PDA

View Full Version : معرفی باریكترین گوشی موبایل سامسونگ

samsung_D600
28 June 2006, 02:41 AM
سامسونگ در نمایشگاه ExpoComm 2006 اقدام به معرفی باریكترین گوشی موبایل نمود. این گوشی كه X820 نام دارد فقط 9/6 میلیمتر ضخامت دارد. همچنین گوشی مدل D900 سامسونگ بعنوان باریكترین گوشی كشویی سه مگاپیکسل نیز به نمایش گذاشته شد

كیتا لی، مدیر بخش سیستم های مخابراتی سامسونگ معتقد است كه گوشیهای بسیار باریك سامسونگ آمیزه‌ای از زیبایی، سادگی و آسایش برای كاربران می‌باشد كه ارتباط افراد با یكدیگر را به سهولت میسر می‌سازد.
با رشد و پیشرفت سامسونگ در بخش تولید موبایلهای بسیار باریك این شركت در راستای پیشبرد استراتژی‌های جهانی، تمامی تلاش خود را جهت ارائه محصولاتی مطابق با نیاز مشتریان بكار گرفته است. تلفن SPH-N2001 اولین گوشی بسیار باریك سامسونگ به ضخامت 8/9 میلیمتر بود كه در سال 2001 معرفی گردید. پس از آن سامسونگ مدلهای بسیار باریك دیگری را با ویژگیها و مشخصات خاص و منحصر به فرد ارائه نمود.
تلفن سامسونگ X820 – باریکترین گوشی جهان
در حال حاضر X820 با ضخامت 9/6 میلیمتر بعنوان باریكترین گوشی در بازار شناخته شده است و همچنین با وزنی معادل 66 گرم جزء گوشیهای بسیار سبك بشمار می رود. جنس این گوشی از فایبرگلاس بوده كه علیرغم سبكی دستگاه موجب حفظ عمر طولانی آن نیز خواهد شد. از دیگر مشخصات X820 بهره مندی از تكنولوژی SSMT ، دوربین 2 مگاپیكسلی، صفحه نمایش عریض، خروجی تلویزیون و مرورگر فایلهای ذخیره شده در گوشی می‌باشد. ظاهر زیبای گوشی، صفحه كلید آسان، جاگیری كم و همچنین ویژگیهای مورد نیاز كاربران از دیگر خصوصیات آن بشمار می‌رود. X820 در رنگهای متفاوت همزمان در خاورمیانه، روسیه و اروپا به بازار عرضه خواهد شد.
تلفن سامسونگ D900 – باریکترین گوشی کشویی جهان

SGH-D900 با ضخامت 13 میلیمتری بعنوان باریكترین گوشی كشویی با وضوح دوربین سه مگاپیکسل بشمار می‌رود. از مشخصات آن دوربین 13/3 مگاپیكسلی، مرورگر اسناد، خروجی تلویزیون و بهره‌مندی از تكنولوژی مولتی‌مدیا بوده كه همچنین با پشتیبانی از هدست استریو Bluetooth A2DP امکان گوش کردن به موسیقی بدون سیم را از راه دور فراهم می‌کند.
D900 همچنین با صفحه نمایش بزرگ 262K رنگ ایده‌آل برای تماشای فایلهای ویدیویی است. همچنین این گوشی دارای حافظه microSD برای ارتقای ظرفیت داخلی حافظه می‌باشد.
از دیگر گوشی های به نمایش درآمده در ExpoComm ، مدل SGH-P300 با طول 9/8 میلیمتر، دوربین 3/1 مگاپیكسلی ، پخش آهنگ و قابلیت ضبط ویدئویی، مدل SGH-Z150 بعنوان باریكترین گوشی 3G و گوشی های مولتی مدیا GH-D800 و SCH-Z540 می‌باشند.

http://www.samsung.com/iran/presscenter/pressrelease/pressrelease_20060530_0000259331.asp

amir_CLK500
29 July 2006, 12:56 PM
اگه این دی 900 دوربینش اتوفوکوس داشت تو خریدنش شک نمیکردم.status شم تو gsmarena دو سه روز پیش available شد.حیف...اون x820 هم که مموری نمیخوره.هر کدومشون یه نقصی دارن.:icon_bigg

samsung_D600
29 July 2006, 02:20 PM
حالا این اتوفوکوس چی هست ؟؟؟؟

BloodReza
29 July 2006, 03:06 PM
بابا دی600 جان از شما بعیده ندونی autofocus چی هست منم شاید به صورت علمی درست ندونم ولی تا اونجا میدونم که برای گرفتن عکس از فواصل نزدیک به کار میره تا عکس تار نشه
چون سامسونگ کمتر تو دوربینای گوشیهاش از این امکان استفاده میکنه برای همین شاید ندونی شما هم که غیر سامسونگ برند دیگه یی رو قبول نداری

samsung_D600
29 July 2006, 03:17 PM
خوب من هم معنای تخصصی تر رو می خواست اتفاقا یکی از مشکلات دی 600 همیت اتو فکوس هست ولی من یه جا خوندم که اگر از فاصله ی دور هم مثلا از یک کتاب عکس بگیریم با زوم کردن می تونیم به دونه هیچ مشکلی متن ها رو بخوانیم

Javid
7 October 2006, 10:25 PM
جناب خون-رضا تا چند روز دیگه دی 900 رو میخرم و اون کلوپ رو باز میکنی نه؟ کاش به جای این آقا بالاسر بازیات 4 کلمه حرف حساب هم بلد بودی در کلوپ سامسونگ بزنی...

