PDA

View Full Version : کلوپZ600(تاپیک قدیمی)

امير علي محسنين
11 August 2004, 03:38 AM
چند تا برنامه براي زد 600 دارم ... كسي برنامه ايي براي زد 600 نداره ؟
ميشه منشي روش نصب كرد ؟

m-sh
20 September 2004, 10:09 PM
خوب لطفا برنامه هايي كه داريد را معرفي كنيد ...

kajkolahkhan
1 December 2004, 01:25 PM
سلام ميخواستم ببينم os z600 چي هستش و چرا من نميتونم فايلهاي sis و برنامه هايي كه داره رو روي گوشيم بريزم؟ please help me

babaei
4 December 2004, 04:21 AM
منظورت از برنامه هايي كه داره چيه ؟؟؟

MASTERSATMAN
4 December 2004, 07:13 PM
سلام

Z600 چون سينبين نيست مثل 6600 نوكيا OS نداره اونها هر كدوم FIRMWARE مخصوص به خودشون را دارند.

babaei
7 December 2004, 05:27 PM
سيستم اجرايي(عامل) دارند اما اين سيستم اجرايي خاص مي باشد يعني دستورات قابل اجراي خاصي رو دارد و نحوه برنامه نويسي اون خاص ميباشد.
اما بعضي گوشيها سيستم عامل هايي دارند كه با زبانهاي برنامه نويسي عمومي ...ميشه براي اونها برنامه نوشت كه اين سيستم عامل ها بدليل داشتن محيطي براي اجراي اون برنامه ها و همچنين اين موضوع كه افراد زيادي قادر به برنامه نويسي براي اونها هستند (كه باعث متنوع شدن برنامه هاي اونها ميشه) باعث شده كه پرطرفدار بشن. و درواقع بايد اين نكته رو خدمتتون عرض كنم كه تمام گوشي ها ي تلفن همراه داراي سيستم عامل هستد وگرنه بايد به صورت آنالوگ كارميكردند ((مباحث مربوط به ديجيتال ونياز هر مدار ديجيتال به سيستم عامل كه بعدا خدمتتون توضيح ميدم)) درست مثل كامپيوترها ....كه مثلا اپل برنامه هاي pc ها رو بدون امولاتور اجرا نمي كنه و......
به عنوان مثال نصب منشي تلفني برروي روي گوشي هاي سامسونگ .كه البته ممكن بپرسيد كه چرا بايد محتويات فلش دستگاه مجدد پروگرام شود . اين بخاطر تعريف نشدن پرتهاي گوشي براي سيستم عامل گوشي و استفاده نكردن از امولاتور هست ((در تمام گوشي هايي كه سيستم عامل هاي پيشرفته وهمچنين كليه پرت هاي دستگاه دردسترس ميباشند يك يا چند امولاتور فعال هستند..بعدا راجع بهش توضيح ميدم .)) كه تنها دليل استفاده نكردن از امولاتور ضعيف بودن cpu و در كل سرعت كم پردازش ميباشد.
به كلمه BOOT دقت كنيد

kajkolahkhan
8 December 2004, 01:07 PM
مرسي از توضيحاتتون.
حالا برنامه هايي كه براش هستش رو من از كجا ميتونم دانلود كنم؟ برنامه هاي جاوا البته.
بعدش من منشي تلفني هم ميخواستم،‌ من شنيدم كه يه برنامه جاوا هستش كه اينكار رو انجام ميده ميشه بهم كمك كنيد كه از كجا ميتونم اونو دانلود كنم؟

نيما:
سوال جديد در تاپيك جديد

HAMID_131
11 December 2004, 10:29 AM
سلام من دو روزه زد 600 خريدم چجوري ميشه به كامپيوتر وصلش كرد و ملودي چه جوري ميسازن

MASTERSATMAN
11 December 2004, 07:36 PM
سلام

گوشي Z600 هم Infrared داره هم Bluetooth و تو پاساژ علاءالدين هم جفتش گير مياد ولي من پيشنهاد مي كنم
Bluethooth بگيري قيمتشم حدود 20 تا 25 هزار تومنه و از طريق اون مي توني گوشيتو به كامپيوتر وصل كني .

مزاياي Bluethooth به Infrared :
1- سرعت بيشتر
2- به ديد مستقيم دو دستگاه احتياجي نيست( Bluethooth حداقل 10متر برد دارد )
3- داشتن سرويسهاي بيشتر نسبت به Infrared مثل HID و Headset و Dial-up و .......
4- كلاسشم بيشتره :o

babaei
12 December 2004, 04:21 AM
بهتره سرچ كني
اما راجع به بعضي از برنامه ها و...
http://www.clubsonyericsson.com/en/software_windows.shtml
و
http://www.myt610.net/

MASTERSATMAN
12 December 2004, 10:24 AM
سلام
به اين سايت هم مي تونيد مراجعه كنيد