PDA

View Full Version : ميزان خلاصي فرمان چقدر بايد باشد؟

hummer
2 December 2004, 11:20 AM
سلام
دوستان من ديروز ماشين رو بردم پيش جلوبندي ساز . خلاصي فرمون رو گرفت .يعني فرمان تقريبن اصلن خلاصي نداره . با اين كار احساس مي كنم فرمان يك مقدار سفت شده. حالا مي خوام بدونم چجورياست؟ فرمان اصلن نبايد خلاصي داشته باشه؟يا ي مقدارش لازمه؟ :!:

علی سلیمی
3 February 2005, 10:10 PM
من اطلاع كافي از اين مطلب ندارم اما فقط و فقط يه توصيه به شما دارم دوست عزيز٬ من قبلا يه پژو آر دي مدل 78 داشتم كه فرمون اين ماشين به شدت سفت بود به قدري كه واقعا بعد از 2-3 ساعت رانندگي تو شهر دستم درد ميگرفت٬ البته اين احساس رو نه اين كه من داشته باشم پدرمم هم اصلان پشت اون ماشين نميشست به خاطر همين مساله! و بعد بردم تعميرگاه و تعميركار زحمت كشيدن فرمون رو نرم تر كردن (يعني خلاصي ايشو بيشتر كردن) و همين امر باعث ميشد تا مثلا تو خيابون كه ميخواستم دور بزنم اول فرمون يه كم زور ميخواست و سفت بود اما بعد از نيم دور گردش خود به خود نرم ميشد و كاملا تا ته ميگشت و همين امر باعث شد تا 4 روز بعد تو بزرگراه كردستان (شمال به جنوب) سر آخرين پيچ كه كمي هم شيب مسير زياد بود فرمون به طور خودكار تا ته بپيچه و باعث چپ شدن ماشين بشه.

اول اينكه بگو ماشينت چي هست و بعد سعي كن اگر شك و ترديدي در مورد فرمون داري حتما اون رو به تعميركار ديگه هم نشون بدي تا مثل من خدايي ناكرده پشيمون نشي از كاري كه نكردي (الان دقيقا بعد از يك سال ماشين خريدم دوباره) 8)