HES@M
8 October 2006, 01:18 AM
سلام . جناب جاويد عزيز لطفا عصبي نشو اين جوري فقط احترامي كه بايد براي هم قائل باشيد از بين ميره.
راجب فوكوس هم عرض كنم كه فوكوس كردن فقط براي عكس گرفتن از فواصل خيلي نزديك نيست بلكه دوربيني كه قابليت فوكوس رو داشته باشه زمان گرفتن عكس از هر سوژه اي و با هر فاصله اي كه سوژه از لنز داشته باشه بايد رو سوژه فوكوس بكنه اين جوري كمك ميكنه كه لنز تنظيم بهتري رو سوژه داشته باشه و نتيجتا كيفيت عكس بهتر ميشه . براي عكس گرفتن از فواصل خيلي نزديك دوربين بايد حالت عكسبرداريه ماكرو داشته باشه حالا بعضي از دوربينها حالت ماكرو در اونها اتوماتيك هست يعني به اين صورت كه وقتي فاصله لنز با سوژه از يه حدي كمتر ميشه اتوماتيك دوربين رو حالت ماكرو قرار ميگيره و در بعضي دوربينها حالت عكسبرداريه ماكرو را بايد خودمون فعال كنيم و طبيعيه كه باز در اين مواقع به جز اينكه حالت ماكرو فعال شده . فوكوس كردن روي سوژه هم بايد انجام بديم .

samsung_D600
8 October 2006, 05:42 AM
در جواب پست های قبل باید بگم که این دی 900 اوتوفوکاس داره

Javid
11 October 2006, 09:32 AM
داشتم نظریات ملت در مورد ریویوی GSMarena درباره ی دی 900 رو میخوندم چند تا از نظرهاشون چشممو گرفت گفتم اینجا پیست کنم شما هم در جریان باشید. ببخشید اگه جای نقطه ها و علامت سوالها و تعجب ها اومده اول چون پیست کردم کمی به هم ریخته...

My pictures taken by my D900 also are very good!

just got my D900.
its absolutely fabulous PHONE!
after i saw pics from this review, i found some differences. There is no "RED & GREEN" call and end button in this review.
also the "SAMSUNG" logo at the back is different from my D900.
I can't find silver logo on my phone. its hard to tell by just looking @ the picture,
but the plastic material looks little bit diffrent too. Probably its not a finished product.

Cheap looking plastic?? U must be joking!
It's exactly like D600! Dude, when u test a phone and write a review about it,
test a REAL PHONE, and not a TOY or a PROTOTYPE! And u CAN view any video in full screen!
Any child knows that about any Samsung phone!
I think this site wants to give a bad image to Samsung phones.
Very very bad and disapointing..AND MAD!

Moreover, the 'cheap looking' plastic was only used on prototypes like the one on the photos (grey color).
The production D900s are totally black and feature 'soft feel' material, like D600.

samsung_D600
12 October 2006, 06:02 AM
حالا این اینگلیسی ها چیه گذاشتی

Javid
12 October 2006, 05:04 PM
حالا این اینگلیسی ها چیه گذاشتی

ترجمه: :icon_surp

عکس هایی که با دی 900 میگیرم خیلی خوبن

تازه دی 900 خریدم.
آخره گوشیه!
بعد از اینکه عکسهای این ریویو رو دیدم، متوجه بعضی تفاوتها شدم. دکمه ی "قرمز و سبز " شماره گیر تماس و پایان در این ریویو نیست! همچنین لوگوی"SAMSUNG در پشت گوشی با دی 900 من متفاوته.. من نمیتونم لوگوی نقره ایه سامسونگو در پشت گوشیم پیدا کنم. سخته فقط با نگاه کردن به عکسها واستون توضیح بدم...
ماده ی پلاستیکی استفاده شده در گوشی من هم یه کمی فرق میکنه با اونی که توی ریویو هستش. احتمالا این یک محصول نهایی نیست...

