View Full Version : نظر خواهي ( در مورد جمع كردن چند تا سيستم كامپيوتر)
ciahchal
1 December 2004, 03:22 AM
با عرض شرمندگي اين مطلب رو نمي دونستم كجا بنويسم اگه جاش اشتباهه خودتون عوض كنين :(
اقا من مي خوام 4 تا كامپيوتر جمع كنم ... اوي يكيش هم مي خوام يه بر پيناكل نصب كنم ...
به نظر شما چي جمع كنم خوبه ... راستش توي مرحله اول برام پرفورمنس سيستمها مهم هست چون قرار هست كه سيستمها مثل اسب كار كنن ...( برام خيلي مهم هست كه max روش خوب بالا بياد و jump نداشته باشه ... كارت گرافيكي خوب مي خوام و ...)
اگه اينجا كسي شركت كامپيوتري داره خوشحال مي شم برام پيغام بذاره ...
قيمت ها هم معقول باشه ... سوپركامپيوتر هم نمي خوام :(
اگه پيش فاكتور هم مي فرستيد كه ديگه عالي مي شه !
kinz
1 December 2004, 06:32 PM
یدونه مین بوردی که sli رو ساپرت کنه (منظور دو تا کارت و دو تا اسلاتx16 pci express) به همراه یدونه سی پی یو athlon 64 fx
این هم مین بورد مورد نیاز http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/overview.htm
چون همین یدونه برای ای ام دی با این مشخصات تولید شده.
http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-d/a8nsli-d_l.jpg
البته اگه برات قیمت مهم نیست و کار گرافیکی میخوای انجام بدی.
Lizard
1 December 2004, 10:07 PM
با توجه به كار هاي گرافيكي كه ميخوايد انجام بديد مواردي رو كه دوستم كينز گفتن انتخاب هاي درستي هست.
فقط يك مورد كه لازم ميدونم متذكر بشم و اون هم اينه كه در ساختمان اتلون (سي پي يو) يكي دو مورد از پردازش ها حذف شده كه گاهي (نزديك صفر) احتمال ارور وجود داره و ترميم هم نميكنه. و علت هنگ كردن و سرعت ظاهري پايين تر در اينتل پردازش كاملن دقيق هست كه گاهي به كوچكترين ارور ها هم ايراد ميگيره 8)
ciahchal
4 December 2004, 05:12 PM
Unicorn,
بلاخره سي پي يو چي شد ؟ :(
اينتل يا اتلون؟
kinz,
استاد اين مين كه گفتي خودش nvidia رو پيشنهاد مي كنه براي كارت گرافيك ... من خودم 2 تا سيستم خونه radeon 9200 , Nvidia رو دارم و از رادون راضي ترم ( البته اين رو هم بگم كه راستش رو بخواي از اين چيزها سر در نمي ارم )
:(
الان چه كارت گرافيكي خوب هست توي بازار ؟
ram هم kingstone 256 بگيرم؟
cpu رو 3.2 بگيرم چطوره ؟ ( اين روي ميني كه شما مي گي نمي اد نه ؟ )
هاب چي بگيرم؟
من فقط يه مودم مي خوام بگيرم external 3com خوبه؟( حالا كه مي خوام يدونه بگيرم بهترينش رو مي خوام )
case بخوام بگيرم green رو شما قبول داريد يا چيز ديگه بگيرم ( راستش خودم زياد تو بند case نيستم ... )
------------------------
يه سوال هم دارم از اونهايي كه dual مونيتور رو استفاده مي كنن ... شما 2 تا مونيتور رو چي مي بندين ؟ يك 17 يك 15 ؟ يا ...
چه ماركي رو پيشنهاد مي كنيد ...
مهرداد65
4 December 2004, 05:49 PM
cpu 3.2 خوبه (اينتل)
مودم زولتريكس 3 چيپ خوبه
case هم زياد فرقي نداره هر كدوم خوشگلتر بود بگير
گرافيك هم 256 ATI از همه بهتره
RAM هم 256 كمه الان RAM يه گيگاباتي هم اومده
اين چيزايي بود كه به ذهنم رسيد :mrgreen:
موفق باشي 8)
ciahchal
4 December 2004, 06:02 PM
مادر بورد supermicro چطوره ... الان يكي از دوستام كه شركت تبليغاتي داره گفت بهترين هستش !
