PDA

View Full Version : برق صنعتی و ماشين های الكتريكی



abbasi20
25 June 2006, 01:27 AM
موتورها و مولدهای AC

موتورها و مولدهای DC

موتورهای سنكرون و آسنكرون

مدارات فرمان

abbasi20
25 June 2006, 01:37 AM
موتورهای جريان متناوبAC
1- موتورهای سنكرون
2- موتورهای آسنكرون

موتورهای آسنكرون به علت نداشتن كلكتور و سادگی ساختمان آن بيشتر از موتور سنكرون متداول است.

مزايای موتور سنكرون:
1- اين موتور دارای ضريب قدرت مناسب و قابل تنظيم است.
2- بازده عالی دارد.
3- در مقابل نوسان ولتاژ حساسيت ندارد.
4- امكان بكار بردن آن به طور مستقيم با ولتاژ زياد وجود دارد.
5- با تحريك مناسب هيچگونه قدرت راكتيو مصرف نمیكند و فقط قدرت اكتيو مناسب می گيرد.
6- از اين موتور ميتوان به عنوان مولد قدرت راكتيو برای بالا بردن ضريب قدرت خط استفاده كرد.

معايب موتور سنكرون:
1- يك وسيله راه اندازی اوليه كه موتور كمكی و غيره می باشد احتياج دارد.
2- علاوه بر جريان متناوب برای سيم پيچ استاتور ، جريان دائم برای قطبهای آن هم مورد احتياج است در نتيجه قيمت ماشين را نسبت به مشابه خود بالا ميبرد.
3- سرعت آن ثابت است در نتيجه قابل تنظيم است.
4- نداشتن تحمل اضافه بار ( در صورتيكه خيلی زيادتر از حد مجاز به آن بار دهند ميايستد و دوباره بايستی آنرا راه اندازی كرد.)

كاربرد موتور سنكرون:
به خاطر راه اندازی مشكل موتور سنكرون ، مورد استفاده آن محدود است.
به خاطر سرعت ثابت آن، در موارديكه دور ثابت نياز باشد، استفاده می شود. در وسايل دقيق مانند ساعتهای الكتريكی و گرام و ....
كاربرد مهم موتور سنكرون ، برای اصلاح Cosφ است. بار روی آن قرار نداده يعنی موتور بدون بار كار ميكند در اين حالت موتور سنكرون را خازن سنكرون گويند.


Abbasi.power@gmail.com
عباسى

abbasi20
28 June 2006, 03:29 PM
مطالب زير را در اين وبلاگ بخوانيد :

وبلاگ برق صنعتى وقدرت والكترونيك http://sanat-bargh.blogfa.com

• موتورهای مولكولی (نانوتكنولوژی)
• تبديل موتورهای سه فاز به يك فاز
• استاندارد IEC38
• اتصال به اينترنت از طريق خطوط برق
• نكاتى در طراحى تابلو منزل مسكونی
• قيمت رعد وبرق آسمان چقدر است؟
• تشخيص جريان نامى فيوز از رنگ پولك
• مقاوت بدن انسان در برابر جريان برق

نوشته های جديد در وبلاگ :
• موتورهای الكتريكی (آسنكرون و سنكرون)
• پيدا كردن سرسيم های موتور آسنكرون UVW-XYZ
• موتور آسنكرون با روتور سيم پيچی شده ( روتور رينگی )
• موتور آسنكرون با روتور قفسه ای (Squirrel Cage Rotor)
• PLC (Power Line Carrier)
• راه اندازی موتورهای آسنكرون


