازی کنه؟...مقاله بنویسه...حیوان خانگی مجازی بخره.... و ...

MOSTAFA_H_P
29 June 2006, 08:40 PM
دوست داره محیطش جالب باشه یعنی آرامش بخش باشه یا خفن باشه!
دوست داره همه چیز قابل دسترس باشه مثلا واسه دانلود یه برنامه خیلی این ور اونور ندوه!
فعلا همینا یادم بود چیزی یادم اومد مطرح میکنم:icon_arro

SMN
30 June 2006, 04:09 AM
هر چي كه هست سرچ داشته باشه وگرنه سايتش مفت نمي ارزه!

عرفنا
2 July 2006, 01:46 AM
ببخشید منظورم رو درست نگفتم...شاید هم زدن این تاپیک اشتباه بود...ولی من میخوا ببینم کسی که وارد یک سایت میشه دوست داره چه امکاناتی داشته باشه بیشتر مثلا بتونه توی اون چه کارهایی انجام بده...بازی کنه؟...مقاله بنویسه...حیوان خانگی مجازی بخره.... و ...
دوست عزیز کاش اول گفته بودین در چه مورد می خواین :icon_cool
در مرهله ی اول اگر هدف ایجاد جامعه ی مجازی است مهمترین خسوسیت باید دسترسی به امکاناتی باشه که هر کسی دوست داره اون هارو داشته باشه ولی در دنیای واقعی نمی شه.
یک سایت با خسوسیتی که فکر می کنم مد نزر شما باشه باید امکان ایجاد شخسیتی رو برای هر شخس بده که توی دنیای واقعی امکان ایجاد اون براش نباشه :icon_cool
و در زمن در سفهه ی اول یک معرفی مختسر و مفید (که شخسی که برای بار اول بازدید می کنه بتونه توی یک نگاه هدود زمینه ی سایت دستش بیاد) به نزرم لازم باشه :icon_cool
موفق باشید:icon_excl