View Full Version : مشکل اساسی با سمند
pesaremelli
28 June 2006, 09:34 AM
سلام دوستان
سمند ما یه مشکل اساسی پیدا کرده لطفن کمک کنید
چند وقتی بود که حس کردم ماشین در حالت در جا خیلی میلرزه به خاطر همین بردم نمایندگی
نمایندگی اولی گفت اشکال از شمع هاست و زد و شمعهارو عوض کرد و ولی درست نشد دیروز هم بردم بهترین نمایندگی شهرمون وقتب بعداظهر زنگ زدن که نماشین امادست با کلی خوشحالی که دیگه درست شده رفتم تحویل گرفتم دیدم تو فاکتور زده که استپر موتور و فیلر گیری سوپاپ ها و کلی واشر رو عوض کرده ولی وقتی رسیدم خونه دیدم باز داره میلرزه دیگه خونم به جوش اومده بود بازم برگشتم نمایندگی و بعد از کلی داد و بیداد کردن استاد کارشون رو صدا کردن که بیاد ببینه جریان چیه
خلاصه اومدو گفت باید سرسیلندر رو عوض کنی برو یه نوبت بگیر بیا برات تعویضش کنیم
حالا موندم که واقعن ایراد از سرسیلندره یا یه چیز دیگه
ضمنن دسته موتورها سالمن و بوش طبق ها هم تازه تعویض شدن
ماشین ما فقط 19000 تا کار کرده:icon_bigg :icon_bigg :icon_bigg
arash p mbz bmw
28 June 2006, 12:07 PM
سلام دوست خوب و قدیمی
اول ببینم لرزش چطوریه
اخه ماشین ما هم لرزش رو داره و ماشین میلرزه ولی انچنان قوی نیست
:icon_excl
pesaremelli
28 June 2006, 12:22 PM
سلام دوست بسیار عزیزم ارش جان
لرزشش جوری که مثلن یه لیوان اب رو بزاری رو داشبورد کاملن حس البته خود سرنشینا هم به راحتی میتونن حسش کنن (از وقتی که روغن و فیلتر هوا رو عوض کردم لرزش بیشتر هم شده ) توی حرکت اصلن لرزش نداره و فقط وقتی ماشین در جا کار میکنه میلرزه و اینکه وقتی کولر میگیری لرزشش بیشتر میشه
مکانیکه هم کل واشرهای سوپاپ ها رو تعویض کرد ولی درست نشد
lx_xu7
28 June 2006, 03:45 PM
شایید از بلبرنگ های گیربگس باشه شاید
صبر کنqz_qبهت میگه
من که هنوز محصل هسستم
z_qz54
28 June 2006, 03:59 PM
دوستان من خیلی ممنون که اینقدر به من لطف دارین ، من لایق نیستم ، pesaremelli جان ، شما با ماشین زیاد تیک آف میکنی یا توی دست انداز زیاد میری؟
حدودا تمامی سمند ها یه مشکل رو به مرور زمان پیدا میکنن که آخرش دسته موتور پاره میشه یا از جاش در میره ، علتش هم ضعف توی جلو بندیه ، احتمال اول رو من از دسته موتور ماشینتون میدم و احتمال دوم رو هم از دلکو ماگنتی میدم ، چون مال من توی هردو مورد مشکل داشته ولی مورد دوم کمتر اتفاق میفته ، سرسیلندرو اگه عوض کنن خیلی جالب نیست برای ماشین کم کارکرد ، شاید سرسیلندر تاب گرفته باشه و تعمیر کار اینو تشخیص داده باشه.
کلا ایکاش میشد که آدم تمام ماشین های دوستاش رو از نزدیک ببینه تا رفتار ماشین رو ببینه که چرا اینجوریه ، شما بهتره که به تعمیرکار بگی تسمه تایمینگ رو هم چک کنه که دنده رد نکرده باشه.
arash p mbz bmw
28 June 2006, 05:54 PM
من در مکانیک چیزی بارم نیست
ولی نکنه از انژکتورها باشه
چون اگر انژکتورها بگیره یا خراب شه بنزین درست نمیرسه و میلرزه
pesaremelli
28 June 2006, 06:09 PM
تیک اف نه ولی تو دست انداز با توجه به جایی که زندگی میکنیم و خیابون بسیار بدی که هر روز از اونجا تردد میکنیم زیاد
اشکال از دسته موتور نیست چک کردن .اینو بگم که نسبت به لرزش موتور دور موتور ثابته یا اینکه حداقل خیلی کم جابجا میشه
چند وقتی بود که همزمان با به لرزش افتادن موتور شتاب ماشین خیلی کم شده بود و ماشین سنگین حرکت میکرد
ولی بعد از کارهایی که نمایندگی انجام داد(بالا تو پست اول توضیح دادم)ماشین از این رو به اون رو شد شتاب ماشین عالی شده و گازخوری و شتابگیری خیلی نرمتر شده ولی بازم وقتی ماشین در جا کار میکنه میلرزه
کمی هم والف میزنه که با توجه به چیزی شما گفتی ممکنه از دلکو باشه؟
حالا اگه سرسیلندر عوض بشه چه اتفاقی میوفته؟
راستی یه چیز دیگه مصرف ماشین خیلی بالاست
من خیلی گیج شدم فکر کنم از اون موردهایی باشه که به این اسونیا حل نشه
خدا به دادم برسه
z_qz54
28 June 2006, 08:11 PM
احتمالات خیلی زیاده و میتونه از سیستم برق یا هوا یا مثلا سنسور فشار هوا و 10 ها چیز دیگه باشه.
pesaremelli
30 July 2006, 11:43 PM
احتمالات خیلی زیاده و میتونه از سیستم برق یا هوا یا مثلا سنسور فشار هوا و 10 ها چیز دیگه باشه.
با تشکر از همه ی دوستانی که راهنمایی کردند بالاخره ماشین ما هم بعد از یکماه دوندگی و دردسر کشیدن درست شد
وقتی برای چهارمین بار ماشین رو بردم نمایندگی درحالی که لرزش موتور به بالاترین حد خودش رسیده بود مهندس نمایندگی ایراد رو از سوپاپ تشخیص دادن (از موتور صدای غیر عادی شنیده میشد)و گفت که ماشین لا اقل باید 2 تا 3 روز تو نمایندگی بمونه تا سرسیلندر باز بشه و سوپاپ رو تعویض کنیم خلاصه 2 .3 روزشون شد یکهفته ی تمام و بعداز این مدت زنگ زدن گفتن ماشین امادست (خدارو شکر)رفتیم دیدیم گزاشتن دم در استارت زدیم دیدیم نه بابااین دفه دیگه درست کردن ماشن خیلی اروم و بی سرو صدا کار میکرد یه نگا به فاکتور کردم دیدم نوشته که تعویض سوپاپ و واشر سرسیلندر و...............+تعویض وایر شمع:icon_twis :icon_twis :icon_twis
حالا موندم واقعن ایراد از سوپاپ بوده یا وایر شمع
بهر حال بعد از این دردسر کشیدنا یه مسافرت باهاش رفتیم شهر کرد اونایی که از اهواز اون جاده رو رفتن میدونن که یکی از بدترین جاده های ایران از لحاظ سربالاییه که ماشین خیلی توپ جواب داد و هم خستگی رو از تنمون در کرد
و هم خوب تست شد
z_qz54
10 December 2006, 09:43 PM
این تاپیک قفل و تا چند روز آینده پست های مندرجه در آن به تاپیک جامع مشکلات سمند انتقال خواهد یافت.
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.