Abbasi.power@gmail.com
مصطفى عباسى
وبلاگ برق صنعتى وقدرت والكترونيك http://sanat-bargh.blogfa.com

jacobnazarade
29 June 2006, 12:52 AM
با سلام
ولی هفته پیش به خاطر همین نزدیک بود پرتاب بشیم اون دنیا توی قطار مولد قطار هم کولر ها روشن شده بودند ژنراتور سه زیر فشار بود موتور رزرو استارت خوردن بی وجدان سنکرون نمی کرد تا بار تعادل پیدا کنه بدنه دیزل
سرخ شده بود کم بود منفجر بشه مولد قطر یا موتورایست البته با کم کردن بار قطع کردن کولرها بار کم شد
ولی نزدیک بریم اون دنیا ولی جالبه یه سری ادم به این قسمتها می زنه حیف که دوربین نداشتم عکس بگیرم
بچه های راه اهن بهش می گویند گاو داری
یه سوال حرفه یه موتور سه فاز داریم پیچیده شده و بسته است فقط سر سیم ها بیرون است چه طوری
سر سیم ها اصلی برای برق رو پیدا کنیم ؟؟؟؟

Farbod.E
6 July 2006, 04:28 PM
اگر Plate موتور شما به هر دلیلی قابل قرائت نبود با استفاده از یک مولتی متر ساده میتوانید سر سیمها را پیدا کنید . به این شکل که هر 3 سر سیمی که به هم راه دادند ( به هم متصل بودند ) UVM و 3 سر سیم دیگر xyz هستند. به این طریق تمامی سر سیمهای شما مشخص میشوند . در حقیقت هر دو دسته سیم پیچ موتور به طور جداگانه با هم ارتباط الکتریکی دارند .

EhsanZ
6 September 2008, 01:17 AM
از دوستان کسی در باره راه اندازی موتور با soft start اطلاعاتی داره؟
آیا می توان یک موتور 140kw که اینرسی بالایی دارد( یه دلیل نسب فن روی موتور) و تا به حال به کمک اتو ترانس راه اندازی می شده, با soft start tlelemecanique راه اندازی کرد؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.

blackworm
6 September 2008, 11:20 AM
دوست عزیز با سافت استارتر می تو نید این کارو بکنید حتی خیلی راحتتر و نرم تر از اتو ترانس چون تو اتو فقط با ولتاژ بازی می کردید و کاملا دستی بود و به اپراتورتون ربط داشت ولی خوب همونطور که می دونید سافت درایو ها هم با فرکانس بازی می کنن هم با ولتاژ در نتیجه راه اندای بهتری دارید ضم اینکه در نسل های جدید با دادن منحنی گشتاور میشه راه اندازی رو به مراتب بهتر انجام داد. ولی در مورد نوع تایپ خاصی اگر دیتیل اون وسیله و دیتیل موتور رو اعلام کنید می شه فنی تر بحث کرد

EhsanZ
7 September 2008, 01:42 PM
سافت استارتر از نوع ATS48C32Q با توان 160KW . من با کسی که در این ضمینه تجربه داشت صحبت کردم گفت softstart گشتاور بالایی نمی تواند ایجاد کنه ممکن نتونه موتورو راه بندازه یا اگرهم راه بیفته فشار زیادی به softstart میاد و زود خراب میشه!!
پیشنهادش استفاده از اینورتر بود! نمی دونم حرفش درسته یا نه!
اگه شما تجربه ای در استفاده از این نوع softstart دارید ممنون می شوم راهنمایی کنید.

blackworm
7 September 2008, 04:21 PM
دوست گلم خوب این کاملا مشهوده شما اگه به مطالب بخش راهاندازی به کمک فرکانس و واتاژ که در سافت ها صورت میگیره متوجه این مورد میشید حتی همون اتئ ترانس شما هم به خاطر پایین اوردن ولتاژ باعث میشد که گشتاور راه اندازی زیر بار کاهش چشم گیری کنه احتمالا اگه از یه امپر متر سر راه اون هم استفاده می کردید متوجه این مورد می شدید . تا جایی که من می دونم اصولا از این سافت های معمولی تاکید می کنم معمولی برای راهاندازی موتور های که گشتار راه اندازی زیر بار بالای دارن استفائه نمیشه . ولی شما فرموده بودید برای فن هست و فن هم فکر نمی کنم گشتاور راه اندازی بالای بخواد مگه فن خاصی باشه

