PDA

View Full Version : آمپر آب آردی

nokia2600
17 June 2006, 09:46 AM
با سلام، ما شين من آردي مدل آخر 84 مي باشد.
وقتي آمپر آب از 90 مي گذرد هنگامي كه ماشين ايستاده و گاز نمي دهم تمامي چراغهاي جلو آمپر بصورت لحظه اي خاموش و روشن مي شود. اين حالت فقط زماني رخ مي دهد كه آمپر از 90 رد شده باشد. البته من فشنگي آب و ترموستات را عوض كردم ولي مشكل همچنان باقي است . در ضمن من وقتي كولر را روشن مي كنم دماي آب بالا مي رود و اگر ترافيك باشد حتي به نزديك دماي جوش مي رسد كه من مجبور به خاموش كردن كولر مي شوم. با خاموش كردن كولر دما هميشه در حدود 75 درجه بافي مي ماند. من اين مشكل را چگونه حل كنم.

z_qz54
18 June 2006, 12:29 AM
من که سر در نمیارم که آمپر چه ربطی به چراخ ها داره ؟

nokia2600
18 June 2006, 11:50 AM
دوست عزيز چراغهاي پشت آمپر خاموش روشن مي شود همه چراغها مثل اين مي مونه كه ماشين را تازه مي خواهي روشن كني چراغها روشن و خاموش مي شود بطور لحظه اي.

mehran1353
18 June 2006, 03:14 PM
دوست عزیز
تا جائیکه من می دونم یک لحظه کم سو شدن چراغهای بزرگ در شب ( نه کل چراغهای پشت آمپر - مگه چراغهای پشت آمپر شما همیشه روشن هست ؟! ) مربوط به لحظه راه افتادن فن موتور هست که جریان زیادی می کشه البته شاید یک بیستم ثانیه باشه . به راحتی با توجه به صدای فن می تونی این مطلب رو حس کنی . برای جلوگیری از گرم شدن زیاد باید ترموستات ماشینت رو برداری چراکه تو هوای گرم و ترافیک موتور زیر بار کولر حسابی گرم می کنه . بدون ترموستات در بدترین شرایط درجه آب از 85 بالاتر نمیره .

reza a
18 June 2006, 03:28 PM
برای حل شدن مشکل گرم کردن rdباید براش مثل پیکان پروانه ببندی.
خاموش وروشن شدن چراغها رو ببر پیش یه برق کار ماهر

moje90
15 April 2009, 09:19 PM
بهترین راه برای گرم نشدن بیش از حد دمای آب موتور آردی همان برداشتن ترموستات است با اینکار کمک بزرگی به موتور کرده اید وطول عمر آن را چند سال بیشتر می کنید ودمای آب هیچ وقت بیشتر از 80_85 نمی شود

shei2nak
16 April 2009, 01:52 AM
سلام دوستان. وقتی دمای اب به دمای حک شده روی ترموستات برسد(75/82) درچه ترموستات باز شده و اب جریان پیدا میکند به سمت رادیاتور... پس نیازی به برداشتن ترموستات نیست. راه های مختلفی است برای جلو گیری از بالا رفتن امپر. استفاده از رادیاتور روآ که الومینیمی است! یا بزرگ تر کردن فولی سر میل لنگ! اما این کار زیاد استاندارد نیست.
به نظرم از رادیاتور روا استفاده کنید بهتر است. که فکر میکنم حدود 70 تومان هزینه هم دارد...

اما در مورد روشن شدن چراغ های پشت امپر! باید عرض کنم که اکثر اردی ها اینطوری هستند و مثلا اگر چراغ هشدار درجه اب بخواهد روشن شود همزمان با ان چراغ stop و فشار روغن و ترمز دستی روشن میشوند. زیاد نگران نباشید. اگر امپر بالا نباشه(تا100درجه) مشکلی پیش نمیاد...

mil-i300
16 April 2009, 07:19 AM
این مشکل در سری های انژکتوری بوجود اوومده..!! مثلا ماله ما که آخره 80 هستش... کولر رو که میزنی.. گرم میشه.. ولی به 90 نمیرسه
85 آخرشه...!! البته شما چک کن ببین موقعی که کولر میزنی.... فن هایه ماشین روشن میشن... یا فن ثابت هات کار میکننن...!! شاید از فن باشه که داغ میکنه..!!
در مورد پشت آمپر هم من تا حالا ندیده بود.. جالبه والا.....!! :icon_surp

moje90
17 April 2009, 12:53 AM
دوستان آردی ما مدل آخر 82 هستش تابستان 2 سال پیش ماشین جوش آورد وقتی آن را پیش تعمیرکار بردیم اولین کاری که انجام داد برداشتن ترموستات بود چون ترموستات جام کرده بود و میگفت اگر دیر به آن میرسیدید واشر سرسیلندر میسوخت خدا رو شکر از اون موقع تا حالا دیگه نه جوش میاره نه آمپر آب خیلی بالا میرود و دمای ما بین 70_85 بیشتر نمیشود حتی با کولر (تعمیرکاره میگفت جنس ترموستات ها خوب نیست و پس ازمدتی دوباره خراب میشوند )

secretboy66
9 September 2009, 06:34 AM
سلام دوستان
من آردی83 دارم
یه ضدجوش ایرانول ریختم توش آمپرآبش از90بالاتر نمیره,فقط یه بار ترموستاتش جام کرد! که اونم بعد از2سال بود,چون من 2سال ونیمه که این ماشینو خریدم,موقع خریدم یه بار عوضش کردم,البته 2سال عمر واسه این کیفیت تو جنس های ما عجیبه!
ترموستات روبرندار چون باعث میشه دمای موتور کم بشه و مصرفش بره بالا,سر همون 72که ترموستات باز میشه حالت ایده آلشه,بقول استادمون اگه به ترموستات نیاز نداشت ایران خودرو نمیزاشتش!!!!
فن پیکانی هم سروصداش وحشتناکه عزیز دل برادر(نیس آردی صداش کمه)
اگه دیدیی رو90یهو چراغ استپ روشن میشه اول سطح اب تورادیاتورو چک کن,بعد هواگیریش کن(کار10 ثانیست),آخرسر برو ترموستاتشو چک کن,اگه درست نشد ببر پیشنمایندگی وازاونابپرس