پلاستیک به نظر کم ارزش و ارزون؟؟ شما انگار دارید جوک میگید
در این زمینه (ماده ی پلاستیکی) دقیقا مثل دی 600 هستش. وقتی شما یک گوشی رو تست میکنید و درموردش مینویسید یدونه واقعیشو تست کنید نه یه اسبابازی یا مدلش رو!
شما میتونید با فشار دادن دکمه ی 1 هر فایل ویدئویی رو در حالت فول اسکرین تماشا کنید.
هر بچه ای دیگه با گوشی سامسونگ آشنایی داره
من فکر میکنم این سایت (GSMARENA) قصد داره تصویری بد از سامسونگ رو در برابر خواننده جلوه بده..
خیلی خیلی بد و مایوس کننده... و اعصاب خورد کن.

ماده ی پلاستیکی کم ارزش فقط در نمونه های اولیه مثل همونی که در تصویر دیدید مورد استفاده قرار گرفته (رنگ خاکستری)
همه ی دی 900 ها با رنگ سیاه و ماده ی نرمی درست همانند دی 600 ساخته میشن.

Javid
12 October 2006, 05:06 PM
اینم لینک ریویو:
http://www.gsmarena.com/samsung_d900-review-108.php

samsung_D600
13 October 2006, 03:28 AM
خوب تا اونجایی که من دیدم بیشتر سایتها می خوان سامسونگ رو بد نشون بدن حتی روزنامه ها نمونش اینکه توی روزنامه نوشته بود بزرگترین تولید کننده ی ال سی دی فیلبس هستش حالا اگه مینوشت ال جی یا سونی دلم نمی سوخت برای سایتها هم باید بگم در مقیسه ی دی 900 و ان 73 و کا 800 هر عکسی رو که سامسونگ دی 900 گرفته بود از یه زاویه و زمانی دیگه بود و اون دوتا شبیه هم بودن که این به ضرر سامسونگ بود همینطور مقایسه ی دی 600 با ان 90 و دبلیو 800

Javid
13 October 2006, 10:54 AM
خوب تا اونجایی که من دیدم بیشتر سایتها می خوان سامسونگ رو بد نشون بدن حتی روزنامه ها نمونش اینکه توی روزنامه نوشته بود بزرگترین تولید کننده ی ال سی دی فیلبس هستش حالا اگه مینوشت ال جی یا سونی دلم نمی سوخت برای سایتها هم باید بگم در مقیسه ی دی 900 و ان 73 و کا 800 هر عکسی رو که سامسونگ دی 900 گرفته بود از یه زاویه و زمانی دیگه بود و اون دوتا شبیه هم بودن که این به ضرر سامسونگ بود همینطور مقایسه ی دی 600 با ان 90 و دبلیو 800

در مورد مقایسه دقیقا قبول دارم. عکسهای دی 900 رو با پوزیشن متفاوت گرفته بود که این روی ترکیب رنگش اثر زیادی میگذاره...

Javid
13 October 2006, 11:07 AM
مهیار جان حالا ساعت رو که در حالت استند بای نشون نمیده، علامت اس ام اس و این چیزا رو هم باید با فعال کردن گوشی ببینیم؟

Javid
13 October 2006, 02:23 PM
خوب پاسخ کامل خودم رو با خوندن این قسمت یکی از ریویو ها گرفتم:
Hmm oh, you'll notice, if you buy the phone, that the screen turns off and doesn't display a clock. They've done this to save battery. Holding the volume battery, you'll get the date, clock, missed calls and signal level. Nice little summary.

samsung_D600
14 October 2006, 03:24 AM
خوبه که جوابتو پیداکردی چون من منظورت رو نفهمیدم حالا ترجمه ی اینو بزار

Javid
14 October 2006, 05:59 AM
خوبه که جوابتو پیداکردی چون من منظورت رو نفهمیدم حالا ترجمه ی اینو بزار
if you buy the phone, that the screen turns off and doesn't display a clock. They've done this to save battery. Holding the volume battery, you'll get the date, clock, missed calls and signal level.

اگر شما ابن تلفن رو بخرید صفحش خاموش میشه و ساعت رو نشون نمیده. سامسونگ این کار رو برای ذخیره ی انرژی باطری انجام داده. دکمه ی ولوم باطری رو نگه دارید و پس از اون تاریخ و ساعت و تلفن های ناموفق و سطح دریافت سیگنال آنتن رو دریافت کنید.

Nitro_boom021
14 October 2006, 05:36 PM
ولي اگر D900 مشكل خاصي نداشته باشه، با اين تجهيزات و زيبايي و قيمت، خيلي بهتر از گوشي هاي نوكيا و سوني اريكسون در محدوده قيمت بالاي 400 هزار تومن هست !
تا الان كسي D900 رو نخريده تا ما از تجربش استفاده كنيم ؟!؟!؟

BloodReza
14 October 2006, 10:14 PM
خرید دی 900 اشتباهه من جای شما ها بودم منتظر Z710 میشدم یا همون پی850 رو میخریدم
البته اگه فقط گوشی کشویی میخاین در این صورت دی900 بهترین انتخابه

samsung_D600
15 October 2006, 03:17 AM
آره منم بهش گفتم زد 710 بگیر