View Full Version : MegaForce gPod M400 - Review
hapahopa
19 June 2006, 08:34 PM
سلام .
اینم یه ریوو کوچیک یا بهتر بگم یکسری اطلاعات در مورد این دستگاه .
جی پاد سیستم کوچکی است که جستجوگر آن از طریق ارتباط دائم با چندین ماهواره ، امکان پیدا کردن مقصد را لحظه به لحظه فراهم می آورد .
با فعال شدن سیستم ، بلافاصله نقشه دقیق تهران نمایان میشود ، سرعت خودرو و تعداد ماهواره های فعال روی صفحه نمایش دیده میشود .
با فعال شدن جی پاد ، به صورت خودکار ، موقعیت خودروی شما در روی نقشه معین می شود و این نقطه ، آغاز عزیمت شما انگاشته می شود .
gPod یک دستگاه هوشمند سمعی و بصری است که نقشه کامل ودقیق تهران بزرگ با جزییات کامل در آن ضبط شده و با نصب آن روی خودرو، شما را از بهترین مسیر وسریعترین راه ممکن به مقصد می رساند.سیستمی که شرکت مگافورس به شما عرضه می کند، نتیجه پیمایش کوچه به کوچه و خیابان به خیابان در تهران بزرگ است تا مسیرهای یک طرفه، دو طرفه، بن بست ها و یا کوچه های تنگ و باریک نیز از نظر دور نماند. شما قبل از رسیدن به مقصد از تمام جزئیات راه با خبر می شوید.
من که هیچ نقطه ضعفی توش ندیدم ، هر چند تازه گرفتمش ولی همش خوب بوده
سیستم نویگیتش عالیه ... کلا" هیچی از نقشه های اروپا و آمریکا کم نداره !
ادارای مکان جستجو خیابان ها ، رستوران ، بانک ، بیمارستان ، مراکز خرید ، تفریحی ، پمپ بنزین ، ...
http://rahyabpars.com/image002.jpg
در ضمن قیمت این دستگاه 644000 تومان می باشد.
مرسی .
میلاد.
po2ya
20 June 2006, 01:01 PM
64 یا 640؟؟؟؟
640 فکر کنم یه مقداری زیاده واسه این دشتگاه ولی کاربرد داره !
hapahopa
20 June 2006, 01:45 PM
64 یا 640؟؟؟؟
640 فکر کنم یه مقداری زیاده واسه این دشتگاه ولی کاربرد داره !
سلام .
ای بابا ! این street pilot ها قیمتاشون حول و حوش یک میلیون تومنه ! ( پیشنهاد می کنم یه سرچ ی بکنید . مثلا" مدل های 2610 و 2650 و 2720 و 2730 و ... که قیمتاشون 995000 و 1195000 و 1100000 و 1300000 تومانه ! )
تازه ! نقشه تهران رو هم که ندارن ! تنها جی پی اس موجود که نقشه دیجیتالی شهر تهران و کرج رو داره این دستگاه - ه ! به نظر من که اگه قیمتش واقعا" مناسبه !
یه بولوتوس جی پی اس رسیور معمولی 100000 تومانه آقا !
مرسی.
میلاد.
shhrz
26 June 2006, 05:14 PM
سیستم خیلی جالب و بدردبخوریه! بنظر من توی خیابانهای تهران واجبه. قیمتش تو امریکا از این خیلی گرونتره. ولی تو ایران کسی زیر بارش نمیره، مگر اینکه طرف ماشین آخرین مدل داشته باشه. برا ماها که پرایدو پژو سوار میشیم اصلا صرف نمیکنه. اگه 200-300 تومن بود حتما من یکیشو میگرفتم!
futuredream
26 June 2006, 11:01 PM
فقط برای شهر تهران هست یا جاهای دیگه ایران رو هم داره؟!
shhrz
27 June 2006, 09:24 AM
فقط برای شهر تهران هست یا جاهای دیگه ایران رو هم داره؟!
فعلا فقط برای تهران و کرج هست. ولی کاش کشوریش کنن!
Moein273
27 June 2006, 11:20 AM
عكس كلي از دستگاه نداريد؟
shhrz
27 June 2006, 01:17 PM
سایت این محصول www.megaforce-gps.com می باشد. specifications هم بصورت PDF پیوست شده.
Moein273
28 June 2006, 11:42 AM
نمايندگي فروش در ايران دارند؟
shhrz
28 June 2006, 11:50 AM
نمايندگي فروش در ايران دارند؟
شرکت رهیاب پارس
Tel: 021-22602155
Email:info@rahyabpars.com
hamedfox
9 October 2006, 09:03 AM
ببخشید این نقشه که داره خودشو آپدیت میکنه یا نه یعنی تغییرات خیابونا توش میاد یا نه یعنی اگه یه خیابون دوطرفه یه طرفه بشه توش اعمال میشه یا نه
shhrz
9 October 2006, 09:56 AM
ببخشید این نقشه که داره خودشو آپدیت میکنه یا نه یعنی تغییرات خیابونا توش میاد یا نه یعنی اگه یه خیابون دوطرفه یه طرفه بشه توش اعمال میشه یا نه
نه. نرم افزارش رو باید دستی آپدیت کنی.
