PDA

View Full Version : چه برنامه ای فایهای AMRرا در کامپیوتر اجرا میکند

micky
16 February 2006, 08:25 AM
با سلام به تمامي دوستان ؛

لطفا نرم افزار پخش فايلهايamr را به من معرفي كنيد.

نويد hp
16 February 2006, 01:05 PM
فرمت amr مخصوص صوت است . فیلمها در گوشی ها معمولن با فرمت 3gp ذخیره میشوند
فایل های amr را با برنامه های مختلفی میتوان در کامپیوتر پخش کرد .
به عنوان مثال برنامه real player میتوان این فایل ها رو مشاهده و یا گوش داد . البته باید این نرم افزار رو از طرق اینترنت آپدیت کنید .

نرم افزار دیگری که برای ان کار استفاده میشود nokia multimedia player هست . که باید از طریق اینترنت دانلود کنید و یا از داخل cd هایی که همراه گوشی های نو کیا هست نصب کنید .

micky
16 February 2006, 02:27 PM
سلام hp نويد عزيز:

متشكرم كه به سوال من جواب دادي.
اولا در مورد نرم افزار Nokia multimedia player بايد بگوئيم كه اين نرم افزار فايلهاي صوتي من را پخش نمي كند، ثانيا پخش اين فايلها دربرنامهReal Player ( آپديت شده ) به طور كامل انجام نميشود.بطور مثال فايل شما اگر 10 دقيقه است، Real Player فقط چند دقيقه از آن را پخش ميكند.
لطفا اگر اطلاعات بيشتري داريد در اختيار من بگذاريد.

عرفنا
16 February 2006, 03:04 PM
برنامه ی nokia multimedia player سد در سد بهترین برنامه برای پخش فایل های مبایله اگه مشکل شما هنوز پابرخاست پیشنهاد می کنم یه بار این برنامرو download کنید شاید مشکل هل شد

نويد hp
16 February 2006, 03:58 PM
این برنامه را هم تست کنید
برای پخش فیلمهای 3gp بسیار عالیست ولی فایل های amr را بنده تست نکرده ام .

http://www.filepedia.com/video_software/video_encoders/mpegable_x4_live.cfm

Farbod.E
20 February 2006, 02:11 AM
دوست عزیز من خودم از برنامه ACDSEE 7.0 استفاده میکنم در ضمن برنامه Quick Time هم قابلیت پخش فایلهای AMR رو داره !
بر خلاف نظر دوستان به نظر من برنامه nokia multimedia player اصلا برنامه جالبی نیست !

micky
23 February 2006, 10:31 AM
دوست عزیز من خودم از برنامه ACDSEE 7.0 استفاده میکنم در ضمن برنامه Quick Time هم قابلیت پخش فایلهای AMR رو داره !
بر خلاف نظر دوستان به نظر من برنامه nokia multimedia player اصلا برنامه جالبی نیست !

در مورد برنامه nokia multimedia player با نظر شما كاملا موافقم.:icon_cool

Anoosh-Rock
26 June 2006, 02:27 AM
با سلام

لطفا بفرمایید برای اجرای فایلها با پسوند AMR در کامپیوتر که توسط خود گوشی در قسمت Rcord Sound ضبط میگردند باید از چه برنامه ای استفاده کرد.

با تشکر از شما عزیزان

saghi_tanha_1
31 July 2006, 03:40 PM
با real playerمي شه خوندش البته بايد real player اپديتش كني

Shahrooz
1 August 2006, 03:41 AM
اگه quick time داشته باشی اجرا میشه
معمولا برنامه ای که این فرمت رو ساپورت کنه توی cd یی که همراه گوشی هست وجود داره:icon_surp

امين79
20 August 2006, 12:21 AM
علاوه بر نرم افزارهاي Quick Time و Real Player كه دوستان عنوان كردند
با نرم افزار Nokia Multimedia Player كه قدرت اجراي فايل هاي 3gp رو هم داره ميشه. :icon_cool

امين79
20 August 2006, 12:41 AM
دوستان كم لطفي نكنيد، Nokia Multimedia Player نرم افزار باحاليه و من خيلي باهاش راحتم
حتي خيلي ساده مي تونه فايلهاي تصويري با فرمت Mpeg رو به 3gp تبديل كنه :icon_cool

BloodReza
20 August 2006, 07:42 AM
توجه : به دلیل یکی بودن موضوع دو تاپیک :
چه برنامه ای فایهای AMRرا در کامپیوتر اجرا میکند
و
نرم افزار برای پخش فايل هاي amr
ایندو تاپیک با هم ادغام شد

mehran1
20 August 2006, 11:20 PM
salam
behtarin narmafzar baraye in kar xlife 3gp video convertor mibashad:icon_mad:

تذکر(safir):ضمن خوش امد گوی به شما دوست عزیز ازتون خواهش میکنم به قوانین هالز احترام بگذارید و از نوشتن پنگلیش خودداری کنید.

برگرداندن متن: سلام بهترین نرم افزار برای این کار xlife 3gp video convertor میباشد

PoYo
21 August 2006, 02:20 AM
Nokia PC Suit

و یه پلیر واسه این گونه فرمتها که میشه گیر آورد

فعلا

PoYo
4 September 2006, 01:16 AM
Nokia PC Suite

reza1357
5 September 2006, 02:22 PM
این برنامه را هم تست کنید
برای پخش فیلمهای 3gp بسیار عالیست ولی فایل های amr را بنده تست نکرده ام .

http://www.filepedia.com/video_software/video_encoders/mpegable_x4_live.cfm
برنامه فوق فایلهای amr رو بخش نمیکنه بنده بیشتر از Nokia Multimedia Converter استفاده میکنم که تمامی فایلهای صوتی رو ساپورت میکنه

iman_sfm
24 January 2007, 04:55 AM
به نظر من بهترین نرم افزار برای پخش فایلهای amr.* و 3GP.* برنامه QuickTime هست.من که خودم از این برنامه استفاده میکنم و خیلی هم راضی هستم