مودم هم external مي خوام باشه حتما ...
مهرداد65,
منظورتون از ati 256 چه مدلي هست ؟
مارك رم 1 گيگ رو هم بگين ممنون مي شم ... البته خودتون استفاده كردين ازش؟ خوبه ؟
مهرداد65
4 December 2004, 06:21 PM
منظورم كارت گرافيك ASUS 256 با چيپ ATI نه nVidia
رم يه گيگ هم استفاده نكردم ولي ميدونم تو بازار هست
رم من 512 هست
kinz
4 December 2004, 09:14 PM
ciahchal,
کلا پرفرمنس کارتای جدید nvidia بالاتر از تولیدات ati هم ردشون هست.
یه مورد دیگه اینه که nvidia برای مینبوردهای amd چیپ ست میزنه که ati تازه این کار رو شروع کرده و عملا مدلی نمیشه با چیپ ست ati پیدا کرد.
کلا درایورای nvidia برای ویندوز 64 بیت اماده هست اما درایورای ati اینطور نیست.
تکنولوژی SLI متعلق به nvidia هست و ati تکنولوژی شبیه به این نداره.
اگه منظورت برای سیستم بالا هست باید کارت مخصوص بگیری که اخریش همین 6800 هست البته 2 تا باید بگیری!
برای سیستم معمول هم اگه قیمت هم برات تا حد زیادی مهم هست 6600 و یا 6800 gt تولید msi بگیر.
در مورد رم اصل بگیر حتما" و اگه مینی که میگیری dual ساپرت میکنه دوتا رم یکسان بگیر یعنی اگه 512 مگ میخوای رم بگیری دو تا 256 بگیر.
در مورد کیس اگه سیستمی که من گفتم رو میخوای بگیری باید یه پاور 450 الی 500 وات پیدا کنی پاورای معمولی کشش این سیستم رو ندارند.
اگه سیپیو fx بگیری سوکت 939 هست که میخوره به بالایی اما اگه سیپیو athlon 64 بگیری دو مدل داره که یکیش 939 هست که ایران خیلی کم هست این نوع سیپیو
ضمننا سیستم پیشنهادی بالا تا چهارتا مانیتور بهش وصل میشند!! به این شکل هست طریقه کار که زمانی که شما از یک مانیتور کار گرافیکی سنگین بکشید هردو پردازنده کارت های گرافیکی روی سیستم همراه با هم کار میکنند که بین 50 الی 70% قوی تر از یک کارت گرافیکی وایمیستند.
نمیدونم شما قیمت مشخص نکردین سیستم بالا فقط دو تا کارت گرافیکش در حدود 1 تومان درمیاد! و سی پی یو هم در حدود 600 تومان پاورش هم در حدود 60 70 تومان! و الی اخر...
Lizard
5 December 2004, 08:47 PM
دوست من مادربرد supermicro اصل يكي از بهترين ها هست (اصل ) و بسيار قوي. روي cpu زياد سرمايه گذاري نكن و ram رو تا جايي كه ميتوني بالا بگير.
ciahchal
6 December 2004, 07:12 AM
p4spe يا p4sct ... مساله اين است :(
كدوم براي من بصرفه تره توي اين برو بچ supermicro
...
?
Joe Satriani
7 March 2005, 08:05 PM
ciahchal, چقدر پول داريد ؟
به شما جداً توصيه ميكنم كه P4SCT نخريد
+P4SCT بخريد
اصلاً با كلاس 8xx اينتل كار نكنيد :x
من E7205 دارم و فرق بين چيپست هاي Workstation Class با Performance Class خيلي زياده
در ضمن +P4SCT از Marvell RAID 0 , 10 استفاده ميكنه 8) 8) 8)
در مورد مودم : مودم ساخت افغانستان بخريد اما Zoltrix نخريد :D
الان 3Com با خطوط مخابرات ايران خوب کار نميکنه و بهتره که Aztech بخريد
رم خيلی مهمه به نظر من Transcend بخريد اما حتماً 2 تا بخريد !
هاب هم 3Com
کارت گرافيک هرگز ATI نخريد :x
nVidia و ساخت Asus رو پيشنهاد ميكنم
vBulletin v3.7.1, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.