Moein273
9 October 2006, 12:12 PM
کسی اطلاع داره الان قیمتش چند هست؟
Freeman
15 October 2006, 11:37 PM
هم اكنون قيمت اين دستگاه 000/495 تومان شده هم نقد و هم اقساط. خواستيد با اين شماره ها تماس بگيريد :
دوست عزیزم از قرار دادن شماره تلفن خودداری کنید
دوستانی که تمایل دارند در پیام خصوصی با این دوست عزیز تماس داشته و شماره تلفن را در Pm از ایشان طلب کنند
ممنونF.®.A (http://www.phalls.com/vbulletin/member.php?find=lastposter&f=20)
alex54
9 June 2008, 09:18 AM
باسلام من gps magellan 3100 دارم و میخوام نقشه تهران یا ایران را براش پیدا کنم . کسی میتونه کمکی کنه ؟
ممنون میشم اگه کسی منو راهنمایی کنه .
alex54
9 June 2008, 04:43 PM
یکی بگه جی پاد m400 خوبه یا s430؟
jacky
19 June 2008, 08:58 AM
یکی بگه جی پاد m400 خوبه یا s430؟
M400 دیگه تولید نمی شه و مدل S430 فقط تولید می شه و قابلیت پخش تمام انواع فرمت های صوتی و تصویری رو داره .
در دو مدل 3.5 اینچ و 4 اینچ هم موجوده ، ; که فیمتشون هم به ترتیب 395 و 465 است . نقشه شهرهای تهران ، کرج ، اصفهان ، شیراز و کلیه جاده های کشور رو هم داره .
اگه اطلاعات بیشتری خواستید به سایت
http://www.megaforce.ir/
alex54
19 June 2008, 10:19 AM
M400 دیگه تولید نمی شه و مدل S430 فقط تولید می شه و قابلیت پخش تمام انواع فرمت های صوتی و تصویری رو داره .
در دو مدل 3.5 اینچ و 4 اینچ هم موجوده ، ; که فیمتشون هم به ترتیب 395 و 465 است . نقشه شهرهای تهران ، کرج ، اصفهان ، شیراز و کلیه جاده های کشور رو هم داره .
اگه اطلاعات بیشتری خواستید به سایت
http://www.megaforce.ir/
مرسی و ممنون از پاسختان و اما یه سوال دیگه :
من یک جی پی اس خودرویی ماژلان مدل 3100 دارم دنبال نقشه تهران و ایران و ... میگردم تا به این دستگاه بریزم . وتا جایی که من تحقیق کردم اگه (مپ سورس ) نقشه ها رو داشته باشم میشه روی دستگاه ریخت .
البته دستگاه را از آمریکا برام هدیه آورده اند و دارای زوم تا 30 متر می باشد.
و فکر کنم که مپ سورس مورد نظر فایلهایی با پسوند (mgi یا imi یا poi) می باشد . که در آن نقشه جهان با پسوند (ام جی آی) بعنوان نقشه اصلی و خیابانها و کوچه ها ی آمریکا و غیره با پسوند( آی ام آی) و نقاط مهم و رستورانها و هتل ها و ... با پسوند (پی او آی ) ذخیره شده اند.
و فکر کنم اگه نقشه ایران با فرمت (ام جی آی) "جای نقشه جهان" و نقشه تهران با فرمت (آی ام آی)" جای نقشه کوچه ها و جزئیات آمریکا" و نقاط مهم شهر تهران را با نوع فایل فرمت (پی او آی) را به جی پی اس تزریق کنم بتوان از آن استفاده کرد .
البته این جی پی اس خودرویی مثل پاکت پی سی ازسیستم عامل windows CE core5 استفاده میکنه .
دوستان اگه کسی نقشه تهران یاایران با فرمتهای فوق داره برام یه پیغام بفرسته تا تماس حاصل بشه .
Elati.kh@gmail.com (Elati.kh@gmail.com)
persiandiscus
27 August 2008, 04:42 PM
دوستان سلام
کسی اطلاع داره قیمت این دستگاه تو دبی چنده ؟
و اگر از اونجا بیاریم نقشه رو برامون می ریزن!؟
MegaForce gPod M400 منظورمه
persiandiscus
6 September 2008, 03:03 PM
سلام کسی جواب ما رو نداد
دوستان فردا صبح راهی دبی هستم میخواستم ببینم این دستگاه megaforce gpod s4300 رو اونجا از کجا میتونم بگیرم خیلی سرچ کردم اما هیچی پیدا نکردم خواهشن یکی تا امشب ما رو کمک کنه که از کجا باید بگیرمش مطمینا باید اونجا ارزون تر گیر بیاد دستگاهم میشه برد شرکت برامون نقشه رو بریزن.
ممنون
ناران
7 September 2008, 12:01 AM
توی دبی این دستگاه رو پیدا نمی کنی من هم که دنبالش بودم پیدا نکردم بعدا یک آماری گرفتم دیدم این دستگاه از آلمان می آید توی دبی فقط می تونی GARMIN یا TOMTOM بگری که از دستگاه بهت هستند ولی متاسفانه نقشه ایران یا تهران روشون نیست باید بدیدی برات بریزند ولی اون نقشه ای که روی این دستگاه هست روی این دو دستگاه قایل نصب و خوندن نیست در ضمن خوش بگذره :icon_cool
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.