EhsanZ
8 September 2008, 03:53 AM
درسته در تمام روش ها افت گشتاور داریم. توجه اون بنده خدا اینه که چون اتو داره پس نیاز به گشتاور بالایی داره و این سافت گشتاوری که ایجاد می کنه از اتو کمتره!
البته اتو ترانس متغییر نیست و روی 65% ثابته, در لحظه راه اندازی حدود 12000A جریان می کشه و موتور با فشار راه می افته. بنظر شما گشتاور بالا نیاز نداره؟
از دوستان اگه کسی تجربه استفاده از ابن نوع سافت رو داره بگن تا استفاده کنیم.

blackworm
9 September 2008, 12:35 PM
به نظر من داشتن اتو دلیلی بر داشتن گشتاور راهاندازی بالا نیست . اصولا راه اندازی با اتو در اکثر جاها صورت میگیره اون هم فقط به دلیل راحتی و ارزان تر بودن تجهیزات نسبت به روش های دیگه . چیزی که واسه من باعث تعجب هست اینه که شما میگید 12KA جریان استارت شماست و تعجب من اینه که شما چه انشعابی دارید که میتونه این بار استارت رو جواب بده واقعا با این جریان نیاز به یه کارنت انجکشن است و دوم اینکه این چه موتوری که یه فنو داره می چرخونه که این جریان راه اندازیش هست .
در صورت امکان اطلاعات پلاک موتور رو قرار بدید تا بشه نظرات دقیق تر و علمی تری ارائه بدیم و البته برای تجربه هم چیز جالبی. تازه اگه مقدور هست از دیوایستون هم یه عکی بدید دیگه نور علی نوره

EhsanZ
10 September 2008, 04:38 PM
من شرمندم اشتباه تایپی بوده! شما حق داشتید تعجب کنید چون 1 صفر اضافه داره!! 1200A جریان راه اندازی داره. موتور 160KW جریان رو پلاک دقیق یادم نیس فک کنم 239A و 380V و1486rpm . البته می خوام با این سافت یک موتور 132KW دیگر را هم راه اندازی کنم یعنی از یک سافت برای هردو موتور استفاده بشه. مسلما مشکل با 160 حل بشه 132 خودش حله. امروز با یک موتور 75KW , 3000rpmکه فن کوچکتری روش بود امتحان کردم در لحظه اول 530A جریان کشید حدود 10ثانیه موتور راه اندازی شد و جریان به 70A رسید البته گشتاور راه اندازو روی 33% قرار داده بودم. بار دوم گشتاورو روی 20% قرار دادم اینبار 17ثانیه طول کشید. نمی دونم افزایش گشتاور راه اندازی به سافت احتمالا فشار می آره؟! چون تنظیم پیش فرض روی 20% بود.
عکس از ظاهر ساف می خوایین؟

blackworm
10 September 2008, 07:00 PM
اصولا سافت ها یه رنج قابل قبولی برای تغییرات گشتاور و جریان راه اندازی دارند که اینو با مراجعه به کاتولوکش می تونی دقیقا بفمهمید و چیزی رو خودش ست میشه حد متوسط هست نه حد بالا . هر چی گشتاور رو پایین بیارید زمان افزایش پیدا می کنه و نکته بدش برای ما اینه ولی خوب یه نقطه خوب هم داره که جریان راه اندازی و در نتیجه ضربه به شبکه رو کم می کنه که خودتون عیوب ضربه جریانی رو می دونید و اگر هم گشتاور رو زیاد کنید بلطبع برعکس این مورد ایجاد میشه .سعی کنید با رجوع به کاتولوک حد وسطی که هر دو را ارضا کنه پیدا کنید اگه من باشم حاضر میشم زمان رو بالا ببرم ولی ضربه نداشته باشم .( این فقط نظر شخصی منه )